Sisämarkkinointi on tehty yksinkertaiseksi: 5 yksinkertaista vaihetta menestykseen

Minulta kysytään usein tonnia sisältömarkkinointiin liittyviä kysymyksiä. Kokemukseni perusteella olen oppinut, että ihmisillä on paljon sekaannusta sisältömarkkinoinnissa.


Tänään, tässä oppaassa, aion paljastaa sinulle tosiasiallisesti toimivan sisältömarkkinoinnin temppuja. Tarvitsee vain 5 yksinkertaista vaihetta, jotta sisällön markkinointistrategia menestyisi.

Koko urani ajan olen usein kuullut ihmisten valittavan siitä, että he eivät saa tarpeeksi lyijyä. Monet heistä ovat jopa vaivautuneita siitä, etteivätkö ne saavuta toivottuja tuloksia.

Suurin ongelma, josta puuttuit, on strategian puute. Vain online-läsnäolon luominen ja sisällön vaihtaminen eivät riitä, jos sinulla ei ole täyden todistuksen strategiaa. Et voi odottaa saavuttavan tuloksia kohdistamattomalla sisällöllä.

Sisämarkkinoinnissa menestymiseksi sinun on ensin määritettävä tavoitteesi, minkä jälkeen sinun on luotava strategia.

Pelaa nyt viipymättä sisältömarkkinointistrategiaasi alla olevien ohjeiden avulla.

Mikä on sisältömarkkinointi?

Ennen kuin siirrymme vaiheisiin, katsotaanpa ensin sisältömarkkinoinnin määritelmää. Jotta voit suunnitella eteenpäin, sinun on ensin tiedettävä, mikä sisältömarkkinointi on.

Sisämarkkinointi Pohjimmiltaan kyse on korkealaatuisen sisällön luomisesta, joka on suunnattu tietylle yleisöryhmälle. Se sisältää säännöllisen ja tiheän sisällön julkaisemisen, joka kouluttaa, inspiroi ja viihdyttää lukijoita tai asiakkaita.

Pääosa sisältömarkkinoinnista on muuttaa vieraat asiakkaiksi. Tässä tarvitset täydellisen todisteen sisällön markkinointisuunnitelmasta. Älä ole, jos olet huolissasi tarpeestasi valtavia resursseja. Voit jopa saavuttaa tavoitteesi pieni joukkue tai jopa yksinpuhuja.

Minulla on pieni viiden hengen joukkue ja olemme elävä todiste siitä, että sisältömarkkinointi ei tarvitse paljon resursseja. Kovalla työllämme olemme pystyneet parantamaan toimintaamme digitaalinen markkinointi.

Luomme enimmäkseen viihdyttäviä blogiviestejä ja mainoksia Facebookille. Päätavoitteemme on tarjota asiakkaillemme korkealaatuista visuaalista sisältöä.

Alla on esimerkki visuaalisesta sisällöstä, jonka loimme jonkin aikaa sitten:

esimerkkejä sisältömarkkinoinnista

Ja koska se oli niin hyvä, se jakoi sen Larry Kim.

Ei paha.

Vielä yksi asia on tehokas SEO-strategia. Et voi tehdä sisältömarkkinointistrategiaa keskittymättä omaasi digitaalisen markkinoinnin strategia ja SEO.

Jos tiedät, he molemmat toimivat yhdessä. Siirrytään nyt sisällön markkinointistrategian lopulliseen oppaan.

Mikä on sisältömarkkinointi? Tässä on prosessi sisällön markkinointisuunnitelman luomiseksi. Kerro ystävälle

Sisällön markkinointisuunnitelman luomisprosessi

Palvelun avuksi olen laatinut vaiheittaisen oppaan, jonka avulla voit luoda tehokkaan sisällön markkinointistrategian. Jos sinulla on täysin todistettu strategia, voit jopa parantaa verkkosivustosi sijoitusta.

Olen luetellut alla 5 yksinkertaista vaihetta, joihin sinun on kiinnitettävä huomiota. Digitaaliseen markkinointistrategiaan keskittyminen tuo loppujen lopuksi hyviä voittoja.

Tässä on seuraavat vaiheet, jotka sinun on noudatettava:

1. Avainsanatutkimus

Jos olet sisältökentässä, sinun on jo tunnettava avainsanojen merkitys. Sisältö tehdään aina tietyn sanaryhmän tai lauseiden ympärille.

Mutta tärkein kysymys tässä on, että kuinka tiedät, minkä avainsanan tai ilmauksen kanssa työskennellä?

Tässä sinun täytyy tehdä avainsanatutkimus.

Avainsanatutkimus on epäilemättä tärkein vaihe laadukkaan sisällön luomisessa. Siksi mikään tapa ei voi laiminlyödä sen tarvetta.

Ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, on selvittää avainsanat tai ilmaukset, jotka saattavat kiinnostaa kohdeyleisöäsi. Tämä on asia, joka ajaa koko sisällön luomisprosessisi eteenpäin.

