Myynti / ristikkäismyynti: 5 vinkkiä online-liikevaihtosi parantamiseksi

Olitpa koskaan tehnyt suoramyyntiä, olet todennäköisesti jo perehtynyt kahteen perustavanlaatuiseen myyntistrategiaan: myyntimyynti ja ristikkäismyynti. Et ehkä tiedä, että tunnet nämä käsitteet – mutta nykyään kuluttajana olet varmasti altistunut niille.


Saatat myös olla jonkin verran tietoinen kahdesta termistä, mutta ehkä et tiedä tarkalleen, mitä ne tarkoittavat – tai ehkä olet hämmentynyt eroja näiden kahden välillä.

Tässä on lyhyt kuvaus jokaisesta termistä sekä muutama esimerkki molemmista:

Myynti on tekniikka, jonka avulla asiakas saadaan ostamaan paremman version ostamista tuotteista tai palveluista.

Ristiinmyynti on strategia, jota käytetään lisäämään tuotteita tai palveluita alkuperäiseen ostoon.

esimerkit

 • upselling: “Meillä on tänään erityinen kaksoisjuustohampurilainen, jonka hinta on 0,60 dollaria enemmän – haluatko ostaa sen yhden hampurilaisen sijasta?”
 • Ristiinmyynti: “Haluatko lisätä perunoita ja koksin siihen juustohampurilatilaukseen?”
 • upselling: “Keskikokoinen sedaani on suosittu ajoneuvo, mutta ylellisyys sedaanissamme on lisätty turvaominaisuudet ja parempi takuu.”
 • Ristiinmyynti: “Jos saan vielä kaksisataa taalaa, voin heittää sisään moottorilämmittimen ja etuosan rekisterikilven kiinnikkeen kyseisen uuden sedanin kanssa.”
 • upselling: “Tämä televisio on hieno, mutta oletko nähnyt uusinta mallia? Se on lisännyt ominaisuuksia, jotka mielestäni arvostat. “
 • Ristiinmyynti: ”Tuo televisio on hieno – mutta sen perusteella, mitä olet kertonut minulle perheestäsi, haluat todennäköisesti katsoa koko kotiteatterijärjestelmäämme. Se muuttaa kotielokuvasi katselukokemuksen ikuisesti. ”

Näetkö eron?

Molemmat tekniikat ovat yhtä tärkeitä kaikissa verkkokaupoissa tai tilauskaupassa.

Oikein tehdyllä tavalla ylittäminen / ristikkäismyynti on hyödyllistä paitsi myyjälle myös asiakkaalle. Jos esität optioita, joista tiedät hyötyvän asiakkaasi, kaikki voittavat. Miten teet tuon? Sinun on käytettävä intuitiivista lähestymistapaa. Kuuntele, mitä asiakkaasi sanovat toiveistaan ​​ja tarpeistaan. Aseta itsesi heidän paikkaansa; Jos ostaisit turistiautoa, haluatko kuulla erän luksusmaastureista? Luultavasti ei. Haluat ehkä tietää viimeisimmästä hybridiä, joka voi säästää lähettämästä tonnia rahaa polttoainetta … oikein?

Jos kuuntelet sitä, mitä asiakkaasi kertovat sinulle, ja sitten noudatat strategiaa ylittää / ristiin myydä vastaavasti, voit tarjota heille ratkaisuja, jotka tekevät heistä onnelliseksi. Usein ihmiset eivät edes tajua tarvitsevansa tiettyjä tuotteita tai palveluita – ennen kuin osoitat sen heille. Se on win-win-tilanne sinulle ja asiakkaillesi.

Toinen lisämyynnin / ristikkäismyynnin etu on, että se on helpompaa tehdä kuin myydä kokonaan uudelle asiakkaalle. Kun sinä olet markkinointi uudelle johdolle, kaupan toteuttamisen todennäköisyys on 5-20%. Kun myyt nykyiselle asiakkaalle, prosenttiosuus kasvaa jopa 60–70%. Joten myyminen / ristiinmyyminen on todellakin tehokkaampi tapa myydä.

NBA-suositus

Tässä ovat parhaat vinkkimme ammattimyynnin ja ristiinmyynnin lisäämiseen.

Vinkki # 1: Käytä tekniikkaa maltillisesti

Haluat ylläpitää asiakkaidesi luottamusta, etkä voi tehdä niin, jos panet heidät tuntemaan myyntimyynnit / ristiinmyynnit hämmästyttäväksi. Liian monet valinnat hämmentävät asiakkaitasi, ja se voi palaa sinua kohti. Saatat aiheuttaa asiakkaidesi epäilyttäviä ja katkeraisia, jos heität heille liian monta vaihtoehtoa – ja he saattavat vain luopua ajatuksesta ostaa sinulta mitään. Pidä vaihtoehdot yksinkertaisena ja selkeänä.

Haluatko tietää miltä näyttää tosielämän, erittäin menestyvä esimerkki tästä markkinointitekniikasta? Oletko koskaan ostanut Amazonissa? Jos sinulla on, olet todennäköisesti nähnyt lauseen “usein ostettu yhdessä”.

amazon-usein ostettu-yhteen

Fortune-artikkelin mukaan, näiden sivustossa olevien suositusten tulosprosentti voi nousta jopa 60 prosenttiin. Tämä on esimerkki ristiinmyynnistä todellisessa maailmassa, josta jokainen markkinoija voi oppia.

