20 välttämätöntä työkalua verkkoyrityksillesi (+ bonustyökalut)

Pienyrityksen omistajana yrityksesi kasvattaminen tarkoittaa sen tehostamista ja työkalujen löytämistä, jotka voivat korvata sadat työntekijät, joita sinulla ei ole ja joilla ei ole varaa palkata.


Verkkoyrityksen omistajalle onneksi on olemassa joukko asioita, jotka auttavat kaikessa web-isännöinnistä ajanhallintaan laskutukseen sähköpostimarkkinointiin asti. Olemme säästäneet sinulle aikaa ja vaivaa näiden työkalujen metsästykseen. olemme tarkastellut joitain suosituimpia työkaluja siellä ja valinneet 20 parasta pakollista työkalua.

Hänessä 20 suosituinta työkalulistaa Forbesissa, Tanya Prive jakoi:

“Rajoitettu aika, henkilöstö ja budjetit voivat kaikki olla tekijä, kun työmäärä alkaa kasaantua ja laskut tulevat liikkumaan. Vakaan tiimin ja oikeiden työkalujen avulla olet kuitenkin pian matkalla kohti liiketoimintapotentiaaliasi. .”

20 välttämätöntä työkalua yrityksellesi

1 – kysyntä

Kysyntäpohja

Inc: n blogin viesti 12 hienoa verkkotyökalua pienyrityksille suhtautuu Demandbaseen todella arvokkaana työkaluna verkkosivustojen omistajille.

Demandbase tarkastelee tarkemmin niitä, jotka vierailevat sivustossasi ottamalla IP-osoitteensa ja vertaamalla sitä useisiin tietolähteisiin, kuten Dun & Bradstreet ja LexisNexis. Kysyntäpohja ei vain kerro sinulle, missä yrityksissä sivustosi kävijät todennäköisesti työskentelevät, vaan myös määrittelevät yrityksen päällikön yhteystiedot, jotta voit myydä palveluitasi edelleen. Tämä on hieno tapa markkinoida väestöryhmää, joka on jo kiinnostunut tuotteestasi.

2 – Musteinen mehiläinen

Musteinen mehiläinen

Blogin viesti Ohjattu blogitoiminto, HostScore perustaja Jerry Low ehdottaa Inky Been käyttämistä yhteydenpitoon muihin bloggaajiin.

Verkottuminen muiden bloggaajien kanssa on avainasemassa, kun haluat saada sanan omasta blogistasi. Jotkut blogimarkkinoinnin asiat eivät ole muuttuneet bloggaamisen alkamisen jälkeen ja verkostoituminen muiden bloggaajien kanssa on yksi niistä. Kuitenkin tapa verkostoitua keskenään on muuttunut ja Musteinen mehiläinen on loistava työkalu, jonka avulla voit helposti muodostaa yhteyden, säästää aikaa ja sovittaa sinut bloggaajiin, joilla on samanlaisia ​​kiinnostuksen kohteita.

3 – Pivotal Tracker

keskeinen tarkastaja

Tämä on yksi työkalu, josta et ehkä ole ennen kuullut, mutta Pivotal Tracker auttaa pitämään kiireisen aikataulun radalla. Katsoessani 40 pienyritystä ja online-työkaluja, joista he eivät voi elää ilman, Bespoke Row’n Michael P. Daugherty sanoo, että tämä on hänen suosikki työkalunsa. Voidaan helposti nähdä miksi. Se on helppo käyttää projektinhallintatyökalua, joka saa kaikki ryhmän jäsenet reaaliaikaiseen verkkoympäristöön. Aseta aikataulu tehtävien suorittamiselle, anna muiden ladata päivityksiä ja jättää muistiinpanoja ja olla vuorovaikutuksessa asiakkaiden kanssa samasta hallintapaneelista..

