12 online-liikeideaa aloittelijoille

Verkkoyrityksen aloittaminen ei ole koskaan ollut sinulle helppoa, etenkin vuonna 2018. Päivän päästä yritysyrityksellä on paljon riskejä, jotka sinun on kannettava, kuten esimerkiksi tarve sijoittaa fyysiseen myymälään tai löytää toimistotila..


Parhaiden online-liikeideoiden luettelomme avulla voit poistaa suuren osan näistä riskeistä ja saada enemmän joustavuutta työskentelemälläsi. Lisäksi, jolla on joitain verkkosivustojen rakentamiseen liittyviä tietämyksiä ja haluttu ymmärrys verkkosivujen ylläpidosta, voit rakentaa verkkosivun, joka tavoittaa enemmän potentiaalisia asiakkaita erittäin pienillä yläpuolella.

FTC-ilmoittaminen: BuildThis saa viittausmaksuja tällä verkkosivustolla luetelluista työkaluista. Mutta mielipiteet perustuvat kokemukseemme eikä siihen, kuinka paljon ne maksavat. Keskitymme auttamaan pieniä yrityksiä ja yksityishenkilöitä rakentamaan verkkosivuja yritykseksi. Ole hyvä ja tue työtämme ja opi lisää ansaitsemisen ilmoittamisessa.

Contents

Parhaat online-liikeideat ja miten päästä alkuun

Voit kysyä itseltäsi: ”Mutta millaisia ​​online-liikeideoita siellä on? ja miten aloitan? ”

No, jos tarvitset vähän apua, olemme saaneet joitain ehdotuksia, joihin voit uskoa alkaa ansaita passiivisia tuloja!

Periaatteessa verkkoyrityksen perustaminen on samaa kuin offline-yrityksen perustaminen. On yksi yleinen asia, jonka sinun on valmistauduttava – läsnäolo verkossa (esimerkiksi verkkosivusto).

Verkkosivusto on ensimmäinen asia, joka tulee harkita, jos haluat kasvattaa verkkosivustoasi yrityksenä. Tässä on joitain työkaluja, jotka voivat auttaa sinua:

 • Verkkotunnuksen rekisteröijä – Rekisteröi verkkotunnuksesi luotettavan verkkotunnuksen rekisteröijän kanssa
 • Pienyrityksen Web-hosting – Valitse verkkosivustollesi tehokas ja luotettava hosting-yritys
 • Parhaat verkkosivustojen rakentajat – Jos haluat vetää ja pudota -editorin, verkkosivustojen rakentaja on vaihtoehto.
 • Osta SSL-varmenne – On tärkeää suojata asiakastietojasi ottamalla käyttöön SSL
 • Laskumallit – Laskuta asiakkaitasi yksinkertaisella ja ilmaisella laskupohjalla

Idea # 1. Aloita blogi

Kokeiltu ja oikea tapa aloittaa verkkoyritys on bloggaaminen.

Pinch of Yum on menestyvä ruokablogi, jonka tarkoituksena on antaa sinulle käsitys kuinka paljon blogi ansaitsee sivusto ansaitsee 802 144,55 dollaria 12 kuukauden ajan.

Jos olet intohimoinen kirjoittamiseen tai sinulla on kyky kirjoittaa poikkeuksellisen hyvin, blogisivusto on paras online-liiketoiminta, jolla voit aloittaa.

Hyppysellinen Yum

Hienoa on, että et tarvitse edes paljon teknisiä tai tietokoneitaitoja. WordPress-kaltaisten käyttöympäristöjen avulla voit luoda ja rakentaa blogisivuston nopeasti.

Voit jopa isännöidä verkkosivustosi SiteGround- tai iPage-sovelluksella tai etsiä sopivia verkkosivustojen rakentajia, jotka on optimoitu blogointiin (mikä on erittäin tärkeää, jos haluat pitää käyttäjäkokemuksesi parin verran).

Blogin avulla voit rakentaa brändillesi laajan seurannan, jonka avulla voit saada voittoa tekemällä yhteistyötä mainostajien kanssa tai hankkimalla palkkioita brändin tukemasta sisällöstä..

