Kuinka toteuttaa omikanavan vähittäismyynti verkkokauppaan

Myynnissä et onnistu, jos luotat vain yhteen kanavaan vähittäiskaupassa.


Sinun on monipuolistettava löytämällä erilaisia ​​tapoja toimittaa tuotteesi tai palvelusi kohdeyleisösi edessä. Lisääntyneen näkyvyyden ja läsnäolon vuoksi tulee siis suurempi myyntipotentiaali.

En tietenkään viittaa vain online-keinoihin. Jos joudut myymään osuuden nostamalla pakarasi tuolilta ja myymällä ovelta ovelle, niin sinä on pakko tee se! Voittoa annetaan vain menemällä mukavuusvyöhykkeidesi ulkopuolelle, jotta ihmiset tekevät sinulle mukavan ostaa sinulta.

Siksi sinun on tutkittava omnichannel-vähittäismyyntiä, jos haluat löytää sen rikkaana vähittäiskaupan kanssa.

Tässä viestissä opit, mikä on omnichannel-vähittäismyynti ja mitä tarkoittaa tarjota asiakkaillesi omnichannel-ostoskokemus tavoitteena lisätä myyntiäsi ja tulojasi.

Mikä on Omnichannel Retail?

Omnichannel-vähittäiskauppa on lähestymistapa tarjota kuluttajille yhtenäinen ostokokemus kautta useita myyntikanavia. Verkkokauppasi ja tiili- ja laastikaupan lisäksi voit myydä sosiaalisen median, asiakastuen, mobiilisovellusten ja muiden kautta. Myös kaikki kanavat toimivat yhdessä jotta ihmisten olisi helpompi ostaa kaupastasi.

Koska omnichannel-vähittäiskaupan lähestymistapa edellyttää, että tarjoat yrityksellesi useita alustoja, sinun on hallittava varastoa paljon paremmin. Et voi luottaa vain luetteloihin ja taulukoihin, jotka työntekijä kirjoittaa manuaalisesti.

Suosittu verkkokaupan rakentaja, kuten BigCommerce, antaa sinun yhdistää ja myydä tuotteitasi eri markkinoilla.

Omnichannel-vähittäiskaupan takia sinun on synkronoida hallitsemalla mainosjakaasi yhdellä hallintapaneelilla. Jokainen myynti eri kanavista menee automaattisesti inventaarioalustaan. Tämä eliminoi varastonhallinnan manuaalisen prosessin ja antaa sinun keskittyä tarjoamaan saumattoman monikanavaisen ostoskokemuksen asiakkaillesi.

Nike on esimerkki oikeaan tapaan toteutetusta omnichannel-vähittäiskaupan lähestymistavasta. Aina kun asiakkaat saapuvat johonkin myymälään tai käyvät heidän verkkosivustollaan, he pääsevät kokea urheiluvaatteiden tuotemerkki innovatiivisilla tavoilla.

Esimerkiksi sen verkkokauppa NikeID tarjoaa ihmisille tavan saada yksinoikeudella tuotteita, joita ei voi ostaa paikallisista kaupoista.

Niken lähestymistavan kautta monikanavakauppaan ne muuttavat asiakkaiden ostotapoja. Vaadittaessa heitä kirjautumaan NikeID-tilille tiettyjen tuotteiden ostamiseksi, he luovat verkkoekosysteemin, jonka avulla asiakkaat voivat menestyä ja nauttia. Samalla he opastavat asiakkaita ostamaan verkkoa sen sijaan, että käyvät kaupoissa, koska entinen on paljon helpompaa.

Kuinka kehittää omikanavainen vähittäismyynti kokemus

Sinun ei tarvitse olla hienostuneita asennuksia, kuten Niken omia kanavia, vähittäiskauppaan. Tärkeää on, että luot erilaisia ​​tapoja, joilla ihmiset voivat ostaa yritystäsi, ja synkronoit kaikki kanavasi johdonmukaisuuden vuoksi.

Alla on ideoita aloittamiseen:

1- Käytä varastonhallintajärjestelmää

Kuten aiemmin mainittiin, sinun on kerättävä kaikki myynti eri vähittäiskaupan kanavista. Tällä tavalla saat tarkkoja tietoja varastosi ja tuotevarastoidesi lisäksi myös siitä, kuinka hyvin kukin kanava myy. Varastoalusta helpottaa myyntien luettelointia ja tavaroiden hallintaa.

myymälä pos

Esimerkki tällaisesta alustasta on Shopify POS. Alustan avulla voit myös hyväksyä erilaisia ​​maksutapoja, soveltaa alennuksia ja veroja sekä lähettää sähköpostiviestejä tai tekstiviestejä asiakkaille ostokuittinsa kanssa. Shopify POS toimii parhaiten, jos käytät Shopifea verkkokauppasivustossasi (lisätietoja Shopifestä täältä). Voit kuitenkin käyttää alustaa myös, jos käytät sitä mukavasti.

