19 mahtavaa alustaa oman verkkosivustosi ja mobiilisovelluksesi luomiseen

On vuosi 2019 ja jos sinulla ei vieläkään ole verkkosivustoa yrityksellesi tai brändillesi, on aika korjata se. Olitpa digitaalisen markkinoinnin guru tai pienyrityksen omistaja, tarvitset verkkosivuston, jotta digitaalinen läsnäolosi voidaan ilmoittaa.


Saatat sanoa itsellesi: “En tiedä mitään ohjelmoinnista, kuinka minun piti rakentaa verkkosivusto!”

Älä huoli! Monet verkkosivustojen rakennusympäristöt ovat nykyään erittäin helppokäyttöisiä, sinun ei tarvitse olla IT-asiantuntija luodaksesi hämmästyttävän näköisen verkkosivuston.

Niille, jotka eivät pelkää koodausta, meillä on muutama CMS, johon voit upottaa hampaasi.

Haluatko oman verkkosivustosi tai mobiilisovelluksesi? Tässä on 19 hyvää alustaa työn tekemiseen napsauttamalla twiittiä

Erittäin helppo alusta

foorumi
Mitä se tarjoaa?
esimerkit
MinustaYksinkertainen ja nopea aloitussivu. Täydellinen valinta digitaaliseen käyntikorttiin.Tutkia
WeeblyHelpoin alusta. Upea ensimmäisen verkkosivuston luomiseen verkossa. (Lue arvostelu)Tutkia
JimdoYksinkertainen verkkokauppaan keskittyvä alusta. Rajoitetut mallit.Tutkia
WordPress.comKäytä parhainta alustaa bloggaamiseen ja julkaisemiseen.Tutkia
WebnodeHyvä monikielisten verkkosivustojen luomiseen, älä unohda mainosten näyttämistä.Tutkia
WixYksi parhaista rakastetuista alustoista. Luokan huippu. (Lue arvostelu)Tutkia
SquarespacePaljon kauniita hyvin suunniteltuja malleja. (Lue arvostelu)Tutkia
ShopifyRakastimme verkkokaupan rakentajaa. Aloita myyminen sosiaalisesti helposti. (Lue arvostelu)Tutkia
VolusionKallio verkkokaupan hallintaan.Tutkia
BigcommerceKattava ja helppokäyttöinen verkkokaupan valmistaja. (Lue arvostelu)Tutkia

Asiantuntijatasot

foorumi
Mitä se tarjoaa?
esimerkit
JoomlaKehittynyt CMS-alusta tehokkailla työkaluilla, jotka voidaan rakentaa alusta alkaen.Tutkia
WordPress.orgErittäin muokattava CMS, jossa on paljon laajennuksia ja teemoja.Tutkia
DrupalAvoimen lähdekoodin skripti ja suosittu ohjelmoijien keskuudessa.Tutkia
PrestaShopverkkokauppaan keskittynyt CMS kattavaa digitaalista myymälää varten.Tutkia
WooCommerceAinutlaatuinen laajennus, joka tekee WordPressistä helposti tehokkaan verkkokaupan.Tutkia
MagentoVerkkokauppaalusta, jossa on laajoja ominaisuuksia, mutta jyrkkä oppimiskäyrä.Tutkia

Mobiilisovellusten luomisalustat

foorumi
Mitä se tarjoaa?
esimerkit
AppInstituteDIY-sovellusten rakennusalusta iPhone- ja Android-sovelluksille.Tutkia
SwifticMobiilisovellusten valmistaja, jolla on kanta-asiakaskorttiominaisuuksia verkkokaupan lisäämiseksi.Tutkia
ShoutemLuo sovellus nopeammin käyttöympäristön avulla. Tai voit palkata heidän tiiminsä tekemään sen.Tutkia
AppYourselfKäyttäjäystävällinen alusta aloittelijoille sovellusten luomiseen.Tutkia

Joten oletko valmis aloittamaan oman verkkosivustosi rakentamisen? Tässä on 16 mahtavaa alustaa ja 4 sovellusten valmistajaa verkkosivun luomiseksi!

10 erittäin helppoa alustaa verkkosivuston luomiseen

Verkkosivun rakentamisen ei tarvitse olla tuskallinen kokemus. Näiden sisällönhallintajärjestelmien (tai verkkosivustojen rakennusalustojen) avulla sinun ei tarvitse katsoa yhtä koodiriviä luotaessa omaa verkkosivustoasi.