Tässä on joitain tärkeitä vaiheita, joiden avulla pääset alkuun blogin kanssa:

Vaihe 1: Valitse oma markkinarako

Ihmiset etsivät Internetiä vain yhdestä syystä: ongelman ratkaisemiseksi. Olipa se sitten paikkoja etsimässä, kiinnittää vuotava putki tai uusia reseptejä illalliselle, blogin on tarjottava ratkaisu.

Vaihe 2: Suunnittele blogin rakenne

Seuraavaksi sinun on oltava hyvä blogirakenne. Se on välttämätön käyttäjän navigoinnissa ja SEO-tarkoituksessa. Se voi myös antaa sinulle ideoita sisältöstrategiastasi ja tulevaisuuden blogin laajennuksesta.

Vaihe 3: Luo upea sisältö

Jos tiedät mahtavaa nopean tavan kiinnittää vuotava putki, kirjoita siitä! Upea sisältö on helppoa tuottaa, jos olet erikoistunut omaan markkinarakoosi, muuten sinun on tehtävä avainsanatutkimusta.

Vaihe 4: Mainosta sisältöäsi

Kun sinulla on hieno artikkeli, on aika mainostaa sitä! Koska suurin osa ihmisistä on sosiaalisen median alustalla, voit jakaa sisältöäsi missä yleisösi ovat.

Vaihe 5: ansaitse blogi rahalla

Blogin ansaitseminen on tärkeä tekijä, jos haluat aloittaa blogisi ottamisen vakavasti. Sponsoroidun sisällön etsiminen, oman e-kirjan luominen tai mainostajien tuotteiden hyväksyminen ovat muutama suosittu tapa.

Esimerkkejä verkkoyrityksen perustamisesta vaihe vaiheelta:

 • Kuinka aloittaa matkablogi WordPressin avulla ja ansaita rahaa
 • Kuinka aloittaa ruokablogi WordPressin avulla
 • Kuinka aloittaa valokuvausblogi WordPressin avulla (ja 4 tapaa ansaita rahaa)

Idea # 2. Liity Affiliate-markkinointiin

Affiliate-markkinointi on ollut olemassa jo pitkään ja se on yksi helpoimmista tavoista ansaita rahaa verkossa.

Pohjimmiltaan ansaitset rahaa saamalla palkkion tuotteista, jotka olet myynyt muilta yrityksiltä, ​​joko oman sivustonsa tai esimerkiksi Amazon tai eBay.

Amazon-kumppaniohjelma

Myös tytäryhtiöverkot kuten Komission yhteyspiste, tai Shareasale tarjoavat erilaisia ​​tuotteita ja palveluita. Voit liittyä näihin tytäryhtiöverkostoihin laajentaaksesi valintasi.

Lisäksi monet suuret brändit tarjoavat tytäryhtiöohjelmia, ja aloittaminen on melko helppoa. Sinun tarvitsee vain kirjautua tytäryhtiöksi ja myydä yrityksen tuotteita tai palveluita käyttämällä erityistä viittauslinkkiä, jonka saat tilauksen jokaisesta myydystä tuotteesta tai palvelusta.

Paras osa? Voit tehdä tämän edes nostamatta sormea!

Tässä on vinkkejä sinulle ennen tytäryhtiömarkkinoinnin aloittamista verkossa:

1. Tutkimusyhteistyöohjelmat

Vietä aikaa tutkia oikeita tytäryhtiöohjelmia. Haluat varmistaa, että ohjelmat ovat luotettavia ja että niillä on hyvä maine palkkioiden maksamisessa.

2. Kuinka saat palkan?

Tytäryhtiömarkkinoinnissa on erilaisia ​​tapoja saada palkkaa, kuten CPS, CPL, CPC ja CPA. Tarkista huolellisesti ennen aloittamista varmistaaksesi, että ohjelma on kannattava ja pystyy tuottamaan riittävästi sijoitetun pääoman tuottoa.

3. Maksupäivä

Se riippuu kustakin tytäryhtiöohjelmasta. Jotkut saat maksun samalta päivältä ja jotkut saattavat tarvita 1–13 työpäivää maasta riippuen. Tarkista myös tytäryhtiöohjelmasta, kuinka maksut vastaanotetaan? Se on PayPalin tai sekin kautta.

