Kuinka aloittaa valokuvausblogi WordPressin avulla (ja 4 tapaa ansaita rahaa)

Ihmiset aloittavat valokuvausblogien lähettämisen yhdestä seuraavista syistä:


# 1. Kun he haluavat käyttää valokuvausblogiaan tuottaa liidejä valokuvausyritykselleen ja palveluilleen.

TAI

# 2: Kun he ovat vain harrastajavalokuvaajia ja haluavat jakaa mainoksiaan maailman kanssa. Tietenkin, samalla kun he tekevät niin, he haluavat ansaita rahaa tästä heidän sivuprojektistaan.

Ennen kuin esitän WordPress-valokuvausblogin rakentamisen vaiheet, on tärkeää ymmärtää, miksi haluat aloittaa valokuvausblogisi. Tämä näkemys vaikuttaa kaikkeen valokuvablogissasi, teeman valinnasta eri ansaintamalleihin.

Aloitetaan määrittelemällä valokuvausblogisi päätavoitteet.

suunnistus

 • Määritä valokuvablogin tavoite
 • Kapean valinta
 • Vaihe 1: Valitse verkkotunnuksen nimi ja verkkoisäntä
 • Vaihe 2: Valitse WordPress-teema
 • Vaihe 3: Asenna asianmukaiset laajennukset
 • Neljä tehokasta tapaa ansaita valokuvablogisi ansaita

Työkalut lista 

FTC-ilmoittaminen: BuildThis saa viittausmaksuja tällä verkkosivustolla luetelluista työkaluista. Mutta mielipiteet perustuvat kokemukseemme eikä siihen, kuinka paljon ne maksavat. Keskitymme auttamaan pieniä yrityksiä ja yksityishenkilöitä rakentamaan verkkosivuja yritykseksi. Ole hyvä ja tue työtämme ja opi lisää ansaitsemisen ilmoittamisessa.

Tavoitteesi valokuvausblogin perustamiselle

Vastaaksesi tähän yksinkertaiseen kysymykseen voit määrittää valokuvabloggelmasi tavoitteet:

“Mitä haluan saavuttaa blogiini?”

Joitakin tyypillisiä vastauksia olisivat:

 • Luo lisää viittauksia tai asiakkaita freelance-valokuvausyritykselleni
 • Myy valokuvani
 • Luo passiivinen tulolähde
 • Houkuttele opiskelijat valokuvauskurssilleni

Ja niin edelleen…

Useiden tavoitteiden saavuttaminen on myös hienoa. Esimerkiksi, on hyvä aloittaa valokuvausblogi, jonka tavoitteena on saada lisää asiakkaita yritykseesi ja opettaa myös muille valokuvaajille valokuvaus- ja freelanceritunteja.

Tämä ei ole muuta kuin blogin tulojen monipuolistaminen.

Ryan Brenizerin valokuvausblogi on loistava esimerkki sellaisesta blogista, joka ratkaisee monia tarkoituksia:

 • Se toimii Ryanin portfoliona – ja siten tuottaa viitteitä liiketoiminnalleen.
 • Se urheilee laitekatsausosastoa, jossa Ryan tarkistaa muutama valittu tuote – jolloin Ryan voi ansaita passiivisia tuloja tytäryhtiömarkkinoinnilla.
 • Se auttaa myös houkuttelemaan opiskelijoita Ryanin valokuvaustiloihin.

Ryan-brenizerRyan BrenizerValokuvausblogi

Sinäkin voit keskittyä useisiin tulokanaviin. Joten luetele kaikki blogin tavoitteet ennen kuin siirryt seuraavaan vaiheeseen. Nämä tavoitteet auttavat sinua valitsemaan oikeat kaupallistamistavat.

Toinen asia, joka meidän on tehtävä ennen kuin aloitat blogin asettamisella, on viimeistellä oma markkinarako.

Valitse rako, ennen kuin aloitat valokuvausblogin

Jos olet ammattimainen valokuvaaja, sinulla on jo oma markkinarako. Joten voit siirtyä seuraavaan kohtaan, jossa näemme asennusvaiheet.

