Etsimässä halvinta WordPress-hosting-palvelua vuonna 2020 (mukana 3 vaihtoehtoa)

Verkkosivustosi tietoturva, ominaisuudet ja nopeus riippuvat isännän infrastruktuurista. Jos olet 35,4% useimmista verkkosivustojen omistajista, haluat todennäköisesti tai omistat a WordPress-sivusto.


Haasteena on valita budjettisi mukainen web-hosting-tyyppi tinkimättä laadusta. Mutta mikä on “Quality Hosting” ja mitkä palveluntarjoajat tarjoavat sitä kohtuuhintaan?

Kohtuuhinta sinulle ei todennäköisesti ole jokin mainostava temppu. Et halua ostaa isäntosuunnitelmaa, joka näyttää edistykselliseltä, ja maksaa sitten säädytöntä summaa ominaisuuksista ja teknisestä tuesta, joka pitäisi ensin sisällyttää pakettiin. Haluat johdonmukaisuutta. Alhaiset hinnat pysyvät alhaisina oston jälkeen.

Minulla on hyviä uutisia, mutta ymmärretään ensin, mitä kysyt.

WordPress-hosting-suunnitelmien tyypit

WordPress on eniten käytetty CMS ja sen markkinaosuus on 62,7%. Joomla, joka on toiseksi suosituin polku jäljessä 4,4%: n markkinoilla.

Verkkosivustollesi sopivan isännöintipalveluntarjoajan valitseminen ei vie paljon. Sinun on tiedettävä muutama asia, kuten kuinka ne toimivat ja jos ne sopivat yrityksesi luonteeseen.

Tyypillisesti WordPress-palvelupalveluita, joita voit käyttää, on kolmenlaisia ​​- jaettu, omistettu ja pilvi.

1- Jaettu hosting

Tämä suunnitelma on tämän päivän markkinoiden suosituin isännöintiratkaisu. Se on sekä edullinen että helppo ylläpitää.

Jaettua hosting-suunnitelmaa varten isännöintipalveluntarjoajat tyypillisesti omistavat useita verkkosivustoja yhdellä palvelimella. Suunnitelmassa on usein rajoituksia käytettävissä oleville resursseille, mukaan lukien tallennustila, kaistanleveys, suojaus ja muut ominaisuudet.

Jaettu hosting on halvin vaihtoehto henkilöille, joilla on rajoitetut budjetit, ja upea aloittelijoille, joilla on rajallinen kokemus.

2 – Omistettu hosting

Omistetulla isännöinnillä saat omistetun palvelimen verkkosivustosi isännöintiin. Kuten nimi viittaa, et saa jakaa palvelinresursseja muiden käyttäjien kanssa.

Dedicated hosting lisää merkittävästi verkkosivustosi nopeutta, koska et jaa palvelinresursseja muiden sivustojen kanssa. Se on myös erittäin turvallinen, koska olet ainoa, joka käyttää palvelinta.

Dedicated hosting on erinomainen vaihtoehto, jos odotat massiivista liikenteen kuormitusta sivustossasi. Jaetussa isännöinnissä on rajoitettu verkkosivustojen liikenteen määrä, jota se pystyy käsittelemään.

Suunnitelman ainoat puutteet ovat korkeat kustannukset ja teknisen tietämyksen tarve omistetun palvelimen hallitsemiseksi. Joten palkat joko IT-henkilöstön tai olet tarpeeksi teknisesti taitava ylläpitämään isäntäpalvelinta.

3 – pilvipalvelu

Tämä isännöintipalvelu on suhteellisen uusi tekniikka, joka yhdistää sekä jaetun että omistautuneen isäntän ominaisuudet. Voit kutsua sitä hybridi.

Palvelu jakaa fyysisen kuorman useille sivustoille eri tietokoneilla. Tämän prosessin avulla verkkosivustollasi voi olla palvelinresursseja ilman erillistä laitteistoa. Et ehkä saa erillistä hosting-laitteistoa, mutta voit laajentaa tarpeitasi tarvittaessa.

