21 tuottavuusvinkkejä matkablogeille: Kuinka tehdä enemmän, kun matkustat ympäri maailmaa

Monet bloggaajat unelmavat ansaita kunnollista rahaa blogoimalla samalla kun he matkustavat ympäri maailmaa.


Sitä ei voida kieltää: se on hauska asia.

Vaelluitpa sitten Torres del Painen kautta Patagoniassa tai rentoutumassa Balilla sijaitsevalla rannalla, saat nähdä maailman, maistaa uutta ruokaa ja tavata uusia ihmisiä blogoidessasi seisokkien aikana.

Minulla oli onni saada tällainen kokemus. Matkusin melko laajasti ympäri Aasiaa; ja blogini läpi kaiken. Minun on sanottava, että joustavuus pelata työaikana ja työskennellä tehokkaasti toistoaikana on ehkä suurin kokopäiväinen työskennellä kokopäiväisen bloggaajana.

(Toisin sanoen, en matkusta paljon näinä päivinä. Ja kun matkustan, minulla on lapsia – 5-vuotias ja 18 kuukauden ikäinen.)

Vaikka en enää houkuttele maailmaa, ajattelin, että voin jakaa parhaimmat tuottavuusvinkkisi kanssasi tässä viestissä. Mietitkö kuinka voit varmistaa, että työskentelet tehokkaasti tiellä ollessasi? Nämä vinkit saattavat olla vain avain tajutaksesi sen.

Näiden 21 tuottavuusvinkin avulla olen varma, että sinulla ei ole mitään ongelmia löytää täydellinen tasapaino työn ja leikin välillä, maksimoida tuottavuus ja nauttia samalla kaikista kokemuksista, joita matka tarjoaa..

Aseta oikea ajattelutapa

Tuntematon buddhalainen temppeli Phuketissa, 2013.Buddhalaisessa temppelissä Phuketissa, Thaimaassa; 2013.

1. Käsittele blogiasi kuin oikeaa yritystä

Ota blogiisi vakavasti. Suorita ja kasvata blogiasi kuin yritys.

Kohtele kumppaneitasi, mukaan lukien blogeja, toimittajia, graafisia suunnittelijoita jne., Aivan kuten kohtaisit kaikkia muita liikekumppaneita, ja sinulla on tarkoitus kaikessa, mitä teet.

Muista, että tarvitset todellisia kumppaneita, jotka voivat tukea sinua vaikeina aikoina.

Kuvittele, että menetät yhdistävän lentosi Limalle ja pääset loukkuun Bogotan lentokentälle yön yli. Kuinka aiot noudattaa kyseistä yhdeksäntoista määräaikaa, jos sinulla ei ole Wi-Fi-yhteyttä ja joudut nousemaan lentoon kello 8.00? Kun huomaat odottamattomasti sidoksessa, tarvitset luotettavia kumppaneita, jotka voivat poimia löysyydesi. Tämä tarkoittaa, että vietetään aikaa ja vaivaa ammatillisten suhteiden kehittämiseen työtovereidesi kanssa.

Käytän rahaa mainostamiseen Facebookissa. Käytän rahaa mainostamiseen Twitterissä. Itse asiassa teen molemmat tästä artikkelista, jota luet juuri nyt. Maksan myös mainosta muissa blogeissa. Kohtele blogiasi kuin yritystä, jos haluat ansaita elantosi sen kanssa. – Matthew, asiantuntijavagabond

Lue myös: 6 asiaa, jotka sinun on tehtävä muuttaaksesi blogiisi liiketoiminta

2. Erota työ- ja peliaikasi selvästi

Kun olet tiellä, työn ja leikin väliset rajat ovat taipuvaisia ​​hämärtymään.

Miksi et vie kannettavaa tietokonetta rannalle ja työskentele viimeisimmällä viestilläsi surffailutilaisuuksien välissä? Se ei ole vain yksinkertaisesti käytännöllinen, vaan myös tappaa tuottavuuden.

Kun olet matkalla, sinun on asetettava tiukat rajat työajan ja toistoajan välillä.

Play on play. Työ on työtä.

Erota nämä kaksi selvästi, koska aivomme ei ole suunniteltu moniajoon. Etkö usko minua? Tarkista tämän videon kirjoittanut Dr. Sanjay Gupta. Todellisuus on, että mitä enemmän 99% meistä on, sitä enemmän tuottavuutena olemme, mitä enemmän me monitehtäviä suoritamme.

Kaivaa syvemmälle: Harjoittele aivosi keskittymään bloggaustoimintoihin

Keskity

Hiekkalautailu Moreton Islandilla, Brisbane (pitkä tie kiivetä liukumäen jälkeen!), 2013.Hiekkalautailu Moreton Islandilla, Brisbane Australia; 2007.

