Kasvata yritystäsi: Pakollinen tehtävä on laajentaa yritystäsi verkossa

Tapa, jolla ihmiset katsovat verkkosivustoja ja yrityksiä, on usein katkennut. Yksi tavoite, jonka olen huomannut, on kohdella verkkosivustoa vain yhtenä irrotettavana osana yritystä, vaikka se on itse asiassa paljon enemmän.


Ainakin verkkosivuston tulisi toimia yrityksen laajennuksena ja auttaa sinua tavoittamaan asiakaskunta, joka ei ole helposti tavoitettavissa useimpiin fyysisiin kauppoihin. Jos hallitset verkkosivustoa hyvin, sillä on potentiaalia paitsi ottaa fyysinen myymäläsi tulolähteeksi myös vähentää kokonaiskustannuksia samalla kun.

Lähestyminen koko verkkosivustolle itsenäisenä liiketoimintayksikkönä on hyvä tapa siirtyä oikeaan suuntaan. Aion tänään antaa sinulle lyhyt kuvaus siitä, miten lähestymistapa toimii ja mitä sinun on tehtävä, jotta niin.

1. Hanki oma verkkotunnuksesi

Verkkosivustosi ylläpitäminen ilmaiseksi verkkotunnukseksi on kaikkien aikojen pahin liiketoimintapäätös. Napsauta Lähettää

Verkkosivustosi ylläpitäminen ilmaiseksi verkkotunnukseksi – kuten mysaloon.wix.com on kaikkien aikojen pahin liiketoimintapäätös. Ihmiset, jotka pitävät yritysverkkosivustoja ilmaisella verkkotunnuksella, kuuluvat seuraaviin luokkiin kirjassani:

 • aloittelija tai
 • huijari suorittaa lentotoimi-iltatoimen tai
 • yhdistelmä kaikkia kolmea edellä mainittua.

… Jota luulen kolme kertaa ennen kuin ostan heiltä mitään.

Verkkotunnukset ovat halpoja. .Com- tai .net-verkkotunnus maksaa 10–20 dollaria vuodessa. Ilmaiset verkkotunnukset ovat kouluhankkeille, voittoa tavoittelemattomille järjestöille ja harrastajalle. Jos laajennat yritystäsi verkossa, varmista, että teet sen, mitä kaikki legitiimi liiketoiminta tekisi – mene verkkotunnuksen rekisteröijään (ts. NameCheap) ja osta tuotemerkkiisi sopiva verkkotunnus.

Verkkotunnusten hinnat NameCheapissa (näyttökuva otettu huhtikuussa 2019).

2. Isännöi verkkosivustoasi luotettavalla verkkoisäntällä

Oman verkkotunnuksesi omistaminen on puolet yhtälöstä. Toinen puoli on isännöidä sitä luotettavalla verkkoisäntällä.

Verkkosivustosi on oltava käytettävissä 24 × 7, jotta vierailijat voivat tavoittaa sinut milloin vain haluavat. Niille, jotka alkavat tuoreena, valitse verkkoisäntä, joka tarjoaa vähintään 99,9% käyttöajan ja hyvän suorituskyvyn. Niille, jotka ovat jo käynnissä olemassa olevalla verkkosivustolla, seurata verkkosivustosi käytettävyyttä säännöllisesti. Älä siedä niitä palveluntarjoajia, jotka menevät usein. Tee paljon melua tukipalvelulle, jotta he siirtävät sinut vakaalle palvelimelle tai vaihtavat toiseen isännöintiyritykseen tarvittaessa.

Jos etsit luotettavaa verkkoisäntää, tässä on luettelo suosittelemasi yrityspalveluista.

Tätä sivua varten luet (BuildThis.io) – isännöin sitä SiteGroundissä. Heidän käyttöaika on ollut tasainen kuin kallio. Tällä hetkellä lukemaasi verkkosivustoa ylläpidetään SiteGround-sivustolla, ja olen seurannut sen käyttöaikaa tarkkaan viime vuosien ajan. Tässä on yksi kuvakaappaus BuildThis.io-aikavyöhykkeestä.

Näyttökuva 15. heinäkuuta 2019 – 100% käyttöaika viimeisen 7 päivän ajan. Lisätietoja SiteGround-sivustosta arvosteluissani.

