Koti kotona: mistä löydät online-työpaikkoja ja miten pääset alkuun

Kotoa työskenteleminen oli aiemmin ylellisyyttä, mutta nykyään se on jotenkin muuttunut pakolliseksi normi. Silti väestössä on eri luokka ihmisiä, jotka ovat päättäneet harjoittaa uransa täysin kotona.


Kotoa työskentelyssä on tietysti sekä etuja että haittoja, mutta sen onnistuminen vaatii valmistautumista ja tietoa. Jos tämä kuulostaa kupilliselta teeltäsi tai olet jo jonkin verran löytänyt itsesi tarvitsevan kotitöistä tehtyä työtä – lue.

Contents

Tässä on luettelo mahdollisista kotona työskentelevistä mahdollisuuksista

Tavoitteena on tehdä mitä rakastat ja ansaita samalla kotona. Muista, että tämän muutoksen tekeminen voi olla erittäin haastavaa, ei pelkästään siksi, että työskentelet yleensä yksin, vaan olet vastuussa paljon muusta.

Katsotaanpa sitten katsomaan joitain suosituimpia ja yleisempiä työpaikkoja, joissa voit työskennellä kotoa, ja katsotaan mitä sen saavuttamiseksi tarvitaan.

Huomautuksia:

 1. Lisätäkseni painoarvoa näihin rooleihin olen lisännyt palautetta, jonka ovat keränneet sekä freelancerit että yritysomistajat, jotka ovat eri taustoista ja työskentelevät eri kaupungeissa ympäri maailmaa..
 2. Työpaikan palkka arvioidaan perustuen työntekijöiden viimeaikaisiin työluetteloihin, joilla on vähintään 10 vuokrarekisteriä UpWorkissa.

1. Graafinen suunnittelija

Esimerkki – Icon Finder on ilmainen markkinapaikka, jossa voit rakentaa portfoliosi ja myydä kuvataiteensa verkossa.

Arvioitu palkka: 10–50 dollaria / tunti

Grafiikkasuunnittelijat tai muunlainen taiteilija, joka työskentelee luodakseen visuaalisesti kommunikoitavaa, sopii parhaiten työhön kotiprofiilista. Luodessasi logoja, julisteita tai muunlaista taidetta, työ alkaa yleensä asiakaskohtaisesti.

Kun olet saanut tarvitsemasi asiakkailta, loput ovat käytännössä kaikki sinun. Laitteistasi raaka-aineisiin ja kykyihin – nämä kaikki ovat asioita, jotka sinulla voi olla kotona.

Itse asiassa on monia tilanteita, joissa kotoa työskenteleminen on todella hyödyllistä, koska se tarkoittaa, että sinun ei tarvitse siirtää kaupan työkaluja toimistotilaan ja pois siitä päivittäin. Tietenkin, kuinka hyödyllistä tämä on, riippuu millaisesta taiteilijasta olet.

Kuinka aloittaa, jos olet aloittelija

Jos olet kiinnostunut grafiikkasuunnittelusta, sinun kannattaa aloittaa aloittamalla jonkinlainen kurssi kuten kandidaatin tutkinto graafisessa suunnittelussa. Jos se on epäkäytännöllistä tietyistä tai muista syistä johtuen, voit myös oppia ja harjoittaa itse.

Laitteiden mukaan ole valmis haarroimaan huomattava määrä tehokkaalle tietokoneelle, mahdollisesti kannettavalle tietokoneelle tai tabletille, samoin kuin alkuperäiset kopiot suunnitteluohjelmistosta.

Charles Yarbrough

Charles Yarbrough, Webhost.pro: n toimitusjohtaja käyttää freelancereita moniin tehtäviin, mukaan lukien graafinen suunnittelu. Hänelle freelance-graafisten suunnittelijoiden on ennen kaikkea toimitettava korkealaatuista työtä.

”Aika, joka kuluu virheiden korjaamiseen tai jonkun uuden löytämiseen, on paljon vaikeampaa kuin maksaa enemmän rahaa tai odottaa kauemmin. Se on tärkein syy siihen, että keskitymme niin paljon siihen, että freelancereilla, joiden kanssa työskentelemme, on kunnolliset tulokset samanlaisessa työssä ”, Yarbrough sanoo.

Victor Thomas

Victor Thomas, verkkosivustojen suunnitteluyrityksen Thomasdigital.com omistaja suostuu. San Franciscosta lähtöisin olevan Thomasin mielestä todistettu menestys samanlaisessa työssä on tärkeää. Hän lisäsi kuitenkin, että on myös tärkeää, että freelancerit pystyvät hallitsemaan odotukset hyvin.

”Haluaisin selkeän kuvan siitä, mitä voidaan ja tehdään, samoin kuin sen, mikä ei ole mahdollista. Se, samoin kuin selkeä ja jatkuva viestintä siitä, miten asiat menevät koko projektin elinkaaren ajan, ovat tärkeitä ”, kommentoi Thomas.

2. Videon muokkausohjelma

Esimerkki – Elokuva- ja videotuotantotyöt saatavana Production HUB: ltä.

Arvioitu palkka: 20–120 dollaria / tunti

Kuten grafiikkasuunnittelija, myös videon toimittajat voivat nauttia etuoikeudesta työskennellä kotoa. Videon toimittajat työskentelevät raakavideomateriaalin suhteen ja virittävät sen lopulliseksi, kiillotetuksi tuotteeksi, joka on valmis yleisön näkemistä varten.

Vaikka tämä saattaa kuulostaa viileältä, se ei myöskään ole helpoin maailmassa, koska se vaatii monien elementtien, kuten vuoropuhelun, äänen, erikoistehosteiden ja toisinaan määrittelemättömän raakavideon, integroinnin.

Kuinka aloittaa, jos olet uusi

Niille, jotka haluavat mennä videoeditointiin, voit aloittaa aloittamalla koulutuksen, joka liittyy elokuviin, kuten lähetysten tai multimediaviestintä. On myös erikoistuneita kursseja, joista voit valita elokuvaus tai jopa ohjelmistokohtaisia.

