Kuinka ulkoistaminen voi auttaa kasvattamaan tytäryhtiömarkkinointiliiketoimintaa

Internet tarjoaa monia mahdollisuuksia ansaita rahaa verkossa, ja yksi näistä on tytäryhtiömarkkinoinnin kautta. Yksinkertaisesti sanottuna tytäryhtiömarkkinointi tarkoittaa muiden ihmisten tuotteiden tai palveluiden myyntiä verkkosivustosi tai sosiaalisen median alustojen kautta. Sitten saat lähetysmaksut palkkiona.


Tytäryhtiöyritys ei ole ”aseta ja unohda” -mallimalli, kuten jotkut haluaisivat sinun uskovan. Vaikka se voi olla tuottoisa, sen kasvaminen menestyväksi liiketoiminnaksi vie aikaa ja vaivaa. Onneksi voit säästää paljon aikaa ja lisätä tytäryhtiömarkkinointisi liiketoiminnan voittoja ulkoistamalla paljon tarvittavaa työtä.

Mikä on tytäryhtiömarkkinointiliiketoiminnan potentiaali??

Tytäryhtiömarkkinointi on jatkanut tasaista kasvuaan uusien mahdollisuuksien kanssa vuosittain. Sivustojen omistajat voivat luopua joistakin omista mainoskuluistaan, kun tytäryritykset tekevät kyseisen raskaan nostamisen vastineeksi lähetysmaksusta.

Rakuten Affiliate Network julkaisi tutkimuksen, jonka mukaan kyse on teollisuudesta, jonka arvo on 6,8 miljardia dollaria vuoteen 2020 mennessä. VigLink julkaisi myös tutkimuksen, joka paljasti, että 9% tytäryhtiömarkkinoijista ansaitsi yli 50 000 dollaria tuloja vuodessa. Jatkuvan liikenteen ansiosta verkkosivustosi voi tehdä siitä paljon tai enemmän.

Jotkut liiketoiminta-alueesi, joita voit ulkoistaa

Jos työskentelet vähintään 12 tuntia päivässä tytäryhtiömarkkinointiliiketoiminnassasi, tämä on vaikea vauhti ylläpitää. Vaikka yritys tuottaa tuloksia, et voi koskaan skaalata sitä, koska vain yksi teistä on. On aika selvittää, mitkä tehtävät voit saada muut suorittamaan keskittyessäsi ydinliiketoimintaasi.

Vaikka tämä on erinomainen luettelo tehtävistä, jotka sinut tekevät aloitettiin ulkoistamisella Tytäryhtiömarkkinoinnissa on parempi olla näiden työpaikkojen vertailuarvo, ennen kuin luovutat ne jollekin toiselle. Toisin sanoen, jos et tiedä mitään ohjelmoinnista, sisällön luomisesta tai tiedon louhinnasta, on hyvä mahdollisuus, että joku hyödyntää sinua pitkien käännösaikojen, huonon työn tai korkeiden hintojen avulla..

Kun aloitat tytäryhtiömarkkinointiliiketoimintasi, oppia tekemään ensin jotkut näistä tehtävistä, ainakin niiden perusmuodossa. Sitten sinulla on paremmat mahdollisuudet palkata taitavimmat ja rehelliset urakoitsijat tekemään tämä työ puolestasi. Onneksi voit myös käyttää freelancer-sivustoja, kuten Fiverr, valitsemaan parhaita kykyjä.

Kun online-tytäryhtiömarkkinointisi liiketoimintasi kasvaa, tässä on joitain tärkeimmistä tehtävistä, joita voit ulkoistaa:

1. Ohjelmointi

Jotkut koodaustaitot hyödyttävät sinua tytäryhtiömarkkinoijana, mutta se ei ole aikaa ja vaivan arvoista, kun haluat ohjelmoida omat verkkosivustosi ja aloitussivusi. Vaikka monet verkkomarkkinoijat käyttävät WordPressiä, haluat todennäköisesti mennä evästeleikkuriratkaisun ulkopuolelle.

Fiverristä löydät luettelon freelancereista, jotka auttavat sinua ohjelmointitehtävissä.

Web-kehitystyön ulkoistaminen on yksi suosituimmista tavoista säästää aikaa tytäryhtiömarkkinoijana. Palkkaa ammattimainen ohjelmoija tai suunnittelija rakentaa verkkosivustosi ja mukauta aloitussivuja ja lataa ne verkkoon hosting-tililläsi.

2. Graafiset suunnittelijat

Jälleen kerran haluat todennäköisesti oppia joitain suunnittelun perusteita, kuten Photoshopin käyttämistä, mutta tämä ei ole asia, jonka haluat omistaa päivät tekemiseen, kun keskityt jotain kannattavampaan.

Esimerkiksi luomalla infografioita voit oppia lisää freelancerin työstä ennen päätöksentekoa.

