Äiti-blogin perustaminen WordPressin avulla (ja kasvaminen kukoistavaksi yritykseksi)

Jos haluat perustaa äitiblogin, olet tullut oikeaan paikkaan! Olen Gina Badalaty, joka on sitoutunut epätäydellisesti, ja olen ollut äitibloggaaja vuodesta 2002. Vaikka blogini on käynyt läpi useita vaiheita, olen nyt palkittu ammattimainen bloggaaja unelma-asiakkaalle monen vuoden kokemukseni ansiosta..


Tässä artikkelissa aion jakaa oikean tavan perustaa blogi, jonka avulla voit kasvattaa menestyvää blogia ja yritystä!

Tämä on blogini – Kattaa epätäydellisesti

Kuinka paljon äiti Bloggaajat ansaitsevat?

Jos haet ”kuinka paljon bloggaajat ansaitsevat”, näet tarinoita niistä, jotka tuovat 40 000 dollaria yli 1 000 000 dollariin kuukaudessa. Nämä bloggaajat ovat hyödyntäneet omia tarinoitaan houkutellakseen oikeaa kohderyhmää keskittyen suosittuihin aiheisiin, kuten velan vähentämiseen, äitiblogin pitämisen sijaan. Jos et kuitenkaan halua työskennellä yli 80 tuntia viikossa lyödä sitä niin suureen, voit ansaita kunnolliset tulot suunnitellessasi blogin strategisesti kuten yritystä.

Se, mitä voit ansaita blogistasi, vaihtelee. Aiemmin tänä vuonna sain yllätyksenä saada korkean voiton tarkastuksia vanhasta myrkytön keittiövälineestä, jolla oli tytäryhtiölinkkejä. Vaikka on vaikea taata, että viesti menee virukselliseksi, kyseisen viestin hakukoneoptimointini (SEO) antoi sen saavuttaa Google # 1.

Pieni blogi voi tuoda säännöllisiäkin tuloja jopa ilman virustekstejä. Blogin vain osa-aikaisesti, mutta olen ilmoittanut siitä 12 000 dollaria vuodessa tytäryhtiö- ja sponsoroiduissa viesteissä pienen yleisöni kanssa. Tärkeintä on kehittää oma markkinarako tavoittaakseen kohdeyleisöni.

Blogiviestit eivät kuitenkaan ole ainoa tapa ansaita rahaa blogistasi. Blogini on auttanut aloittamaan kirjoitusurani vanhemmuuteen ja terveyteen liittyvissä niissä. Kehittäessään suhteita muihin äitibloggaajiin vuosien varrella, minulla ei ole ollut vaikeuksia löytää tasaista työtä aina kun tarvitsen sitä.

Äitiblogin perustaminen ja muuntaminen yritykseksi

Huolimatta minne haluat mennä, blogiisi pääset sinne. Tärkeintä on strateginen suunnittelu etukäteen aloittaaksesi parhaalla jalkaasi, jotta voit päästä sinne, missä unelmasi vievät sinut.

Kuinka pääset alkuun blogiisi? Kaivataan sisään.

Vaiheet äitiblogin perustamiseen

 • Vaihe 1: valmistaudu ennen aloittamista
 • Vaihe 2: Asenna äitisi blogi oikein
 • Vaihe 3: Muuta blogiisi yritystä
 • Ansaitse äiti-blogi ansaita
 • Esimerkkejä äiti-blogeista
 • Ovatko blogit edelleen asia?

Suositellut työkalut

Ilmoittaminen: BuildThis.io vastaanottaa viitemaksut tällä verkkosivustolla luetelluista työkaluista. Mutta mielipiteet perustuvat kokemukseemme eikä siihen, kuinka paljon ne maksavat. Keskitymme auttamaan pieniä yrityksiä ja yksityishenkilöitä rakentamaan verkkosivuja yritykseksi. Ole hyvä ja tue työtämme ja opi lisää ansaitsemisen ilmoittamisessa.