Olipa kyse yksinkertaisesta portfoliosivusta, yrityksesi digitaalikaupasta tai jopa vain harrastusruokapäiväblogista, kun tiedät kuinka käyttää tekstinkäsittelyohjelmia (eli MS Words) tai sähköpostia, sinulla on mahtava sivusto päivitetty ja – juoksee nopeasti.

Paras osa? Monet näistä alustoista ovat erittäin halpoja! Sinulla voi olla henkilökohtainen verkkotunnus ja luotettava verkkosivustojen tarjoaja alle 5 dollarilla kuukaudessa.

1- Weebly

WeeblyKäy Weeblyssä

Yksi helpoimmista verkkosivustojen rakentajista, Weebly on upea ihmisille, jotka luovat ensimmäisen verkkosivustonsa. Käyttämällä yksinkertaista “vedä ja pudota” -järjestelmää, voit rakentaa kauniita Weebly-verkkosivustoja, jotka ovat suhteellisen nopeita ja kivuttomia.

Weebly tarjoaa erilaisia ​​hinnoittelutasoja, mutta heidän ilmaisella tilillä on vielä paljon tarjottavaa, mukaan lukien rajaton määrä online-tallennustilaa.

Huomaa – Haluat ehkä myös tutustua perinteiseen hosting-yritys SiteGroundiin. SiteGround on yksi parhaimmista yritysmahdollisuuksista. Sen perustarjous jaetusta hosting-ohjelmasta on hieman halvemmalla, tukee Weebly Basics -palvelua ja tarjoaa muita käyttäjäystävällisiä ominaisuuksia (kuten yhden napsautuksen SSL-asennus, ilmainen sivuston siirtäminen ja halvan haittaohjelmien seuranta).

2 – Shopify

ShopifyKäy Shopifessä

Shopify on Wix- ja Squarespace-verkkojen vastaava verkkokaupan rakentaja. Suunnittelun ja helppokäyttöisyyden kannalta Shopify on yksi parhaimmista online-kauppapaikkojen perustamiseen.

Kaikkien työkalujen ja palveluiden ollessa valmiina verkkosivustollaan, Shopify pyrkii tekemään alustaansa yhden luukun verkkokaupoista ja vähittäiskauppiaista..

Näin voit aloittaa tippakaupan Shopifyn avulla.

3 – WordPress.com

WordPressKäy WordPressissä

WordPress (valta 31,9% Internetistä) on aina ollut blogaajien suosikki käyttäjäystävällisistä työkaluistaan ​​ja bloggaajakeskeisestä käyttöliittymästään, joka mahdollistaa suuren muokattavuuden.

Verrattuna muihin verkkosivustojen rakentajiin, WordPressillä on vähän oppimiskäyrää, mutta jos käytät aikaa oppia järjestelmän järjestelmän sisällöistä, huomaat, että WordPress tarjoaa runsaasti hallintaa blogisivuston luomisessa..

4- Wix

WixKäy Wixissä

Wixiä pidetään yhtenä parhaista ilmaisista verkkosivustojen rakentajista, ja sillä on paljon tarjottavaa yrityksille ja tuotemerkeille, jotka ovat vasta alkamassa ja joilla on tiukat budjetit.

Wixin vaikuttavan mallisto- ja teemaluettelon ansiosta Wixin erittäin joustavien työkalujen avulla voit luoda verkkosivustoja, jotka ovat ”täydellisiä pikseliä” ja ammattimaisia.

Opi luomaan Wix-verkkosivusto käyttämällä tätä vaiheittaista opasta.

5- About.me

minustaKäy About.me-sivustossa

Tarvitsetko nopean ja yksinkertaisen aloitussivun itsellesi? About.me on täydellinen valinta digitaalisen käyntikortin tai keskussivun luomiseksi, joka linkittää kaikkiin online-profiilisivustoihisi (kuten Facebook, Linkedin, Twitter, Google+ jne.).

About.me-sivun asettaminen on riittävän yksinkertaista. Hanki vain nimesi ja URL-osoitteesi, laita taustakuvaan kuvauksen kanssa ja olet valmis!

6- Jimdo

JimdoKäy Jimdo

Jos haluat enemmän verkkokauppaan keskittyvää verkkosivustojen rakentajaa, et voi mennä pieleen Jimdon kanssa. Samoin kuin Weebly, Jimdo tarjoaa helppokäyttöisiä työkaluja, joiden avulla voit luoda helposti liukas verkkokaupan muutamassa minuutissa..

