SMM-vinkkejä bloggaajille: Sosiaalisen median siirtäminen seuraavalle tasolle

Sosiaalisen median numerot lasketaan.


Jos olet bloggaaja, joka haluaa antaa nimen ja työskennellä isojen tuotemerkkien kanssa, mutta Google Analytics ei ole missä haluat, sen seuraavan suuri sosiaalinen media voi auttaa sinua. Sosiaalisen median asiantuntijat kertovat, että sitoutuminen on luonnollisesti kriittistä, mutta suuntaus on nyt siirtyä enemmän “elävään” sitoutumiseen. Vaikka automatisoiduilla työkaluilla on paikkansa, välineelle pääseminen on paras aikakäyttö. Sinun ei pitäisi automatisoida koko ajan, mutta luultavasti ei pitäisi myöskään automatisoida sisältöä 50% ajasta.

Niin monella työkalulla ja niin vähän aikaa, kuinka voit puuttua onnistuneeseen sosiaalisen median markkinointikampanjaan?

10-31-pinterestPinterest-analytiikka

Vaihe 1: Valitse parhaat työkalut

Ensimmäinen asia, jota suosittelen, on työskennellä yhdellä työkalulla kerrallaan, saada se sopivaan paikkaan, siirtyä seuraavaan käytettävään työkaluun ja kääntää sitten takaisin parantaaksesi ensimmäistä työkalua – ja niin edelleen . Et halua käyttää kaikkia käytettävissä olevia työkaluja, mutta valitset noin 5 säännöllisen käytön ja ainakin yhden tai kaksi hallitaksesi. Työskentele hallitsemalla työkaluja, joille saat jo pitoa seuraajien tai Google Analyticsin suhteen, tai jos et saa pitoa, valitse eniten käyttämäsi.

Vaihe 2: Erota sosiaalinen mediasi

Käytä sosiaalisen median kanavia eri tavoin ja eri kohderyhmille. Tämä on ihanteellinen käytäntö elämäntapablogeille, koska ne kattavat useita kapeita, mutta se toimii myös kapealla bloggaajalla. Esimerkiksi reseptejä kirjoittava bloggaaja voi jakaa Facebookissa, puhua ravinnosta Google+ -palvelussa, twiittiä ruokaan liittyvästä lahjasta, kiinnittää muiden ihmisten reseptejä (ja muutama oma) ja Instagram syömällä.

Näin monipuolistan kanavia elämäntyylibloggerina:

 • Facebook-fani-sivu (näkymät: vakava, ammattimainen; keskittyminen: kiistanalainen)
  Koska Facebookissa on niin vaikeaa sitoutua, pidän kaiken tämän sivun yritystoimintaa – ei huumoria, mutta runsaasti kuumia uutisia ja kiistoja, ruoka-aktivismia ja myrkkyjä uutisissa.
 • Facebook-henkilökohtainen sivu (näkymät: hauska, kevyt; keskittyminen: henkilökohtainen)
  Henkilökohtaisella sivullani keskustelen lähinnä ystävien ja bloggaajien kanssa, mutta jaan myös asiaan liittyvää työtä. Käytän tässä enemmän “elämäntapaa”. Voin lähettää tai julkaista huumoria, hulluja asioita, joita tapahtuu päivässäni, tai vaihtoehtoisia terveysviestejä, jotka minusta eivät ole riittävän vakavia fani-sivulleni.
 • Google+ (näkymät: ystävällinen, optimistinen; pääpaino: vihreä asuminen, perhe, ruoka)
  Aion tällä hetkellä siirtyä keskittymään lähinnä vihreään elämiseen ja oikeisiin ruokiin, mutta vältelen täällä kiistoja ja jaan inspiroivamman näkökulman nicheideni aiheisiin..
 • pinterest (näkymät: rento; pääpaino: ruoka, ympäristö)
  Teen paljon erilaisia ​​lautoja, mutta gluteeniton lauta on menestynein, joten vietän suurimman osan ajastaan ​​niputtamalla sinne, vaikka ”Fun for Kids” -tauluni menee myös hyvin. Keskityn lähinnä ruokaan, perheeseen, käsityöhön ja leluihin.
 • Viserrys (näkymät: jokapäiväinen, henkilökohtainen, kevyt; keskittyminen: kaikki mikä kiinnostaa)
  Käytän Twitteriä kaikessa: kilpailuihin osallistumiseen, syiden jakamiseen, asiakkaiden markkinointiin, blogilleni sopivien viestien uudelleensuuntaamiseen, jakamiseen nautiniin asioihin, joista ei ole keskusteltu blogissani (kuten live-tweeting-vaalit tai “The Walking Dead”). Haluan sanoa “Olen minä Twitterissä”. (Aion seurata Twitter-sitoutumista syvällisesti seuraavassa viestissäni.)
 • Instagram (näkymät: rento; keskittyminen: perhe)
  Tämä koskee ehdottomasti perhevalokuvien jakamista. Suurin osa seuranneista bloggaajista tekee samoin. Henkilökohtaisesti minä mieluummin näen sellaisia ​​kuvia kuin mainontaa tai markkinointia, jotka tuntevat olleensa paikoillaan – kuten kaikki ne “kehon käärimisen” Instagrammerit.

