10 Weebly-verkkosivustoa, jotka tekevät sinusta vauvan

Verkkosivustojen rakentajien suhteen Weebly on epäilemättä yksi parhaista aloittelijoista. Alusta tarjoaa yli 40 miljoonaa verkkosivustoa, joten et voi mennä pieleen.


Haluatpa rakentaa verkkosivuston tai luoda täyden verkkokaupan sivuston, Weeblyn vetämällä ja pudottamalla -järjestelmä tekee siitä poikkeuksellisen helpon alustan rakentaa mahtava näköinen verkkosivusto.

Tässä on nopea arvostelu siitä, mitä voit saada.

Mitä Weebly tarjoaa?

Hinnat alkaen: 8 dollaria kuukaudessa
Suunnitelmat: Starter, Pro, Business, Performance

Nopeustesti: A / Uptime-testi: 99,96%

PRO: Helppo käyttää, sopii aloittelijoille.

Weebly tarjoaa arkistossaan yli 50 verkkosivumallia (katso ne täältä).Weebly tarjoaa arkistossaan yli 50 verkkosivumallia (katso kaikki mallit täältä).

Weebly Review vieraile verkossa

Tässä artikkelissa aiomme jakaa kanssanne parhaat Weebly-verkkosivustot, jotka tuovat inspiraatiota ja motivaatiota luoda yksi oma.

Älä vain ota sanaamme, katso nämä 10 Weebly-verkkosivustoa, jotka on suunniteltu upeasti käyttöympäristön teemoilla ja muokkausohjelmalla.

Weebly-verkkosivustot: Esimerkkejä verkkokauppasivustoista

1. Box Bros

The Box BrosThe Box Bros

Todella kauniin verkkokauppasivuston luominen on ehdottomasti mahdollista Weeblyn avulla, ja The Box Bros on yksi sellainen esimerkki. Heidän kotisivullaan käytetään yksinkertaista asettelua, mutta se täydennetään sitä kauniilla valokuvilla tuotteistaan ​​ja sivun yläosassa olevalla videolla.

Selauspalkki on sijoitettu yläosaan, jotta kävijät pääsevät helposti verkkokauppaansa tai ottavat heihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja.

2. Indy Pehmo

Indy PehmoIndy Pehmo

Indy pehmo käyttää ruudukko mallia esittelemään heidän hienosti suunniteltuja muhkeitaan. Vierailijat voivat käyttää kaikkia etusivun tuoteryhmiä, kun esillä olevat tuotteet on lueteltu ruudukkotyylissä alla. Indy Plush vältti monimutkaisten kuvioiden käyttöä, jotta käyttäjät näkevät tuotteet heti.

Voit luoda uudelleen Indy Plush -suunnittelun Weeblyn vetämällä ja pudottamalla -järjestelmällä, joka osoittaa kuinka intuitiivinen heidän alusta on.

Weebly-verkkosivustot: Esimerkkejä matkasivustoista

3. Casto-lomat

Casto-lomatCasto-lomat

Casto Vacations on palkittu ylellinen matkatoimisto, ja samanlainen kuin The Box Bros, he käyttivät hyväkseen Weeblyn helppokäyttöistä alustaa luodakseen upean matkasivuston. Vierailijoita kohdellaan upealla videolla, joka on kooste kaikista matkayhtiön tarjoamista kohteista.

Vieritä alaspäin ja voit tarkistaa heidän palvelunsa, blogiviestinsä ja muut, kauniissa ruudukkotyylisessä mallissa.

4. C MY kaupungit

C Omat kaupungitC Omat kaupungit

C MY Cities tarjoaa matkustajille paikallisen tunnelman lomistaan, ja tarjoaa henkilökohtaisia ​​matkaoppaita paikallisten kanssa, jotka ovat läheisessä asemassa maan sisäpuolella. Sivusto itse käyttää puhdasta mallia, jossa on kaikki etusivulla olevat tiedot.

Vierailijat voivat vierittää alas nähdäksesi palvelut, maat, joissa he ovat saatavilla, ja jopa itse oppaat. Se on yksinkertainen ja ammattimainen verkkosivusto, joka on saatu aikaan Weeblyn web-suunnittelutyökaluilla

Weebly-verkkosivustot: Esimerkkejä suunnittelu- ja luovien toimistojen sivustoista

5. Pistoke & pelata

Plug & Play -suunnitteluPistoke & Pelaa suunnittelua

Luovat toimistot, jotka osaavat käyttää Weeblyn tehokasta mallia, voivat tuottaa hienoja upeita luomuksia. Isossa-Britanniassa toimiva verkkosivustojen suunnitteluyritys Plug & Play ehdottomasti käytti heidän innokasta silmäänsä suunnittelussa sivulle, joka herättää kävijöitä.