Mutta jos olet vain harrastajavalokuvaaja, enemmänkin kuin yleisharrastajavalokuvaaja, sinun on valittava oma markkinarako. Valitsemalla rajoituksen valokuvausblogillesi, voit houkutella oikean yleisön blogiisi.

Oma markkinaraon valitseminen antaa sinulle mahdollisuuden:

1. Tarjoa asiaankuuluvaa sisältöä

Kun olet viimeistellyt markkinaraon, voit keskittyä aiheisiin, jotka kiinnostavat kohdeyleisöäsi. Esimerkiksi elämäntyylivalokuvausblogi kattaa erilaisia ​​asioita matkavalokuvausblogista.

2. Kumppaniksi oikeiden yritysten kanssa

Rakorajan valitseminen auttaa sinua valitsemaan oikeat tuotteet tai palvelut, joita tarkistaa blogissasi. Tämä on tärkeää, koska muotokuvavalokuvabloggerin tarpeet eroavat sähköisen kaupan valokuvaajien tarpeista.

Muista: Ainoa, kun korotat oikeita tuotteita, voit tuottaa tytäryhtiöille myyntiä ja tuloja.

3. Aseta itsesi markkinoille

Pysyminen kapealla auttaa sinua tulemaan menemään resurssiksi siinä lopulta.

Joten tuo meidät kysymykseen siitä, kuinka voit itse valita niche valokuvausblogillesi.

No… ensi sijassa oman markkinaraon valinta riippuu kiinnostuksistasi, verkkotunnuksen tuntemuksesta tai asiantuntemuksesta.

Tässä on kuitenkin joitain suosittuja valokuvausblogideoita, jotka kannattaa harkita:

 • verkkokauppa
 • Kiinteistöt
 • luonto
 • Lifestyle
 • Häät
 • Tapahtuma
 • ruoka
 • Mustavalkoinen
 • kaupunki-
 • panoraamoja
 • Eläimet
 • Urheilu
 • Taide
 • Yksi väri
 • Ilmakuvat

(Löydät hyviä ja huonoja puolia näistä kapeista tässä artikkelissa Josh.)

Nyt kun ymmärrät blogin päätarkoituksen ja tarpeen valita markkinarako, olemme valmiita tarkastelemaan blogin perustamisvaiheita.

Tässä kolme vaihetta, jotka sinun on suoritettava valokuvausblogin luomiseksi WordPressin avulla.

Kuinka aloittaa valokuvausblogi

Vaihe # 1: Valitse verkkotunnus ja hosting

Ensimmäinen askel onnistuneen valokuvablogin luomisessa on valita verkkotunnus. Verkkotunnuksesi nimi on verkko-osoitteesi.

Suosittelen aina käyttämään omaa nimeäsi verkkotunnuksena, koska se toimii täydellisenä brändäysharjoituksena. Tämä on vielä tärkeämpää, jos valokuvablogisi on myös online-ansioluettelosi, mikä todennäköisimmin on.

Kun olet valinnut verkkotunnuksen, varaa se yhdelle luotetusta verkkotunnuksen rekisteröijästä, kuten Namecheap.

Namecheap tarjoaa hyvät hinnat ja mahtavaa asiakastukea. Verkkotunnuksesi varaamiseksi sinun ei tarvitse etsiä tätä palvelua pidemmälle.

Pikahuomautus: Useimmat hosting-yritykset antavat myös rekisteröidä verkkotunnuksia.

Suosittelen kuitenkin verkkotunnuksen ostamista ja ylläpitoa erikseen, koska blogisi saattaa jossain vaiheessa kasvaa niin paljon, että haluat ehkä siirtyä toiseen isännöintiin. Verkkotunnuksen siirto on paljon helpompaa, kun sitä ei ole seurattu isännöinnin yhteydessä.

Ok… joten kun olet saanut verkkotunnuksen, seuraava askel on ostaa isäntä verkkosivustollesi.

Verkkosivustosi tai verkkotunnuksesi nimi näyttää verkkosivustosi, kun isännöit sitä. Mielestäsi on monia web-palveluntarjoajia.