3. Ota käyttöön HTTPS

Kuinka SSL toimii.

HTTPS-yhteys salaa kaikki tiedot, jotka siirretään käyttäjän tietokoneen ja verkkosivustosi välillä. Se suojaa käyttäjien arkaluontoisia tietoja (kuten luottokorttinumeroita ja kirjautumistietoja) ja tarjoaa käyttäjille tietoturvan (Google Chrome merkitsi verkkosivut ilman HTTPS: tä “ei suojattuksi”).

HTTPS: n käyttöönottamiseksi tarvitaan SSL-varmenne.

Jaettu SSL-varmenne on ilmainen, ja useimmat hosting-yritykset tarjoavat sen yleensä. Vaihtoehtoisesti voit hankkia ilmaisen SSL: n Let’s Encrypt -sovelluksesta ja asentaa sen manuaalisesti verkkosivustoosi. Suurimmalle osalle pieniä yrityksiä riittää ilmainen jaettu SSL

Oma SSL-varmenne suositellaan yleensä, kun käsittelet käyttäjän maksuja verkkosivustollasi. SSL-varmenteita on kolme tyyppiä – Domain Validated (DV), Organisational Validated (OV) ja Extended Validated (EV). DV, yksinkertaisin SSL-sertifikaatti, maksaa noin 20–30 dollaria / vuosi; kun taas OV: n ja EV: n vähimmäiskustannukset ovat noin 60 dollaria / vuosi ja 150 dollaria / vuosi.

Validointityypeistä huolimatta kaikilla varmenteilla on salaiset tietosuojaustasot. Ainoa ero on varmuus verkkosivun takana olevan yrityksen identiteetistä.

 • Lisätietoja SSL: stä ja sen toteutuksesta saat lukemalla SSL-oppaamme täällä.
 • Jos haluat ostaa erillisen SSL-sertifikaatin, käy SSL.com -sivustolla.

4. Optimoi verkkosivustosi nopeus

Yhden sekunnin viive sivun lataamisessa voi aiheuttaa 7% menetystä asiakaskonversioissa.

Verkkosivusi nopeus on olennainen osa verkkosivustoa, sen lisäksi, että lataat nopeasti. Esimerkiksi Google sijoittaa verkkosivustot, jotka latautuvat nopeasti enemmän kuin ne, joita ei ole. Ja se, että olet Googlessa korkealla sijalla, auttaa verkkosivustosi ehdottomasti lisäämään liikennettä ja lisää myyntiä.

Lisäksi tutkimus on osoittanut, että 40% ihmisistä hylkää verkkosivustosi, jos lataus kestää yli 3 sekuntia. Kuvittele, että menetät 40% yrityksestäsi vain siksi, että et ole optimoinut sivustosi nopeutta. Se on paljon potentiaalista myyntiä viemäriin!

Syventämättä teknisiä yksityiskohtia, alla on asioita, joita voit tehdä nopeuttaaksesi verkkosivustosi.

Lisää verkkosivustojen optimointivinkkejä täältä.

Palvelintasolla

Verkkosivutasolla

 • Välimuisti verkkosivustollesi
 • Lisää vanhentuvat otsikot selaimen välimuistion hyödyntämiseksi
 • Vältä liian suurten kuvien käyttöä
 • Pakkaa kuviasi
 • Luo verkkosivustosi PHP7: llä
 • Käytä PHP-kiihdytin
 • Estä muita linkittämästä kuvasi kuumalle linkille
 • Korjaa kaikki rikkoutuneet linkit verkkosivustollesi
 • Pienennä Javascript- ja CSS-tiedostoja

Vinkki – Käytä Google PageSpeed ​​Insights-analyysiä verkkosivusi nopeuteen ja saada hyödyllisiä optimointiehdotuksia.

5. Lisää verkkosivustojen seuranta ja aseta verkkosivustojen tavoitteet

Yrityksesi asettaa tavoitteita jatkaa parantamista ja etenemistä.

Sama pätee verkkosivustosi tavoitteisiin.

