Kuinka aloittaa ruokablogi WordPressillä

Joten olet päättänyt ansaita kokopäiväisen elämisen ruokablogin avulla?


Mahtava!

Tiedätkö … paljon blogeja, jotka ansaitsevat tänään 6-luvullisia tuloja, ovat kaikki jonkun kaltaisen rakentaneet, ilman muuta kuin väsymätöntä intohimoa kapeastaan.

Ja olen innoissani siitä, että otat ensimmäisen askeleen tänään. Joten, aloitetaan.

suunnistus

 • Vaihe # 1: Päätä ruokablogin tyyppi
 • Vaihe 2: Verkkotunnus, web-hosting ja sivuston rakentaja
 • Vaihe 3: WordPress-ruokablogin teemat ja laajennukset
 • Vaihe # 4: Ruokablogin saaminen maasta
 • Kuinka ansaita rahaa ruokablogointiin – tyhmätön suunnitelma

Työkalut lista 

FTC-ilmoittaminen: BuildThis saa viittausmaksuja tällä verkkosivustolla luetelluista työkaluista. Mutta mielipiteet perustuvat kokemukseemme eikä siihen, kuinka paljon ne maksavat. Keskitymme auttamaan pieniä yrityksiä ja yksityishenkilöitä rakentamaan verkkosivuja yritykseksi. Ole hyvä ja tue työtämme ja opi lisää ansaitsemisen ilmoittamisessa.

Kuinka aloittaa ruokablogi

Vaihe 1 – Päätä, minkä tyyppisen ruokablogin haluat aloittaa

Ruokablogin perustaminen on helppoa, mutta kirjoittamisen päättäminen on vaikeaa.

Ruokablogin aihe on yleensä liian laaja.

Aina on parempi rajata aiheesi muutamiin kapeisiin osiin, joihin voit keskittyä. Sinun on otettava ruokablogisi vakavasti todellisena yrityksenä. Sisämarkkinat, joita voit harkita, ovat todennäköisesti gluteeniton, gluteeniton, hiilihydraatti, vegaani tai säästäväinen ruoanlaitto.

Tai voit erikoistua ruokablogiesi ruoanlaittoon, kuten grillaukseen, paistamiseen tai paistamiseen.

Vaihe 2 – Valitse verkkotunnus, isännöinti ja sivuston rakentaja 

Kun olet päättänyt ruokablogin kapeasta, tässä on 3 asiaa, jotka sinun täytyy aloittaa:

 1. Verkkotunnus
 2. Isäntä
 3. Sivustojen rakentaja

Ensin tulee verkkotunnus. Yksinkertaisesti sanottuna verkkotunnuksesi nimi on verkko-osoitteesi.

Monet ihmiset harkitsevat ”avainsanojen” käyttöä verkkotunnuksessa niin, että Google näyttää sen yläreunassa, kun käyttäjät etsivät kyseisiä avainsanoja.

Avainsanan esiintyminen verkkotunnuksessa kuitenkin on ei enää vaikuta hakukoneiden algoritmiin.

Joten, jos haluat avata paleo-ruokaa koskevan blogin, EI TÄTÄ soittaa blogiisi paleofood.com. Ainakin niin tekeminen ei anna sinulle SEO brownie-pisteitä.

Tästä huolimatta on täysin sinun vastuullasi, minkä verkkotunnuksen valitset.

Lisäksi sinun on tiedettävä, että on hyvä aloittaa ruokablogi ja käyttää omaa nimeäsi verkkotunnuksena. Joten, jos olet Jane Doe, on hyvä kutsua ruokablogiisi JaneDeo.com.

Tällä tavoin saat korkeamman tuoton pitkällä tähtäimellä, koska jonkin ajan kuluttua sinusta tulee suosittu tuotemerkki omalla nichelläsi. Saatat yhtä hyvin tulla influenssaajaksi.

Upea esimerkki tällaisesta henkilökohtaisesta brändistä on asiakastuen vaikuttaja, Shep Hyken. Hän olisi voinut helposti kutsua blogiaan ”customersupportadvice.com”..

Saat idean, oikein?

Okei.

