Kuinka saan ilmaisia ​​verkkotunnusten nimiä verkkosivustoille?

Verkkosivun luominen ensimmäistä kertaa voi vaikuttaa pelottavalta tehtävältä. Jos et ole tottunut prosessiin, edes verkkotunnuksen valinta voi antaa sinulle hieman suolakurkkua. Kuinka paljon sinun pitäisi maksaa, mistä saat yhden – nämä ja monet kysymykset saattavat kohdata mielesi.


Siellä on ollut yli Rekisteröity 348 miljoonaa verkkotunnusta toistaiseksi (vuoden 2018 lopusta) ja määrä kasvaa nopeasti. Nykyisen digitaalisen aikakauden aikana kaikki ostavat omia verkkotunnuksiaan, suurista yrityksistä yksilöihin, jotka haluavat vain oman verkkoidentiteettinsä.

Suosittelen, että luet tämän artikkelin saadaksesi paremman ylhäältä alas kuvan web-hosting- ja verkkotunnusten yksityiskohdista Web-hosting ja verkkotunnus 101 ensimmäinen. Aion keskustella tämän artikkelin laajuudessa siitä, kuinka voit saada ILMAISEN verkkotunnuksen.

Kyllä se on oikein. Olen varma, että olet ehkä kuullut myytävistä verkkotunnuksista ja niin edelleen, mutta tiesitkö, että on sivustoja, joissa voit hakea ilmaista verkkotunnusta? Kyllä, joillekin on annettu huomautuksia, mutta olosuhteet ovat erilaisia ​​ja jaan pari niistä kanssasi tänään.

Ilmaisia ​​verkkotunnuksia voi saada monella tapaa, ja osa niistä ei merkitse sentin kuluttamista. Jokaisella on kuitenkin oma saaliinsa ja valitsemasi riippuu siitä, mitä olet valmis uhraamaan vastineeksi. Älä huoli, se ei ole mikään synkkä, mutta varmista, että kiinnität huomiota jokaisen menetelmän yksityiskohtiin.

Menetelmä # 1: Ilmaiset verkkotunnukset isäntäyrityksiltä

Hanki ilmainen .com / .org / .net / .store / .xyz-verkkotunnus tällä menetelmällä

Huolimatta rakkaudestani ilmaisia ​​vastaan, tunnen henkilökohtaisesti, että kyseisiin verkkotunnuksiin liittyy paljon enemmän riskejä verrattuna verkkotunnusten ostamiseen. Jos sinusta tuntuu samoin, kannattaa ehkä harkita web-hosting-palvelujen tarjoajaa, joka pakata ilmaisen verkkotunnuksen web-hosting-palvelun kanssa yhdessä. Loppujen lopuksi tarvitset silti verkkosivustoosi isännöintiä, eikö niin?

Saalis – Tämän pitäisi olla hiukan ilmeinen. Saalis on se, että ilmainen ei ole ilmainen; sinun on maksettava pakettisopimuksesta. Se on kuitenkin hyvä valinta, koska tarvitset sekä hosting- että verkkotunnuksen verkkosivustosi käyttämiseen.

1. Hostinger

Hostinger - ilmainen verkkotunnus ja hosting

Verkkosivusto: https://www.hostinger.com/

Hostinger on loistava esimerkki tästä, koska heillä on erittäin kohtuuhintaisia ​​paketteja, joista osa sisältää ilmaisen verkkotunnuksen. Heidän Premium- ja Business-jaetussa web-hosting-suunnitelmassa (joka maksaa vain 2,15 dollaria ja 3,45 dollaria kuukaudessa) molemmilla on ilmainen verkkotunnuksen rekisteröinti.

Se auttaa myös sitä, että ne ovat erittäin hyvämaineinen isäntä ja ilmaiseksi saamasi verkkotunnukset ovat premium-aluetunnuksia, kuten .com tai .net.

2. GreenGeeks

Greengeeks

Verkkosivusto: https://www.greengeeks.com/

GreenGeeks on toiminut web-hosting-liiketoiminnassa yli 11 vuotta ja tarjoaa käyttäjille ainutlaatuisen muutoksen siirtyäkseen digitaaliseksi samalla kun se on ympäristöystävällinen. He ostavat energiahyvityksiä siitä huolimatta, kuinka paljon web-hosting-palvelu tarvitsee kustannuksia, ja vaikuttavat siten positiivisesti energian jalanjälkeen.