1. Valmistaudu julkaisuun: Tuotemerkki, yleisö, sisältö

Ennen kuin aloitat äitisi blogin

Vierailijoita houkuttelevan blogin luomisen perustaksi tarvitaan 3 kriittistä tekijää:

 1. Houkutteleva tuotemerkki
 2. Tapa kohdistaa yleisösi
 3. Sisältö, joka on brändillä ja vetoaa tavoitteeseesi

Saatat ajatella, että aion sanoa “web hosting” tai “domain name”, mutta jos haluat menestyvän uran käynnistää blogin kautta, sinun on lähestyttävä sitä yrityksenä, mikä tarkoittaa, että ensin rakennetaan vahva perusta.

Rakenna tuotemerkki

Brändisi rakentamiseksi sinun on tehtävä kriittinen introspektiivinen työ. Tämä alkaa oppimalla “miksi”. Simon Sinek, bestsellereiden kirjoittajaAloita miksi,”Kirjoittaa,

Ihmiset eivät osta mitä teet, he ostavat MIKSI teet sen.

Miksi löytäminen auttaa sinua keskittymään luomaan tehokasta sisältöä ja rakentamaan menestyvää yritystä sen ympärille.

On aika poistaa paperi ja kynä ja kysyä itseltäsi, miksi haluat kirjoittaa blogin. Kaivaaksesi todella syvälle, sinun on esitettävä kysymys “miksi” jokaiselle vastauksellesi vähintään viisi kertaa. Esimerkiksi, äskettäin käytin tätä prosessia uudelleen tuotemerkiksi. Aloituspuheenvuoroni oli: ”Haluan blogissa auttaa äidejä, jotka kasvattavat autistisia lapsia vakavissa haasteissa. Sieltä kysyin jatkuvasti “miksi” jokaisesta vastauksestani, kunnes sain “osoittaa, että lapsemme voivat elää tarkoituksenmukaista ja iloista elämää ja tehdä maailmasta paremman paikan”.

Harjoituksen kauneus on se, että usein huomaat, että “miksi” auttaa muita ihmisiä, mutta sinun on myös suhtauduttava hiukan itsekkykyisempiin syihisi. Mikä motivoi sinua joka päivä selvittämään menestyvän blogiliiketoiminnan haastavat osat? Ehkä haluat vapauttaa tulot velan maksamiseksi. Ehkä olet kiinnostunut luomaan kirjailijan verkkosivuston perustaaksesi alustasi kirjoittamallesi kirjalle. Tai ehkä haluat ansaita tarpeeksi ostaaksesi kauniin rantakodin.

Käytä tätä “miksi” -harjoittelua unelmoida isoina, jotta voit siirtyä läpi haasteita tullaksesi maailmanluokan bloggaajaksi yrityksellä, joka auttaa toisia samalla unelmiesi toteuttamisessa.

Löydä ihanteellinen vierailija

Kun sinulla on “miksi”, voit nyt keskittyä etsimään ihanteellista vierailijaasi. Tässä vaiheessa huomaat kuka hän on ja mitä hän tarvitsee. Joitakin ajateltavia perusväestötietoja ovat:

 • Ikä
 • Lasten / poikien tai tyttöjen lukumäärä
 • Tulotaso / koulutustaso
 • Työskentelevä ammattilainen, kotona työskentelevä äiti, yrittäjä?
 • Missä hän asuu: kaupunki, maa, lähiöt?
 • Asunnonomistaja, asunnon asukas?
 • Lemmikkien omistaja? Auton omistaja?
 • Uskova, ateisti, agnostiikka?
 • Erityinen markkinarako: rapea mama, haluaa olla kunnossa, erityistarpeita tarvitsevat lapset, jalkapalloäiti, adoptoidut lapset jne.

Kohderyhmääni kuuluvat äidit, jotka kasvattavat tweens- ja teini-ikäisiä, joilla on vaikea autismi ja siihen liittyvät vammat. He tarvitsevat terveellisiä ratkaisuja lapsilleen ja tavan estää uupumista.

Mielessäsi oleva henkilö voi olla sinä, mutta sinun on luotava ”avatar”, joka ei ole sinä. Tämä helpottaa sisällön luomista hänen tarpeidensa perusteella, mikä ei muutu, vaikka sinunkin tekisi. Viestien kirjoittaminen kyseiselle henkilölle on myös helpompaa.

