13 helpointa tapaa lisätä tuotemerkkitietoisuutta (ja miksi sillä on merkitystä)

Bränditietoisuus voidaan määritellä brändin tunnistettavuudeksi – kuinka helposti kuluttajat voivat erottaa sen kilpailijoista. Brändilläsi on ratkaisevan tärkeää lisätä tuotemerkkitietoisuutta, koska ihmiset eivät osta helposti tuotemerkkiäsi kilpailijan sijaan, jos he eivät tiedä, mikä erottaa sinut. Mutta jos he tunnistavat, mikä tekee sinusta erilaisen, ja arvostavat sinua siitä, sinulla on jalka ylös kilpailun yli.


Googlen kiistatta on bränditietoisuuden kuningas. Se on niin tunnettu tuotemerkki, että käytämme sitä verbinä: kun etsimme jotain verkosta, sanomme yleensä, että aiomme “Google se”.

Mutta älä pelkää. Vaikka kotitalousnimeksi saaminen on bränditietoisuuden pyhä graali, sinun ei tarvitse saavuttaa Googlen tasoa lisätäksesi tuotemerkkitietoisuuttasi.

Itse asiassa ihmisten ei tarvitse edes muistaa tuotemerkkisi nimeä, jotta saavutat bränditietoisuuden perustason. Niin kauan kuin he muistavat jonkin tekijän, joka erottaa brändisi toisistaan, kuten pakkaus, värit, iskulause tai osa tarinasi, heillä on tietoisuus tuotemerkistäsi. He tietävät, mikä saa sinut erottumaan, ja tämä antaa heille syyn valita sinut.

Lue – Jessican 13 helpointa tapaa lisätä tuotemerkkitietoisuutta (ja miksi se on tärkeää) @ReferralRock #brandawareness kertoa ystävälle

Avaimet merkkitietoisuuden lisäämiseen

On paljon yksinkertaisia ​​tuotemerkkitietoisuusstrategioita, jotka kukin tuotemerkki voi toteuttaa. Tilastojen mukaan 91% vähittäismyyntimerkeistä käyttää kahta tai enemmän sosiaalisen median kanavia. Tänään käsittelemme helpoimpia tapoja lisätä tuotemerkkiäsi.

1. Viljele suullisesti

Brändisi voi viljellä bränditietoisuutta kahdella peruselimellä: suorien toimien avulla, joita ryhdyt edistämään tuotemerkkisi, ja positiivisen suusanallisen suullisesti.

Suullinen suun markkinointi tapahtuu milloin tahansa, jos ihmiset jakavat tuotemerkkisi positiivisesti ystävien, perheen tai ikäisensä kanssa. Tämä jakaminen on elintärkeää brändisi menestykselle. Ihmiset luottavat ikätovereidensa mielipiteisiin ja suosituksiin paljon enemmän kuin he luottavat mainostamiseen ja muuhun viestiin, joka tulee suoraan tuotemerkistäsi. Joten jos joku kuulee sinusta ystävältäsi, hän todennäköisesti muistaa sinut ja ostaa lopulta tuotteita tai palveluita.

Lähes kaikki muut kattamamme tuotemerkkitietoisuusstrategiat riippuvat suusanallisesta voimanlähteestä tai helposti täydennetään niitä. Joten muiden ihmisten rohkaiseminen jakamaan tuotemerkkiäsi on tehokkain tapa lisätä tuotemerkin tunnettuutta.

2. Käytä sosiaalista mediaa eduksesi

Ihmiset viettävät yhä enemmän aikaa sosiaaliseen mediaan, jossa he tietysti jakavat sisältöä monien ikätovereiden kanssa kerralla. Joten sellaisten merkkituotteiden luominen, joita ihmiset eivät voi auttaa, mutta jakaa, on vankka tapa parantaa bränditietoisuuttasi. Temppu on saada viestit näyttämään ja tuntumaan sisällöltä, jota ihmiset luonnollisesti jakavat, etten kuten mainoksista.

