5 vinkkiä yrityksellesi sopivan sähköpostipalveluntarjoajan valitsemiseksi

Useiden viime vuosien ajan suurin osa yrityksistä on luottanut sähköpostimarkkinointiin kasvattaaksesi yritystäsi ja kasvattaaksesi tulojaan.


Sähköpostimarkkinoinnin ROI on 4400%. Jokaisesta dollarista, jonka yritykset kuluttavat sähköpostimarkkinointiin, he saavat 44 dollaria vastineeksi. Tiedot osoittavat myös, että suurin tulosten lähde on sähköposti, jonka tulosprosentti on 4,38%.

Vertailun vuoksi yritykset tekevät keskimäärin 2 dollaria tuloja jokaisesta 1 dollarista he käyttävät maksettuun mainontaan. Samaan aikaan sosiaalisen median sijoitetun pääoman tuottoprosentti voi olla erittäin vaikea mitata. Itse asiassa, 52% markkinoijien myöntää kokevansa haasteita tarkistaessaan tulojaan sosiaalisessa mediassa.

Numerot eivät valehtele. Sähköpostimarkkinointi on luotettava ja todistettu tulojen ohjaaja kaiken kokoisille tuotemerkeille, pieniltä perheyrityksiltä tai maailmanlaajuisilta verkkokaupoista.

Vaikka on totta, että sähköpostimarkkinoinnin tehokkuus riippuu monista tekijöistä, yksi tärkeimmistä on oikean sähköpostipalveluntarjoajan (ESP) valitseminen, mikä on usein paljon helpompaa sanoa kuin tehdä.

Suorita Google-haku termiä “sähköpostimarkkinointi”, ja näet lukemattomia sähköpostimarkkinointityökaluja, joita voit käyttää – jokaisella on omat ominaisuutensa, kohderyhmänsä ja hintapisteensä. Tämä voi tehdä yrityksellesi parhaimman ESP: n valitsemisesta erittäin vaikean päätöksen.

Tässä viestissä opastamme sinut läpi kaikki vaiheet, jotka sinun on tehtävä valitaksesi oikea yrityksesi sähköpostipalveluntarjoaja, kokeiletko ensimmäistä kertaa sähköpostimarkkinointia vai etsitkö parempia vaihtoehtoja nykyiselle sähköpostipalveluntarjoajallesi.

Lue – 5 tärkeää vinkkiä oikean sähköpostitoimittajan valitsemiseksi yritykselle @campaignmonitorin kautta kertoa ystävällesi

Vinkkejä oikean sähköpostipalveluntarjoajan valitsemiseksi

1. Piirrä strategiasi

Ensimmäinen askel oikean ESP: n valitsemisessa on selvittää, kuinka se sopii yleiseen sähköpostimarkkinointistrategiaasi. Voit hahmotella strategiaasi esittämällä itsellesi kysymyksiä, jotka sisältävät (mutta eivät rajoitu näihin):

 • Mitä tavoitteita haluan saavuttaa sähköpostimarkkinoinnilla?
 • Kuinka aion käyttää valitsemani ESP näiden tavoitteiden saavuttamiseen?
 • Lähetänkö uutiskirjeitä? Tarjoussähköpostiviestit? Tapahtumakutsu?
 • Haluatko luoda sähköposteja mobiililaitteille optimoitujen muokattavien mallien avulla? Vai haluanko luoda sähköposteja tyhjästä ja koodaa ne itse?
 • Mitkä sähköpostitiedot ovat minulle tärkeitä mitattaviksi?
 • Millaiset toiminnot helpottavat tavoitteeni saavuttamista? Onko se automaatio? Segmentointi? Tai jotain muuta toiminnallisuutta?

Sinulla on tonnia sähköpostimarkkinointityökaluja. Jokaisella näistä työkaluista on omat ainutlaatuiset ominaisuutensa, hinnasuunnitelmat, integroinnit ja kohdennetut käyttäjät. Edellä lueteltujen kaltaisten kysymysten esittäminen antaa sinulle mahdollisuuden supistaa vaihtoehtoluetteloa ja helpottaa päätöksentekoa.

