Blogin kirjoittaminen käynnistystä varten – miksi blogin kirjoittamisen tulisi olla osa kasvusuunnitelmaa

Jos olet vasta aloittamassa yritystoiminnan, online-läsnäoloon tarvitaan monia syitä. Paras paikka aloittaa on blogi. Mukaan KISSmetrics, aloitusmarkkinointi vaatii erilaisia ​​tavoitteita ja suunnitelmia kuin tyypillinen markkinointi. Osaan suunnitelmasta tulisi sisältää “asianmukaisen perustan luominen”.


Kuinka voit luoda asianmukaisen perustan? On monia elementtejä, jotka menevät liiketoiminnan esivaiheen vaiheeseen. Yksi asia on kuitenkin varma, että blogin omistaminen antaa sinulle alustan aloittaa tietojen jakamisen potentiaalisten lukijoiden / asiakkaiden kanssa. Se antaa sinulle myös paikan yhteydenpitoasi alasi vaikuttajiin.

Vinkki: et tiedä mistä aloittaa? Lue Jerryn A-to-Z-opas blogin perustamisessa.

1. Yleisön rakentaminen

Kuten edellä mainittiin, vahva perusta on avain vahvalle rakennukselle. Ennen kuin aloitat mainostamisen verkossa, tarvitset yleisön, jota mainostaa. Et voi kuitenkaan vain heittää blogisivua ja odottaa ihmisten tulevan lukemaan mitä kirjoitat.

Ensinnäkin sinun on ymmärrettävä, miksi ihmiset käyvät verkkosivustolla.

Tutkimusta varten

Mukaan Intuitiiviset verkkosivustot, tärkein syy, jolla ihmiset vierailevat sivustossa, on se, että he käyttävät Internetiä tutkimusvälineenä. Sinun on kuitenkin varmistettava, että olet aiheen tärkein lähde.

 • Oletko tukenut ideoitasi lainaamalla ajatusjohtajia?
 • Tutkitko tilastotietoja?
 • Onko viestisi valmis? Voiko sivuston kävijä saada kaiken tarvittavan tietää aiheesta sivultasi?

Kilpailun ulkopuolelle

Tämän syyn ei pitäisi järkyttää sinua, koska olet todennäköisesti tehnyt saman asian ennen yrityksen perustamista. On fiksu ulottaa kilpailu ja nähdä, mitä heillä on tarjottavanaan et tarjoa sinulle, ja sitten tarjota sitä, mutta paremmin.

Kun kilpailija vierailee sivustollasi, hänen tulisi ajatella:

 • Kuinka aion koskaan kilpailla tämän kaverin kanssa?
 • Tämä liiketoiminta on kovaa kilpailua?
 • Hänellä on paljon ainutlaatuisia ideoita, eikä hän varasta materiaalia kilpailijoilta.

Lisäbonuksena, jos saavutat nämä kohdat, myös asiakkaasi huomaavat.

Mahdolliset asiakkaat, jotka etsivät tietoa

Toinen syy siihen, että ihmiset käyvät verkkosivuilla, on se, että he etsivät tietoa tuotteesta tai palvelusta. Sivustosi näkyy hakulausekkeessa. Jos harjoittelet kiinteää SEO-taktiikkaa, sivustosi pitäisi sijoittua lähellä tiettyjen avainsanahakujen tasoa. Kun olet saanut asiakkaita sivustoosi, sinun on kiinnitettävä heidät mukaan.

 • Katso Luana Spinettin artikkeli, joka kattaa 37 Käyttäjän sitoutumisen elementit.
 • Pyydä heitä tilaamaan postituslista. Tarjoa ilmainen kirja, ilmainen neuvonta tai jotain muuta houkuttelemaan vierailijoita ilmoittautumaan.
 • Varmista, että palvelusi tai yrityksesi tiedot on helppo löytää ja että ne sisältävät täydelliset tiedot.

Koska ystävä kertoi heille

Mukaan Forbes, 1/3 verkkosivustossa käyvästä vierailee sivustolla, koska yksi heidän ystävänsä suositteli sitä. Mitä se tarkoittaa sinulle?