Wendy on voimala, jolla luodaan ikonisia, jaettavissa olevia viestejä – heidän twiittinsä ovat menneet virukselliseksi useita kertoja, aiheuttaen heidän tuotemerkkinsä tietoisuuden nousun kiihtyvän. Vaikka et voi taata, kulkeeko viesti virusperäiseltä (Internet on erittäin arvaamaton), voit silti ottaa helposti useita vihjeitä Wendyn luomista jakamista kannattavia merkkituotteita.

A. Tiedä mitä yleisösi haluaa, toimita sitten

Wendyn tietää, että sen yleisö rakastaa humoristista, nokkelaa sisältöä ja poika, jos se on toimitettu. Jokainen lähettämä viesti on keskittynyt viihdyttämiseen. Hyvä esimerkki? Heidän “paistinsa” tai haiseva ja surkea vastaukset tweetsiin mainitsemalla oma tuotemerkki ja / tai kilpailijansa, samoin kuin muiden merkkien tweetit. Katso alla oleva esimerkki:

Esimerkki Wendyn twiitista

Mieti nyt omaa yleisöäsi. Haluatko he humoristista, viihdyttävää sisältöä vai vakavampaa tietoa? Haluatko he saada koulutusta, innoitusta tai jotain muuta? Mitä tahansa he haluavat – ja mitä he luonnollisesti jakaa -, heidän tulisi ohjata vapautettavia sosiaalisen median viestejä.

B. Pidä johdonmukainen merkkivalo

Wendyn injektio nokkela ja merkkituotteinen huumori jokaiseen viestiin – olipa kyseessä paistit, meemit tai heidän oma roolipeli lukuisilla sisäisillä viitteillä löydät kyseisen allekirjoitusäänen aina niiden sisällöstä.

Löydä oma tuotemerkkiääni, olipa se haiseva, vakava tai jostain väliin, ja pidä kiinni kaikista tekemistäsi viesteistä. Tämä johdonmukaisuus on avain bränditietoisuuden luomiseen, koska se antaa ihmisille uuden tuotemerkin palata muistamaan sinut.

C. Keskity yleisön suosikki alustoihin

Wendyn tietävät keskittyvän Twitteriin (ja toissijaisesti, Instagram), koska siellä yleisö viettää eniten aikaa. Yrittäminen edistää läsnäoloa kaikissa sosiaalisissa verkostoissa on liian aikaa vievää, ja se johtaa yleensä hukkaan ponnisteluihin, koska se asettaa viestisi ihmisten eteen, jotka eivät ole ehdokkaita ostamaan tuotteitasi. Keskity sen sijaan alustoihin, joita yleisösi esiintyy eniten.

D. Valokuvia treeneistä

Wendyn twiitit johdonmukaisesti seuraamalla suuntauksia. Tässä äskettäisessä twiitissa he näyttelivät näyttelijä Emma Watsonin käyttämästä “omaparisuhteesta” tehokkaampana vaihtoehtona “sinkulle”.

Vinkkejä bränditietoisuuteen - Valonäkö trendeihin

Niin kauan kuin et yritä poistua kiistanalaisesta aiheesta, trendikkäiden pelaaminen voi auttaa sinua lisäämään tuotemerkkitietoisuutta. Ja vaikka soitosi olisi vakavampi, voit silti lisätä bränditietoisuutta korostamalla alan suuntauksia.

Lisätietoja sosiaalisen median markkinointivihjeistä aloittelijoille.

3. Mainosta ja lisää käyttäjän luomaa sisältöä

Sosiaalisen median strategiaan ei pitäisi sisältyä vain oman laadukkaan sisällön tuottaminen.

Käyttäjien luoman sisällön rohkaiseminen ja hyödyntäminen – sosiaalisen median viestit, joita asiakkaat tekevät brändistäsi, sekä kuvat ja videot, joissa asiakkaasi käyttävät tuotteitasi jokapäiväisessä elämässään – ovat yhtä tärkeitä bränditietoisuuden lisäämiselle..

