10 Wix-verkkosivustoesimerkkiä, joita me ehdottomasti rakastamme

Oman verkkosivuston luominen voi olla vaikeaa. Varsinkin jos et ole luova tyyppi. Onneksi Wixin kaltaiset verkkosivustojen rakentajat tarjoavat joukon malleja, joiden avulla voit luoda melko upeita verkkosuunnitelmia.


Jos olet ehdoton aloittelija verkkosivuston suunnittelussa, älä huoli! Wixillä on satoja kauniita malleja, joista valita ja pienellä työllä. Sillä verkkosivustosi näyttää erittäin siistöltä ja ammattimaiselta.

Mitä Wix tarjoaa?

 • Hinnat alkaen: 8,50 dollaria kuukaudessa
 • Suunnitelmat: Yhdistä, Yhdistä, Rajoittamaton, Verkkokauppa, VIP
 • Nopeustestimme: A / Uptime test: 99,96%
 • PRO: Rakenna tyhjästä, erinomainen web-editori.

Wix-mallejaValmiita Wix-malleja on yli 500 (katso kaikki mallit täältä).

Wix Review vieraile verkossa

Tietysti, jos etsit inspiraatiota, olemme saaneet sinut suojaamaan! Tämä viesti seuraa edellisestä Weebly-verkkosivustostani.

Olemme pyöristäneet 10 komeinta Wix-verkkosivustoesimerkkiä, jotka on suunniteltu ja rakennettu käyttämällä samoja työkaluja kuin sinulla.

Huomaa: Meillä on suosittu opas Wixin käytöstä. Lisätietoja Wix-verkkosivustosi luomisesta.

Katso nämä mahtavat esimerkit tosielämän verkkosivustoista, jotka on rakennettu Wixin avulla! Kerro ystävälle

Wixilla rakennetut ruoka-verkkosivustot

1. Seitsemän grammaa kahvilaa

Wix-verkkosivustoesimerkki - Seven Grams CafféLähde: Seitsemän gramman caffé

Seven Grams Caffé houkuttelee kävijöitä kotitekoisilla leipomotuotteillaan ja käsityökahvillaan yhdellä suuvesikuvalla hyödyntämällä laajakuvan yhden sivun sivua..

Seven Grams Caffé asettaa ruuansa yksinkertaisella ja tyylikkäällä web-suunnittelulla etusijalle suosittelun, sosiaalisen median kehotusten, yhteystietojen ja kuvagalleriassa, jotka sijaitsevat muutaman vierityksen alla.

2. Crustz

Ruoka-verkkosivusto, joka on rakennettu Wix - Crustzin avullaLähde: Crustz

Tämä Kuala Lumpur -pohjainen konditoria osaa puuttua makubudiin heidän verkkosivustonsa suunnittelulla. Heti kun lataat sivun, saat tervehdyksessä kuvan heidän myymälästään ja heidän herkullisista leivonnaisistaan..

Yksinkertaisen ja puhtaan verkkosivustoasettelun avulla kävijät pääsevät helposti galleriaan, yhteystietoihin, leivonnaisluetteloon ja muuhun, kun yläosassa on virtaviivainen valikko..

Wixin kanssa rakennettu verkkokauppasivusto

3. MAAPILIM

verkkokauppasivusto, rakennettu Wix - MAAPILIM -sovelluksellaLähde: MAAPILIM

MAAPILIM tarjoaa käsityönä tehtyjen miesten hoitotuotteita, jotka ovat minimalistisia ja tyylikkäitä. Heidän verkkokauppaansa kuuluu sama filosofia käyttämällä yksinkertaista kuvaa, joka näyttää heidän tuotteitaan, ja yhtä “Osta nyt” -painiketta, joka kehottaa kävijöitä tarkistamaan varastonsa.

Puhdas muotoilu ja ponnahdusvalikko tarkoittavat, että kävijät löytävät helposti tiensä sivustoon vaivattomasti vailla.

Wixilla rakennetut portfoliosivustot

4. Linda Franzosi

Wixilla rakennetut portfoliosivustot - Linda FranzosiLähde: Linda Franzosi

Jos haluat rakentaa jatkotyyppistä sivustoa tai esitellä portfoliosi, Linda Franzosi -sivusto näyttää, kuinka voit tehdä kauniin ja ammattimaisen sivuston Wixin malleilla ja työkaluilla.

Rinnakkaissuunnitelman avulla vierailijat voivat tarkastella hänen taitojaan ja osaamistaan, asiakkaita, joiden kanssa hän työskenteli, ja jopa portfolionsa. Sivusto esittelee myös hänen kykyjään sisällönhallinnassa ja visuaalisessa suunnittelussa asettelulla, joka on visuaalisesti houkutteleva ja silti helppo navigoida.

