10 parasta verkkotunnuksen generaattoria verkkosivustollesi

Tarvitset verkkosivun riippumatta siitä, haluatko perustaa matkablogin tai perustaa verkkokaupan yrityksellesi. Vielä tärkeämpää on, että sinun on rekisteröitävä nimi (tai verkkotunnus) tuotemerkillesi ja sen on oltava tarttuva!


Luulet todennäköisesti itsellesi: “Miksi minun täytyy miettiä niin kovasti verkkotunnusta? Enkö voi vain mennä sen kanssa, mikä minulla on? “

Voit, mutta silloin se ei todennäköisesti olisi hyvä verkkotunnus. Ja jos haluat blogin tai verkkosivuston menestyvän, sinun on keksittävä hyvä verkkotunnus seuraamaan sitä.

Mikä on verkkotunnus?

Verkkotunnus on helppo muistaa sana (t), joita käytetään kommunikoimaan DNS-palvelin verkkosivusto, johon haluamme käydä. Verkkotunnuspalvelin muuntaa ystävällisen nimen IP-osoitteeksi tai päinvastoin. (lähde)

Jos tarvitset vähän apua verkkotunnuksen selvittämisessä, olemme saaneet sinut peittämään! Katso luettelo verkkotunnusten generaattoreista, joiden avulla voit pelastaa itsellesi päänsärky, joka johtuu uuden verkkotunnuksen selvittämisestä.

Huomaa: Jos et ole valinnut verkkotunnuksen nimeä, voit saada ilmaisen verkkotunnuksen seuraavilla web-koneilla:

 • InMotion-hosting 
 • Hostinger
 • GreenGeeks

1. Lean Domain -haku

leandomainsearchLean-verkkotunnuksen haku

Perustaja: Automattic, WordPress.com-alustan takana olevat henkilöt ja itse WordPressissä työskentelevä ydinryhmä, Lean Domain Search on todennäköisesti tällä hetkellä eniten käytetty verkkotunnusten generaattori.

Sen käyttäminen on riittävän yksinkertaista. Aloita vain yhdellä avainsanalla ja valitse sitten verkkotunnusvaihtoehdot, ja ne antavat sinulle satoja tällä hetkellä saatavilla olevia verkkotunnusideoita. Hienoa on, että he jopa tarkistavat, onko nimi saatavana myös Twitterissä!

2. NimiMesh

namemeshNameMesh

NameMesh antaa sinun jakaa verkkotunnushaut kahdeksaan eri luokkaan: yleinen, samanlainen, uusi, SEO, lyhyt, hauska, lisä ja sekoitus. Tämä sallii enemmän kokeellisia nimiä, joita et todennäköisesti ole harkinnut.

Voit myös suodattaa nimiä verkkotunnuksen laajennuksen, verkkotunnuksen saatavuuden ja enimmäismäärän perusteella. Jos etsit uutta nimeä käynnistykseesi, NameMesh voi tee se myös puolestasi.

3. NameStall

namestallNameStall

NameStall-ohjelmassa ei ole yhtä työkalua, vaan ne tarjoavat sinulle verkkotunnuksen generaattoreiden sarjan, jota voit käyttää. Kolme hyödyllisimmistä, joita voit käyttää, on pääverkkotunnusten generaattori, kolmen sanan verkkotunnusten generaattori ja rymisoiva verkkotunnuksen generaattori.

Vaikka se aluksi saattaa tuntua ylivoimaiselta, mutta kun olet kiinnostunut siitä, voit luoda verkkotunnuksia, jotka ovat todella ainutlaatuisia. Kokeile sanaryhmiä, kuten ‘500 suosittua ensimmäistä sanaa’, ‘englannin perussanoja’ tai jopa ‘1500 suosittua viimeistä sanaa’, jotta saat loputtomia mahdollisuuksia räätälöityjen nimien avulla blogiisi.

4. Rintakuva nimi

bustaname-1Rintakuva nimi

Bust A -nimellä voit käyttää heidän lukuisia suodatustyökaluja löytääksesi verkkotunnuksen, joka sopii tarpeisiisi ja erityistarpeisiisi. Aloitat suodattamalla avainsanasi ja valitset avainsanalla joko “aloittaa” tai “lopettaa”. Sitten se antaa sinulle luettelon, jonka voit suodattaa sen mukaan, kuinka luonnollista haluat nimen kuulostavan ja sen merkkirajoja.

Heillä on myös mahdollisuus tarkastella valittuja verkkotunnuksia sekä mahdollisuus suodattaa laajennuksilla, kuten .com, .net ja .org.

Eikö sinulla ole tiettyä avainsanaa mielessä? Voit käyttää heidän ”Tee satunnainen verkkotunnus” -vaihtoehtoa ehdottaaksesi käytettävissä olevia nimiä. Jos löydät haluamasi, voit tallentaa sen tai ostaa sen linkkien kautta parhaaseen verkkotunnuksen rekisteröijään, kuten GoDaddy ja NameCheap.