Heidän pääsivunsa tuo esiin heidän portfolionsa useille asiakkaille. Niiden alaosassa oli jopa “Let’s Talk” -osa, jotta potentiaaliset asiakkaat voivat tavoittaa heidät.

6. Sivu kahdeksankymmentä neljä

Sivu kahdeksankymmentäSivu kahdeksankymmentä

Page Eightyfour on yhden naisen luova toimisto, jota johtaa Jag Nagra. Hän käyttää Weeblyn diaesitysmallia esittelemään portfolionsa ja omituisen taiden tunnetaan. Tuloksena on todella kaunis sivusto, joka on sekä ainutlaatuinen että kiinnostava.

Sivusto hyödyntää useita suunnitteluselementtejä, kuten parallaksi-vieritysvaikutus ja animoidut ruudukot. Se osoittaa, että jos pariliitos on suuri taidetta Weeblyn mallien kanssa, tulos voi olla todella hämmästyttävä.

Weebly-verkkosivustot: Esimerkkejä ruoka- ja ravintola-sivustoista

7. Keken aamiaiskahvila

Keken aamiaiskahvilaKeken aamiaiskahvila

Lataa Keke’s Breakfast Cafe ja sinut kohdellaan kuvan heidän herkullisista tarjouksistaan. Aamiaisherkkujen (pannukakut, kakut, vohvelit jne.) Käyttäminen (koska tausta keskittyy erikoisuuteensa).

Sosiaalisen median painikkeet on sijoitettu alareunaan, jotta voit helposti tarkistaa heidän herkullisen valikkonsa ja seurata niitä heidän sosiaalisen median sivuillaan.

8. Pöytämme

PöytämmePöytämme

Upea logo, erinomainen verkkotunnus ja kauniit teräväpiirtokuvat voivat tehdä verkkosivustostasi ehdottoman kiillotetun ja ammattimaisen. Pöytämme tarkistaa kaikki ruudut, kun he tekivät sivustonsa, ja tuloksena on mahtava sivusto, joka yhdistää viljelijät ja tuottajat yhteisöihin, jotka haluavat tuoreita ja herkullisia tuotteita.

Vanhanaikainen litteä muotoilu antaa sivustolle leikkisän ilmapiirin ja on silti vakava ja houkutteleva kävijöille.

Weebly-verkkosivustot: Esimerkkejä blogisivustoista

9. Satula ja mokka

Satula ja mokkaSatula ja mokka

Blogisivuston ei tarvitse olla erittäin monimutkaista ja vaikeaa tehdä. Saddle ja Suede osoittavat, että Weeblyn avulla voit luoda kiillotetun blogin, jonka navigointi on helppoa ja upea katsoa. Perhepariskunta Jonathan ja Rachel aloittivat blogin paikkana jakaa asioista, joista he ovat intohimoisia.

10. Projektiautot

ProjektiautotProjektiautot

Project Cars aloitti lontoossa toimivan Mad Studiosin yksinkertaisena blogina päivittääkseen kilpapeliä. Kun pelistä tuli menestys, he uudistivat blogia kokonaan Weeblyn työkaluilla luodakseen kiillotetumman ja visuaalisesti upeamman blogin, jossa fanit voivat tarkistaa päivitykset tai ostaa pelin itse.

Blogi osoittaa, että voit aloittaa perus- ja ”paljain luiden” blogin avulla ja kehittää siitä jotain paljon kiillotettua myöhemmin..

Lisää esimerkkejä Weebly-teemoista

Tiivistettynä

Sivuston tai blogin suunnittelu alusta alkaen voi olla pelottava kokemus. Sen ei tarvitse olla Weeblyn kanssa! Weeblyn avulla voit viedä web-suunnittelun kovan osan pois yhtälöstä ja keskittyä yritykseesi.

Jos etsit vaihtoehtoja, tässä on joitain parhaista verkkosivustojen rakentajista, jotka saattavat sopia sinulle.

Edellä lueteltujen Weebly-sivustojen perusteella sinulla voi kuitenkin olla upean näköinen sivusto nopeasti!

Haluatko nähdä lisää esimerkkejä verkkosivustoista, jotka on rakennettu tietyille verkkosivustojen rakentajille? Voit tutustua Wix-verkkosivustoesimerkkeihimme.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map