Mitä Wikipedia ei voi kertoa sinulle Web-isännöinnistä

Olen varma, että blogisi on loistava.


Teet kaiken oikein: Sinulla on upeita otsikoita, olet hankkinut hienoja visioita, saatat jopa olla aktiivisesti mukana kaikilla sisällön luomisen aloilla, kehittämällä omia kuvia, infografioita ja videoita.

Mutta on yksi asia, jonka suurin osa bloggaajista ohittaa (ainakin aluksi) ja joka voi mahdollisesti pitää blogien parhaat puolet koskaan näkymästä koko potentiaalisen yleisönsä edessä.

Tuo yksi asia on hyvä web-hosting.

Ajattele sitä tällä tavalla: Oletko koskaan napsauttanut linkkiä Facebookista tai muulta sivustolta ja odottanut sivuston latautuvan ikuisuuden tuntumaa? Tätä ei ole 1997. Nykyään verkkosivut avautuvat kuin kääntämällä kirjan sivua – tai ainakin niiden pitäisi. Jos he eivät tee sitä, menetät paljon sivun katselukertoja. Poistosuhteet ovat nousevat. Tähän saakka sinulla ei todennäköisesti ollut aavistustakaan mitä oli tekeillä.

Kerron sinulle – katso hosting-yritystäsi.

Toki, on olemassa tapoja, joilla voit auttaa omaa sivustoasi nopeuden mukana. Voit ohentaa multimediasisällön, heikentää grafiikan laatua ja resoluutiota ja hypätä kaikenlaisten vanteiden läpi yrittäessäsi saada sivustosi latautumaan nopeammin. Itse asiassa se on mitä useimmat isojen laatikoiden isäntäyritykset käskevät sinun tehdä. Mutta onko kaikki todella välttämätöntä?

Mikä on Web-hosting?

Jos olet vasta aloittamassa tai olet koskaan miettinyt, mitä kulissien takana tapahtuu verkkosivustollasi, wikipedia selittää hyvin web-hosting-käsitteen:

Web-hosting-palvelu on eräänlainen Internet-palvelupalvelu, jonka avulla yksityishenkilöt ja organisaatiot voivat tehdä verkkosivustolle pääsyn Internetin kautta. Web-koneet ovat yrityksiä, jotka tarjoavat tilaa asiakkaiden omistamassa tai vuokraamassa palvelimessa sekä tarjoavat Internet-yhteyden, tyypillisesti datakeskuksessa.

Se on hyvin ytimekäs, peruskuvaus käsitteestä. Ne ovat ydinpalveluita, joita kaikki web-hosting-yritykset tarjoavat. Mikä erottaa toisistaan? Jos he kaikki tarjoavat samoja palveluita, miksi et vain valitse niitä ja unohda se?

Nämä ovat kysymyksiä, joihin Wikipediassa ei puututa.

Sitä varten tämä blogpostitus on tarkoitettu.

Mikä tekee hyvästä web-isännästä?

Aivan kuten minkä tahansa muun palvelun kanssa, on olemassa hyviä web-hosting-yrityksiä ja jotkut, jotka eivät ole niin hyviä.

Määrittelemme ole niin hyviä kuin ne, jotka tarjoavat hitaan palvelimen pääsyn, joka estää tiedonsiirtoa. Se on paljon enemmän kuin sisältösi, joka hidastaa asioita, mutta mikään yritys ei aio myöntää, että heidän palvelimensa ovat hitaita tai ylikuormitettuja tai että heidän DNS-välimuistivetoisuutensa ovat par-par.

Parhaat web-hosting-yritykset ovat yrityksiä, jotka kiinnittävät huomiota tärkeisiin yksityiskohtiin, ja uskomme näiden olevan korkealla listalla:

1. Helppokäyttöinen käyttöliittymä (UI)

Käyttöliittymän ja ohjauspaneelin on oltava riittävän intuitiivisia, jotta käyttäjä voi tehdä muutoksia ja päivityksiä sekä lisätä uusia verkkotunnuksia, ajoittaa sivuston varmuuskopioita ja määrittää sovelluksia, kuten WordPress, nopeasti ja helposti.

WebHostFace-kojetauluEsimerkki – WebHostFacen käyttäjän ohjauspaneeli – yksinkertainen ja helppo käyttää.