 4 – pudotuslaatikko

Tämä helppo online-tallennusratkaisu on täydellinen tapa seurata tärkeimpiä asiakirjojasi. Jos ajattelematonta tapahtuu ja tietokoneesi kaatuu tai tulipalo puhkesi kotitoimistossa, voit palauttaa kaikki tietosi pois Dropbox. Yhtiö tarjoaa useita ratkaisuja, kuten ilmaisen vaihtoehdon, 2 Gt tallennustilaa. Voit myös käyttää Dropboxia tiedostojen jakamiseen yhteistyökumppaneiden kanssa.

pudota laatikko

5 – appy piirakka

appy piirakka

Levitä piirakka on alusta, jonka avulla yritykset voivat suunnitella oman sovelluksensa ja ladata iTunesiin tai Google Playen. Asiakkaat voivat ladata sovelluksen ja voit sitten lähettää päivittäin push-ilmoituksia. Appy Pie lisää parhaillaan kykyä myydä tuotteita myös sovelluksen kautta.

6 – Hootsuite

HootSuite on kaksinkertainen tarkoitus pienyrityksen omistajalle. Ensinnäkin, Hootsuite-kojelaudassa voit nähdä, mitkä aiheet ovat trendissä yrityksesi kapealla. Mistä ihmiset puhuvat? Kuinka voit käyttää tätä blogi-viestissä tai tuotetarjonnassasi? Jos ihmiset puhuvat elokuvateatterin kuolemasta, onko sinulla siihen tähtiin liittyviä tuotteita, jotka voisit esiintyä tuotesivulla? Voit käyttää Hootsuitetta myös ajoittaaksesi sosiaalisen median viestit omaan yritykseesi.

Kansallinen riippumattoman liiketoiminnan liitto (NFIB) ehdottaa tätä seuraavana Kuuden suosituimman pienyritysten online-työkalun käyttäjien tulee käyttää ja luettelee seuraavat: “On myös muita Hootsuiten kaltaisia ​​palveluita, mutta olemme havainneet, että se peittää ne kaikki melkein kaikilla tasoilla.” —Kari DePhillips, Sisätehdas, Pittsburgh ”

HootSuite

7 – aalto

Aalto

Pienyrityksen laskujen, ostovelkojen, vastaanotettujen maksujen ja jopa palkanlaskennan pitäminen voi vaikuttaa toisinaan ylivoimaiselta. Wave on all-in-one-ratkaisu pienyrityksen omistajalle, ja ohjelmisto asuu verkkoympäristössä. Quickbooks Pro online on toinen vaihtoehto, mutta Wave on vähän kaverille edullisempi, koska se on ilmainen.

Pienyrityksen tekijä bloggaajalla Greg Lamilla oli mielenkiintoisia näkemyksiä tämän ohjelmiston eduista ja haitoista. Vaikka hän havaitsi sen rajoittavan liiketoimintaansa, henkilölle, joka harjoittaa liiketoimintaa itsenäisenä yrityksenä ilman suuria kuluja kuukaudessa, tämä ohjelmisto toimii todennäköisesti hienosti. Yksi artikkelinsa parhaista osista on kuitenkin aivan lopussa, jossa hän tarjoaa luettelon erilaisista online-kirjanpito-ohjelmista, joita yrityksen omistajat voivat käyttää.

8 – Aikataulu

schedulity

Jos sinulla on yritystä, jossa tapaat asiakkaita joko verkossa tai henkilökohtaisesti, sinun kannattaa tarkistaa asia Schedulicity automaattiseen ajoittamiseen.

Tämän ohjelmiston avulla asiakkaasi voi käydä sivustolla ja nähdä, mitkä päivät ja ajat ovat käytettävissä tapaamisiin. Jos esimerkiksi tarjoat valmennusta yksitellen, kirjoitat käytettävissä olevat aukiolotunnit ja ilmoitat asiakkaillesi, että he voivat mennä sivustolle ajoittaaksesi tapaamisen. Aikataulu lähettää sinulle sähköpostia, kun sinulla on tapaaminen, näyttää kyseisen aikavälin varattuna ja jopa lähettää automatisoidut muistutukset asiakkaallesi ennen tapaamista.