Voit tarjota graafisen suunnittelun freelancerin kanssa esimerkkejä bannerimainoksista ja aloitussivuista, jotka haluat, ja antaa heille sitten tarkat ohjeet toimituksillesi. Muu grafiikka, jonka he voivat luoda mukaan lukien infografiat sisältömarkkinointiin ja sosiaalisen median sivustoihin. Näiden luominen itse olisi erittäin aikaa vievää ja kallista.

3. Kirjailijat

Aikaa vievää ja kallista, jos olet joskus yrittänyt kirjoittaa omaa laadukasta sisältöäsi tai kopioida, tiedät, että tämä ei ole yksinkertainen tehtävä. Itse asiassa suurin osa ulkoistuksistasi tulee todennäköisesti projektien kirjoittamiseen.

Haluat löytää online-lähteitä saadaksesi säännöllistä ainutlaatuista, kiinnostavaa, laadukasta sisältöä, joka on kirjoitettu verkkosivustollesi ja muihin online-alustoihin. Tämä sisältää aloitussivun kopion, blogiviestit, e-kirjat, lehdistötiedotteet ja sosiaalisen median viestit.

Löydät kirjoittajia Fiverrin kaltaisilta sivustoilta, mutta on myös sisältökohtaisia ​​sivustoja, kuten ClearVoice.

4. Tietokaivoskoneet

Tietojen ja muun tutkimuksen yhdistäminen verkossa ei ole vaikeaa, mutta se voi varmasti viedä paljon aikaa. Tämän voit ja pitäisi ulkoistaa freelancerille. Tämä voi vaihdella avainsanojen, markkinoiden ja kilpailijoiden tutkimuksesta jotain tarkempana.

Palkkasimme VA: n Fiverriltä auttamaan meitä keräämään toimialatietoja.

Esimerkiksi ulkoistimme tutkimuksen, jonka tarkoituksena oli määrittää ”Kuinka paljon verkkosivustojen ylläpito maksaa vuonna 2019?”Sen sijaan, että etsimme kaikkea itse, palkkasimme VA: n keräämään ja koottamaan näitä tietoja.

5. Sisällön käännös

Monet tytäryhtiöt järjestävät ulkomaisia ​​tytäryhtiömarkkinointikampanjoita. Nyt kaikki tietävät useita vieraita kieliä, ja Google-kääntäjän käyttö ei riitä tähän. Voit käyttää freelancer-sivustoja, kuten Fiverr, löytääksesi sisällön kääntäjät tai sivusto kuten OneHourTranslation.com.

6. Videotuotanto

Videosta on tullut yhä suositumpi tapa lähettää viestisi verkkoon, mutta tehokkaan sisällön tuottaminen ei ole helppoa. Saatat tehdä videon, mutta siihen on paljon enemmän osallistumista, ja sinun pitäisi palkata asiantuntija.

Video freelancerin palkkaaminen auttaa koottamaan videosi tuotanto-ohjelmiston kanssa, lisää haluamasi äänivaihtoehdot ja sisältää siirtymiä, tehosteita, esittelyjä ja outroja. Löydät nämä ihmiset suurimmista freelance-verkkosivustoista.

7. Sosiaalisen median järjestelmänvalvojat

Omien sosiaalisen median tilien hallinnasta voi tulla tylsiä, mutta jonkun on tehtävä se. Jos haluat silti tehdä osan työstä itse, voit käyttää työkalua kuten HootSuite tai SocialOomph, mutta nämä eivät tarjoa sinulle inhimillistä apua.

Voit tutkia freelancer-profiilia saadaksesi lisätietoja heidän tarjoamastaan ​​laajuudesta.

Muussa tapauksessa etsi freelance sosiaalisen median johtaja auttaa sosiaalisen median hallinnassa.

8. Virtuaaliassistentit

Virtuaaliassistentti on täsmälleen miltä se kuulostaa. Tämä on online-freelancer, joka suorittaa useita tehtäviä tytäryhtiömarkkinointisi liiketoiminnallesi, yleensä tunnin maksamana. Vaadittavasta taitosta riippuen VA: n vuokraamiskustannukset ovat yleensä 10–15 dollaria tunnissa.

Useimmat VA: t ilmoittavat pätevyytensä, joihin voi kuulua tutkiminen, FTP: lle lähettäminen, laskutusasiakkaat, sähköpostimarkkinointi, graafinen perussuunnittelu jne. Voit myös kouluttaa monia tekemään lisätehtäviä.

Ulkoistamisen edut online-yrityksellesi

Joillekin yritysomistajille ”ulkoistaminen” on likainen sana, mutta sen ei pitäisi olla. On väärinkäsitys, että jonkin ulkoistaminen tarkoittaa, että joudut tyydyttämään huonoa laatua, mikä ei ole kyse.