Jos haluat yhdistää jaetun ja omistetun isäntäpalvelun edut, pilvimajoitus on ratkaisu. Sillä on kuitenkin haittoja

 • Tuki voi viivästyttää ilmaantuvien ongelmien ratkaisemista,
 • Saatat joutua käsittelemään turvallisuuskysymyksiä ja
 • Skaalaus tarkoittaa, että isäntä kallistuu

Saatat miettiä, mikä olisi paras vaihtoehto sinulle. Tutkitaan!

Halpa WordPress-hosting vuonna 2020

Tässä on kolme halvimpaa WordPress-palveluntarjoajaa vuonna 2020. Valintamme perustuvat hinnoitteluun liittymisessä ja sitä seuraavista uusimiskustannuksista.

Nämä valinnat eivät perustu vain jaettuun isännöintiin. Nämä isännät ovat sopivia, jos etsit edullisia omistettuja ja pilvimahdollisuuksia.

1. Hostinger

Hostinger WordPress -majoitusHostinger WordPress-hosting alkaa vain 0,96 dollaria / kuukausi (napsauta tätä saadaksesi lisätietoja).

Alkuperäisten kustannusten ja myöhemmän hinnoittelun takia Hostingeriä pidetään halvempana kuin muita isännöintipalveluntarjoajia.

Alhaisten teknisten vaatimustensa lisäksi Hostinger on täydellinen myös tiukkaan budjettiin. Se ei saa halvempaa kuin 0,99 dollaria kuukaudessa.

Hostinger WordPress -ominaisuudet

Tutkitaan mitä saat.

Parannettu turvallisuus

Jokainen Hostingerin ylläpitämä verkkosivusto on suojattu BitNinjan all-in-one-suojaussuunnitelmalla, joka tarjoaa suojan kaikilta automatisoiduilta ja verkkohyökkäyksiltä.

1-napsauta WordPressin asennus

Menevät ovat päivät, jolloin WordPress-ohjelmiston asentaminen osoittautui liian monimutkaiseksi ja aikaa vieväksi. Nyt sinun tarvitsee vain täyttää yksinkertainen lomake, kirjoittaa tietosi ja asentaa WP yhdellä napsautuksella. Se vie vain muutama minuutti.

Rakennettu suorituskykyä varten

Hostinger saavuttaa lyömättömän latausnopeuden käyttämällä

 • HTTP / 2,
 • PHP7.4,
 • NGINX ja
 • Esiasennetut välimuistiin tallennetut WP-laajennukset,

Muita Hostinger-ominaisuuksia ovat päivittäiset tai viikoittaiset varmuuskopiot, ilmaiset verkkotunnukset ja SSL-varmenteet, rajoittamaton FTP-tili, Cronjobs ja kaistanleveys sekä paljon muuta.

Hostinger-asiakastuki

Hostingerin WordPress tuki on saatavana auttaa kaikissa kyselyissäsi ja huolenaiheissasi. Suora live chat-tuki käytettävissä 24 × 7. Mielenrauhanne on taattu, koska palvelu tarjoaa valmiusasiantuntijoita korjaamaan kaikki verkkosivustoosi liittyvät ongelmasi.

Hostinger hinnoittelu

Hostinger WordPress -palvelun hinnoittelu

Single WordPress -suunnitelma maksaa 0,99 dollaria kuukaudessa. Suunnitelma uusitaan 2,15 dollarilla kuukaudessa ensimmäisen maksun jälkeen.

Premium WordPress on 2,89 dollaria kuukaudessa ja 3,49 dollaria kuukaudessa, kun uusit. Business WordPress alkaa hinnoilla 3,99 dollaria, kun taas myöhemmät maksut ovat 7,95 dollaria.

Hostingerin etuihin kuuluu,

 • Matala ja edullinen hinnoittelu
 • Tehokas ja luotettava asiakaspalvelu
 • Erittäin luotettava nopeuteen ja käyttöaikaan
 • Tarjoaa erinomaiset ominaisuudet

Hostingerin haitoihin kuuluu,

 • Hinnat nousevat ensimmäisen kauden jälkeen
 • Ei ilmaista verkkotunnusta yksittäisen WordPress-isännöintisuunnitelman käyttäjille
 • Ei tue automaattisia päivityksiä

2. Bluehost

BlueHost WordPress -majoitusBlueHost WordPress-hosting alkaa 2,75 dollaria / kuukausi (napsauta tätä saadaksesi lisätietoja).

