Upwork vs Fiverr: Mikä alusta on paras kyky?

Tänään, 36% Yhdysvaltain työvoimasta koostuu freelancereista.


Nämä joustavat työntekijät antavat taloudelle noin 1,4 triljoonaa dollaria vuosittain, mikä tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden uudelle työelämälle.

Vaikka monet työnantajat tutkivat etätyöntekijöiden etuja, monet eivät tiedä mistä etsiä, kun he etsivät oikeaa kykyä. Mainoksen lähettäminen paikalliselle sanomalehdellesi ei toimi tässä ympäristössä.

Freelancer-yhteisöjä, kuten Upwork ja Fiverr, on syntynyt tukemaan freelance-työvoimaa. Nämä sivustot ovat keskittymiä, joista voit löytää freelancereita, joilla on tarvitsemasi tietotaidot, määrittää projekteja ja jopa seurata valitsemasi urakoitsijan työtä.

Kuinka Fiverr toimii?

Fiverr on freelance-yhteisö, joka on suunniteltu työnantajille, joilla on nopeita ja edullisia projekteja, joihin he tarvitsevat apua. Tämä verkkosivusto on loistava löytää keikkatyöntekijöitä sinulle sopivaan hintaan.

Kuinka Upwork toimii??

oDesk on helppokäyttöinen verkkosivusto, joka tarjoaa lahjakkuutta kaiken taustan freelancereilta. Sivustolle on rekisteröity yli 10 miljoonaa ihmistä, jotka ovat valmiita työskentelemään.

Molemmat verkkosivustot tarjoavat yrityksille tavan olla yhteydessä työntekijöihin monilla taitoluokilla. Kuinka nämä kaksi alustaa toimivat, on kuitenkin hyvin erilainen.

Joten minkä valitset?

Upwork vs Fiverr: Millä alustalla on parhaat kyvyt? #freelancing #outsourcing #upwork #fiverr kerro ystävälle

Upwork vs. Fiverr: Mikä sinun pitäisi valita?

Vaikka sekä Upworkilla että Fiverrillä on huomattava läsnäolo freelancer-maailmassa, ne eivät tarjoa samaa kokemusta.

Katsotaanpa tarkemmin, mitä voit odottaa jokaiselta.

1. Upwork vs. Fiverr: Hinnoittelu

Riippumatta siitä, mihin palkat, budjetti on aina tärkeä huomio.

Sekä Upwork että Fiverr ansaitsevat rahaa vähentämällä maksun järjestelmissä käsittelemistä maksuista. Kuitenkin kuinka ne asettavat hintoja, voi vaihdella.

Demo - hakukoneoptimointihakemisto Upwork.com-sivustossaEtsitkö SEO sivustolta Upwork.com

Upwork-ohjelmistossa freelancerit asettavat hinnan ja tarjouksen projektin tai tunnin mukaan valitsemistaan ​​riippuen.

Upwork-tiimi ansaitsee rahaa veloittamalla maksun jokaisesta valmistuneesta projektista. Ne sisältävät kustannukset hintaan, jonka freelancerisi ilmoittaa sinulle, joten heidän antamansa hinta saattaa olla korkeampi maksun mukauttamiseksi..

Esimerkiksi, jos freelancer lainaa 500 dollaria projektista, siitä 20% voi mennä Upwork-palveluun, mikä tarkoittaa, että ammattilainen saa vain 400 dollaria. Upwork veloittaa myös maksun lisäksi 2,75% käsittelymaksuna.

Esittely: Graafisen suunnittelijan etsiminen FiverristäGraafisten suunnittelijoiden haku Fiverristä

Fiverrillä on myös maksut molemmille osapuolille. Ostajan on maksettava etukäteen keikasta, jonka he haluavat ostaa. Maksu on 2 dollaria keikoista, jopa 40 dollaria, ja 5% kaikesta, mitä yllä. Myyjä (freelancer) saa 80% ansiostaan, koska a 20% palkkio menee Fiverrille.

2. Työnkulun vertailu: Kuinka ne toimivat?

Hinnoittelu ei eroa vain Fiverr- ja Upwork-hinnoista.

Nämä alustat ovat myös melko erilaisia ​​työtapojen hallinnassa.

Esimerkiksi Upwork-palvelussa freelancerit tarjoavat palveluita, jotka on liitetty tiettyyn osaamiseen. Fiverr antaa ihmisille mahdollisuuden tarjota laaja valikoima erilaisia ​​palveluja kerralla.

