5 Sisällön optimointivinkkejä tytäryhtiömarkkinointisi verkkosivustollesi

Tytäryhtiömarkkinointi kukoistaa luottamus ja maine. Sisällön pintakäsittely johtaa todennäköisesti takaisinpaloon, mikä johtaa huonoihin tuloksiin ja vähäiseen liikenteeseen. Tärkein syy tähän on se, että ihmiset etsivät joku tuntevaa, joka tarjoaisi heille merkityksellistä ja todella hyödyllistä tietoa.


Mutta totuus on, että kasvaa eteenpäin siirtyessämme. Ajan myötä saamme lisää tietoa ja kokemusta siitä, mikä on hyvää kirjoittamista ja luotettavaa sisältöä. On monia tapoja, joilla hyvä kirjoittaminen ja asiaankuuluvan sisällön optimointi voivat parantaa kumppanisivustosi suorituskykyä. Sitä voidaan käyttää tulevissa artikkeleissa ja osto-oppaissa sekä vanhemman sisällön uudistamisessa.

Mukaan 99 yritystä, Tytäryhtiömarkkinointiohjelmat tuottavat 15–30% kaikesta myynnistä mainostajille. 81% tuotemerkeistä ja 84% kustantajista toteuttaa jo tytäryhtiömarkkinointia digitaalisen sisällön alalla. Tässä artikkelissa etsimme sinulle tärkeitä vinkkejä, joiden avulla voit parantaa tuloksia ja lisätä liikennettäsi huomattavasti.

Sisällön optimointivinkit tytäryhtiömarkkinoinnin verkkosivustolle

1. Syvyys alueen sisällä

Tämä toistaa, että ihmiset etsivät arvokasta sisältöä, josta he hyötyvät suoraan. Riippumatta siitä, mihin väestöryhmään tavoitteet, on ensiarvoisen tärkeää vastata yleisön tarpeisiin.

Ihmiset eivät välitä vesittyneestä sisällöstä. Mukaan Job 2 Joy, 38% markkinoijista väittää, että tytäryhtiömarkkinointi on heidän suosituin hankintamenetelmänsä, kun taas 57% väittää, että blogointi ja sisällön luominen ovat heidän mieluisin tapa ohjata liikennettä..

Tytäryhtiömarkkinoinnin verkkosivuston on oltava vakuuttavaa, että sen on oltava perusteellinen ja informatiivinen. Haluatko ostaa tuotteen, jota mainostaa sivusto, joka ei ole kovin tunteva? Sisällön optimoinnilla ei pitäisi pyrkiä pelkästään tekemään artikkeleista pidempiä ja laajempia, vaan pikemminkin perusteellisia ja huolellisia.

2. Paranna luettavuutta

Kopion lukemisen helppous määrittelee useita tekijöitä. Suosituin tapa mitata sitä on Flesch-Kincaid-pisteet.

”Korkean luettavuuspisteen ylläpitäminen hyödyttää verkkosivustoasi monin puolin suuresti. Ensinnäkin – ilmeinen. Hyvin muotoiltu kopio ei vaikuta läpäisemättömältä. Se lukee sujuvasti eikä vaadi liikaa tietojenkäsittelyä. Toiseksi luettavuus on välttämätöntä SEO: lle. ”

– Christopher K. Mercer, digitaalinen yrittäjä ja Citatior.

Ei ole takuuta, että Google laskee verkkosivuston sisällön Flesch-Kincaid -pistemäärä. Helposti luettavalla sisällöllä on kuitenkin taipumus sijoittua korkeammalle hakutuloksissa. Syynä siihen on myös inhimillinen tekijä. Ihmiset eivät vain halua lukea erittäin monimutkaista tekstiä, kun sitä ei vaadita. Jos ihmiset napsautti linkkiäsi Googlessa ja poistuivat sivustasi pian sen jälkeen, Google “rankaisee” verkkosivuston, koska se ei antanut käyttäjälle etsimäänsä arvoa. Siksi sen ei pitäisi olla korkealla hakutuloksissa.

