Verkkokaupan markkinointistrategiat: 6 vinkkiä lisää myyntiä

Analyytikot arvioivat, että maailmanlaajuisesti digitaalisia ostajia on 1,92 miljoonaa vuonna 2019 ja verkkokaupan myynti saavuttaa 4,9 biljoonaa dollaria vuoteen 2021 mennessä. Taitavat yritysomistajat valmistelevat kiireellisesti voittaakseen osuutensa tästä odottamattomasta.


Verkkokaupan vähittäismyynti kasvaa maailmanlaajuisesti (lähde: Työpaikat markkinoinnissa)

Jos ylläpidät verkkokauppaa, haluat tietää parhaat strategiat myynnin kasvattamiseksi. Sekä uudet että kasvavat yritykset tarvitsevat toimivia myyntistrategioita.

Tämä artikkeli näyttää 6 taktiikkaa online-myynnin lisäämiseksi.

6 verkkokaupan markkinointiideaa online-myynnin lisäämiseksi

1. Vaikuttajien markkinointi

48% markkinoijista sanoo, että vaikuttajamarkkinoinnin ROI on korkeampi kuin muissa kanavissa. Samaan aikaan 41% näistä markkinoijista on yhtä mieltä siitä, että vaikuttajamarkkinointi on yhtä tehokasta kuin muut huippukanavat.

Lisäksi, 49% Kuluttajista luottaa vaikuttajiin, kun taas 40 prosenttia ostaa asioita nähtyään ne sosiaalisessa mediassa.

verkkokaupan markkinointistrategia89% markkinoijista katsoo, että vaikuttajamarkkinointi saa heille tulosta (Mediakix).

Strategiassa haluat hyödyntää vaikuttajaa, joka vaikuttajilla on seuraajiinsa.

Vaikuttajien markkinointi on eräänlainen viittausmarkkinointi. Täältä saat yhden henkilön tuloksen, vaikka se on paljon suurempi. Siksi, kun vaikuttaja puhuu tuotemerkistäsi, fanit kuuntelevat.

Jos olet uusi vaikuttajamarkkinointi, tässä on nopea yleiskatsaus sen toimintaan.

Ensinnäkin, löydä oikeat vaikuttajat. Oikean influenssarin laskeutuminen voi olla paljon työtä. Haluat olla varma tärkeistä muuttujista, kuten

 • Ne kohdistuvat potentiaalisiin ostajiisi,
 • Influenssarilla on ihmisen seuraajia eikä robotteja, ja
 • Vaikuttaja levittää viestejäsi tehokkaasti yleisönsä kanssa.

Seuraavaksi neuvottelet kohdevaikuttajien kanssa ja sopia edistämiskannustimista ja muista ehdoista.

Kun olet saanut vaikuttajasi ja olet sopinut siitä, miten työskennellä heidän kanssaan, luo sitten kuponkikoodi influenssan seuraajille..

Kohdevaikuttajat käyttävät sitten näitä koodeja mainostaaksesi tuotteitasi. Muista vain olla tekemisissä vaikuttajien yleisön kanssa kysymyksiin ja huolenaiheisiin ajoissa.

Yksi raportti sanoo, että kauneuden vaikuttajat ansaitse 11,38 dollaria jokaisesta 1,29 dollarista käytät. Se on melkein 800%: n sijoitetun pääoman tuotto! Eikö se ole niin “kaunis”?

Vaikuttajien markkinointi työssä

@nknaturalz on kampaamoinen Instagram-vaikuttaja Kanadasta. Hänen mainoskopio tuntuu luonnolliselta keskustelulta hänen ja lukijoidensa välillä. Hän houkuttelee seuraajiaan ja saa heidät ostamaan sponsoreiltaan, tässä tapauksessa, @curlkeeper

Aloita Influencer-markkinointisi kanssa vain etsimällä tilaajasi omassa tilassa ja ottamalla sitten yhteyttä heidän tietääkseen, mitä heidän palveluihinsa liittyy. Voit etsiä kohdistamiasi vaikuttajia myös Google-haussa ”suositut vaikuttajat [YOUR NICHE]” -haussa..

2. Maksullinen mainonta

Maksettu markkinointi johtaa merkittävän osan verkkokaupasta. Merklen raportin mukaan, 60% mainosten napsautuksista Googlessa ja 31% Bingissä ovat ostosmainoksia.