Kun olet valinnut verkkotunnuksen, voit varata sen verkkotunnusten rekisteröintipalvelun, kuten Namecheap, avulla. Tai voit myös ostaa sen palveluntarjoajalta, jos he tarjoavat sellaisen. (Monet heistä jopa antavat ilmaisia ​​verkkotunnuksia vuotuisilla suunnitelmilla.)

Kun olet saanut verkkotunnuksen, sinun on löydettävä luotettava isäntä verkkosivustosi elvyttämiseksi.

Valittavissa on monia verkkoisäntäkoneita, ja myös monilla niistä on hallittuja WordPress-paketteja. Ero tavallisen WordPress-hosting-tilin ja hallitun WordPress-hosting-tilin välillä on siinä, että viimeksi mainitussa palveluntarjoajat huolehtivat sivustosi turvallisuudesta ja pitävät sivustosi ajan tasalla viimeisimmän WordPress-version kanssa.

Seuraavassa suosittelen neljää asiakasystävällistä palveluntarjoajaa. (Yhdistän jokaisen vaihtoehdon sen yksityiskohtaiseen arvosteluun muusta blogiini, joka on keskittynyt verkkoisäntäihin.)

 • iPage – Minun suosituin budjettihotellin valinta, joka sopii aloittelijoille.
 • eHost – uusi valinta aloittelijoille; käyttäjäystävällinen ja kiinnostava.
 • SiteGround – Ensiluokkaiset isännöintivalinnat ja hyvä asiakastuki.
 • InMotion Hosting – Erittäin luotettava web-isäntä, BuildThis.ion koti.

Web-isännät voivat olla yhtä halpoja kuin 1,99 dollaria / kuukausi ja niin kalliita kuin 29 dollaria / kuukausi. Voit vapaasti aloittaa verkkosivustosi lähtötason suunnitelmalla ja maksaa sitten enemmän liikenteen kasvaessa.

Seuraava valinta Web-isäntä- ja verkkotunnuksen kanssa on alusta sivustosi rakentamiseksi – tai sivuston rakentaja. Tässä opetusohjelmassa oletusasetuksena on WordPress CMS (lisää
verkkosivustojen rakentajalla täällä.)

Itseisäntä vs. WordPress.com

WordPress käyttää 31,8% Internetistä ja WordPress.org ja WordPress.com välillä on ero. Helpoin tapa ymmärtää omaisäntäisen ja WordPress.com-tilin eroa on tarkastella, kuinka URL-osoitteesi näyttävät kunkin.

yourfoodblog.wordpress.com

Tai

yourfoodblog.com

Ensimmäinen on verkkosivusto, jota ylläpidetään vapaasti WordPress.com-sivustolla. On selvää, että WordPress on merkkituotanto kaikkialla siinä.

Toinen – yourfoodblog.com – on itse ylläpitämä verkkosivusto, joka on todellisessa merkityksessä itsenäinen.

Verkkosivusto, jota ylläpidetään vapaasti WordPress.com-sivuston kanssa, on sinulle, jos:

 • Olet VAIN harrastajabloggaaja
 • Et halua… tai et ole vakavasti ansaitsemaan elantonsa verkossa
 • Et välitä henkilökohtaisesta tuotemerkistäsi
 • Olet tyytyväinen erilaisiin rajoitusvaihtoehtoihin, kuten et tue laajennuksia ja muita
 • Et halua myydä mainoksia sivustossasi (ainakaan ennen kuin sinusta tulee suuren liikenteen verkkosivusto)

Jos näin ei ole, siirry itse isännöimään WordPress-verkkosivustoon. Näin voit hyödyntää tuhansia WordPress-teemoja ja -laajennuksia
(sekä ilmainen että maksettu) ja rakenna verkkosivusto, jota voit käyttää ja skaalata.

Sen avulla kaikki logistiikka ovat poissa tieltä.

Olet nyt valmis aloittamaan blogin rakentamisen. Tätä varten tarvitset teema ja muutama laajennus.

Vaihe 3 – Valitse parhaat WordPress-ruokablogin teemat

Koska olet vasta aloittamassa blogin kirjoittamisen ja koska se tapahtuu joskus ennen kuin se alkaa ansaita rahaa sinulle, on hyvä aloittaa ilmaisella teemalla.