Kuten kaikki suusanalliset markkinoinnit, myös käyttäjän luoma sisältö on tehokasta, koska asiakkaiden ystävät ja seuraajat luottavat siihen, mitä asiakkaasi päättävät jakaa. Tämän seurauksena ihmiset muistavat todennäköisemmin tuotemerkkisi, kun se sisältyy heidän ystäviensä alkuperäiseen sisältöön. Kannusta käyttäjien luomaa sisältöä seuraavilla strategioilla:

 • Luo merkkituotteiden hashtag, jota asiakkaat voivat käyttää postittaessaan tuotteestasi. Esimerkiksi kenkämerkki Jack Rogers on luonut hashtagin #lovemyjacks, jolla se käyttää fanejaan.

Bränditietoisuus - Luo asiakkaille merkkituotteiden merkki@ thecarolinagirl67 Instagramissa

 • Esittele usein sivusi paras käyttäjän luoma sisältö (muista aina merkitä ja hyvittää postittamasi sisällön luojat niin, että he saavat ansaitsemansa tunnustuksen). American Eagle’s Aerie tekee tämän osana sitoutumistaan ​​osoittamaan aitoja ruumiita, Photoshopin muuttamatta. Asiakkaat merkitsevät Aerie-ulkomuodonsa tunnuksella #aeriereal, ja nämä ulkoasut ovat säännöllinen osa brändin omaa Instagram-syötettä.

@lagrossequifaitdesvideos, kautta @kotkanpesä, Instagramissa

 • Aloita kilpailu, jossa ihmisten on lähetettävä merkkituotteiden käyttäjien luoma sisältö ilmoittautuakseen ja tarjottava voittajalle houkuttelevia palkintoja.
 • Luo merkkituotehaaste, jossa ihmiset suorittavat tietyn tuotemerkkiisi liittyvän tehtävän, käyttävät tiettyä hashtagia ja merkitsevät tunnuksesi. (Voit muuttaa tämän myös kilpailuksi tai jopa lahjoittaa hyväntekeväisyys lahjoituksen jokaiselle osallistujalle.) Vaikka ihmiset eivät osallistu haasteeseen, he silti merkitsevät ystävänsä, jos he pitävät näkemästään, tuottaa lisää tuotemerkkiä tietoisuus sinulle.

4. Käynnistä Brand Ambassador -ohjelma

Niistä ihmisistä, jotka luovat käyttäjän luomaa sisältöä, sinun on ehdottomasti löydettävä useita standout-asiakkaita, jotka jakavat hehkuvia viestejä ja kommentteja tuotemerkkistäsi ilman kehotusta.

Ajattele rekrytoida näitä asiakkaita palvelemaan tuotemerkin suurlähettiläät– tuotemerkkisi pitkäaikaiset edustajat, jotka mainostavat sinua säännöllisesti omilla alustoillaan ja omalla aidolla äänellä. He ovat motivoituneita levittämään sanaa brändistäsi, koska he ovat intohimoisia sinuun ja haluavat nähdä sinut menestyvän, ja koska he ajattelevat, että yleisö hyötyisi tuotteista tai palveluista.

Olet ehkä kuullut termiä “brändin suurlähettiläs” merkin kuuluisuuden edustajan yhteydessä. Suurlähettilääiden ei kuitenkaan tarvitse olla kuuluisuuksia tai ihmisiä, joilla on paljon seurantaa, kunhan heillä on auktoriteetti teidän kapealla tai kohderyhmäsi jäsenten keskuudessa. Kyse on siitä, että valitset edustajia, joihin yleisösi luottaa, ja jotka pitävät mukavasti keskusteluja tuotemerkistäsi ja sen tuotteista.

Esimerkiksi monet korkeakouluopiskelijoille suunnatut brändit johtavat kampuksen suurlähettiläsohjelmia hyödyntääkseen yhteyksiä, joita opiskelijat ovat jo tehneet vertaistensa kanssa. Bumble-sovellus on yksi esimerkki – he suorittavat yksityiskohtaisen ”Hunaja” -ohjelman opiskelijalähettiläistä.