Voit pysyä Jimdo ilmaisella alustalla (jolla ei ole aikarajoitusta), mutta päivittäminen heidän Jimdo Pro- ja JimdoBusiness-ohjelmiin tarjoaa upeita all-in-one-paketteja.

7- verkkosolmu

webnodeKäy Webnodessa

Webnode ei ehkä pinoa muita verkkosivustojen rakentajia ominaisuuksien ja työkalujen suhteen, mutta useiden kielten tukemisen kannalta Webnodella on ne paikoillaan.

Webnoden alustalla on mahdollisuus luoda monikielisiä verkkosivustoja yli 20 kielelle, ja se palvelee enemmän kansainvälistä yleisöä..

8- Ruututila

SquarespaceSiirry Squarespaceen

Suora kilpailija Wixille kauniissa malleissa, Squarespace pyrkii luomaan kauniita verkkosivustoja tuotemerkkiisi.

Tunnisteen ”Build It Beautiful” avulla voit odottaa sivustollesi runsaasti suunnittelumalleja, jotka ovat hyvin, kauniita.

Seuraa aloittelijaopasta siitä, kuinka Squarespace-sovellusta käytetään verkkosivun luomiseen.

9- Ääni

volusionKäy Volusionissa

Volusio nojaa enemmän taajuuksien web-rakennuspuolen toimintapuolelle (ts. Varastonhallinta, asiakashallinta jne.).

Samoin kuin Shopify, Volusion tarjoaa all-in-one-ratkaisun yrityksille verkkokaupan luomiseksi.

10 – isokauppa

bigcommerceKäy Bigcommerce-sivustossa

Kattavimman verkkokaupan rakentaja Bigcommerce tarjoaa sinulle kaikki työkalut, joita tarvitset digitaalikaupan perustamiseen yrityksellesi.

Normaalisuunnitelman maksaminen antaa sinulle pääsyn heidän monipuoliseen käyttöympäristöönsä, joka sisältää rajoittamattoman määrän tuotteita, rajaton kaistanleveys, rajoittamaton tallennustila ja täysin toimiva myymälä.

Huomaa: Jos sinulla on budjettirajoitus, tässä on luettelo ilmaisista verkkosivustojen rakennussuunnitelmista, joita voit harkita verkkosivustoasi luotaessa.

6 asiantuntijatason alustaa verkkosivuston luomiseksi

Asiantuntijatason alustat ovat, missä todella pystyt teknisesti kehittämään verkkosivustosi. Ajattele helppoja alustoja, sillä asunnon tai osakehuoneiston uudelleenkorjaus asiantuntija-alustan käytön yhteydessä on samanlainen kuin oman talosi rakentaminen..

Näillä sisällönhallintajärjestelmillä (CMS) voidaan rakentaa paremmin, mutta se edellyttää, että sinun on tunnettava HTML, CSS, PHP ja muut web-ohjelmointikielet..

Näiden käyttöympäristöjen käyttäminen voi tulla kalliiksi, mutta pystyt luomaan ja ylläpitämään sivustoasi suoremmin, ja sinulla on parempi joustavuus ominaisuuksien lisäämisessä.

1- Joomla

joomlaKäy Joomlassa

Palkittu CMS, Joomla on yksi yleisimmin käytetty avoimen lähdekoodin web-rakentaja tehokkaiden online-sovellusten, helppokäyttöisten ohjelmistojen ja joustavan laajennettavuuden avulla.

Joomlan erittäin edistyksellisillä CMS-työkaluilla, jotka tukevat sosiaalista, verkottumista ja verkkokauppaa, on erittäin edistyksellisiä CMS-työkaluja..

2 – WordPress.org

wordpressorgKäy WordPress.org-sivustossa

Jos rakastat WordPressin ominaisuuksia ja työkaluja, mutta halusit isännöidä sivustoasi omalla verkkotunnuksellaan, voit siirtyä WordPress.org-sivustoon, heidän CMS-keskittyvään verkkorakennuksen alustaan.

Monet ominaisuudet säilyvät WordPress.org-sivustolla, mutta koska ylläpidät omaa verkkotunnustasi, laajennusten ja ominaisuuksien lisäämisessä on enemmän joustavuutta, koska sinulla on suora koodausoikeus.