Ilmaisia ​​teemoja

Tässä on kolme ilmaista WordPress-ruokateemaa, joista voit valita:

dyadin

dyadinesittely & yksityiskohdat

Dyad on upea ruokablogin teema, jolla on kaunis blogin asettelu. Se pitää kuvat valokeilassa, mikä on erittäin toivottava ominaisuus ruokablogin teemassa. Rakastat myös jättiläistä kotisivun liukusäädintä, jonka avulla voit valita parhaimmat reseptisi. Lisäksi se on valmistettu Automatticilta (WordPress.comin takana olevalta yrityksestä), joten voit olla varma, että se noudattaa korkeinta koodaus- ja laatustandardia.

Kouki

Koukiesittely & yksityiskohdat

Kouki on sinulle, jos rakastat välilyöntiä ja haluat zenin ja minimaalisen suunnittelun. Kouki käyttää hienoa kirjasinta ja näyttää kuvia erittäin tyylikkäästi. Kerro se yhdellä ilmaisista reseptilaajennuksista (suositellaan alla), ja sinun pitäisi olla valmis lähtemään live-blogiisi.

Veggie Lite

veggiesittely & yksityiskohdat

Veggie Lite on toinen yksinkertainen WordPress-teema ruokablogereille. Siinä on keskittynyt asettelu, joka kiinnittää lukijoidesi huomion. Ja siinä on tyhjä tila, se antaa verkkosivustollesi hengittää ja on helppo silmiin.

Katso lisää ilmaisia ​​ruokablogia koskevia teemoja WordPress.org-arkisto.

Maksetut teemat

Nyt – ilmaisia ​​teemoja on hyvä aloittaa, mutta jos sinulla on budjetti ja voit majoittaa liukas premium-ruokateema, hanki joka tapauksessa.

Ruokablogin visuaalisella vetovoimalla on suuri rooli sen menestyksessä. Tässä on muutama herkullisia teemoja, jotka kannattaa tarkistaa:

Cookin Pro-teema

cookdesittely & yksityiskohdat

Cook’d Pro on häikäisevä WordPress-ruokateema, joka näyttää hyvältä kaikilta laitteilta. Kuten yllä olevasta kuvakaappauksesta voi nähdä, se keskittyy voimakkaasti kuviin.

Se on myös rakennettu Genesis-kehykseen, jonka tiedetään olevan nopea ja kevyt. Genesis-kehys sisältää myös erillisen paneelin SEO-asetuksille ja myös muille asetteluasetuksille.

Huomaa, että Genesis-teemoissa on vain tarvitsemasi ominaisuudet; niissä ei ole liian monta kelloa ja vihellyötä. Se sanoi, että he tekevät työnsä kauniisti.

Päivittäinen lautasen teema on toinen Genesis-teema, jonka kannattaa tarkistaa. Sitä ohjaa Genesis-kehyksen vakaus ja nopeus, ja siinä käytetään houkuttelevaa, tyylikäs tasainen muotoilu
se on täysin reagoiva.

Hinta: 129 dollaria

Ruoka Blogger teema

Ruoka Blogger WordPress-teema kirjoittanut Templaticesittely & yksityiskohdat

Ruoka Blogger-teema on sinulle, jos haluat puhtaan, ammattimaisen ruokablogin ja reseptisivuston. Voit käyttää Elementor-sivuohjelmaa sivujen rakenteen muuttamiseen tai suunnitteluun helposti.

Lisäksi ruokablogger-teema on SEO-ystävällinen ja sisältää kaikki ominaisuudet, jotka ruokablogilla on oltava – erityinen postityyppi resepteille, kertoo kaikille -sivun suunnittelu, WooCommerce-tuki, mainosbannerituki ja mobiiliystävällinen design.

Ruokablogger on erittäin muokattavissa, ja sen avulla on mahdollista saada ruokablogisi elää vain muutamassa minuutissa.

Hinta: 79 dollaria

Ruokablogin teema

foodblogthemeesittely & yksityiskohdat

Ruokablogin teema on peräisin NimbusThemes-julkaisusta. Pidän teemasta parhaiten muussa teemassa kuin sen tekemässä visuaalisessa splashissa. Teeman keskittyminen brändäykseen.

