Opetusohjelma: Kuinka aloittaa menestyvä pudotuskuljetusyritys Shopifyn avulla

Verkkosivuston rakentajista on tullut melko yleistä tänään, mutta Shopify on loistava valinta tippalaivoihin. Yksinkertaisesti sanottuna voimme tiivistää sen edut kolmella alueella; se on helppokäyttöinen, tehokas ja tippaa toimitusystävällinen.


Graafinen käyttäjälähtöinen käyttöliittymä sekä valmiiksi rakennetut mallit ja lohkot sivuston rakentamiseen tekevät siitä käyttökelpoisen lähes kaikille. Koodausta tai suunnittelua ei tarvitse oppia, voit yksinkertaisesti siirtää asioita minne haluat.

Kuulemme yhä enemmän menestystarinoita tippakaupassa. Esimerkiksi Marc teki 178 492 dollaria lähettämällä Yhdysvaltojen ja EU: n tuotteita tiputtamalla Shopify ja Spocket (lue tapaustutkimus).

Voit lukea perusteellisen Shopify-arvion täältä.

Vaikka Shopify keskittyy ydinosaamiseen nopeaan ja helppoon sivuston rakentamiseen, sillä on laaja sovelluskauppa, jonka kautta voit laajentaa toimintoja. Ominaisuudet, joita voit lisätä laajalle alueelle ja kattaa kaiken, jota drophipper tarvitsee – tavaroiden lähteistä maksun käsittelyyn ja kuljetukseen.

Tässä on vaiheet Shopify-tippakaupan aloittamiseksi:

Sisällysluettelo

 1. Rekisteröidy Shopify-tilille
 2. Asenna dropshipping-sovellukset
 3. Etsi haluamiasi tuotteita
 4. Tuo valitut tuotteet myymälääsi
 5. Shopify-kaupan asettaminen
 6. Shopify-tippatavarakaupan mukauttaminen
 7. Maksujen asettaminen
 8. Shopify tippalaivasovellukset

Tutustu Shopifisiin

 • Vieraile ja kirjaudu sisään Shopifyen
 • Katso kaikki Shopify-teemat
 • Esimerkkejä Shopify-sivustosta
 • Shopify suunnitelmat ja hinnoittelu

Ennen aloittamista: Tee avainsanatutkimus

Avain menestykseen tippalaivauksessa on löytää kannattava markkinarako. Ennen kuin aloitat sivustosi rakentamisen, tee tutkimusta siitä, mitkä tavarat saattavat olla sinulle parhaiten sopivia. Tämän hallitsemiseksi avainsanatutkimus on tärkeä.

Yritä hyödyntää tätä edullisena (ilmaisena) tapana tehdä tämä Google Keyword Planner ja testata tuotteita, joita aiot myydä. Tämä antaa sinulle arvion kiinnostuksen tasosta näihin tuotteisiin.

Katso esimerkki tästä alla olevasta kuvasta;

Hakumäärä Google-pelikoneessa.

Tästä perushausta näet, mitkä tuotteet ovat kiinnostuneempia kuin muut. Kokeile avainsanan suunnittelijaa saadaksesi paremman kuvan siitä, mitä voisi myydä paremmin.

Tämän tiedon avulla voit etsiä tippatavaran toimittajia, jotka tarjoavat parhaan hinnan ja luotettavan toteutusprosessin.

Dropshipping Shopifyssa 7 helpon vaiheen sisällä

1. Rekisteröidy Shopify-tilille

Shopify verkkokauppaalusta - rakenna ja kasvattaa yritystäsi verkossa Rekisteröinti Shopififen on niin yksinkertaista, mitä tarvitset vain sähköpostiosoitteeseen (Käy Shopifessä)

Tilin rekisteröinti Shopifyssa on ilmainen. Tarvitset vain sähköpostiosoitteen, jolla vahvistaa tilisi ja voit kirjautua sisään heidän kanssaan. Luottokorttia tai muuta maksutapaa ei tarvita. Shopify tarjoaa kaikille uusille käyttäjille 14 päivän kokeiluversion järjestelmässään.

Rekisteröinnin yhteydessä sinun on myös annettava nimi sähköpostiosoitteesi mukana. Tätä nimeä käytetään kaupan URL-osoitteen luomiseen ilmaisen kokeilujakson aikana.

Kun tämä on tehty, Shopify tarvitsee nimesi ja muut tiedot maksujen käsittelemiseen. Se on lyhyt lomake täytettäväksi, joten älä välitä siitä liikaa.

Aloita tästä > Napsauta rekisteröidäksesi ja luodaksesi Shopify-tippatavarayrityksen.

2: Asenna Dropshipping-sovellukset

Valitse Sovellukset ja napsauta sitten Käy Shopify App Storessa.

Kun olet suorittanut rekisteröintiprosessin, sinut tuoda kaupan kojelautaan. Täältä voit aloittaa tuotteiden lisäämisen sivustoosi. Täältä tulee yksi Shopiffen kohokohtia tiputtamista varten: Shopify-sovellukset.

