12 vankkaa tietoa ja tilastotietoja sähköpostimarkkinoinnista, jotka sinun pitäisi tietää

Työntilasta, iästä tai sukupuolesta huolimatta mahdollisuudet ovat arkisin, että luet sähköpostia ennen kuin nouset sängystä. Teit todennäköisesti sen tänä aamuna.


Tähän mennessä sisältömarkkinoijien tulisi tietää, että sähköpostimarkkinointistrategian omaaminen on välttämätöntä jokaiselle brändille. Joten jos olet jotenkin haluton tekemään tätä, tässä on joitain viimeaikaisia ​​tosiasioita ja numeroita, jotka voivat auttaa sinua saamaan sinut ja ryhmäsi työskentelemään sähköpostikampanjoissa ja pitämään sen oikealla tiellä.

Ennen tätä tässä on joitain tosiasioita ja tilastotietoja, jotka olemme aiemmin tehneet:

  • Verkkokaupat, verkkokauppa ja internettilastot
  • Kuinka suuri osa Internetistä on WordPress

Lisää kirjanmerkkeihin, jos olet kiinnostunut. Mennään nyt tielle!

Sähköpostimarkkinoinnin tilastot ja tosiasiat

1. Sähköpostilla on suurin tavoitettavuus

Lähetettyjen ja vastaanotettujen sähköpostiviestien lukumäärä päivässä maailmanlaajuisesti vuosina 2017 – 2023 (miljardeina).

Tiesitkö, että sähköposti on kaikkien aikojen laajin markkinointikanava? Vuonna 2018 on yli 3,8 miljardia sähköpostin käyttäjää ympäri maailmaa, ja lukumäärän odotetaan kasvavan 4,4 miljardiin käyttäjään vuonna 2023.

Jos tämä ei ole tarpeeksi silmiinpistävää, jotta voit alkaa suunnitella tavoittamista asiakkaillesi sähköpostitse, HTF-analyytikot Arvioi, että vuoteen 2022 mennessä sähköpostimarkkinointi kasvaa jatkuvasti ja markkinoiden koko nousee 694 miljoonaan dollariin.

Sähköpostimarkkinoinnin markkinakoko nousee 694 miljoonaan dollariin vuoteen 2022 mennessä @placeitapp kertoa ystävällesi

2. Sähköpostimarkkinoinnissa on korkein sijoitetun pääoman tuottoprosentti

Tutkimus on huomauttanut, että sähköpostimarkkinointikampanjalla on korkeampi sijoitetun pääoman tuottoprosentti (ROI) kuin millään muulla digitaalisen markkinoinnin kanavalla.

– raportti Tieto- ja markkinointiyhdistys ilmoitti, että sähköpostimarkkinoinnin tuottoprosentti on yli 42 puntaa jokaiselta kuluttamalta puntilta. Määrä kasvoi verrattuna edelliseen raporttiin vuonna 2017. Sähköpostin tuottoprosentti on noussut 32 punnasta (2017) 42 punnan (2018)..

Lisäksi Talouslaskenta vuodesta 2018 korostaa, että 74% yrityksistä arvioi sähköpostimarkkinointikanavaa ja tunnustaa tämän strategian tuovan liiketoiminnalleen hyvän tai erinomaisen sijoitetun pääoman tuoton.

3. Gen Z lisää sähköpostin käyttöä yrityksille

Millennials ja Generation X: llä on tyydytetty sähköpostin käyttö, kaikki tietävät tämän, mutta on sukupolvea, jonka odotetaan lisäävän tätä markkinointistrategiaa seuraavien vuosien ajan ikääntyessään. Tuotemerkit vetoavat nyt Generation Z: lle.

Tämä ei ole vain satunnainen aavistus. Tutkimuksen mukaan SendGrid- ja munastrategia 85% Gen Z: stä käyttää sähköpostia ainakin kuukausittain, tämä määrä kasvaa iän myötä vuosituhatvuosina ja Gen X käyttää sähköpostia vähintään kerran kuukaudessa 89%: ssa ja 92%: ssa.