Teen aluksi ajatella avainsanoja, jotka liittyvät omaan markkinarakoihini, ja haluan sinun tekevän saman.

Nyt sinun täytyy laittaa avainsanat mihin tahansa avainsanatutkimusvälineisiin ja hankkia luettelo avainsanoista, joilla voit työskennellä. No, tämän pitäisi olla helppoa sinulle.

Tässä on esimerkki:

Kirjoita laaja avainsana ehdotustyökaluriville ja napsauta hakua. Käytämme esimerkkiä “miten ansaita rahaa verkossa”:

Ubersuggest - avainsanatutkimusväline sisällön markkinoinnilleMene Ubersuggest > Haku “Ansaitse rahaa verkossa”.

Tässä ovat tulokset:

Hanki avainsanaideoita.

Minulla on yhteensä noin 6 avainsanaa, joista valita.

Fantastinen!

Lisäksi yksi suosituimmista avainsanojen tutkimusstrategioistani on vakoilla kilpailijoitani. Tarkoitan, että voit tarkistaa myös avainsanat ja ilmaukset, joita kilpailijasi käyttävät.

Voit käyttää kilpailijoiden tehokkaimpia artikkeleita ja saada tarvitsemasi avainsanaluettelon.

2. Luo sisältösi

Nyt kun tiedät kuinka avainsanat kaivaa ja sinulla on jo luettelo avainsanoista, joihin haluat kohdistaa, on aika luoda sisältöä.

Sisällön luomisen tarkoituksena on säilyttää tasapaino laadun ja tuotannon nopeuden välillä. Valitettavasti en voi auttaa sinua tässä paljon. Luovuus ja taidot ovat sinun tehtäväsi tuottaa laadukasta sisältöä.

Voin kuitenkin antaa sinulle vinkkejä, joiden avulla voit luoda laadukasta sisältöä.

Oletetaan, että kirjoitat informatiivisen e-kirjan verkkosivustollesi. Voit etsiä aihetta Internetistä ja saada käsityksen ala-aiheista, jotka voit sisällyttää digitaaliseen kirjaasi. Nämä ovat joitain hyödyllisiä vinkkejä ja temppuja, joita seuraan.

Voit seurata tätä temppua minkä tahansa tyyppiseen sisältöön, jota kirjoitat. Sen ei aina tarvitse olla digitaalinen kirja tai blogi. Se voi olla mikä tahansa kirjoitus, joka nousee verkkosivustollesi.

Kokemukseni perusteella voin sanoa, että laadukkaan sisällön luominen ei ole helppoa. Se vaatii paljon aikaa ja omistautumista sisällön kuoraamiseen kohdeyleisöllesi.

Sinun on myös pidettävä silmällä tarkistusluettelo SEO-strategiallesi. Loppujen lopuksi sisältö ei ole mitään ilman tehokasta SEO-suunnitelmaa.

3. Mainosta sisältöäsi

Kun olet luonut sisältösi, mainostaminen on tärkein vaihe, joka sinun on tutkittava.

Sisällön mainostaminen voisi olla kaikkein kiireellinen osa sisältömarkkinointiprosessiasi.

Mikä on sisältösi arvo, jos kukaan ei lue tai katso sitä?

Mielestäni hakukoneiden optimointi on paras tapa mainostaa sisältöäsi.

Mikä on päätavoitteemme täällä? Tietenkin saadaksesi enemmän silmiä sisältöön. Kun sisältösi on SEO-optimoitu, sinun ei enää tarvitse mainostaa sitä. Ihmiset voivat luonnollisesti nähdä sen etsiessään sitä.

Tässä on hyvä esimerkki:

Kirjoita ensin sivusi kohdesanasi Google-kuvaan.

Tarkista sitten sanat ja ilmaukset, jotka näkyvät kuvan tulosten yläpuolella.

valitse oikeat avainsanat sisältömarkkinointiisi

Laajenna sen jälkeen sisältösi lisäämällä yllä olevat tulokset ala Aiheisiin. Sekoita merkitykselliset avainsanat tai ilmaukset luonnollisesti sisältöön. Ja kun Google näkee sivutietosi alatermit, he pitävät sitä todennäköisemmin kattavana ja voit odottaa Googlelta parempaa sijoitusta ja lisää liikennettä.

Parasta on, että nämä ovat aiheita, joista ihmiset ovat kiinnostuneita. Jos olet sisällyttänyt ne sisältöön, se antaa enemmän arvoa yrityksellesi tai uusille yrityksille.

SEO: n luonteen perusteella voidaan sanoa, että tämä on pitkäaikainen taktiikka. Jokaisella sisällöllä voit edelleen saada passiivisia viittauksia.

Muita tapoja mainostaa sisältöäsi on älykäs uusinta, sähköpostiluettelo ja maksetut mainokset

Saanen kertoa teille myös vähän muista tekniikoista.