Suunnittele sisältösi yleisötutkimuksen avulla

Kun olet ottanut jonkin aikaa ymmärtää ihanteellista lukijaasi, seuraava askel on tutkia hänen tarpeitaan. Blogisi pitäisi tarjota arvokasta tietoa luomaasi avatarille, joka voi johtaa ansaitsemiseen mahdollisuuksia. Löydät tämän tutkimalla hänen kipuja ja nautintopisteitä.

Voit käyttää Googlea, mutta paljon tehokkaampi tapa tutkia on haastattelemalla kohdeyleisösi. Tämä on todella auttanut keskittymään blogiini. Kirjoita vain 5 avointa kysymystä avataarisi tarpeista. Yksi kysymyksistäni oli: “Mitä autuaaliselle lapsellesi autetaan, mitkä ratkaisut auttoivat?”

Haastattelusi tulisi kestää vain 15-20 minuuttia. Voit tehdä sen sähköpostitse, puhelimitse, Skypen kautta – missä tahansa ystäväsi on mukava. Parasta on kysyä ihmisiltä, ​​jotka tuntevat ja luottavat sinuun. Olin varovainen, jos haluat haastatella ihmisiä kaikista Facebook-ryhmistä, joissa olet – tarvitset ensin luvan.

Tämä tutkimus auttaa sinua ymmärtämään, mihin ongelmiin yleisösi kohdistuu, jotta pääset ideoimaan sisältöä, joka ratkaisee ne. Esimerkiksi haastatteluni paljastivat, että autistiset lapset menestyvät painotettujen ratkaisujen avulla. Tässä on esimerkki kirjoittamastani tutkimuksen perusteella kirjoitetusta otsikosta: “Autismin painotetut huovat: Kokemuksemme Sonna Zonasta.”Kuten voitte nähdä, tämä artikkeli ei ole vain kuiva tutkimus, vaan henkilökohtainen tapa jakaa tietoja ja suositella työkalua, jota käytin yleisen ongelman ratkaisemiseksi.

Kun suunnittelet sisältöäsi, harkitse mitä henkilökohtaisesti voit tarjota (tuotteet, palvelut, jäsenyys jne.) Auttaaksesi avatariasi vähentämään kipupisteitä ja lisäämään onnellisuutta.

Ajattele myös “iso kuva”. Esimerkiksi, jos kirjoitan 10 tähän aiheeseen liittyvää viestiä, voin luoda e-kirjan niistä viesteistä, joita voin myydä lukijoille ja mahdollisille asiakkaille. Sinun ei tarvitse pitkää luetteloa aiheista. Vain 5-10 ideaa aloittamista, 2-3 artikkeli aiheita täynnä henkilökohtaisia, ainutlaatuisia ja / tai asiantuntijoiden neuvoja.

Suunnittelu ja kuvat

Tässä vaiheessa ei ole tärkeää, että sinulla on logo tai räätälöity suunnittelu. Käytä houkutteleva malli WordPressistä joka sopii blogin teemaasi, kuten sellainen, jolla on verkkosivustojen suunnittelu äideille kirjoittajille. Väripaletti voi tehdä brändistäsi entistä tunnettavamman edetessäsi, mutta joskus haluat ehkä muuttaa ulkoasua tai ulkoistaa verkkosivustokehityksen..

Kuvien luomiseen viesteille ja jakeille Canva on helppokäyttöinen työkalu, jonka avulla voit tehdä sopivan kokoisia kuvia blogiisi ja sosiaalisen median eri muodoille..
Kun lisäät kuvia, jokaisella pitäisi olla kuvaileva ”vaihtoehtoinen teksti” (alias ”alt tag”) näkövammaisille. Alt-tunnisteet auttavat myös SEO: ta, joten muista luoda otsikko, joka vastaa SEO-avainsanasi.

Nauti älypuhelimen kamerasta ja luo mielenkiintoisia kuvia jaettavaksi. Voit käyttää myös ammattimaisia ​​kuvia. Royalty-free-kuvia on saatavana edullisista kustannuksista edullisiin tai ilmaisiin kuvaresursseihin, kuten DepositPhotos.com tai Pexels.com.

Katso tämä luettelo 30 ilmaista kuvaresurssia alkaen Web Hosting Secret paljastettu. ÄLÄ KOSKAAN käytä blogiisi kuvaa, jonka löydät Googlelta; ne ovat tekijänoikeuksien suojaamia.