2. Mieti mitä ominaisuuksia tarvitset

Tämä on välttämätön näkökohta ESP: n valinnassa. Yritykset priorisoivat eri ominaisuudet tavoitteistaan ​​riippuen, mutta näitä ominaisuuksia sähköpostimarkkinoijat käyttävät useimmiten.

Mallit

Tämä on avainominaisuus monille sähköpostimarkkinoijille. Mallit auttavat sähköpostimarkkinoijia luomaan ammattimaisia ​​sähköposteja muutamassa minuutissa. Jos sähköpostien luominen nopeasti on ensisijainen asia, sinun on etsittävä ESP: tä, jolla on laaja valikoima malleja, jotka voidaan räätälöidä sähköpostisi tarpeisiin, olipa kyse sitten uutiskirjeestä, tervetuliais- tai tapahtumasähköposteista..

Lähde: Todella hyvät sähköpostit

Mobiililaitteiden optimointi

Nykyään noin 53% kaikista sähköpostien avautumista tapahtuu mobiililaitteilla. Siksi sähköpostimarkkinoijalle on tärkeää lähettää sähköposteja, jotka näkyvät täydellisesti sekä pöytätietokoneissa että mobiililaitteissa. ESP: n käyttö mallien kanssa, jotka reagoivat mobiililaitteisiin heti lepakon takana, estävät sinua vieraantumasta merkittävän osan yleisöstä ja menettämästä arvokkaita tuloksia.

Analytics

Ainoa tapa mitata tarkasti sähköpostimarkkinointisi tehokkuus on analytiikan avulla. Etsi ESP, jolla on analytiikan kojetaulu, joka näyttää kaikki tarkkailemasi sähköpostimarkkinointitiedot, kuten sähköpostin avautumiset, napsautukset, tilaajien poistuminen, sitoutuminen ja tietysti sijoitetun pääoman tuotto. Tällä tavoin voit seurata yleistä tehokkuuttasi sekä tiettyjen kampanjoiden tehokkuutta.

Lähde: Campaign Monitor

automaatio

Kuten kaikki digitaaliset markkinoijat, sinulla on todennäköisesti paljon lautasellasi. Olet kiireinen henkilö, jolla ei ole varaa viettää valtavasti aikaa päivässä lähettämällä sähköpostia. Siksi ESP: n valitseminen, jolla on vankat automaatioominaisuudet, on ratkaisevan tärkeää. Voit määrittää työnkulut kerran ja ESP hoitaa loput. Voit esimerkiksi asettaa kaikki loma-sähköpostisi vuoden alussa ja odottaa sitten vain tulosten saapumista.

Tehokkaan sähköpostimarkkinointistrategian saavuttamiseksi on ensisijaisen tärkeää, että ESP: ssä on oikea yhdistelmä ominaisuuksia.

3. Määritä budjettisi

Hienoa ESP: n suhteen on, että on saatavilla ESP lähes kaikille budjeteille ja yrityksille. On ilmaisia ​​työkaluja, jotka tarjoavat paljain luustoominaisuuksia, ja on kalliimpia, yritystason ESP: itä, joissa on hienostuneempia toimintoja.

Sinulla on ESP-palveluita, jotka palvelevat pieniä yrityksiä, joiden budjetit ovat rajoitetut, keskisuuria yrityksiä, joilla on hieman suurempia budjetteja, ja Fortune 500 -yrityksiä, joilla ei ole ongelmia kuluttaa kymmeniä tuhansia dollareita kuukaudessa ESP: lle.

Jos olet sähköpostimarkkinoija pienelle tiili- ja laastiliikkeelle, sinun ei olisi käytännöllistä käyttää ESP: tä, joka maksaa törkeästi rahaa.

Sinun on muistettava, että sähköpostimarkkinoinnissa ei ole kyse suurista menoista. Pikemminkin kyse on todella tarvitsemiesi toimintojen saamisesta ja kustannusten pitämisestä suhteellisen alhaisena. Kallein ESP ei välttämättä ole paras yrityksellesi ja erityisille tavoitteillesi.

Vaikka sinulla saattaa olla houkutus käyttää ja maksaa yritystason ESP: tä, tuhlaat arvokkaita resursseja, jos et hyödyntä lisäominaisuuksia..

