Kuinka luoda kirjailijaportfolio-verkkosivusto

Kirjailijana olet brändisi kasvot ja kirjailijaportfoliosivusto esittelee sinulle uusia lukijoita ja antaa sinulle ammatillisen käyntikortin potentiaalisille asiakkaille ja kustantajille. Kirjailijana et kuitenkaan todennäköisesti tiedä niin paljon verkkosivustojen koodaamisesta tai kuinka se kaikki kootaan.


Onneksi olen molemmat kirjailija ja verkkosivujen suunnittelija ja aion auttaa sinua vaihe vaiheelta kuinka voit luoda tekijän portfolio-verkkosivuston helposti, edullisesti ja antaa sinulle yksityiskohdat siitä, mitä sinun tulee lisätä salkkuosi parhaan vaikutuksen saavuttamiseksi. Paras verkkosivustojen suunnittelu kirjailijoille on mitä tahansa, joka esittelee työtäsi ja sinä kirjailijana, koska brändisi on kuka olet ja mitä vuodat taiteeseesi.

Kirjailijaprofiilisivuni Amazon.com.

K: Miksi tarvitset digitaalisen kirjailijaportfolion?

Siellä on noin 45 200 kirjailijaa ja kirjailijaa Yhdysvalloissa, mutta vain 21% kokopäiväisesti julkaistuista kirjoittajista saa elantonsa pelkästään kirjojen kirjoittamisesta. Jos haluat kilpailla nykypäivän kustannusteollisuuden erittäin digitaalisessa maailmassa, tee verkkosivusto, joka tarttuu kävijöihin ja muunna heidät lukijoiksi.

Jos julkaiset itse, verkkosivustosi toimii osana Internet-kauppapaikkaa. Jos myyt kirjoja kustantajan kautta, sivustosi saattaa olla luonteeltaan informatiivisempaa. Sivustosi näyttää, kuka olet henkilö ja miksi kirjoitat kirjoja, joita teet.

Statistan mukaan: Vuonna 2018 Yhdysvalloissa työskenteli yli 45 200 kirjailijaa ja kirjailijaa 2018 – mikä on 10% korkeampi kuin seitsemän vuotta sitten tallennettu luku (40 930)..

K: Millaista kirjailijaportfoliosivustoa tarvitset?

Tarvittava sivusto riippuu paljon tekemäsi työn tyypistä. Koska monet kaunokirjallisuuden kirjoittajat täydentävät tulojaan työskentelemällä freelance-hankkeissa, saatat tarvita sivustoa, joka heijastaa kirjoittamasi persoonallisuuden molempia puolia.

Kirjailija-verkkosivustoja on erityyppisiä, ja haluat ehkä luoda useita tyyppejä tavoittaaksesi potentiaalisimmat lukijat tai asiakkaat.

 1. Yksinkertainen henkilökohtainen blogi
 2. Staattinen verkkosivusto, jossa on henkilökohtaisia ​​tietoja
 3. Kirjailijan profiili Mediumissä, Clippings.me jne.
 4. Sosiaalisen median sivu

Ihannetapauksessa eri listaukset toimivat yhdessä, niin tavoitat mahdollisimman suuren määrän ihmisiä. Linkittäisit takaisin blogiisi sosiaalisen median sivustoltasi lähettämällä linkkejä uusiin artikkeleihin ja katkelmiin uutisista. Sitoisit sosiaalisen median verkkosivustoosi lisäämällä linkkejä verkkosivustosi sosiaalisen median sivuille ja niin edelleen.

Ilmaiset vaihtoehdot kirjoittajasivuston luomiseen

Jos kirjoitat pääasiassa yhdellä kapealla, voit todennäköisesti käyttää yksinkertaisempaa mallia näyttääksesi muutamia esimerkkejä ja tarjotaksesi tietoja siitä, miten tavoittaa sinuun yhteyttä. On joitain ilmaisia ​​vaihtoehtoja ja online-rakentajia, joita voit käyttää aloittamiseen, mutta näillä on useita rajoituksia, ja niitä tulisi käyttää vain pysähdysaukkona, kunnes sinulla on varaa rakentaa räätälöity sivusto, joka osoittaa yksilölliset taidot kirjailijana.