Jokaisessa heidän suunnitelmassaan on ilmainen verkkotunnus, joka alkaa heidän perustason Ecosite Starter -suunnitelmasta, vain 2,95 dollaria kuukaudessa. Tämä tarkoittaa, että riippumatta siitä, mitä valitset heidän kanssaan, olet katettu niin kauan kuin verkkotunnus menee!

3. TMD-hosting

TMD-hosting

Verkkosivusto: https://www.tmdhosting.com/

TMDHosting on toinen alan veteraani, jolla on paljon tehtävää. He myyvät erittäin nopeasti, luotettavasti ja ennen kaikkea turvallisuutta. Niiden isännöintipaketeissa on myös ilmaisia ​​verkkotunnuksia, jotka alkavat suunnitelmien perustasolta.

Heillä on laaja valikoima web-hosting-ominaisuuksia, joten onko hyvä mennä, jos päätät valita heidän jaetut hosting-suunnitelmansa tai jopa Cloud- tai VPS-hosting-palvelun. Jaettu hosting TMDHostingilla alkaa vain 2,95 dollaria kuukaudessa.

Tapa 2: Ilmainen verkkotunnus ilmaisten verkkotunnusten tarjoajilta

Hanki ilmainen .tk / .ga / .gq / .cf / .ml verkkotunnusten nimi tällä menetelmällä

Ilmaisten verkkotunnusten tarjoajat ovat niitä, jotka antavat verkkotunnuksen vakavasti. Jokaisella on yleensä omat rajoitukset verkkotunnuksen laajennukselle, jonka voit rekisteröidä, mutta yleensä ne eivät veloita sentistäsi.

Saalis – Nämä ilmaiset verkkotunnukset toimitetaan usein paljon hienoilla painatuskirjoilla, jotka sinun on luettava. Esimerkiksi .tk-laajennuksella, jos sivustosi ei vastaa uudelleenohjauskohteisiin, rekisteröijä ottaa takaisin verkkotunnuksesi. Tämän verkkotunnuksen liikenne myydään sitten mainosverkostoille.

4. Freenom

Freenom - ilmaiset verkkotunnusten tarjoajat

Verkkosivusto: https://www.freenom.com

Freenom on verkkotunnusten rekisteröijä pieni Tokelau-saari, syrjäinen ja erittäin harvaan asuttu maa, noin 1500 ihmistä. Se antaa verkkotunnukset pois ilmaiseksi, ja sen takia suosio räjähti.

.tk-verkkotunnukset ovat viidenneksi rekisteröidyin verkkotunnuksen laajennus maailmassa, ja voit saada omasi Freenomin kautta. Lisäksi, kun etsit verkkotunnuksesi nimeäsi täältä, järjestelmä ehdottaa usein muita verkkotunnuksen laajennuksia, joihin voit kirjautua.

5. Biz.NF

.Biz.nf - ilmainen verkkotunnusten tarjoaja

Verkkosivusto: https://www.biz.nf

Toiseen etä- ja sijaintipaikkaan kuuluvat .nf-verkkotunnuksen laajennukset edustavat Norfolkin saarta. Huomaa kuitenkin, että vaikka .nf: n TLD on ilmainen, toisen ja kolmannen tason laajennuksista, kuten .com.nf tai .net.nf, on maksettava.

Biz.nf tarjoaa nyt vain ilmaisia ​​verkkotunnuksia .c1.biz-sivustossa – joka on itse asiassa aliverkkotunnus. Jos olet kiinnostunut, he tarjoavat myös muita ilmaisia ​​palveluita, kuten web-hosting ja SSL-varmenteiden myöntäminen.

6. Piste TK

Dot TK - saat ilmaisen verkkotunnuksen

Verkkosivusto: http://www.dot.tk

Dot TK on Freenomin tytäryhtiö kasvojen edessä, ja hieman erilaiselta värimaailmalta on sama ulkoasu ja ominaisuudet. Dot TK: sta ei ole täällä paljon laajennettavaa, paitsi maininnat, että voit käyttää joko tätä Freenom-sivustoa samoilla tuloksilla.

Kun tein saman haun, tulin takaisin täsmälleen samoilla tuloksilla, jotka sain Freenomilla – yhdistelmä, jota ei saatavilla, ja vaihtoehtoisia ehdotuksia. Lista muuttuu, kun teet haun uudelleen, joten joskus saattaa olla hyödyksi suorittaa se muutaman kerran, jos et pidä siitä mitä näet.