Bluehost eroaa monista muista isännöintipalveluntarjoajista. Toisin kuin muut, sinun ei tarvitse maksaa kolmen tai viiden vuoden suunnitelmasta saadaksesi halvan hosting-suunnitelman palvelua käytettäessä.

Jos aiot käyttää 5-vuoden jaettua hosting-suunnitelmaa, niin Bluehost on vaihtoehto sinulle. Palvelu tarjoaa kolmen tyyppisiä WP-hosting-palveluita.

 • Jaettu WP-hosting: Se on suhteellisen turvallinen, helppo navigoida ja melko nopea. Alusta tarjoaa myös automaattisia päivityksiä, ilmaisia ​​verkkotunnuksia (vain ensimmäisen vuoden) ja ilmaisen SSL-varmenteen.
 • Ylläpito: Se auttaa, jos verkkosivustojesi hallinnasta tulee sinulle tylsää. Tämä ominaisuus auttaa hallitsemaan kaikkea yhdestä kojetaulusta.
 • Verkkokaupan hosting: WooCommerce tarjoaa tämän eCommerce-laajennuksen, joka tarjoaa muun muassa turvalliset maksuväylät ja täysin muokattavissa olevat verkkokaupat.

Bluehost WordPress -ominaisuudet

 • Automaattiset WordPress-päivitykset: Tämä ominaisuus varmistaa, että tilisi on ajan tasalla ja suojattu mahdollisimman säännöllisesti.
 • Automaattinen WP-asennus: Bluehost asentaa verkkosivustollesi turvallisimman ja uusimman WordPress-version, kun olet tilannut suunnitelman.
 • WordPress-vaiheistusympäristö: Tämän vaihtoehdon avulla voidaan testata muutokset ennen niiden asettamista saataville sivustossasi.

Muita ominaisuuksia ovat; ilmainen verkkotunnus vuodeksi (viidellä varatulla ja 25 aliverkkotunnuksella), SSL-varmenne, 50 Gt: n SSD-tallennustila jne..

BlueHost Asiakaspalvelu

Bluehost tarjoaa 24 tunnin tuki WP-isännöintiin. He ovat käytettävissä sekä live-keskusteluihin että puheluihin.

Bluehost hinnoittelu

Jaetun palvelun hinnoittelu

Suunnitelmat / hinta
Ilmoittautumishinta
Säännöllinen (12 kuukautta)
Uusinta (24 kuukautta)
Uusiminen (36 kuukautta)
perustiedot$ 2,95 / kk$ 8.99 / mo$ 8,49 / kk$ 7,99 / kk
Plus$ 5,45 / kk$ 12,99 / kk$ 11,99 / kk$ 10,99 / kk
Choice Plus$ 5,45 / kk$ +16,99 / kk$ 15.99 / mo14,99 $ / kk
ammattilainen$ 13,95 / kk$ 25,99 / kk$ 24.99 / mo$ 23,99 / kk

Ylläpito hosting hinnoittelu

 • Rakennussuunnitelma – 19,95 dollaria kuukaudessa
 • Kasvu – 29,95 dollaria kuukaudessa
 • Asteikko – 49,95 kuukaudessa

Verkkokaupan hinnoittelu

 • Aloituspakkaus – 6,95 dollaria kuukaudessa
 • Plus – 8,95 dollaria kuukaudessa
 • Pro – 12,95 dollaria kuukaudessa

Bluehostin edut

 • Bluehost tarjoaa yhden markkinoiden edullisimmista hinnoista
 • Palvelu tukee automaattisia päivityksiä
 • Se on suhteellisen turvallinen

Bluehostin haitat

 • Luotettava asiakastuki
 • Kallis myyntimyynti
 • Lisääntyneet uusintahinnat

3. Nimihalpa

NameCheap WordPress -majoitusNameCheap-hallinta WordPress-hosting alkaa 3,88 dollaria / kuukausi (napsauta tätä saadaksesi lisätietoja).

