7 nopeaa tapaa mainostaa itseäsi (ja blogiasi)

Kyllä, kyllä ​​- tiedän, että meidän ei pitäisi kerskata. Mutta rohkaisemisen ja vähän häpeämättömän šillingin tai itsensä mainostamisen välillä on ero. Ensinnäkin bragging saa ihmiset tuntemaan olonsa huonoksi. Itsemarkkinointi – jos se tehdään oikein – saa heidät vain haluamaan myymämme tuotteen. Puhumattakaan siitä, että itsensä edistäminen on yksinkertaisesti välttämätöntä liiketoiminnassamme – ja se tuskin on synti.


Ajattele sitä tällä tavalla: yritykset ottavat mainoksia, ravintolat jakelevat valikoita ja kuponkeja. Bloggaajat voisivat (teoriassa) käyttää näitä mainoskeinoja … mutta en usko, että sijoitetun pääoman tuotto olisi suuri. Toisin sanoen, on tärkeää, että bloggaajat käyttävät sitä, mitä meillä on käytettävissämme (kohtuullisella palautuksella) – itsemainonnan voimaa …

Loppujen lopuksi, jos et mainosta itseäsi, kuka tekee?

Bloggaajina liiketoimintamme on olemassa verkossa – joten on vain järkevää, että meidän on mainostettava itseämme myös verkossa. Tässä on muutama hieno paikka itsensä mainostamiseen.

1. Sosiaalinen media

Sosiaalinen media on hieno tapa muodostaa yhteys samanhenkisiin ihmisiin ja löytää fanejasi. Twitter, Facebook ja LinkedIn ovat kaikki tunnettuja tapahtumapaikkoja – mikä tarkoittaa, että potentiaalisten yhteyksien odottaminen on paljon.

Jos olet vasta aloittamassa, kannattaa ehkä harkita nauttimista muiden vaikuttajien verkostoihin saadaksesi tietoa siitä, kuinka he mainostavat itseään. Katso mitä he tekevät – miten he ovat vuorovaikutuksessa seuraajiensa kanssa, kuinka he pudottavat linkit ja yrityksen kommentteihin ja miten he hyödyntävät omia syötteitä? Katso, mikä toimii – hyödynnä sitten oppiasi omiin sosiaalisen median ponnisteluihisi.

Toimi: Löydä vaikutusalasi teollisuudestasi

Tietenkin, jotta voit katsella noita vaikuttajia, sinun on tiedettävä, keitä he ovat… Buzzsumo on hieno työkalu oppia juuri tämä. Buzzsumolla voit suodata teollisuuden vaikuttajat seuraajien lukumäärän ja Twitter-uudelleentwiittausten perusteella.

buzzsumo-hakuBuzzSumo Influencer Search (web hosting)

2. Foorumit

Lukuun ottamatta Internet-markkinointifoorumia, muiden markkinarakojen foorumin jäsenet ovat tyypillisesti erittäin ystävällisiä ja vastaanottavaisia ​​toisten suhteen lähettämällä laadukasta, hyödyllistä, asiaan liittyvää sisältöä. Lisäksi moderaattoreilla on tapana olla kunnossa vanhempien jäsenten kanssa, jotka osallistuvat – ja linkkien pudottamiseen (jos linkit ja panokset ovat tietysti tärkeitä).

Relevanssi on avain foorumeiden käyttämiseen etuna.

Esimerkiksi, jos sinulla on äidistä puhuvaa verkkosivustoa, voit harkita ruoanlaitto- tai lastenhoitofoorumien tarkistamista – heillä on todennäköisesti blogiisi liittyviä aiheita ja lukijoita, jotka ovat kiinnostuneita mainituista aiheista. Saatat löytää viestiketjun, jossa keskustellaan imettämistä koskevista suosituksista tai tekemättä jättämisistä tai nopeasta, helposta, terveellisestä illallisreseptien vaihdosta – kertoimet ovat, sinulla on jotain asiaan liittyvää ja mielenkiintoista osallistua… jolloin voit lisätä panoksesi linkin kanssa takaisin blogiisi, josta he voivat löytää lisätietoja.

Tärkeintä on myös roskapostin välttäminen – älä lähetä jokaiselle säikeelle linkkiä blogiisi.

Sinun tavoitteesi on olla hyödyllinen yhteisölle ja pudota tämä linkki vain, kun se joko lisää laillisesti lisäarvoa käsillä olevaan keskusteluun tai kun jäsen pyytää sitä.

Toimi seuraavasti: Etsi aktiivisia foorumeita omassa markkinaraudassasi

Jälleen kerran, jotta voit lähettää aiheeseen liittyviä foorumin säikeitä, sinun on ensin löydettävä ne. Kokeile hakua:

“Inurl: / foorumi + avainsanat”, “inurl: / vbulletin / + avainsanat” ja niin edelleen.

Jos esimerkiksi tarjoat hampurilainen reseptiä, haet esimerkiksi ”inurl: / vbulletin / + hampurilainen resepti” – tai jos haluat jakaa blogin kirjoittamiseen liittyviä vinkkejä, etsi ”inurl: / forum / + blogivinkit ”- ja niin edelleen.