9 – MailChimp

MailChimp

Jos sinulla on verkkoyritystä, haluat aloittaa uutiskirjeen pitääksesi yhteyttä sivustosi kävijöihin. Uutiskirje palvelee monia tarkoituksia, mukaan lukien mahdollisuus ilmoittaa tilaajille erikoismyynnistä tai uusista tuotteista. WHSR-artikkelissa 15 web-viisauden helmeä, Luana Spinetti huomauttaa:

”Asenna uutiskirjeohjelmisto rajoitettuun web-hosting-tiliisi ja se alkaa tyhjentää levyäsi ja kaistanleveyttä. Valitettavasti siihen ei ole paljon tehtävää, ja pienin käytettävissä oleva uutiskirjeen skripti – OpenNewsletter – on edelleen 640 kt, ja sinun on otettava huomioon myös kaikki tallennetut ongelmat. “

MailChimp on täydellinen ratkaisu. voit aloittaa ilmaisella tilillä ja kun tilaajakanta kasvaa, siirry helposti maksullille tilille. MailChimp tarjoaa valmiita uutismalleja tai voit luoda mukautetun ilmeen yrityksellesi.

Huomaa: Jos etsit vaihtoehtoa MailChimpille, sinun tulee lukea Pysyvien yhteystietojen arvostelu.

10 – Google Drive

Google asema tarjoaa kätevän tavan seurata asiakirjojasi. Voit jakaa yhteistyökumppaneiden kanssa. Yksi Driveen paremmista ominaisuuksista on, että voit asettaa tiedoston vain luku -sovellukseksi tai antaa muiden muokata tiedostoa. Ympäristö tukee sekä tekstinkäsittelyasiakirjoja että tietokantapohjaisia. Lisäksi voit ladata malleja, joita muut ovat luoneet ja joilla on jo kaavat paikoillaan. Oletetaan, että haluat tietokannan, joka auttaa seuraamaan työntekijöidesi työtuntia. He voivat kirjautua sisään malliin, lisätä työajansa ja tallentaa. Yksinkertainen ratkaisu moniin erilaisiin jakamistehtäviin.

11 – SlideShare

SlideShare

SlideShare antaa sinun ladata esityksen ja tavoittaa uusia asiakkaita PowerPoint-tyyppimuodossa. Sisään SlideShare -sovelluksen avulla tavoittaa uusia asiakkaita, Puhuin kasvavista markkinoista, jotka saavat jo noin 120 miljoonaa katselua kuukaudessa. Yksi suurimmista eduista tämän online-työkalun lisäämisessä yrityksesi markkinointimalliin on, että parannat verkkosivustosi sijoitusta hakukoneissa automaattisesti.

12 – Google Webmaster Tools

Jos haluat parantaa sivustosi sijoittelua hakukoneissa ja parantaa sivustosi käytettävyyttä, paras ainoa asia mitä voit tehdä, on käyttää Googlen verkkovastaavan työkalut. Sen lisäksi, että näet kuinka sivustosi sijoittuu Googleen, opit myös tärkeitä tietoja verkkosivustosi kävijöiden väestötieteestä. Esimerkiksi, jos huomaat, että suurin osa kävijöistä on tulossa sivustollesi kello 12.00–15.00. joka perjantai, niin voit tarjota myyntiä kyseisenä aikana tai muita kannustimia muuntoprosentin parantamiseksi. Toisaalta, jos kävijät poistuvat toisesta, he laskeutuvat tietylle sivulle, kyseinen sivu on todennäköisesti uusittava ja muutettava tahmeaksi.

13 – Infografia

“Mukaan Yhteiskuntatieteiden tutkimusverkosto, Noin 65% ihmisistä on visuaalisia oppijoita. Tällaisten tilastojen avulla voit nähdä, miksi infografioiden suosio kasvaa. ” Infografioiden lisääminen voi tehdä kaksi asiaa pienelle yrityksellesi. Ensinnäkin se voi tehdä tarjontasi paljon selkeämmäksi katsojalle. Toiseksi, jos kyseinen infografia on arvokasta, kävijät kiinnittävät sen Pinterestissä, jakavat sen Facebookissa ja Twitterissä. Tämä tarkoittaa sitä, että potentiaalinen tavoitettasi kasvaa eksponentiaalisesti niiden ystävien lukumäärällä, jotka jokaisella ihmisellä on sosiaalisen median piirissä.

