Kuinka suuri osa Internetistä on WordPress

Jos olet viettänyt kohtuullisen ajan Internetissä (jos olet lukemassa, niin olet. Tunnusta vain se), olen 99,99% varma, että tiedät tai olet kuullut WordPressistä. Itse asiassa olen enemmän järkyttynyt, jos et ole löytänyt verkkosivustoa, jota ei ole WordPressin käyttämä.


Kun otetaan huomioon, kuinka suosittu WordPress on CMS: nä (sisällönhallintajärjestelmä), ei ole yllättävää, että he olisivat keränneet kokonaisen joukon tilastoja ja tietoja, jotka ovat aika uskomattomia.

Joten päätimme pestä Internetin ja koota joitain WordPress-sivustotilastot ja muut mielenkiintoiset WordPress-käyttötilastot tästä suuresta luettelosta. Lisäksi, jos olet sisällön luoja, voit jopa käyttää joitain näistä tiedoista infografioiden, artikkelien tai muun hienon sisällön luomiseen

Mennään WordPress-tilastoihin ilman enempää!

Contents

Kuinka suuri osa Internetistä on WordPress?

1. WordPress käyttää 34% Internetistä

Internet on valtava tila. Miljoonia verkkosivustoja on miljoonia – olipa kyse sitten yritysblogista tai henkilökohtaisesta jatkosivustosta, joka on tällä hetkellä käytettävissäsi vierailulle ja noin neljännes (tai 34,5% olla tarkka) näistä on WordPressin valmistamia ja käyttämiä. Tämä tarkoittaa periaatteessa sitä, että yksi jokaisesta neljästä verkkosivustosta on varmasti WordPress-verkkosivusto, joka osoittaa, kuinka suuri osa Internetistä on WordPress!

WordPress-käyttötilastot ja suosio

2. WordPress-verkkosivustot kasvoivat 3,2%

On hämmästyttävää, että WordPress käyttää virtaa 31,9%: iin Internetistä, mutta vielä hämmästyttävämpi on, että se johtui käytön lisääntymisestä noin 3,2%. Koska CMS-kilpailu on tällä hetkellä kovaa, on hämmästyttävää, että WordPress kykenee edelleen ja näyttää kuinka monta ihmistä käyttää WordPressiä tähän päivään.

3. WordPress omistaa 59,3% sisällönhallintajärjestelmän osuudesta

Jatkamaan WordPressin määräävän aseman korostamista CMS-teollisuudessa nämä WordPress-tilastot osoittavat, että WordPress pitää tällä hetkellä noin 59,3% sisällönhallintajärjestelmän osuudesta. Tämä on valtava aukko kaikkiin muihin CMS-alustoihin nähden!

4. Suuria nimiä käyttävät verkkosivustot käyttävät WordPressiä

WordPress CMS-alustana on erittäin tehokas ja pystyy luomaan ja käsittelemään kaikenlaisia ​​verkkosivustoja. Se hämmästyttää minua silti siitä, kuinka monet verkkosivustot käyttävät WordPressiä valituksi CMS: ksi, ja jotkut näistä isoista sivustoista sisältävät Kvartsi, TechCrunch(!), Facebook Newsroom, BBC America, Venturebeat ja muut.

VentureBeat on yksi monista verkkosivustoista, joiden powered by WordPress tarjoaa. Luotto: VentureBeat.com.

5.WordPress.com ylpeilee Alexa-verkkosivustolla 60

Alexa, Amazonin analysointityökalu, seuraa verkkosivustojen maailmanlaajuista liikennettä kaikkialla. WordPress.com on ainoa CMS-yritys, joka onnistuu sijoittautumaan 60 heidän Alexa Global Web Ranking -sivustonsa alla.