Uusille tippaajille Shopify voi olla yhden luukun resurssi. Ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, on siirtyä Shopify Appsiin. Napsauta ensin Sovellukset ja valitse sitten “Käy Shopify App Storessa”. Kun olet siellä, etsi “Oblero’.

Oberlo on tippatavarankäyttöympäristö, jonka avulla voit helposti etsiä ja lisätä myymälässäsi laivatuotteita. Kun asennus on valmis, voit tutustua siihen liittyviin tuotteisiin.

Käytämme Obleroa tässä esimerkissä, mutta Shopify-sovelluskaupassa on myös muita tippalaivaalustoja, joita voit myös käyttää, kuten Spocket ja AliExpress. Puhumme niistä myöhemmin tässä artikkelissa.

3. Etsi haluamiasi tuotteita

Dropshipping -sovellusten käyttö on yhtä helppoa kuin jos olisit itse ostamassa verkkokauppasivustolla. Valitse ensin luokka, jota haluat selata. Vie hiiren osoitin kiinnostavan kohteen päälle ja napsauta Lisää tuontiluetteloon -kohtaa..

Kun olet lisännyt kaikki haluamasi kohteet, napsauta Tuo-luettelo Oblero-kojelaudan navigointipalkissa. Sieltä voit mukauttaa kuvauksia, luokkia ja muita yksityiskohtia.

4. Tuo valitut tuotteet verkkosivustollesi

Valitse valintaruutu ja napsauta sitten “Tuo varastossa”, kun olet muokannut tuotetietoja

Kun olet tyytyväinen siihen, että asiat ovat haluamiasi, valitse tuoteruudun vasemmassa yläkulmassa oleva valintaruutu ja napsauta sitten Tuo kauppaan -painiketta. Toista tämä kaikille aiemmin valitsemillesi tuotteille.

5. Shopify-myymälän asentaminen

Valitse teemat ja napsauta sitten Tutki ilmaisia ​​teemoja tai Shopify Theme Store -teemaa valitaksesi teema.

Nyt kun olet valmistellut kaikki tuotteet, jotka haluat myydä, on aika perustaa myymälä. Ajattele Shopify-myymälääsi vähittäiskaupan kasvona. Näin vierailijat selaavat myymiäsi tuotteita ja valitsevat haluamansa tuotteet.

Myynnin maksimoimiseksi myymälän täytyy yhdistää houkuttelevuus käytettävyyteen ja nopeuteen. Älä kuitenkaan huolestu, Shopifessa on valmiiksi suunniteltuja malleja, joita voit käyttää. Jos haluat, voit käyttää niitä sellaisenaan. Jos haluat jotain henkilökohtaisempaa, voit mukauttaa valitsemasi teeman.

Tutustu Shopifyn ainutlaatuisiin ominaisuuksiin.

6. Shopify-myymälämyymälän mukauttaminen

Shopify-räätälöintiliittymä on helppo käyttää

Shopify-teeman mukautukset riippuvat valitsemastasi teemasta. Oletuksena käytettävissä olevat segmentit voidaan ottaa käyttöön tai poistaa käytöstä tai voit jopa lisätä uusia haluamiasi segmenttejä. Näiden osioiden mukauttamiseksi on vain määritettävä parametrit, kuten mitä tuotevalikoimaa haluat lisätä kuhunkin osioon.

Vasemmassa navigointipalkissa on luettelo kaikista segmenteistä, jotka ovat oletusarvoisesti käytössä teemassa. Napsauttamalla mitä tahansa näistä osioista, voit määrittää yksityiskohdat, kuten minkä tuotekokoelman siellä näytetään tai jopa kuinka monta riviä tai saraketta näytetään.

Jos haluat poistaa jonkin näistä ennalta asetetuista segmenteistä, napsauta vain silmäkuvaketta, niin se piilotetaan sivustoltasi. Oikealla vasemman navigointipalkin alaosassa on vaihtoehto, jota voit napsauttaa lisätäksesi uuden segmentin. Napsauttamalla sitä avautuu laaja valikoima kohteita, joista voit valita.

Kun olet valmis, muista napsauttaa Tallenna-kuvaketta, vaikka et halua vielä julkaista kauppaa.

Napsauta tätä nähdäksesi lisää Shopify-teemoja.

Vaihe 7. Maksujen määrittäminen

Nyt kun tuotteesi on valittu ja myymäläsi on perustettu, tarvitset välineen, jonka avulla voit kerätä maksuja asiakkailtasi. Shopify toimii useiden maksujenkäsittelijöiden kanssa, joten sinulla on laaja valikoima vaihtoehtoja.