14 – Wix

Wix-kotisivu

Wix on yksi markkinoilla suositeltavista verkkosivustojen rakentajista. Se on myös yksi markkinoiden innovatiivisimmista verkkosivustojen rakentajista.

Wix-verkkosivuston luominen on helppoa. Siinä on yli 500 kaunista mallia. Osoita napsauttamalla, vetämällä ja pudottamalla -ominaisuuksilla voit nopeasti luoda loistavan verkkosivun muutamassa minuutissa.

Voit myös parantaa verkkosivustoasi integroimalla hyödyllisiä sovelluksia verkkosivustoosi. Voit sukeltaa heidän sovellusmarkkinoilleen. Sillä on yli 260 sovellusta, joista valita. Voit tutkia sekä ilmaisissa että maksuteissa sovelluksissa tarkalleen, mitä mielessäsi on.

15 – kenkärasiat

shoeboxed

Tarttuitko koskaan paperirullaan myymälässä ja kadotat heti kuitin? Tätä kustannusta on melko vaikea seurata, vaikkakin pienen verran, kun et löydä kuittia siitä. Täällä Shoeboxed tulee pk-yrityksen omistajan vastuuseen pitämiseen. Tämä on sovellus, jonka lataat älypuhelimeesi. Voit sitten ottaa kuvan kuittisi ja Shoeboxed tekee loput, pitämällä kopion kuitista ja seuraamalla kuluja sinulle. Huolellisesti käytettynä ohjelma varmistaa, että et koskaan unohda toista yrityskulujen vähennystä veroista.

16 – ilmainen neuvottelupuhelu

Verkkoyrityksen omistajana olet todennäköisesti tekemässä paljon viestintääsi puhelimitse tai sähköpostitse. On tilanteita, joissa olisi hyödyllistä saada kaikki projektin parissa työskentelevät ihmiset puhelinsoittoon. Siellä Ilmainen neuvottelupuhelut tulee peliin. Ota kaikki yhteen puhelimessa ja järjestelmä tallentaa jopa puhelun tulevaa käyttöä varten. Voit käyttää tätä järjestelmää myös informaatiotyyppiseen puheluun asiakkaillesi. ”Huoneisiin” mahtuu jopa 1000 soitinta kerrallaan. Moderaattorina voit sallia tiettyjen käyttäjien kysymyksiä tai pitää ne hiljaa, kun puhut tietystä aiheesta.

17 – Kun on hyvä

Jos olet koskaan yrittänyt järjestää kokousajan yli kolmelle ihmiselle, tiedät mitä painajainen voi olla keksiä kaikille sopiva päivä ja aika. Kun on hyvä on hieno työkalu selvittää, milloin kaikki voivat tavata verkossa tai puhelimitse. Jokainen henkilö asettaa käytettävissä olevat aikansa, ja järjestelmä valitsee jokaisen, joka toimii kaikille.

18 – Avainsana vakooja

KeywordSpy

Yksi parhaimmista tavoista oppia kilpailustasi on vakoilemalla niitä – no, heidän avainsanat joka tapauksessa. Tämä analyysityökalu tarkastelee, mitkä avainsanat toimivat parhaiten kilpailijoillesi, joten voit oppia siitä, mitä he tekevät. Blogissa Liikenne salaatti, Ryan Cruz sanoo avainsanavakoilun käytöstä: “Yleinen sääntöni on, että jos ihmiset mainostavat (kuluttavat maksaa napsautuksesta mainontaa) kyseiselle avainsanalle tai lauseelle, niin se on hyvä avainsana kohdistaa, koska sillä on kaupallinen tarkoitus.”