Louisa (@louisavons) toimii Bumble Honey -kampuksen linja-alueen päällikkönä Loyola University Chicagossa.

5. Auta merkityksellisiä syitä

Jos tuotemerkkisi intohimo on syy, lahjoituksen tekeminen osoittaa empaattiasi ja lisää asemaasi yleisön silmissä.

Asetetut rahalliset lahjoitukset ovat hyödyllisiä, mutta harkitse myös näitä mieleenpainuvimpia tapoja antaa takaisin.

 • Voit luoda hyväntekeväisyyssidoksen tiettyihin tuotteisiin, kuten TOMS tekee (jokaisesta myytävästä kenkäparista lahjoitetaan pari avun tarpeessa olevalle lapselle).
 • Tai voit luoda sosiaalisen jakamiskampanjan, jossa jokainen merkki, jolla on merkkijono, merkitsee lahjoituksen suosikki hyväntekeväisyysjärjestölle. Tämä lisää nopeasti tietoisuutta – sekä syystäsi että tuotemerkistäsi – jokaisella osakkeella!

Disneyn #shareyourears on yksi esimerkki hyväntekeväisyysjärjestyksen hashtag-kampanjasta. Jokaisesta postituksesta, jossa oli Mikki-korvat ja hashtag, joka jaettiin tietyssä ajassa, Disney lahjoitti Make-A-Wish -säätiölle.

 • Työntekijäsi voivat vapaaehtoistyöhön osallistua yhteisötapahtumiin tai voittoa tavoittelemattomaan organisaatioon tai brändisi voi aloittaa oman yrityksen laajuisen vapaaehtoispäivän.
 • Vielä parempi, jos tuotteistasi hyötyisi suoraan yhteisöjärjestö, miksi et lahjoittaisi niitä? Esimerkiksi pullotettua vettä käyttävä yritys voi lahjoittaa vettä jalkapallo- tai bändikilpailuihin tai rautakaupat voivat lahjoittaa tarvikkeita Habitat for Humanity -yritykselle.

Tietysti kaikki hyväntekeväisyys tulee suorittaa, koska haluat aidosti auttaa syytä. Jos takaisin antaminen tehdään vain julkisuuden vuoksi, yleisösi voi kertoa siitä, ja tämä paluu.

6. Kerro tuotemerkin takana olevat tarinat

Brändistäsi aittojen tarinoiden jakaminen helpottaa ihmisten muistamista ja jakamista muiden kanssa. Joten, muista ryhtyä harkittuun brändin tarinankerrontaan.

Aloititko tuotemerkkisi vastaamaan tarpeeseen, jota kukaan muu ei täytä? Onko tuotteesi rakennettu ratkaisemaan tietty ongelma? Kerro maailmalle, koska tällaiset tarinat ovat erittäin jaettavissa.

Mutta älä huolestu, jos et sovi mihinkään näistä luokista. Brändisi voi silti kirjoittaa ”allekirjoitusjutun” yksilöllisellä äänelläsi ja äänelläsi. Tämä aito ja ikimuistoinen tarina esittelee brändisi missio ja arvot, kuinka ja miksi ne ovat syntyneet, ja kuinka sitoutuu arvoihin kaikessa, mitä tuotemerkki tekee ja sanoo, mukaan lukien suhteet asiakkaisiin.

Pohjoinen kasvot jakaa heidän allekirjoitusjutunsa.

Asiakkaidesi tarinat ovat tärkeä osa omaa bränditarinaasi, joten harkitse heidän kokemusten jakamista kanssasi blogissa, suosittelusivulla tai videomuodossa. Tämä on entistä tehokkaampaa, jos annat asiakkaidesi kertoa omia tarinoitaan!

Tutustu yllä olevaan Zendeskin asiakaskokeeseen Zoomaus, missä he jakavat miksi rakastavat videoneuvottelualustaa.