Rajojen asettaminen blogin sisällölle

Sinun pitäisi nyt päättää, millaiset rajat asetetaan kirjoitettaessa tai jaettaessa lapsillesi, miehellesi ja muille rakkaillesi – mukaan lukien kuvat. En esimerkiksi koskaan kirjoita blogeja perheestäni muulla kuin hyödyllisellä ja positiivisella tavalla ja varmistan, että kaikki lapseni valokuvat ovat hyvin paljon aluksella (ei “uimapuku” -kuvia).

Mitä arkaluontoisia aiheita vältät tai sinun täytyy selvittää perheenjäsenten kanssa? Sairaus, talous, työpaikkojen menetys ja romantiikka voivat olla koskettavia aiheita, joten ole varovainen, mitä paljastat lukijoille. Vaikka yrityksesi aloittaisi toiminnan, on myös viisasta pitää puhelin, osoite ja mahdollisesti jopa naapuruston salaisuus.

2. Äitisi blogin perustaminen

Valittavana on useita vaihtoehtoja, kuten budjettisi, jotka sinun tulee harkita määrittäessäsi blogiasi.

Mistä aloittaa: Hosting ja perustoiminnot

Aloita pohtimalla blogin verkkotunnusta. Kun uudistin äitini blogia, kului muutaman kuukauden aivoriihi keksimään tuotemerkkiä ”Embracing Imperfect”. Ajattele nimeä, joka kapseloi nichesi, persoonallisuuttasi ja yleisösi tarpeet.

Seuraavaksi tarvitset palvelun blogin isännöintiin.

On joitain suuria haittapuolia, jos haluat olla “ilmainen” blogi. Wix- tai Weebly-palvelun, kuten valmis-sinulle-palvelun käyttäminen voi todella olla kalliimpaa kuin luuletkaan. Sinulla on hyvin rajoitettu osa mitä voit tehdä blogin kanssa. Esimerkiksi Wixissä yleisösi ovat mainoksien alaisia, ja verkkotunnuksesi nimi sisältää heidän nimensä siihen.

Paras web-hosting tekijöille, valmentajille, tuleville yritysomistajille ja kaikille muille, jotka haluavat äitiblogia, on itse ylläpidetty vaihtoehto WordPressin avulla.

A2-hosting-kotisivu (napsauta käydäksesi)

Voit käyttää edullisia, korkealaatuisia isännöintipalveluita, kuten A2-hosting, InMotion-hosting tai SiteGround. Nämä luotettavat palveluntarjoajat maksavat niinkin alhaiset kuin 4–7 dollaria / kk ja tarjoavat parhaita verkkosivustojen ylläpitäjiä kirjoittajille ja bloggaajille. Ne voivat auttaa sinua myös verkkotunnuksesi perustamisessa noin 15-20 dollarilla vuodessa.

Valitse tuotemerkki, joka sisältää ”SSL-sertifikaatin”. Tämä on tietoturvavarmenne, joka tarvitaan tietoturvalle ja SEO: lle. Verkkotunnuksesi näyttää tältä: “https://www.verkkotunnuksesi.com” sijaan “http: //”. Kysy tätä vaihtoehtoa verkkoisäntältäsi.

WordPress-editori

Kun isäntäsi on asentanut WordPress-tietokannan ja blogin, siirry toimitetulle näyteviestiin ja aloita kirjoittaminen. Tutustu näihin sivustoihin saadaksesi hyviä oppaita:

Yksi WordPressin hienoista asioista on, että niitä on tuhansia laajennuksia jotka auttavat sinua pitämään blogiasi. Nämä ovat työkalut, jotka asennat Plugin-valikon kautta ja joiden avulla voit ylläpitää ja käyttää erilaisia ​​toimintoja. Kasvaessasi haluat lisätä lisää, mutta ole varovainen. Liian monet laajennukset voivat hidastaa blogiisi. Nämä työkalut on myös päivitettävä ajoittain.

Esimerkki WordPress-taustaohjelman laajennussivusta.