19 – Mojo-asiakaspalvelu

mojohelpdesk

Verkkokaupan markkinat ovat erittäin kilpailukykyiset. Vaikka oletkin ainoa peli tässä maailmankaupungissa tänään, voit olla varma, että joku huomaa menestyksesi ja kopioi tekemäsi. Kun olet peittänyt kaiken muun (optimointi SEO, hyvät aloitussivut, vankka muuntaminen jne.), Asiakaspalvelu on ainoa tapa päästä eteenpäin kilpailusta. Mojo-asiakaspalvelu on yksi tapa pitää yhteyttä asiakkaisiisi ja varmistaa, että kaikki mahdolliset ongelmat ratkaistaan ​​nopeasti ja onnistuneesti. Vaikka käytettävissä on monia asiakastukialustoja, tämä saa jatkuvasti korkeita arvosteluja. GetApp-yhteisö tarkisti tämän ohjelmiston ja antoi sille viisi tähteä viidestä.

20 – CrashPlan

CrashPlan

CrashPlan on pilvivarmuuskopiointiratkaisu. Ohjelma toimii tietokoneesi taustalla ja varmuuskopioi jatkuvasti tärkeitä tiedostoja, jos tietokone kaatuu. Jos kuvittelematonta tapahtuu, et menetä tärkeitä projekteja tai asiakkaan yhteystietoja. Sen sijaan voit asentaa nämä tiedot vain varmuuskopioiduista tiedostoista CrashPlan-pilveen.

Bonustyökalut

Plerdy

Plerdy-työkalut – monitoimi SaaS-ratkaisu muuntoprosentin ja UX: n parantamiseksi verkkosivuilla. Jotta saavutettaisiin maksimaalinen muuntamistaso, sinun on analysoitava koko joukko tärkeitä tilastoja. On tarpeen tietää liikenteen lähteet, selata syvyyttä, ymmärtää, mitä verkkosivustoelementtejä käyttäjät napsauttavat useimmiten, ja valvoa käytettävyyttä.

Heatmaps, PopUp älykkäät lomakkeet ja SEO-checker ovat 3 tuotetta, jotka voivat auttaa tavoitteen saavuttamisessa. Kerättyjen tietojen perusteella voit kehittää toimintasuunnitelman tuloksen lisäämiseksi tämän kaiken avulla yhdessä CRO-alustassa.

Qwilr

Qwilr on työkalu, jonka avulla on helppo luoda ja muuttaa yritysasiakirjoja kauniiksi ja intuitiivisiksi verkkosivuiksi, mikä puolestaan ​​antaa käyttäjille pääsyn analytiikkaan ja muihin hyödyllisiin työkaluihin. Kuvittele uudelleen vanhat PowerPoint-kansisi ja PDF-tiedostosi ja haaveile luovasta, inspiroivasta viestinnästä, joka näyttää ammattimaiselta ja jota on helppo tehdä.

Tarkista se kokeilemalla Qwilrin asiakirjageneraattori – Se on ilmainen työkalu, joka tuottaa automaattisesti paketin henkilökohtaisia ​​ehdotuksia, tapaustutkimuksia, laskuja ja esitteitä yrityksille muutamassa minuutissa. Vastaa vain muutamiin kysymyksiin, ja asiakirjat on räätälöity yrityksellesi ja brändillesi.

Moosend

Jos käytät verkkokauppaa, sinun on ehdottomasti kirjauduttava sisään Moosend, yksi hauskeimmista, hienoimmista ja hyödyllisimmistä alustoista siellä. Tai ehkä tarkista se riippumatta, koska Moosendin tavoitteena on auttaa yrityksiä kasvamaan ja osumaan siihen postilaatikkoon joka kerta.

Edistyneellä analytiikalla, markkinointiautomaatioominaisuuksilla, jotka ovat suoraan tulevaisuudesta, ja kiiltävä vedä ja pudota -sähköpostieditori valmiilla uutiskirjepohjat jotka eivät vaadi lainkaan koodia toimimiseksi, Moosend tarjoaa markkinoinnin automatisointityökalun, jonka avulla voit tuntea olosi hoitoon, kapeastasi riippumatta.