Muista kuitenkin, että ellet tarkastele markkinoiden alaosaa, kuten muokkaamalla henkilökohtaisia ​​videoita tai tavallisempia yritysvideoita, videon muokkaamista koskevista vaatimuksista voi nopeasti tulla kieltäviä.

Elokuvien muokkaamisen tai monimutkaisempien näytösten hallintaan joudut ehkä investoimaan huomattavasti editointistudioon.

3. Kirjanpitäjä / kirjanpitäjä

Esimerkki - Freelancer.com tarjoaa kirjanpitotöitä.Esimerkki – Freelancer.com tarjoaa kirjanpitotöitä.

Arvioitu palkka: 20–50 dollaria / tunti

Sillä aikaa kirjanpito ja kirjanpito ovat molemmat olennaisia ​​liiketoimintatoimintoja, on olemassa joitain keskeisiä eroja. Kirjanpitäjä on vastuussa rahoitustapahtumien kirjaamisesta, kirjanpitäjä vastaa taloudellisten tietojen tulkinnasta, luokittelusta, analysoinnista, raportoinnista ja tiivistämisestä.

Riippumatta siitä, minkä valitset, molemmat näistä työpaikoista tarvitaan paljon jokaisella teollisuudenalalla. Toinen plus on, että nämä työt voidaan myös tehdä helposti oman kodin mukavuuksilla – tai muissa paikoissa, jos haluat.

Päästä alkuun

Vaikka kirjanpitäjät tarvitsevat vain perustiedot kirjanpidosta aloittaakseen tämän tehtävän, kirjanpitäjät on varmennettava. Tarkat sertifikaatit riippuvat siitä, missä asut, mutta tarvitaan ainakin perustutkintoa vaadittava kandidaatin kandidaatti kirjanpitoon. Sieltä voit valita erikoistua myöhemmin.

Internetin kauneuden ansiosta asiakkaat voivat helposti jakaa asiakirjoja ja tiedostoja kanssasi, ja nykyään on olemassa monia pilvipohjaisia ​​kirjanpitopalveluita. Itse asiassa joudut todennäköisesti vierailemaan asiakkaan tiloissa rajoitetun ajan joka vuosi – lähinnä verokaudella.

Asiakkaat maksavat yleensä myös kirjanpito-ohjelmistot heidän tarpeistaan ​​riippuen, joten tarvitset vain tietokoneen, Internet-yhteyden ja mitä päässäsi on.

4. Virtuaaliassistentti

Esimerkki - virtuaaliassistentin työluettelo UpWorkissa.Esimerkki – virtuaaliassistentin työluettelo UpWorkissa.

Arvioitu palkka: 5–15 dollaria / tunti

Kuten voisit kertoa työnimikkeestä, virtuaaliassistentin rooli on jotain mitä voit helposti tehdä kotona. Niin monet teollisuudenalat tarvitsevat virtuaaliassisteja, kiinteistöyrityksiä, IT-yrityksiä tai jopa kirjanpito- ja rahoitusyrityksiä.

Virtuaaliassistenttina sinun on oltava varautunut äärimmäiseen joustavuuteen työtehtävässäsi. Mitä teet, voi sisältää puheluihin vastaamisen, aikataulujen hallinnan tai jopa matkajärjestelyjen varaamisen. Tietenkin, paljon siitä riippuu tarkalleen, millainen avustaja olet.

Kuinka aloittaa työskentely virtuaaliassistenttina kotoa

Vaikka sinulla ei ehkä tarvitse olla tutkintoa hakeutuaksesi virtuaaliassistentiksi, jotkut lisäpalkkiopaikoista voivat asettaa tämän vaatimukseksi. Voit myös päättää osallistua muille kursseille lisätäksesi taitojasi ja tehdäksesi profiilistasi toivottavaa.

Avain onnistuneeseen virtuaaliassistenttiin on työn tekeminen mahdollisimman nopeasti ja tehokkaasti. Sinun tulisi myös olla hyvin organisoitunut, oltava hyviä kommunikointitaitoja, taitava ja kyettävä käsittelemään useita tehtäviä samanaikaisesti.

Laitteen päässä virtuaaliassistentti on puhdas ”tietokonetyö”. Tarkoittaa, että tarvitset tietokoneen, joitain viestintävälineitä, kuten mikrofonikuulokkeet, luotettavan Internet-yhteyden ja ohjelmistot, jotka auttavat sinua järjestäytymään – ja siinä kaikki.

Michael Naval on Filippiineillä, mutta hän tukee erilaisia ​​asiakkaita ympäri maailmaa virtuaaliassistenttina, freelance-IT-asiantuntijana. Hän kehottaa virtuaaliassistentin työtä harkitsevia kehittämään aina taitojaan ja mikä tärkeintä, suhtautumaan positiivisesti “voi tehdä” -asenteeseen.

Ensin mainittu auttaa sinua saamaan aikaan erilaisia ​​tehtäviä, kun taas jälkimmäinen auttaa sinua hoitamaan asiakkaita, jotka saattavat olla vaativia. Pidä sitä “samankaltaisuustekijänä”, joka voi auttaa pidentämään sopimuksen voimassaoloaikaa toistaiseksi.

”On vaikea neuvoa, kuinka paljon VA-työstä veloitetaan, koska työn laajuus voi olla melko suuri asiakkaasta riippuen. Tärkeimmät asiat, jotka tarvitset treenaamaan, olisi aikainvestointisi, mahdolliset lisätyökalut, joita voit tarvita tietyssä roolissa, sekä ylimääräiset taidot, joita saatat tarvita parantamaan tarvittaessa ”, Naval sanoo.

5. Kirjailija / toimittaja / kääntäjä

Esimerkki - Kirjailijatyöt ovat saatavilla Problogger Jobs -palvelussa.Esimerkki – Kirjailijatyöt ovat saatavilla Problogger Jobs -palvelussa.