7. Valitse huolellisesti pakkaukset, iskulauseet ja muut tuotemerkit

Tällä digitaaliaikakaudella ”pakkauksen purkamisen” kokemus on entistä näkyvämpi. Sosiaalisessa mediassa (erityisesti digitaalisissa videoalustoissa) ihmiset keskittyvät kaikkiin tuotteisiin löytämisen näkökohtiin, alkaen pakkauksesta. Tämä osoittaa, että jos pakkauksesi on mieleenpainuva, ihmiset muistavat todennäköisemmin tuotemerkkisi. Joten harkitse tuotemerkin saattamista lähetyslaatikoihin, pakkausten suunnittelusta uudelleen erottua tai jopa kokemuksen luomisesta tuotteen avaamisesta.

Viruksellinen LOL-yllätyslelulinja on oppinut tämän kokemuksen – lelun ”kerrosten” avaaminen selvittääkseen, mitkä yllätykset ovat sisällä, on yhtä tärkeää kuin itse lelu, ja tämä ainutlaatuinen ”pakkauksen purkaminen” on tehnyt lelusta niin suositun.

Simplemost

Sinun ei tarvitse mennä niin pitkälle kuin LOL-pallo, mutta pakkaussi huolellinen retoolominen on helppo tapa lisätä tuotemerkkitietoisuutta. Mutta entä jos myyt ohjelmistoja, palveluita tai muita tuotteita, joilla ei ole todellista ”pakettia”? Myymästäsi riippumatta on paljon muita brändielementtejä, joihin voit keskittyä tekemällä ikimuistoisia, kuten iskulause, värit ja tehtävä.

Jos etsit logoja tuotemerkkiä varten, tässä on ilmaiset logot, joita voit ladata – kirjautumista ei tarvita.

8. Luo informatiivisia blogi-viestejä

Informaatiivisten blogiviestien muotoilu on strategia, joka toimii hyvin kaikille merkeille riippumatta siitä, mitä myyt. Jos kirjoitat nichesi aiheista, jotka vastaavat yleisösi tarpeita, tämä lisää valtuutetta potentiaalisten asiakkaidesi silmissä. Ja kun olet auttanut ihmisiä ulos, heidän on vaikea unohtaa sinua, varsinkin jos he hyötyvät tuotteistasi. He tulevat todennäköisesti takaisin ostamaan, koska luottavat sisältöösi. Selvitä sitten kysymykset, joita ihmiset esittävät kapeallasi, ja kirjoita blogi-viestit, jotka vastaavat niihin.

Näin voit luoda oikeat tottumukset blogin menestymiseen.

9. Vierasblogi muilla sivustoilla

Älä rajoita bloggaamista omalle verkkosivustollesi. Laadukkaiden vierasviestien lähettäminen muille nichesi liittyville verkkosivustoille, mutta jotka eivät suoraan kilpaile oman verkkosivustosi kanssa, on hyvä tapa asettaa brändisi uuden, osuvan yleisön edessä. Ihannetapauksessa vierailijasi lähettämässä sivustossa voit sisällyttää kirjailijan bio-linkin ja yhden lauseen kuvaus tuotemerkistäsi. Jos he eivät, voit ainakin lisätä muutaman linkin oman sivustosi sisältöön, mikä toivottavasti auttaa lisäämään liikennettäsi.

Mieti myös blogointia LinkedIn tai keskikokoinen. Näihin sivustoihin on jo koottu suuri yleisö, ja pystyt aina sisällyttämään yrityksellesi lyhyen pistokkeen näiden viestien loppuun. Tunnista sisältösi niin, että se ryhmitellään muihin niche-viesteihisi.

10. Jaa vakuuttavia kuvia ja videoita

Mukaan McKnight Kurland, ihmiset muistavat vain 10–20% lukemastaan ​​tai kuulemastaan, mutta he muistavat noin 65% näkemästään. On selvää, että jos luot vain blogeja ja muuta tekstisisältöä, se ei aina riitä lisäämään bränditietoisuutta. Lisäät muistojesi todennäköisyyttä, jos luot mielenkiintoista visuaalista sisältöä – infografioita, samoin kuin muita merkkituotteita ja videoita.