2. Taattu sivuston nopeus

Web-isännät, jotka antavat sivuston nopeuden takuut kirjallisesti, tarjoavat paljon todennäköisemmin jatkuvasti hyvän loppukäyttäjäkokemuksen ja paljon vähemmän todennäköisesti antavat sinulle kiertotavan, kun esiintyy mitattavissa oleva ongelma. Ilman sitä, ole varaa joihinkin erittäin epämiellyttäviin keskusteluihin siitä, kuinka hämmentät omaa sivustoasi ja korvat, jotka sinun täytyy hypätä läpi korjataksesi sen.

3. Luotettavuus

Tämä on johdonmukaisuuden käsitteen mukaista. Haluat valita isäntäyrityksen, joka takaa sinulle 99,9% palvelimen käytettävyyden. Aikakatkaisu vain puolella prosentilla (eli 0,05%) voi kääntyä kahteen kokonaiseen seisokkipäivään vuodessa. Kuinka paljon blogiisi ansaitsee päivässä? Voit kaksinkertaistaa sen ja lisätä sen osa-par-web-hosting-kustannuksiin.

4. Hinta- ja maksutavat

Siellä on monia sivustoja, jotka veloittavat palkkion palveluista, joita käyttäjä ei todennäköisesti koskaan hyödynnä. Hyvät hosting-yritykset laativat hinnoittelurakenteensa ja selittävät, mistä maksat. Ne tarjoavat myös porrastetut, kohtuulliset hinnasuunnitelmat, jotka vastaavat tietyn verkkosivustosi tarpeita.

5. Palvelu myynnin jälkeen

Kuinka luotettava nykyinen Web-isäntäsi on, kun joudut soittamaan apua? Millaiset odotusajat ovat? Mitä tunteja he pitävät? Vielä enemmän, entä jos haluat tutkia asioita ennen kuin joudut odottamaan edustajan pitoa? Onko hosting-yritykselläsi kattava tietopohja kaikkien asiakkaidensa käytettävissä?

Entä, kun joudut soittamaan sisään? Ovatko edustajat tietoisia kaikista linjoista, olipa kyse sitten myynnistä, laskutuksesta vai teknisestä tuesta? Saatko rutiininomaisesti viisi erilaista vastausta samaan kysymykseen viidestä eri edustajasta?

Hyvällä web-hosting-yrityksellä on runsaasti henkilökuntaa, saatavana ympäri vuorokauden, ja sillä on toimiva, tasaisesti koulutettu joukkue, joka pystyy käsittelemään kaikenlaisia ​​asioita ja tarjoamaan johdonmukaisia ​​ratkaisuja.

Käyttäjien palautteiden isännöintiEsimerkki – aito käyttäjän palaute SiteGroundin myynninjälkeisestä tuesta.

Onko hinta todella merkitystä?

Olemme kaikki kuulleet vanhan sanonnan “Saat mitä maksat”, ja vaikka tämä on totta monissa tapauksissa, se ei aina pidä paikkaansa web-isännöinnissä..

Kalliimpi ei välttämättä tarkoita parempaa. Kuten aiemmin totesin, eräiden heikoimpien isäntäyritysten hinnat ovat korkeimmat, koska ne saalistavat asiakkaita, jotka eivät tiedä mitä he tarvitsevat. Pieni hintalappu ei välttämättä tarkoita edullisia kellarituotteita tai -palveluita.

Joillakin budjettiyhtiöillä on haittojaan. He leikkaavat kustannuksia leikkaamalla tunteja live-tuesta tai hoitavat tukea tiukasti verkkokeskustelujen avulla (joten he voivat jatkaa viittä keskustelua kerralla – joskus enemmän). He eivät päivitä palvelimiaan tekniikan parannusten kanssa. Paras tapa kertoa, onko halpa web-palveluntarjoajasi todella edullinen, on tehdä kotitehtäväsi ja kysy oikeita kysymyksiä.

Ota selvää, kuinka helppoa on käyttää tukea. Tutki viimeisimpiä web-hosting-tekniikoita ja näe, kuinka jokainen yrityksesi, jonka pidät, pysyy hinnalla.