Merkle Q1 2018: n digitaalisen markkinoinnin raportti

Nämä numerot osoittavat, että ihmiset napsauttavat todennäköisemmin verkkokaupan mainoksia kuin muun tyyppisiä mainoksia. Mielenkiintoista on, että trendi kasvaa, joten taitava liikemiehet käyttävät enemmän mainoksia ja kokevat enemmän napsautuksia.

Katsotaan miten tämä toimii joillakin sosiaalisen median kanavilla.

Facebook-mainokset

Yli 2,7 miljardia käyttäjää on aktiivinen Facebookissa joka kuukausi. Verkostolla on enemmän tietoa ihmisten päivittäisestä toiminnasta kuin muilla alustoilla.

Facebook-mainokset voivat kommentoida jopa 152% ROI. Et halua missata mahdollisuuttaan ohjata liikennettä ja myyntiä yrityksellesi.

Tyyppisiä Facebook-mainoksia ovat:

 • Sivu tykkää
 • Sitouttamismainokset
 • Lähetä promootiota
 • Bränditietoisuus
 • Paikalliset mainokset
 • Verkkosivun muuntaminen
 • Verkkosivun napsautukset
 • Tapahtumakampanjat
 • Lead Generation -mainokset

Siirry kohtaan Facebook-liiketoiminta aloittaaksesi mainoksesi. Avaa tili, liitä maksutapa, yhdistä Instagram-tili ja suunnittele ja käynnistä sitten mainoksesi.

Tavoitteistasi riippuen voit asettaa mainoksia, jotka vain lisäävät tietoisuutta tuotteestasi, saavat ostajia vierailemaan verkkokauppaan tai ostamaan sinulta.

Aloita napsauttamalla Mainoshallinta.

Napsauta Luo. Valitse näytettävä mainostyyppi ja aseta se sitten noudattamalla ohjeita.

YouTube-mainokset

YouTube-käyttäjät käyttävät miljardi tuntia YouTube-videoissa päivässä. Paitsi, että tämä luku saavuttaa TV: n, se on myös ylittänyt Netflix- ja Facebook-videoiden yhdistelmän. Netflixillä oli tuolloin 116 miljoonaa ja Facebookilla 100 miljoonaa.

Nämä luvut eivät merkitse mitään yrityksellesi, jos ihmiset eivät ole kiinnostuneita. Mutta jos haluat menestyä tällä menetelmällä, videosi on oltava ainutlaatuinen. Aloita aina elementeistä, jotka herättävät kiinnostusta ja uteliaisuutta.

Instagram-mainokset

Instagram ilmoitti huhtikuussa 2017 saavuttaneensa 700 miljoonaa aktiivista käyttäjää.

Upeita kuvia ja videoita kuka tahansa yritys voi mainostaa Instagramissa. Instagramissa mainostavien tilien määrä kasvoi 200 000: sta vuonna 2016 miljoonaan vuonna 2017. Tämä voi tapahtua vain siksi, että Instagram-mainokset toimivat.

Onneksi verkkokaupan yritykset voivat hyötyä Instagram-mainoksista. Mainokset näyttävät tyypillisiltä viesteiltä, ​​joten kukaan ei tunnu mainostavan heille. Voit olla vuorovaikutuksessa käyttäjien kanssa ja hyödyntää Facebookista tietoja kohdistamista varten.

Täällä olevat mainokset sisältävät:

 • Valokuvamainokset
 • Diaesitysmainokset
 • Videomainokset
 • Karusellimainokset

uudelleenkohdistaminen

Asiakkaat ostavat todennäköisemmin sinulta myöhemmin, jos he ovat aiemmin olleet vuorovaikutuksessa sisältösi tai sosiaalisen median sivujesi kanssa.

Siksi uudelleensijoittaminen seuraa vierailijoita ja näyttää heille mainoksesi, kun he ovat online-tilassa. Tavoitteena on saada heidät taas käymään, ja tällä kertaa ostamaan. Voit myös jälkitoistaa kilpailijoiden yleisön.

Uudelleenkohdistuksen aloittaminen

Suorittaaksesi uudelleenkohdistuksen sinun on upotettava JavaScript-koodi sivustosi ylä- tai alatunnisteeseen. Jos esimerkiksi uudelleensuuntaat esimerkiksi Facebookin kanssa, tarvitset Facebook-kuvapisteitä.

Jos haluat käyttää pikseliä Facebookissa, valitse mainostavoitteeksi Tulokset ja seuraa sitten ohjeita.

