15 (ilmaista) Favicon-generaattoria, joita ehdottomasti suosittelemme

Joten olet valmis aloittamaan blogin tai sivuston. Olet tehnyt tutkimuksesi, mitä verkkosivustojen rakentajaa käytetään. Olet päättänyt sivustollesi todella hienon nimen. Hei, saatat jopa olla valmis ja haluat vain alkaa ansaita rahaa blogiisi.


Mutta odota, ennen kuin teet sen. Tässä on pieni testi. Lataa blogi selaimeen ja lataa sitten kaikki muut verkkosivustot.

Huomaa jotain erilaista?

Sen lisäksi, että kyse on kahdesta eri sivustosta (tietysti), huomaat, että useimmissa sivustoissa on nämä pienet kuvakkeet välilehdessä. Nämä ovat faviconeja – lyhenteitä suosikkikuvakkeesta – ja uskokaa tai älkää, yhden olemassaolo on oikeastaan ​​melko tärkeää tuotemerkkillesi.

Mikä on Favicon ja mistä saan ne

Mitä faviconit oikeasti ovat? Ne ovat pieniä pieniä kuvakkeita, jotka ilmestyvät ennen URL-sivua, kirjanmerkkiluetteloa, verkkosivuston osoitepalkkia, välilehden selaimia ja muita liittymäelementtejä.

Faviconeilla on yleensä seuraavat koot: 16 × 16, 32 × 32, 48 × 48, 64 × 64, 128 × 128. Suurin osa selaimista käyttää .ICO-muotoa, mutta jotkut käyttävät myös * .GIF ja * .PNG.

Faviconin luominen ei ole niin vaikeaa. Näiden 15 ilmaisen Favicon-generaattorin avulla, joita ehdottomasti suosittelemme, sinulla on ammattimaisen näköinen favicon sivustollesi nopeasti.!

1. Favicon-generaattori

favicon_genFavicon-generaattori

Ehkä helpoin generaattori käyttää, Favicon Generator antaa sinun luoda käyttövalmiuden favicon yksinkertaisesti lataamalla kuvan heidän sivustolleen. Tämä ilmainen favicon-generaattori pystyy tuomaan GIF-, JPEG- ja PNG-kuvatiedostomuotoja suoraan tietokoneeltasi ja muuntamaan ne .ICO-muotoon. Kun se on valmis, lähetä favicon-tiedosto vain verkkosivustosi juurikansioon.

Käy Favicon Generatorissa

2. Favicon.cc

favicon_ccFavicon.cc

Luovammin taipuvaisille voit luoda favicon Favicon.cc-sovelluksella. Online-ilmainen favicon-generaattori ja luoja. Sivusto on loistava luomalla favicon paikan päällä, jota voit myös animoida. Voit tuoda kuvia sekä sivusto tukee JPG-, JPEG-, GIF-, PNG-, BMP-, ICO- ja CUR-kuvamuotoja.

Käy Favicon.cc

3. Dynaaminen asema – Favicon-generaattori

dynamicdriveDynaaminen asema – Favicon-generaattori

Osa Dynamic Drive -verkkotyökaluista, Dynamic Drive – Favicon Generator on toinen yksinkertainen ja helppokäyttöinen ilmainen favicon-generaattori. Voit ladata kuvia, jotka ovat GIF-, JPG-, PNG- ja BMP-tiedostoissa, luodaksesi favicon-kuvakkeen. Heillä on myös lisävaihtoehto luoda 32 × 32 -pöytäkuvake ja 48 × 48 XP -kuvake.

Käy Dynamic Drive – Favicon Generator -sivustolla

4. Genfavicon

genfaviconGenfavicon

Genfavicon antaa sinun luoda favicon vain kolmella yksinkertaisella vaiheella. Genfaviconissa on hienoa, että voit valita kuvakkeen koon luotaessa. Kun olet ladannut kuvan joko JPEG-, GIF- tai PNG-tiedostona, voit valita favicon koon (16 × 16, 32 × 32, 48 × 48, 128 × 128). Voit myös esikatsella faviconiasi napsauttamalla sieppausta & Esikatselu ”-painike.

Käy Genfaviconissa

5. Favicongenerator

favicongenratorFavicongenerator

Favicongenerator on herkullinen kuvakegeneraattori, joka käyttää hyvin perustason käyttöliittymää pitäen sen käyttäjien kannalta yksinkertaisena. Tämä ilmainen favicon-generaattori on mitä tarvitset muuntamaan PNG-, JPG- tai GIF-kuvat .ico-muotoon. Sivustolla ei ole monia vaihtoehtoja ja se vaatii täysin neliön kuvan (100 pikseliä x 100 pikseliä), mutta sitä on erittäin helppo käyttää, jos olet laiska miettimään favicon luomista.

Käy Favicongeneratorissa

6. Prodraw

prowdrawProdraw

Useimmat favicon-generaattorit tukevat yleisiä kuvatiedostoja, mutta harvat antavat sinun käyttää valokuvatiedostoja. Prodraw ei tue vain tavallisia JPG-, GIF-, PNG- ja BMP-tiedostoja, vaan tukee myös TIF-tiedostomuotoja. Ilmainen favicon-työkalu voi luoda kuvakkeen useissa koossa (16 × 16, 32 × 32, 48 × 48, 128 × 128) ja tuottaa niitä myös erilaisilla terävyysasteilla, jotta voit verrata, mikä näyttää paremmalta sivustoltasi..