2- Asenna kampanjat markkinoinnin automaatiota käyttämällä

On vaikea pysyä vähittäiskaupan liiketoiminnassa, jos aiot myydä palveluja manuaalisesti ihmisille sähköpostitse tai puhelun kautta. Vaikka aiot palkata jonkun tekemään työn puolestasi, kyseinen henkilö tarvitsee enemmän kuin vain aikaa ja vaivaa saadakseen työn toimeen.

Markkinoinnin automaatiotyökalu tekee tavoittamisen ihmisille paljon mukavampaa sinulle. Sinun ei tarvitse kirjoittaa sähköpostiviestejäsi yksi päivä kerrallaan lähettääksesi ja määrittääksesi, mikä myyntikanavasi johtaa. Markkinoinnin automaatiotyökalun avulla voit ajoittaa sähköpostikampanjasi etukäteen sähköpostiluetteloosi. Voit myös profiloida kaikki liidisi ja asiakkaasi tarkasti, joten sinulla on selkeämpi käsitys siitä, kuinka saada heidät ostamaan sinulta uudestaan.

mailchimp-markkinoinnin automaatio

Hubspot ja Marketo ovat kaksi markkinoiden näkyvintä markkinoinnin automaatio-ohjelmistoa. Jos kuitenkin aloitat, MailChimp voit kerätä jopa 2000 tilaajaa ilmaiseksi. Sieltä voit perustaa sähköpostikampanjoita, joita voit seurata ja mitata niiden suorituskyvyn parantamiseksi.

Kun olet valmis siirtymään markkinoinnin automatisointiominaisuuksiin, MailChimp synkronoi verkkokauppojen, kuten Shopify ja Magento, kanssa, jotta voit purkaa asiakaskannan ja käyttää työkalua myyntikanavasi hallintaan..

3 – Muuta tiedustelut myynniksi asiakastuella

Asiakastuki ei ole vain vastaus kysymyksiin tai huolenaiheisiin, jotka ihmisillä on yrityksestäsi. Voit käyttää tätä tilaisuutta helpottaaksesi ihmisiä ostamaan tuotteita kaupastasi, ellet paranna suhteita puolustajiisi. Ota tämä suuri Virgin Atlantic -fani, joka otti huolensa brändin yleisöstä Twitterissä. Sen sijaan, että olisi kauhistunut asiasta, Virginin asiakastuki tavoitti takaisin ei vain lievittää ongelmaa, mutta sai hänet tuntemaan arvostettu ja tärkeä.

Hyvien suhteiden rakentaminen asiakkaiden ja potentiaalisten asiakkaiden kanssa voi johtaa vain hyviä asioita tuotemerkillesi. Koska ihmiset pääosin tuhoavat turhautumisensa sosiaalisessa mediassa, sinun on valvottava heidän viestejään ja luotava yhteys heidän kanssaan. Mainita on työkalu, joka auttaa paljastamaan nämä maininnat, jotta voit koskettaa alustaa ja parantaa suhteita heihin.

Zendesk

Sinun on myös harkittava sitä, kuinka helpottaa ihmisten tavoittamista sinuun verkossa tai puhelimitse. Kaiken kattava yhteyshenkilö ei enää riitä, koska kaikki ongelmat, joita he kohtaavat tuotemerkkisi kanssa, eivät ole samoja. Siksi työkalu kuten Zendesk tee viestintälinjat avoimiksi ja saatavilla ihmisille ja brändillesi. Online-keskustelun ja puhelun lisäksi voit luoda tietokannan. Sen avulla voit dokumentoida vastaukset kaikkiin ihmisten esittämiin kysymyksiin, jotta voit antaa tukitiimisi osoittaa heille sen sijaan.

johtopäätös

Monet osat muodostavat tehokkaan monikanavakaupan. Tarvitset myös yritystäsi siirtyäksesi offline-tilasta online-tilaan ja päinvastoin. Kaikkikanavainen vähittäiskaupan lähestymistapa on itsessään haaste vähittäiskaupallesi.

Tarjoamalla asiakkaille kuitenkin enemmän tapoja ostaa sinulta, vaivaa kaikki on sen arvoista. Maailmassa, jossa kuluttajat määräävät, kuinka sinun pitäisi palvella heitä, omikanavaisen ostoskokemuksen antaminen auttaa yritystäsi voittamaan, selkeästi ja yksinkertaisesti.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map