Ruokablogin teema toimitetaan lisäosalla Reseptekortti WordPress, jonka avulla voit lisätä SEO-ystävällisiä reseptejä blogiisi. Ruokablogerit ovat rakentaneet hienoja verkkosivustoja tällä teemalla.

Hinta: 39 dollaria

YumBlog-teema

yumblogesittely & yksityiskohdat

Tämä Up Themes -tuote on helposti yksi ajatetuimmista WordPress-ruokablogin teemoista. Sen mukana tulee mukautettu reseptimalli, ja sen avulla voit myös hyväksyä reseptilähetyksiä lukijoiltasi. Näitä reseptejä toimittaa Cooked – palkkio 39 dollaria. Tämän teeman reseptien ohjeet ja ainesosaluettelot toimitetaan valintaruudulla, jolloin lukijat voivat varmistaa, etteivät ne missaa mitään tärkeää vaihetta tai tuotetta.

Hinta: 125 dollaria

Vaihe 4 – Asenna oikeat WordPress-laajennukset maksimoidaksesi ruokablogin

Käyttämällä mitä tahansa yllä olevista teemoista, olet valmis toimivan blogin avulla.

Mutta – riippumatta siitä, kuinka hyvin harkittu teema voi olla kapealla, ei ole mahdollista sisällyttää kaikkia toimintoja, joita verkkosivuston omistaja saattaa tarvita.

Esimerkiksi ruokablogia varten saatat huomata, että tarvitset paremman ja optimoidumman tavan näyttää reseptejäsi, tai haluat ehkä tehdä ruokapostikuvasi helposti jaettavissa Pinterestissä. Näiden kaltaiset toiminnot eivät välttämättä tule pakattuina teemaan.

Tällaisten toimintojen saaminen edellyttää, että asennat laajennuksia.

Tässä on muutamia mukavia WordPress-ruokablogin laajennuksia, jotka lisäävät arvoa blogiisi:

WP Ultimate Resepti

ultimate-reseptiesittely & yksityiskohdat

WP Ultimate Recipe on mobiiliystävällinen WordPress-ruokablogin laajennus, jonka avulla voit lisätä reseptejä blogiisi. Voit käyttää sitä muuntaaksesi minkä tahansa tavallisen WordPress-teeman ruokateemaksi.

Sen avulla käyttäjät voivat myös jakaa ja tulostaa reseptejäsi.

WP Ultimate Recipen premium-versio avaa ominaisuuksia, kuten antaa käyttäjien lähettää reseptejä, arvioida reseptejäsi, näyttää ravintoarvoja ja paljon muuta.

Reseptejä Simmer

kiehuaesittely & yksityiskohdat

Simmerin reseptit on toinen laajennus, jonka avulla voit julkaista reseptejä blogissasi. Se tarjoaa helposti asetukset luetteloida ainesosat, antaa keitto-ohjeet ja muut tiedot. Tällä pluginalla lisäämäsi reseptit ovat hakukoneystävällisiä, koska tämä plugin käyttää Googlen skeema-merkintää SEO-ystävällisten rakenteiden luomiseen.

Sikuri reseptin aineosat

sikuriesittely & yksityiskohdat

Sikurireseptin aineosat on mielenkiintoinen ruokablogin laajennus, jonka avulla voit lisätä ostopainikkeen kaikkiin reseptin aineosiin.

Kun käyttäjät napsauttavat sitä, he johtavat verkkokauppaan, josta he voivat ostaa suoraan. On selvää, että saat leikkauksen jokaisesta viittaustasi myynnistä. Sen lisäksi, että saat myös viikoittain ja kuukausittain raportteja siitä, kuinka reseptejäsi tuottavat tuloja.

valmistettu

valmistettuesittely & yksityiskohdat

Keitetyt on premium-luokan WordPress-reseptilaajennus, joka toimitetaan vetämällä ja pudottamalla reseptinrakentajalla. Sen mukana tulee myös 10 käyttövalmis asettelua.

Cooked-toiminnon avulla jokainen lukijasi saa profiilisivun. Keitetyt mukana tulee myös ajastin, tehokas hakupalkki ja ravintotietoja resepteistä / ainesosista. Kaikille tarjoamilleen ominaisuuksille tämä laajennus on täydellinen varasta 39 dollarilla.