Tiedot ovat avainasemassa, kun yrität seurata edistymistä ja parantaa verkkosivustojesi tehokkuutta. Oikeilla tiedoilla voit hienosäätää verkkosivustosi käyttäjän käyttäytymiseen ja tarpeisiin.
Tällöin verkkoanalyysityökalut, kuten Google Analytics (GA), ovat hyödyllisiä. GA on ilmainen, erittäin tehokas ja käyttää yli 40% kaikista tunnetuista verkkosivustoista ympäri maailmaa. Asenna GA ja aloita verkkosivustosi seuranta, lue tämä Google-asiakirja.

Esimerkki – näyttökuva Google Analyticsista.

Google Analyticsin tarjoaman valtavan määrän salaamiseksi suosittelen aloittamista yksinkertaisena ja keskittymistä seuraaviin neljään avaintietoon:

 1. Hankitut istunnot / käyttäjät: Sivustosi istuntojen / käyttäjien lukumäärän seuraaminen on yksi tapa mitata kasvua. Ihannetapauksessa haluat saada enemmän istuntoja sivustosi kasvaessa.
 2. Liikennekanavat / viittaukset: Ymmärrä missä liikenteesi tulee ja keskitä pyrkimykset tärkeille alustoille.
 3. Poistumisprosentti: Tämä auttaa mittaamaan sisältöäsi tai liikenteen laatua ja kertoo, palvelemmeko oikeaa sisältöä vai kohdistatko väärään yleisöön.
 4. Keskimääräinen aika sivulla: Tietämällä kuinka kauan kävijä viettää sivustosi, voit auttaa sinua selvittämään tapoja parantaa sivustosi tarttuvuutta.

Nämä tiedot mielessä voit alkaa tutkia ja asettaa erityisiä tavoitteita, jotka auttavat kasvattamaan yritystäsi. Joitakin esimerkkejä asettamista verkkosivustotavoitteista ovat:

 • Lisää istuntoja / käyttäjiä, jotka ovat hankkineet 25%
 • Lisää keskimääräistä sivuaikaa 5%
 • Lisää vierailuja tietyiltä liikennekanavilta 20%
 • Pienennä verkkosivustojen poistumisprosenttia 10%

6. Pidä vierailijat onnellisina

Kun kävijät saavat hyviä kokemuksia verkkosivustoltasi, he ovat iloisia.

Kun he ovat onnellisia, he pysyvät todennäköisemmin pidempään verkkosivustossasi, jakavat sisältöä ystävillesi ja kuluttavat rahaa myymällesi tuotteelle / palvelulle.

Kuinka teemme vierailijoistamme iloisia?

Voimme tehdä lukemattomia asioita, jotta verkkosivustoltamme olisi onnellisempi paikka kävijöillemme.

Yksi – varmista, että verkkosivustosi latautuu nopeasti (katso kohta 4).

Toiseksi, suunnittele verkkosivustosi paremman UX: n suhteen. Jos myyt tuotetta verkossa, varmista, että kassasi on helppo seurata ja suojattu. Poista kaikki häiriötekijät ja käytä edistymisen ilmaisinta kassan aikana. Harkitse myös asiakkaiden säästöä kuljetus- ja laskutustiedoilla seuraavia ostoja varten.

AM + A: n Aaron Marcusin laatima raportti osoittaa tämän Verkkosivuston käyttökokemuksen (UX) parantaminen parantaa myöhemmin kokonaistulojasi. Marcus teki tapaustutkimuksia useista yrityksistä ja se osoitti selvän korrelaation hyvän UX: n ja terveen liiketoiminnan tulojen välillä.

Elementti käyttäjäkokemuksesta (lähde).

Tapaustutkimus # 1 

IBM: n Web-läsnäolo on perinteisesti muodostettu vaikeasti navigoitavasta erillisten alisivustojen labyrintistä, mutta uudelleensuunnittelu on tehnyt siitä yhtenäisemmän ja käyttäjäystävällisemmän. IBM: n mukaan massiivinen uudelleensuunnitteluponnistus maksoi nopeasti osinkoja. Yhtiö kertoi helmikuun 1999 uudelleenkäynnistystä seuraavien kuukausien aikana, että liikenne Shop IBM: n verkkokauppaan kasvoi 120% ja myynti kasvoi 400% (lähde).