Näin voit aloita blogi tai luo uutissivusto verkkosivustolla WordPressin avulla.

3 – Drupal

drupalKäy Drupalissa

Drupal on edistyksellinen lähestymistapa CMS: ään tarjoamalla räätälöity alusta ohjelmoijille ja koodereille.

Avoimen lähdekoodin skripti on suosittu ohjelmoijien keskuudessa, koska se mahdollistaa sivustosi täydellisen hallinnan ja räätälöinnin, mikä tarkoittaa, että voit luoda mitä tahansa yksinkertaisista blogeista kattaviin keskustelupaneeleihin..

4 – PrestaShop

PrestaShopKäy PrestaShopissa

PrestaShop on ratkaisu, jota useimmat verkkokaupat etsivät, jos he haluavat rakentaa kattavan digitaalisen myymälän.

Verkkokauppaan keskittyvä CMS on loistava aloitusvalinta pienille yrityksille ja yrittäjille, koska niiden vahvat ominaisuudet ja laajat integroinnit ovat loistavat aloittamalla yksinkertaisella ja kehittämällä siitä jotain muuta huonompaan suuntaan.

5 – WordPress + WooCommerce

woocommerceKäy WooCommerce-sivustossa

WooCommerce on ainutlaatuinen verrattuna muihin CMS: iin siinä mielessä, että se on lähinnä laajennus, joka muuttaa WordPress-verkkosivustosi tehokkaaksi verkkokauppaan.

WebPalvelusivustot, kuten Bluehost, yhdistävät ne usein WordPress-pakettiin, jotta sinulla voi olla sekä tehokas web-rakentaja että verkkokaupan alusta yrityksellesi.

Opi rakentamaan WooCommerce-verkkokauppa WordPressin avulla.

6- magento

MagentoKäy Magento

Magento tarjoaa laajan ominaisuusjoukon ja mahdollistaa verkkosivustojensa mukautettavuuden, mikä tekee niistä parhaan valinnan kauppiaille, joilla on resursseja ja jotka haluavat ottaa käyttöön edistyneimmän tekniikan verkkokaupassaan..

Sen vankka alusta ja tehokkaat ominaisuudet sopivat edistyneille ohjelmoijille ja kehittäjille, jotka tietävät kuinka hyödyntää toimintojaan täysimääräisesti.

4 mobiilisovelluksen luomisalustaa

Suurin osa nykyään käyttää todennäköisemmin älypuhelimia ja tablet-laitteita vierailemaan sivustossasi, joten kannattaa olla verkkosivusto, joka on optimoitu mobiililaitteille.

Mobiililaitteille optimoidun HTML5-verkkosivuston luominen voidaan helposti tehdä sovelluksilla, jotka voivat optimoida sivustosi sekä Androidille että iOS: lle. Koodauskokemusta ei tarvita!

1- AppInstitute

Käy AppInstitute-sivustossa

Aloittaville ja pienyrityksille matkaviestinnän markkinoinnin suosion yrittäminen voi olla valtava haaste.

AppInstitute tarjoaa pienille yrityksille yksinkertaisen tavan luoda, julkaista ja hallita omaa iPhone- ja Android-sovellustaan ​​DIY-sovellusten rakennusalustalla, mikä tekee sovellusmarkkinoille pääsyn helpoksi pienimmänkin tekniikan taitaville pienyrityksille.

Helppokäyttöisen käyttöliittymän avulla voit vain valita mallin ja sekoittaa ja sovittaa sovelluksen luoja -ominaisuuksia tehdäksesi oman sovelluksesi nopeasti, kirjoittamatta yhtä koodiriviä käyttämällä intuitiivista, tehokasta sovellusvalmistajaa.

2 – Swifitc

swifticSiirry yrityksen Swiftic sivuille

Aiemmin nimeltään Como, Swiftic antaa sinun luoda oman ammattitason mobiilisivustosi heidän sovelluksensa avulla.

Soveltuu hyvin pienille yrityksille. Sovelluksen avulla voit luoda mobiilisivuston, johon on kiinnitetty runsaasti verkkokaupan ominaisuuksia, kuten kanta-asiakasohjelmia ja ravintolavarauksia.

3 – Shoutem

shoutemKäy Shoutemissa

Shoutem tekee mobiilisivuston luomisesta hauskan kokemuksen kiillotetulla ja helppokäyttöisellä sovellusvalmistajalla.