 • WordPress.com – WordPress tarjoaa ilmaisia ​​perussivustoja, joita voit rakentaa. Et voi työskennellä sivuston taustalla tai tehdä paljon mukautuksia ilmaisella WordPress-sivustolla, mutta se voi viedä sinut verkkoon ja auttaa sinua saamaan sanan ulos, kunnes sinulla on ylimääräisiä varoja oman sivustosi rakentamiseen. . Tämä on kiistatta paras kirjoittajien verkkosivustojen rakentaja, koska tämän avoimen lähdekoodin ohjelmiston avulla on niin paljon yhteisöapua.
 • Kirjailijan asuinpaikka – Asenna yksinkertainen verkkokansio ilmaiseksi ja maksa sitten 8,99 dollaria kuukaudessa. Jälleen kerran olet rajoitettu siihen, mitä voit tehdä, ja että 9 dollaria kuukaudessa hintalappu lisää vuoden aikana, kun voit helposti isännöidä omaa sivustoasi vähemmän halvan hosting-yrityksen kautta..
 • Clippings.me – Haluatko vain paikan, jossa voit jakaa muutaman leikkeen joistakin artikkeleistasi ja houkutella uusia asiakkaita? Clippings.me antaa sinun ladata 10 leikettä ilmaiseksi ja veloittaa sitten pienen kuukausimaksun kaikesta, joka ylittää sen.
 • contently – Luo ilmainen online-salkku ja päästä asiakkaiden eteen sivustolla. Tämä alusta soveltuu todennäköisesti paremmin freelance-kirjoittajille, mutta voit myös jakaa osan fiktioistasi ja yrittää hankkia haamukirjoittamisohjelmia.

Muista, että haluat ehkä lisätä staattisen verkkosivuston ja blogin myös jossain vaiheessa, mutta nämä ovat hyviä aloittelijoita.

Kuinka luoda oma kirjoittajan portfoliosivusto

Yllä olevaa ilmaista verkkosivustoratkaisua tulisi käyttää väliaikaisesti tai mukautetun ratkaisun lisäksi. Oman online-portfolion perustaminen ja kirjoittamisen korostaminen ei maksa paljon aikaa tai rahaa. Kulutat itse asiassa paljon vähemmän jaetun isäntäpalvelun ja WordPress-sivuston rakentamisen kuin Wixin kaltaisten yritysten vuosimaksut. Olen siirtämässä perheen ystävän sivustoa palvelimelle juuri nyt, koska Wix lähetti heille laskun, jota he eivät voi perustella tulevalle vuodelle. Squarespace ja vastaavat yritykset veloittavat myös korkeat hinnat tarjoamalla samoja etuja, jotka saat omasta hosting-paketistasi hosting-yrityksen kautta.

Jos tämä on ensimmäinen verkkosivustosi tai et ole vielä luonut sitä hetken ajan, saatat ihmetellä, mistä sinun pitäisi aloittaa. Seuraavat vaiheet:

Vaiheet kirjailijan verkkosivuston luomiseen

 • Vaihe # 1: Hanki verkkotunnus
 • Vaihe 2: Valitse isäntä / sivuston rakentaja
 • Vaihe # 3: Kerää elementtejä sivustoosi
 • Vaihe 4: Luo tekijän verkkosivusto WordPressin avulla
 • Esimerkkejä kirjoittajien verkkosivustoista

Suositellut työkalut

Ilmoittaminen: BuildThis.io vastaanottaa viitemaksut tällä verkkosivustolla luetelluista työkaluista. Mutta mielipiteet perustuvat kokemukseemme eikä siihen, kuinka paljon ne maksavat. Keskitymme auttamaan pieniä yrityksiä ja yksityishenkilöitä rakentamaan verkkosivuja yritykseksi. Ole hyvä ja tue työtämme ja opi lisää ansaitsemisen ilmoittamisessa.

1. Hanki verkkotunnus

Aloita valitsemalla verkkotunnus. Minulle nimeni on melko ainutlaatuinen, joten pystyin käyttämään LoriSoard.com-sivustoa. Jos nimesi on Smith tai Johnson, saatat kuitenkin löytää, että verkkotunnuksesi nimi on jo otettu. Tällöin voit yrittää lisätä sanan “kirjailija” tai käyttää tiedostopääte .author. Jotkut hosting-yritykset rekisteröivät verkkotunnuksesi nimen pakettiensa kautta, joten tarkista tämä ennen rekisteröintiä, mutta GoDaddy on suosittu valinta rekisteröintiin. Verkkotunnusten rekisteröintipalveluja on siellä monia, joten valitse sinulle järkevä.

