7 menestyneintä verkkokaupan temppua yrityksesi toteuttamiseen

Tämän artikkelin on kirjoittanut Lori H Morris


Jokaisella yrittäjällä on syvä halu perustaa yritys ja antaa sen ajaa autopilotilla. Verkkokauppa on paras tapa johtaa yritystä, joka toimii itsenäisesti. Muuta pieni verkkokauppayritys menestyväksi näillä onnistuneilla vihjeillä.

Igor-miske-207639Verkkokaupan vinkit yrityksesi käyttöön.

Muita hyödyllisiä artikkeleita verkkokauppaa aloittaville:

 1. Avaa verkkokauppa WordPressin avulla
 2. Aloita online-tilauskauppayritys Shopifyn avulla
 3. Luo online-ilme Wixin avulla
 4. Aloita matkablogi ja ansaitse rahaa
 5. Paras web-hosting pienille ja keskisuurille yrityksille

1. Kohtele intohimoasi liiketoimintana

Jos verkkokauppasi liiketoimintasi syntyi harrastuksesta tai jotain mitä teet vapaa-ajallasi, vie intohimo seuraavalle tasolle. Alat ajatella sitä harrastuksena ja ajatella sitä toimivana yrityksenä. Ensimmäinen virhe, jonka yritysten omistajat tekevät yrittäjyydessä, on ajatus heidän liiketoiminnastaan ​​on liian pieni kutsuakseen itseään yritykseksi. Näin ei ole lainkaan. Mieti strategisesti, kuinka voit kasvattaa yritystäsi

Tämä alkaa seuraavalla:

 • Liiketoimintasuunnitelman laatiminen kasvulle. Kun sinulla on suunnitelma, voit työskennellä sen saavuttamiseksi.
 • Rahoituksen saaminen uutta yritystoimintaa varten. Puhu sijoittajille tai käy pankissa lainaa varten. Tarvitset pääomaa, jotta voit harrastaa yritystäsi.
 • Luo markkinointisuunnitelma. Jokaisella yrityksellä, suurella tai pienellä, on markkinointisuunnitelma. Aloita tuotteidesi tai palveluidesi markkinointi tänään. Se on ensimmäinen askel liiketoiminnan kasvuun.

2. Valitse hyvä verkkokauppajärjestelmä

Koska olet yrityksen omistaja, tarvitset perusteellisen näkemyksen mahdollisten ongelmien tunnistamiseksi ennen niiden syntymistä. Arvioi erityyppisiä Verkkokaupan alustat verkkoyritykselle koska se on perusta koko operaatiollesi. Sinun on vietettävä aikoja etsimään paras verkkosivustojen isännöinti pienille yrityksille tarpeitasi varten.

Kun valitset ohjelmistoa, sinun on otettava huomioon skaalautuvuus, tietoturvaongelmat, markkinointityökalut ja käytettävyys. Tässä on kuitenkin joitain muita huomioitavia asioita:

 • Hinnoittelu ja maksaminen
 • integraatiot
 • SEO ja mobiiliystävällisyys
 • Asiakaspalvelu

3. Tunnista, kuka asiakkaasi ovat

Yrityksen ensimmäinen sääntö on tuntea ja ymmärtää kohdeasiakkaasi. Sinun on tiedettävä heidän tottumuksensa, kiinnostuksen kohteet ja miten he viettävät vapaa-ajallaan. Monet yrittäjät tekevät virheen jättäessään huomioimatta tämän elintärkeän askeleen liiketoiminnassa. Seurauksena on, että se tuhlaa paljon aikaa ja resursseja markkinointistrategioiden luomiseen.

Harkitse yhteistyötä kuponkkisivustojen kanssa tavoittaaksesi kohdeyleisösi. Tämä strategia toimii, jos tunnistat yrityksesi motiivit, kohderyhmäsi ja sinulla on selkeä tuotevalikoima.

Tässä vaiheessa tunnistetaan, mitkä markkinointiresurssit tuottavat parhaan sijoitetun pääoman tuoton.

Voit myös ottaa huomioon seuraavat asiat kaivaessasi asiakkaidesi tarpeita:

 • Alkaen olemassa olevista tiedoista
 • Asiakasmatkan kartoitus
 • Haastattelemme asiakkaita
 • Asiakaskyselyjen suorittaminen
 • Kilpailusi analysointi

4. Tee kassaprosessista helpompaa

Haluatko myydä enemmän tuotteitasi verkossa?

Varmista, että asiakkaasi eivät turhaudu ja luopuvat kärrystään. Jos kassaprosessi on vaikea, he voivat ostaa sen sijaan toiselta verkkokauppasivustolta.

Yksinkertaista kassaprosessia, jotta kaikille on helpompaa ostaa verkkosivustostasi. Voit tehdä tämän poistamalla käyttäjän vaatimuksen perustaa tili ja vähentää sivujen määrää, jonka jonkun on napsautettava ennen ostamista..