Upwork-ohjelmassa freelancerit tarjoavat tiettyjä projekteja lähettämällä yksilöllisiä sovelluksia ja saatekirjeitä asiakkaille, kun he lähettävät vapaata työpaikkaa. Fiverrissä asiakkaat ostavat tiettyjä palveluita, jotka freelancer on jo määritellyt.

Sen sijaan, että lähettäisit töitä ja haet Fiverrille, lajitlet potentiaalisten kykyjen tietokannan kautta etsimällä jotain tarpeitasi.

Yksi vaikuttava Upwork-ominaisuus on, että sen mukana tulee tietotekniikka, joka on sisäänrakennettu alustaan. Tämä tarkoittaa, että alusta voi jäljittää parhaat freelancerit tarpeitasi vastaavaksi algoritmisessa ottelussa.

Tämä voi säästää paljon aikaa etsimällä oikeaa henkilöä tuhansien freelancereiden joukosta. Tietysti – sinun ei tarvitse välttämättä käyttää Upworkin ehdottamaa freelanceria, mutta vaihtoehto on olemassa.

3. Freelancereiden työn laatu

Kriittisin osa oikean freelancerin valinnassa on varmistaa, että saat ansaitsemasi työn laadun.

Sekä Fiverr vs Upwork -markkinapaikat tarjoavat valikoiman ammattitaitoisia ammattilaisia. Potentiaalisten työntekijöiden löytämisessä ja luokittelussa on kuitenkin monia eroja.

Esimerkiksi Upwork-sivustossa voit etsiä tarvitsemiasi taitoja napsauttamalla tiettyä markkinarakoa ja selaamalla ihmisiä, joiden profiilissa on henkilökohtaisia ​​kykyjä:

Yksityiskohtainen luokittelu freelancereiden taitoista Upwork.

Napsauttamalla luettelossa olevaa taitoa siirryt toiselle sivulle, jolla näet kyseiseen luokkaan kuuluvat freelancerit. Löytämäsi profiilit tarjoavat runsaasti tietoa henkilön tuntihinnasta, hänen Upworkissa viettämästään ajasta ja muusta.

Fiverr antaa sinun myös etsiä kykyjä kirjoittamalla avainsanan hakupalkkiin.

Fiverr käyttää suorinta tyyliä kykyjen etsinnässä.Fiverr käyttää suorinta tyyliä kykyjen etsinnässä.

Yksi fantastinen asia Fiverrissä on se, kuinka paljon tietoa saat, kun napsautat freelancerin tarjoamaa palvelua. Voit käyttää yksityiskohtaista vertailua eri ihmisten tarjoamista paketeista, mikä helpottaa vuokraamisen päättämistä.

4. Luokitusjärjestelmät

Oikean työn laadun löytäminen ei tarkoita vain sitä, että useat ihmiset voivat valita.

Rahan purkaminen ihmisille, joita et ole tavannut, voi olla huolestuttava mahdollisuus. Siksi Upwork ja Fiverr tarjoavat molemmat luokitusjärjestelmät, joiden avulla saat tietoa työnantajilta, jotka olivat edessäsi.

Tähtiarvostelut jokaisen freelancerin vieressä, ja mahdollisuus tarkistaa palaute muista projekteista voi antaa sinulle fantastisen mielenrauhan.

Työn laadun suojelemiseksi on tärkeää välttää freelancereita, joilla on paljon valmiita töitä vyönsä alla, mutta ei palautetta. Tämä voi olla merkki siitä, että he päästävät eroon negatiivisista arvosteluista.

5. Esiseulontapalvelut

Arvostelujen ja palautteen lisäksi Upwork menee myös askeleen pidemmälle tarjotaksesi sinulle korkeamman työn laadun. Tämä verkkosivusto menee pitkälle varmistaakseen, että tiedät mitä saat palkkaamastasi kyvystä:

 • Varmista freelancer-henkilöllisyys turvallisuutta ja noudattamista varten
 • Video- ja chat-neuvottelutoimintojen tarjoaminen haastatteluita varten
 • Näytetään freelancer-tulokset, menestystarinat ja palaute valmiista töistä
 • Online-taitotestien tarjoaminen: Voit etsiä ihmisiä, jotka ovat suorittaneet testit esimerkiksi UX- ja HTML-taitoista.

On myös mahdollisuus investoida Upwork Pro -palveluun, jos haluat rekrytoivan ammattilaisen löytää oikean freelancerin puolestasi. Sinun tarvitsee vain antaa yksityiskohdat projektistasi, ja Upwork tarkistaa ja valitsee sinulle oikeat ihmiset.