2. Valitse verkkosivuston ylläpitäjä / rakentaja

Jotkut hosting-yritykset pienyrityksille tai verkkosivustojen rakentajille ovat edullisia ja tarjoavat paljon bang for your buck. Nämä ovat parhaat verkkosivustojen hosting-yritykset kirjailijoille tai pienyritysten omistajille. Heillä on myös erinomainen asiakaspalvelu ja he ovat avoimia aloittaville web-rakentajille.

A2-hosting

A2-hosting-kotisivu (napsauta käydäksesi)

Tätä yritystä käytän tällä hetkellä ja heidän asiakaspalvelu on ollut erinomaista. Pidän itseäni kokeneempana verkkokehittäjänä, mutta joitain asioita, joita en vain tiedä, ja he opastavat mielellään aina teknisissä asioissa. Ne tarjoavat myös joitain yksityiskohtaisia ​​opetusohjelmia ja ovat erittäin luotettavia ja nopeita.

Voit hankkia jaetun hosting-verkkosivuston vain 2,96 dollaria kuukaudessa. Etkö ole varma, kuinka käsitellä WordPressin asennusta ja hallintaa? Voit saada hallitun sivuston noin 9,78 dollarilla kuukaudessa. Uusille kirjailijoille, joilla ei ole paljon kokemusta verkkosivustojen luomisesta, A2: n 1-sivuston WordPress-hosting jopa 9,78 dollaria kuukaudessa on paras vaihtoehto (hinta vaihtelee sopimuskauden mukaan ja maksat etukäteen saadaksesi parhaat hinnat ). Tämä paketti kattaa yhden sivuston ja rajoittamattoman tallennustilan.

Lisätietoja WordPress-portfolion määrittämisestä alla vaiheessa 4.

Käy A2-hosting-palvelussa

Weebly

Weeblyn verkkosivujen rakentaja (napsauta käydäksesi)

Weebly on verkkosivustojen rakentaja eikä hosting-yritys. Käytät sisäänrakennettuja teemoja ja vedät ja pudota sitten kuvat ja tiedot rakennustyökaluun luodaksesi portfoliosivustosi. Weebly on erittäin helppokäyttöinen ja siinä on joitain malleja portfolioita varten sekä verkkokaupan ominaisuuksia, joten voit myydä omia kirjojasi, jos haluat. Sivusto käyttää tekoälyä (AI) puhuakseen sinulle yksinkertaisen portfolion luomisprosessin kautta.

Kirjailijoiden tulisi harkita Connect-suunnitelmaa 5 dollaria kuukaudessa, koska he saavat ilmaisen verkkotunnuksen, jonka he voivat yhdistää sivustoonsa. Jos aiot myydä kirjoja sivustosi kautta, tarvitset Pro-suunnitelman, jotta voit perustaa verkkokaupan ja kerätä maksuja. Pro juoksee 12 dollaria kuukaudessa. Kaikki hinnat tai kun maksat edestä.

Lisätietoja Weeblystä Jasonin arvostelussa.

Käy Weeblyssä

InMotion-hosting

InMotion Hosting-kotisivu (napsauta käydäksesi)

InMotion Hosting on toinen isäntäyritys, joka tarjoaa erilaisia ​​paketteja ja hinnat erittäin kohtuulliseen hintaan. Voit mennä heidän WordPress-isännöintisuunnitelmiensa mukana ja he tarjoavat jopa BoldGridin, joka on vetämällä ja pudottamalla -sivuston rakentaja. BoldGridillä on vielä pieni oppimiskäyrä, jolla selvitetään, miten luoda salkku, mutta se on erittäin intuitiivinen järjestelmä.

Jotkut pakettien mukana toimittamista ominaisuuksista sisältävät ilmaisen verkkotunnuksen, 40 Gt: n SSD-tallennustilan vain 5,99 dollaria kuukaudessa ja ilmaisen SSL: n. Paras paketti kirjoittajille on hallittu WordPress-hosting WP-1000s -paketti. Jos odotat alle 20 000 kävijää kuukaudessa, tämän sivuston pitäisi helposti vastata tarpeisiisi. Saat ilmaisen verkkotunnuksen ja yhden verkkosivuston hintaan 6,99 dollaria kuukaudessa.

Käy InMotionissa

Hostinger

Hostingerin kotisivu (napsauta käydäksesi)

Hostinger tekee luettelomme, koska ne tarjoavat niin edullisia vaihtoehtoja ensimmäistä kertaa verkkosivustojen omistajille tai kirjailijoille tiukalla budjetilla. Kuten aiemmin mainittiin, useimpien kirjoittajien on täydennettävä tulojaan jollain tavalla. Sinulla ei todennäköisesti ole paljon rahaa online-portfolion luomiseen, ellet ole nimesi Steven King ja julkaisija todennäköisesti tilaa sen sinulle.