Kun kirjoitat ensimmäistä viestiäsi, ”Uusi” -valikossa, sinulla on kaksi päävaihtoehtoa: ”Lähetä” tai “Sivu”. Ne ovat samanlaisia, mutta toimivat eri tavalla. Viestit ovat säännöllisiä blogiviestejä, joita voidaan päivittää, muuttaa ja päivittää tarpeen mukaan. Lukijasi voivat tilata heidät. Sivut ovat staattisia viestejä, jotka muuttuvat harvoin, kuten ”Tietoja” -sivusi, mediapaketti, eettiset säännöt jne..

Tältä WordPress-editori näyttää:

Vinkkejä erinomaisten viestien kirjoittamiseen

Nyt on aika aloittaa ensimmäinen viestisi. Varmista, että viestisi “ääni” on tavoitettavissa, aito ja tunteva samalla kun sopii kohdeyleisöllesi ja kapeallesi. Valitse laatu yli määrä. Yksi arvovaltainen 2000 sanan viesti on parempi kuin neljä 500 sanan viestiä.

Varmista lisäksi, että aiheillasi on yhteinen säie. Jos blogiisi on kauniisti mukautettu, kaikki viestisi liittyvät, mutta jos ei, yritä löytää teema, johon kaikki linkitetään, jotta voit linkittää blogiisi liittyvät viestit. Tämä auttaa myös SEO-pyrkimyksiäsi.

Jokaiselle viestille olisi osoitettava luokka ja tunniste. (Katso yllä toimittajan kuvan oikea puoli.) Luokat ovat lyhyitä, siirtyviä aiheita, joita käsittelet säännöllisesti. Sinun pitäisi rajoittaa ne korkeintaan 6, mutta 3 tai 4 on vielä parempi. Minuni ovat vanhemmuus, autismi ja myrkytön eläminen. Kaikki muu on alaluokka tai käsitellään kyseisessä aiheessa.

Esimerkiksi keskustelen yleensä uskomuksesta vanhemmuuteen liittyviin viesteihini. Luokat ovat oletuksena myös WordPressin valikkootsikoita.

Esimerkki: Viestiluokkien käyttäminen blogin selausvalikossa.

Tunnisteet ovat aiheita, joita käsittelet harvemmin. Ne voivat olla pidempiä ja avainsanoihin keskittyneempiä. Blogissani “autismi” on luokka, kun taas “autismiratkaisut” on tunniste. Et halua yksilöivää tunnistetta jokaiselle viestille, mutta säännöllisille aiheille, joissa työskentelet.

Lopuksi, kun kirjoitat, pidä kappaleet lyhyinä (3-4 virkettä) ja kuto asiaankuuluviin kuviin koko. Tämä tapa “pilkata” tietosi helpottaa lukijoiden skannausta. Käytä myös luettelopisteitä, kun se on järkevää.

Lakiasiat

On joitain juridisia kysymyksiä, jotka haluat ottaa huomioon kirjoittaessasi blogia. Nämä pitävät sinut turvassa siirryttäessäsi eteenpäin:

 • Vesileima kuvasi – Olitpa luomasi henkilökohtaiset valokuvat tai grafiikat, yksinkertainen vesileima on nopea ja helppo tapa suojata kuviasi. Oppia miten tämä tehdään Canvassa.
 • Ole GDPR-yhteensopiva – Tätä lakia sovelletaan kaikkiin, jotka tilaavat bloginne Euroopan unionista. Opi asettamaan tämä 10 minuutissa Blogit intohimoasi.
 • Pidä blogiisi turvassa – Tarvitset roskapostisuodattimen, tietoturvan ja tavan varmuuskopioida blogiisi. Ne on käsitelty yllä olevassa “18 asioita” -linkissä.
 • Älä koskaan plagioi sisältöä  – Jos haluat lainata jonkun blogia, on hyvä etiketti kysyä ensin ja hyvittää hänet aina!

3. Luo äitisi blogi liiketoiminnaksi

Tähän mennessä olet jo tehnyt suuren osan tarvittavasta työstä, jotta blogisi saa parhaimmat mahdollisuudet tulla kannattavaksi liiketoiminnaksi. Seuraavaksi sovitamme kaikki kappaleet yhteen auttaaksesi ansaitsemaan tasaisen tulon.