Palvelulla on yksi halvimmista lähtö- ja uusintahinnoista, siksi se teki tämän luettelon. Namecheap tarjoaa upeita verkkotunnuksia ja halpaa web-hosting-palvelua edulliseen hintaan.

Namecheap-palveluissa on jaettua ja hallinnoitua hosting-palvelua, jolla on paljon ominaisuuksia.

 • Jaettu hosting: Tarjousta tukee Namecheap-palvelun takuu, jossa ominaisuuksiltaan mittaamaton laajakaista, 99,9%: n käyttöaika ja ilmainen SSL-sertifikaatti.
 • Ylläpito: Tämä on nopein WordPress-isännöintivaihtoehdoista. Sen mukana tulee turvallinen varmuuskopio ja palautustyökalu.

Vaikka Ylläpito WordPress-hosting ei ole halvin vaihtoehto, käyttäjät rakastavat sitä. Noin 52% hallinnoiduista WordPress-isäntäkäyttäjistä uskoo, että se on ylimääräisten dollarien arvoinen.

Namecheap WordPress ominaisuudet

 • Sataprosenttinen takuu: Kaikilla web-hosting-palveluilla on korkein takuumuoto ja ne tarjoavat erinomaisia ​​vaihtoehtoja.
 • Uusin palvelinteknologia: Namecheap käyttää vallankumouksellista Dell Server -teknologiaa parantamaan tehokkuutta. Nopea SAN tarjoaa 100% käytettävyyden.
 • Verkkosivun rakentaja: Voit nopeasti rakentaa online-läsnäolosi helposti.

Muita ominaisuuksia ovat ilmaiset SSL-sertifikaatit, 24/7 asiakastuki, täydellinen verkkosivuston hallinta cPanelilla, helppo päivitys, päivittäiset varmuuskopiot jne..

namecheap Asiakaspalvelu

Namecheap-ominaisuudet ovat 24/7 asiakaspalvelu live chatin kautta. Siellä on myös laaja tietokanta omaopiskeluun.

Namecheap-hosting-hinnoittelu

Jaetun palvelun hinnoittelu

NameCheap-majoitussuunnitelmat ja hinnat

 • Tähtisuunnitelma – 1,44 dollaria / kk (sekä alku- että uusimista varten)
 • Stellar Plus – 2,44 dollaria / kuukausi
 • Stellar Business – 4,44 dollaria / kuukausi

Saat 50% alennuksen, kun maksat ensimmäisestä vuodesta.

Ylläpito WordPress-hosting-hinnoittelu

NameCheap-hallinta WordPress-hosting-hinnoittelu

 • EasyWP Starter – 3,88 dollaria (1 kuukausi ensimmäiseltä kuukaudelta)
 • EasyWP Turbo – 7,88 dollaria (ensimmäinen kuukausi maksaa 2 dollaria)
 • EasyWP Supersonic – 11,88 dollaria (3 dollaria ensimmäiseltä kuukaudelta)

Namecheapin edut

 • Namecheap tarjoaa tehokkaita chat-edustajia
 • Se tarjoaa luotettavia hosting-palveluita
 • Ystävällinen käyttöliittymä ja muotoilu

Namecheap-haitat

 • Live-tuki riippuu vain tilaamastasi suunnitelmasta
 • Se ei tarjoa puhelintukea
 • Joillekin on vaikeaa asettaa SSL-varmenteita

Kriteerit WordPress-isäntävalinnalle

Ennen kuin päätät WordPress-hosting-suunnitelman valita, sinun kannattaa harkita muutamia asioita. Luotettavuus, nopeus ja turvallisuus ovat tärkeimpiä tekijöitä, joihin sinun tulee kiinnittää huomiota, kun valitset isännöintipalveluasi.

Sinun on myös muistettava vaatimukset, hinnat, ominaisuudet, levy tai tallennustila ja asiakastuki.

Katsotaanpa tarkemmin.