Facebook on toiminut yhteistyössä useimpien verkkokaupan ja sisällönhallintajärjestelmien kanssa, kuten WordPress, BigCommerce, Wix, Shopify ja muut. Joten pikseleiden integrointi on nyt helppoa. Esimerkiksi WordPressin kanssa sinun tarvitsee vain lisätä pikselit Facebook-laajennukseen. Facebook tarjoaa ohjeita myös täältä.

3. Sisämarkkinointi

Tutkimuksessa 72% markkinoijista katsoi, että sisällön strateginen hallinta on haastavaa. Lisäksi 59% näistä markkinoijista sanoi olevansa strategisia parantaneet sijoitetun pääoman tuottoprosenttia.

Lähde: Sisämarkkinointi-instituutti

Haluat käyttää sisältömarkkinointia kouluttaaksesi yleisöäsi tuotteestasi. Lisäksi voit rakentaa liikennettä ja lisätä tietoisuutta tarjouksistasi, kun enemmän ihmisiä käyttää ja käyttää opetusmateriaaliasi.

Erityisesti voit luoda tällaisia ​​sisältöjä

 • Video,
 • Blogiviestit,
 • Kuvaajat,
 • Sosiaalisen median viestit (mukaan lukien kuvat ja GIF)

Sisältömarkkinoinnista on kuullut, että käytät sisältöäsi houkuttelemaan liidit ja muuntamaan ne sitten ostajille.

Aiheet ja avainsanat

Hyvän sisällön luominen antaa sinun sijoittua hakukoneissa, ja tämä tarkoittaa sivustosi hakuliikennettä. Siksi, kun valitset aiheita ja avainsanoja, varmista, että heidän hakuvaatimuksensa ovat korkeat.

Sinun tulisi kohdistaa tuotteitasi tai palveluasi kuvaaviin sanoihin tai lauseisiin.

Jos myyt laihtuminen tuotteita, saatat etsiä lauseen “laihtua” avainsanatyökalusta. Alla olevassa kuvassa haun määrä ”laihtua” näyttää keskimäärin kuukausittain 36 000 hakua.

Avainsanatyökalu, kuten Ahrefs, antaa sinulle lisätietoja avainsanasta, kuten hakumäärän, vaikeudet, napsautukset jne.

Toista tämä prosessi muilla lauseilla selvittääksesi, onko niillä merkittävää hakumäärää. Seuraavaksi priorisit avainsanat, joilla on pienin vaikeus ja suurin hakumäärä.

Luo sisältöä

Avainsanatyökalu antaa sinulle myös ideoita luomasi sisällöstä.

Kun olet määrittänyt tarvitsemasi avainsanat, jatka luomaan sisältöä. On hyvä tarkistaa, mitä muut sanovat aiheestasi, mutta älä lopeta siihen. Etsi kulma, joka antaa sinulle reunan.

4. Ohjausohjelmat

Viittaus tai suusanallinen markkinointi on tehokasta verkkokaupassa. Logiikka on yksinkertainen. Kun nautit kokemuksesta, haluat jakaa sen ihmisille, joita rakastat.

81% asiakkaista luottaa ystävänsä suositukseen tuotteesta yrityksen väitteiden yli HubSpot.

Huomioi sinut; ihmisillä on taipumus varoittaa rakkaitaan huonoista kokemuksista. Sinun tehtäväsi on antaa heille jotain hyvää keskustella.

Voit vuokrata kehittäjän mukauttamaan viiteohjelmasi, jos haluat jotain ainutlaatuista. Tai hanki lähetysohjelmasovellus nopeutta varten. Päätä sitten, mikä kannustin antaa ja edistää ohjelmaa.

kannustimet

Kannustimet houkuttelevat asiakkaita viittausohjelmiin. Siksi haluat suunnitella tämän vaiheen ennen toimia.

Halpa tarjous ei houkuttele yleisöäsi, kun taas kallis tarjous voi pilata yritystäsi tai tehdä ohjelmasta tehottoman.

Siksi oikean tasapainon saaminen saattaa stressata sinua aluksi, mutta lopulta selvität kannattavuuden ja kasvun hienon pisteen.

tarjouksia

Jos haluat, että ihmiset kuulevat viittausohjelmastasi, sinun on mainostettava ohjelmaa. Kerro siitä nykyisille asiakkaillesi ja kerro uusille asiakkaille siitä heti, kun he vierailevat sivustollasi.