Mailigen

Mailigen auttaa luomaan ihmisyhteyksiä sähköpostimarkkinoinnin automaation avulla. Työkalun takana oleva joukkue tietää, että ihmisen silmä rakastaa kauneutta ja yksinkertaisuutta. Siksi Mailigenin esteettisesti suunnitellut sähköpostit avautuvat ja auttavat sinua jättämään pysyvän vaikutelman.

Sähköpostitietojen analysoinnista ja A / B-testausominaisuuksista aina moniin eri integrointeihin – Mailigenillä on kaikki tämä.

Omnisend

Kun verkkokaupat siirtyvät yksinkertaisista sähköpostikampanjoista täydelliseen omikanavakokemukseen, he kääntyvät Omnisend. Toisin kuin muut markkinoilla olevat markkinoinnin automaatiojärjestelmät, Omnisend antaa sinun lisätä useita markkinointikanavia samaan automaatiotyönkulkuun. Sähköpostimarkkinointi, SMS, Facebook Messenger ja web push -ilmoitukset – saat kaiken tästä all-in-one-markkinoinnin automaatioalustasta.

Syvä integraatio verkkokauppaalustojen kanssa tarkoittaa, että voit perustaa automatisoinnin työnkulut, aloitussivut ja poistumistarkoituksen sisältävät ponnahdusikkunat ilman minkäänlaisia ​​kehitystaitoja. Tämän integroinnin avulla voit myös kerätä arvokasta tietoa asiakkaidesi ostokäyttäytymisestä ja käyttää sitä parempaan personointiin ja segmentointiin, mikä viime kädessä lisää myyntiä ja tuloja. Omnisend on ehdottomasti katsomisen arvoinen verkkotyökalu, joka säästää aikaa ja auttaa ansaitsemaan enemmän tuloja.

Buddy Punch

buddypunch

Yrityksen johtamisen kannalta työntekijöiden ajan tarkka seuranta on tärkeää. Jos etsit aikaseurantaohjelmistoa, joka on yksinkertainen mutta tehokas ja tekee kaiken raskaan nostamisen puolestasi, niin Buddy Punch voisi olla ratkaisusi.

Ne tarjoavat laajan valikoiman ominaisuuksia, kuten voimanottovoiman seuranta ja karttumat, ylityölaskelmat ja edistyneemmät ominaisuudet, kuten kasvojentunnistus kaverin lävistyksen estämiseksi. Heillä on laajat palkanlaskentatyökalut, jotka ovat muokattavissa vastaamaan yrityksesi tarpeita.

Buddy Punch tarjoaa helpon integroinnin top-kirjanpito-ohjelmistojen, kuten Quickbooks ja Paychex, kanssa muiden mukautettujen laskutus- tai laskutusjärjestelmien kanssa – Tarjoaa hallintaan mahdollisuuden synkronoida työntekijöiden työtunnit pyydettäessä.

Kaikkien tämän lisäksi Buddy Punch on online-pohjainen, joten kuka tahansa Internet-yhteys voi käyttää sitä. Sekä järjestelmänvalvojille että työntekijöille annetaan helppokäyttöisen sovelluksen tai selaimen ansiosta mahdollisuus valita, mikä katseluasetus on heille paras.

Automizy

automizy

Olen ottanut yhteyttä Automizyn ystäviemme kanssa sisällyttääkseen heidän työkalunsa tähän artikkeliin, Mor Mester vastasi meille seuraavalla,

Automizy on tehtävä elämästäsi markkinoijana / pienyrityksen omistajana helpompana antamalla sinulle mahdollisuus käsitellä sähköpostimarkkinointia tehokkaasti. Voit toteuttaa ratkaisumme helposti, ja ominaisuudet auttavat sinua saavuttamaan haluamasi lopputuloksen vähemmän vaivalla. Järjestelmässämme ei tarvitse käyttää useita sähköpostilistoja, koska se perustuu yhteystietojen merkitsemiseen ja segmentointiin. Seurauksena on, että sähköpostitietokannassasi ei ole päällekkäisyyksiä, mikä tarkoittaa, että maksat vähemmän.