Näiden laajennusten lisäksi on joitain laajennuksia, joita suosittelen jokaisella sivustolla. Nämä eivät ole ominaisia ​​mihinkään markkinarakoon, ja ne tuovat lisäarvoa mihin tahansa sivustoon, jossa he ovat käytössä. Katso koko luettelo täältä.

Okei – joten tämä hoitaa logistiikan. Sinulla on verkkotunnus, isännöinti ja teema… ja joitain valinnaisia ​​laajennuksia.

Tässä vaiheessa olet valmis aloittamaan työskentelyn blogissa ja määrittämään, mitä aiheita käsittelet, kuinka usein julkaiset, mitä sosiaalisen median alustoja yrität ja niin edelleen. Jotta asiat olisivat helppoja, kokeile seuraavaa 5-vaiheista suunnitelmaa.

Hanki ruokablogi maapallolta – 5 Vinkkejä seuraamiseen

1. Suunnittele ruokablogin rakenne

Haluat saada ruokablogin rakenteen heti alusta alkaen, koska sivuston rakenne (varsinkin sen päänavigointivalikko) määrittelee kuinka käyttäjien navigointikokemus tulee olemaan.

Tämä on tärkeämpää ruokablogissa, koska ruokablogin sisältö voi kattaa useita luokkia, ruokia, ruokia ja muita. Joten jos saat verkkosivuston päävalikon oikein, aloitat loistavasti.

Lisäksi ajattelemalla sivustosi rakennetta tai vain suunnittelemalla sivustosi valikkoa antaa sinulle aikaa pohtia mitä sisältösi on ja mitä eri asioita tutkit blogissasi.

Tässä on esimerkki antaa sinulle ständin.

Suosittu ruokablogger Kate alkaen CookieAndKate on koko kurssin verkkosivustovalikko. Katso vain kuinka kuvaavat valikkokohteet ovat ja kuinka siististi avattava pudotusvalikko toimii:

cookie-ja-Kate

Joten jos sinulla on runsaasti sisältöä sisältävä sivusto, voit etsiä tämänkaltaisen valikon.

Tehdä – Ajattele sisältöä, jonka haluat jakaa, ja luonnostele sen perusteella verkkosivustovalikko. Tämän harjoittelun tekeminen paperilla auttaa sinua kokeilemaan useita rakenneyhdistelmiä, kunnes tunnet oikein.

2. Löydä aiheelliset aiheet ja viimeistele sisällön julkaisuaikataulu

kalpea-OMG

Katsotaanpa ensin, miten voit keksiä aiheita, joita käsitellä blogissasi. Nopein tapa löytää ideoita on tarkastella sitä, mitä suositut blogit lähettävät.

Katsotaanpa ensin, miten voit keksiä aiheita, joita käsitellä blogissasi. Nopein tapa löytää ideoita on tarkastella sitä, mitä suositut blogit lähettävät.

Joten, jos aiot aloittaa blogin työskentelyn muutaman seuraavan viikon aikana, tilaa ensin tilaamalla kaikki ihaillut ruokabloggarit. Tällä tavalla saat
saada säännöllisiä päivityksiä heidän uusimmista sisältöpäivityksistään.

Joten viikon kuluttua sinulla olisi vähintään 7-10 tämänkaltaista sähköpostiviestiä Julilta (PaleOMG). Ensimmäisessä sähköpostissaan Juli jakaa paljon reseptejä.

Tässä on viestiidea, jonka voit helposti varastaa hänen resepteistään:

“X-aineosa Y-minuutin lautasen”

Lisäksi tällaisissa sähköposteissa / uutiskirjeissä on aina linkit blogien parhaaseen sisältöön. Mikä tarkoittaa, sinulla on enemmän kuin tarpeeksi blogin kirjoitusideoita suosituista aiheista.

Valitse vähintään 5 tällaista ideaa ja aloita kirjoittaminen. Sillä välin saat enemmän päivityksiä näistä blogeista, joten idealistasi kasvaa orgaanisesti.

Julkaisuaikataulun osalta – ymmärrä ensin, että lukijat rakastavat yhdenmukaisia ​​julkaisuaikatauluja. Jos päätät julkaista reseptin joka perjantai, kerralla sinulla on uskollisia lukijoita, jotka ajattelevat:

”Jane julkaisee hienon reseptin joka perjantai. Minun on kiinni, jotta voin kokeilla sitä viikonloppuna! ”

Sain sen?