Avain pysyy tuottavana on pysyä keskittyneenä. Tämä tarkoittaa häiriöiden ja melun minimointia. Toki, sinulla ei ehkä ole toimistoa, mutta se ei tarkoita, että et löydä suotuisaa työtilaa. Kokeile työskennellä hiljaisessa kahvilassa tai metsästää hotellin huoneessa, jos siinä on kirjoituspöytä.

3. Sammuta uudet sähköposti-ilmoitukset.

Tämä on ehdottomasti ensimmäinen asia, jonka teen joka kerta asentaessani Outlookin uudelle kannettavalle tietokoneelle. Tuottavuuden varmistamiseksi sinun on pysyttävä keskittyneenä ja poistettava niin monta häiriötekijää kuin mahdollista.

Ei ole mitään pahempaa kuin vastaanottaa uusi sähköposti-ilmoitus joka viides minuutti yrittäessäsi lopettaa viestin kirjoittaminen Balin viidestä upeimmasta rannasta.

Muista, että kun kirjoitat blogeja tien päällä, sinulla ei ole helposti toimistoa, jossa voit etsiä lohdutusta häiriötekijöiltä, ​​joten joudut tekemään paljon “häiriöidenkestävyyttä” itse, jos haluat saada töitä tehty.

4. Tarkista sähköpostisi vain muutaman kerran viikossa.

Se on sähköpostisi postilaatikko, ja voit vapaasti asettaa omat säännöt.

Sinun ei tarvitse tarkistaa sähköpostiasi joka päivä.

Kun työskentelen tärkeän projektin parissa, en halua tarkistaa sähköpostiviestejäni työaikana, koska mielestäni tämä lisää dramaattisesti tuottavuutta. Jopa vastaaminen siihen, mikä voi tuntua yksinkertaiselta sähköpostilta, voi tappaa puolen tunnin ajasta ja häiritä työrytmiä. Muista, että suurin osa sähköpostiviesteistä voi odottaa. Sinun on parasta tehdä tärkeät asiat ensin.

5. Lopeta sosiaalisen median tarkistaminen 15 minuutin välein.

Älä tuhlaa arvokkaita tunteja päivästäsi vierittäessäsi Instagram- ja Facebook-syötteissäsi. Sosiaalinen media on erinomainen työkalu, jonka avulla voit pysyä yhteydessä rakkaihisi kotona matkalla, mutta tärkeintä on käyttää sitä maltillisesti.

Kun tarkistat sosiaalisen median 15 minuutin välein, siitä tulee suurta aikaa imevää ja se haittaa tuottavuutta. Jos et voi vähentää sosiaaliseen mediaan viettämääsi aikaa, niin on paljon sovelluksia, joista voi olla apua.

Yrittää Aikalisä tai Itse hillintä estää sosiaalisen median sivustoja ajanjaksoina, jotta siitä ei tulisi häiriötä.

Paranna tehokkuutta

Brienzissä, Sveitsissä; 2012.Brienzissä, Sveitsissä; 2012.

6. Suorita tärkeät asiat ensin.

Ennen kuin aloitat työpäivääsi, tee luettelo asioista, jotka sinun täytyy tehdä.

Tähti tähdellä kriittisimmät tehtävät ja suorita ne ensin. Olet tuottavampi työpäivän alussa, joten saat enemmän aikaan, kun käsittelet suurimpia, tärkeimpiä projekteja, kun keskittymiskykysi ja motivaatiosi ovat huipullaan.

Et voi luoda jatkuvalla päädraamalla. On mahdotonta ohjata voimakasta energiaa kahteen eri paikkaan samanaikaisesti.

Sinun on työskenneltävä tyhjentämään mieltäsi. Luo strategioita, teurasta päävuokralaisia, mietiskele päivittäin ja harjoittele tietoisuutta. Voit avata valtavan paljon tilaa selkeydelle ja tuottavuudelle. – Caz, Y-matkablogi

Lue myös: Kuinka perustaa matkablogi ja ansaita rahaa

7. Käytä Pomodoro-tekniikkaa.

Pomodoro-tekniikka on erinomainen tapa pitää tuottavuus korkealla koko työaikana.

Mikä on tämän tekniikan salaisuus? Pysy laserkeskeisenä 25 minuuttia ja lepää 5 minuuttia. Toista neljä kertaa ja tee sitten pidempi 15 minuutin tauko ja aloita prosessi uudelleen.

Ajatuksena on, että toistuvat, johdonmukaiset tauot auttavat pitämään mielesi keskittyneinä, parantaen keskittymistä ja puolestaan ​​tuottavuutta. Löydät lisätietoja tästä hienosta tekniikasta tässä.

Pomodoro-tekniikkaPomodoro-tekniikka lyhyesti.