Punaiset liput budjettiyhtiöiden kanssa

Tässä on muutamia asioita, joista on syytä olla varovainen menee halpa web hosting. Jotkut näistä eivät välttämättä tee heistä huonoja valintoja, mutta ne voivat vaikuttaa sivustosi tehokkuuteen.

Tarpeettomat ohjelmistopäivitykset

Budjettiyhtiöitä suositellaan usein kumppanien premium-ohjelmistoja, joita et todennäköisesti tarvitse.

Ylikuormitetut palvelimet

Jos näet paljon negatiivisia arvosteluja, joissa viitataan liiallisiin seisokkeihin, hitaisiin nopeuksiin tai katkoksiin, se on varma merkki siitä, että yrityksellä on liian monta asiakasta ylikuormitetussa verkossa.

Mustalle listalle IP

Jos hosting-yritys harjoittaa liiketoimintaa paljon roskapostittajia, sivustosi saattaa kärsiä, koska se on IP-alueella, joka on kielletty useilla alueilla.

Rajoitettu MySQL-tietokannan käyttöoikeus

Jokainen isäntä, joka tarjoaa vähemmän kuin 100 taulukkoa, aiheuttaa sinulle ongelmia.

Piilotetut maksut

Jotkut hosting-yritykset tarjoavat syviä alennuksia ensimmäisen vuoden aikana ja lyövät sinut naurettavilla hinnoilla eteenpäin. Sitten jos yrität peruuttaa, he iskevät sinut valtavalla peruutusmaksulla. Tee kotitehtäväsi ja tiedä mitä maksat pitkällä aikavälillä.

“Joten kuinka voin valita oikean isännän?”

Uusille bloggaajille –

 • Sinun tulisi aina aloittaa edullisella jaetulla isännöinnillä.
 • Jos olet vasta aloittamassa, tärkeimmät asiat, jotka sinun tulee harkita, ovat hyvän sisällön luominen, mainonta, sähköpostilistojen luominen ja sosiaalisen median kanavien seuraaminen. Nämä alueet ovat paikat, joissa sinun pitäisi käyttää rahaa.
 • Web-palveluntarjoajasi ei saisi olla mielessäsi tai jotain, joka vaatii liian paljon investointejasi (toistaiseksi).

Kokeneille bloggaajille –

Heti kun blogiisi on kertynyt riittävä määrä liikennettä (karkea arvio – 1000 yksilöivää käyntiä päivässä), on aika harkita isäntäpäivitystä paremman tietoturvan ja käyttökokemuksen aikaansaamiseksi..

Henkilökohtaisesti en anna blogin muistin käytön eniten 80%. Jos näin on, on aika harkita VPS-hosting-palvelua (tai erillistä) sivuston suorituskyvyn parantamiseksi. Pysy ajan tasalla blogin käytettävyyden ja vastausnopeuden kanssa esimerkiksi työkaluilla Bitcatcha, Uptime -robotti, Tuore Ping, Pingdom ja lukea sivustoja, jotka julkaisevat todellisia palvelimen suorituskykyä koskevia tietoja, kuten HostScore.

Pohjaviiva

Oikea hosting-yritys on olennainen osa blogin menestystä. Valitse viisaasti ja tee kaikki kotitehtäväsi. Kaikki budjetti web-isännät eivät tarjoa ala-par-palveluita, mutta sinun on aina tarkistettava kaikki palvelut huolellisesti ennen sitoutumista.

Viimeinen huomautus: suodatus negatiivisten arvostelujen kautta

Koska mainitsin arvosteluja, mielestäni olisi hyvä idea selventää jotain: Negatiiviset arvostelut eivät aina ole reilua esitystä web-hosting-palvelusta..

Suurilla isäntäyrityksillä on aina tyytymättömiä asiakkaita. Kuten sanonta kuuluu, “et voi miellyttää kaikkia.” Ihmisillä on taipumus huijata yrityksiä pienemmistä asioista tai silloin, kun heillä on kohtuuttomia odotuksia, joita ei yksinkertaisesti voida toteuttaa, joten ota negatiiviset arvostelut suolajyvällä. Etsi valitusten malleja. Tämä on paras tapa selvittää, missä todelliset ongelmat ovat, jos sellaisia ​​on.

Huomaa – Artikkeli ilmestyi alun perin WHSR-blogi; sitä hallinnoi ja päivittää nyt BuildThis.io-esikunnat.

>

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map