Perussuunnitelman avulla voit luoda vain natiivin HTML5-sovelluksen, kun taas pääsy heidän parhaisiin ominaisuuksiinsa ja mahdollisuus luoda iOS- ja Android-yhteensopivia sovelluksia ovat heidän Advanced Plan -sovelluksessaan.

4- AppYourself

appyourselfKäy AppYourself -sivustolla

AppYourself on räätälöity pienille yrityksille ja yrittäjille, jotka haluavat helpon käyttää ja luoda helppokäyttöisen sovelluksen.

Niiden verkkokaupassa on joukko moduuleja ja malleja, joita voidaan käyttää myös eri toimialoille.

Verkkosivustojen rakennusalustojen UKK

Minkä verkkosivuston rakentajan minun pitäisi valita?

Se riippuu verkkosivustosi tarkoituksesta ja siitä, mitä etsit.

Verkkosivustotarkoituksiin: Weebly ja Wix ovat erittäin suositeltavia. Ne ovat innovatiivisin yritys, joilla on uusimmat suuntaukset ja toimialakohtaiset työkalut.

Verkkokauppaan: Shopify on nykyään monipuolinen verkkokaupan rakentaja. Siinä on kaikki valmiina sinulle. Voit laajentaa myyntikanavasi muihin alustoihin.

Jos olet itse toiminut, voit valita itse isännöidyt CMS: n, kuten WordPressin.

Minkä verkkokaupan rakentajaa suosittelet minulle?

Vaikka suurimmassa osassa verkkosivustojen rakentajia on mahdollisuus luoda myymälä, uskomme silti, että Shopify on oikea. On helppo hallita tuotteitasi, asiakastietoja, integroida muihin myyntikanaviin jne.

Näin voit luoda verkkokaupan Shopifyn avulla.

Kuinka paljon maksaa verkkosivuston tekeminen?

Verkkosivun luomisen todellisia kustannuksia on vaikea löytää. Se ylittää usein rahaa. Muista, että tarvitset aikaa ja vaivaa verkkosivustoa luotaessa. Jos olet yrityksen omistaja, sisällyttäkää kuukausikustannuksesi osaksi kustannusta?

Mutta jos kysyit alkuperäisiä kustannuksia, karkea luku sisältää
1- Verkkotunnus (noin 10–15 dollaria)
2 – Verkkosivuston rakentaja (noin 8–12 dollaria) tai Web-isäntä (ts. SiteGround – alle 5 dollaria)

Mikä on paras verkkosivustojen rakentaja SEO: lle?

Sivustojen rakentajat, kuten Wix ja Weebly, tarjoavat mukavuuden verkkosivuston optimointiin hakukoneelle. On kuitenkin vaikea määrittää, mikä verkkosivustojen rakentaja tarjoaa parhaan SEO-palvelun.

Verkkosivustosi ei näy hakutulosten ensimmäisellä sivulla käyttämällä tiettyä verkkosivuston rakenninta.

Sillä ei ole järkeä. SEO-palveluihin menee liian monia muuttujia, jotka vaikuttavat sijoitukseen. Tämä voi vaihdella verkkosivustojen tyypistä ja mukana olevasta kapeasta.

Tässä on perustiedot siitä, miten SEO toimii.

Pitäisikö minun ostaa verkkotunnuksen verkkotunnuksen rekisteröintiyrityksen tai verkkosivustojen rakentajan kautta?

Se helpottaa asioita, jos ostat verkkotunnuksen verkkosivustojen rakentajien kautta. Sinun on helppo yhdistää verkkotunnus verkkosivustoosi.

Jotkut verkkosivustojen rakentajat tarjoavat jopa vuoden ilmaiseksi, jos kirjaudut heidän kanssaan. Vaikuttaa siltä, ​​että on oikea valinta ostaa verkkotunnus yhdessä verkkosivuston rakentajan kanssa.

Mutta asiat saattavat näyttää erilaisilta vuosien varrella. Verkkotunnuksen ylläpitokustannukset ovat korkeammat (noin 20 dollaria verkkosivustojen rakentajalla). Hinta on halvempi, jos verkkotunnuksesi on tällä hetkellä verkkotunnusten rekisteröintiyrityksen kanssa. (GoDaddy tai NameCheap – noin 10–15 dollaria).

Sinun on tehtävä vähän työtä yhdistääksesi verkkotunnuksen (verkkotunnuksen rekisteröintiyritykseltä) verkkosivuston rakentajaan. Se on vain kertaluonteinen yritys.