Yleisön rakentaminen

Kuinka houkuttelet kohderyhmäsi? Käytössäsi on useita työkaluja, joita jokaisen bloggaajan tulisi käyttää kasvattaakseen yleisöään:

Hakukoneoptimointi

Luettelon kärjessä on hakukoneoptimointi. Jokaisella kirjoittamasi viestillä tulisi olla yksilöivä avainsana, eli lause, jota ihmiset etsivät. Saatat olla mielessä lauseen, mutta sinun on selvitettävä etsivätkö ihmiset sitä. Ilmaisia ​​työkaluja, joiden avulla voit löytää tämän, ovat Google Keyword Planner (sinun on määritettävä Google-tili), Ubersuggest, tai KW-haku (rajoitettu muutamaan päivässä).

Google Keyword Planner.

Kun olet löytänyt lauseen, etsi Googlelta aiheeseen liittyviä kysymyksiä, jotka ihmisillä on aiheesta, ja lisää nämä myös viestisi. Varmista, että käytät otsikkotunnisteita (H1, H2) avainsanasi sisältävien otsikoiden lisäämiseksi ja sijoittamiseksi viestin otsikkoon. Toista avainsana ja sen muunnelmat viestissäsi, mutta varmista, että kirjoitus on edelleen vakaa. Käytä Hiiva-laajennus neuvoja parhaiden SEO-tulosten saamiseksi.

Varmista, että viestisi linkittää:

 1.  Luotettavat lähteet, esimerkiksi Maailman terveysjärjestön tilastot.
 2. Muut viestit, jotka olet kirjoittanut aiheesta ensimmäisessä kappaleessa.

Mikä tekee hyvistä avainsanojen sijoituksista Googlessa, muuttuu aika ajoin. Lue tämä ajan tasalla oleva arvostelu siitä, kuinka sijoittua hyvin Googlessa raportti alkaen Backlinko joka vuosi. On tärkeää käyttää avainsanojasi myös sosiaalisessa mediassa, etenkin jakaessasi viestejä!

Sosiaalinen media

Suosittelen, että valitset vain yhden tai kaksi sosiaalisen median myymälää keskittyäksesi. Minulle ne ovat Facebook ja Instagram. Hyödynnä sosiaalisessa mediassa jokainen tilaisuus oppia, kokeilla ja kokeilla uusia asioita. Ole luonnollinen itsesi ja kohdistu tuotemerkkiisi mahdollisimman todistusvoimaisesti.

Se olen minä Facebookissa!

Asenna WordPressiin laajennus, jonka avulla lukijasi voivat jakaa viestejä useimpien suosittujen sosiaalisten alustojen kanssa, vaikka et olisikaan niitä. Voit käyttää laajennusta, kuten Helppo sosiaalinen jakaminen tai Sosiaalinen napsautus joka auttaa muodostamaan yhteyden eri verkkoihin.

Lopuksi, ole varovainen sen suhteen, mitä jaat ja kuinka ilmaista asioita. Tämän päivän ilmastossa on helppo tulkita väärin ja mustalle listalle. Ole rehellinen ja aito, mutta ennen kaikkea kunnioittavaa.

Lähetä uutiskirje sähköpostitse

Säännöllinen sähköpostiuutiskirje auttaa sinua pitämään yhteyttä yleisöösi, tekemään ilmoituksia, tarjoamaan lisää vinkkejä ja paljon muuta. Voit käyttää sähköpostimarkkinointipalvelua, kuten MailChimp tai Mailerlite aloittaa.

Esimerkki: epätäydellisen MailChimp-tilin omaksuminen.

Uutiskirjeesi ei tarvitse olla hienoa, vain hyödyllistä tietoa, jonka lähetät yleisölle säännöllisesti (ts. Joka 2. viikko). Luo ihmisiä sähköpostiluetteloosi luomalla arvokas ilmainen esine, tällainen kärkilehti (“10 suosituinta vinkkiä uusille vanhemmille”) ja mainostamalla sitä sosiaalisessa mediassa.

Video-tapahtumat

Ennemmin tai myöhemmin melkein jokaisen bloggaajan on saatava video. Vaihtoehtojasi täällä on rajaton, lyhyestä Instagram-tarinasta 60 minuutin tapahtumiin Facebook Liven kautta mihin tahansa pituuteen omalla YouTube-kanavallasi. On hyvä käytäntö saada mukavuus ennen kameraa, ja se auttaa luomaan auktoriteettiasi.