Oikeiden kykyjen saaminen Fiverrillä ei ole aina yhtä helppoa. Paitsi Fiver “Plussat”, kuka tahansa voi myydä palvelun Fiverrissä. Voit jättää nimettömän palautteen kyseisestä freelancerista, mutta taitotestit tai tarkistusvaihtoehdot eivät ole takeita siitä, ettet kuluta aikaa.

6. Työn seuranta ja riitojen ratkaisu

Toinen tärkeä ominaisuus, jota työn laadun freelancer-alustalta on etsittävä, on työkalujen seuranta.

Upwork antaa sinun organisoida koko projektisi sen alustan kautta kommunikoidessasi freelancerisi kanssa. Voit määrittää välitavoitteet tehtävälle ja varmistaa, että lähetät maksun työn valmistuttua.

Upwork erottuu myös hämmästyttävästä riitojenratkaisukeskuksesta, jonka avulla voit ratkaista ongelmia, jos huomaat ongelmia valmistuneessa projektissa. Sinulle on nimetty sovittelija, joka antaa sinulle rahat takaisin, jos he huomaavat, että valituksesi ovat päteviä.

Fiverrillä ei ole samaa työnhallintajärjestelmää. Niin kauan kuin myyjä noudattaa ostamasi palvelun ehtoja, kaikki toimii sujuvasti.

Voit kuitenkin aina tavoittaa myyjän pikaviestillä, jos haluat tarkistaa projektisi tilan.

Kiistojen ratkaisemiseksi Fiverr ei myöskään tarjoa sovittelijaa riidan ratkaisemiseksi. Voit käydä tarkkuuskeskuksessa pidentääksesi projektin toimitusaikaa tai pyytää tilauksen päivitystä. On kuitenkin paljon vaikeampaa saada ratkaistu ongelma, jos Fiverrissä tapahtuu jotain pieleen.

Palkkausopas: Freelance-työvoiman rakentaminen

Mediumin mukaan freelancereita muodostaa suurimman osan Yhdysvaltojen työvoimasta vuoteen 2027 mennessä.

Nyt on aika työskennellä vuokrausstrategian kanssa, jos haluat varmistaa, että saat oikeat kyvyt.

Vaikka freelance-työntekijät voivat tarjota paljon etuja paremman tuottavuuden, pienempien yleiskustannusten ja paremman pääsyn kykyjen muodossa, se voi olla haaste löytää oikeat ihmiset.

Jos et palkkaa ketään oikealle tietylle projektillesi, tuhlaat vain aikaa ja rahaa.

Joten kuinka voit lisätä menestysmahdollisuuksiasi?

1. Määritä, mitä etsit

Ensimmäinen asia, joka sinun on tiedettävä, on se, mitä tarvitset uudelta freelancerilta.

Se ei tarkoita vain sellaisten taitojen luettelemista, jotka ovat ratkaisevan tärkeitä projektin loppuun saattamiseksi. Sinun on myös määritettävä, mikä työntekijä toimii parhaiten osana tiimiäsi – vaikka he olisivatkin tekemisissä vain rajoitetun ajan.

Tarkastelemalla freelancerin profiilia palkkaussivustolla, kuten Upwork tai Fiverr, saat käsityksen heidän persoonallisuudestaan ​​ja työetiikastaan. Tämä auttaa varmistamaan, että saat oikean laadun urakoitsijalle.

2. Tee due diligence

Kuten kaikki vuokrausprosessit, on välttämätöntä oppia niin paljon kuin mahdollista potentiaalisesta ehdokkaasta ennen työn jatkamista.

Upwork voi olla hyödyllinen tässä prosessissa, kun ennalta seulotaan ehdokkaita sinulle ja antaa sinulle mahdollisuuden isännöidä videohaastatteluja ennen palkkaamista.

Riippumatta siitä, mitä työkalua käytät, sinun on kuitenkin voitava oppia jotain mahdollisesta freelanceristasi lukemalla heidän profiilejaan ja tarkistamalla aiempien asiakkaiden kommentteja..

Varmista, että valitsemasi henkilö tarjoaa laadukasta palvelua tarkistamalla hänen arvostelut ja varmista, että hänellä on kokemusta myös projektityypistäsi.

3. Seuraa työtä

Kun olet haastatellut freelanceriasi ja tarkistanut heidän oikeutensa työhön, muista, että sinun ei pitäisi vain jättää heitä siihen.

Parhaiden freelancer-verkkosivustojen avulla voit pitää jatkuvaa keskustelua työskentelevän henkilön kanssa. Tämä tarkoittaa, että voit tarkistaa heidän käynnissä olevan projektin ja kysyä tehtävän etenemisestä.