8. Suunnittele eteenpäin.

Älä odota, kunnes esiintulet Santiagon linja-autoasemalla päättääksesi, oletko matkalla pohjoiseen San Pedro de Atacamaan vai etelään Puerto Monttiin.

Pidä matkasuunnitelma etukäteen ja yritä kiinni siitä. Vain sen siipiminen tien päällä maksaa sinulle aikaa, energiaa ja rahavaroja. Sinusta tulee paljon tuottavampaa, jos sinulla on suunnitelma, jolla on asetettu työaika ja määräajat.

Katso KeriLynnin artikkeli aiheesta kuinka lyhentää markkinointiaikaasi puoliksi oikeilla työkaluilla ja suunnittelulla.

9. Tee muistiinpanoja aina.

Muutamassa viikossa et ehkä muista sen suuren ravintolan nimeä, jonka söit Korfussa Kreikan läpi matkustellesi.

Helpoin ratkaisu on pitää aina kannettava tietokone ja kynä mukanasi, jotta voit kirjata merkitykselliset tiedot kokemuksista.

Nykyään kannan iPhonessa kannettavaa tietokonetta (paperityyppiä, ei kannettavaa) ja Evernotea, kun matkustan. Muista tarkistaa neuvoja ja vinkkejä siitä, kuinka tehdä hyviä matkamuistiinpanoja tämä upea Kevin Muldoonin viesti.

10. Pidä luettelo otsikoista hakkereista.

Otsikot ovat kiistatta tärkein osa jokaista blogin viestiä.

Tutkimukset osoittavat, että 8 kymmenestä ihmistä lukee otsikkosi. Mutta vain 2 kymmenestä ihmistä vie itse aikaa lukeaksesi koko viestisi.

Hyvät otsikot kiinnittävät enemmän huomiota ja auttavat rakentamaan vakaan seuraa lukijaa.

Pro-vinkki: Aina on luettelo otsikko hakkeroinnista valmiina aikoihin, jolloin sinun on kehitettävä täydellinen otsikko aikakriisin aikana.

11. Seuraa uutisia ja uusia blogin kirjoituksia tehokkaasti

Käytä työkaluja, kuten Feedly ja Flipboard, saadaksesi tuoretta sisältöä ja uutisia yhdestä paikasta. Vältä blogi-uutiskirjeiden ylimääräistä tilaamista, koska se vain raputtaa postilaatikkoasi.

12. Ulkoista

Kaikkia ei tarvitse tehdä itse.

Henkilökohtaisesti ulkoistan osa kirjoitus- ja suunnittelutyöstäni. Ideat ovat aina minun, mutta valitsen yleensä jonkun, joka kirjoittaa paljon paremmin kuin pystyn, sanojen tosiasialliseen laatimiseen.

Lisäksi se, että sinulla on luotettava tarkistaaksesi työsi, auttaa paljon! Olen onnekas, että saan toimittajani Lori Soardin, joka on tukenut blogaustoimintaani vuosia.

13. Aikataulu sosiaalisen median viesteihisi.

Lähettäminen manuaalisesti sosiaaliseen mediaan on aika imeä. Käytä automatisoitua aikataulua vapauttaaksesi ajan.

käytän Tweet-kansi ja Puskuri nykyään.

Muita työkaluja, joita suurin osa bloggaajia suosittelee, ovat HootSuite ja SocialOomph.

Kaivo syvemmälle: Sosiaalisen median markkinointivinkit aloittelijoille. 

14. Työskentele missä tahansa milloin tahansa matkapuhelimella

Käytä älypuhelinta työasemana.

Kun on kyse tuottavuuden ylläpidosta tiellä, älypuhelin on yksi suurimmista liittolaisistasi.

Asenna älypuhelin niin, että maksimoit sen potentiaalin työvälineenä. Varmista, että olet asentanut kaikki tarvittavat sovellukset, jotta voit työskennellä tehokkaasti puhelimellasi, ja varmista, että olet määrittänyt sen niin, että voit työskennellä milloin tahansa, missä tahansa Wi-Fi-yhteydellä tarvittaessa.

Kokeile näitä sovelluksia:

Check out: Luettelo online-liiketoiminnan pakollisista työkaluista.

15. Pidä suuria visioita, mutta aseta lyhyen aikavälin tavoitteet

Aseta suuret tavoitteet elämässä, mutta keskity aina pieniin, määrällisiin vaiheisiin tehtäväluettelossasi.

Elämä on maratonia, ei sprinttiä. On hyvä, että elämässä on suuria tavoitteita, mutta sinun on keskityttävä asettamaan yksi jalka toisensa eteen ja etenemään yksi maili kerrallaan, jos haluat päästä minnekään.

