Live-chatin voima rakentaa positiivisia asiakassuhteita

Useimmat yritykset menestyvät positiivisesta viestinnästä, jonka ne muodostavat asiakkaidensa kanssa. Se on erityisen tärkeää, jos he myyvät tuotteitaan ja palveluitaan. Asiakkaidensa joukossa on sekä uskollisia ostajia, jotka haluavat ja ostavat tuotetta, ikkunakauppiaita, jotka ovat vasta tulossa positiivisen päätöksentekoon, että niitä, jotka ovat juuri kuulleet yrityksestä ensimmäistä kertaa eivätkä ole muodostaneet yhtään yritystä idea vielä.


Minkä tahansa liiketoiminnan tavoitteena on tässä tapauksessa rakentaa palveluntarjoaja-asiakassuhteet molemminpuolisesti hyödylliseen pohjaan. Tätä varten heidän on osoitettava, että ostajien tarpeet ymmärretään, että he ovat valmiita auttamaan valinnan tekemisessä ja että he reagoivat aina empatiaan, jos jokin on epäselvää tai menee pieleen. Yritykset voivat saavuttaa kaikki nämä tavoitteet live-chatin kautta, jota tulisi käyttää kaikkiin näihin tarkoituksiin.

Live-chatien edullisin ominaisuus on, että ne tarjoavat välittömän osoitteen asiakkaille. Tässä on muutamia vinkkejä ja menetelmiä live-chat-työkalujen käyttämiseksi niin tärkeään parannukseen.

Live-chatien edut

Tärkein tehtävä, joka suoritetaan live-keskustelujen kautta, on saada asiakkaat tuntemaan, että olet siellä auttamassa heitä, palvelemassa heitä ja ratkaisemassa heidät kaikki heidän erityisongelmansa. Jos he kokevat sen, heistä tulee todennäköisesti paitsi uskollisia asiakkaita, mutta innokkaimpia puolustajia.

Internet tarjoaa yrityksille tämän positiivisen sitoutumisen, ja sinun tulee tehdä parhaasi käyttääksesi tätä tehokasta vaihtoehtoa yrityksen mainostamiseen ja vaurauteen..

Yksi ilmeisimmistä live-chatin edut Seuraavat voidaan korostaa:

 • kustannusten vähentäminen verrattuna perinteisiin kanaviin
 • myynnin kasvu
 • asiakaspalvelun ja uskollisuuden parantaminen
 • asiakkaan kipupisteiden löytäminen
 • nopea ja johdonmukainen ongelmanratkaisu
 • mukavuus asiakkaille
 • kilpailuedut
 • markkinoiden ulottuvuus ja laajennetut mahdollisuudet
 • ennakoiva suunnittelu ja tiedotus
 • perusteellinen analyysi ja raportointi

Muista kuitenkin, että tämä feat kuulostaa vain niin helpoalta. Se voi osoittautua paljon vaikeammaksi kuin alun perin uskot. Käyttämällä uusimmat asiakaspalvelun työkalut ja päivitetyt taktiikat auttavat paljon onnistumiseen.

Miksi asiakkaat pitävät live-chatia

Amerikkalainen markkinoinnin asiantuntija ja saman nimisen markkinointiyrityksen perustaja J.D. Power, väittää, että live-chatista on tullut johtava online-yhteysmenetelmä ostajille, koska 42% heistä mieluummin live chat -vaihtoehtoihin sähköpostissa (23%) ja sosiaalisessa mediassa (16%).

Syy on ihmisen mielessä. Otat todennäköisemmin osoitteen heti heti, kun ostat jotain verkossa. Siksi ihmiset valitsevat ostamisensa verkkosivustoilta, joissa on live-chat-ominaisuus. Tämä nopea tuki päätöksentekovaiheessa lisää positiivisia valintoja ja muuntokursseja.