Jos jokin menee pieleen, älä epäröi aloittaa kysely myös käyttämäsi palvelun suhteen. Sekä Upwork että Fiverr antavat sinun peruuttaa työn tai lähettää apupyynnön, jos epäilet, että et saa tarvitsemasi työtä.

Upwork vs. Fiverr: Mikä on paras mikä työpaikka?

Valinta Fiverrin ja Upworkin välillä on henkilökohtainen päätös, joka perustuu yksilöllisiin tarpeisiisi.

Useimmille yrityksille Upwork on parempi vaihtoehto suurempiin hankkeisiin tai tehtäviin, jotka vaativat asiantuntijan tietoja ja näkemyksiä. Jos etsit vain jotakuta käsittelemään jotain yksinkertaista, Fiverr voi olla hieno tapa säästää rahaa.

Fiverr on alusta pienten, helppojen töiden ulkoistamiseksi viettämättä paljon rahaa.

Upworkin käytön edut:

 • Seulonta- / rekrytointiprosessin hallinta
 • Erinomainen esiseulontatuki
 • Ei etukäteen tarvittavia kustannuksia
 • Suuri erityiseen, asiantuntijatukeen
 • Massiivinen globaali kykypooli

Fiverrin käytön edut:

 • Budjetti sopiva
 • Helppo käyttää ympäristöä
 • Aktiivinen yhteisö
 • Nopea tapa jäljittää kykyjä

Fiverr vs. Upwork: UKK

&# 11088; Onko Fiverr tai Upwork parempi freelancereille?

Jokaisella näistä alustoista on omat etunsa. Fiverrillä on usein budjettipainotteista työtä, mikä tarkoittaa suurempaa volyymia, kun taas Upwork on parempi ammattitaitoisille ammattilaisille.

&# 11088; Onko Fiverr tai Upwork halvempaa?

Molemmat sivustot latautuvat eri tavoin. Upwork-freelancereita veloittaa tunti, Fiverr veloittaa työtä kohden.

&# 11088; Mikä freelance-alusta on hyvä aloittelijoille?

Fiverrillä on freelancereita, jotka on jaoteltu taitotasoittain. Tämä tekee siitä hyvän resurssin yrityksille, jotka haluavat ottaa budjettiystävällisempiä freelancereita.

Lue lisää verkkosivustojen kehitystyön ulkoistamisesta.

&# 11088; Onko helppoa palkata freelancereita Fiverristä?

Kyllä, Fiverrillä on suuri joukko kykyjä, jotka tarjoavat useita palveluita. Myös monet Fiverrin freelancereista vastaavat tyypillisesti nopeasti.

&# 11088; Mikä on paras freelance-verkkosivusto?

Suurin osa freelance-verkkosivustoista vastaa omasta asiakasprofiilistaan. Paras on se, joka sopii freelancerin yksilöiden taitoihin ja kokemuksiin.

Oletko valmis palkkaamaan freelance-työntekijöitäsi?

Kun maailma jatkaa kehitystä ja ihmiset etsivät enemmän tasapainoa työ- ja henkilökohtaisen elämänsä välillä, freelancerin suosio kasvaa..

Tulevina vuosina työnantajilla ei ole mitään vaihtoehtoa käyttääkö he freelancereita. Vaikka saatat joutua kohtaamaan ulkoistamisen ylä- ja alamäkiä, sinun on sopeuduttava oikeisiin kykyihin.

Fiverrin ja UpWorkin kaltaiset verkkosivustot, jotka vetävät ammattitaitoisten ihmisten yhteisöt helppokäyttöiseen alustaan, voivat olla erinomainen avulähde ihmisille, jotka etsivät freelance-työntekijöitä..

On kuitenkin tärkeää varmistaa, että käytät työkalua, joka antaa sinulle parhaat tulokset.

Varmista ennen aloittamista, että tiedät etsimäsi, ja valitse ryhmällesi parhaiten sopiva freelance-yhteisö.

Jos etsit budjettiystävällistä tukilähdettä yksinkertaiselle projektille, Fiverr voi olla paras vaihtoehto.

Jos tarvitset jotain edistyneempää ja olet valmis maksamaan asiantuntijalta, Upwork voi olla ratkaisu sinulle.

Luotto: Tämän artikkelin on alun perin kirjoittanut Ashley Wilson vuonna 2019, digitaalinen nomadi, joka kirjoittaa liiketoiminnasta ja tekniikasta. Olemme päivittäneet viestin useita kertoja ja lisänneet paljon lisätietoja maaliskuussa 2020.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map