2. Tule johtajaksi

Esimerkki - Peep Laja loi Conversion XL -blogin vuonna 2011 ja on nyt yksi johtavistaEsimerkki – Peep Laja loi Conversion XL -blogin vuonna 2011 ja on nyt yksi johtavista ”tuotemerkeistä” UX-suunnittelussa ja web-optimoinnissa.

Jos aiot valita LVI-korjaamon, joku yksityiskohtaisesti autosi tai edes löytää ohjaajaa golf-oppitunneille, haluatko jonkun, jolla on paljon kokemusta ja tietoa tai jonkun juuri aloittavan ilman valtuuksia?

Yksi hienoista asioista blogin perustamisessa on, että voit alkaa vakiinnuttaa itsesi alan johtajaksi.

Blogi on täydellinen paikka:

 • Korosta tieto, joka sinulla on, että muut eivät. Ja osoita persoonallisuuttasi.
 • Jaa sisäpiirin vinkkejä itseltäsi, työntekijöiltäsi ja jopa muilta alan johtajiltasi. Esittelemällä muita tunnettuja nimiä osoitat, ettet pelkää etsiä tietoja muilta, jos sinulla on jotain mitä et tunne.
 • Kirjoita syvällisiä oppaita, joista on apua potentiaalisille asiakkaille, ja osoita heille, että olet heidän sydämesi parhaiten kiinnostunut ja tunnet heidän huolta aiheuttavat asiat.
 • Vastaa kysymyksiin kommenttien tai foorumien kautta.

Oletetaan, että aloitat yrityksen, joka auttaa järjestämään kaappeja. Aina kun joku kolmiosavaltion alueella Googlesin “kaapin järjestäjä on kolmevaltiossa”, nimesi pitäisi ilmestyä. Selaimen tulisi nähdä sinun kirjoittamasi aiheartikkelit, kuvat järjestämistäsi kaappeista, sosiaalisen median profiilit, YouTube-videot vinkkien avulla. Nimeät sen ja nimesi pitäisi ilmestyä kyseisen hakutermin alla. Hyvät SEO-käytännöt auttavat jälleen kerran sijoittumaan hakukoneiden tulosten kärkeen. Paras tapa saada korkeat sijoitukset on luoda säännöllistä ja arvokasta sisältöä.

3. Tavoita muut vaikuttajat

Toinen syy blogin perustamiseen on tavoittaa muut vaikuttajat täydentävien yritysten kanssa.

Pidän esimerkiksi blogia koti- ja puutarhaaiheista. Olen ollut yhteydessä toiseen kirjailijaan, joka kirjoittaa käsityöaiheista. Hän mainitsi äskettäin artikkelin, jonka kirjoitin karkkipusifeineista, ja sivustoni liikenne kiihtyi useita päiviä. Aion palata suosion ja suositella yhtä hänen artikkeleistaan, joissa on vähän kirjoitusta.

Voit kuitenkin muodostaa yhteyden tällä tavoin ensin perustamalla blogin ja kirjoittamalla arvokasta sisältöä, jonka muut haluavat jakaa. Sinun on myös pidettävä mielessä, että blogiyhteisö on jollain tavoin hyvin ”raaputtele selkääni, naarmutan sinun” ilmapiiri. Jos joku uudelleentwiittaa sinua, jakaa viestisi, mainitsee sinut, on sinut vieraana hänen blogissa, sinun tulee tehdä parhaasi palauttaaksesi suosion. Haluat tietenkin ensin varmistaa, että heidän sisältö / panos on arvokas lukijoillesi. Ainakin sinun pitäisi julkisesti kiittää heitä maininnasta.

Kaivaa syvemmälle: Aloittelijaopas ruokablogin perustamiseen.

4. Keskustelun aihe

Kun olet poissa yhteisöstä, blogin pitäminen helpottaa yhteydenpitoa muihin ja kiinnostaa heitä yrityksestäsi.

Tässä on esimerkki skenaariosta:

Aloititte juuri konsultointiyrityksen, joka auttoi lääkäritoimistoja muuttumaan ajan tehokkaammaksi. Päätät osallistua pariin paikallisiin illallisiin, joissa on läsnä paljon lääkäreitä ja lääkäritoimistojen päälliköitä. Istuessasi pöydässä kymmenen avainhenkilön kanssa lääketieteellisessä yhteisössä, yksi lääkäreistä kääntyy sinuun ja kysyy, mitä teet elämiseen.