Yrityksen kannalta on myös erittäin kätevää, kun voit kommunikoida heti kävijöiden kanssa epäröimällä mahdolliset kielteiset käsitykset ja pettymyksen.

Taktiset vinkit live-chatin käyttämiseen positiivisten asiakasyhteyksien luomisessa

Muista ja noudata CRM (Customer Relationship Management) -periaatteita yhdistettynä teknologiseen kehitykseen lisätäksesi live-chattien osaa liiketoiminnan tekemisessä..

1. Muokkaa palveluitasi yhdistämällä live chat ja CRM

Tämä työkalu voi auttaa sinua kehittämään yrityksesi pitkän aikavälin strategioita. Live chat -sivustolla opit paljon potentiaalisista ja todellisista asiakkaista, heidän tarpeistaan ​​ja ongelmistaan ​​sekä tapaan, jolla he mieluummin kohdellaan.

Pitämällä aiemmin pilvipohjaisia ​​tietoja asiakkaista ja heidän mieltymyksistään, voit analysoida heidän live-chat-kokemuksiaan ja tehdä heistä helpompaa. Se puolestaan ​​voi auttaa sinua ennustamaan heidän tulevia tarpeitaan, ongelmia ja käyttäytymistä.

Voit esimerkiksi kehittää parhaan algoritmin vastaamaan tällaisiin pyyntöihin, jos he ottavat sinuun yhteyttä joihinkin tuotteen ominaisuuksista, joita he haluavat ostaa,.

2. Täytä perusteellinen tietopohja livekeskustelua varten, jotta asiakkaasi tarvitsevat tietoja

Operaattorisi on hankittava täydellinen tieto palveluista ja tuotteista voidakseen antaa lisätietoja epäilyjensä ratkaisemiseksi varmistaaksesi, että kaikki lähetysten tai uusimisen ja kunnostamisen ongelmat ratkaistaan ​​jonkin aikaa..

Tällaisen tietokannan luominen edellyttää hyvää kommunikointia yrityksesi osastojen välillä. On myös hyvä idea, että jotkut operaattorit käyttävät suoraa keskustelua, jotka erikoistuvat erilaisten ongelmien ratkaisemiseen. Asiakkaasi sulkevat sivustosi täysin tyytyväisinä ja haluavat tulla takaisin.

3. Kouluta chat-agenttejasi luomaan ystävällinen, vaikka ammattimainen vuorovaikutus

Toisaalta chat-edustajien tulisi saada asiakkaat tuntemaan olonsa tervetulleiksi. Kunnioittaminen on positiivinen kokemus, jonka jokainen asiakas siirtää ympäristöönsä. Toisaalta liian ystävällinen näyttäminen voi saada asiakkaan ajattelemaan, että tämä viestintä ei ole ammattilaisen kanssa.

Kumpi on parempi? Voit valita jotain välillä. Liian suuri muodollisuus toimii samalla tavalla pitämällä tarpeeton etäisyys asiakkaan ja yrityksen välillä.

Live chat ei tarkoita puhetta kuin robotti. Tarkoitus on osoittaa ostajille, että he puhuvat todellisten ihmisten kanssa, jotka hoitavat aikansa huolehtiakseen mahdollisista esiin nousevista aiheista. Joten paras vaihtoehto on ystävällisyys ja empatia, mutta samalla kohtelias ja ymmärtäväinen lähestymistapa.

4. Edistä ja toimita oikea-aikaisia ​​tuloksia

Ei ole epäilystäkään siitä, että chat-agentin pitäisi voida työskennellä paineen alla. Jos asiakkaan kysymät tiedot tarvitsevat ylimääräisiä yhteyksiä muihin osastoihin, konsultin on asetettava riittävät määräajat palatakseen asiakkaaseen valmiilla ratkaisulla.