4. Tukityypit

Ota selvää, millaista asiakastukea voit saada liittyessäsi tytäryhtiöohjelmaan. Voitko puhua jonkun kanssa puhelimitse tai keskustella tai joudutko odottamaan 24 tunnin sähköpostiviestin?

Tytäryhtiöohjelmien markkinat voivat olla melko monimutkaisia, ja löytääksesi sinulle sopivan ohjelman vie hieman tutkimusta. Jos haluat lisätietoja tytäryhtiömarkkinoinnista, tässä on kätevä UKK, jonka voit tarkistaa.

Idea # 3. Avaa verkkokauppa

Toinen suosittu idea aloittaa verkkoyritys on avata verkkokauppa.

Vuonna 2017 verkkokaupan kokonaismyynti kaikkialla maailmassa oli 2,3 triljoonaa dollaria ja liikevaihdon arvioidaan kasvavan 4,88 biljoonaan dollariin vuonna 2021.

verkkokaupan myyntiVerkkokaupan vähittäismyynti maailmanlaajuisesti vuosina 2014-2021. (lähde)

Alustoilla, kuten Shopify, BigCommerce tai WooCommerce, sinun ei ole koskaan ollut näin helppoa aloittaa verkkokauppa.

Sen lisäksi, että ne on helppo asentaa, verkkokaupan avaaminen on myös huomattavasti halvempaa, koska sinun ei tarvitse huolehtia fyysisen kaupan korkeista käyttökustannuksista. Sinun on vain varmistettava, että verkkokaupan toiminta sujuu, myymäläsi kasvaa vähitellen.

Jos olet huolissasi esimerkiksi toimituksesta tai varastoinnista, voit hallita mainosjakaumaasi, kuten tippaa toimitus (lisätietoja myöhemmin)..

Otetaan esimerkki WooCommerce-verkkokaupasta. On joitain yleisiä, mutta tärkeitä vinkkejä, jotka sinun tulisi tietää verkkokaupan pitämiseksi. Nämä vinkit eivät koske vain WooCommercea, vaan toimivat myös muilla alustoilla.

Tärkeitä vinkkejä verkkokaupan verkkoyrityksen avaamiseen:

1. Valitse oikea verkkokaupan alusta

Verkkokauppasi oikea alusta on tärkeä.

Miksi?

Koska verrattuna blogin pitämiseen, verkkokaupassa on paljon harkittavia asioita, kuten maksuyhdyskäytävä, tuotemääritykset, lisälaajennukset, transaktiomaksu jne..

Nämä ovat asioita, jotka vaikuttavat myymälän toimintaan pitkällä tähtäimellä.

2. Hanki verkkotunnus ja hosting-alusta

Jos aiot luoda myymälän WooCommerce-palvelussa, sinulla on oltava oma verkkokaupan hosting (kuten InMotion Hosting ja SiteGround). Tämä antaa sinun hallita liikettäsi enemmän muihin alustoihin verrattuna.

Toinen tarvitsemasi asia on verkkotunnus.

Vaikka jotkut isäntäyritykset tarjoavat ilmaisen verkkotunnuksen rekisteröinnin, jos isännöit heidän kanssaan, voit rekisteröidä haluamasi verkkotunnuksen helposti NameCheapissa tai GoDaddyssä ja muodostaa yhteyden verkkokauppaan..

3. Asenna ja aseta alusta

Verkkokaupan rakentaminen WooCommerce-palvelun avulla on erittäin helppoa.

Sinun täytyy Lataa laajennus WordPress-järjestelmänvalvojan hallintapaneelissa lisäämällä se uutena laajennuksena. Aktivoi laajennus ja sinun pitäisi sitten nähdä asetussivu.

Ja siinä kaikki! Olet valmis aloittamaan verkkokaupan rakentamisen.

Vaikka WooCommerce edellyttää, että määrität sen alustan manuaalisesti, niitä voi käyttää vapaasti. Valmiit tuotteet, kuten Shopify tai BigCommerce, joutuvat maksamaan maksun sen käytöstä.