Tapaustutkimus # 2

Staples.com totesi, että avain online-menestykseen ja lisääntyneeseen markkinaosuuteen oli tehdä verkkokauppasivustostaan ​​mahdollisimman käyttökelpoinen. Staples.com vietti satoja tunteja käyttäjien työympäristöjen, päätöksenteon tarpeiden ja taipumusten arvioimiseksi selatessaan ja ostaessaan toimistotuotteita ja pienyrityspalveluita Webin kautta. Menetelmiin sisältyivät tiedonkeruu, heuristiset arvioinnit ja käytettävyystestaus (lähde).

7. Lisää sosiaalinen näyttö verkkosivustollesi

Esimerkki – Vahva sosiaalinen todiste näkyy Driftin asiakasmenestösivulla (lähde).

Aidot suositukset lisäävät uskottavuutta myymiisi tuotteisiin tai palveluihin. Ja ihmiset luottavat yleensä online-arvosteluihin tekeessään ostoksia.

Kolme asiaa, jotka voit tehdä:

 1. Lähetä kysely asiakkaillesi. Harkitse lähettämistä heille kuponki tai ilmainen lahja vastauksen kannustamiseksi.
 2. Kannusta asiakkaitasi jakamaan palautetta sosiaalisen median alustoilla. Käytä hashtageja seurataksesi asiakkaidesi vastauksia tuotteisiisi.
 3. Lähetä tuotteesi tai tarjoa ilmainen kokeiluversio bloggaajille tai sosiaalisen median vaikuttajille ja pyydä heitä tarkistamaan tuotteesi / palvelusi.

Lisää nämä palautteet ja arvostelut verkkosivustollesi.

Hyödyntämällä Tietoja-sivusi

”Meistä” -sivu on luultavasti verkkosivustosi toiseksi tärkein sivu, jota usein unohdetaan. Näet, tehokas “Meistä” -sivu voi toimia “myyntisivuna”, jos se tehdään oikein.

Kun sinulla on ”Meistä” -sivu, joka puhuu käyttäjille ja vahvistaa brändisi luotettavaksi ja tavoitettavaksi, kyseinen käyttäjä todennäköisemmin tekee liiketoimintaa kanssasi.

Mutta mikä tekee hyvästä “Meistä” -sivusta? Ei ole vaikeita sääntöjä, joita sinun on noudatettava, mutta aloittelijoille heidän on vastattava seuraaviin kysymyksiin:

 • Kuka sinä olet?
 • Miksi heidän pitäisi valita sinut jonkun muun yli
 • Mitä sinä teet?
 • Milloin aloitit?
 • Miten teit sen?

Tämän pitäisi antaa hyvä perusta aluksi. Sen jälkeen kyse on sivun suunnittelusta markkinoillesi sopivaksi. Jälleen kerran, ei ole vaikeita sääntöjä, joita noudatetaan, ja voit yrittää kokeilla malliasi sopivaksi tuotemerkkiisi.

Tässä on esimerkki hyvästä Canvan “Meistä” -sivusta:

Näyttökuva Canva About Us -sivulta.

8. Optimoi korkeammat hakutulokset (SEO)

Luonnolliset haut muodostivat noin kolmanneksen yrityksen verkkosivuston liikenteestä Hubspot-tutkimus.

Yli 90% verkkokokemuksista alkaa hakukoneella.

Verkkosivustosi optimointi korkeammalle haulle – etenkin Google-sijoitus – ei ole enää vaihtoehto.

Kaikkien tämän artikkelin SEO kattaminen olisi liikaa tietoa, joten keskityn kolmeen tärkeimpiin tehtäviin.

Sisältö / tarkoitus

Luo hyödyllistä sisältöä, joka vastaa kohdeyleisösi aikomusta. Vierailijat ovat verkkosivustollasi syystä – onko kyseessä tietonäkymän hankkiminen, tuotteen vertailu tai ostaminen. Verkkosivustosi tulisi palvella kohdeyleisösi aikomusta tehokkaasti ja toimivasti, muun muassa seuraavien avulla:

 • Tyhjennä toimintakehotus (CTA) kaupalliselle sivulle,
 • Numeroitu luettelo vaiheittaisten menettelyjen osoittamiseksi,
 • Selkeät otsikot helpottavat web-lukemista,
 • Helposti ymmärrettävät kaaviot ja grafiikat tietojen selkeäksi osoittamiseksi.