Hostinger tarjoaa myös nopean verkkosivustojen rakentajan niille, joilla ei ole paljon tekniikkaa. Voit käydä läpi vaiheet, kuten valita isännöintisuunnitelma vain 99 senttiä kuukaudessa ja luoda perussivuston valitsemalla joistakin esiasennetuista teemoista ja lataamalla omia kuviasi ja tietojasi. Sivusto on melko intuitiivinen, mutta sinun on ehkä viitattava heidän käyttöoppaisiinsa täällä.

Ne, joilla ei ole paljon teknistä tietämystä, tekisivät hyvin yhden jaetun verkkosivustojen rakentamisen isännöintisuunnitelman 0,99 senttiä kuukaudessa 100 Gt: n kaistanleveydellä ja helpon verkkosivustojen rakennusalustan, jossa voit vetää ja pudottaa kuvia ja tekstiä.

Käy Hostinger

3. Kerää tekijöitä, joita tekijäsivustosi tarvitsee

Käytitpä sitten ulkopuolista sivustonmuodostajaa tai käyttäessäsi WordPress-alustaa tai jopa luomalla HTML-verkkosivustoa, jokaisella tekijän sivustolla on joitain elementtejä, jotta niiden olisi oltava täysin tehokkaita.

 • Yleisön ymmärtäminen – Varmista, että ymmärrät kohdeyleisösi. Jos kirjoitat historiallisia romansseja, yleisösi on aivan erilainen kuin jos kirjoitat tieteiskirjallisuutta. Jos kirjoitat tietokirjallisia artikkeleita, yleisösi on taas erilainen.
 • Ostajan persoonat – Luo ostajapersooneita erilaisista lukijayleisöistäsi poiketen, jotta ymmärrät kenen kanssa puhut sivustosi kautta.
 • Logo – Tarvitset jonkinlaisen logon, vaikka se olisi vain kirjoittajanimesi hienossa käsikirjoituksessa. Logosi kommunikoi kuka olet kirjailija. Käsittele kirjallista työtäsi yritykseksi ja merkitse sitä. Tässä on ilmaiset logomme, jotka voit ladata.
 • Tietoja sivusta – Ihmisten on ymmärrettävä kuka olet ja miksi kirjoitat mitä teet. Ajattele kuuluisia kirjailijoita, joista tunnet, kuten Steven King. Tiedät todennäköisesti yksityiskohdat elämästäsi.
 • Kirjasivu – Tarvitset sivun kaikkien kirjojesi luetteloimiseksi. Vaikka sijoitat ne etusivullesi, kuten olen tehnyt, sinun pitäisi sisällyttää lisätietoja myös yksittäisille tuote- / teosivuille.
 • Kehotus toimintaan – Mitä toimia haluat käyttäjien suorittavan laskeutuessaan sivullesi? Jos haluat vain heidän kirjautuvan postituslistallesi, jotta voit jatkaa markkinointia heille, keskity sitten CTA: n sanamuotoon, sijoitteluun ja muuntokurssiin.

4. Luo tekijän verkkosivusto WordPressin avulla

Henkilökohtaisesti haluan käyttää WordPressiä kirjailijaportfolissivustolleni. Mielestäni se tarjoaa eniten joustavuutta ja voin yhdistää blogin sivustoni portfoliosaan, joka tarjoaa päivityksiä kiireessä viettämättä paljon aikaa sivujen luomiseen. Itse asiassa WordPress on niin suosittu, että sitä käyttää 34% Internetin verkkosivustoista.

Sivuni on mukautettu hiukan ainutlaatuisella taustalla ja joillakin muilla elementeillä, joita et löydä laatikosta. Voit lisätä ainutlaatuisia ominaisuuksia käyttämällä mukautettua CSS-vaihtoehtoasi tai voit palkata jonkun mukauttamaan teemaasi, kun se on valmis. Aion seurata sinua vaiheissa, joissa WordPressiä käytetään kirjailijaportfoliosivustosi luomiseen.