Vaikka Gen Z käyttää vähemmän todennäköisesti sähköpostia sähköpostitse työhön (suurin osa heistä ei vielä ole osa työvoimaa), heillä on sähköpostitottumukset melkein kuten vuosituhannet. Sen odotetaan tapahtuvan Heistä 68% lukee yritysten sähköposteja, jotka lähettävät ilmoituksia, kuponkeja tai kuitteja.

68% Gen Z: sta lukee yritysten sähköpostit, jotka lähettävät ilmoituksia, kuponkeja tai kuitteja @placeitapp-palvelun kautta kertoa ystävällesi

4. Ihmiset luottavat sähköpostiin kommunikoidakseen suoraan

Yksi syy sähköpostimarkkinointistrategioiden onnistumiseen niin monien vuosien ajan, että kuluttajat haluavat ja luottavat edelleen suoraan yhteyteen tuotemerkkeihin ja parhaassa tapauksessa he tilaavat vapaaehtoisesti saadakseen arvokasta sisältöä tämän kanavan kautta..

Markkinatrendien mukaan pankki-, rahoitus- ja vakuutuspalvelut sekä vähittäiskauppa- ja kulutustavarat sekä matka- ja vieraanvaraisuus ovat tärkeimpiä toimialoja, jotka ottavat käyttöön sähköpostimarkkinointiratkaisuja..

5. Sillä on korkeimmat asiakkaiden säilyttämisaste

Markkinoijat ovat vuosien mittaan pitäneet sähköpostia tehokkaimpana kanavana tietoisuuden lisäämiselle, hankkimiselle, muuntamiselle ja säilyttämiselle. Nyt sähköpostilla on korkein asiakkaiden säilytysaste. Mukaan Emarsys, 81% pk-yrityksistä luottaa edelleen sähköpostiin ensisijaisena asiakashankintakanavanaan. Ja sähköpostin säilytysaste on 80%.

Lähivuosina, mukaan Salesforce Trends in Customer Trust, 75% millennials ja Gen Zers odotetaan säilyttävän tuotemerkkien sitoutumisen aiempaan vuorovaikutukseen perustuen.

Ajattele, että et voi vain pitää asiakkaitasi, vaan voit myös saada heidät takaisin, jos he jättävät markkinointikampanjasi jostain syystä.

Yritä lisätä ja lisätä arvoa sähköpostisisällölle lomalla ja etenkin mustana perjantaina. On todettu, että Mustan perjantain tarjoukset on korkein takaisinottoprosentti, jota kutsutaan myös asiakkaan uudelleenaktivointiin; numerot osoittavat sen winback-tilaukset lisääntyivät 106% tänä päivänä, verrattuna muuhun vuoteen.

Emarsys kertoi ystävälle, sähköposti on edelleen pääasiallinen asiakkuus asiakkaiden säilyttämisessä (80%) ja hankkimisessa (81%) pienille ja keskisuurille yrityksille.

6. Sähköposti lisää online-myyntiä

Omnisend-sähköpostitMyös Omnisendiltä – Ehdottomasti paras päivä (avoimille ja napsautussuhteille) sähköpostien lähettämiselle on kuukauden ensimmäinen päivä.

3 automaattisen sähköpostin lähettäminen voi johtaa 90% enemmän online-tilauksia verrattuna yksittäisiin sähköposteihin, kuten sähköisen kaupan markkinoinnin automaatiojärjestelmä Omnisend väittää.

Sen arvioidaan 81% amerikkalaisista verkko-ostajista tekee todennäköisemmin ostoksia -joko verkossa tai kaupoissa sähköpostin lukeman seurauksena. Kuluttajat pitävät sähköpostipalkkioista, kuten erikoistarjouksen, lunastaman kuponkin tai yksinoikeudella online-hinnan saamisesta.

7. Sähköposti mahdollistaa välittömän yhteydenpidon Yhdysvaltain markkinoille

Tilastot osoittavat, että 28% amerikkalaisista aikuisista myöntää, että he ovat verkossa jatkuvasti.

tämän perusteella Market Watchin lehdistötiedote, Amerikalla on suurin markkinaosuus globaaleilla sähköpostimarkkinointimarkkinoilla. Se on avain onnistuneisiin sähköpostimarkkinointistrategioihin.