Mutta sinun pitäisi mennä mukana InMotion-hosting koska:

 1. On erittäin helppo asentaa ja hallita WordPressiä InMotionissa.
 2. Se on erittäin kustannustehokas, kun WordPress-isännöintisuunnitelma alkaa vain 2,95 dollaria kuukaudessa aloittelijablogille.
 3. Se vilkkuu nopeasti SSD-tekniikansa ansiosta.

Voit lukea koko arvosteluani osoitteessa Web Hosting Secret paljastettu. Vaihtoehtoisesti voit myös tarkistaa minun WordPress-hosting-opas täällä.

Vaihe 2: Valitse WordPress-valokuvablogiteema

Kun olet vasta aloittamassa, on hyvä aloittaa ilmaisella teemalla. Kun määrität tämän teeman, huomaat ominaisuudet, joita tarvitset eniten. Nämä oivallukset voivat olla erittäin hyödyllisiä ostettaessa premium-teemaa.

Tässä on kaksi kaunista ilmaista WordPress-valokuvablogitemaata.

Ilmainen teema # 1 – Photo Perfect

valokuva-täydellinenesittely & ladata

Photo Perfect on reagoiva WordPress-valokuvablogiteema, joka esittelee valokuvia muuraustyyliin.

Sivulla on täysleveä kuva. Voit käyttää tätä paikkaa näyttääksesi parhaan kuvan. Paitsi, että kun käyttäjät liikuttavat minkä tahansa näytetyn kuvan päällä, heillä on mahdollisuus navigoida vastaavaan blogitekstiin tai esikatsella kuvaa suuressa valopöydässä..

Ilmainen teema # 2 – Photomania

valokuva-maniaesittely & ladata

Photomania on toinen tehokas valokuvablogiteema WordPressille.

Sen kotisivun hakuominaisuus tekee siitä erityisen sopivan sinulle, jos haluat antaa lukijoille mahdollisuuden etsiä (ja ostaa) valokuvia. Osto-ominaisuutta ei ole sisäänrakennettu, mutta on ilmaisia ​​laajennuksia, jotka auttavat sinua lisäämään sen. Tämän teeman mukana tulee myös valtava liukusäädin kotisivulla.

Joten ne olivat ilmaisia ​​vaihtoehtoja.

Mutta jos voit aloittaa premium-teemalla, tee kaikin tavoin.

Löydä alla 3 upeimmasta premium WordPress -valokuvablogiteemasta.

Maksettu teema # 1 – Divi

Elegantti Themesin Divi on monikäyttöinen WordPress-teema, jonka avulla voit rakentaa mitä tahansa WordPress-verkkosivustoa. Valokuvablogit mukana.

Yksi suurimmista eduista Divin kaltaisessa teemassa käymisessä on, että se on enemmän kuin teema, se on teeman rakentaja. Siihen kuuluu erilaisia ​​elementtejä, joita voit vetää ja pudottaa sivullesi ja rakentaa verkkosivustosi haluamallasi tavalla. Lisäksi voit päivittää sivustosi suunnittelun haluamallasi tavalla.

Ja kuten tiedät, liukusäätimet ovat erittäin haluttu ominaisuus valokuvausblogissa, koska ne tarjoavat hienoja tapoja esitellä työtä. Tässä on Divin täydet arvosanat.

Diven liukusäädinmoduulin avulla voit sijoittaa liukusäätimiä mihin tahansa sivustoon. Voit säätää liukusäätimien korkeutta ja leveyttä helposti. Voit myös hallita liukusäätimien animaatioita ja hover-värejä.

Hinnoittelu: Divi tulee osa Elegant Themes -jäsenyyttä, joka alkaa 69 dollaria vuodessa. Saat 87 teemaa ja 6 laajennusta osana tätä jäsenyyttä.

Jos pidät Divistä ja olet varma siitä, että käytät sitä ikuisesti, voit harkita heidän elinikäisen suunnitelmansa käyttämistä, joka tulee kertaluonteisena 249 dollarin maksuna..

Tässä on esimerkki Divin kanssa luodusta yksinkertaisesta mutta kauniista valokuvausblogista.

divi-näyteesittely & ladata

Maksettu teema # 2 – Beluga

Beluga on kaunis WordPress-valokuvablogiteema, joka melkein merkitsee jokaisen valokuvabloggerin teema-toivomuslistojen jokaisen pisteen.