Vaihe 1. Asenna WordPress

Käytän ControlPanelin mukana toimitettua A2 Hosting -palvelua. WordPressin lisääminen sivustoosi ControlPanelin kautta on erittäin helppoa. Jos tunnet kadonneesi näiden ohjeiden lukemisen jälkeen, voit myös maksaa hallinnoidusta WordPressistä ja pyytää palvelinta asentamaan sen sinulle. Lupaan, että se on helppoa.

Siirry ohjauspaneeliin ja valitse WordPress-asennusohjelma (W sinisen ympyrän sisällä).

Kun sivu latautuu, valitse sininen painike, jonka lukema on ”Asenna nyt”.

Perusasetukset vinkkejä

Valitse asennuksen URL. Jos haluat sivuston juurihakemistossasi sellaisena kuin minulla on (www.lorisoard.com), lävistät vain verkkotunnuksesi.com. Jos haluat sen alikansioon tai suoraan, nimeä se vain haluamallasi tavalla. Esimerkki:

yourdomain.com/writing.

Tämä toimii hyvin, jos sinulla on yrityssivusto ja haluat lisätä salkun kirjailijatyöhösi.

Valitse Sivuston asetukset -kohdassa sivustosi nimi ja kuvaus. Jos et ole vielä varma, voit siirtyä WordPress-hallintapaneeliin asetusten alla ja muuttaa tätä tietoa myöhemmin.

Valitse pääkäyttäjätilillesi muistamasi käyttäjänimi ja monimutkainen salasana. Sinun tulisi myös asettaa järjestelmänvalvojan sähköposti. Jotkut ihmiset suosittelevat verkkosivustosi sähköpostin asettamista tähän, kuten [sähköposti suojattu] Tämän ongelman löytämäni ongelma on, että jos sivustosi hakkeroidaan tai kaatuu, sähköpostiin on vaikea päästä. Käytän tähän toisen palvelimen sähköpostia, mutta valinta on sinun. Saman verkkotunnuksen sähköpostin käytöllä on etuja, kuten käyttäjän tunnistaminen.

Palvelimeni avulla voin valita joitain esiasennettavia laajennuksia, kuten Rajoita kirjautumisyrityksiä ja Klassinen toimittaja. Valitsen tyypillisesti molemmat.

Kun olet valinnut vaihtoehdot, varmista, että olet kirjoittanut järjestelmänvalvojan nimen ja salasanan turvallisessa paikassa ja napsauta sinistä “Asenna” -painiketta..

Sinulle tulisi antaa osoite, jolla pääset WP-kojelautaan. Tyypillisesti se on

yourdomain.com/wp-admin.

Vaihe 2. Suojaa sivustosi

Älä viivytä tässä seuraavassa vaiheessa. Sinun on välittömästi suojattava sivustosi, kuten hankkimalla SSL-varmenne ja asentamalla tärkeät tietoturvalaajennukset.

Ihmiset rakastavat tunkeutua WordPress-verkkosivustoihin. WordPress-sivustot muodostavat 90% kaikesta hakkeroidusta sisällöstä hallintajärjestelmän (CMS) sivustot. Yksi syy johtuu laajennusten ja teemojen päivittämättä jättämisestä. WordPressillä on kuitenkin muita haavoittuvuuksia, joihin sinun on puututtava heti, kun asennat avoimen lähdekoodin ohjelmiston sivustoosi. Asenna vähintään seuraavat laajennukset:

 • Wordfence-suojaus – Tämä asettaa palomuurin ja estää raa’at hyökkäykset. Tällaisia ​​plugineja on tietysti lukuisia. Tämä on mielestäni hyvin toimiva, mutta voit käyttää sitä, mikä mielestäsi sopii parhaiten.
 • Piilota WP – Sisäänkirjautuminen verkkotunnuksesi.com/wp-admin WP-hallintapaneeliin? Kaikki tietävät sen. Voit muuttaa sisäänkirjautumissivua tällä laajennuksella ja tehdä hakkereiden pääsyn vaikeammaksi.

WordPress-suojaustodennus (SALT-avaimet) salaa tiedot, joita käytät kirjautuaksesi sivustoosi. Saatat olla epävarma SALT-avainten vaihtamisesta, koska tarvitset koodia ja voit muuttaa ne manuaalisesti wp-config.php-tiedoston avulla.

Onneksi on helppo tapa muuttaa niitä niille, jotka eivät tiedä. Lisää vain Suolasirotin plugin ja voit asettaa sen vaihtamaan avaimet joka viikko tai kuukausi tietoturva-asetusten perusteella. Aseta se ja unohda se.