Tosiasiassa eMarketer 2019 -ennustetiedot viittaavat siihen 37,2% Yhdysvaltojen digitaalimainemarkkinoista kuuluu Googlelle, 22,1% Facebookiin ja 8% Amazoniin vuoden 2019 loppuun mennessä.

Pohjois-Amerikan oletetaan olevan suurin markkinaosuus maailmanlaajuisissa sähköpostimarkkinointimarkkinoissa, kerro kaverillesi MarketWatchia kohti

8. Sähköpostimarkkinointi on monipuolista ja mobiilia

Kun sähköpostimarkkinointikampanja on tehty hyvin ja optimoitu vastaukseksi, se on houkutteleva ja kiinnostava, ja sillä on positiivisia reaktioita, joista viime kädessä tulee myynti.

Hallitsemastasi sisällöstä ja tuotemerkin tarpeista riippuen, 53% sähköposteista avataan mobiililaitteissa. Voit sisällyttää kuvia, esiteltyjä videoita tai videoita, jotka on luotu sähköpostimarkkinointiisi esimerkiksi työkaluilla diaesitys valmistaja.

Kiinnitä erityistä huomiota reagoivisuuteen ja siihen, että videot on optimoitu näyttämään oikein mobiililaitteissa, koska. Jos ei, vierailijat etsivät muualta. Scientia Mobilen ja Google Studyn mukaan, 53% kuluttajista luopuu sisällöstä, jota ei näytetä riittävän nopeasti, ja kaikki aikaisemmat ponnistelut tuomitaan.

Graafisen monipuolisuuden tulisi kuitenkin olla tahdissa hyvin kirjoitettujen kopioiden ja aiheiden kanssa. Paige Arnof-Fenn, Massachusetts-markkinointiyrityksen Mavensin omistaja & Mogulit, huomauttaa sähköpostien aiheiden tulee olla lyhyitä koska monet ihmiset lukevat puhelimissaan tai tablet-laitteissaan.

9. Sähköposti on digitaalisen markkinoinnin suosituin alusta

Mukaan eTargetMedia, sähköpostimarkkinointi on siirtymässä kohti henkilökohtaistamista ja vuorovaikutteisen sisällön luomista.

Tämä tarkoittaa, että tieto ei kulje vain yhteen suuntaan, vaan saapuu oikeaan aikaan ja kuluttajilla on mahdollisuus varata jotain, tehdä kyselyjä, katsella videoita tai seurata tuotemerkkejä sosiaalisessa mediassa. Accenturen tutkimus osoittaa, että 91% kuluttajista suosii tuotemerkkejä, jotka muistavat kuka ovat, tunnustavat kiinnostuksensa ja tarjoavat suosituksia, jotka ovat heille henkilökohtaisesti merkityksellisiä.

Toisaalta sinun pitäisi olla tietoinen, kuten äskettäinen lausunto totesi Adoben merkkituotteetutkimus 2019, että 25% kuluttajista on ärsytystä liian personalisoidusta sisällöstä, joten sen on oltava jotain välinpitämää ja todella harkittu tiettyä kohdetta varten.

10. Sähköpostilla on alhaisin CPA

sähköpostitse on alhaisin hankintakohtainen hintaSähköposteilla on alhaisin keskimääräinen hankintakohtainen hinta; Toisaalta suoramainonnalla on korkein hankintakohtainen hinta keskimäärin 26,40 dollarilla.

Sähköpostien keskimääräiset hankintakustannukset (CPA) ovat alhaisimmat noin 10 dollaria, verrattuna sosiaaliseen mediaan – 20 dollaria, suoramainonta – 31 dollaria, maksettu haku – 16 dollaria ja online-näyttömainokset – 25 dollaria.

Miksi tämä on tärkeää strategiallesi? No, tämä on helppo, useimmat tuotemerkit haluavat saavuttaa suurimman määrän käyttämällä mahdollisimman vähän resursseja.