Joten vaikka iso elämätavoite voi olla ansaita 10 000 dollaria kuukaudessa, pienet askeleet tehtäväluettelossasi (kirjoita kolme uutta viestiä ennen X-päivämäärää, tavoita viisi bloggaajaa vierasviesteille ennen Y-päivämäärää jne.) todella antaa sinun saavuttaa tuon suuren tavoitteen.

Toimi: Helppo aloittaa online-liikeideoita aloittelijoille.

Nauti ja elä elämää täysimääräisesti

Santorinissa, Kreikassa; 2010.Santorinissa, Kreikassa; 2010.

16. Juhli sekä pieniä että suuria saavutuksia.

Kun saavutat tavoitteen, vie aikaa juhlimaan, vaikka saavutus ei välttämättä olisi iso. Sen ei tarvitse olla mitään yksityiskohtaista. Se voi olla jotain niin yksinkertaista kuin viettää päivä tutkimalla uutta rantaa tai mennä yöllä joillekin oluille ystävien kanssa.

17. Pysy motivoituneena.

Olitpa taskussa nukkumassa yöbussilla Mendozasta Buenos Airesiin, vai hukkasitko lentoa Hongkongiin ja yrität löytää uuden, kun olet tiellä, asiat menee pieleen.

Tulee aika, jolloin joudut antamaan joitain matkasuunnitelmia ja vain rentoutumaan koko päivän hostellissa tai hotellihuoneessa. Tärkeintä on, etteivät anna tämän pidättää sinua.

Ole aina valmis vastaamaan uusiin haasteisiin, äläkä anna takaiskujen pitää sinua alhaalla!

Lue myös: 7 erittäin tehokkaiden bloggaajien tapaa

18. Liikuntaa tai meditoi säännöllisesti.

Johdonmukainen, säännöllinen liikunta- tai meditaatiojärjestelmä voi tehdä ihmeitä tuottavuuteesi. Liikun säännöllisesti myös matkoillani pitkistä kävelyretkeistä rannalla pallopeleihin paikallisten kanssa.

On tärkeää pitää selkeä mieli, ja mielestäni harjoittelu auttaa minua valtavasti tekemään niin.

Monien mielestä myös meditaatio on korvaamaton väline selkeän ja keskittyneen mielen pitämisessä. Kongressin nainen Nancy Pelosi aloittaa lomapäivänsä 45 minuutin sähkökävelyllä Starwood Hotels -hotellin aikana & Lomakeskuksen toimitusjohtaja Frits van Paaschen kulkee 10 mailia. Condoleezza Rice nousee kello 4.30 aamulla treenaamaan riippumatta siitä, missä päin maailmaa hän tapahtuu, ja moguli Richard Branson vaatii, että hänen liikuntaohjelmansa antaa hänelle 4 ylimääräistä tuntia tuottavuutta päivässä.

Tulos? Erittäin menestyvillä ihmisillä on yleensä heille sopiva harjoitteluohjelma. Niin sinun pitäisi.

19. Älä huolestu liikaa siitä, mitä muut tekevät.

Työskentele kovasti, kun on työaika; älä epäile itseäsi.

Loppujen lopuksi idea on elää vapaana ja nauttia elämästäsi. Se, mitä muut tekevät elämässään, on heidän liiketoimintansa – ei sinun. Jatkuva vertaaminen muihin aiheuttaa tarpeetonta ahdistusta ja häiritsee sinua työstäsi.

20. Vältä uupumista

Jos yrität pistää töitä 12 tuntia peräkkäin, et tule tuottamaan.

Voit keskittyä vain yhteen asiaan niin kauan. Suunnittele työpäiväsi taukoilla, jotta mielisi saisi tarvitsemasi loput. Parannat keskittymistä ja tuottavuutta.

Haluat todennäköisesti heittää pyyhkeen, mutta älä. Tämä [Blogging] on yritys, joka palkitsee sitkeyttä. Ensimmäisen dollarin tekeminen blogiini (se tuli täysin odottamattomana ja tervetullut yllätys) kesti vuoden. Kaikki tärkeimmät virstanpylvääni on taisteltu kovasti ja voitettu. Se on pienten taistelujen ja jatkuvasti hitaasti kiipeilyä ylöspäin -yritystä. Se ei ole helppo tie, mutta ihmiset, jotka aikovat tehdä sen, eivät anna periksi. – Steph, Twenty Something Travel

21. Pidä hauskaa.

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, ota aikaa nauttiaksesi kaikista upeista kokemuksista, joita matkailu tarjoaa.

Tarkoitan – se on koko asia ansaita elantonsa matkablogien kautta, totta?

Älä koskaan unohda pitää hauskaa tiellä ollessasi.

Artikkelin kirjoittanut Jerry Low; alun perin ilmestynyt WHSR-blogi; sitä hallinnoi ja päivittää nyt BuildThis.io-esikunnat.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map