Esimerkki: Yksi FB: n live-istunnoistani.

Voit tarkistaa yhden minun  Facebook Lives kuinka saavuttaa tavoitteesi.

Perustava viranomainen

Sinusta on tullut auktoriteettini auktoriteetiksi liikenteen ohjaamiseksi. Kuinka voit tehdä sen sosiaalisen median lisäksi? Yksi tärkeä tapa on rakentaa todellisia suhteita ihmisiin, jotka sijaitsevat vastaavilla kapeilla. Voit tehdä tämän useilla tavoilla:

 •  Vierasviestien blogointi – Sijoita niche-liikenteeseen tarkoitettuja blogeja, jotka vastaavat blogin sävyä. Tarkista heidän lähetysohjeet ja katso hyvästi heidän vierasviestejä. Liikenteen ohjaamisen avain on varmistaa, että sinulla on linkki vierasviestin sisällä asiaankuuluvaan viestiin, jos se sallitaan.
 • Blogger-konferenssit – Bloggaajakonferensseihin osallistuminen auttaa sinua verkostoitumaan bloggaajien ja brändien kanssa, ja opit ajantasaiset blogitaidot ja -käytännöt.
 • Ajattele paikallista – Katso paikallisia tapahtumapaikkoja, jotka vastaavat asiantuntemustasi, kuten julkisia TV-verkkoja, radiokanavia, podcasteja ja tapahtumia, joita voit markkinoida osallistumalla.
 • Liity Facebook-ryhmiin, jotka on omistettu omalle nichellesi – Blogi on turha mainostaa ryhmissä, mutta voit jakaa tietämäsi ja vahvistaa itsesi viranomaisena. Seuraa tai ystäviä ihmisiä, joiden kanssa haluat rakentaa todellisia ystävyyssuhteita.

Ansaitse ideoita äitisi blogiisi

Menestyneet bloggaajat sanovat, että sinulla pitäisi olla 7 tuloja. Blogin kanssa se voi olla yhtä helppoa kuin nämä bloggaajien yleiset tuloreitit:

1. Sponsorointi

Brändit maksavat bloggaajille mainostaa ja julkaista viestejä, sosiaalisia osuuksia ja muuta. Jotkut jopa ostavat reseptejä tai valokuvia ammattitaitoisilta bloggaajilta. Suurin osa bloggaajista aloittaa tarkistamalla tuotteita ilmaiseksi, kun ne rakentavat portfolionsa ja monet työskentelevät influencer-verkoston, kuten Kollektiivinen puolueellisuus, kun ne ovat riittävän suuria.

2. Affiliate-markkinointi

Liittyessään tytäryhtiöohjelmaan ansaitset tuloja kaikesta, mitä myyt tytäryhtiö-linkkiesi kautta. Amazon.com on yksi tunnetuimmista ja yksinkertaisimmista. Suuremmille bloggaajille verkot, kuten ShareASale ja MediaVine luoda tuottavia passiivisia tuloja bloggaajille.

3. Myytävien tuotteiden luominen

Bloggaajat, joilla on silmät suunnittelulle tai älykkyydelle, luovat T-paitoja tai mukeja esimerkiksi sellaisten yritysten kautta Teespring. Toiset luovat kalentereita, lehtiä ja e-kirjoja, jotka vastaavat yleisön tarpeisiin, tai keksivät jotain aivan uutta!

4. Freelance-työ

Käytä blogiasi, valokuvia ja vierasviestejä rakentaaksesi portfoliosi. Kun sinulla on kokemusta vyön alla, voit alkaa kirjoittaa muille maksua varten, markkinoida sosiaalisessa mediassa tai myydä valokuvia varastotaloihin. Monista bloggaajista tulee myös virtuaaliassisteita tai verkkosivujen suunnittelijoita.

5. Opetuskurssit

Jos sinulla on tietty taito, opeta se videoilla, e-kirjoilla ja / tai tukiryhmällä, tai käytä esimerkiksi sellaista alustaa oppivainen luoda kurssi.