7. Aliverkkotunnus.com

Aliverkkotunnus - ilmainen verkkotunnus verkkosivustollesi

Verkkosivusto: http://www.subdomain.com/

Viimeisin sijaintilistamme, josta voit saada ilmaisia ​​verkkotunnuksia, on aliverkkotunnus.com. Täällä voit rekisteröityä ilmaiseksi verkkotunnukseksi .nu (Niue) -laajennuksella. Tämän sivuston etuna verrattuna .nu: n tarjoajiin on, että voit myös saada ilmaiseksi toisen ja kolmannen tason verkkotunnukset.

Jotkut .nu-verkkotunnukset ovat maksullisia, ja ne ovat yleensä premium-luokassa, kuten yhden merkin verkkotunnukset, joiden hinta voi olla jopa 500 euroa..

Tapa # 3: Ilmaiset aliverkkotunnukset verkkosivustojen rakennustyökalun avulla

Hanki ilmaisia ​​aliverkkotunnuksia tällä menetelmällä

Verkkosivun rakentajien avulla voit nopeasti ja helposti rakentaa sivustoja, joilla on vähän tai ei ollenkaan teknistä tietoa. Ne tarjoavat paljon hyödyllisiä työkaluja tämän avuksi ja vähän enemmän kuin mitä tavallinen web-hosting saattaa maksaa sinulle. Lisäksi joillakin on ilmaisia ​​suunnitelmia, joista voit aloittaa ja jotka sisältävät ilmaisia ​​aliverkkotunnuksia sivustollesi.

Saalis – Aliverkkotunnuksilla on yleensä tietty “halpa” verkkosivustoille ja se näyttää käyttäjille ikään kuin et ole riittävän vakavaa edes hankkia oman verkkotunnuksesi. Toisaalta aliverkkotunnus plus verkkosivustojen rakentaja ja isäntä tarjoavat sinulle erinomaisen aloituspisteen verkkosivustosi omistajauralle..

8. Wix

Wix - ilmainen aliverkkotunnus verkkosivustollesi

Verkkosivusto: https://www.wix.com

Wix on verkkosivustojen rakentajien kuningas tällä hetkellä ja sitä arvostetaan monista syistä. Yksi Wixin tärkeimmistä kohokohdista on, että sillä on ilmainen lähtötasosuunnitelma, joka toimitetaan yhdessä ilmaisen aliverkkotunnuksen kanssa pääsyyn sivustoosi..

Vaikka saattaa olla totta, että suunnitelma on rajoittavampi kuin mikään jaettu isäntä voi tarjota – se on ilmainen! Jos pidät siitä, saatat jopa päätyä päivittämään jonkun heidän maksetusta suunnitelmasta. Suosittelen Wixiä yhtenä verkkosivustojen rakentamisen alan kärjestä.

Niille, jotka ovat ilmaisen suunnitelman piirissä, verkkotunnuksesi näyttää seuraavalta:

username.wixsite.com/sitename

9. Weebly

Weebly - ilmainen aliverkkotunnuksen nimi tilillä

Verkkosivusto: https://www.weebly.com/

Weebly on toinen vahva haastaja verkkosivustojen rakennusalalla, joka tarjoaa sinulle myös ilmaisen aliverkkotunnuksen tilillä. Tietenkin, koska kyseistä aliverkkotunnusta ei ole sidottu käyttäjänimeesi kuten Wix tekee, voi olla hiukan haastavaa löytää oikea nimi sopivaksi.

Jos liityt Weeblyyn, verkkotunnuksesi näyttää jollain;

sitename.weebly.com

10. WordPress.com

WordPress.com - ilmainen aliverkkotunnus verkkosivustollesi

Verkkosivusto: https://wordpress.com

Kaikkien sisällönhallintajärjestelmien (CMS) bastioni, WordPress.com, on alkanut, ja on edelleen suosittu valinta ensimmäistä kertaa myös tänään. Omalle CMS-alustalleen rakennettu WordPress.com-tili antaa sinulle isännöinnin ja ilmaisen aliverkkotunnuksen.

Monet ihmiset käyttävät WordPressiä lähtökohtana orastavaan verkkouransaan, koska se on ilmainen ja antaa hyvät kokemukset suositun WordPress-alustan kanssa.