Myös Belugan mukana tulee sivunrakentaja, mutta toisin kuin Divi, sillä on vain rajallinen määrä vaihtoehtoja – riittää rakentamaan fantastinen valokuvausblogi.

Koska Belugassa on suora esikatselutoiminto, voit katsella verkkosivustoa tekemälläsi sen.

Belugaesittely & ladata

Toinen erittäin hyödyllinen Beluga-ominaisuus on sisäänrakennettu liukusäädin, jonka avulla voit luoda räätälöityjä liukusäätimiä lisätäksesi blogiisi.

Muita merkittäviä ominaisuuksia ovat uskomattoman käyttäjäystävällinen käyttöliittymä sisällön lisäämiseen, albumin hallinta (jotta voit luokitella kuvat helposti) ja ääretön vieritys.

Tämä teema on ehdoton varastaminen 79 dollarilla.

Maksettu teema # 3 – Raja

Border on upea WordPress-valokuvablogiteema, jonka mukana tulee valtava ja nopeasti ladattava kotisivun liukusäädin. Jos et halua liukusäädintä, voit etsiä muita näyttövaihtoehtoja, kuten muuraus tai ruudukko pikkukuvia. Kaikissa asetteluissa keskitytään kuviin.

Reunuksen avulla voit myös myydä valokuvia myymälämallin kautta.

Yksi asia, jota rakastan ehdottomasti Borderissa, on, että siinä on kaunis tasapaino suunnittelun ja sisällön välillä. Joten sinun ei tarvitse vain jakaa valokuvia lukijoidesi kanssa, vaan sinun täytyy myös jakaa heidän tarinoitaan tyylikkäästi:

reunusesittely & ladata

Toinen erinomainen ominaisuus on projektisivumallin sisällyttäminen siihen. Jos valokuvausblogisi sattuu olemaan jatkamisenne, voit käyttää projektimallia korostamaan erityisprojekteja.

Projektimallissa näkyy yksityiskohtia, kuten asiakas, projektitarina ja kaikki projektialbumin kuvat.

border-näyteesittely & ladata

Tämä teema, jonka hinta on 75 dollaria, on myynyt yli 4000 kappaletta. Ja voit ostaa sen pelkäämättä kylläisyyttä, koska kun lisäät kuvat tähän teemaan, sinä käytät käytännössä mallia!

Teemojen jälkeen tarvitset joitain laajennuksia lisätoimintojen lisäämiseksi blogiisi. Katsotaanpa joitain hyödyllisiä laajennuksia.

Vaihe 3: Asenna asiaankuuluvat laajennukset WordPress-valokuvausblogisiisi

Yksi suurimmista WordPress-valokuvausblogien toiminnoista on gallerioiden ja liukusäätimien lisääminen. Vaikka ehdotan laajennuksia näille, suosittelen, että siirrytte teemaan, joka antaa sinulle tämän sisällön.

Kuvagalleria kirjoittanut Supsystic

supsysticesittely & Yksityiskohdat

Tämän laajennuksen avulla voit käyttää kuvia sivustosi mediagalleriasta ja luoda kauniita kuvia karuselli, polaroid, ja koko leveys tyyligalleriat. Kaikissa tyyleissä on valmiita malleja, joten sinun ei tarvitse aloittaa tyhjästä.

Valtava IT-liukusäädin

Valtava-se-liukusäädintäesittely & Yksityiskohdat

Tämä on eniten ladattu WordPress-liukusäädin. Voit luoda sen avulla rajattomasti liukusäätimiä ja lisätä niitä viesteihin, sivuihin ja widget-alueisiin. Voit mukauttaa liukusäätimen korkeutta ja leveyttä, taukoaikaa, navigointityyliä ja latauskuvaketta muiden asetusten joukossa.

Myy media

Jos blogin tärkein kaupallistamistapa on myydä valokuvia, rakastat tätä pluginia. Sell ​​Media -sovelluksen avulla voit myydä ja periä maksuja valokuvien kaupallisista, toimituksellisista ja henkilökohtaisista käyttötavoista.