Nyt käy läpi syötteesi ja valitse näkymät ja keskity jokaiselle. Osoita yksi tai kaksi kanavaa henkilökohtaiseen elämääsi ja pidä loput ammattimaisena tai omistautuneena ruokablogillesi. Voit silti jakaa blogin osia omilla kanavillasi, vaikka pitäisitkin sen yksityisenä – mutta julkistaminen auttaa sinua saamaan nimesi sinne.

Vaihe 3: Ymmärrä seuraajat

Seuraavaksi sinun on ymmärrettävä, kuinka yleisösi käyttää kutakin kanavaa. Ennen kuin päätät kuinka jakaa ne, katso, mitä ihmiset, joita seuraat niche-tilissään, käyttävät sitä ja sopeudu siihen. Sinun on todella seurattava, mitä he reagoivat ja ylireagoivat. Seuraa heidän hashtagejaan ja pysähdy verkkojuhliin tai tapahtumiin, joissa he käyvät. Palaa takaisin heidän sivustoilleen saadaksesi yleiskuvan heidän blogistaan. Jaa valtakunnan kiistanalaisista hahmoista ja arvioi reaktioita.

Tässä on esimerkki siitä, miten tämä toimii minulle: blogin ruoan aktivismista, mutta olen myös Silkin tuotemerkin suurlähettiläs. Vaikka molemmat saattavat tuntua olevan yhteydessä toisiinsa, yhden yleisö voi vastustaa toista. Joten pidän suurimman osan Silk-viesteistä henkilökohtaisella Facebook-sivullani, Pinterestissä ja G +: ssä, ja jaan ne säännöllisiin bloggaajien kommenttiryhmiin pitäen ne poissa aktivistien kommenttiryhmistä. Tällainen segmentointi antaa sinun monipuolistua useampiin aiheisiin, jopa saman kapealla.

Mennä syvemmälle: Näiden 12 vinkin avulla voit oppia ymmärtämään paremmin yleisöäsi ja toimittamaan loistavaa sisältöä.

Vaihe 4: Sosiaalisen median luominen

Pitoa saaminen Facebook-fanisivuilla

Olen iloinen voidessani todeta, että Facebook-sitoutuminen on lisääntynyt minulle ja olen siirtynyt listalle, kuinka usein viestejäni näytetään – tärkeämpi osa. Viikoittainen postitasi kasvoi kourallisesta viikossa noin tuhanteen viikossa, mikä on noin 20% sitoutumista, jopa 1% tai vähemmän – hyvä määrä tuotemerkkejä tällä hetkellä. Tässä olen tehnyt yhdessä lahjojen kanssa saadaksesi lisää Facebook-pitoa:

 • Erittäin usein postittaminen:
  Tämä on minun kärjeni, ja se on tehnyt ihmeitä saadakseni viestit näkyviin. Postitan niin inhimillisesti kuin mahdollista. Mitä enemmän postitan, sitä enemmän streamini näkyy – ja päivinä en postita paljon, sitä vähemmän näemme.
 • Lähetetään aikaisemmin päivällä:
  Mitä aikaisemmin postitin, sitä parempaa postitus teki – jo ennen kuin sain työpöydälleni, mikä on mielenkiintoista, koska olen Yhdysvaltojen itärannikolla, joten on aika aikaista! Katso tilastosi nähdäksesi, mitkä ajat toimivat parhaiten – se kertoo myös, millaiset päivitykset toimivat parhaiten. Voit automatisoida varhaisen viestisi edellisenä iltana, ja sitten seurata kommentteja seuraavana päivänä.
 • Lähettäminen asiantuntijoilta:
  Jälleen kerran, se ei ole vain mitä olen lähettänyt, se on kenen tiedot jaoin. Kun jaan esineen hashtageilla ja omien kommenttien kanssa tietyiltä tärkeiltä, ​​sanoen Robyn O’Brien “Epäterveellisestä totuudesta”, minusta on paljon parempi sitoutuminen. Postitan noin 70% asiaankuuluvia tietoja omalta alueeltani asiantuntijoilta ja 25% omista viesteistäni vain muutaman ystävien kanssa.
 • Kommentti viesteistä ja osakkeista:
  Yritän käydä täällä lähettämällä jotain kiistanalaista ja kysymällä lukijoilta, mitä he ajattelevat tai miten reagoivat tai miten tämä on vaikuttanut minuun.
 • Käytä visuaalioita oikein:
  Viestiin, joka kiinnostaa minua orgaanisimmin, oli liitetty video, joten suosittelen jakamaan videoita aiheestasi. Luo myös oikean kokoiset kuvat. Itse asiassa voit lähettää eri kokoisen kuvan, jos blogikuvasi ei ole oikein Katso Louise Myerin välttämätön Facebook-valokuvamitat 2014 tarkat koot.
 • Paranna viestiä:
  Tästä on kiistanalaisia, mutta jos haluat sijoittaa 5 dollaria postin lisäämiseen ja katsomaan mitä tapahtuu, sanon, että käy vähintään kerran. Varmista, että se on todella arvokas viesti! Viimeisin, jota lisäin, oli lahjapakkaus, ja sain 1 000 käyntiä siitä yhden päivän sijoituksesta. Se ei ole jotain, mitä voit tehdä säännöllisesti, ellei sinulla ole suurta budjettia, mutta jos uteliaisuutesi on paras sinulle, lisää sisältöä, jonka haluat todella saada sieltä, kuten asiantuntijavinkkejä tai ilmaista kirjoitettua e-kirjaa. Se on ehdottomasti ampumisen arvoinen. Noudata heidän ohjeita kuvista ja varmista, että lisäys on sen arvoista. 5 dollaria 1000 katselusta on hieno kauppa, mutta 130 katselua varten – ei niin hieno.
 • 10-31-facebooktargetingTunnistaminen muille:
  En todellakaan tee sitä aivan niin paljon kuin minun pitäisi, mutta se on toiminut hyvin, kun tunsin henkilön ja hän oli asiantuntija tai hänellä oli suuri seuraaja. Jos et tunne tätä henkilöä, saatat estää käyttäjän estämisen.
 • Käytä Facebook-kohdistamista:
  Nyt Facebook antaa sinulle myös mahdollisuuden kohdistaa yleisösi sen sijaan, että lähettäisit viestejäsi kaikille. Voit valita kohteen sukupuolen, suhteen tai koulutuksen tilan, kiinnostuneiden (miehet tai naiset), iän, sijainnin ja kielen perusteella. Esimerkiksi, jos minulla on viesti vaihtoehtoisesta terveystapahtumasta tai lahjasta, voit kohdistaa sijaintisi tiettyyn maahan, alueeseen tai osavaltioon tai kaupunkiin. Se on erittäin hyödyllistä paikallisten huomioiden tapahtumien ja lahjojen mainostamisessa.

Mennä syvemmälle: Tässä on lisää vinkkejä Facebook-syötteesi suorituskyvyn parantamiseksi.

Google+ uudelleen

Bloggaajilla on edelleen sekavia tunteita siitä, käytetäänkö Google+ -palvelua vai ei. ja kuinka paljon aikaa omistautua sille. G + on yksi niistä työkaluista, jotka todella tarvitset henkilökohtaiseen sitoutumiseen. Google+ -palvelussa on enemmän ihmisiä ja ryhmiä, jotka jakavat tietoa kuin yritykset, jotka käyttävät sitä markkinointivälineenä. Koska G + on arvokas hakukoneiden paikannuksessa, se on sen arvoista sijoittaa aika.

Tässä on joitain aloittelijavaiheita:

 • Siirry G +: hen ja ota yhteyttä bloggaajiin haluamalla kapealla ja luo heille piiri. Tee tämä etsimällä niitä muista sosiaalisen median muodoista.
 • Käytä G + -tapahtumaa, kuten blogin katkelmasivusi. Lähetä oma sisältö oikein kirjoittamalla katkelma sisällöstäsi, joka päättyy kysymykseen, rivittämällä alla olevat merkinnät, merkitsemällä avainsanat ja lisäämällä upea kuva.
 • Aloita antamalla jäsenille + 1-kommentit ja kommentit kyseisessä piirissä. Vastaa merkitykselliseen keskusteluun, älä vain “viileä!”
 • Merkitse heidät erikseen hyödyllisillä viesteillä. Älä rajoita sitä omiin viesteihisi, mutta kohteisiin, jotka todella arvostavat tai kiinnostavat heitä.
 • Kohdista osakkeesi. Etuna on, että voit kohdistaa hienommin kuin Facebookissa. Ensimmäinen askel on piirejen luominen ja liittyminen sekä ihmisten merkitseminen oikeisiin piireihin, tietämällä kuka avainpelaajat on ja seurustelu heidän kanssaan. \ Jos minulla olisi paikallinen tapahtuma, voisin vain kertoa siitä Philly Social Moms Circlelleni. Kun minulla on gluteenitonta reseptiä, jaan sen gluteeni- ja allergiavapaille bloggaajilleni. Tämä on erinomainen tapa lajitella ja kohdistaa viestejä ihmisille, joilla on useita markkinarakoja.