Tämä on tilaisuutesi jakaa uusi yrityksesi. Varmasti, annat hänelle korttisi, ja sinulla pitäisi kuitenkin olla myös blogiosoitteesi kortilla. Sen sijaan, että vain kertoisit hänelle, että pystyt parantamaan hänen henkilöstöään paremmin, sanot hänelle, että olet juuri lähettänyt artikkelin siitä, kuinka lääkärit voivat säästää 20 000 dollaria vuodessa yhdellä yksinkertaisella muutoksella kirjanpitoonsa.

Uskot paremmin, että hän aikoo käydä blogissa, kun hänellä on mahdollisuus. Hän todennäköisesti aikoo puhua siitä myös muille ihmisille. Tämä yksi yhteyshenkilö voi johtaa useisiin puheluihin konsultointipalveluihisi. Loppujen lopuksi, jos voit säästää häntä tuhansia 800 sanan artikkelissa, kuinka paljon voit säästää hänet hänen konsulttinsa?

5. Blogit optimoivat myös sivustosi

Asettamalla itsesi viranomaiseksi ja tavoittamalla uusia asiakkaita, aloittamalla blogin voit pitää verkkosivustosi tuoreena, ajan tasalla ja täynnä erinomaista sisältöä.

Tämä auttaa sinua sijoittumaan korkeammalle hakukoneissa. Vaikka Google muuttaa niiden algoritmia jatkuvasti, yksi asia ei muutu – Google haluaa säännöllistä, vankkaa, arvokasta sisältöä lukijoille.

Mitä asiantuntijat sanovat

Ammattikirjailija ja sisällönmarkkinoija Sharon Hurley Hall uskoo: ”Kun on tarkoitus saada läsnäolosi tuntemaan verkossa, bloggaaminen on edelleen arvokas työkalu aloittelijoille ja kaikille yrityksille. Etuja on useita. ”

Hän tarkentaa edelleen,

sharonhh

Esimerkiksi, kun luot erinomaista sisältöä, joka on optimoitu auttamaan sitä helposti, yrityksesi voi näkyä hakutuloksissa liikenteen lisäämiseksi ja yleisön kasvattamiseksi.

Ja kun ihmiset löytävät sinut, lisää hienoa blogisisältöä voi auttaa sinua muodostamaan yhteyden kävijöihisi, korostamaan asiantuntemustasi ja antamaan sinulle alustan kertomaan aloituksesi tarinasi tiesi.

Sharon, joka on myös Sharonhh.com -yrityksen perustaja, uskoo, että uusien yritysten ei pitäisi panna kaikkia ponnistelujaan sosiaalisen median alustoille,

Monilla uusilla yrityksillä on houkutus keskittyä vain tiettyihin sosiaalisen median sivustoihin.

Mutta vaikka sosiaalisen median alustoilla on valtava käyttäjämäärä, sosiaalisilla media-alustoilla on omat säännöt siitä, mitä sisältöä sinun tulisi lähettää ja kuinka näkyvää se tulee olemaan.

Ja jos luotat yhteen sosiaaliseen alustaan ​​ja he vetävät pistoke sisältösi, kaikki saamasi hyödyt haihtuvat hetkessä. Kun hallitset alustaa, voit rakentaa yleisölle tiensä ja saada mielenrauhan kuten sinäkin.

Täällä Sharon on jakanut meille, mitä yritys voi tehdä bloggaamisella,

Tietenkin, bloggaaminen nykyään ei ole vain sanojen kirjoittamista.

Voit saavuttaa entistä enemmän tavoitetta käyttämällä blogin sisältöä lähtökohtana puhuttaessa ydinasiakkaidesi kanssa enemmän muodoissa ja muissa paikoissa.

Kun sinulla on blogisisältö, on helppoa käyttää sitä videoiden, esitysten, podcastien, infografioiden ja muun luomiseen.

Tärkeintä: bloggaaminen on edelleen merkityksellinen ja tärkeä työkalu kaikille käynnistyksille.

Löydät Sharon Hurley Hall -kadun Sharonhh.com

Alkuperäinen artikkeli julkaistaan ​​ensin WHSR-blogi; sitä hallinnoi ja päivittää nyt BuildThis.io-esikunnat.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map