6. WordPress on ladattu paljon kertaa

Tiedämme, että WordPress on käynnistänyt paljon verkkosivustoja niiden perustamisesta lähtien, mutta on hämmästyttävää nähdä kuinka moni ihminen on käyttänyt WordPress-alustaa ja ladannut ne. Tällä hetkellä numero on uskomaton 157 563 262 latausta ja se on lasketaan edelleen!

7. WordPress tuottaa yli 70 miljoonaa viestiä ja 50 miljoonaa kommenttia kuukaudessa

Hullu määrä ajatella on määrä sisältöä / kommentteja, jotka tuotetaan WordPress joka kuukausi. Tämä WordPress sivuston stat osoittaa, että kuukaudessa on 70,5 miljoonaa uutta viestiä ja 52,1 miljoonaa uutta kommenttia. Tämä tarkoittaa kirjaimellisesti 27 uutta viestiä ja 198 uutta kommenttia sekunnissa!

Eniten viestejä WordPressissä oli yli 70 000 000. Luotto: WordPress.com

8. WordPress saavutti 100 pisteen Google-trendien parissa

He antoivat sinulle kuvan siitä, kuinka massiivisesti suosittua WordPressiä verrataan kilpailijoihinsa, he olivat ainoat CMS-alustat, jotka onnistuivat saavuttamaan 100 (suosion huipun) Google-trendit. Muut alustat, kuten Drupal, Blogger ja Sharepoint, tuskin edes pystyivät saavuttamaan 50: tä.

9. WordPressiä on haettu yli 2 miljardia kertaa (!)

Jatkamiseksi hakukoneessa ja WordPress-tilastoissa avainsana ”WordPress” on edelleen suosittu termi, jota ihmiset käyttävät hakuun. KWFinder osoittaa, että avainsanasta ”WordPress” haetaan joka kuukausi 2 739 999 kertaa kuukaudessa.

Avainsana ”WordPress” on haettu yli 2 miljardia kertaa. Luotto: KWFinder.

WordPress-yrityksen tausta

10. Vain WordPressillä on noin 700 työntekijää

Huolimatta siitä, että se on valtava yritys, joka hallitsee noin neljänneksen Internetistä, WordPressin työntekijöiden määrä on lisääntynyt noin 798 ihmistä vain. Se on huomattavasti pienempi kuin monet muut teknologiayritykset.

11. Ne ovat 721 kertaa pienempiä kuin Amazon

Tiedämme, että Amazonin vertaaminen WordPressiin on kuin omenoiden ja appelsiinien vertailu, mutta tosiasia on, että molemmat ovat teknisiä yrityksiä. Ja huolimatta siitä, että WordPress on 721 kertaa pienempi kuin Amazon, se onnistuu edelleen vetämään 149 miljoonaa kuukausittain ainutlaatuisia vierailijoita (Yhdysvallat) verrattuna Amazonin 199 miljoonaan.

WordPress-käyttötilastot: laajennukset ja teemat

12. WordPress-laajennuksia on saatavana yli 50 000

Laajennukset ovat loistava työkalu verkkosivustojen omistajien apuohjelmien ominaisuuksien ja toimintojen auttamiseksi ilman koodausta. Lisäosien suhteen WordPress on edelleen kuningas niiden tarjoamana 56 201 laajennusta heidän kirjastossaan, joka kääpiöi helposti kaikki muut kilpailijat.

13. Kolme WordPress-teemaa käytetään yli 30 000 suosituimmassa verkkosivustossa

Genesis Framework, Divi ja Avada ovat WordPressin suosituimpia teemoja, ja kutakin on käyttänyt yli 15 839 verkkosivustoa, 10 397 verkkosivustoa ja 7 308 verkkosivustoa. Se on yhteensä 3,35% miljoonasta suosituimmasta sivustosta, joissa käytetään samoja teemoja!

Avada, Genesis Framework ja Divi ovat WordPressin eniten käytettyjä teemoja. Luotto: BuiltWith.