Vihje 2: niputa osuvia osia

Tämä on strategia, joka vie ”usein ostetut yhdessä” -konseptin seuraavalle tasolle. Voit tehdä ostokokemuksen asiakkaillesi käteväksi pakkaamalla tarvittavat / merkitykselliset tavarat yhdessä.

Tämä on kuitenkin toinen tapaus, kun sinun on oltava varovainen lähestymistavassasi. Et halua tarjota merkityksettömiä tavaroita tai palveluita, joista asiakkaasi eivät todennäköisesti löydä houkuttelevia (joten älä yritä hävittää ei-toivottua varastosi heille). Jos teet niin, se on loukkaavaa ja erittäin haitallista. Sen sijaan tarjoa arvokkaita lisäosia, joista asiakkaasi hyötyvät. Hyvä esimerkki olisi myydä WordPress-malleja + laajennuksia + logoja yhdessä. Nämä ovat kaikki asioita, jotka laajennuksen tai mallin markkinoiden asiakkaat arvostavat paketissa.

Vinkki # 3: Tunne asiakkaasi

Ajattele suosikkiravintolasi. Kyseisen ravintolan omistaja tai tarjoilija vie todennäköisesti aikaa tutustumiseen tykkäämästäsi ja pitämästäsi. Tämän tiedon perusteella omistaja / tarjoilija tekee ehdotuksia henkilökohtaisten mieltymystesi perusteella.

Sinun pitäisi tehdä sama asia verkkosivustollasi. Jos tavoitteesi on saada ihmiset kirjautumaan uutiskirjeisiisi – mutta kukaan ei vastaa ponnahdusikkunaasi – yritä tarjota ilmainen e-kirja aloitussivuillasi, kun ihmiset rekisteröityvät sähköpostiluetteloon.

Mieti myös, kuinka Amazon, eBay ja muut suuret verkkokauppasivustot seuraavat kirjatilauksiasi ja muun tyyppisiä ostoksia. He suosittelevat osuvia tuotteita aiempien valintasi perusteella, eikö niin? Sinun pitäisi tehdä sama asia. Käytä Google Analyticsia seurata verkkosivustosi käyttäjämalleja. Yksi tekniikka on käytä tilauksen vahvistussivuja analytiikan kautta. Jos paljon ihmisiä ilmoittautui myymääsi verkkokurssiin, voit lähettää sähköpostia juuri niille ihmisille ja myydä heille liittyvän, mutta laajemman kurssin. Katso miten se toimii?

Vinkki # 4: Älä liioittele sitä

Myynti / ristikkäismyynti toimii vain hyvin, kun ratkaiset asiakkaidesi tarpeita (ja se toimii entistä paremmin, kun saa heidät tuntemaan etuoikeutensa vastaanottaa tarjousta). Jos tarjoat alennetun ilmaisen parranajosarjan kaikille asiakkaille, jotka ostavat suunnittelijoiden miesten kölniä, monet heistä ymmärtävät saavansa sopimuksen, jota muut asiakkaat eivät.

Toisaalta sen liioittelu ärsyttää asiakkaitasi ja ajaa heidät pois sinusta ja verkkosivustostasi. Jos asiakkaasi tuntevat olevansa vain markkinointikokemus sinulle – tai että välität vain myynnistä, ei siitä, mitä he haluavat – myymällä / ristiin myymällä on päinvastainen vaikutus kuin haluat.

Tässä on toinen mielessä pidettävä yksityiskohta: Siellä on a ”25 säännön” liiketoiminnassa; sinun tulee välttää ristikkäismyyntituotteita, jotka ovat yli 25% alkuperäisestä tilauksesta. Kun yrität myydä / myydä ristiinmääräisesti yli tämän prosenttimäärän, sinut yleensä pidetään poissa asiakkaan tarpeista (parhaimmillaan) ja tylsää tai ahnea (pahimmassa asemassa) – ja todennäköisemmin hylät jopa asiakkaat, jotka olivat lähellä ostamista. Lisäksi lisäosat, jotka ylittävät 25%, saattavat tuntua vain ylivoimaisilta ja kuin toiselta ensisijaiselta ostolta – lisäosien sijaan.

Vihje # 5: Ajoitus

Ajoitus on aina tärkeä osa myyntiä. Sinun tulisi myydä / myydä vain, kun sinulla on kaikki tarvittavat tiedot ensimmäisen tilauksen turvaamiseksi. Tämä tarkoittaa, että ostaja on jo sitoutunut ostamaan ja todennäköisemmin luopuu tilauksesta kokonaan. Jos yrität myydä ylimääräisiä tavaroita liian aikaisin ostosprosessissa, voit helposti sammuttaa asiakkaan ja siten menettää koko myynnin. Joten muista odottaa, kunnes asiakas on jo sitoutunut myyntiin antamalla yhteystietoja ja taloudellisia tietoja – kuvaile sitten niiden ylimääräisten tuotteiden / palveluiden edut, joita yrität myydä.

On olemassa useita tapoja antaa myyntimyynti / ristimyynti kokeilulle. Voit esimerkiksi luoda verkkokaupan Shopifien avulla (lisätietoja Shopify-arvosteluista) ja yrittää parantaa tulojasi tällä strategialla.

Tämä on markkinointistrategia, joka on toiminut lukemattomille yrityksille ja yrittäjille, ja se voisi palvella blogiisi tai yritystäsi hyvin. Muista vain käyttää tässä kuvailtuja vinkkejä, jotta saat kaiken irti myyntisi / ristiinmyynnin ponnisteluistasi.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map