5. French Knot Studios

Wixin kanssa rakennettu hääsivusto - French Knot StudiosLähde: Ranskan Knot Studios

French Knot Studios osaa kiinnittää huomion fiksuilla värien käytöllä ja upeilla kuvilla täytetyllä diaesityksellä. Putiikkitapahtumien suunnittelija, häät ja tyylisuunnittelustudio sijoittivat strategisesti sosiaaliset painikkeet sivuston yläosaan, jotta kävijät voivat tarkistaa Instagram- ja Pinterest-sivun yhdellä napsautuksella.

Jopa heidän portfoliosivunsa on rakennettu siten, että se antaa yksityiskohtia valokuvista pikkukuvan alla.

6. Eläinmusiikki

Wix - Animal Music -sovelluksella rakennettu salkusivustoLähde: Eläinmusiikki

Yksi vaikuttavimmista portfoliosivustoista Animal Music menee ulos silmiinpistävillä malleilla, ja koko kotisivua käytetään yhtenä suurena esittelynä isoille portfolionsa kappaleille.

Tuskin tekstiä ympärillä, kävijöitä pommitetaan videoilla, kuvilla ja muulla, mikä luo verkkosivun, joka on heidän brändinsä todella ainutlaatuinen. He ovat jopa varmistaneet kiinnittävänsä sosiaalisen median painikkeet sivuille, jotta ihmiset voivat seurata heidän sivuaan milloin tahansa.

7. Liam Rinat

Liam RinatLähde: Liam Rinat

Useat suunnittelijat ovat käyttäneet Wixin mallia luodakseen upeita ja kauniita sivuja. Lisää Liam Rinat luetteloon erittäin yksilöllisesti suunnitellulla henkilökohtaisella sivustolla, joka sopii Visuaaliseen tarinankertojaan..

Vain kolmella navigointipainikkeella ihmiset voivat valita joko tarkistaa hänen portfolionsa, ottaa hänet yhteyttä tai palata kotisivulle. Pienimmät painikkeet tarkoittavat, että sivuston painopiste on yksinomaan Rinatissa eikä missään muussa.

8. Sonja Van Duelmen

Sonja Van DuelmenLähde: Sonja Van Duelmen

Sonja Van Duelmen käyttää sivustoaan lausunnon laatimiseen, ja se on: Olen taidejohtaja. Hänen koko sivustonsa on vain yksi iso salkusivu, joka esittelee hänen loistavaa työtään käyttäen erilaisia ​​malleja tyylit ruudukko, Ajax, muuraus, karusellit ja liukusäätimiä.

Älykäs verkkosuunnittelu ja parallaksi-tehosteen tehokas käyttö tekevät siitä siltä, ​​että sivustolla on enemmän syvyyttä ja tilaa kuin miltä näyttää.

Wixin kanssa rakennettu verkkosivujen suunnittelu -sivusto

9. Ruskea pöllö luova

Wix - Brown Owl Creative -sovelluksella rakennettu verkkosivustosivustoLähde: Ruskea pöllö luova

Brown Owl Creative näyttää, mitä voit tehdä Wixin kanssa mahtavien suunnittelijoiden käsissä. Koko näytön sivulla näkyy verkkosivustojen suunnittelutoimiston tunnelma luovasta käytöstä malleilla, jotka on inspiroitu retro-fontteista ja painikkeista.

He lisäsivät jopa ylimääräisen yksityiskohdan hiiren kuvakkeesta, joka muuttuu Windows 98: n kaltaiseksi osoittimeksi, kun viet hiiren osoittavan napsautettavan osan päälle.

Wixilla rakennetut valokuvaussivustot

10. Hilary O’Leary

Valokuvaussivusto rakennettiin Wixin kanssa - Hilary O’LearyLähde: Hilary O’Leary

Etelä-Afrikassa asuva valokuvaaja Hilary O’Leary hyödyntää Wixin mallipohjia täysimääräisesti luomalla upean verkkosivuston, joka näyttää hänen yhtä upeita kuvia Afrikan villieläimistä.

Parallaksin vieritysvaikutuksen avulla hän onnistuu kiinnittämään vierailijan huomion yksinkertaisilla (silti kauniilla) kuvioilla yhdessä voimakkaiden kuviensa kanssa Afrikan villieläimistä..

11. Thai Pham

Thai PhamLähde: Thai Pham

Monet suunnittelijat pyrkivät menemään yli verkkosivustosuunnittelunsa, mutta Thai Pham menee täysin päinvastoin käyttämällä yksinkertaista Wix Pro -galleriaa verkkosivustonsa luomiseen. Hän korostaa taitavasti valokuvia, jotka osoittavat hänen kykynsä kaappaa kauniita hetkiä.

Tämä osoittaa jälleen, että hyvien mainosten käsissä voit luoda upeita Wix-verkkosivustoja yksinkertaisimmalla suunnittelulla.