4. Määritä ja lisää tuotteita

Verkkokaupan asettamisesta riippuen voi olla oppimiskäyrä kunkin alustan käytölle ja tutustumiselle.

Yksinkertaisten tuotteiden myynti?

Saatat joutua tietää vain tarpeeksi lisätäksesi tietoja, kuten hinta, SKU-koodi, määrä, lähetystapa ja saatavuus.

Monimutkaisempien tavaroiden myyminen voi edellyttää, että määrität tuotevariantit tai määritteet ja harkitse esimerkiksi linkitettyjen tuotteiden myyntiä tai ristikkäismyyntiä tai maksuväylien yhdistämistä verkkokauppaan..

Onneksi useimmissa alustoissa on ilmainen kokeilu, joten sinulla voi olla käytännön kokemus heidän kanssaan.

5. Asenna lisäosat

Kaikissa verkkokaupan alustoissa on lisäosia, joiden avulla voit kasvattaa verkkokauppaa ja parantaa myyntiä.

BigCommercella on monikanavainen ohjelmisto, jonka avulla voit mainostaa ja myydä tuotteitasi saumattomasti markkinoilla, kuten Amazon, eBay, Etsy ja muut kanavat..

Shopify antaa sinun myydä sosiaalisen median alustoilla, kuten Pinterest, Facebook, Instagram ja Messenger, kun taas WooCommerce-ohjelmassa on eniten käytettäviä plugineja ja monet niistä ovat ilmaisia.

Verkkokaupan perustaminen on paras online-liikeidea, jos sinulla on hienoja tuotteita tai haluat laajentaa myyntiäsi. Kuten aiemmin mainittiin, globaalin verkkokaupan myynnin kasvaessa sinun ei tule unohtaa sitä!

Idea # 4. Rakenna sovellus

Älypuhelimien aikakausi on uusi ja innovatiivisten sovellusten kysyntä on suurempi kuin koskaan. Joka päivä Android- ja iOS-markkinoilla ladataan ja käytetään lukemattomia sovelluksia. Jos potentiaalisia asiakkaita on paljon, sovelluksen tekeminen voi olla tuottoisa markkinoille.

Ne, jotka olette ohjelmoijia tai kehittäjiä, otatte aikaa älylaitesovelluksen kehittämiseen ja myyntiin on aikaasi arvoinen, jos haluat ansaita rahaa verkossa. Sovelluksen luomisesta aiheutuvat yleiskustannukset ovat hyvin vähäiset, koska sinun ei tarvitse huolehtia esimerkiksi lähetys- tai varastointikustannuksista.

Lisäksi jos sovelluksesi toimii hyvin, voit jopa houkutella muita tuotemerkkejä mainostamaan sovelluksessasi suuren passiivisen tulon lähteen..

Alustat mobiilisovellusten rakentamiseksi aloittamiseksi:

Jos sinulla ei ole koodauskokemusta, tässä on markkinoiden sovellusvalmistajia, jotka auttavat kehittämään mobiilisovelluksia:

1. Appery.io

Appery.ioAloita verkkoyritys Appery.io-mobiilisovellusohjelmalla

Pilvipohjainen mobiilisovellusten rakentaja Android-, IOS- ja Windows Phone -sovelluksille. Appery.io käyttää visuaalista editoria vetämällä ja pudottamalla komponentteja käyttöliittymän luomiseen. Voit muodostaa yhteyden välittömästi mihin tahansa REST-sovellusliittymään ja käyttää sitä sovelluksessasi.

2. AppMakr

Se on DIY-alusta, jonka avulla kuka tahansa voi luoda IOS-, Android- ja HTML5-sovelluksia. Koodaustietoja ei vaadita. Voit rakentaa niin monta sovellusta kuin haluat AppMakr rajattomasti päivityksiä ja ominaisuuksien määrää.

Sovelluksen rakentamisen lisäksi voit rakentaa myös verkkosivustoja asiakkaille. Kuten sovelluksen rakentaja, sinun ei tarvitse olla HTML- tai PHP-asiantuntija luodaksesi verkkosivustoja asiakkaille. Tässä on luettelo verkkosivustojen rakennusalustoista, joita voit käyttää.