Älykäs uudelleentoistaminen tarkoittaa sisällön jakamista sosiaalisen median alustoilla. Tämä voisi olla tehokas tapa mainostaa sisältöäsi verkossa. Parhaan tuloksen saamiseksi sinun tulisi kokeilla tätä hieman.

Esimerkiksi:

Muuta sisältö houkuttelevaksi infografikoksi käyttämällä infografian valmistaja.

Sinun ei tarvitse olla graafinen suunnittelija luodaksesi infografian nykyään. On paljon online-työkaluja, jotka tarjoavat sisäänrakennettuja malleja ja helpon vedä ja pudota -editorin – mikä tekee luomisprosessista melko helpon. Yllä oleva kuva on kuvakaappaus Venngage-mallipohjakirjasto.

Ihmiset pitävät visuaalisesta sisällöstä. Visualteachingalliance.com-sivuston mukaan, 90% tiedoista välittyy aivoihin visuaalisesti.

Tämä viesti Dailyinfographic.com on erinomainen esimerkki. Twiitissa Dailyinfographic pitää tekstin tavallisena blogitekstinä, mutta se esitetään paljon visuaalisesti houkuttelevammassa muodossa.

muuta sisältösi infografikoiksi

Seuraava on sähköpostilista, joka on kirjan vanhin temppu.

Joka kerta, kun luot sisältöä, sinun pitäisi lähettää se ihmisille, jotka saattavat olla kiinnostuneita siitä. Se voi tuottaa sinulle mahdollisimman paljon asiakkaita.

Ja sitten olet maksanut mainoksia, joita pidetään nopeimpana tapana tuottaa asiakkaita.

Huolimatta siitä, kuinka paljon vihaat sitä, tiedät maksettujen mainosten merkityksen. Kun tiedät jo kuka kohdeyleisösi on, maksetut mainokset saattavat ihmetellä sinua.

4. Seuraa tuloksia

Sisällön luominen ja mainostaminen ei riitä. Tuloksia on myös tarkkailtava. Tämä auttaa sinua tuntemaan sisältösi tilan.

Tämä voi olla kiireinen tehtävä, mutta hyvä uutinen on, että voit käyttää monia tapoja tehdä tehtävästä helppoa.

Paras tapa seurata tuloksia on Google Analyticsin avulla. Luotan henkilökohtaisesti Googleen tarkistaakseni työni etenemisen.

Alla on joitain tärkeitä muuttujia, joita on syytä tutkia:

 • liikenne
 • SERP-sijoitus
 • Sivuja käyntiä kohti
 • Poistumisprosentti
 • Verkkotunnuksen viranomainen

Google Analyticsin lisäksi on myös työkaluja, joita voit käyttää. Ahrefs on yksi suosituimmista työkaluista, joilla voit seurata edistymistäsi.

Käytä sijoitusseurantaa seurataksesi sisällön markkinointituloksia

Työkalu yleensä käyttää Sijoitusseuranta seurata avainsanojen sijoitusta ajan myötä. Joten voit seurata avainsanojen liikettä.

Vaikka käytettävissä on erilaisia ​​työkaluja, jotkut eivät ehkä ole niin tehokkaita tai monien ominaisuuksien puuttuminen. Mutta jätän sen sinun päättää.

5. Huuhtele ja toista

Nyt kun olemme saavuttaneet sisältömarkkinointisi prosessin lopun, toivottavasti olet saanut asiat hirttämään.

Sisällön luomisen aikana sinun on priorisoitava liiketoimintatavoitteesi. Sinun on varmistettava, että sisältösi pystyy luomaan sinulle paljon passiivisia liidejä pitkällä aikavälillä.

Kun olet suorittanut kaikki yllä olevat vaiheet, on aika tehdä se uudestaan. Kyllä, kuulit sen oikein! Aina kun luot uutta sisältöä yrityksellesi, sinun on suoritettava samat yllä olevat vaiheet.

Tämä auttaa sinua olemaan johdonmukainen työssäsi.

Lue vinkkejä @billachola – 5 yksinkertaista vaihetta sisällön markkinointisuunnitelman luomiseksi. Kerro ystävälle

Sinulle

Muista, että sisältömarkkinoinnissa on kyse laadukkaan sisällön luomisesta, jota tukee tehokas SEO-strategia. Jos pystyt poistamaan tämän, tiedät sisältömarkkinointisi onnistuneen.

Noudata yllä mainittua vaihetta ja sinulla on hyvä mennä. Seuraan samaa ja pärjään omalla alallani melko hyvin.

Jos pidät tästä artikkelista hyödyllistä, muista jakaa se tiedon levittämiseksi.

Tämän artikkelin on kirjoittanut ensin Bill Acholla, ja sen on toimittanut BuildThis.io-toimitus. Bill Acholla on digitaalinen markkinoija, joka auttaa pienyritysten omistajia rakentamaan tuotemerkkiään luomalla ja mainostamalla visuaalista sisältöä. Yhdistä Billiin Viserrys.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map