14. Akismet pyysi 400 miljardia roskapostikommenttia WordPressiin

Koska WordPress on suosittu ja kuinka monta verkkosivustoa käyttää WordPressiä, on vain ajan kysymys, ennen kuin blogi tai verkkosivusto saa roskapostikommentteja. Ja etkö tiedä sitä, Akismet osoitti sen 400 miljardia roskapostia kommentit on kiinni WordPressissä. Se on kuin miljoona roskapostikommenttia muutaman minuutin välein! Itse WordPress-tilastot saivat melko paljon palautetta Viserrys yhtä hyvin.

15. Yoast SEO on ladattu 130 miljoonaa kertaa

WordPressin tarjoaman valtavan laajennusten kirjaston mukana on muutama, joka erottuu muista. Tämä laajennus on Yoast SEO, joka on työkalu, jonka avulla voit auttaa hakukoneiden optimoinnissa. Tällä hetkellä Yoast SEO tarjoaa: ladata lukumäärä 130 801 289.

16. Akismet on toiseksi suosituin laajennus 117 miljoonalla latauksella

Olemme puhuneet Akismetista vähän aiemmin ja siitä, kuinka he onnistuivat saamaan yli 400 miljardia roskapostikommenttia. No, voit lisätä olevansa toiseksi suosituin laajennus luetteloon, koska heillä on tällä hetkellä 118 069 141 kappaletta lataukset osoitteessa WordPress.

17. WordPress-suosituilla laajennuksilla on jo yli 5 miljoonaa aktiivista asennusta

WordPress tarjoaa joitain markkinoiden parhaimmista laajennuksista. Laajennukset, kuten Yhteyslomake 7, Yoast SEO, Akismet, Jetpack ja muut ovat suosituimmat WordPress-laajennukset joka ylpeilee suurimpien noin +5 miljoonan aktiivisten asennuskantojen kanssa WordPress-käyttötilastojen perusteella.

18. WordPress-suosituin teema, jota myytiin yli 450 000 kappaletta

Themeforestin WordPress-teema Avada on yksi alustan suosituimmista maksuteemoista. 60 dollarilla teema onnistuttiin myymään yli 450 000 kappaletta joka tuotti yli 27 000 000 dollaria myyntiä ja laskemista.

Avada on WordPressin eniten myyty teema yli 450 000 kappaleella. Luotto: ThemeForest.

WordPress-verkkokauppatilastot

19. WooCommerce omistaa 28% verkkokaupoista, joissa on yli 50 miljoonaa latausta

Kun ajattelet WordPressiä, kertoimet todennäköisesti ajattelet blogeja. WordPress on kuitenkin niin joustava alusta, että voit jopa luoda verkkokaupan plugineilla. WooCommerce on yksi tällainen laajennus, ja tällä hetkellä niiden hallussa on 28% WordPressin verkkokaupoista 51 563 803: lla. lataukset.

20. WooCommerce on tällä hetkellä WordPressin suosituin verkkokaupan tekniikka

WooCommercesta puhuttaessa tiesitkö, että WooCommerce on myös yksi tämän päivän suosituimmista verkkokaupan tekniikoista? 1 miljoonasta verkkokauppasivustosta WooCommerce on kärjessä virittämällä yli 20 000 miljoonasta parhaasta verkkosivustosta.

WooCommerce on tällä hetkellä WordPressin suosituin verkkokaupan alusta. Luotto: WooCommerce.com

Kuinka monta verkkosivustoa käyttää WordPressiä?

21. Yli 300 000 miljoonan suosituimmasta verkkosivustosta käyttää WordPressiä

WordPress on epäilemättä suosittu alusta monille verkkosivustoille. Perustuu näihin numeroihin BuiltWith, 310 599 miljoonasta suosituimmasta verkkosivustosta käyttää tällä hetkellä WordPressiä CMS: n pääalustana. Jos hajotat 100 000 parhaan verkkosivuston WordPress-tilastot, WordPress silti voimat 33,283 heistä. Siirry vielä pidemmälle 10 000 verkkosivustoon ja vähintään 3 388 niistä käyttää WordPressiä. Tämä näyttää kuinka monta verkkosivustoa käyttää WordPressiä.