Idea # 5. Ole sosiaalisen median konsultti

Suurilla yrityksillä ja suurilla brändeillä on varaa palkata kokopäiväinen henkilöstö sosiaalisen median tilien (Twitter, Facebook, Instagram jne.) Koordinoimiseksi, mutta useimmilla pienillä yrityksillä on taipumus hallita sitä itse.

Suurimmalla osalla yritysomistajia ei kuitenkaan ole aikaa tai kapasiteettia käsitellä sosiaalista mediaansa hallittaessaan entistä suurempia vastuita yritykselle.

Täältä tulet sisään tarjoamalla olla sosiaalisen median konsultti pienemmille yrityksille.

Keskimäärin freelance-sosiaalisen median johtaja / markkinoija on noin 25,25 dollaria tunnissa. Suurin määrä on 150 dollaria tunnissa ja alin on 4 dollaria kuukaudessa. Mitä parempi olet, sitä korkeampaa palkkio voi olla näillä freelance-alustoilla. (lähde)

Sosiaalisen median konsultttina voit auttaa heitä suunnittelemaan markkinointiaikatauluja, strategisoimaan kohdeyleisönsä kannalta merkityksellistä sisältöä ja parantamaan sosiaalisen median yleistä suunnittelua.

Tässä on muutama asia, jonka avulla pääset alkuun sosiaalisen median konsultttina:

 1. Ole todellinen ihminen ja avulias muille
 2. Analysoi tiedot kuratoidaksesi täydellisen sisällön jokaiselle alustalle
 3. Käytä työkaluja, kuten IFTTT, Bufferapp, Hootsuite jne., Auttamaan sinua automatisoinnissa ja aikataulujen suunnittelutehtävissä
 4. Tutki ja etsi erilaisia ​​sosiaalisen median mahdollisuuksia
 5. Sarvi taitosi erottua joukosta – kirjoittaminen, suunnittelu ja valokuvien muokkaaminen

Itse asiassa, jos sinulla on oma verkkosivusto tai blogi, sinun pitäisi oppia tämä yksinkertainen sosiaalisen median markkinointiopas aloittelijoille hallita omia sosiaalisen median tilejäsi..

Idea # 6. Freelancerin vuokraus

Freelance-työ ei ole mitään uutta verkkomaailmassa, ja se on hieno tapa ansaita passiivisia tuloja, jos olet tietyn alan asiantuntija. Pienemmillä yrityksillä on taipumus etsiä freelancereita auttamaan heitä kertaluonteisissa projekteissa, koska se on paljon kustannustehokkaampaa kuin kokopäiväisen henkilöstön palkkaaminen..

Suuri asia freelance-työssä on, että sinun ei tarvitse olla sidottu mihinkään kenttään. Fiverrin kaltaiset käyttöympäristöt tarjoavat freelance-töitä kaikenlaisille alueille, mukaan lukien kirjoitettu sisältö, graafiset suunnittelut, ohjelmointi, jopa tietojen syöttämiseen..

On kuitenkin tärkeää, että hallitset työnkulkua oikein, koska useiden projektien ottaminen kerrallaan voi olla joillekin hankalaa.

Idea # 7. Ole WordPress-teeman suunnittelija

Yhä useammat ihmiset perustavat omia WordPress-verkkosivustojaan, ja kysyntä laadukkaille WordPress-teemoille on myös lisääntynyt huomattavasti. Niille, joilla on kyky suunnittelusta ja HTML-koodauksesta, on suuri kysyntä ihmisille, jotka voivat luoda räätälöityjä ja houkuttelevia WordPress-verkkosivustojen teemoja.

Sivustot kuten TemplateMonster on loistava esimerkki siitä, kuinka voit luoda mukavan passiivisen tulon itsellesi myymällä ihmisille erityisiä ja ainutlaatuisia teemoja. Jos et halua luoda verkkosivustoa, voit jopa myydä WordPress-teemakuvioita esimerkiksi MarketForest-kaltaisella markkinapaikalla..