Infografiset tiedot ovat mahtavia tilastojen ja niihin liittyvien tietojen purkamiseen; saadaksesi selville kuinka hyödyllisiä ja tehokkaita ne ovat, tutustu alla olevaan infografiaan osoitteesta visual.ly.

Voit myös muuttaa suosittujen blogiviestien sisällön lyhyiksi videoiksi, joten sisältöä on helpompi sulauttaa. Kuten kuvia, myös videoita jaetaan helposti, ne auttavat lisäämään bränditietoisuuttasi nopeasti.

11. Hyödynnä podcasteja

Jos omassa markkinarakoissasi ei ole jo podcastia, sen luominen vastaamaan kysymyksiin ja kiinnittämään huomiota alaan muihin on hyvä bränditietoisuuden strategia. On kuitenkin todennäköistä, että nichesi on jo täynnä podcasteja, varsinkin jos myyt jonkinlaista B2B-usean myyjän ohjelmisto. Siinä tapauksessa sinun on oltava, että perustajasi, toimitusjohtajasi tai toinen yrityksessäsi näkyvä henkilö esiintyy muiden liittyvissä podcasteissa. Kuten vierasviesteissä, tämä on kätevä tapa saada brändisi uuden, osuvan yleisön edessä.

12. Kiristä SEO

Kun asiakkaat Googleavat aiheeseen, he eivät yleensä katso hakutulosten ensimmäistä sivua. Mutta jos brändisi sijoittuu korkealle tällä ensimmäisellä sivulla, kilpailijoihisi nähden, brändisi näyttää arvokkaammalta – ja ihmiset tietävät tietävästi tuotemerkistäsi ennen kilpailua.

Ja SEO on edullinen valinta tuotemerkkitietoisuuden lisäämiseksi. Vuonna 2005 kyselyyn vastanneiden 59% markkinoijista ilmoitti Referral Rock -kysely, SEO on yksi kustannustehokkaimmista menetelmistä bränditietoisuuden lisäämiseksi.

Joten varmista, että optimoit verkkosivustosi avainsanoihisi, jotka liittyvät läheisesti tuotemerkkiisi ja jota yleisö etsii. Ihannetapauksessa optimoit kolme avainsanatyyppiä: yleiset avainsanat, jotka kuvaavat tuote- tai palveluluokkiasi, tietyt avainsanat, jotka ovat enemmän keskittyneet tuotetyyppisi, ja erityiset avainsanat, jotka aiheuttavat nichesiin liittyviä kysymyksiä.

Tutki myös kilpailuasi Googlessa – sivustoissa, joissa taistelet paikkasi sijainnin vuoksi yhdellä sivulla – niin tiedät, mitä sinun on tehtävä taistellaksesi haluamiesi sijoitusten puolesta. Yleensä huomaat, että pidemmillä, tarkemmilla avainsanoilla on heikko kilpailu, ja he saavat ihmisiä, jotka todennäköisemmin tekevät ostoksesi sinulta, vaikka heitä ei yleensä etsi niin usein.

13. Anna ilmaisia ​​ilmaisia

Kuka ei rakasta saada jotain turhaan? Ilmaisen swagin lähettäminen tuotenimelläsi tai arvokkaita kuponkeja voi antaa pysyvän vaikutelman. Joten etsi yhteisöstäsi tapahtuma, kuten urheilupeli, konsertti, näyttely, konferenssi tai yhteisöpäivä, jossa todennäköisesti tapaat monia ihmisiä tuotemerkkisi halutulle yleisölle. Varaa tila ja jaa ilmaiskupit!

Ompelukuvioyhtiö Sallie Tomato jakoi logollaan painetut kynät.

Jos päätät antaa swagin, parhaat valintasi ovat esineet, joita ihmiset voivat käyttää tai kantaa mukanaan (ajattele paitoja, hattuja, vesipulloja tai laukkuja). Tämä muuttaa swagia käyttävät ihmiset käveleviksi mainostauluiksi, mikä antaa brändin tietoisuudellesi uuden vauhdin!