Yoastin luettavuusanalyysityökaluYoastin luettavuusanalyysityökalu (lähde)

Joten miten optimoit tekstiäsi paremman luettavuuden vuoksi? Tässä on muutama ehdotus:

 • Pidä lauseet lyhyinä. Mitä lyhyemmät ne ovat, sitä helpompaa on yleensä seurata tekstin kohtaa. Pidä lauseiden pitäminen alle 15 sanan alle.
 • Pidä kappaleet lyhyinä. Suuret tekstilohkot pelottelevat ja usein heikentävät lukijoita lukemasta. Pidämällä kappaleesi 5–6 rivillä pitävät ne käyttäjäystävällisinä.
 • Käytä liittimiä, kuten “kuitenkin”, “lisäksi”, “lisäksi” ja niin edelleen. Ne auttavat luomaan ideoiden välillä loogisen yhteyden, mikä helpottaa tekstin lukemista.
 • Käytä luettelomerkkejä, jotta artikkeli voidaan skannata paremmin.
 • Vältä passiivista ääntä, kun mahdollista.

Voit myös rajoittaa käytettävien adverbien määrää. Adverbin valitsemiseksi on parempi käyttää kuvaavia verbejä. Se pitää tekstin houkuttelevampana. Tässä on lyhyt esimerkki:

 • Jennifer käveli nopeasti
 • Jennifer kiirehti

Toinen versio on paljon kuvaava ja ytimekäs, mikä helpottaa lukemista ja kiinnostavampaa.

3. Käytä multimediaa

Tytäryhtiömarkkinoinnin verkkosivuston menestys määräytyy osittain sen mukaan, kuinka sitoutuva sen sisältö on. Kun otetaan huomioon nykyaikainen tekniikan ekosysteemi, meillä näyttää olevan lyhyemmät huomiovälit ja emme pidä lukemasta pitkiä kappaleita tai pitkiä tekstejä yleensä. Siksi meidän on ajoittain täydennettävä artikkeleitamme kuvilla ja videoilla.

Tässä on muutama tapa lisätä lukijan sitoutumista sisältöön huomattavasti:

 • Käytä kuvia kasvojen kanssa. Meitä ajaa evoluuttisesti kohti kasvoja. Ne tartu huomioomme ja kiinnitä meitä, joka voi auttaa sinua korostamaan tärkeitä osioita tekstistäsi ja toimintakehotuksista.
 • Käytä kuvia ja infografioita, jotka helpottavat tekstin ymmärtämistä.
 • Yleinen suositus on käyttää kuvaa 200 tekstisanalla. Blogiprofiilit ovat kuitenkin analysoineet 100 suosituinta blogimerkintää Internetissä ja todenneet, että niillä on kuva noin 350 sanaa.

4. UX avainsanojen yli

SEO-standardit muuttuvat paljon ajan myötä, ja usein se, mikä yleensä on korkealaatuisen optimoinnin peruskivi, vanhenee muutamassa kuukaudessa. Näin tapahtui avainsanoilla, jotka ovat edelleen intensiivisesti keskusteltu aihe sivun optimoinnissa.

James Daily, sisällön osaston päällikkö Flashessay.com jakoi sen

”Muutama vuosi sitten kirjoittajien piti hypätä oudoimpien kehien läpi avainsanojen integroimiseksi taitavasti tekstiin. Ne muistuttivat usein typistettyjä ja luontaisia ​​tekstipaloja, joita kukaan järkevä ihminen ei koskaan sanoisi.

SEO-standardit ovat kuitenkin muuttuneet huomattavasti, ja nyt avainsanojen täyttöä pidetään faux-pas-muodossa, ei parhaaksi käytännöksi. “

Hyvin suunnitellusta käyttökokemuksesta (UX) on nyt tullut olennainen osa korkeaa sijoitusta hakukoneissa, mikä käytännössä tarjoaa verkkosivustoille terveen liikenteen virtauksen. Mukaan Top Tal, 88% asiakkaista todennäköisesti palaa verkkosivustoille, joilla on huono UX, ja 62% väittää aloittaneensa aktiivisesti kyseisen tuotemerkin välttämisen UX: n sopimattomuuden takia..

Tämä ei tarkoita sitä, että avainsanat eivät ole nyt tärkeitä, ne ovat edelleen yksi kriittisistä signaaleista, jotka hakukoneet ottavat huomioon verkkosivustojen sijoittumisessa hakutuloksissa. UX on kuitenkin nyt keskeinen komponentti SEO-optimointistrategia.

Mutta mitä tämä tarkoittaa sivuston omistajille?

Yksinkertaisesti sanottuna meidän on keskityttävä tyydyttämään asiakkaiden tarpeet ennen mitään. Siksi potentiaalisten asiakkaidesi pommittaminen toistuvilla ja epäluonnollisilla synteesillä on huono käytäntö. Keskity luotettaviin vastauksiin asiakkaan kysymyksiin, ja yritä vain soveltaa avainsanoja tekstiisi.