Idea # 8. Käytä tai työskentele mainostajien kanssa

Jos sinulla on jo verkkosivusto tai blogi, sinulla on jo loistava alusta, jonka avulla voit tuottaa passiivisia tuloja. Myymällä osan sivutilmastasi mainostajille, voit ansaita rahaa passiivisesti, kun yleisö tai vierailija napsauttaa verkkosivustosi mainoksia.

Mainostajia käyttämällä ansiotulosi lasketaan yleensä napsautuskohtaisesti (CPC) ja napsautussuhteella (CTR), ja ansiotasonne perustuu verkkosivustosi liikenteeseen. Periaatteessa mitä enemmän ihmiset napsauttavat sivusi mainoksia, sitä enemmän rahaa saat.

Yksi suosituimmista tavoista ansaita rahaa mainosklikkausten avulla on käyttää Google Adsensea tai muita vastaavia mainostajia, kuten RSS-syötteitä ja suoraa banneria.

Idea # 9. Tarjoa verkkoseminaareja ja online-kursseja

Tutorien kysyntä, olipa se sitten online- tai offline-tilassa, on aina ollut suuri. Jos olet asiantuntija tai asiantuntija erikoistuneella alueella, verkkotunttien tai e-kurssien tarjoaminen voi olla erinomainen tapa tuottaa ylimääräisiä tuloja vapaa-ajalla.

Tutor.com tai TutorVista ovat sivustoja, joissa voit tarjota online-tutorointipalvelua. Udemy ja oppivainen, toisaalta, ovat loistavia alustoja luoda videokursseja ja ansaita rahaa opettamalla ihmisiä ympäri maailmaa. Digitaalinen markkinointi, verkkokirjoittaminen, Excel, talousanalyysi ja lemmikkieläinten koulutus ovat joitain suosituimmista aiheista.

Idea # 10. Tarjoa SEO-palveluita

Google Analyticsin kaltaiset hakukoneiden ja alustojen lisäykset voivat olla hämmentäviä useimmille. Paljon pieniä ja keskisuuria yrityksiä unohtaa usein hakukoneoptimoinnin (SEO) edut ja kuinka se parantaa heidän verkkosivustonsa suorituskykyä.

Jos tiedät tietä SEO ja sen käytännöt, SEO-konsulttiviraston perustaminen voi olla hieno tapa hyödyntää taitojasi. Voit tarjota palveluita, kuten niiden analyysitietojen tulkintaa ja lukemista oikealla tavalla, sisällön jäsentämistä paremman liikenteen saamiseksi tai avainsanojen käyttämistä oikein hakukoneiden sijoittelun parantamiseksi.

Voit katsoa ihmisiin kuten AJ Ghergich esimerkkejä oman SEO-konsulttiyrityksen perustamisesta.

Idea # 11. Dropshipping-liiketoiminta

Yksi hyvä tapa yrittäjille aloittaa liiketoiminta on perustaa tippatavaraliiketoiminta.

Etkö tunne termiä? No, se on pohjimmiltaan tietyn tyyppistä yritystä, jossa myyt tuotteita asiakkaille, MITTÄ kaikki varastot ja kuljetukset hoitaa valmistaja puolestasi.

Kate on onnistunut dropshipper. Hän ansaitsi 32 000 dollaria + kuukausittain tuloja Anime-tiputusliiketoiminnastaan. Kate-logiikan mukaan monet drophippers voivat ansaita rahaa yhdistämällä erilaisia ​​esineitä useista drophippereistä yhteisen teeman perusteella ja siten luomalla omistetun ostoskeskuksen. – Crazylister

Dropshipping-liiketoimintaKeitin Anime-tippatavaraliiketoiminta-verkkokauppa.

Koska liiketoimintamalli on erilainen kuin verkkokauppa, kustannuksiin sisältyy myös erilainen tilauskaupan aloittaminen.

Sivustot kuten Shopify tarjoaa helpon ja yksinkertaisen tavan aloittaa tilauskaupassa, mutta jos tarvitset vähän apua, tässä on joitain vinkkejä:

Vinkkejä online-liiketoiminnan aloittamiseen:

1. Kannattavan markkinaraon tutkimus

Et voi valita satunnaisia ​​tuotteita myytäväksi. Suorituskyvyn maksimoimiseksi sinun on tunnistettava myymäläsi kannattava markkinarako.