Luo oletus ja edullinen toimitusvaihtoehto, joka näkyy automaattisesti osto-sivulla. Automaattista täyttämistä tulisi käyttää lomakkeiden täyttämiseen nopeammin.

On myös hyvä idea tallentaa asiakkaiden toimitus-, laskutus- ja maksutiedot.

Varmista, että on olemassa muutamia tapoja, joilla asiakkaat voivat suorittaa maksuja tilauksistaan, ja sisällyttää niihin yleisiä maksutapoja, kuten Amazon ja PayPal.

Voit jopa harkita seuraavia tapoja parantaa kassaprosessiasi:

 • Tee kassasta mobiiliystävällinen
 • Harkitse edistymisindikaattorin käyttöä
 • Vältä jäsenyyden tai kirjautumisen käyttöä
 • Laita turvaominaisuudet kaikkialle
 • Pyydä vähemmän, mutta välttämätöntä tietoa

Carlos-Muza-84523-1Paranna verkkokaupan myyntiä parantamalla kassaprosessiasi.

5. Tee asiakkaidesi tuotemerkkien suurlähettiläiksi

Etsitkö tapaa lisätä uskottavuutta yritykseesi?

Voit saavuttaa tämän positiivisesti hehkuva suosittelulla edelliseltä asiakkaalta. Sinun tulisi jakaa ja kerätä arvosteluja ja suosituksia säännöllisesti, mikä rohkaisee myyntiä sivustosi kävijöille.

Saatuaan suosituksen, etsi tapa jakaa se asiakkaillesi. Mitä enemmän he tietävät yrityksestäsi, sitä todennäköisemmin he ostavat sinulta. Asiakkaat ovat yrityksesi paras etu; hyödyntää niitä vastaavasti.

Lisäksi tässä on joitain ylimääräisiä asioita, joita voit tehdä:

 • Mene ylimääräinen maili tehdäksesi tähtikuvauksen asiakkaille – pienetkin henkilökohtaiset eleet aiheuttavat aaltoiluvaikutuksen.
 • Kuuntele asiakkaiden valituksia – näytä heille, että välit asiakkaasi tunteista ja toiveista.
 • Tarjoa palkkiot – Palkitse asiakkaitasi. Tämä saa heidät ajattelemaan enemmän sinua

6. Hyödynnä ilmaisia ​​kokeita

Hyödynnä sovellusten maksuttomia kokeiluja löytääksesi parhaat tarpeitasi varten.

Uuden yrityksen omistajana kokeilun tulisi olla osa prosessiasi. Jatka yrityksesi kannalta hyödyllisimpien sovellusten käyttöä, etenkin kun liiketoiminta vilkastuu.

7. Ota käyttöön tiukka markkinointiprosessi

Harkitse erilaisia ​​markkinointitapoja yrityksellesi.

Sosiaalisen median käytön lisäksi suuntaa tuotteitasi suosittuihin lehtiin ja muihin blogeihin. Hyödynnä sähköpostikirjeitä, jotta tilaajat tietävät yrityksesi tarjoukset.

Saat parhaan valotuksen hakukoneoptimoinnilla. Varmista, että verkkosivusi on optimoitu avainsanoille lisäämään orgaanista liikennettä. Mitä korkeampi verkkosivustosi sijoittuu hakukoneisiin, sitä helpommin asiakkaasi löytävät sinut.

Tässä on vinkkejä verkkokaupan markkinoinnin parantamiseksi:

 • Sisällön markkinointistrategia – Luo sisältöstrategia rakentaaksesi yleisösi ja saadaksesi kohdistettua hakuliikennettä
 • Rakenna auktoriteetti – Käytä verkkokauppojasi arvovaltaisena alustana asiakkaiden keskusteluille
 • Keskity paikalliseen brändäykseen – Jos sinulla on tiili- ja laastimyymälä, voit keskittyä paikalliseen brändäykseen ja markkinointiin
 • Pysy ajan tasalla alan uutisista – Käytä alan uusimpia uutisia sisällönä jaaksesi asiakkaillesi.
 • Tuotteiden myyminen / ristiinmyyminen – Oikein käytettynä ylämyynnin ja ristiinmyynnin tekniikat ovat tehokkaita. Löydä kävijöitäsi asianmukaisilla tuotesivuilla.

johtopäätös

Tuloksellisen verkkokaupan harjoittaminen on mahdollista, kun käytät oikeita työkaluja ja taktiikoita liiketoiminnan kasvattamiseen. Tarvitsee vain vaikean työn ja strategian, jotta se kasvaisi.

Lori H. Morris on digitaalisen markkinoinnin asiantuntija ja sisällöntuottaja Toronton web-kehitysyritys ja erikoistunut markkinointiin, hakukoneoptimointiin ja sosiaaliseen sitoutumiseen.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map