Loistava! Tee tämä valmistelutyö – Ihannetapauksessa, ennen kuin aloitat blogin kirjoittamisen, sinulla olisi oltava vähintään 20 julkaistavaa viestiä. Mikä tarkoittaa, että jos julkaiset kahdesti viikossa, sinulla on yli kahden kuukauden suoja.

3. Luo sisältö (keskittyen erityisesti visuaalisiin kohteisiin)

Sisältösi tekstiosa tulee luonnollisesti sinulle. Kiitos asiantuntemuksestasi. Tämä teksti muodostaa kuitenkin vain puolet sisällöstäsi
koska loppujen lopuksi kuinka hyvä hieno resepti näyttää ilman joitain namia kuvia …

Valitettavasti valokuvaus ei ole luonnollista kaikille. Mutta se ei tarkoita, että et voi oppia.

Olipa kyse valmiin ruuan tai ainesosan kuvista, ne muodostavat suuren osan ruokablogista. Mikä tarkoittaa, että et voi tehdä keskinkertaisiin kuviin. Mutta onneksi sinulla on nämä fantastiset ilmaiset ruokavalokuvausohjeet, joista voit oppia:

Jos sinulla ei ole aikaa oppia niin paljon, aloita ainakin tällä nopealla ja likaisella hakkeroinnilla:

 • Pidä ainesosa tai astia tiskillä
 • Pidä kamerasi oikealla puolella
 • Aseta automaattitarkennus ja napsauta

Varmista vain, että kuvaessasi on paljon luonnollista valoa.

Ruokakuvien lisäksi yritä tehdä joitain luovempia visioita, kuten kuva reseptejä ja vinkkejä, ilmaisilla työkaluilla, kuten Kangas tai DesignBold.

Kuvan optimointivinkki – Optimoi kaikki kuvat TinyPNG. Tämän työkalun avulla voit pakata PNG-tiedostoja heikentämättä niiden laatua. Pakkaamalla kuvatiedostojasi säästät sivustosi paisuneelta ja hitaalta.

4. Aloita sosiaalisen median markkinoinnista

Koska ruoan ystävät rakastavat visuaalisesti, olisi parasta, jos keskityisit visuaalisiin väliaineisiin, kuten Pinterest. Itse asiassa se on täysin kunnossa, jos aloitat vain Pinterestistä. Voit aina siirtyä muille alustoille, kun opit kasvattamaan seuraavia yhdellä alustalla.

Lisäosa laajentaaksesi seuraamista Pinterestissä: Pinterest “Pin It” Button.

Tämän liitännäisen avulla joka kerta, kun käyttäjä siirtyy hiirellä kuvan blogiisi, häntä kehotetaan kiinnittämään se Pinterest-tauluilleen. Paitsi, että se myös lisää Pin It-painikkeet kaikkiin viesteihisi ja sivuillesi.

5. Aloita sähköpostien kerääminen

Kun tilaat erilaisia ​​blogeja kerätäksesi ideoita, huomaa, millaisia ​​lyijymagneetteja he käyttävät sähköpostiluetteloidensa luomiseen.

Esimerkiksi Dana kotoisin MinimalistBaker tarjoaa ilmaisen kuukausittaisen reseptin blogin tilaajille.

Huomaa, kuinka Dana tarjoaa arvokkaita kannustimia uusille ilmoittautumisille.

Samoin sinun on myös kehitettävä ilmakuppi, jonka annat tilaajille lukijoille.

Kokoa 5 hienoa reseptiä ja koota ne PDF-tiedostoon, jotta voit kehittää ensimmäisen sähköpostiosoitteesi ilmaismaksuja. Ja olet valmis.

Koska sinulla on nyt sekä toimiva verkkosivusto että työsuunnitelmasi blogiisi, katsotaan kuinka voit valita oikeat kaupallistamismenetelmät.

Kuinka ansaita rahaa ruokablogista – turha suunnitelma 

Ansaita rahaa ruokabloggerina analysoimalla kuinka muut ruokabloggarit ansaitsevat rahaa. Tämä ei ole vaikea työ, koska monet ruokablogerit julkaisevat tuloraporttinsa. Nämä raportit tarjoavat paljon tietoa siitä, miten ne ansaitsevat rahaa (samoin kuin kulut).