Käytä työkaluja, kuten Google Keyword Planner tai SEMrush, perustellaksesi valintasi tutkimalla markkinoiden kysyntää, avainsanojen vaikeuksia ja kilpailijoita.

2. Valitse toimittaja

Kun haluat löytää toimittajia, et voi mennä pieleen AliExpressin kanssa. AliExpressin käyttö on helppoa ja kätevää tippakaupassa.

Aloittamiseksi Shopify todella suosittelee AliExpressiä ensisijaiseksi lähteeksi heidän artikkelinsa kaikkiin laivaustarpeisiisi.

3. Valitse sopiva alusta

Dropship-liiketoiminnallesi on paljon verkkokauppaalustoja. Shopify on kuitenkin yksi parhaista alustoista, joilla voit aloittaa nopeasti.

Shopify integroituu kauppapaikkoihin, kuten AliExpress ja Oberlo, tuoda tuotteita suoraan kauppaan ja tilata niitä asiakkaillesi.

4. Asenna ja määritä

Se eroaa WooCommerce-palvelusta, voit määrittää tippakauppasi heti, kun kirjaudut Shopifyn.

Valitse vain kaunis kauppapaikan teema aloittaaksesi. Vaikka mitään asennusta ei vaadita, sinun on silti käydä läpi oppimiskäyrä käyttääksesi alustaa.

5. Käynnistä ja mainosta myymälääsi

Kun perusasetukset on tehty, on aika aloittaa ja mainostaa tippalaiva-yritystäsi.

Analysoi yleisösi, mainosta myymälääsi sosiaalisessa mediassa ja kirjoita tuotteisiisi liittyvää alkuperäistä sisältöä on muutama tapa mainostaa myymälääsi.

Niiden, jotka haluavat vähäriskisen liiketoimintamallin, tulisi ehdottomasti harkita aloittamista tippatavaraliiketoimintaan, koska joutuvat maksamaan kustannukset ovat tuotteiden (joita myyt asiakkaillesi) maksaminen ja myymälä-asennus.

Muut kustannukset, kuten lähetys, varastojen hallinta ja tuotteiden luominen, vastaa sen sijaan valmistaja.

Tässä on vaiheittainen opas aloittaaksesi tilauskaupan verkkoyrityksessä:

 • Kuinka aloittaa Shopify-tippatavarakauppa

Idea # 12. Ryhdy Vloggeriksi / YouTuberiksi

Sisällön kulutus on muuttunut dramaattisesti viime vuosina, ja yksi nopeimmin kasvavista alustoista on videokeskeiset sivustot, kuten YouTube ja Snapchat. Vaikka Internetissä on paikkoja tekstirikkaille artikkeleille, käyttäjät keskittyvät useammin rikasmediaan, kuten videoihin,.

Tämä antaa mahdollisuuden nousta niihin Vloggereihin ja YouTubereihin, jotka pystyvät ansaitsemaan miljoonia dollareita vuodessa yleisöstään luomalla videopohjaista sisältöä.

Yksi YouTubers – Toby Turner on yksi parhaiten ansaitsevista tähtiistä YouTube-kanavat. Vlogeista, animaatiosta podcasteihin Toby ansaitsee 3,3 miljoonaa dollaria luomastaan ​​sisällöstä. – NewMediaRockstars

Toby TurnerToby Turnerin YouTube-kanava – yli 6,2 miljoonaa tilaajaa

Ja vlogin tai YouTube-kanavan käynnistäminen voi olla erittäin halpaa, koska kaikki mitä tarvitset on kamera (joko iPhone tai tavallinen järjestelmäkamera) ja olet valmis lähtemään!

Lisäksi sinun ei tarvitse tehdä vain videoita YouTubessa. On myös muita tehokkaita videosisältöalustoja, kuten Instagram, Snapchat Stories ja Facebook Live -video, joiden avulla voit rakentaa yleisöä ja mainostaa tuotemerkkiäsi.