Lähtevät / tulevat linkit

Linkit, sekä saapuvat että lähtevät linkit, ovat olleet yksi avaintekijöistä, joita hakukoneet käyttävät verkkosivustojen sijoittamiseen. Hanki linkkejä luotetuilta luotettavilta verkkosivustoilta; linkitä muihin luotettaviin lähteisiin verkkosivustoltasi aina kun se on tarkoituksenmukaista.

Sivun SEO

Lisää aiheeseen liittyvät avainsanat sivun otsikkoon ja alaotsikoihin (

,

), käytä kuvaavia alt-tekstejä kaikissa kuvissa, käytä kaavamerkintöjä auttaaksesi hakukoneita ymmärtämään sisältöäsi, linkittämään tärkeitä sivujasi usein ja poistamaan tai yhdistämään sivuja, joilla on päällekkäinen sisältö.

9. Ole läsnä sosiaalisen median verkostoissa

On vuosi 2020, sinun ei tarvitse minun kertoa sinulle, että sosiaalisella medialla on tärkeä rooli liiketoiminnan markkinointistrategiassa.

Koska lähes 3,5 aktiivista miljardia käyttäjää käyttää sosiaalista mediaa, on tärkeää, että sinulla on aktiivinen sosiaalisen median läsnäolo kohdeyleisöllesi sopivilla alustoilla..

Sosiaalisen median käytön edut tuotemerkin luomisessa ovat kiistattomat. Ottaen huomioon 60% Instagram-käyttäjistä löytää uusia tuotteita alustalta, sosiaalinen media on luonnollinen paikka tavoittaa uusia ja erittäin kohdennettuja potentiaalisia asiakkaita.

Vaikka voit valita, että sinulla on tili jokaisessa käytettävissä olevassa sosiaalisen median alustalla, on paljon viisaampaa keskittyä paikkoihin, joissa tärkeimmät demografiset tiedot ovat aktiivisia..

Jos esimerkiksi kohdistat nuorempiin yleisöihin, sinulla on oltava tilejä suosituilla alustoilla, kuten SnapChat ja Instagram. FaceBook sopii erinomaisesti vanhempien väestöryhmien kohdentamiseen, kun taas Linkedin keskittyy ensisijaisesti työskenteleviin ammattilaisiin.

Tässä on esimerkki oikein tehdystä sosiaalisesta mediasta:

Laurenin sivusto, SincerelyLauren.com, integroituu tehokkaasti sosiaalisen median sivulleen.

Äitiblogger Lauren keskittyy rakentamaan seuransa Instagramiin kotisivulta – Instagram on oikea paikka olla kuin Lauren keskittyi ”vanhemmuuteen tyylillä” ja hallitseva sukupuoli Instagramissa on naisia.

10. Luo sähköpostiluettelo

Sähköpostimarkkinointivihje – segmentoi tilaajat eri ryhmiin, jotta voit lähettää heille tärkeimmän sisällön erikseen. Napsauta Lähettää

Sähköpostimarkkinointi voi olla tehokas tapa kasvattaa yrityksesi tuloja ja voittoa.

Sähköpostimarkkinoinnin arvioitu sijoitetun pääoman tuotto (ROI) on 3 800%, mikä tarkoittaa, että keskimäärin jokainen sähköpostimarkkinointiin sijoitettu dollari tuottaa 38 dollaria. Taloudellisten näkökulmien lisäksi sähköpostimarkkinoinnissa on myös monia muita hyödyllisiä näkökohtia, kuten:

 • Laajennettu ulottuvuus: Verkkosivuston kävijät tulevat ja menevät, mutta kun he ovat poissa, monet eivät koskaan palaa. Keräämällä sähköpostitietoja kävijöiltäsi voit tavoittaa heidät tulevaisuudessa uudelleen. Lähetä sähköpostilistalla koko luettelo arvokasta sisältöä, jonka muuten hän voi kaipaamaan. Voit saada lisää liikennettä, kun jotkut päättävät seurata takaisin linkkejä sivustoosi heille lähetettyjen tietojen perusteella.
 • Kasvata myyntiä: Sähköpostin tulosten on havaittu ylittävän sekä sosiaalisen että orgaanisen hakuliikenteen. Itse asiassa tilastot osoittavat, että sosiaalisen median sitoutumisaste on vain 0,58% verrattuna sähköpostin 3,71%: n napsautussuhteeseen (CTR)..
 • Hienosäädä toimintosi: Koska sähköpostimarkkinointi perustuu tilastoihin, on mahdollista kerätä nämä tiedot ja analysoida niitä. Tätä tietoa voidaan sitten käyttää edelleen parantamaan sähköpostikampanjoitasi tehokkuuden lisäämiseksi. Opi esimerkiksi käyttäjän käyttäjäryhmän tykkäykset, epämieluisuudet ja kiinnostuksen kohteet ja lähetä heille asiaankuuluvaa materiaalia.

“Unbouncen sähköpostiluettelo on suurin voimavara, joka meillä on uusien yritysostojen ajamisessa.” – Corey Dilley, markkinointipäällikkö Unbouncessa (lähde).

Kerätä vierailijoiden sähköposteja

 • Tilaa sähköpostimarkkinointipalvelu, jonka avulla voit luoda ja hallita sähköpostimarkkinointikampanjaasi. Tässä on luettelo suositeltavista sähköpostimarkkinointipalveluista.
 • Varmista, että siinä on jotain käyttäjillesi – jaa tietotuotteita, ilmaisia ​​kuponkeja ja viimeisimpiä tuoteuutisia (joista on hyötyä) vastineeksi heidän sähköpostilleen.
 • Suorita Facebookin uudelleenmarkkinointimainokset, jotta voit muodostaa yhteyden nykyisiin verkkosivustosi kävijöihin.
 • Käytä “halo bar” tai ponnahdusikkunoita verkkosivustolla rohkaistaksesi sähköpostitilauksia.

Ylläpitää aktiivista sähköpostiluetteloa

 • Segmentoi tilaajat eri ryhmiin, jotta voit lähettää heille tärkeimmän sisällön erikseen.
 • Tarjoa suurta vastinetta sähköposteillesi (ts. Hyödyllinen sisältö, tuotealennus jne.).
 • Yksinkertaiset kosketukset, kuten osoittaminen etunimiin ja sukunimiin, voivat auttaa tekemään sähköpostistasi henkilökohtaisempia.
 • Maksimoi sitoutuminen ajoittamalla sähköpostisi kolmella ydinpaikalla: Aamulla, varhain iltapäivällä tai illalla.
 • Käsityön aiheet, jotka houkuttelevat lukijoita avaamaan viestin. Älä pelkää olla luova ja kokeilla jotain uutta.

11. Noudata sääntöjä ja määräyksiä

Aivan kuten tiili- ja laastiliiketoiminnan johtamisella, on olemassa sääntöjä ja määräyksiä verkkosivuston pitämisestä yrityksen tapaan. Ja aivan kuten yrityksen johtamisellakin, sinulla on oltava jonkinlainen kirjanpito käsillä.

Jotkut näistä aiheista saattavat tuntua hiukan monimutkaisilta, mutta yrityksellesi ja verkkosivuston omistajalle on ehdottoman tärkeää tuntea ne ja ymmärtää niitä..

Pidä kirjanpito tarkasti

Yksi tärkeä näkökohta, joka useimmilla yrittäjillä on taipumus sivuuttaa verkkoyrityksessä, on rahoitus. Kun verkkosivustosi ja yrityksesi alkavat kasvaa, on hyvä idea, että sinulla on hyvä kirjanpitäjä varmistaaksesi, että sivustosi talous on terve.

Kun sinulla on online-yritystä, joka on ajan tasalla kirjanpidon parhaista käytännöistä, se auttaa yritystäsi kasvamaan taloudellisesti ja mahdollisesti antaa sinulle enemmän mahdollisuuksia laajentua.
Mutta mistä aloitat?