22. Koko Internetistä yli 20 miljardia käyttää WordPressiä

Kun tarkastelet koko Internetiä, WordPress omistaa selvästi suurimman osan osakkeista sellaisena kuin ne ovat tällä hetkellä käytössä 26 938 805 verkkosivustoa. Se muodostaa käytännössä yli 50% Internetistä!

WordPressillä on eniten käyttöjakelua 55 prosentilla Internetistä. Luotto: BuiltWith.

23. Yli 50 000 on vastaanottanut DMCA: n poistoilmoitukset

Ottaen huomioon, kuinka monta verkkosivustoa käyttää WordPressiä, on muutamia, jotka rikkovat yrityksen immateriaalioikeussopimusta. Ainakin tammikuusta 2014 lähtien 53 718 poisto WordPress on antanut ilmoituksia siitä, että osa tai koko sisältö on poistettu 39 prosentilla verkkosivustoista.

WordPress-tietoturva ja haavoittuvuudet

24. 83% 34 371 tartunnan saaneesta verkkosivustosta vuonna 2017 käyttää WordPressiä

Koska WordPress on Internetissä eniten käytetty CMS-alusta, se tekee heistä todennäköisemmin hyökkääjiä ja tartunnan saaneita hakkereita ja viruksia.. Sucurin raportti osoittaa, että 34 271 tartunnan saaneesta verkkosivustosta 83% käyttää WordPressiä.

WordPress-ytimen haavoittuvuudet tulivat esiin vuonna 2019, kun se havaittiin haittaohjelmia injektoitiin luonut skimmers. Sama haittaohjelma vaikutti myös Magento -käyttäjiin ja antoi hakkereille mahdollisuuden varastaa luottokorttitietoja järjestelmistä, joita asia koskee. Suosittelemme kaikille skannaa sivustosi säännöllisesti haittaohjelmille näin.

38% tartunnan saaneista verkkosivustoista tulee WordPress-käyttäjiltä. Luotto: Sucuri.

25. 39,3% hakkeroiduista WordPress-sivustoista johtui vanhentuneista asennuksista

WordPress tarjoaa paljon tietoturvaa ja päivittää jatkuvasti käyttöjärjestelmäänsä varmistaakseen, että käyttäjät ovat suojattu mahdollisilta uhilta. kuitenkin, 39,3% hakkeroiduista WordPress-sivustoista johtui alustan vanhentuneista asennuksista. Joten muista päivittää asennukset aina, jos haluat olla turvassa!

Vanhentunut alusta oli merkittävä syy WordPressin hakkerointiin. Luotto: Sucuri.

26. WordPressissä on tällä hetkellä 11 632 haavoittuvuutta

WPScan raportoi WordPressin CMS-alustana kärsimistä heikkouksista. Ulkona 11 632 haavoittuvuutta, Heistä 2944 on ainutlaatuisia, ja haavoittuvuustyyppien erittely on 74,27% vanhentuneiden versioiden takia, 22,69% plugins-takia ja 3,04% aiheiden vuoksi.

WordPressin kärsimät kolme tärkeintä haavoittuvuutta ovat alusta, laajennukset ja teemat. Luotto: wpvuldb.com.

27. 40,9% WordPress-haavoittuvuuksista ovat sivustojen välisiä komentosarjoja (XSS)

Sivustojen välinen komentosarja (XSS) on tietyn tyyppinen tietoturvan haavoittuvuus, joka yleensä löytyy verkkosovelluksista. Tutkimus KeyCDN osoittaa, että 40,9% heidän haavoittuvuuksistaan ​​tulee XSS: sta, kuten SQLI, Upload, CSRF, RCE, FPD jne..