Brändi
Aloitushinta
2000 kontaktille
Paras
Yrityksen verkkosivu
Campaign Monitor$ Asiakasarviopisteet 9 / kk$ 29 / kuukausiBlogit, pienistä suuriin yrityksiin ja virastoihin.Käy verkossa
GetResponse$ 15 / kuukausi$ 25 / kuukausiPienet ja suuret yrityksetKäy verkossa
Jatkuva yhteyshenkilö$ 20 / kuukausi$ 45 / kuukausiPienistä suuriin yrityksiin ja yrityksiin, joilla on kapeat vaatimukset, kuten tapahtumien hallintaKäy verkossa
MailChimp$ 9,99 € / kk$ 29.99 / kuukausiBlogit, yrittäjät ja pienyrityksetKäy verkossa
AWeber$ 19 / kuukausi$ 29 / kuukausiBlogit, pienyritykset ja yrittäjätKäy verkossa
Sendinblue$ 81 / kuukausiEi veloita kontaktia kohdenBlogit, yrittäjät, pienyrityksetKäy verkossa

Kun päätetään ESP: stä, on tärkeätä tarkistaa perusteellisesti niiden hinnoittelujärjestelmät. Useimmat ESP: t ovat nykyään porrastettuja kuukausisuunnitelmia, joissa hinnankorotus on suoraan verrannollinen saamiin ominaisuuksiin ja sulkemiin. Jos et lähetä sähköpostia säännöllisesti, voit valita ESP: n, joka tarjoaa ennakkomaksujärjestelyjä tai ”maksa kampanjalle -suunnitelmia”.

Jotkut ESP: t tarjoavat jopa mukautetun hinnoittelun yksilöllisistä tarpeistasi riippuen. Joten jos huomaat, että tarpeesi eivät sovi mihinkään ennalta asetettuun suunnitelmaan, sinun on parempi etsiä tällaisia ​​palveluntarjoajia.

4. Tutustu asiakastukeen

Asiakaspalvelun ei tulisi koskaan olla myöhässä. Joskus tarvitset vähän ohjeita – ja tällöin on kriittistä, että pystyt helposti ottamaan yhteyttä asiantunteviin ja avuliaisiin asiakastukiedustajiin, jotka voivat auttaa sinua kaikissa mahdollisissa kysymyksissä.

Tässä on muutama tapa testata ESP: n asiakastuen laatu.

 • Käy ESP: n verkkosivustolla ja tarkista, tarjoaako palveluntarjoaja maailmanlaajuista tukea ympäri vuorokauden.
 • Soita asiakastukeen tai lähetä heille sähköpostia ja katso, kuinka kauan vastauksen saaminen kestää.
 • Selaa ESP: n verkkosivustoa ja katso, onko niillä oppaita tai muita resursseja, jotka yksityiskohtaisesti kuvaavat ESP: n ominaisuuksia. Paljon ESP: tä lataa opetusvideoita, joten etsi myös niitä.
 • Tarkista, onko ESP: n verkkosivustolla erityinen UKK-osio.

Usein ero ilmaisen työkalun ja maksetun ESP: n välillä on asiakastuessa. Kyllä, säästät rahaa ilmaisella ESP: llä. Varoitus on, että et saa tukea, jos jokin menee pieleen. Toisaalta, jos maksat käyttää ESP: tä, yksi asia, joka sisältyy aina suunnitelmaan, on asiakastuki.

Paketoida

Toivottavasti kun olet lukenut tämän oppaan, sinulla on paljon selkeämpi kuva siitä, mitä tarvitset ESP: stä. Muista vain, että ei ole olemassa sellaista asiaa kuin “paras ESP”. Jokaisella ESP: llä on omat etunsa ja haittansa. Voit valita vain sinulle parhaiten sopivan ESP: n, tavoitteesi ja budjetin.

Ash Salleh on SEO: n johtaja Campaign Monitorissa, jossa hän työskentelee tiiviisti sisältö-, kopiointi- ja analytiikkatiimien kanssa parantaakseen sivustonlaajuista optimointia. Ennen aikaansa Campaign Monitorissa hän tarjosi SEO ja digitaalisen markkinoinnin asiantuntemusta Zapposissa ja Axiata Digitalissa. Yhdistä Campaign Monitor -sovellukseen Facebook ja LinkedIn.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map