Käy Prodrawissa

7. Logaster.com

logasterLogaster.com

Logaster tarjoaa yli 5 000 000 erilaista logoa vyönsä alla. Se on ilmainen favicon-generaattori niille, jotka haluavat lisätä “persoonallisuuden” luotaessaan faviconia. Logasterin käytön aloittaminen on tarpeeksi helppoa. Napsauta vain Luo logo -painiketta, kirjoita yrityksesi nimi ja valitse toiminnan tyyppi. Tämän jälkeen sinulle annetaan valittava valinta logomallipohjia, joita voit mukauttaa.

Käy Logaster.com-sivustossa

8. Favicon.pro

Favicon.proFavicon.pro

Favicon.pro on toinen hieno ilmainen favicon-generaattori, jonka avulla voit luoda favicon-sivustollesi nopeasti ja helposti. Niillä on kaikki kuvakegeneraattorin perustoiminnot, joiden avulla voit ladata kuvia PNG-, JPG- tai GIF-muodossa ja muuntaa ne kuvakkeiksi. Toinen hieno asia Favicon.pro-ohjelmassa on, että ne sisältävät myös vaiheittaiset ohjeet kuvakkeen luomiseksi ja sen lataamiseksi verkkosivustollesi. Kuinka mahtava se on!

Käy Favicon.pro

9. Antifavicon

antifaviconAntifavicon

Antifavicon eroaa hiukan muista kuvakegeneraattoreista siinä mielessä, että se ei käytä lainkaan kuvia faviconin luomiseen. Sen sijaan se tuottaa favicon kokonaan tekstin kautta. Työkalussa on kaksi tekstikenttää, joihin voit kirjoittaa kuvakkeen luomiseksi. Sen lisäksi voit mukauttaa tekstin ja sen taustan värejä. Vaikka vaihtoehtoja on rajoitetusti, tämä ilmainen favicon-generaattori on hyvä valinta henkilöille, joilla ei ole suunnittelutaitoja.

Käy Antifaviconissa

10. RealFaviconGenerator.net

realfavicongenRealFaviconGenerator.net

RealFaviconGenerator on yllättävän tehokas työkalu verrattuna muihin favicon-generaattoreihin. Tämän työkalun avulla voit luoda faviksonin kaikille käytettävissä oleville alustoille. Lisäksi sinulla on myös mahdollisuus testata itse kuvaketta. Kirjoita vain verkkosivustollesi, napsauta ”Tarkista Favicon” -painiketta, niin se antaa sinulle palautetta faviconistasi. Voit tarkistaa, kuinka favicon näyttää eri selaimilla tai käyttöjärjestelmillä, ja korjata puuttuva.

Käy RealFaviconGenerator.net-sivustossa

11. Favic-o-Matic

favicomaticFavic-O-Matic

Favic-o-Matic väittää olevansa “lopullinen favicongeneraattori”, ja tekee sen tarjoamalla kaksi yksinkertaista vaihtoehtoa. Lataa kuva ja muunna se yhdeksi .ICO-tiedostoksi tai luo favicon kaikille käytettävissä oleville alustoille, mukaan lukien iOS ja Android-sovellukset. Voit mukauttaa favicon kokoa, taustaväriä ja muuta lisäasetuksissa.

Käy Favicomatic.com -sivustolla

12. Favikon

favikonFavikon

Tarvitsetko yksinkertaisen favicon-generaattorin? Favikonin vastauksesi. Tämän yksinkertaisen kuvakegeneraattorin avulla voit rajata ja ladata kuvan .ICO-tiedostona. Paitsi että Favikonilla ei voi tehdä paljon. Jos sinun täytyy pilata yksinkertainen favicon, tämä ilmainen työkalu on ehdottomasti sinulle.

Käy Favikonissa

13. Faviconit

faviconitFaviconit

Faviconit on toinen helppokäyttöinen työkalu favicon, apple touch -kuvakkeiden ja HTML-otsikkojen luomiseen useille alustoille ja laitteille. Vaiheet ovat tarpeeksi helppoja, lataa vain kuva ja se tekee loput. Tämän ilmaisen favicon-generaattorin avulla on myös helppo nimetä kuvakkeesi uudelleen. Napsauttamalla ”Advanced” -painiketta pääset muihin mukautusvaihtoehtoihin.

Vieraile Faviconitissa

14. Xiconeditor

xiconeditorXiconeditor

Haluatko luoda kuvakkeesi tyhjästä? Xiconeditor on erinomainen, jos haluat luoda faviconin, joka on täysin räätälöity. Tällä sivustolla on tyyppityökalu, harjatyökalu, lyijykynätyökalu, pyyhekumi ja paljon muuta, jotta voit luoda todella ainutlaatuisen faviconin ilmaiseksi. Voit myös tuoda kuvakkeen ja rajata sen suoraan käytettävissä olevilla työkaluilla ja esikatsella sitä ennen faviconin lataamista.

Käy Xiconeditorissa

15. Faviconr

faviconrFaviconr

Faviconr voi luoda kuvakkeita JPG-, GIF- ja PNG-tiedostoilla, samoin kuin muut tämän luettelon työkalut. Toinen asia, jonka se voi tehdä, on luoda favicon läpinäkyvällä taustalla käyttämällä läpinäkyvää GIF- tai PNG-kuvatiedostoa. Faviconrilla ei ole saatavana työkaluja, jotka tekisivät faviconien luomisen suoraan tämän työkalun kanssa.

Käy Faviconr.com-sivustossa

Kääri

Faviconin luominen ei vaadi paljon vaivaa, mutta sellainen todella auttaa. Oman ainutlaatuisen ja mukautetun faviconin omistaminen osoittaa, että olet tosissasi brändisi ja sivustosi suhteen. Lisäksi näitä ilmaisia ​​favicon-generaattoreita on helppo käyttää, ja ei ole haittaa kokeilla niitä!

Jos luulet puuttuvan jotain hienoa, ota meihin yhteyttä. Me lisäämme luetteloon.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map