28. 36,28% WordPress-sivustoista käyttää HTTPS: ää

Google on hiljattain alkanut ottaa verkkosivustojen turvallisuuden huomioon niiden sijoituksessa. Tämän vuoksi 36,28% WordPress-verkkosivustoista on alkanut käyttää HTTPS: ää, mikä on 14% lisäys edelliseen vuoteen verrattuna.

WordPressin työtilastot

29. WordPress-kehittäjät voivat tehdä missä tahansa välillä 10–300 dollaria tunnissa

WordPress on luonut useita uusia töitä järjestelmäkehittäjille ja koodaajille, jotka tuntevat järjestelmän. Nämä WordPress-kehittäjät tekevät yleensä jonnekin välillä 10–300 dollaria tunnissa UpWorkin tilastotietojen perusteella.

30. WordPress-kehittäjän yleinen hinta on 10–30 dollaria tunnissa

WordPress-kehittäjän palkkaaminen on suurimmaksi osaksi suhteellisen edullinen. Perustuen oDesk, freelance-verkkosivusto, WordPress-kehittäjän palkkaamisesta työskentelemään verkkosivustollasi on noin 10–30 dollaria tunnissa..

31. WordPress-työpaikkojen keskimääräinen palkka on 66 775 dollaria

Jos olet ajatellut työskennellä WordPressissä, voit odottaa saavan melko kunnollisen palkan. Yksinkertaisesti palkattu tutki WordPressin työpaikkojen keskimääräisiä palkkoja ja kavensi sitä noin 66 775 dollaria.

WordPress-työnantaja ansaitsee noin 60 000 dollaria vuodessa. Luotto: SimplyHired.

32. WordPressiin liittyy yhteensä 344 750 työpaikkaa

Freelancer.com on verkkosivusto, josta voit palkata freelancereita työskentelemään projektien / kertaluonteisten tehtävien parissa. Kun etsit WordPressiin liittyviä töitä, huomaat, että niitä on ollut 344 750 työpaikkaa lähetetty (sekä avoin että suljettu) verkkosivustolle.

33. WordPress olisi maksanut noin 151 henkilövuotta

Mukaan Avaa Hubin projektikustannuslaskin, WordPress vaati arviolta yli 151 henkilö-vuotta. Tämä perustuu 560 648 koodiriville, joiden arvioidut kustannukset ovat yli 8,2 miljoonaa dollaria tällaisen projektin rahoittamiseen.

WordPress-asennus

34. WordPressin asennus kestää vain 5 minuuttia

WordPress tunnetaan yksinkertaisena ja helppokäyttöisenä alustana. Ilmeisesti WordPressin käyttö on niin intuitiivista, että voit jopa asentaa koko alustan vain 5 minuuttia! Se tekee siitä ehdottomasti nopeimmin asennettavan.

35. WordPress suosittelee vain 3 Web-isäntää

Voit käyttää mitä tahansa Web-palveluntarjoajaa, jos haluat käyttää WordPressiä. Niitä on kuitenkin vain 3 verkkoisäntää että WordPress suosittelee virallisella verkkosivustollaan. Ne 3 ovat Bluehost, Dreamhost ja SiteGround.

Tätä lukemaasi sivua ylläpitää WordPress.org, ja sitä ylläpidetään SiteGround-sivustolla. Toisaalta BlueHost on markkinoiden halvimpia WordPress-hosting-ratkaisuja.

36. WordPress JetPack -laajennuksella on yli 93 miljoonaa latausta

WordPressin JetPack-laajennus on suosittu työkalu suorittamaan erilaisia ​​tehtäviä, kuten liikennetiedot, sosiaalisen median integrointi, varmuuskopiot ja turvallisuus. Se on yksi WordPressin suosituimmista ilmaisista laajennuksista, jolla on yli 93 miljoonaa lataukset niin kaukana.