6. Suoramyynti

Monet vaikuttajat hyödyntävät näitä valmiita liiketoimintamahdollisuuksia, jos tuote palvelee suoraan kohderyhmäänsä. Esimerkiksi proteiinijauhebrändi voisi toimia hyvin kuntoblogissa.

7. Valmennus

Monet bloggaajat kehittävät asiantuntemusta tai saavat kentän sertifikaatin ja muuntavat bloginsa valmennusliiketoiminnaksi.

Kuten huomaat, äitisi blogi voi olla enemmän kuin vain paikka jakaa ajatuksiasi vanhemmuudesta. Se voi olla perusta menestyvälle uralle – eikä vain kirjoittajana! Bloggaaminen tarjoaa monenlaisia ​​yrittäjyyttä, freelance-palveluita ja muita mahdollisuuksia, jos suunnittelet aikaa ja huolenpitoasi aivan kuten yritys.

Suosituimmat äiti-bloggaajat

Tässä on muutama henkilökohtainen suosikki ja kuinka he ansaitsevat tulonsa:

1. Brandi Jeter 

Brandi Jeter – Äiti tietää kaiken

Brandi Jeter (Äiti tietää kaikki) kirjoittaa siirtymisestä yksinhuoltajaäidien vanhemmista vastasyntyneen ja kasvavan tytön naimisissa oleviin äideihin. Hän on myös bloginvalmentaja, johtaa blogiyhteisöä ja kirjoittanut useita e-kirjoja ja kirjoja.

2. Vera Sweeney ja Audrey McClelland

Vera Sweeney – Lady Ja Blogi
Audrey McClelland – MomGenerations

Vera Sweeney ja Audrey McClelland aloittivat omilla blogeillaan yli kymmenen vuotta sitten. Heistä tuli liikekumppaneita ja he hallitsevat nyt lupaa Hustleen, joka auttaa ihmisiä menestymään löytämällä tasapainon työn ja elämän välillä. Vera ja Audrey työskentelevät edelleen lukuisten isojen tuotemerkkien kanssa, isännöivät tapahtumia, opettavat konferensseissa ja niin edelleen!

3. Amiyrah Martin

Amiyrah Martin – 4 hattua & Säästäväinen

Amiyrah Martin 4 hatusta & Frugal kirjoittaa nauttivan perhe-elämästä budjetilla, mutta se on vain jäävuoren huippu. Hän kertoo kuinka päästä velasta ja menestyä tiukalla budjetilla. Hän on niin suuri Tähtien sota-fani, että hän on katsonut lukuisia punaisten mattojen tapahtumia ja jopa nähnyt Tähtien sota -mainoksessa Targetille.

4. Leah Segedie

Leah Segedie – Mamavation

Leah Segedie, Mamavation.com, on aktivistinen bloggaaja, joka aloitti jakamalla salaisuutensa menettää 100 kiloa ja auttamalla äidejä sopeutumaan. Nykyään hän työskentelee luonnonmukaisessa elämisessä ja neuvottelee suurten ruokayritysten ja lainsäätäjien kanssa pitämään lastemme ruokaa turvassa.

Onko äitiblogit edelleen ajankohtaisia?

On puhuttu paljon siitä, ovatko blogit edelleen merkityksellisiä vai eivät. Ne ovat, mutta blogin luonne on muuttunut. Ihmiset eivät juokse äiti-blogeihin kuullakseen viimeisimpiä tietoja siitä, kuinka joku kasvattaa lapsiaan. Sen sijaan he etsivät arvokasta sisältöä ja tuoreita näkymiä, jotka auttavat heitä parantamaan omaa tilannettaan. Tämä tarkoittaa, että blogin on oltava täynnä hyödyllistä, yksilöllistä sisältöä, joka on optimoitu vain kohdeyleisöllesi.

Esimerkiksi blogini on kohdistettu äiteille, jotka kasvavat autistisia lapsia, ja tarjoaa kokonaisvaltaisia ​​strategioita auttaakseen lapsiaan – ja itseään – menestymään.

Jos tarjoat ainutlaatuista, räätälöityä sisältöä tietylle yleisölle, sinulla on hyvät mahdollisuudet ansaita elantosi blogiisi joko suoraan blogista tai seurayrityksestä.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map