Arvioitu palkka: 15–60 dollaria / tunti

Olen ollut kirjailija ja toimittaja monien vuosien ajan ja voin helposti kertoa teille, että tämä on luultavasti yksi joustavimmista olemassa olevista kotitöistä. Olen työskennellyt eri aikoina toimistoissa, kentällä ja kotona jossain vaiheessa.

Kirjailijoita on monenlaisia ​​- bloggaajia, erikoiskirjailijoita, copywriterejä, kirjailijoita ja paljon muuta. Muista, että käytännössä kaikki Internetissä tai paperilla näkemäsi on kirjoittajan luoma!

Jos ajatus siitä, että sanasi näkyvät kaikkialla, vetoaa sinuun, tämä on yksi rooli, johon saatat sopia. Vaatimukset voivat vaihdella melkoisesti riippuen siitä, millaisesta kirjailijasta haluat tulla.

Esimerkiksi teknisen kirjoittajan on välttämättä oltava perillä teknisiä yksityiskohtia, kun taas tutkijalla on ehkä oltava tausta alalla, jolla tutkimus on. Silti kaikkien näiden erikoistumisten yleinen ainesosa on kyky kommunikoida.

Kuinka saada maksettu kirjoittaminen verkossa

Kyky kiinnittää yleisön huomio ja välittää viesti selvästi on yksi tärkeimmistä taitoista, joita sinulla voi olla kirjoittajana. Vaikka voit oppia tämän erityispiirteet esimerkiksi journalismin kandidaatin kurssilla, valitset mieluiten mentorin, joka voi kertoa kokemuksensa kautta salaisista salaisuuksista.

Siitä huolimatta, kirjoittaja, toimittaja tai kääntäjä, inventaarionne keskeiset osat ovat tietokone, muokkausohjelmisto ja Internet-yhteys.

Muhammad Ruby Ernawa

Muhammad Ruby Ernawa on indonesia-englanti-kääntäjä, joka on rakentanut koko liiketoimintansa freelancerista.

Hänellä on yli 5 vuoden kokemus freelancerista, ja hän on nyt Diamondo Translation -yrityksen omistaja. Tämän yrityksen uusille tulokkaille hän suosittelee, että he eivät huolehdi liikaa siitä, kuinka paljon kokemusta sinulla on hakeessaan töitä – kunhan sinulla on vankka perusta taitoille ja viestinnälle.

”Mahdollisuus kommunikoida hyvin asiakkaiden kanssa on kriittistä, olla tärkeä osa työn turvaamisessa sekä vaatimusten täsmällisessä neuvottelussa ja ymmärtämisessä. Jos epäonnistut tässä, maailman parhaat taidot eivät välttämättä pelasta sinua tekemästä sotkua asioista. ” sanoo Muhammad

Muhammad varoittaa myös siitä, että tälle areenalle pääsy saattaa aiheuttaa kustannuksia, kuten investoinnit yrityksesi verkkosivuston isännöintiin, tietokoneavusteisten käännöstyökalujen tilaukset tai jopa yritysten sähköpostin ylläpito.

Sharon Hurley Hall, ammattimainen freelance B2B -kirjailija ja bloggaaja toimivat sekä asiakkaiden että muiden freelancereiden kanssa.

Hänellä on 30 vuoden ammattikirjoittaminen painotuotteille ja verkkomedialle. Hänen mielestään menestyvän freelance-kirjoittajan keskeinen piirre on työn laatu ja kokemus tietyillä markkinarakoilla..

”Asiakkaani odottavat minulta laatua ja samaa laatua kaikilta freelancereilta, joiden kanssa työskentelen. Uskon, että on virhe asettaa nopeus etusijalle laatuun ”, hän painottaa. Kuten huomaat, laatu on tärkeä riippumatta työsuunnasta tai työsuhteesta.

6. Tutkimusassistentti / Liiketoiminta-analyytikko

Esimerkki - Tutkimusanalyytikoiden työpaikkoja on todellakin saatavillaEsimerkki – Tutkimusanalyytikkojen työpaikkoja on todellakin saatavilla.

Arvioitu palkka: 25–150 dollaria / tunti

Kuvittele, että saisit palkan siitä, että tiedät kaiken – ja olisit väärässä sen suhteen, mitä tutkimusassistentti tekee.

Kuten otsikko osoittaa, tutkimusassistentit auttavat taustatyöhön liittyvissä asioissa, kuten tiedonkeruussa, tiedonkeruussa ja monissa muissa pääteoksen tuottajan tukemiseen liittyvissä asioissa.

Kuten jotkut saattavat sanoa, Google on ystäväsi, mutta muista vain, että on olemassa monia asioita, joita et ehkä löydä Internetistä. Sinänsä, jos haluat olla tutkimusapulainen, sinun on oltava valmis menemään ajoittain kentälle ja kaivaa tarvittaessa ei-digitaalisia arkistoja.

Vaikka tutkimus on yleensä erittäin erikoistunutta, avustajalla ei ehkä tarvitse olla kaikkea tutkijakoulutusta. Todennäköisesti tarvitaan kuitenkin pätevyys suoritettavalle tutkimukselle liittyvälle alueelle.

Jos esimerkiksi haet tutkimusapulaisena projektiin, joka liittyy geneettisesti muunnettujen viljakasvien uusien reaktioiden tutkimukseen, se palvelee sinua hyvin, jos sinulla on muodollinen tausta geenitekniikassa tai biokemiassa.

Päästä alkuun

Valitettavasti näiden koulutustaustien työstäminen vie aikaa ja rahaa, joten rooli tutkimusassistenttina rajoittuu todennäköisesti tietyille aloille. Tämä on silti jotain, jota voidaan työskennellä etäyhteydellä riippuen siitä, mitä välineitä voidaan tarvita osana työtä.

