Älykkäät verkkosivustojen optimointitekniikat orgaanisen liikenteen parantamiseksi

Tämän artikkelin on kirjoittanut Brandon Graves.


Jokainen verkkoyrityksessä toimiva haluaa lisätä liikennettä sivustoonsa / blogiinsa. Se tuo heille liiketoimintamahdollisuuksia. Sanotaan, että ”Ei liikennettä, ei liiketoimintaa”. Upeiden tuotteiden ja palvelujen hyödyntämisestä ei ole hyötyä, jos et saa liikennettä verkkosivustollesi.

suositeltujen kuvien

Luonnonmukainen liikenne on ehkä paras tapa saada sivustosi sijoittumaan hyvin maailman johtaviin hakukoneisiin. Itse asiassa hakukoneista tulee maksamatonta liikennettä. Orgaanisen liikenteen ohjaaminen verkkosivustoille / blogeihin ei kuitenkaan ole lasten leikkiä. Siihen tarvitaan paljon kärsivällisyyttä, omistautumista ja älykkäiden SEO-temppujen aktiivista toteuttamista. Jos etsit tehokkaita tapoja ja strategioita sivustosi orgaanisen liikenteen parantamiseksi, noudata alla olevia vinkkejä:

1. Tee verkkosivustostasi osuvampi ja käyttökelpoisempi

Kun kävijät etsivät tietoja, tuotteita, palveluita jne. WWW-sivustosta, hakukoneet etsivät verkkosivustoja tai verkkosivuja, jotka ovat ajan tasalla, turvallisia, osuvia ja vierailijoille paremmin käytettäviä. Se auttaa heitä saamaan positiivisen kokemuksen ja löytämään tarvittavat asiat helposti ja nopeasti. Jos verkkosivustosi sisältää vanhentuneita tietoja tai siinä on käytettävyysongelmia, hakukoneet jättävät sen huomiotta, kun ne näyttävät tuloksia kävijöiden kirjoittamissa hakutermeissä.

Siksi ensinnäkin sinun on uudistettava verkkosivustosi uudelleen, jotta siitä tulee ammattimainen, houkutteleva ja osuva kohdeyleisölle. Voit suorittaa seuraavat vaiheet tässä suhteessa:

 • Varmista, että verkkosivustosi on ajan tasalla ja ammattimainen. Käytä uusinta ohjelmistoa, viruksentorjuntaa, korkealaatuista palvelinta, palomuuria jne., Ajaa sitä oikein ja pitää suorana 24 * 7 -palveluna.
 • Varmista, että verkkosivustollasi ei ole käyttöliittymä- / käyttöliittymäongelmia,
 • Yhteensopiva kaikkien nykyaikaisten selainten kanssa,
 • Varmista, että sivustosi reagoi kaikkiin mobiililaitteisiin ja
 • Varmista, että sivustosi latautuu nopeammin.

2. Keskity paikan päällä sijaitsevaan SEO

Google-algoritmien usein päivitykset ovat lisänneet paikan päällä sijaitsevan SEO: n merkitystä. Jos epäonnistut täällä, sivustosi SEO-sijoitus heikkenee ennemmin tai myöhemmin. On olemassa useita tapoja, joilla voit tehdä parannuksia sivustosi SEO-harjoitteluun ja odottaa lisää orgaanista liikennettä tulevan sivustoosi. Löydä sopivat avainsanat kapeallasi. Jos mahdollista, käytä pitkiä häntä-avainsanoja kattamaan yhä enemmän yritykseesi liittyviä aiheita. Luo irtotavarana SEO-optimoitua, merkityksellistä, osuvaa ja virheetöntä sisältöä. Lataa ne verkkosivustollesi / blogiisi säännöllisesti ja optimoi oikein käyttämällä uusimpia SEO-temppuja. Hakukoneet etsivät aina vasta ladattua sisältöä, jotta vierailijoille näytettäisiin aitimmat tulokset.

Jos rakennat verkkosivustoasi käyttämällä suosittuja verkkosivustojen rakentajia, kuten Weebly, heillä on kaikki elementit valmiita tekemään paikan päällä sijaitsevaa SEO.

Huomaa: Tässä on aloittelijan opas hakukoneoptimointiyritykseen, jos haluat lisätietoja.

3. Poista kaikki rikki linkit

poistamaan-kaikki-rikki-linksa

Uuden sisällön jatkuvan virtaamisen myötä verkkosivustot kasvavat joka päivä. Joten yksilöiden on vaikea ylläpitää tällaisia ​​verkkosivustoja. Muutaman päivän / viikon / kuukauden kuluttua verkkosivuston sisältö voi poistua tai vanhentua, mikä saattaa aiheuttaa rikkoutuneita linkkejä. On erittäin herkulainen tehtävä löytää ja korjata nämä rikkoutuneet linkit manuaalisesti.

Itse asiassa rikkoutunut linkki on olematon verkkoresurssi, jota kutsutaan myös kuolleeksi linkiksi. Kun joku yrittää käyttää sellaisia ​​olemattomia verkkosivuja, palvelin näyttää HTTP-koodin 404. Liian monien rikkoutuneiden linkkien saatavuus verkkosivustollasi voi heikentää sen laatua, olla tyytymättömiä hakukoneisiin ja kävijöihin ja aiheuttaa verkkosivustojen liikenteen voimakkaan laskun. Siksi sinun on tarkistettava ja poistettava verkkosivustosi rikkoutuneet linkit verkossa resurssit ja työkalut.