Älä unohda antaa “pureman kokoisia” ilmaisia ​​kokemuksia tuotteestasi tai palvelustasi. Jos ihmiset, jotka kokeilevat sitä, nauttivat kokemuksestaan, he muistavat sinut todennäköisemmin ja tulevat takaisin ostamaan, ja he saattavat myös kertoa ystävilleen. Tuotteiden kokeiluversion tai ilmaisten näytteiden antaminen on loistava valinta, jos tuotemerkkisi sallii sen.

Mutta entä jos tuotteesi ei ole fyysinen? Sinulla on edelleen vaihtoehtoja. Jos myyt ohjelmiston tai digitaalisen tilauksen, esittely tai ilmainen kokeiluversio on toinen kiinteä ilmainen ilmaisjuttu, jonka voit antaa. Ja jos tarjoat toistuvaa palvelua, voit tarjota ilmaisen ensimmäisen palvelun tai hyvityksiä kyseiselle palvelulle.

13. Aloita lähetysohjelma

Emme voi korostaa tarpeeksi sitä, kuinka tärkeä suusanallisuus on bränditietoisuuden luomisessa. Mutta suusanallisesti voi olla vaikea seurata ja hallita. Älä kuitenkaan huolestu – lähetysohjelman käynnistäminen antaa sinun helposti mainostaa ja seurata suusanallisesti, siirtämällä voiman takaisin yrityksesi käsiin..

Viittausohjelmien avulla voit tarjota jännittäviä palkintoja olemassa oleville asiakkaille, jotka jakavat brändisi suoraan ystävien kanssa. Voit valita kannustimia, jotka motivoivat asiakkaitasi parhaiten jakamaan, kuten ilmaisia ​​tuotteita, myymälähyvityksiä, alennuksia, palvelun päivityksiä tai merkkituotteita.

Lisäksi lähetysohjelmien avulla asiakkaiden on helppo jakaa muutamalla napsautuksella haluamallaan menetelmällä. Ja jos valitset a lähetysohjelmaohjelmisto, näiden viittausten seuraaminen on helppoa.

Lime Crime -viiteohjelma tarjoaa 20% alennuskupongin asiakkaille, jotka viittaavat ystäviinsä, ja joiden avulla asiakkaat voivat jakaa ne helposti sähköpostitse, Facebookissa, Messengerissä tai kopioimalla ja liittämällä viittauslinkin.

Kun heidän ystävänsä tai perheenjäsenensä viittaavat heidät henkilökohtaisesti yritykseesi, potentiaaliset asiakkaat kiinnittävät erityistä huomiota, koska he luottavat siihen, mitä heidän ikäisensä sanovat. Tämän seurauksena näistä viittauksista tulee todennäköisemmin asiakkaitasi ja todennäköisemmin pysy uskollisena tuotemerkkiisi pidempään ajaksi.

Tiivistettynä

Bränditietoisuuden tarkoitus on tehdä brändistäsi ikimuistoisempi ja näyttää yleisöllesi miten se eroaa kilpailijoistasi.

Voit lisätä bränditietoisuutta kahdella peruselimellä – brändisi suorien suorien toimien ja muiden suusanallisen jakamisen avulla. Muista yhdistää molemmat näistä lähestymistavoista, koska ihmiset muistavat ja luottavat ikätovereidensa mielipiteisiin.

Mikä edellä mainituista strategioista toimii mielestäsi parhaiten kasvattamaan yritystäsi verkossa? Aloita niiden soveltaminen ja lisää bränditietoisuuttasi.

Jessica Huhn on markkinoinnin sisällöntuottaja Referral Rockissa, jossa heidän mielestään jokaisella yrityksellä on potentiaalia lisätä suusanallista markkinointiaan. Kun Jessica ei kirjoita, on suuri mahdollisuus, että hän laulaa, sovittaa kappaleita tai jakaa ja nauttia sisällöstä sosiaalisessa mediassa. Yhdistä Jessicaan päällä LinkedIn.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map