Sell ​​Media käyttää maksujen keräämiseen PayPalia.

esittely & Yksityiskohdat 

Laiska kuorma

Photopgraby-blogeissa on yleensä satoja valokuvia, joten niistä tulee hyvin hitaita kaiken kuvan lataamisen vuoksi. Lazy Load -laajennus on loistava ratkaisu tähän ongelmaan.

Lazy Load nopeuttaa sivustoa lataamalla vain ne kuvat, jotka ovat käyttäjän nähtävissä selaimen taitealueella. Taittoalueen alla olevat kuvat latautuvat käyttäjän vierityksen aikana.

Lazy Loadilla ei ole määritettäviä asetuksia. Aktivoi vain laajennus, ja sinun pitäisi olla hyvä.

esittely & Yksityiskohdat

Hiiva SEO

Image SEO: lla on suuri rooli verkkosivuston sijoittelussa. Tämä on sinulle paljon tärkeämpää, koska sinulle kuvat tekevät suurimman osan blogisi sisällöstä. Yoast SEO auttaa optimoimaan kuvia alt-tunnisteilla ja otsikoilla, jotta hakukoneet ymmärtävät kuvasi aiheen.

Nopea kuvan optimoinnin vinkki on käyttää kuvaavia nimiä.

Joten oletustiedostotiedostojen nimien, kuten IMG-12847340304e9558, sijasta sinun pitäisi kirjoittaa optimoidut tiedostonimet, kuten New Orleansin häävalokuva tai New Orleansin hääkuva

esittely & Yksityiskohdat

Näiden liitännäisten lisäksi sinun tulee harkita myös kuvan pakkaustyökalua, kuten Optimizilla.

Ihannetapauksessa sinun ei pitäisi koskaan ladata alkuperäistä kuvaa blogiisi, koska alkuperäisen tiedoston koko voi olla valtava. Liian monta tällaista korkearesoluutioista kuvaa voi tappaa sivustosi nopeuden.

Joten ennen valokuvien lähettämistä ajaa ne Optimizillan läpi ja pienennä niiden kokoa heikentämättä niiden laatua.

Sen avulla sinulla pitäisi olla toimiva valokuvablogi valmiina. Tarkastellaan nyt tapoja ansaita rahaa siitä.

Vaihtoehtoiset alustat valokuvausblogin perustamiseen

Jos sinusta tuntuu, että WordPress ei ole mitä etsit, tässä on muutamia vaihtoehtoja, jotka kannattaa harkita,

Platforms
Mitä se tarjoaa
Lue lisää

Wix

Wix

Ainutlaatuiset galleriat voivat näyttää valokuvia tonnia tallennustilaa.Lue: Wix Review
Shopify

Shopify

All-in-one-verkkokauppaympäristö, josta voit muuttaa valokuvablogisi verkkokaupan.Lue: Shopify Review
Weebly

Weebly

Äärimmäisen helppo käyttää ja ylläpitää. Paras aloittelijoille ja sivuston omistajille, jotka eivät halua viettää liian paljon aikaa verkossa.Lue: Weebly Review

4 tehokasta tapaa ansaita valokuvausblogisi rahaksi

Kun olet määrittänyt blogin, huomaat, että sen perustaminen oli itse asiassa prosessin helpoin osa. Todellinen haaste on ansaita se ansaita.

Mutta kuten aiemmin mainitsin, kun rakennat sivuston, jolla on selkeät tavoitteet mielessä, ansaitsemissuunnitelman tekeminen ei ole koskaan ongelma.

Tässä on 4 tehokkainta valokuvausblogin kaupallistamistekniikkaa, joista voit aloittaa:

# 1: Luo liidit valokuvausliiketoimintaasi

Yleisin tapa ansaita valokuvablogi on muuttaa se lyijyä tuottavaksi koneeksi valokuvausyrityksellesi.

Erittäin hieno esimerkki valokuvausblogista, joka tuottaa yritysjohtoja, on Gratisography. Gratisografia on Ryan McGuiren sivuprojekti, jossa hän julkaisee valokuvaviestejä usein. Hän on julkaissut nämä valokuvat ilmaiseksi myös kaupalliseen käyttöön.