Wixilla rakennetut henkilökohtaiset verkkosivustot

12. Karlie Kloss

Wixin kanssa rakennettu henkilökohtainen verkkosivusto - Karlie KlossLähde: Karlie Kloss

Olet nähnyt Karlie Klossin mainostavan Wixiä paljon, ja on helppo nähdä miksi. Hänen verkkosivustonsa on loistava esimerkki siitä, kuinka tehokkaita mallit ja työkalut Wixillä on tarjota.

Klossin kokonaan suunnittelema sivusto korostaa kaikki tärkeät yksityiskohdat uusimmalla kotisivullaan esiintyneellä teoksellaan, sosiaalisen median painikkeilla, projekteilla ja kampanjoilla sekä Kode Klossyn aloitteella.

13. Sergio Aguero

Sergio AgueroLähde: Sergio Aguero

Manchester Cityn mestarin, Sergio “Kun” Agueron virallinen verkkosivusto on yhtä merkittävä kuin hänen jalkapallo-taitonsa. Upeaa Wix-mallia käyttämällä Agueron verkkosivusto antaa faneilleen kaikki tarvitsemansa tiedot jalkapallon supertähdistä, mukaan lukien hänen tarinansa, tilastonsa ja sosiaalisen median läsnäolon.

Lisäksi hänen verkkosivustoa voi katsella myös kahdella kielellä, englanniksi tai hänen äidinkielensä Espanŏl. Tällä tavalla hänen fanit Argentiinasta ja muualta maailmasta voivat lukea hänen valmisteluistaan ​​maailmancupiin tai Mestarien liigaan

Wix-mallien käyttäminen

Yksi tärkeä huomioitava asia Wix-mallia käytettäessä on, että et voi muuttaa uutta mallia luomallesi Wix-sivustolle. Kun olet valinnut mallin ja lisännyt siihen sisältöä, et voi vaihtaa toiseen malliin.

Jos haluat käyttää toista mallia, sinun on luotava uusi sivusto uudella mallilla. Kun uusi sivusto on luotu, sinun on tehtävä siirrä suunnitelmasi ja verkkotunnuksesi äskettäin luodulle sivustolle. Jos verkkotunnuksesi on rekisteröity kolmannen osapuolen verkkotunnuksen rekisteröijissä, sinun on varmistettava, että DNS-tietue päivitetään oikein uuteen sivustoon.

Wix-verkkosivustojen usein kysyttyjä kysymyksiä

Mitkä sivustot käyttävät Wixiä?

Wix hallitsee kaikenlaisia ​​verkkosivustoja ympäri maailmaa ammattilaisportfolioista, kuten Karlie Kloss, yrityssivustoihin, kuten Real Graphene USA. Wix on markkinaosuuksien mukaan maailman toiseksi suosituin verkkosivustojen rakentaja, ja käyttäjien hallinnassa on yli 300 000 verkkotunnusta.

Kuinka paljon Wix maksaa?

Wixin hinnat vaihtelevat 4,50 dollarista kuukaudessa 24,50 dollariin kuukaudessa tavallisille verkkosivustoille. Verkkokauppasivustot maksavat enemmän ja vaihtelevat alimmilta 17 dollaria kuukaudessa 35 dollariin kuukaudessa. Mukautetut suunnitelmat ovat saatavana myös pyynnöstä.

Lisätietoja Wix-suunnitelmista ja hinnoittelusta.

Mitkä ovat Wixin haitat??

Tarpeistasi riippuen Wix-suunnitelmat voivat tulla melko kalliiksi ajan myötä, ja olet rajoittunut lähinnä resurssien tukemiseen vain Wix-ekosysteemistä. Wix ei myöskään salli verkkosivustojen vientiä, joten siirtäminen toiseen isäntään on vaikeaa, jos päätät muuttaa tulevaisuudessa.

Onko Wix parempi kuin WordPress?

Wix on verkkosivustojen rakentaja ja WordPress on sisällönhallintajärjestelmä. Wixiä on helpompi käyttää, mutta sillä ei ole WordPressin pitkäaikaista potentiaalia.

Omistaako Wix sisältösi?

Wix ei omista sisältöäsi, mutta omien tuotteidensa vuoksi se ei salli käyttäjien viedä verkkosivustojaan.

Käärimistä

Nämä ovat vain muutama tuhansista uskomattomista ja ammattimaisesti muotoilluista Wix-verkkosivustoista. Wixissä saatavana oleva hullu mallistojen ja mallien määrä tarkoittaa, että kaksi sivustoa eivät ole samoja.

Jos tunnet ihmeesi uskomattomista verkkosuunnittelijoista, miksi et auta tehdä siitä omaasi tänään?

* Käännös: EN ID

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map