Sähköpostiviestien keskimääräiset hankintakustannukset (CPA) ovat keskimäärin noin 10 dollaria

11. Ihmiset todella lukevat sähköpostinsa

Mukaan Internetlivestats, Noin 936 740 laillista sähköpostia lähetetään joka toinen sekunti ympäri maailmaa.

Menestyäksesi sinun tulee keskittyä hyvin toteutettuun sähköpostimarkkinointisuunnitteluun. Jos työskentelet edelleen sen kanssa ja tarvitset ilmaisia ​​logoja tai nopeasti Logon suunnittelu, yhdessä muiden brändäysvisuaalien kanssa, katso malleja ja suunnittelutyökaluja, joita sähköpostimarkkinointipalvelut tarjoavat, tai käytä verkkomainostajia, kuten Aseta se. Tällä tavalla voit säästää paljon aikaa, jota voidaan käyttää tutkimukseen sen sijaan.

Sanotaan, että ihmiset lukevat sähköpostiaan, mutta tämä ei tarkoita, että he lukevat kaiken tai että heillä on aika lukea romaanin kokoinen uutiskirje.

Itse kirjoitetun sisällön suhteen sinun on pidettävä sitä keskustelevana ja välillä 300–500 sanaa, jotta ihmiset todella lukevat viestisi sen sijaan, että vierittäisivät alas päästäkseen tärkeään kohtaan.

Jos kirjoitat pitkiä sähköpostiviestejä, ne päätyvät todennäköisesti roskakoriin.

12. Uutiskirjeet lisäävät asiakkaiden sitoutumista

Jos opit hallitsemaan sähköpostimarkkinointityökalut, lisäät myyntiä ja muuntoprosentteja, ja numerot osoittavat, että sinun on keskityttävä luomaan upea uutiskirje, varsinkin jos aloitat uuden tuotemerkin.

Kuten kirjoittaja Dave Pell toteaa, vaikka he ovat kuolleet ja palanneet pari kertaa viime vuosikymmeninä, uutiskirjeet ovat kuolemattomia. Miksi? Hän tuo esiin muutamia syitä, ja tärkeintä on, että sähköposti on henkilökohtainen, syötät jonkun toisen hyvin rajoitettua tilaa: hänen henkilökohtainen postilaatikko.

On todella tärkeää, että jokainen sähköpostiosoite kuvastaa kotitehtäväsi tekemistä. Tämä tarkoittaa sitä, että käytät aikaa kirjoittamalla huomaavaista sisältöä, selittämällä lyhyesti tuotteiden ostamisen edut ja antamalla mahdollisuuksien mukaan lisäetuja sähköpostitilauksen tilaajille..

Sähköpostimarkkinointi ei ole kaukana kuolleesta! Tässä on 12 faktaa ja tilastoja sähköpostimarkkinoinnista @placeitapp: n kautta kertoa ystävälle

johtopäätökset

Muista, että sähköpostien postilaatikko on se, jota syöttäjät voivat hallita sataprosenttisesti. Kun olet lopettanut tilauksen tai merkinnät sähköpostisi roskapostiksi, olet poissa.

Otsikot, joissa on sähköposti on kuollut, tulevat ja menevät, kun käyttäjät ovat innoissaan uusista tekniikoista tai trendikkäistä sosiaalisen median alustoista, mutta muista, että myös sähköposti on selvinnyt heistä. Ajattele, kun loit ensimmäisen kerran henkilökohtaisen sähköpostiosoitteesi. Kaikkien näiden vuosien jälkeen olet edelleen tarkistanut sen, tilaat uusia palveluita ja jatkat tekemistä niin tulevinakin vuosina.

Markkinoinnin asiantuntijoina haaste riippuu nyt sähköpostimarkkinointikampanjan mukauttamisesta jatkuviin suuntauksiin ja uusiin käyttäjiin.

Karina Ramos on Placeitin edustaja. Alusta, jolla jokainen voi tehdä omia visuaalisia hyödykkeitä tuotemerkkilleen teknisistä tai taiteellisista taidoista riippumatta. Yhdistä Placeit päälle Facebook ja LinkedIn.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map