Hän linkittää pääyrityksensä verkkosivustoon, Kellojen suunnittelu, tästä sivuprojektista. Tämä valokuvausblogiprojekti on varsin mielenkiintoinen, koska Ryan on pääasiassa verkkosuunnittelija ja tarjoaa suunnittelu-, ei valokuvauspalveluita.

(Harrastajat, kuunteletko?)

Hän on jopa lisännyt lahjoituspainikkeen tukea tätä hanketta (Hän on jopa lisännyt lahjoituspainikkeen tukea tätä hanketta (“Osta minulle kahvia?” -Linkki).

Sen lisäksi, että Ryan tuottaa lyijyä web-suunnitteluyritykselleen, Ryan tukee myös Shutterstockia tässä blogissa.

Hän on jopa lisännyt lahjoituspainikkeen tukea tätä hanketta.

Toinen hyvä esimerkki valokuvausblogista, joka tuottaa yritysjohtoja, on Tyttö kameralla. Tyttö kameralla on valokuvaaja Ashley Baxterin valokuvausblogi. Se linkittää Ashleyn salkun verkkosivustolle.

gwac

Asia, joka on huomioitava Ashleyn valokuvausblogissa, on se, että vaikka kyse on ensisijaisesti valokuvablogista, Ashley kirjoittaa myös sisältöä tukemaan työtään.

Jos valokuvausblogisi on myös ansioluettelosi, kirjoita vähän valokuvistasi. Tämä auttaa potentiaalisia asiakkaita ymmärtämään heitä paremmin. Hakukoneet rakastavat myös sijoitussivustoja, joiden sisältö ei ole paljain.

# 2: myy valokuvia

Valokuvien myyminen on erinomainen tapa kaupallistaa valokuvausblogia.

Olemme jo nähneet laajennuksen, joka auttaa sinua tekemään niin.

Teemalla Border on myös täysi myymälämoduuli, jonka avulla voit aloittaa myynnin.

Koska sinulla on jo oma markkinarako, voit myös alkaa tavoittaa web-suunnittelijoita ja toimistoja, jotka rakentavat verkkosivuja omalle markkinaraollesi. Tällaiset yritykset tarvitsevat aina kauniita kuvia lisätäkseen asiakassivustoilleen. Ja niin he voivat olla ensimmäiset asiakkaasi.

# 3: myy tuotteitasi

Yksi kannattavimmista online-ansaintataktiikoista on myydä oma tuotteesi. Tämä on myös kannattavin vaihtoehto, koska tasoitat kaiken voiton. Joten katso, voitko kehittää tuotteitasi.

Valokuvaaja ja bloggaaja Emily Lucarz tarjoaa hänelle erilaisia ​​Photoshop-toimia ja työpajoja blogi.

Valokuvaaja ja bloggaaja, Emily Lucarz tarjoaa erilaisia ​​Photoshop-toimia ja työpajoja blogissaan (lähde).Valokuvaaja ja bloggaaja, Emily Lucarz tarjoaa blogissaan erilaisia ​​Photoshop-toimia ja työpajoja (lähde).

# 4. Markkinayhtiöiden tuotteet

Jos sinulla ei ole aikaa tai kaistanleveyttä omien tuotteiden kehittämiseen, voit kirjautua muiden tuotteiden tytäryhtiöohjelmiin ja tarkistaa ne blogissasi. Joka kerta kun kävijä ostaa ostoksesi suosituksen perusteella, saat tytäryrityspalkkion.

Voit aloittaa tarkistuksen:

 • kamerat
 • Ammuntavälineet
 • Photoshop-toiminnot
 • Valokuvauskirjat ja kurssit

Katso lisää tuoteideoita tutustumalla siihen Kamera- ja Laite- ja resurssiluokkiin blogi. Löydät lisää tuoteideoita sivustosta Alltop.

Muista kuitenkin valita vain tuotteet, joista nichesi välittää.

Valokuvausblogin perustaminen – Kääri se …

Se on kaikki mitä sinun tarvitsee tietää WordPress-valokuvablogissivuston perustamiseen ja ansaitsemiseen.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map