5. Kerro tarina

Yksi tytäryhtiömarkkinoinnin verkkosivuston olennaisista tavoitteista on luoda luottava suhde yleisönsä kanssa. Suuri joukko yrityksiä käyttää tarinankerrontaa luodakseen tarkoituksenmukaisen yhteyden asiakkaisiinsa. Tarinankäytön tyyppi, jonka aikana käytät henkilökohtaisen tilin kirjeen kirjoittaminen.

Aloitetaan tieteestä sen takana.

Yllättäen, mukaan äskettäin julkaistu tutkimus, tarinankerronta nostaa kehon oksitosiinitasoja – yksi “hyvästä” hormonista. Ihmisillä on yleensä kohonnut oksitosiinitasot fyysisen ja sosiaalisen vuorovaikutuksen aikana, kuten halaukset, kädenpuristus ja niin edelleen.

300% lisäysTulokset osoittavat, että kerronnan johdannolla oli suuri vaikutus sekä koko sivun lukijoihin että keskimääräiseen sivuaikaan (Puskuri)

Tämän seurauksena ei ole yllättävää, että artikkeleissa, joissa kerrotaan tarinoita, verrattuna pelkkään raportointiin, varmistetaan suurempi sitoutuminen ja paljon suurempi yleisö. Itse asiassa artikkelin lisääminen joihinkin tarinankerronnan elementteihin lisää sen lukijoiden lukumäärää kolminkertainen, puskurin oman testin mukaan.

Jos haluat parantaa tekstin tarinan ominaisuuksia, harkitse konsultointia Shaelin kirjoittaa, Diane Callahan, ja palvelut kuten Esseen toimittaminen.

Vältettävät virheet

Nyt kun meillä on parempi käsitys siitä, kuinka tytäryhtiömarkkinoinnin verkkosivuston sisältöä voidaan optimoida, katsotaanpa joitain virheitä, jotka kannattaa välttää. Muista, että nämä voivat vahingoittaa vakavasti lyijyä ja myynnin luomista koskevia pyrkimyksiäsi, joten muista välttää niitä aina:

Asiantuntemuksen puute

Tytäryhtiömarkkinointisivustollasi on vaikea kattaa kaikki alat ja kapeat auringon alla. Mukaan Isäntätuomioistuin, suosituimpia tytäryhtiömarkkinointirakoja ovat muoti (18,7%), terveys (11,1%) ja matkat (8,6%). Olipa kyse sitten IT-, terveys-, muoti- tai jotain täysin erilaista, muista erikoistua palveluitasi hitaasti yhteen suuntaan. Tämän avulla voit nostaa hintoja, houkutella entistä yksinomaisempia asiakkaita ja kehittää perusteellista tietoa tietyistä tytäryhtiömarkkinointirakoista.

SEO puuttuu

Haluatko houkutella asiakkaita vai sijoittua vain korkeammalle maailmanlaajuisissa hakukoneissa, kuten Google ja Bing, sinun on varmistettava, että SEO-pelisi vastaa tehtävääsi. Työkalut kuten Google Keyword Planner, SEMrush ja Ahrefs voi auttaa sinua tunnistamaan trendikkäitä avainsanoja, lauseita ja optimointijärjestelmiä, jotka toimivat hyvin tytäryhtiömarkkinointisi markkinoilla.

Jatkuvien innovaatioiden puute

Viimeinkin tytäryhtiömarkkinoinnissa on kyse siitä, että annat enemmän ja enemmän vaihtoehtoja kenen kanssa kumppanisi olet. Varmista, että luot erityyppistä sisältöä, laajenna palveluvalikoimaasi ja kiinnosta yleisöäsi jatkuvasti. Älä astu rutiiniin ja yritä tehdä ajoittain jotain uutta ja jännittävää pitääksesi tytäryhtiömarkkinointisi verkkosivustosi houkuttelevana.

johtopäätös

Sisällön optimoinnin käsite on muuttunut dramaattisesti viimeisen viiden vuoden aikana. Muista kuratoida tytäryhtiömarkkinointisi verkkosivustoasi ja sisältöäsi, jotta houkuttelisit mahdollisimman monta liidia ja asiakasta. Kun olet löytänyt brändillesi sopivan sisällön optimointijärjestelmän, oikea yleisö löytää tiensä hakukoneiden ja suusanallisesti.

Tietoja Leona Henrysonista – freelance-kirjoittaja ja UX-suunnittelija. Lisäksi hän on avustava kirjoittaja useille blogeille. Kun hän ei kirjoita tai suunnittele, hän uinti, vaellus ja lumilautailu, mikäli sää sallii.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map