Odotat työskentelevänsi helposti kannettavassa laitteessa, kuten kannettavassa tietokoneessa, ja kommunikoidaksesi digitaalisesti projektinhallintaohjelmiston kautta tai toisinaan, yksinkertaisesti sähköpostitse.

7. Verkkokouluttaja / opettaja

Esimerkki – Voit luoda ja myydä verkkokurssisi helposti Teachablessa.

Arvioitu palkka: –

Vaikka saattaa olla vanha vitsi, että ”ne, jotka eivät osaa tehdä, opettavat”, opettajan rooli on todellisuudessa erittäin kunnioitettava. Internetin ansiosta voit kuitenkin olla myös opettaja verkossa, kunhan sinulla on arvokas taito välittää.

Joitakin esimerkkejä erikoistaidoista ovat WordPress, kukka-asetelmat, puutarhanhoito, neulonta – melkein mikä tahansa. Tämä tarkoittaa, että verkkokouluttajan tai -opettajan rooli voi olla erittäin arvokas monille ihmisille. Niin kauan kuin sinulla on tahtoa tehdä niin, voit luoda ja myydä kurssejasi verkossa.

Suuri plus digitaalisten kurssien luomisessa on, että sen ei tarvitse olla kokopäiväinen työ. Voit työskennellä ja luoda niitä vapaa-ajallasi ja sekoittaa aikataulusi sen mukaan, mikä on ensisijainen tavoitesi tietyllä hetkellä.

Paranna rakentamasi kursseja yrittämällä oppia joitain pehmeitä taitoja, kuten julkinen puhuminen, viestintä tai jotain muuta, joka voi auttaa parantamaan luomiesi kurssien kokemusta. Kun sinulla on nämä, voit aloittaa digitaalisten kurssien rakentamisen.

Riippumatta siitä, mitä päätät, saatat tarvita jonkinlaista verkkokameraa tai näytönauhuria sekä interaktiivisia digitaalisia työkaluja opettamiseen.

Erityisominaisuus: Kyle-katto

Kyle Roof

Verkkokurssien haltijoille meillä on erityinen herkku – lyhyt katkelma, jossa keskustellaan asioiden perusteista Kyle Roofin kanssa. Yhden perustaja Internet-markkinoinnin kulta, PageOptimizer Pro, ja muutama muu sivusto, Roof on saanut nimensä itselleen menestyksellä luoda verkkokursseja, joten ota kommenttinsa sydämeen!

Hänen mukaan aloittelijoiden on online-kurssien luomisessa keskityttävä maineensa rakentamiseen liiketoiminnassa – mitä tunnetumpi nimi, sitä paremmin kurssit myyvät. Tämä voidaan saavuttaa luomalla joitain ilmaiskursseja, jotka yleensä tuovat lisäarvoa yhteisöille.

”Kun olet vakiinnuttanut itsesi (ja tämä voi viedä vuosia), sinulla on koko joukko ihmisiä, jotka haluavat ostaa kurssisi. Jos menestyit hyvin jonkun toisen YouTube-kanavalla tai podcastilla, he tulevat mielellään takaisin puhumaan uudesta kurssistasi ”, Roof sanoo.

”Esityksen aikana voit alkaa tarkentaa kurssikonseptejasi. Voit kenttätestaa, mikä toimii ja mikä ei, ennen kuin otat aikaa videoiden nauhoittamiseen. ”

Katto varoittaa kuitenkin, että jopa videoiden luominen voi olla varsin aikaa vievää, koska muokkausajan sisällyttäminen (jonka hän ulkoistaa) ei sisällä. Jokaisen videon tuottaminen vie häneltä noin yhden tai kaksi tuntia – riippumatta siitä kuinka kauan ne yleensä ovat.

“Videoiden ja sisällön lataus opetettavaan tai muuhun alustaan ​​vie paljon kauemmin kuin luulet sen tekevän”, hän lisää..

8. Ohjelmoijat / Web-kehittäjät

Esimerkki - Web-kehittäjätyöpaikkojen luettelo SimplyHired-sivustolla.Esimerkki – Web-kehittäjätyöpaikkojen luettelo SimplyHired-sivustolla.

Arvioitu palkka: 15–100 dollaria / tunti

Ehkä normaalisti kaikkein eristävimmistä työrooleista ohjelmoijilla ja web-kehittäjillä ei ole tiedetty olevan sosiaalisimpia työpaikkoja. Tämä, samoin kuin työn luonne, antaa melkein ihanteellisen skenaarion kotona työskentelemiseen.

Työskenteletkö räätälöityjen projektien parissa yritykselle tai myyt jopa omia yleisiä sovelluksiasi, kaikki tämä on mahdollista kodin mukavuudesta. Olet oleellisesti freelance-kehittäjä.

Haastavin osa työtä on nimesi saaminen sinne, ehkä online-salkun kautta, ja markkinointi itsellesi niin hyvin kuin mahdollista. Luonnollisesti siitä on apua, jos pystyt tarjoamaan potentiaalisille asiakkaille vahvan portfolion projekteista, jotka olet onnistuneesti suorittanut tai joihin olet osallistunut aiemmin.

Kuinka aloittaa työskentele kotoa -verkkosuunnittelijana

Siitä huolimatta ohjelmointi voi olla itseopiskeltua, aina on parasta olla muodollinen tausta. Olen nähnyt monia hienoja ohjelmoijia, jotka tietävät paljon koodauksen erityispiirteistä, mutta ovat edelleen keskinkertaisia ​​heikkojen ydinkonseptien takia.

Siitä huolimatta, mitä päätät, tarvitset erillisen työkoneen rakentaaksesi ja testaamaanksesi koodisi sillä, mitä mieluiten eivät häiritse henkilökohtaiset sovellukset, joita haluat ehkä asentaa..

Julian Song

Julian Song, Malesialainen freelancer-kehittäjä, on ollut itsenäinen jo yli vuosikymmenen ajan. Hän arvostaa kykyä tehdä tämä aikaisemman työelämänsä aikana saatujen kokemusten ja vaimonsa tuen ansiosta.