Jos asiakkaan pyyntöön ei vastata niin pian kuin mahdollista, ostaja voi tuntea loukkaantumistaan ​​ja yrityksen maine voi vahingoittua. Palautuksia, tuotteiden seurantaa tai toimitusta koskevien tietojen antamisen on oltava etusijalla.

Toinen huomioitava asia on palautteen kysyminen asiakkailta. Nopea kysely auttaa selvittämään, toimiiko kaikki hyvin.

5. Käytä tavallisia vastauksia, käytä pikanäppäimiä

Riippumatta siitä, kuinka monta ihmistä työskentelee chat-agentin tehtäviin, he eivät koskaan riitä, varsinkin jos yrityksesi on melko suuri. Siksi miettiä automaatiota Kysy operaattoreiltasi käyttää säilytetyt viestit joka voi näyttää olevan hyödyllinen tapa säästää aikaa.

Tietyt pikanäppäimet auttavat osoittamaan asiakkaillesi valmiutesi auttaa heti kiireisestä aikataulusta huolimatta. Esimerkiksi, aina automatisoi tervehdys ja muut muodolliset vastaukset.

6. Aseta live-keskusteluvaihtoehto muille laitteille

Ota huomioon, että suurin osa asiakkaista tekee nykyään verkko-ostoksia matkapuhelimistaan. Joten harkitse verkkosivustosi tekemistä ystävälliseksi. Siksi sinun on asetettava live-chattisi saataville millä tahansa mobiiliympäristöllä.

Toinen positiivinen tulos tällaisesta parannuksesta on, että käyttämällä tätä alustaa autat todennäköisesti seuraajistasi tulevia asiakkaita.

7. Selitä yksinkertaisesti

Asiakkaat eivät useinkaan ymmärrä terminologiaa. Se tarkoittaa, että chat-agentin on oltava kärsivällinen yrittäessään selittää tekniset termit tai online-kuitit yksinkertaisemmilla sanoilla sekä kuinka verkkosivustoa käytetään.

Jotta tämä tilanne olisi edelleen helpompi sekä edustajalle että asiakkaalle, kehitä pieni opas teknisten termien selittämiseen tai teknisesti tietämättömien asiakkaiden käsittelemiseen..

Parhaat live-chat-ohjelmistoratkaisut

Voit lisätä onnistuneiden livekeskustelujen tuloksia valitsemalla ohjelmiston oikein. Tämä voi lisätä merkittävästi muuntoprosentteja. Tehokkaan työkalun on oltava melko intuitiivinen sekä käyttäjien että kävijöiden tai asiakkaiden käyttöön. Lisäksi tekniikan kehityksen myötä asiakkaat vaativat nykyään vielä nopeampaa vastausta ja mobiiliystävällisempiä vaihtoehtoja.

Voit valita haluamiasi live chat -ratkaisuja seuraavista:

Live-chat-sovelluksia on edelleen enemmän kuten täältä näet. Riippumatta siitä, kumpaa näistä vaihtoehdoista valitset, tee ensin ilmainen kokeiluversio varmistaaksesi, että valintasi vastaa yrityksesi tarpeita.

Lopuksi on syytä mainita, että monet ihmiset eivät usko paljon verkkokaupoissa. Joten, on erittäin tärkeää saada heidät havaitsemaan yrityksesi todelliseksi, ja live-chat voi olla tärkeä osa tätä. Kun potentiaaliset asiakkaat näkevät, että he voivat puhua todellisten ihmisten kanssa ja keskustella mahdollisista esiin nousevista ongelmista, heidän on enemmän luottamus tuotemerkkiisi ja sivustoosi, koska he vain kokeilevat tuotteitasi ensimmäisenä..

Suorat chatit ovat hieno tapa viestiä yritysten ja heidän asiakkaidensa välillä. Siksi on erittäin tärkeää varmistaa, että viestintä ylläpidetään hyvin valmistellulla, ammattimaisella ja kunnioittavalla tavalla, jotta molemmat osapuolet voisivat hyötyä siitä.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map