5. Kanta-asiakasohjelmat

Tyytyväinen asiakas ja uskollinen asiakas ovat kaksi eri asiaa. Kaikki onnelliset asiakkaasi eivät pysy kiinni pelkästään tuotemerkistäsi.

Jos sinulla on verkkokauppasivusto, tarvitset kuitenkin uskollisia asiakkaita.

Kanta-asiakasohjelmia oli aiemmin vaikea hallita, mutta digitalisointi on tehnyt siitä helpon. Helppouden lisäksi sillä on paljon mehukkaita yläpuolella. Esimerkiksi, 73% kanta-asiakasohjelman käyttäjistä suuntaa ystävänsä kanta-asiakasohjelmaan.

Mitä muita tapoja voit hyötyä uskollisuusohjelmista?

Asiakkaasi pitävät sinua kiinni

Asiakkaat, jotka perustavat ostonsa palkkioihin, pyrkivät jatkamaan ostamista sinulta voittaaksesi palkinnon. Heidän ostoväli on 90% enemmän kuin kanta-asiakasohjelmiin osallistujia.

Asiakkaat yleensä ostavat enemmän

Yhdessä tutkimuksessa, 61% pk-yrityksistä kyselyyn vastanneiden mukaan yli 50% niiden myynnistä tulee toistuvista asiakkaista. Lisäksi nämä asiakkaat käyttävät 67% enemmän kuin uudet.

Asiakkaat viittaavat yritykseesi muille

Asiakkaat viittaavat usein ystäviinsä rakastamiinsa kanta-asiakasohjelmiin. Kanta-asiakasohjelman osallistujat tekevät 50 kertaa todennäköisemmin oston, ja he kertovat nopeasti muille ohjelmasta.

6. Sähköpostimarkkinointi

Adobe kirjaa, että amerikkalaiset millenniaalit tarkistavat sähköpostinsa suorittaessaan muita toimintoja. Tämä sähköposti-riippuvuus on niin vahva, että 18% käyttäjistä tarkista heidän sähköpostit ajon aikana!

Lähde: Adobe

Lyhyesti sanottuna ihmiset käyvät sähköpostissaan ja sinä voit hyödyntää tätä käyttäytymistä verkkokauppasi liiketoiminnassa. Ensimmäinen ilmeinen askel tässä on aloittaa kauppojen kävijöiden sähköpostiosoitteiden kerääminen.

Koska 68% Gen Z: sta lukee yritysten sähköposteja, sinun on annettava jotain arvokasta vastineeksi asiakkaidesi sähköposteille. Voit tarjota heille,

 • alennukset
 • Ilmainen e-kirja
 • Lunttilappu
 • Ladattavat lahjaehdotukset ja
 • Ilmaiset käyttöoppaat

Sähköposti markkinointi työkaluja on runsaasti. Periaatteessa tarvitset

 • Osallistumislomakkeet
 • automaattisilta
 • Luettelonhallintajärjestelmä
 • Kampanjan seuranta- ja raportointityökalut

Nämä työkalut voidaan hankkia itsenäisesti tai pakettipakettina, kuten löydät esimerkiksi Constant Contact- ja MailChimp-ympäristöistä. Suurin osa näistä sähköpostimarkkinointiympäristöistä tarjoaa jaetun testauksen ominaisuuksia, roskapostin suodatusominaisuuksia ja sovellusliittymää sovellusten integroimiseksi ja laajentamiseksi.

Kääriä

Muista, että se, mikä toimii muiden hyväksi, ei välttämättä aina toimi sinulle. Parasta on testata asioita, kunnes löydät, mikä tarttuu.

Evergreen-ideoiden, kuten sähköpostimarkkinoinnin, tulisi kuitenkin olla osa kaikkea sekoitusta, jonka lopulta päätät toteuttaa. Jos myyt vaatteita tai muita tavaroita, jotka käskevät toistaa ostoksia, uskollisuusohjelma on loistava tapa maksimoida voitot.

Valitse taktiikka ja aloita heti!

Tulip on Snewscmsin sisällön ja saapuvan markkinoinnin asiantuntija. Vuosien mittaan hän on auttanut kymmeniä yrityksiä määrittelemään sisältöstrategiansa. Hän uskoo, että luovuus ei enää inspiroi asiakkaita. Tosi tarina, kun se puhutaan hyvin, riittää yhteyden luomiseen. Yhdistä Snewscms päälle Facebook.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map