Online-yrityksiä koskevat usein kysytyt kysymykset

Mikä verkkoyritys on paras?

Ne, jotka olen luetellut tässä artikkelissa – bloggaaminen, tytäryhtiömarkkinointi, verkkokauppa, sosiaalisen median markkinointi, sovellusten tai verkkosivustojen teemasuunnittelijat – näillä verkkoyrityksillä on korkein onnistumisaste tutkimuksessani.

Kuinka aloitan Internet-liiketoiminnan?

Sama kuin offline-yrityksen perustaminen – löydät ja täytät kuluttajien tarpeet. Ainoa ero Internet-liiketoiminnan ja offline-yrityksen välillä on se, että yhteydenpito asiakkaisiisi on erilaista (online vs. henkilökohtainen).

Tässä on verkkosivustomme luomisopas, jonka avulla pääset alkuun.

Onko verkkosivustolla oltava online-liiketoimintaa?

Ei, verkkosivusto ei ole pakollinen aloittaaksesi myynnin verkossa. Mutta lopulta tarvitset sellaisen markkinointi- ja viestintätarkoituksiin.

Kuinka aloittaa menestyvä Shopify-liiketoiminta?

Olemme julkaissut useita perusteellisia ohjeita Shopify-liiketoiminnasta, lue: Kuinka luoda verkkokauppa Storeififen avulla ja kuinka aloittaa menestyvä drophipping-yritys Shopifyn kanssa.

Mitä yritystä voin aloittaa alle 20 000 dollarilla?

Kaikki täällä mainitsemani yritykset voidaan perustaa alle 20 000 dollarilla.

Miksi suurin osa verkkoyrityksistä epäonnistuu?

Kolme pääasiallista syytä useimpien verkkoyritysten epäonnistumiseen:
1- He eivät pysty ohjaamaan riittävää kohdennettua liikennettä verkkosivustoilleen / verkkoportaaliin,
2- He eivät tarjoa ainutlaatuisia / laadukkaita tuotteita, joilla on merkkituotteiden kokemus, ja
3 – He eivät sopeutu muutoksiin riittävän nopeasti ja menettävät uusia kilpailijoita.

Mitä ihmiset ostavat eniten verkossa?

Tänä kirjoituspäivänä bestsellereitä Amazonissa ovat tuotteita seuraaviin luokkiin: 1- Lelut & Pelit, 2 – elektroniikka, 3 – kamera & valokuva-, 4-videopelit ja 5-kirjat. Mukaan Startup Brosin tutkimus, helposti lähetettäviä tuotteita, jotka myyvät välillä 21–200 dollaria, on helpointa myydä Amazonissa.

Mitä alustaa minun tulisi käyttää aloittamaan online-liiketoimintani?

Suosittelen itse isännöimää WordPressiä niille, jotka aloittavat verkkosivuston tai blogin; BigCommerce ja Shopify ovat parhaat, jos haluat myydä omia tuotteitasi.

Missä isännöin ensimmäistä online-yrityssivustoani?

Aloittelijoille suosittelemme InMotion Hosting ja Hostinger.

johtopäätös

Olemme raaputtaneet pintaa vain muutaman online-liiketoimintaidean suhteen, mutta edellä mainitut ovat joitain kokeiltuja tapoja, joilla voit aloittaa.

Jos etsit lisää inspiraatiota, tutustu:

Tärkeä huomata, että useimmiten nämä verkkoyritykset voivat olla hienoja saada ylimääräistä rahaa puolella, mutta ei vakaana tulolähteenä.

Tämä ei tarkoita, ettet voi muuttaa sitä ensisijaiseksi yritykseksi, kuten jotkut yrittäjät ovat tehneet. Se voidaan tehdä, mutta kestää hetken, ennen kuin näet verkkoyrityksestäsi merkittäviä voittoja, jotka oikeuttavat tämän siirtymisen.

Kuten minkä tahansa yrityksen kanssa, jos haluat nähdä tuloksia, sinun on vain pantava siihen aikaa ja vaivaa. Ennen kuin tiedät sen, sinulla on menestyvä online-liiketoiminta käsissäsi!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map