Asentaaksesi Salt Shaker menemällä kojelautaan, laajennuksia, lisää uusia ja etsi Salt Shaker. Napsauta asentaa ja aktivoi sitten.

Kun se on asennettu, napsauta Salt Shaker -laajennusluettelossa ”Asetukset”. Valitse valintaruutu ja aseta sitten haluamasi muutokset (päivittäin, viikoittain, kuukausittain). Napsauta ”Vaihda nyt” -painiketta. Jos kokeilet yhtä laajennusta turvallisuuden vuoksi ja vihaat sitä, poista vain se ja lisää jotain muuta. Hienoa WP: n verkkosivustoalustana on, että sinulla on pääsy monenlaisiin laajennuksiin ja tapoihin mukauttaa sivustoasi.

Vaihe 3. Löydä oikea verkkosivustoteema

Vain oikean teeman löytäminen verkkokansioon ei ole helppoa. Ostin todella päättämäni teeman, koska pidin joistakin ominaisuuksista ja sen ulkoasusta. Voit myös palkata jonkun luomaan mukautetun teeman tai käyttämään mitä tahansa monista saatavilla olevista ilmaisportfolio-teemoista.

Aloita tutkimalla kirjoittajien verkkosivustoja ja nähdäksesi mitä pidät ja et pidä heidän portfoliostaan.

Kun sinulla on käsitys haluamasi ominaisuuksista, siirry WP-kojelaudan vasemmalla puolella esiintymisvälilehdelle ja napsauta Lisää teema -vaihtoehtoa ja lajittele sitten ominaisuuksien mukaan löytääksesi mahdollisia teemoja, joita haluat käyttää. Napsauta Käytä suodattimia.

Voit tarkentaa vaihtoehtoja kirjoittamalla hakutermejä, kuten “kirjailija,””kirjat,Taisalkku.”

Tässä on muutamia mielenkiintoisia teemoja, jotka pidin sinun kannattaa harkita:

VW Writer -blogi

esittely & Yksityiskohdat

Tekijän aloitussivu

esittely & Yksityiskohdat

Yhden sivun portfolio

esittely & Yksityiskohdat

Nämä ovat vain muutama teema, joista valita. Käytettäviä teemoja on satoja. Vaikka rakennat salkkua, sinun ei varmasti tarvitse pysyä kiinni portfolion teemasta. Voit valita ilmaisista verkkokaupan teemoista, jos ne sopivat hyvin. Avain on lisäämässäsi sisällössä.

Vaihe 4. Luo sivusi ja mediakirjasto

Kun olet valinnut teeman, on aika päättää mitä sivuja haluat lisätä ja lisätä mediakirjastoosi lisäämällä teoskannet ja muut kuvat. Voit lisätä kirjoja sivustoosi muutamalla tapaa.

Lisää kirjoja sivuiksi, joissa on esitelty kuva, joka on kansi ja kuvaus, ja osta linkkejä jokaiselle sivulle. Voit sitten sijoittaa sivut navigointisi alavalikkokohteiksi tai lisätä sen sisältöalueisiin.

Käytä viestejäsi vain kirjailmoituksiin ja aseta sivusi blogiin, niin uudet julkaisut ilmestyvät etusivulle. Voit muuttaa aloitussivun käyttäjien näkemiä teemoista / Mukauta tai Asetukset / Lukeminen. Voit joko valita “Uusimmat viestisi”, joka heittää viimeisimmät blogiviestisi sivustosi kotisivulle, tai voit valita “Staattisen sivun” ja valita sivun, jonka olet luonut toimimaan sivustosi kotisivuna..

Jos et halua tutkia uutta laajennusta ja oppia sitä käyttämään, voit myös hyödyntää ostoslaajennusta ja myydä kirjoja suoraan WooCommerce tai vastaava laajennus.

Vaihe 5. Tarkista virheet

Kun olet määrittänyt sivustosi haluamallasi tavalla, sinun on tarkistettava se huolellisesti virheiden varalta. Olet todennäköisesti kuullut kaiken kokemuksen käyttäjäkokemuksesta (UX) ja siitä, kuinka huono kokemus vie asiakkaat pois. Linkit, jotka eivät toimi, lomakkeet, jotka eivät lähetä, ja 404 virhe turhauttavat käyttäjiä.

Vietä aikaa kaikkien sivustosi linkkien testaamiseen. Lähetä kukin lomake varmistaaksesi, että se saapuu loppupäähän ja käyttäjä saa vahvistusviestin. Testaa tilauksesi ja varmista, että kaikki sujuu hyvin.