Otetaan esimerkiksi Pinch of Yumin kuukausittainen tuloraportti – erittäin suosittu WordPress-blogi.

Kuten seuraavasta kuvakaappauksesta näet, Pinch of Yum ansaitsee rahaa myymällä omia tuotteitaan (maukkaita ruokavalokuvia ja kuinka ansaita rahaa blogiisi e-kirja).

Ehkä sinäkin voit harkita luominen myytävä tuote.

Muut ansaitsevat rahaa blogikanavat

Mainontaverkot

Nopein tapa ansaita rahaa ruokablogistasi on liittyä mainosverkostoihin. Joillakin mainosverkostoilla on erityisiä vaatimuksia liikenteelle ja sivun katseluille, mutta useimpiin niistä on melko helppo liittyä.

Google Adsense on yksi suurimmista mainosverkostoista, joka tarjoaa näyttömainonnan, mobiililaitteiden, videoiden ja haun kaupallistamisen. Liittyminen on ilmaista ja helppoa. Adsense hyväksyy, vaikka olet vasta aloittamassa. Muita tutustuttavia mainosverkostoja ovat Media.net, BuySellAds ja Infolinks.

Myynti mainostilaa

Periaatteessa varaat sivustollasi paikan niille, jotka haluavat ostaa tilan sinulta suoraan. Mainostilan myyminen toimii yleensä pienempien mainostajien tai ehkä omistajien kanssa.

Voit luoda muutama mainosruutu eri hinnoittelulla ja kannustaa mainostajia kertomalla heille, miksi heidän pitäisi mainostaa verkkosivustollasi. Ja kun he ovat hyväksyneet ehdot, vastaanota vain maksu PayPalin kautta. Se on helppoa ja vaivatonta.

Affiliate-ohjelmat

Liittyminen tytäryhtiöohjelmaan on yksi hienoista tavoista ansaita rahaa. Voit mainostaa omaan markkinarakoihisi liittyviä tuotteita tai palveluita ja saada palkkiota, kun kävijät tekevät ostoksia sivustosi kautta.

ShareASales, CJ Affiliate ja ClickBank ovat muutama kuuluisa tytäryhtiöverkosto, jota voit tutkia. On yli tuhansia mainostajia, joilla on erilaisia ​​tuotteita ja palveluita, joita voit mainostaa. Jotkut voit jopa mainostaa muiden bloggaajien myymiä informaatiotuotteita.

Suosittelen, että mainostat tuotteita, jotka liittyvät omaan markkinarakoihisi.

Huomaa: Lisätietoja tytärmarkkinoinnista täältä.

Aloita jäsensivusto

Jos sinulla on jotain erikoista tarjottavaa, voit harkita jäsensivun perustamista. Tässä tapauksessa veloitat vierailijoilta sisältöä.

Voit kerätä kuukausimaksun tai vuosimaksun jäsenmaksun saadaksesi tietoja. Tämä on hyvä tapa ansaita rahaa ruokablogistasi, kunhan pystyt todella tekemään siitä rahaaan arvoista.

Katso niin monta tuloraporttia kuin mahdollista ja kysy itseltäsi, mistä niistä tulokanavista voit hyötyä eniten.

Aloita näistä tuloraporteista:

Ymmärrä myös, että blogin ansaitseminen vie aikaa, joten tee kaikki hälinästä pitämällä kärsivällisyys. Pääset varmasti sinne, jos yrität tarpeeksi.

johtopäätös

Joten siitä on kyse ruokablogin perustamisesta WordPressillä. Jos sinulla on rahaa investoida oppimiseen, tutustu ohjelmiin, kuten Food Blogger Pro. Tai tee seuraavaksi paras tapa ja seuraa ja tutkia muita ruokablogit ja oppia niistä.

Kaikkea parasta ruokablogillesi!

Onko sinulla kysyttävää blogin asettamisesta tai ylläpidosta? Tai anythingelse tästä opetusohjelmasta? Tavoita! Haluamme tuntea kaikki ja oppia kuinka voimme auttaa.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map