Asenna maksut napsauttamalla kojetaulun vasemmassa alakulmassa olevaa Asetukset-painiketta. Valitse seuraavaksi Maksupalveluntarjoajat. Oletuksena, PayPal on käytössä menetelmä, joten voit joko muokata tilitietojasi siellä tai valita muita maksun käsittelijöitä alueittain.

Jotkut maksujen käsittelijät, kuten MOLpay vaatii, että sinulla on olemassa tili heidän kanssaan, jotta voit käyttää niitä Shopify-sivustossasi. Jopa PayPal edellyttää, että sinulla on kauppiastili, mutta he lähettävät sinulle sähköpostia siitä myöhemmin.

Muut harkitsevat dropshipping-sovellukset

Aikaisemmin olemme käyttäneet Oberloa esimerkkinä pudottamissovelluksesta, jota voit käyttää. Se tarjoaa laajan tuoteluettelon, ja siinä on enemmän ominaisuuksia kuin olemme toistaiseksi käsittäneet. Voit myös kokeilla muita, joten katso tämä luettelo;

1. Oberlo

Tavallisen selaus- ja lisäysjärjestelmän lisäksi Oberlo antaa sinun löytää helposti trendikkäitä tuotteita. Tämä antaa sinulle nopean tavan pitää tuotelinjat tuoreina ja tarjota asiakkaillesi aina parhaat kaupat kaupungissa.

Oberlon tärkeimmät ominaisuudet

 • 100% ilmainen
 • Tilauksen seuranta
 • Mahdollistaa tuotteen mukauttamisen
 • Automaattisen hinnoittelun päivitykset
 • Irtotavaroiden käsittely

Käy Oberlo

2. Tasku

Spocket on tiputussovellus, joka toimii toimittajien kanssa ympäri maailmaa. Se tunnetaan paremmin Yhdysvaltojen ja EU: n alueilla. Sovellus on ominaisuuspakattu ja antaa drophippereille laajan valikoiman tuotteita. Voit myös mukauttaa tuotenäkymiäsi luokan ulkopuolelle ja jopa erikoistua niche-alueisiin, kuten korkean alennuksen kohteisiin tai enemmän. Spocket-käyttäjät voivat hyötyä myös ympäri vuorokauden käydyistä asiakastukipalveluista.

Spocketin tärkeimmät ominaisuudet

 • Kiinteä alennus / tukkuhinta
 • Helppo toteutus
 • Näytetilaukset
 • Reaaliaikainen tuotteiden seuranta
 • Automaattiset inventaariopäivitykset

Käy Spocket-sivustossa

3. AliExpress

AliExpress väittää tarjoavan drophippers -marginaalin jopa 2000 prosenttia. Vaikka se sijaitsee Kiinassa, se on mennyt globaaliksi ja toimittaa nyt ympäri maailmaa. Heidän sovelluksen käyttäminen Shopififissa on uskomattoman helppoa ja avaa pääsyn heidän erittäin laajaan tuotevalikoimaansa asiakkaillesi missä tahansa.

AliExpressin tärkeimmät ominaisuudet

 • Tuotteen muokkaaminen
 • Myy useiden myymälöiden kanssa
 • Automaattinen lähetysten seuranta
 • Bundle tuotteita myytävänä
 • Toimittajan valinta

Käy AliExpressissä

Suunnitelmat ja hinnoittelu: Paljonko tämä maksaa?

Kuten voitte jo todeta, monet täällä käsitellyistä asioista ovat ilmaisia ​​ja katetaan Shopify-tilauksesi kustannuksilla. Oberlo-, Spocket- ja AliExpress-sovellukset, kuten sadat muut, ovat ilmaisia ​​(vaikka joissakinkin on maksut).

Itse Shopify tulee hintaan, joka vaihtelee myymälän tarpeiden mukaan. Realistisesti monet pienemmät tippaajat voivat todennäköisesti päästä eroon Basic Shopify -suunnitelmasta, joka maksaa 29 dollaria kuukaudessa. Jos myymäläsi kasvaa ja tarvitset lisää ominaisuuksia, voi olla aika siirtyä ylöspäin.

Lisätietoja Shopify-suunnitelmista ja hinnoittelusta.

Bottomline: Onko Shopify sen arvoinen Dropshipping?

Sanassa; JOO. Shopify tuo niin paljon arvoa laivalaivakauppiaille, että heidän hinnoittelurakenteessaan ei todellakaan ole mitään. Muista, että maksamastasi hinnasta saat kaiken tarvittavan verkkokaupan harjoittamiseen.

Lisäksi Shopify on yksinkertaistanut niin monia asioita, että käytännössä kuka tahansa voi käyttää järjestelmäänsä. Niin kauan kuin sinulla on käsitys tuotteista, joita haluat myydä, ja olet valmis käyttämään aikaa tutkimukseen, on vaikea olla menestymättä tällä erinomaisella alustalla.

Haluat ehkä tarkistaa nämä Shopifen oppaat tai osallistua Shopifyn tippakauppafoorumi oppia lisää.

* Käännös: EN ID

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map