”Varmista aina, että panostat 101%: iin jokaisessa sitouttamassasi projektissa. Varmista, ettet liioittele ylennystä, mutta toimita paras mahdollinen tuote. Ehdota myös ideoita, jos pystyt “, Song sanoo.

9. Dropshipper / Affiliate Markkinoija

Esimerkki – Shopifyn avulla rakennettu tippatavarakauppa.

Arvioitu palkka: –

Tähän mennessä monet teistä ovat todennäköisesti suuria uskovia verkkokaupan voimaan. Suuret alustat ovat nousseet esiin suurilla tavoilla ja jopa pienet yritykset ovat hypänneet alukseen tekniikan muutoksen ansiosta.

Tiesitkö, että jopa voit harjoittaa verkkokauppaa? Yksi tapa, jolla voit tehdä tämän, on tiputtaminen. Tämän verkkokaupan tilan avulla voit myydä tuotteita verkossa ilman, että sinun tarvitsee itse tuotetta.

Luo verkkosivusto, joka toimii myyntiedustajana, ja hanki sitten tuotteitasi toimituksia toimittajilta, kuten AliExpress, SaleHoo, Doba tai monet muut. Voit rakentaa sivuston nopeasti ja ilman teknistä tietämystä, jos käytät verkkosivustojen rakentajaa, kuten Shopify.

Vaikka joudut maksamaan alkuperäisestä sijoituksesta verkkosivustosi ylläpitoon ja rakentamiseen, sinun ei tarvitse tilata tavaroita irtotavarana tai edes hoitaa lähetyskuluja. Tämä voidaan tehdä kaikille sinulle tilauksenlähteiden kautta.

Affiliate Markkinoijat toimivat samalla tavalla, mutta pääasiassa he luovat sisältöä, joka auttaa myymään tuotteita. Jokaisesta asiakkaasta, johon tytäryhtiö markkinoija viittaa, hän ansaitsee palkkion myynnistä.

Kuinka aloittaa, jos olet uusi

Kun päätät työskennellä kotoa tippalaiva- tai tytäryhtiömarkkinoijana, otat pääasiassa yrityksen omistajan roolin – yrityksen, jonka on käytettävä monia hattuja. Tämän vuoksi joudut joskus ulkoistamaan tietyt liiketoiminta-alueesi, olipa kyse sitten web-kehityksestä tai sisällöntuotannosta.

Jerry Low, WHSR: n perustaja, BuildThis.io ja HostScore on veteraanien tytäryhtiömarkkinoija. 15 liiketoimintavuoden aikana hän jakoi ajatuksia potentiaalisten uusien tulokkaiden roolista, jotka on ulkoistettava.

”Kun otan kykyjä, pidän parempana maksaa pidättäjälle kuin osallistua freelancereita, koska tämä on kustannustehokkaampaa. On kuitenkin tärkeää, että heillä on tarvittavat taidot ja kokemus suorittaakseen tehtävänsä, jonka he palkattiin tekemään. Vaadin tärkeysjärjestyksessä laatua, kohtuullista hinnoittelua ja nopeutta.

Koska me kaikki työskentelemme etäyhteydessä, yksi kriittinen näkökohta jokaiselle, jonka palkan, on, että heidän on oltava erityisen tarkkaavainen yksityiskohtien suhteen. Tämä avainkysymys voi tarkoittaa suurta eroa siitä, mitä luulet saavasi ja mitä lopulta saat ”, sanoi Low.

10. Sosiaalisen median johtaja

Esimerkki - Fiverr on suosittu markkinapaikka, jossa freelancer tarjoaa palvelun potentiaalisille vuokralaisille.Esimerkki – Fiverr on suosittu markkinapaikka, jossa freelancer tarjoaa palvelun potentiaalisille vuokralaisille.

Arvioitu palkka: 10–50 dollaria / tunti

Kuten kaikki tiedämme, sosiaalinen media on kaikki, joista kaikki puhuvat nyt. Monet brändit sekä suuret että pienet tarvitsevat jonkun hoitamaan digitaalista tiedotustoimintaa – suuri osa siitä on sosiaalista mediaa.

Päivittäisen toiminnan johtamisesta sisällön luomiseen yrityksen kohdeasiakkaille tärkein rooli sosiaalisen median hallinnassa on auttaa lisäämään bränditietoisuutta lisäämällä toivottavasti myynnin nousua.

Aloittaminen sosiaalisen median johtajana

Erinomaisesti sosiaalisen median hallintotehtävissä sinulla on ihanteellinen tausta viestinnässä, suhdetoiminnassa tai kenties jopa markkinoinnissa. Tärkeintä on, että sinulla tulisi olla iloinen asenne ja kyetä pitämään viileäsi paineen alla. Muista, että olet yrityksen julkinen kasvo tietyillä avainkanavilla.

Onneksi kaikki tämä voidaan tehdä myös oman kodin mukavuudesta, kunhan sinulla on laite työskennellä, asianmukaiset suunnittelutyökalut sosiaalisen mediasisällöllesi ja ehkä jokin integraatio-ohjelmisto, jonka avulla voit helposti hallita useita sosiaalisia mediakanavat helpommin.

Mistä löytää laillisia online-työpaikkoja?

Fiverr

Parasta Fiverrissä on, että se on merkityksellinen paitsi monenlaisessa työssä kotona tehtävissä, mutta voi myös auttaa niitä, jotka ovat uransa monilla tasoilla. Esimerkiksi riippumatta siitä, oletko nälkää kirjailija vasta aloittamassa yksin tai ammattilainen, jolla on 30 vuoden kokemus – sinulle on täällä mahdollisuuksia.

Fiverr-asiakkaat tarjoavat palveluitasi tarjoamiesi ennalta asetettujen projektimääritelmien perusteella. Mukautettuja pyyntöjä tuetaan myös, ja voit lainata potentiaalista asiakasta heidän tarkkojen projektiominaisuuksien perusteella.