1. vaatimukset

Valitsemasi WordPress-isännän on täytettävä seuraavat ehdot. Sen pitäisi tukea:

 • PHP-versio 7.3 tai uudempi
 • MySQL-versio 5.6 tai uudempi, vaihtoehtoisesti MariaDB-versio 10.1 tai uudempi
 • HTTPS

Vaikka kaikki palvelimet, jotka tukevat PHP: tä ja MySQL: tä, ovat hyväksyttäviä, WordPress suosittelee käyttöä Apache tai nginx. Muista aina kysyä isäntältäsi nämä vaatimukset ennen sitoutumista mihinkään.

2. hinnoittelu

Vaikka kunkin isännöintipalveluntarjoajan hinnat vaihtelevat halvasta kalliin, jotkut tarjoavat alennuksia tai myynninedistämishintoja uusille tilaajille. Sen jälkeen käyttäjät uusimaan isännöintipalvelunsa normaalilla hinnalla.

Useimmat hosting-palvelujen tarjoajat mainostavat hinnoitteluvaihtoehtoja, joita sovelletaan, jos maksat 3–5 vuotta. Yleensä se on paras tapa saada halpaa WordPress-hosting-palvelua, koska se alentaa hosting-kustannuksia seuraavien kolmen tai useamman vuoden aikana.

Kuukausittain tai vuosittain maksavat yritykset saattavat kuitenkin joutua hintojen nousun riskiin toisen tai kolmannen liittymisvuoden jälkeen.

3. Ominaisuudet

Useimmat palveluntarjoajat tarjoavat samanlaisia ​​ominaisuuksia, kuten,

 • 99,9% sivuston käyttöaika,
 • Kojelaudan ja cPanelin ylläpito,
 • Ilmaiset SSL-varmenteet,
 • Verkkotunnukset ja
 • Sähköpostitilit

Muutama niistä tarjoaa säännöllisiä varmuuskopiovaihtoehtoja, kun taas jotkut valitsevat viikoittaisia ​​tai kuukausittaisia ​​varmuuskopioita. Jotkut palveluntarjoajat käsittelevät asiakastukea puhelimitse ja live-chatin kautta.

Jotkut isännät tarjoavat lisäominaisuuksia maksua vastaan. Yleensä isännöintipalveluntarjoajat pyytävät sinua maksamaan ylimääräisestä tallennustilasta tarvittaessa. Ne myyvät myös verkkotunnusten yksityisyyttä, sivuston varmuuskopioita, sivuston suojausta sekä muita ominaisuuksia ja lisäosia.

4. Levy tai tallennustila

Hinnasta tai tilaussuunnitelmasta riippuen erilaiset isännöintipalvelut tarjoavat 10 Gt – yli 100 Gt tallennustilaa. Joillakin on jopa rajoittamaton SSD-levytila ​​käyttäjilleen.

5. Asiakaspalvelu

Riippumatta siitä, kuinka taitava olet sivustosi käsittelyssä, tarvitset jossain vaiheessa apua. Kun sellaisia ​​tilanteita syntyy, haluat asiakastuen, joka voi pelastaa sinut nopeasti.

78,3% käyttäjistä sanoo, että tuki on heidän WordPress-sivustojensa suurin huolenaihe, ja että siitä olisi tehtävä etusija.

Suuri isäntä on tehokas ja reagoiva asiakastuki. Suosittelemamme verkkoisäntäkoneet tarjoavat tukea useiden kanavien kautta.

Lopulliset ajatukset

Ei ole salaisuus, WordPress on sisällönhallintajärjestelmien kiistaton mestari. Sitä käytetään laajasti kaikenlaisissa yritys-, henkilökohtaisissa ja institutionaalisissa verkkosivustoissa. Se tukee useita hosting-sivustoja, kuten Hostinger, Bluehost ja Namecheap.

Hostingerillä on yksi trion parhaista hinnoittelusta ja tehokkain asiakastuki. Bluehost suosii pitkän aikavälin suunnitelmia ja sopii erinomaisesti verkkokauppaan, kun taas Namecheap tarjoaa joitain parhaista ja edullisimmista verkkotunnuksista.

Voit työskennellä kannattavasti minkä tahansa näistä kolmesta vaihtoehdosta liiketoimintasuunnitelmistasi ja budjetistasi riippuen. Mene eteenpäin ja tee valintasi.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map