Voit käyttää segmenttejä lähettääksesi räätälöityjä joukkossähköposteja tilaajillesi tietosi perusteella. Meidän vetämämme & pudotuseditorilla voit luoda kauniita, reagoivia sähköpostiviestejä, joita tilaajat rakastavat. Voit antaa tilaajillesi täysin henkilökohtaisen kokemuksen Automizystä. Suunnittele tiputuskampanjasi vain visuaalisessa työnkulkueditorissa, joka auttaa sinua segmentoimaan yleisösi sen mukaan, kuinka he sitoutuvat sähköposteihisi.

Seuraa suorituskykyä ja luo raportteja massa- ja automatisoiduista kampanjoistasi edistyneellä analytiikalla.

Julkaisemme myös päivitetyn version AI: stämme noin kuuden kuukauden kuluessa. Sen avulla voit:

 • Lähetä sähköpostia, kun tilaajat ovat todella postilaatikossa,
 • kirjoita parempia aiheita (lisätäksesi avointa määrää),
 • jaa testisähköpostit automatisoiduissa kampanjoissa (tulosten lisäämiseksi).

Toggl

Toogl

Aikasi on arvokasta ja Toggl auttaa sinua seuraamaan kuinka kauan vietät kullekin tehtävälle. Toggl tarjoaa sekä ilmaisia ​​että maksullisia vaihtoehtoja. Vedä työkalu vain verkkoon, kirjaudu sisään ja seuraa aikaa asiakkaan, projektin tai tehtävän mukaan. Jos sinulla on asiakkaita, jotka maksavat sinulle tunti, Togglin avulla jokaiseen tehtävään käytetyn ajan seuranta voi myös helpottaa laskutusta.

Aika lääkäri

Aika lääkäri

Time Doctor -sovelluksen avulla työntekijöiden seuraaminen on helppoa. Se voi seurata, kuinka työntekijäsi viettävät aikansa – työskentelevätkö ne töissä vai tuhlataanko jotain muuta?

Tope Longe, Time Doctor -sisältömarkkinoinnin asiantuntija, on kertonut meille, kuinka Time Doctor pystyy parantamaan organisaation tuottavuutta,

Aika lääkäri on aikaseurantaohjelma työpaikan tuottavuuden seuraamiseksi ja lisäämiseksi. Sekä yksilöiden että yritysten on hyödyllistä seurata tarkasti työaikaa ja yleistä tuottavuutta. Sen avulla voit kerätä työntekijöiden työtapojen seurantatietoja ja antaa yksinkertaisen analyysin siitä, kuinka tärkeimpiä alueita voidaan parantaa tuottavuudella.

Siinä on useita ominaisuuksia, jotka parantavat ryhmäsi tuottavuutta, kuten verkkosivustojen ja sovellusten seuranta, häiriöiden torjunta-ponnahdusikkuna, joka auttaa käyttäjiä pysymään tehtävässään, palkanhallintaominaisuudet ja lukuisat integroinnit kolmansien osapuolten sovelluksiin.

Time Doctorilla ei ole myöskään poissaoloja ja myöhästymisraportteja, jotka auttavat pitämään työntekijöitä toiminnassa ruuhka-aikoinaan ja helpottamaan heidän kommunikointia vapaa-ajan tarpeista. Valinnaisena ominaisuutena se voi ottaa kuvakaappauksia muutaman minuutin välein keinona vahvistaa työntekijöiden työskentelevän.

Jäävuoren huippu

Nämä ovat vain muutama suosikki työkalu pienille pienyrityksille. Pienyritysten tehostamisen kannalta on rajattomia mahdollisuuksia työkaluille, joita voidaan käyttää.

Alkuperäinen artikkeli julkaistaan ​​ensin WHSR-blogi; Sitä hallitsevat ja päivittävät nyt BuildThis.io-esikunnat.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map