Fiverr sopii moniin työtehtäviin ja on hyvä paikka aloittaa työsi kotona.

Käy osoitteessa: https://www.fiverr.com/

oDesk

Upwork on oikeastaan ​​hyvin samanlainen kuin Fiverr siinä mielessä, että se palvelee myös monenlaisia ​​työnhakijoita. Keskeinen ero on siinä, miten sinulle maksetaan Upwork. Missä Fiverr antaa sinun asettaa arvioidut projektikustannukset, Upwork antaa sinun lainata asiakkaita tunnissa.

Tämä mahdollistaa laskutuksen paljon tarkkuuden, koska voit laskuttaa ajasta. Jos tapahtuu lisäpyyntöjä tai muita, palkkiota korotetaan yksinkertaisesti työhön kuluvan ajan lisääntymisen vuoksi.

Upwork on hyvä melkein mihin tahansa työrooliin, mutta se auttaa, jos sinulla on kokemusta ennen aloittamista täältä.

Käy osoitteessa: https://www.upwork.com/

Toptal

Toptal pyrkii tuomaan freelance-sadon kerman parhaisiin yrityksiin, jotka haluavat ulkoistaa hankkeita. Itse asiassa Toptalilla ei ole pääkonttoria ja se on todella digitaalinen, koska se on roolissaan yhdistää ihmisiä alustansa kautta.

Toptalin käyttämiseksi sinun on kyettävä läpäisemään useita testejä, jolloin se pitää vain parhaat puolet käsissä. Alun perin insinööreille tarjoama Toptal on laajentanut tulostaan ​​suunnittelijoihin, kirjanpitäjiin, tilastotieteilijöihin, konsultteihin ja muihin..

Toptal on hyvä insinööreille ja joillekin muille erikoistuneille ammattilaisille ja hyväksyy vain 3% parhaista hakijoista.

Vierailla: https://www.toptal.com/

SimplyHired

SimplyHired voi olla työportaali, mutta se sisältää myös kohtuullisen määrän avoimia freelancereita, jotka voivat työskennellä kotoa. Ainutlaatuisesti, se tarjoaa enemmän työpaikkoja kuin pelkästään rekisteröidään sen alustaan, mutta yhdistää työpaikat myös kymmenistä muista lähteistä.

SimplyHired sopii useimmille työnhakijoille, mutta se ei välttämättä ole erikoistunut etätyöntekijöihin. Mahdollisuuksia on kuitenkin.

Vierailla: https://www.simplyhired.com/

Kirjailijan käyttöoikeudet

Jos olet kirjailija tai sisällön asiantuntija, saatat olla kiinnostunut Writer Accessista. Tämä alusta auttaa yhdistämään kirjoittajia oikeisiin töihin heille ja tarjoaa myös AI-pohjaisen työnhaun. Tietysti nämä edut eivät tule ilman useita huomautuksia.

Ensinnäkin Writer Access -työn hakijat tulevat vain kourallisista maista, kuten Yhdysvalloista, Yhdistyneestä kuningaskunnasta, Australiasta, Kanadasta, Irlannista tai Uudesta-Seelannista.Jos täytät nämä kriteerit, sinun on sitten suoritettava Writer Accessin arviointi joukkue lopulta karsinnassa.

Vierailla: https://www.writeraccess.com/

Kuvakehaku

Tämä sivusto on tarkoitettu erityisesti suunnittelijoille, jotka haluavat helpon tavan myydä työtään. Ainoa mitä sinun tarvitsee tehdä, on rekisteröityä heidän kanssaan ja ladata kohteita, joita haluat markkinoida. Koska Icon Finder on yksi suurimmista online-kuvakkeiden online-markkinapaikoista, sinulla on pääsy malleillesi valmiille markkinoille.

Siellä on kuitenkin saalis. Icon Finder jakaa kaiken, mitä ansaitset heidän sivustollaan 50-50. Tämä tarkoittaa, että saat vain puolet mistä myyt tuotetta. Silti, se on helppo ja nopea tapa ansaita rahaa tarvitsematta löytää omia asiakkaita.

Vierailla: https://www.iconfinder.com/

ProBlogger-työpaikat

ProBlogger on enemmän bloggaajien yhteisö kuin omistettu työympäristö. Jäsentensä resurssien ansiosta pääset kuitenkin sinne omistettuun työpaikkoihin.

Suurin osa täällä saatavilla olevasta työstä liittyy sisällöntuotantoon, olipa kyse haamukirjoittamisesta tai muokkaamisesta. Alkuperäisten kirjoittajien tulee ehdottomasti tarkistaa sen saatavuus helppouden ja valtavan määrän tukevien resurssien vuoksi.

Vierailla: https://problogger.com/jobs/

ProductionHub

Työn löytäminen videotoimittajaksi voi olla vaikeaa, koska suosituksesta huolimatta se voi olla uskomattoman kapea kenttä monelta kannalta. Onneksi meillä on ProductionHub, joka on tarkoitettu erityisesti videon toimittajille ja tuottajille.

Tämän foorumin avulla voit paitsi hakea työpaikkoja, myös ladata ja esitellä työsi, jotta asiakkaat voivat löytää sinut.

Vierailla: https://www.productionhub.com/

oppivainen

Niille, jotka haluavat luoda kursseja ja opettaa asioita, Opetettava on yksi parhaista tavoista. Se toimii kuin verkkosivustojen rakentaja, jonka avulla voit luoda kursseja sen alustalle ja sitten isännöidä kurssia ja myydä sen opiskelijoille, jotka haluavat oppia.

Vaikka se tarjoaa käyttäjille mahdollisuuden päästä alkuun nopeasti ja helposti, sillä on kuitenkin joitain haittoja. Palvelun käyttäminen on maksettava tilauksesta, ja Teachable ottaa leikkauksen jokaisesta tekemästäsi myynnistä.