4. Blogi säännöllisesti

Google pitää erittäin tärkeänä kaikkia niitä verkkosivustoja, joita päivitetään säännöllisesti tuoreella ja ainutlaatuisella sisällöllä. Blogi on helppo tapa pitää verkkosivustosi tuoreena ja ajan tasalla. Liitä siis vain yritysblog verkkosivustoosi ja aloita päivitys säännöllisesti tuoreella sisällöllä.

jotta aloita blogi ei ole vaikeaa kuin miltä näyttää, sinulla on oltava strategia ja pysyvyys. Jos näin tapahtuu, hakukoneet indeksoijat indeksoivat sivustosi säännöllisesti, lisäävät äskettäin lisätyt sivut hakemistoihinsa ja kasvatat orgaanista liikennettä verkkosivustollesi hitaasti.

5. Etsi vierasblogimahdollisuuksia kapeallasi

Vierasbloggaaminen on toinen tärkeä asia, jonka sinun tulisi aktiivisesti suorittaa saadaksesi paljon etuja. Tässä prosessissa henkilö lähettää ainutlaatuisen sisällön bloggaajille (oman markkinaraonsa alla) julkaistavaksi. Jos blogin omistajat julkaisevat hänen viestinsä, se auttaa molempia osapuolia. Blogin omistajat saavat laadukasta sisältöä ilmaiseksi ja voivat hyödyntää sitä parantaakseen verkkopohjaista liiketoimintaansa ja tuottaa enemmän tuloja. Toisaalta avustajat laajentavat tavoittamistaan ​​suurelle kohderyhmälle ja hakevat miljoonien dollarien arvoisia liiketoimintamahdollisuuksia.

6. Onko sinulla selkeä sisäinen yhdistämisstrategia

Sisäinen linkitys tärkeälle SEO-käytännölle, jossa digitaalisen markkinoinnin ammattilaiset linkittävät yhden sivun toiselle saman verkkotunnuksen sivulle navigointitarkoituksiin. Se auttaa heitä saamaan paremman maineen eri hakukoneiden ja kävijöiden silmissä, parantamaan verkkosivujen indeksointia, vähentämään sivuston poistumisprosenttia ja lisäämään verkkosivustojen napsautuksia huomattavasti. Joten, ota sisäinen linkitys osaksi sinun SEO-pyrkimykset ja nauti sen eduista.

7. Ole aktiivinen tärkeillä sosiaalisen median sivustoilla

be-aktiivinen vs. tärkeän-sosiaalisen median-sitesa

Muista aina, että Google pitää sosiaalisen median mainetta verkkosijoituksissa. Google suosii verkkosivustoa, jolla on kunnollinen läsnäolo eri sosiaalisen median kanavilla, ja se näkyy tuloksissa. Joten sinun on mainostettava verkkosivustosi tai sen sivuja kaikilla tärkeillä sosiaalisen median kanavilla. Lisää vain enemmän ja enemmän ihmisiä sivustosi sosiaalisen median sivuille ja jaa sisältöä heidän keskuudessaan. Kannusta heitä jakamaan sisältösi mahdollisimman paljon. Kaikki nämä auttavat sinua saamaan enemmän orgaanista liikennettä sivustoosi.

8. Viesti aktiivisesti yleisösi kanssa

Jos kommunikoit aktiivisesti kohdeyleisösi kanssa, se auttaa sinua tietämään, mitä yleisö ajattelee, tuntee ja kamppailee, kun harjoittaa tuotemerkkiäsi. Tuotosta riippuen voit tehdä tarvittavat muutokset ja rohkaista ihmisiä kiinni tuotemerkkiisi pitkällä aikavälillä. Voit kommunikoida kohderyhmän kanssa käyttämällä erilaisia ​​järjestelmiä, kuten Sähköpostimarkkinointi, Palautteen kysyminen, kommenttijärjestelmät, foorumit, RSS-syötteet, kysymys-vastaus-sivustot jne.

9. Analysoi SEO-harjoituksesi tiukasti

Ei ole väliä kuinka hyvin suoritat SEO-toimia sivustosi liikenteen lisäämiseksi, aina on joitain parannus- ja korjausalueita. Siksi sinun on seurattava SEO-harjoituksesi suoritusta säännöllisesti ja tutkittava alueita, joita voidaan edelleen parantaa. Tee kaikki nämä varmistaaksesi, että saat päivittäin kohtuullisen määrän orgaanista liikennettä sivustoosi.

johtopäätös

Tasainen orgaanisen liikenteen virta verkkosivustollesi on välttämätöntä, jos haluat tuottaa riittäviä tuloja ja viedä verkkopohjaisen liiketoimintasi seuraavalle tasolle. Nämä ovat hyödyllisiä vinkkejä verkkosivustojen / blogien orgaanisen liikenteen lisäämiseen. Asenna ne vain ja saa hyödyt tulevaisuudessa.

Brandon Graves on tuottava digitaalisen markkinoinnin ja WordPress-asiantuntija, joka työskentelee HireWPGeeksin kanssa. Hän kirjoittaa jatkuvasti uusimmista verkkosuunnittelusta ja WordPress-kehityspalveluista, kuten psd – WordPress-muuntaminen, HTML WordPress -muunnokseksi jne. Seuraa häntä Google plus saada välittömiä päivityksiä.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map