No, jos olet vielä pieni yritys, on parasta palkata vain freelance-tilintarkastaja sopimusperusteisesti käsittelemään kaikkia rahojasi ajoittain. Kaikkia isompia, ja sinun on käytettävä täydellistä kirjanpitotoimistoa talouden seuraamiseen.

 • Voit valita kirjanpito-ohjelmistopaketin, kuten QuickBooksin, taloushallinnon hoitamiseksi. Joitakin QuickBooksin tarjoamia toimintoja ovat tiloissa olevat kirjanpitosovellukset, palkanlaskentatoiminnot ja jopa laskujen hallinta.
 • Jos haluat vain laatia yksinkertaisen laskun, voit etsiä ilmaisia ​​laskupohjia, kuten Invoiceto.me tai Invoice Generator.

Ymmärtäminen GDPR

GDPR tarkoittaa Yleinen tietosuoja-asetus. Periaatteessa se on laki, joka määrittelee, miten henkilötietoja tulisi kerätä, käyttää, suojata tai heidän kanssaan olla vuorovaikutuksessa. Vaikka se keskittyy yleensä EU: hun, se voi vaikuttaa mihin tahansa organisaatioon, joka ei asu myöskään EU: ssa.

Niille, joiden todetaan olevan GDPR: n vaatimusten vastaisia, sakkojen määrät ovat todennäköisesti korkeintaan 4% yhtiön vuotuisesta kokonaistulosta tai 20 miljoonaa euroa (sen mukaan kumpi on suurempi).

Jos asut EU: ssa tai aiot harjoittaa liiketoimintaa EU: n sisällä, on suositeltavaa, että teet verkkosivustosi GDPR: n vaatimusten mukaiseksi välttääksesi sakkojen määräämistä.

Vastuuvapauslausekkeen merkitys & Tietosuojakäytäntö

Kun EU asettaa GDPR: n vaatimukseksi, vastuuvapauslausekkeesta tai tietosuojakäytännöstä on tulossa välttämättömyys jokaiselle yrittäjälle tai yritykselle, joka aloittaa verkkosivuston. Yleensä tietosuojakäytännössä tulisi paljastaa, mitä henkilökohtaisia ​​tietoja keräät käyttäjältä ja miten aiot käyttää niitä ja pitää ne yksityisinä.

Jotkut maat vaativat sinua tietosuojakäytännöstä lain mukaan ja muina aikoina, kolmansien osapuolien palvelut, kuten Google Adsense tai Amazon Affiliates, saattavat vaatia sitä. Joko niin, on hyvä idea olla yksi paikallaan.

Ihannetapauksessa työskentelisit kehittäjän kanssa kehittääksesi evästejärjestelmä ja käymällä asianajajan puolella laatiaksesi kaikkien sovellettavien lakien mukaisia ​​tietosuojakäytäntöjä. Jos sinulla ei ole aikaa ja budjettia, iubenda on edullinen vaihtoehto.

12. Palkkaa ihmiset mittakaavassa

Kun verkkosivustosi kasvaa, saattaa olla aika harkita ihmisten palkkaamista tiettyjen töiden tai toimintojen suorittamiseen.

Oletetaan, että ylläpidät blogia yrityksesi verkkosivustolla. Kun blogi suurenee, voi olla vaikeampaa tuottaa sisältöä johdonmukaisemmin, koska saatat joutua žongloimaan muita tehtäviä, kuten uusien blogipostien tuottamista ja verkottumista muiden bloggaajien kanssa..

Täältä hyötyvät freelancerit tai osa-aikaiset. Tehtävien siirtäminen muille antaa sinun keskittyä isompiin ja tärkeämpiin tehtäviin.

Ympäristö, kuten Upwork, Freelancer.com ja jopa Fiverr, helpottavat ihmisten palkkaamista väliaikaisesti tai projektikohtaisesti kuin koskaan. Tietysti, freelancerin palkkauskustannuksilla on taipumus vaihdella ja joskus saattaa olla parempi, että vain laajennat asuasi ja palkat sen sijaan vakinaista henkilökuntaa. Jos haluat palkata vakinaista henkilökuntaa, sivustot, kuten Monster.com tai CareerBuilder.com ovat suosittu vaihtoehto pienille yrityksille. Ainoa mitä sinun tarvitsee tehdä, on vain lähettää työpaikkailmoitus tai etsiä ansioluetteloita alustalta.