Vierailla: https://teachable.com/

Paikalliset Facebook-ryhmät

Vielä yksi resurssi, jota ei pidä unohtaa tai aliarvioida, on Facebook, koska sillä on monia sivuja tai ryhmiä, jotka on omistettu työhön. Jos olet suunnittelija tai muu asiantuntija, etsi Facebookista yhteisöjä, joissa työskentelijäsi kokoontuvat.

Monissa tapauksissa työn tarjoajat löytävät myös nämä ryhmät tarjoamaan mahdollisuuksia. On myös tavallista, että ryhmän jäsenet itse jakavat työmahdollisuuksia koko yhteisölle.

Vierailla: https://www.facebook.com/

Työkalut, joita tarvitset / saatat joutua työskentelemään kotona

Koska keskeinen teema tässä on etätyö, sinun pitäisi ymmärtää, että sinulla on perusvarusteita, jotka sinun on oltava puolellasi, jotta asiat toimisivat. Kaikkien näiden on tultava ulos taskusta, koska käytännössä tarjoat palvelua.

Joitakin esimerkkejä tarvittavista työkaluista voi olla;

Tietokonejärjestelmät

Monille rooleille tämä voi olla yksinkertaisesti yleinen järjestelmä, jonka avulla voit luoda asiakirjoja, lähettää ja vastaanottaa viestejä tai käyttää web-pohjaisia ​​työkaluja. Joissain tapauksissa saatat kuitenkin tarvita vähän ylimääräistä.

Esimerkiksi videon editoijat tai graafiset suunnittelijat voivat tarvita tehokkaampia koneita, koska videon muokkaaminen on resurssien nälkäinen.

Muu laitteisto

Verkkokamerat, mikrofonikuulokemikrofonit, suuremmat näytöt – mitä tahansa tai kaikkia näitä voidaan tarvita roolistasi riippuen. Esimerkiksi virtuaalisena avustajana sinun on usein soitettava tai muuten kommunikoitava, joten sijoittaminen kiinteään kuulokemikrofoniin on korvaamatonta.

Laskutusohjelmisto

Niille, jotka työskentelevät Fiverrin tai Toptalin kaltaisten alustojen kautta, maksut ja laskutus hoidetaan puolestasi. Jos päätät työskennellä omien asiakkaidesi kanssa, sinun on voitava laskuttaa heitä tehdystä työstä.

Tätä varten voit käyttää mitä tahansa Excel-taulukoista tai laskujen malleista ammattimaisempiin ratkaisuihin, kuten pilvipohjaisiin kirjanpito- ja laskutusratkaisuihin. Zoho ja Freshbooks ovat hyviä esimerkkejä näistä ja niistä voidaan maksaa kuukausittain.

Tarkista myös: Laskuväylä, Aynax, Laskugeneraattori.

Yhteistyökalut

Vaikka kotoa työskenteleminen on enimmäkseen yksin tehtävää, sinulla voi olla mahdollisuus työskennellä yhdessä muiden kanssa tukevalla tavalla. Jos tilanne syntyy, valitse käyttää joitain työkaluja, joiden avulla voit työskennellä saumattomasti yhdessä.

Hyviä esimerkkejä näistä ovat Google Docs ja Sheets (saatavana yksittäin tai osana G-sviitti työkalusarja), Microsoft-joukkueet, ja Flowdock.

Katso myös: Calendly, Käsite, Google-kalenteri

Graafiset työkalut

Graafiset suunnittelijat tarvitsevat joitain ohjelmistoja, jotka olivat aikaisemmin olleet melko kalliita, mutta joita on nyt onneksi saatavana pilvipohjaisina tilauksina ja ”fremium” -selaimen työkaluina. Kotiideoita tarpeesta voivat olla Adobe Cloud CC ja ehkä resurssitallenne, kuten Bigstock.

Katso myös: Kangas, Lisääntyä, Luonnos, Affiniteetin suunnittelija

Sosiaalinen media / sähköpostimarkkinointityökalut

Riippuen siitä, minkä tyyppistä kotitöistä päätät mennä, saatat joskus tarvita erityisiä työkaluja, jotka on omistettu tiettyihin tehtäviin. Esimerkiksi, HootSuite antaa sosiaalisen median johtajalle työskennellä useilla kanavilla samanaikaisesti ja jopa antaa viestien ajoittaa.

Katso myös: TweetDeck, IFTTT, Everypost, Tapaa Edgar, Hubspot

Kirjoittamistyökalut

Kirjailijoille kielioppi (arvostelu täällä) voi auttaa sinua korjaamaan tai korostamaan korjattavia alueita, kun luot tekstiä lennossa. Tarjolla on kymmeniä erikoistyökaluja melkein mihin tahansa tarpeeseen, ja monilla on jopa ilmaisia ​​suunnitelmia.

Katso myös: Hemingway-sovellus, Kirjoita tai kuole

Työnkulun hallinta

Pystyä koordinoimaan työtäsi ja käynnissä olevia useita projekteja voi olla vaikeaa. Tämän hoitamiseksi suosittelen etsimään jonkin verran työnkulkua tai projektinhallintaohjelmistoa..

Nykyään nämä voidaan löytää myös pilvipohjaisina palveluina, kuten asana tai Zapier. Niiden avulla voit hallita työtä, ja ne mahdollistavat myös viestinnän asiakkaiden ja tarvittaessa jopa yhteistyökumppaneiden kanssa.

Katso myös: Trello, maanantai, Wrike

turvallisuus

Kuten oman tietokoneesi kanssa, työlaitteiden pitäminen turvassa on yksi tärkeimmistä tekemistä asioista. Kuvittele, jos virus hävittäisi työsi tai jos hakkeri voisi varastaa asiakkaasi tiedot järjestelmästäsi.

Suorita aina päivitetty Internet Security -ohjelmisto, kuten Norton 360. Olisi myös parasta, jos voit aina käyttää a Virtual Private Network -palvelu salaamaan kaikki laitteeseesi tulevat tai sieltä lähtevät tiedot, etenkin koska työskentelet etäyhteyden kautta.