3. Uutiskirje

Uutiskirjeet ovat loistava tapa muodostaa yhteys lukijoihin todellisen blogin ulkopuolella ja lisätä arvoa heille.

Ensinnäkin tarvitset tavan kerätä nämä sähköpostiosoitteet – blogiisi on hienoa tähän. Yksinkertainen yhden kentän muoto, jonka avulla he voivat kirjoittaa sähköpostiosoitteensa nopeasti yhdellä linjalla, tekee tempun. Itse uutiskirjeen osalta sinun on löydettävä tapa tehdä siitä mielenkiintoinen, jotta ihmiset todella lukevat sen… ja haluavat jatkaa lukemista.

Mikään ei ole lukijoille kiinnostavampaa kuin mahdollisuus tutustua kirjailijaan – joten älä pelkää jakaa henkilökohtaisia ​​tietoja. Siksi en koskaan ohita Web Hosting Talkin uutiskirjettä – se on jatkuvasti mielenkiintoista ja tunnen tuntevani kirjoittajien.

Esimerkki tosielämästä: Dennis Johnson Web Hosting Talkista

Näin Dennis Johnson kirjoitti äskettäin tilaajilleen pihassa olevista vaimoista –

wht uutiskirje

Sitaattuna Web Hosting Talk -uutiskirjeestä (lokakuu 2014, koko myyrä)

… Toivon vain, että siihen sisältyy vinkkejä moolien päästämiseen pihalleni. Luulin, että minulla oli heidät hallinnassa – ja näin. Sitten – yhtäkkiä – muutaman vuoden oltuaan myyrätön, he palasivat noin kuukausi sitten. He eivät vain palanneet, he toivat koko perheensä! Kaikki lapset, tädit ja setät, isovanhemmat, kaikki! En tuskin voi kävellä pihallani kaikkien myyräpolkujen takia, joista olen läpi. Minulla on tarpeeksi vaikea aika kävellä ilman yhtäkkiä vakaan maaperän lisättyä estettä on paljon kauempana kuin näytti …

Sinä pystyt kirjaudu Web Hosting Talkiin täällä.

4. Osallistu konferenssiin

Konferenssit ovat loistava tapa tavata potentiaalisia lukijoita – ja koska et epäilemättä käy blogin aiheeseen liittyvässä konferenssissa, nämä potentiaaliset lukijat ovat kaikki merkityksellisiä potentiaalisia lukijoita. Laajenna tämän itsemarkkinointimahdollisuuden ulottuvuutta tuomalla nuo käyntikortit kärjestä 5 ja kiinnittämällä ne sosiaalisen median viestit kärkeen # 1.

Tämä on minun nimikortti. Voit myös tehdä yhden - edes sinulla ei ole yrityksen nimeä, johon sitä voi tulostaa.

5. Käyntikortit

Kyllä, yrityksesi on olemassa verkossa – mutta asut fyysisessä maailmassa.

Sinun on pakko tavata alasi ihmisiä – varsinkin jos osallistut verkostoitumistapahtumiin tai teollisuuden sekoittajiin. Käyntikorttien pitäminen kädessä ei ole vain kätevä tapa jakaa yhteystietoja – se tarjoaa blogillesi legitimiteetin ja ammattimaisuuden.

Tämä on minun nimikortti. Sinun pitäisi myös tehdä yksi – edes sinulla ei ole yrityksen nimeä, johon sitä voi tulostaa.

6. Verkosto messuilla

Näyttelyitä on melkein jokaisessa konferenssissa ja joskus jopa itsenäisinä.

Tiedätkö mitä hienoa näyttelyissä? Jokainen siellä joko haluaa myydä tai ostaa. Sinulla osallistujana on mahdollisuus aloittaa keskustelu kaikkien myyjien kanssa – puhumattakaan muista osallistujista, jotka ovat ostotilassa. Pidä nuo käyntikortit valmiina.

7. Anna lehdistötiedote

Lehdistötiedotteet ovat loistava, suhteellisen edullinen (ja toisinaan ilmainen) tapa mainostaa blogiasi. Kuka tahansa voi löytää julkaisuja verkosta, ja jos omasi on uutisarvoista, se saattaa jopa noutaa ja kattaa uutiskirjeen. Jotta voit pidentää myyntipisteesi tavoitetta ja lisätä sen todennäköisyyttä noutoon, lähetä se henkilökohtaisesti lyhyellä välityksellä asiaankuuluville tiedotusvälineille – teollisuuden julkaisut tai sivustot sekä paikalliset tiedotusvälineet ovat kaikki hyviä vaihtoehtoja.

Tärkeintä on tarjota jotain uutisarvoista – olipa kyse sitten uudesta palvelusta tai tarjouksesta, tapahtumasta, ilmoituksesta, että puhut tapahtumassa, lahjoja tai arvontoja – saat idean.

Sinulle

On lukemattomia tapoja mainostaa itseäsi ja ohjata uutta liikennettä blogiisi – ja mikä vielä parempaa, monissa heistä ei ole hintamerkkiä.

Joten, mitä sinä odotat? Mene sinne ja aloita shilling oman puolestasi.

Artikkelin kirjoittanut Jerry Low; alun perin ilmestynyt WHSR-blogi; sitä hallinnoi ja päivittää nyt BuildThis.io-esikunnat.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map