Huolimatta ulkoistamistoiminnan viimeaikaisesta epävakaudesta, ulkoistettujen palveluiden maailmanlaajuinen kysyntä on edelleen vahva: 85,6 miljoonaa dollaria vuonna 2018 (lähde).

Teimme äskettäin kyselyn selvittääkseen, ulkoistavatko bloggaajat tehtävänsä palkkaamalla freelancereita. Tässä on muutama mielenkiintoinen löytö:

 • 66,7% bloggaajista haastattelimme palkattuja freelancereita.
 • 50% heistä viettää vähemmän kuin 500 dollaria kuukaudessa.
 • Fiverr, Upwork, Peopleperhour ja Freelancer.com ovat suosituimpia bloggaajien keskuudessa.

Vaikka voit varmasti saada sopimuksen ulkoistamalla joitain töitä ulkomaille, valintasi ovat käytännössä rajattomat. Tässä on useita syitä ulkoistaminen on älykäs siirto tytäryhtiömarkkinointiliiketoiminnallesi:

1. Säästä aikaa ja rahaa

Käytitkö tytäryhtiömarkkinointiliiketoimintaa yksin tai joukkueena, joidenkin tehtävien luovuttaminen kolmannelle osapuolelle vapauttaa tonnin aikaa muihin tärkeisiin asioihin. Kaikki nämä tunnit, jotka vietit sisällön kirjoittamiseen, sosiaalisen median tilien hallintaan ja muihin arkipäivän tehtäviin, ovat jälleen kerran sinun. Ja muista – aika on rahaa.

Toinen huomautus: ulkoistaminen voi maksaa rahaa, mutta se säästää myös rahaa. Jos maksaisit työntekijälle jotakin sellaista tavaraa ennen vuokraamista tai vuokraat toimistotilaa, voisit poistaa sen yleiskustannukset. Lisäksi ulkoistaminen tarjoaa sinulle ennakoitavissa olevia kustannuksia, jotka voit lisätä budjettisi.

2. Lisää tuottavuutta kasvattaaksesi yritystäsi

Jopa online-markkinoijat saavat stressiä ja huomaa, että he eivät pysty lisäämään edistystä liiketoiminnassaan. Kun aloitat ulkoistamisen, huomaat, että osa stressistä on lievitetty ja muutut tuottavammaksi yrityksesi aloilla, joilla on eniten merkitystä..

Ehkä yksi ulkoistamisen merkittävimmistä eduista on, että se antaa tytäryhtiömarkkinointisi liiketoiminnallesi mittakaavan. Sen lisäksi, että olet tuottavampi, voit myös ulkoistaa niin paljon kuin haluat, kun kasvatat nopeasti yritystäsi ja sen tuloksia.

3. Hyödynnä ammattitason palvelu

Internet helpottaa yhteydenpitoa asiantuntijoiden ja muiden ammattilaisten kanssa ympäri maailmaa, mikä voi auttaa sinua johtamaan ja kasvattamaan tytäryhtiömarkkinointiliiketoimintaa. Tämä antaa sinulle pääsyn ihmisille, mutta myös laajemman valikoiman alustoja ja resursseja, joita voidaan käyttää markkinointiin, automaatioon, analytiikkaan ja muuhun.

Tämän lisäksi sinulla on ainutlaatuinen näkökulma yritykseesi sen omistajana, mutta se saattaa olla puolueellinen. Kun työskentelet jonkin aikaa toimineiden urakoitsijoiden kanssa, he voivat tuoda ainutlaatuisen näkökulman tilanteeseesi. Saatat saada lisätietoja siitä, kuinka käsitellä tiettyä kipupistettä tai uusia tapoja houkutella ja muuntaa ostajia verkkosivustollesi.

Vie kumppanimarkkinointisi liiketoimintasi seuraavalle tasolle

Yksi suurimmista virheitä tytäryhtiömarkkinoinnissa on menettämässä keskittymistäsi. Kun harjoitat tytäryhtiömarkkinointia, aika on arvokas hyödyke. Sinun tulisi keskittää pyrkimyksesi kasvattaa yritystäsi. Asiat, kuten strateginen suunnittelu ja edistymisen seuraaminen, eivät ole asioita, joita voit tai joiden pitäisi ulkoistaa, ja nämä voivat olla aikaa vieviä tehtäviä.

Tytäryhtiömarkkinointi voi olla kannattavaa, mutta se vaatii myös huolellista suunnittelua varmistaaksesi, ettet pääse polttamaan tai edes rajoittamaan kapasiteettiasi. Ulkoistamalla monia piirrettyjä tytäryhtiömarkkinointitehtäviä voit maksimoida yrityksesi kasvun.

Vaikka Fiverr on useimpien ihmisten menemäalusta, Upwork on yhtä suosittu etsittäessä ulkoistettuja kykyjä. Tässä on artikkeli aiheesta Upwork vs Fiverr, jos haluat tietää vertailusta.

Tämä artikkeli ilmestyi alun perin Fiverr-blogi.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map