Mennä syvemmälle: Tässä on syvällinen katsaus Google+ -yhteisöihin ja niiden sitouttamiseen.

pinterest

Tämän taulun on helppo jättää yksin, mutta se voi olla korkein liikenteen lähde, vaikka teetkin vähän ylläpitääksesi sitä, mutta voit rakentaa siihen.

 • Varmista, että kiinnität muiden ihmisten sisältöä, ei vain omaasi. Sen pitäisi todennäköisesti olla noin 50/50.
 • Kirjoita merkitykselliset kommentit ja tykkää. Voit aloittaa keskustelun, joka on harvinaisuus Pinterestissä – mutta se on huomannut minut!
 • Tee vähintään 15-20 nastaa päivässä. Tämä White Gloves Social Media -yrityksen PDF-tiedosto sisältää luettelon Pinterestin aikataulutustyökaluista, jos tarvitset niitä, joista monet ovat maksettuja tai rajoitettuja.
 • Tutustu analyysiisi nastaissa. Tämä auttaa paljon! Se näyttää sinulle, mitkä taulut toimivat ja mitkä eivät, joten voit keskittää energian suositumpiin taulukoihin.
 • Saada kutsu ryhmätauluihin – tai luoda omia. Yhteistyö joukkueen kanssa yhteisestä aiheesta on hieno idea. Huomaa, että loma- ja kausitaulut ovat tällä hetkellä kuumia. Paras tapa saavuttaa tämä on olla osa blogger-ryhmää ja löytää ihmisiä, joilla on yhteisiä etuja.
 • Pyydä kutsu Ahalogylle. Tämä on hieno aikataulutyökalu Pinterestille, mutta se mahdollistaa myös sitoutumisen ja antaa sinun tietää, milloin on aika asettaa tappi uudelleen. Se tarjoaa myös lisätilastoja ja edistyneempiä työkaluja käytön aikana.
 • Tarkista Google Analytics – sinun pitäisi saada liikennettä myös Pinterestistä. Jos ei, varmista, että käytät näitä vinkkejä. (Oletan, että olet määrittänyt verkkosivustosi linkitettäväksi Pinterest-sivullesi.)
 • Upota hallintotavasi asianmukaiseen blogi-viestiin kutsuaksesi ihmisiä seuraamaan.

Mene syvemmälle: Katso 10 Pinterest -taulua Jokaisen Bloggerin on noudatettava.

Instagram

10-31-iconosquare

Se on niin helppoa: ota hieno valokuva ja jaa se – tai ota muruinen valokuva, suodata se ja jaa sitten! Ensin täytyy alkaa seurata ihmisiä.

Jos löydät bloggaajajakaumaryhmän, seuraa ja pyydä ihmisiä seuraamaan. Tärkeintä on nähdä, mitä seuraamasi ihmiset jakavat, ja jäljitellä sitä. Huippuvinkit:

 • Hashtag paljon. Äskettäin tein kuvan tyttäreni Halloween-pukuun, merkitsin sen merkiksi “#frozen” ja virallinen Frozen-tili piti kuvasta. Jos Frozen tai Disney olisivat keskittyneet, seuraan heitä ja alaan merkitä pakastettuja tuotteita niin paljon kuin mahdollista.
 • Kuten muutkin valokuvat, myös tutkimatta löytyvät.
 • Kommentointi! Kuten Pinterest, tätä ei käytetä niin paljon kuin muilla välineillä, joten se huomaa. Aloita uudelleen mielekäs keskustelu ja imartele.
 • Käyttää Iconosquare. Perusteellisten tilastojen lisäksi saat työkalulaajennuksia ja paljon muuta. Itse asiassa heillä on laajennus, joten voit asentaa syötteesi verkkosivustollesi. Se vie enintään 5 minuuttia!

Sinun vuorosi!

Katso näitä suosituksia ja ala käydä omien sosiaalisen median kanavien läpi luodaksesi oman suunnitelmasi ja alkaa luoda lisää sosiaalisen median seuraajia!

Artikkelin kirjoittanut Gina Badalaty; alun perin ilmestynyt WHSR-blogi; sitä hallinnoi ja päivittää nyt BuildThis.io-esikunnat.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map