Sinun tulisi myös asentaa katkenneen linkin tarkistin varmistaaksesi, ettet tarjoa virheitä tulevaisuudessa.

Varmista, että sivustosi on mobiiliystävällinen. Noin 73% ihmisistä saavat Internetin vain älypuhelimiensa kautta vuoteen 2025 mennessä. Jos sivustosi ei ole mobiiliystävällinen, olet todennäköisesti jo unohtanut joukon yleisöjä, jotka eivät koskaan käytä tietokoneita. Jälleen on plugin, joka voi auttaa sinua parantamaan sivustosi mobiiliystävällisyyttä, mutta sinun tulisi myös valita reagoiva suodattimissasi etsiessäsi ensisijaisesti teemaa. Teemoja, kuten Kaksikymmentäseitsemäntoista ja Kaksikymmentäyhdeksäntoista, luodaan jo mobiili-ensin -lähestymistavalla.

Esimerkki reagoivasta kirjailijan verkkosivustostaEsimerkki: Sivustoni näyttää tältä mobiililaitteilla. Huomaa, kuinka kaikki elementit ovat siellä, mutta ne ulottuvat hiukan kauemmaksi sivua kohti pienempää näyttöä varten ja ne ovat rajoitettu yhteen viimeisimpään julkaisuun kerrallaan tai yhteen blogin viestiin kerrallaan. Sivuston tekstin ja kuvien koko muuttuu mobiililaitteissa. Ne ovat edelleen luettavissa, mutta pienenevät koon mukaan.

Vaihe # 6. (Tulevaisuuden parannus) Palkkaa joku säätämään sivustoasi

Kun olet tehnyt kaiken, mitä voit tehdä, astu taaksepäin ja katso mitä puuttuu. Haluatko, että tausta on läpinäkyvä, mutta et voi ymmärtää mukautettua CSS-koodia tehdäksesi siitä niin? Koska olet tehnyt suurimman osan kovasta työstä, ohjelmoijan palkkaamisen ei pitäisi maksaa liian paljon, jotta voisit korjata muutaman pienen ongelman sinulle. Voit ulkoistaa vain osan työstä, jota et halua suorittaa, tai vuokrata erilaisia ​​urakoitsijoita asiantuntijoiden tehtäviin..

Mikä vielä parempaa, pyydä palkkaamaasi henkilöä selittämään, mitä he tekivät, jotta voit oppia ja toivottavasti korjata se seuraavalla kerralla. Löydät verkosta myös paljon tietoa suosituimmista teemoista, kuten Twenty Sixteen ja Twenty Seventeen. Tässä on muutama resurssi, jotka käyvät läpi suosituimpia mukautuksia kahdeksantoistakuudentoista ja kaksikymmentäseitsemäntoista:

 • 26 tukifoorumia – WordPress.orgin virallinen foorumi, jossa on apua kaksikymmentäkuuden teeman kanssa. Selaa viestejä tai kysy oma kysymys.
 • Kaksikymmentäseitsemäntoista tukifoorumia – Myös WordPress.org-sivustossa luettelo aiemmin ratkaistuista kysymyksistä ja foorumi, joka on täynnä asiantuntijoita teeman käyttämisestä ja mukauttamisesta tarpeidesi mukaan.
 • WordPress-foorumit – Mene WordPress-foorumeille yleisiä kysymyksiä tai kysy kansiossa olevia CSS-mukautuskysymyksiä. Voit myös etsiä aiheittain ja nähdä, onko kysymyksesi jo kysytty ja ratkaistu. Tämä foorumi kattaa enemmän teemoja kuin vain yhden.
 • Kinsta – Jos et pelkää kaivaa teeman tiedostoihin ja muuttaa tyylitaulukkoasi, tämä opas tarjoaa vinkkejä kaksikymmentäympäristön teemojen mukauttamiseen. Moderaattori osaa myös vastata lukijoiden mahdollisiin kysymyksiin, joten muista lukea kommentit ja kysy mahdolliset kysymyksesi.
 • All About Basic – On joitain tyypillisiä mukautuksia, joita käyttäjät kysyvät toistuvasti. Tämä opas käy läpi joitain asioita, joita ihmiset näkevät kaksikymmentäseitsemäntoista-teemassa, kuten kotisivun otsikon korkeus, sivun otsikon ja siitä johtuvan aukon poistaminen ja WordPressin ylpeästi käyttämä viesti -viestin poistaminen.