Tietenkin jotkut huolenaiheet ihmisten palkkaamisessa ovat, että sinulle on enemmän yleiskustannuksia. Jos olet pieni yritys, saatat joutua johtamaan mikrotason hallintaan henkilöstölläsi ja sinulla on vähemmän aikaa keskittyä yritykseesi.

Esimerkki – Freelancereita, jotka löydät Fiverristä

Fiverr on resurssi, jonka avulla voit selata freelancereiden ryhmiä mistä tahansa sisällön luomisesta sosiaalisen median tukeen.

Niiden avulla freelancerit voivat luoda tarjouksia, jotka voit valita itse. Vaihtoehtoisesti voit luoda haluamasi työpaikan (lähettää pyynnön) ja antaa Fiverr-freelancereille tarjouksen siitä. Jokaisesta tapahtumasta Fiverr laskee palkkionsa muodossa, joka on kirjattu lopulliseen hintaan. Maksu vaihtelee tapahtuman arvosta riippuen. Mainejärjestelmän takia Fiverr-freelancerit voivat aggressiivisesti yrittää täyttää työvaatimukset.

Web-kehittäjät

Fiverr-kyvyt ohjelmoinnissa ja tekniikassa – palkata freelance-web-kehittäjiä optimoimaan, hallitsemaan tai jopa lisäämään uutta toiminnallisuutta sivustollesi (katso se täällä).

kirjailijat

fiverr-kirjoittajatFiverr-kyvyt verkkosivuston sisällössä – palkkaa freelance-kirjoittajia luomaan uutta sisältöä verkkosivustollesi (katso se täällä).

13. myydä verkkosivustosi (poistu!)

Jossain vaiheessa kannattaa ehkä harkita verkkosivustosi myymistä, kun olet luonut sen.

Kun verkkosivustosi alkaa kasvaa ja siitä tulee arvokas omaisuus, voit myydä sen muille ihmisille, kuten fyysisen kaupan kanssa..

Verkkosivustosi myyminen voi tapahtua jollakin kahdella tavalla:

 1. Saat toisen yrityksen tai yrityksen, joka on kiinnostunut ostamaan verkkosivustosi.
 2. Myyt sen huutokauppasivustoilla ihmisille, jotka haluavat ostaa verkkosivustosi.

Vaihtoehto A ei ehkä ole kannattava useimmille verkkosivustojen omistajille, mutta voit ehdottomasti tutkia vaihtoehtoa B. Verkkomarkkinat, kuten Flippa ja BuySellWebsite käsittelee erityisesti verkkosivustojen ostamista ja myyntiä.

Jos verkkosivustosi alkaa vetää ihmisarvoista liikennettä, sano esimerkiksi noin 20 000 yksilöivää kävijää kuukaudessa, voit myydä sen helposti Flippalla jopa 7 000 dollarilla! Jos haluat vapauttaa verkkosivustosi, niiden myyminen huutokauppasivustoilla on ehdottomasti kannattava vaihtoehto.

Esimerkki tosielämästä: Verkkosivusto, jonka keskimääräinen käynti kuukaudessa on 18 790 kuukaudessa, hintaan 7 000 dollaria Flippa (lähde).

johtopäätös

Digitaalisen iän ansiosta läsnäolo verkossa ei ole enää valinnainen lisä, vaan erittäin todellinen välttämättömyys. Tässä kuvattujen vaiheiden pitäisi antaa sinulle hyvän kuvan verkkosivustosi edustamasta voimakkaasta potentiaalista.

Ainoa kysymys, jonka pitäisi pysyä tämän oppaan läpikäynnin jälkeen, on rooli, jonka haluat verkkosivustosi pelaamaan yrityksesi menestyksessä. Etsitkö siitä tukea pääliiketoiminnallesi, vai oletko valmis menemään etäisyyteen ja hyödyntämään sitä täydessä potentiaalissaan?

Pidätkö tästä artikkelista? Tue meitä jakamalla

13 pakollista laajentaa yritystäsi verkossa napsauttamalla twiittiä

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map