37. WordPress JetPack -laajennus on tallennettu yli 20 miljardia sivun katselua

WordPress tallensi niiden sivun katselukertojen määrän, jotka oli kerätty blogeihin, jotka isännöivät heidän sivustollaan ja käyttivät Jetpack-laajennusta. Suurin saatu sivun katselumäärä? 24 567 344 460 takaisin sisään Toukokuu 2017.

JetPack ja WordPress onnistuivat tallentamaan yli 20 miljardia näyttökertaa alustalleen. Luotto: WordPress.

WordPress-kielet ja käännökset

38. WordPressillä on yli 180 virallista käännöstä

Koska WordPressillä on kansainvälinen yleisö, se oli käännettävä useille eri kielille. Toistaiseksi niitä on ollut yli 180 virallista käännöstä WordPressistä, jossa 48 kieltä on käännetty 100% ja 25 kieltä, joissa yli 95% käännetään.

39. WordPressissä käytetään yli 120 kieltä

WordPress on maailmanlaajuinen alusta, joka tarkoittaa, että heidän on palveltava kansainvälistä yleisöä, joka lukee ja puhuu eri kieliä. Tästä päivästä lähtien WordPressiä tuetaan yli 120 kieltä Englanti on eniten käytetty 71%, seuraa Espanjan ja Indonesian 4,7% ja 2,4%.

WordPress-yhteisö

40. Maapallon 71 kaupungissa on 898 Wordcampiä

WordCamp on WordPress-työpaja / -konferenssi, joka keskittyy WordPressiä koskeviin aiheisiin ja kysymyksiin. Tällä hetkellä niitä on 898 WordCamps tapahtuu yli 71 kaupungissa ympäri maailmaa. Istuntoja, kuten edistyksellisiä WordPress-tekniikoita, aloittelijoiden laajennuksia ja muita tapahtuu.

WordCamp on järjestänyt yli 800 WordPress-leiriä ympäri maailmaa. Luotto: WordCamp.

41. Ensimmäinen WordCamp käynnistyi vuonna 2006

Matt Mullenweg järjesti ensimmäinen WordCamp takaisin vuonna 2006 San Franciscossa. Tuolloin tapahtuma oli paljon pienempi ja kesti vain yhden päivän. Huolimatta siitä, että se oli pieni tapahtuma käyttäjille ja kehittäjille, heillä oli noin 500 sataa ihmistä osallistumaan konferenssiin.

42. WordPress vastaa 21 suositusta tuotteesta

Vaikka WordPress tunnetaan enimmäkseen CMS-alustana, he ovat myös vastuussa 21 suosittua tuotetta / palvelua jotka ovat saatavilla verkossa. Joitakin niistä ovat Gravatar, PollDaddy, WooCommerce, Akismet ja muut.

43. WordPress sai noin 4,3 miljoonaa dollaria liikevaihtoa vuonna 2017

WordPress on melko läpinäkyvä heidän taloudensa ja a Vuoden 2017 raportti, se osoitti, että yritys sai 4,3 miljoonaa dollaria tuloja. Raportti näyttää WordPress-tuotot kahdesta eri virrasta, WordPress-säätiöstä ja WordPress-yhteisön tuesta, PBC.

44. WordPress käynnistää uuden ohjelman vuonna 2018

WordPress on äskettäin ilmoittanut käynnistävänsä uuden ohjelman nimeltä Vuorovesi, joskus vuonna 2018. Ohjelmaa käytetään suorittamaan sarja automatisoituja testejä, jotka ovat vastoin teemaa ja laajennuksia.

Käärimistä

WordPress on hämmästyttävä CMS, ja vuosien mittaan he ovat saavuttaneet lukuisia virstanpylväitä ja menestyksiä, jotka vauhdittavat meitä edelleen. Toivomme, että kaikki esittämämme tilastot osoittavat WordPressin erilaisessa valossa kuin sinä ja että he ovat auttaneet miljoonia käyttäjiä miljoonilla käyttäjillä saamaan verkkosivut alkamaan.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map