Mitä enemmän työskentelet WordPressin kanssa, sitä enemmän ymmärrät sen ja pystyt tekemään pieniä parannuksia joko koodauksen tai laajennusten avulla, jotka tekevät portfoliostasi jotain erittäin henkilökohtaista ja räätälöityä.

Tekijäsivuston luominen ei ole jotain, joka tapahtuu yön yli, vaan jotain, joka rakentuu ajan myötä.

Esimerkkejä suuren kirjoittajan verkkosivustoista

Janet Dean

Janet Dean -sivuston verkkosivuillaJanet Dean -sivuston verkkosivuilla

Janet Dean on inspiroiva kirjailija, joka sijaitsee Indianassa. Hän kirjoittaa Harlequinin Love Inspired Line -elokuvalle. Hänen verkkosivustonsa on hyvä esimerkki kirjailijaportfoliosta, koska siinä luetellaan hänen viimeisimmät kirjansa, samalla kun hän näyttää hiukan kirjailijasta. Vierailijat voivat katsella kaikkia hänen portfolionsa kirjoja kirjojen linkillä ja saada kuvia hänestä erilaisissa tapahtumissa. Yksi asia, josta pidän erityisesti tällä sivulla, on hänen osasto, joka on suunnattu erityisesti medialle.

Nicholas Sparks

Nicholas Sparksin salkusivustoNicholas Sparksin salkusivusto

Kirjailija Nicholas Sparks käyttää kirjailijaportfolionsa verkkosivustoa keskittymään uusimpaan julkaisuunsa ja kutsuu kävijät “Tilaa nyt” toimintakehotuspainikkeella. Kun käyttäjä vierittää alaspäin, hän näkee lisäsivuja, joihin he voivat navigoida, kuten linkkejä tarinoihin ja muuta työtä. Voit myös saada päivityksiä tapahtumista ja kirjoittajauutisista. Ponnahdusikkuna tulee näkyviin, kun olet ollut sivulla vähän aikaa, ja kutsuu sinut kirjautumaan hänen postituslistaansa.

Dekaani Koontz

Dean Koontzin salkun verkkosivustoDean Koontzin salkun verkkosivusto

Suspense-kirjailija Dean Koontz on New York Timesin bestselleri. Hän tekee pari mielenkiintoista asiaa kirjailijaportfolionsa kanssa. Ensin näet hänen viimeisimmän sarjansa kirjojen kannet, jotka on asetettu vaakasuoraan sivun yläosaan. Sitten, kun viet hiirellä kirjojen navigointivälilehden päälle, sinulle annetaan useita vaihtoehtoja sen mukaan, mikä hänen sarjasta olet eniten kiinnostunut, kuten Jane Hawk tai mahdollisuus vetää kaikki hänen kirjat kerralla. Navigointi on erittäin intuitiivista ja vastaa yleisön eri segmenttien tarpeita.

Emily Winfield Martin

Emily Winfield Martinin portfolio-verkkosivustoEmily Winfield Martinin portfolio-verkkosivusto

Emily Winfield Martinin verkkosivusto on luultavasti yksi mielenkiintoisimmista portfolioista. Hän on lastenkirjailija, mutta myös taiteilija. Kun laskeudut alun perin hänen kotisivulleen, sinua ei tervehdytä kirjakansiin, vaan kuvaan hänen taiteestaan. Sinun on todella siirryttävä hänen Kirjat-sivulle nähdäksesi tietoja hänen kirjoistaan. Jopa hänen verkkokauppa tunkeutuu teoksensa molemmille puolille sisäänkäynnin kautta taiteen tai lasten kirjoihin.

Hanki sana pois

Nyt kun olet luonut kauniin, ainutlaatuisen portfolion korostamaan kirjoitustasi, on aika saada sana pois. Kerro koko perheellesi ja ystävillesi ja pyydä heitä jakamaan verkkosivustosi osoite heidän sosiaalisen median tileilleen. Laita verkkosivustosi osoite käyntikortteihin, sähköpostiosoitteeseesi ja jaa se mainoksiin. Yhteistyö muiden kirjoittajien kanssa ja jaa toisten verkkosivustot uutiskirjeissäsi.

Kaikki pienet asiat, jotka voit tehdä sanan saamiseksi, lisää kiinnostusta sivustoosi ja kirjoihisi. Lopulta on mahdollisuus muuttaa se yrityksestä. Olet rakentanut upea kirjailija-verkkosivusto – nyt on aika jakaa se maailmalle.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map