11. Silmiinpistävää

Upeasti ilmainen verkkotunnus isännöintipaketilla

Verkkosivusto: https://www.strikingly.com

Silmiinpistävä on eräänlainen sekoitus verkkotunnuksella varustetun pakatun verkkosivuston isännöinnin välillä, paitsi että sen päärooli on verkkosivuston rakentaja. Niin kauan kuin valitset paketin, jolla on vuosimaksuvaihtoehto, saat valitsemasi ilmaisen verkkotunnuksen (niin kauan kuin se on saatavilla).

Maksut alkavat niinkin alhaalta kuin 8 dollaria kuukaudessa, mikä on hyvä ottaen huomioon, että saat verkkotunnuksen, sivuston rakentajan, web-hosting- ja verkkokaupan ominaisuudet yhdellä kertaa.!

Usein kysyttyjä kysymyksiä ilmaisista verkkotunnuksista

Mikä on verkkotunnus?

Verkkotunnus on verkkosivustosi osoite. Kaikki verkkotunnukset ovat ainutlaatuisia – et voi rekisteröidä verkkotunnusta, kun muut ovat rekisteröineet sen. Järjestelmä, joka hallitsee maailmanlaajuista verkkotunnuksen rekisteröintia, tunnetaan nimellä ICANN.

Lisätietoja verkkotunnuksesta tässä oppaassa.

Onko 100% ilmaisia ​​verkkotunnuksia?

Joo. Kuten tässä artikkelissa mainittiin – on kolme tapaa saada ilmainen verkkotunnus verkkosivustollesi.

Mikä ilmainen verkkotunnus on paras?

Jokaisella tässä artikkelissa mainitussa ilmaisdomeenissa on oma saaliinsa. Se mitä valitset, riippuu siitä, mitä olet valmis uhraamaan vastineeksi. Henkilökohtaisesti minusta tuntuu, että joko ilmaisen verkkotunnuksen saaminen isäntäpaketin kanssa, kuten mitä Hostinger tekee, tai jopa ilmaisen aliverkkotunnuksen saaminen on paljon parempi vaihtoehto. 

Kuinka saan ilmaisen elinikäisen verkkotunnuksen?

Verkkotunnukset, jotka päättyvät tunnuksella .tk, .nf ja .nu, ovat ilmaisia ​​elämää varten. Jos haluat saada yhden näistä ilmaisista elinaikana toimivista verkkotunnuksista, rekisteröi se jonkin ilmaisen verkkotunnuksen tarjoajan tavoin # 2 mainitulla tavalla.

Kuinka saan ilmaisen .com-verkkotunnuksen?

Ilmaisen .com-verkkotunnuksen hankkiminen – ilmoittautuminen isäntäsuunnitelmaan, joka toimitetaan ilmaisen .com-verkkotunnuksen mukana. Esimerkiksi Hostinger, GreenGeeks ja TMD Hosting tarjoavat ilmaisen .com: n jaetussa isännöintisuunnitelmassaan.

Johtopäätös: Ole varovainen ilmaiseksi

Tässä maailmassa ei ole todellista ilmaista ateriaa, ja kuten kaikessa, joka on merkitty ilmaiseksi, monilla näistä vaihtoehdoista on päivän lopussa “saalis”. Esimerkiksi ilmaisista verkkotunnuksista, kuten .tk ja .nu, on tullut vähän kauhistuttamaton vuosien varrella. Hienopainokseen on myös kiinnitettävä paljon huomiota, kuten esimerkiksi se, että rekisterinpitäjä voi sulkea sivustosi ja ohjata liikenteen mainostamiseen tai muihin lähteisiin, jos rikot jotakin heidän käyttöehdoistaan.

Henkilökohtaisesti minusta tuntuu, että joko ilmaisen verkkotunnuksen saaminen isäntäpaketin kanssa, kuten mitä Hostinger tekee, tai jopa ilmaisen aliverkkotunnuksen saaminen on paljon parempi vaihtoehto. Hostinger antaa sinulle todellisen verkkotunnuksen, joka on hyvin hyväksytty ympäri maailmaa, kuten .com.

Aliverkkotunnuksen hankkiminen verkkosivuston rakentajan kanssa voi olla ilmaista, mutta se heikentää sivustosi brändäystä ja päivän päätteeksi, se on osa verkkosivustosi arvoa, eikö niin? Valitse viisaasti näiden vaihtoehtojen välillä. Muuten saatat vahingoittaa omaa digitaalista mainetta enemmän kuin luulet.

* Käännös: EN ID

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map