Lisäksi verkkotunnuksen hallitseminen on sinulle helpompaa, jos vaihdat toiseen verkkosivustojen rakentajaan.

Voinko rakentaa verkkosivuston ilman suunnittelu- ja koodaustaitoja?

Joo. Kaikilla verkkosivustojen rakentajilla on helppo käyttää vetämistä & pudota ominaisuudet. Tämä ominaisuus antaa sinulle mahdollisuuden luoda verkkosivusto, vaikka et ole ammattilainen.

Ensimmäinen askel on valita sopiva malli alallesi. Sitten voit alkaa muokata ja täyttää sen sisältösi kanssa.

On välttämätöntä palkata verkkosivustojen suunnittelija tai kehittäjä?

Sinun on päätettävä itse. Voit ehdottomasti ulkoistaa web-kehitystyön tai palkata ammattilaisen auttamaan sinua, jos olet kadonnut puolivälissä.

Sinun on ehdottomasti käydä läpi kunkin verkkosivuston rakentajan oppimiskäyrä ennen tottumista siihen. Ei hätää, suurin osa verkkosivustojen rakentajista tarjoaa kattavan oppaan.

Kaikki verkkosivustojen rakentajat tarjoavat sinulle koodittoman tavan verkkosivustosi rakentamiseen. Sinun on vain päätettävä teemasta ja aloitettava sisällön lisääminen. Vaihda logo ja favicon, niin verkkosivustosi on valmis julkaisemiseen.

Voinko siirtää verkkosivustoni verkkosivustojen rakentajalta omalle isäntälleni?

Ei. Valitettavasti et voi tehdä sitä.

Jos olet rakentanut verkkosivuston verkkosivuston rakentajan kanssa, se yhdistää siihen myös useita näkökohtia. Esimerkiksi. Web-suunnittelu, tietokanta, isäntä ja koodauskieli ovat asioita, joihin liittyy.

Se voi tuntua helppolta viedä ja tuoda, mutta se on epärealistista. Mukana on paljon omistusoikeuden puolia. Ellet käytä CMS: ää kuten WordPress, voit siirtää verkkosivustosi mihin tahansa haluamaasi isäntään.

Mitä asioita minun tulisi tutkia valittaessa verkkosivustojen rakennusalustaa?

Jokaisella verkkosivujen rakentajalla on ainutlaatuinen myyntipiste. Tämä voi olla joko hyvää tai huonoa. Jokainen yritys haluaa olla erilainen ja tarjota jotain ainutlaatuista markkinoiden kaappaamiseksi. Tämä johtaa käyttäjien valinnanvaraa paljon. Korosimme muutamia tärkeitä eroja, jotka pidämme tärkeinä.

Käytettävyys: Se sisältää käyttöliittymän, taustanhallinnan ja verkkosivustoeditorin. Jotkut on suunniteltu hyvin käyttäjäystävällisiksi, toiset ovat vähän teknisiä ja toiset välillä. Useimmat verkkosivustojen rakentajat käyttävät vetämällä ja pudottamalla -liittymää, johon voit lisätä kohteita haluamaasi sijaintiin. Muiden on käytettävä muutamaa koodausriviä, jotta se olisi täydellinen.

ominaisuudet: Saatat joutua kirjautumaan ilmaiseen kokeiluversioon katsomaanksesi kunkin verkkosivuston rakentajan ominaisuuksia. Palaa takaisin verkkosivustosi alkuvaiheeseen. Mieti huolellisesti, mitä haluat tehdä verkkosivustollesi. Etsi verkkosivustojen rakentaja, joka tarjoaa sinulle tärkeimmän ominaisuuden, jota etsit.

maksaa: Maksu on vähiten tärkeä tekijä. Jos verkkosivuston rakentaja on varustettu asioilla, jotka saavat sivustosi nousemaan, se on hintansa arvoinen.

johtopäätös

Brändillesi sopivan alustan löytäminen voi olla pelottavaa, varsinkin jos olet pieni yritys tai yksin yrittäjä.

Onneksi paljon verkkosivustojen rakentajia on helppo oppia, jotta voit aloittaa heti. Kun olet valmis siirtämään sen seuraavalle tasolle, voit tarkistaa ilmaisen oppaamme, jonka avulla voit alkaa rakentaa mahtavia asioita tuotemerkillesi!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map