Katso myös: ExpressVPN, AVG Antivirus, Malwarebytes

Neuvotteluohjelmisto

Kuulokemikrofonin lisäksi tarvitset luotettavan viestintäohjelmiston etätyöskentelyyn. Ne voivat vaihdella tarpeen mukaan yksinkertaisista videopuheluratkaisuista, kuten Google Duo esityssovelluksiin, jotka toimitetaan täynnä ominaisuuksia, kuten TeamViewer tai WebEx.

Katso myös: Zoomaus, jitsi, Microsoft-joukkueet

merkintä: Muista, että tämä luettelo kohteista ja sovelluksista toimii vain ohjeena. Tarkat tarpeesi voivat vaihdella suuresti riippuen tarkalle roolille ja olosuhteille, joissa olet.

Onko kotona työura sopiva sinulle?

Mitkä ovat kotona työskentelyn edut?

Kotona työskentelyn edut - ei ruuhkaa!

Ensinnäkin, itsenäisyys. Itsemotivaatio, itsekuriaine, keskittyminen ja keskittyminen. Neljä asiaa, jotka saat, kun työskentelet kotoasi (eikä pelkästään töihin pääsemisen pyjamiin kello 8.00). Se voi olla osio löytää motivaatiolähteesi. Yksi tärkeä vinkki olisi yrittää luoda oma erityinen työtila (ei sänkysi!).

Mainitsin kotisi, mutta sinun työtila voi olla ehdottomasti missä tahansa. Haluatko työskennellä suosikkikahvilassa kadulla? Mahdollista. Haluatko työskennellä mukavasti autollasi? Mahdollista. Missä tahansa tunnet olosi mukavaksi ja työn tekeminen voi olla työtilasi.

työmatkat kustannukset voi leikata myös rajusti. Kuvittele, kuinka paljon voit säästää sekä ajassa että rahassa, koska sinun ei tarvitse matkustaa tuntikausia kohti toimistoa joka päivä. Sen sijaan ota säästöt ajassa ja rahassa ja sijoita ne tasa-arvoisesti työhösi ja perheeseesi.

Siellä oleville viivyttäjille – useimmissa etätyöpaikoissa on joustava aikataulut (pääsemme tähän pian – jatka lukemista!).

Kotoa työskentelyn ala-puolet

Procrastors tai ne, jotka ovat reagoiva proaktiivisen sijaan voi löytää kotoa työskentelyn haasteen. Työn ja vapaa-ajan selkeän eron puuttuminen sopii paremmin erittäin motivoituneille ns.

Ei ole kasvokkain suhde kollegoihin voi olla vaikea. Jos haluat ympärittää itsesi ihmisten kanssa työaikana, kotona työskentely voi joskus olla hieman yksinäinen. Jos olet joku fyysisessä suhteessa menestyvä, kotoa työskenteleminen voi johtaa fyysisen vuorovaikutuksen puuttumiseen – mikä saattaa vaarantaa mielenterveytesi.

Itsekuri on avain kotona työskentelemiseen (ja melko rehellisesti missä tahansa). Rajojen ottaminen ja vastuuvelvollisuutesi pitäminen on vaikeaa etenkin ympäristössä, kuten kotona, jossa on paljon häiriötekijöitä.

Oman hallinnointi aika ja aikataulu antaa sinun olla tuottava on vaikeaa. Kukaan ei pidä sinua vastuullisena päivittäin. Voit nukkua, viivyttää, työskennellä milloin tahansa. Kuulostaa hyvältä, mutta se ei ole.

Valitamme usein 9-5-työpaikan säännöllisestä rakenteesta, mutta se auttaa meitä pysymään aikataulussa. Olemme kuitenkin varmoja, että jos päätät suunnitella omaa aikataulua, yrität varmasti noudattaa sitä.

Kotona tapahtuvien huijausten välttäminen

Koska suurin osa kotityöistä tehdään verkosta, sinun on oltava tietoinen mahdollisuuksista, joissa saatat huijata tai muuten joutua ongelmiin. Työskentely työympäristöjen kanssa voi tarjota jonkinlaisen tietoturvan, koska alusta itse toimii välittäjänä ja voi varmistaa suoritetun työn maksamisen.

Ole erityisen varovainen, jos haet omia töitäsi julkisten kanavien, kuten Facebookin tai foorumien kautta, koska ne eivät tarjoa käytännössä mitään suojaa. Kuten kaikessa verkossa, käytä joitain asianmukaisia ​​varotoimenpiteitä, kuten;

 • Tehdään taustatutkimuksia potentiaalisille työnantajille.
 • Luovuttamatta liikaa henkilökohtaisia ​​tietoja.
 • Talletusten pyytäminen työhön.
 • Aina työtehtävät selkeästi.

Ole aina tietoinen huijauksista – hyvämaineiset työnantajat eivät koskaan tarvitse sinun maksamaan heille mitään työpaikan saamiseksi!

Paketoida

Tämän artikkelin aikana olen keskustellut luettelosta potentiaalisesta työstä kotona mahdollisuuksista ja mistä löytää potentiaalista työtä. Muista kuitenkin aina, että kotona työskentely voi olla hyvin erilaista kuin kiinteän työn tekeminen toimistoympäristössä.

Huomaa, että tarvitset paljon muutakin kuin perustyön taitojasi selviytymistäksesi – käytät pääasiassa omaa yritystäsi kaikella, mitä se tarkoittaa. Joinakin kuukausina saatat tappaa taloudellisesti, kun taas toisina yritykset voivat olla laihoja.

Opi suunnittelemaan pitkän aikavälin suunnitelmia, ja kun saat kokemusta, saatat huomata, että olet ajan myötä rakentanut erittäin menestyvän oman verkkoliiketoimintasi..

* Käännös: EN ID

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map