5. Nimipoika

nameboyNameboy

Nameboy antaa sinun löytää verkkotunnuksia, jotka ovat käytettävissä valitsemiesi avainsanojen perusteella. Laadit avainsanoja, joita Nameboy laatii sitten luettelon suositeltavista verkkotunnuksista, joita voit käyttää.

Heidän hakutuloksista näet myös, mitkä laajennukset on otettu ja mitkä ovat edelleen käytettävissä. Esimerkiksi vaikka webhostingsecretrevealed.com voidaan ottaa, voit silti ostaa webhostingsecretrevealed.net sen sijaan.

Voit tarkistaa myös mahdolliset jälleenmyynnissä olevat verkkotunnukset sekä tavutettuja ehdotuksia tai rymisoivia avainsanoja.

6. Wordroid

wordoidWordroid

Jos haluat verkkotunnuksellesi enemmän hohtoa ja luovuutta, sinun tulisi ehdottomasti kokeilla Wordroidia, verkkotunnusten generaattoria, joka pohjimmiltaan koostuu sanoista, jotka näyttävät hyvältä ja jotka ovat erinomaisia ​​nimeämään blogeja, tuotteita, yrityksiä ja jopa verkkotunnuksia.

Vapaa ja älykäs nimeämistyökalu on yksi luovimmista nimien tuottajista, koska ne luovat pohjimmiltaan uusia sanoja eri kielillä. He tekevät tämän erityisellä nimienluontityökalulla, joka noudattaa foneettisia sääntöjä luomalla kielen kiertäviä nimiä.

Voit jopa säätää tiettyjä sivuston parametreja, kuten kuvion, virroidin pituuden, kielen, laatutason ja jopa sisällyttääkö verkkotunnuksen laajennukset vai ei..

7. Verkkotunnuksen pulmapeli

domainpuzzlerVerkkotunnuksen pulmapeli

Domain Puzzler eroaa useimmista verkkotunnusten tuottajista siinä, että voit käyttää useita avainsanoja rakennuspalikoina täydellisen verkkotunnuksesi luomiseksi. Valitsemiesi avainsanojen perusteella Domain Puzzler käy läpi kaikki mahdolliset yhdistelmät, jotka tarkistetaan, ja tarkistaa samalla, mitkä ovat rekisteröinnissä käytettävissä..

Jotta voit käyttää sitä, sinun tarvitsee vain antaa joukko avainsanoja, jotka haluat verkkotunnuksellesi, valita haluamasi laajennukset ja työkalu suorittaa kaiken työn.

8. DomainHole

domainholeDomainHole

Vaikka DomainHole ei ole niin laaja kuin muut verkkotunnusten generaattorit, se tarjoaa silti erilaisia ​​työkaluja (useita ollaksesi tarkkoja), joita voit käyttää luomiseen ja verkkotunnuksen nimen.

Tavallisten aivoriihi-työkalujen lisäksi voit myös etsiä äskettäin vanhentuneita verkkotunnuksia ja luoda satunnaisia ​​verkkotunnuksia niiden nimien muodostajilla. Jos haluat, voit jopa määrittää ja tarkistaa kaikki verkkotunnuksen laajennukset löytääksesi täydellisen verkkotunnuksen.

9. Verkkotunnukset Bot

DOMAINSBOTVerkkotunnukset Bot

Domains Bot ei vain tee erinomaista työtä luodakseen mielenkiintoisia verkkotunnuksia, vaan myös antaa sinun valita synonyymejä, joita haluat käyttää alkuperäisten avainsanojesi kanssa. Näiden tekijöiden yhdistäminen voi tuottaa melko hienoja nimiä, joita et todennäköisesti olisi ajatellut.

Jotta voit käyttää sitä, sinun on ensin laitettava yksi tai useampi siemenavain. Sen jälkeen voit muuttaa alkuperäisiä tuloksia, mukauttaa haluamiasi TLD-tunnuksia, lisätä tai muuttaa synonyymejä ja jopa lisätä haluamasi etuliitteet ja jälkiliitteet..

Alussa suuri osa Domains Bot -hakutuloksista on melko yksinkertaisia, mutta mennä pidemmälle ja löydät melko mielenkiintoisia yhdistelmiä.

10. Panabee

panabeePanabee

Panabee ei voi mennä pieleen verkkotunnusgeneraattorin, yritysnimikegeneraattorin ja verkkotunnuksenhakutyökalun suhteen, jota on helppo käyttää. Mielenkiintoista kyllä, he halusivat olla nimeltään Pandabee – valitettavasti kyseinen verkkotunnus oli jo otettu.

Panabee-sovelluksella voit aloittaa verkkotunnuksen etsimisen kirjoittamalla kaksi avainsanaa, jotka sitten lueteltavat nimiehdotukset niiden perusteella. Jos haluamasi verkkotunnus otetaan, voit siirtyä verkkotunnuksen rekisteröintiverkkosivulle ja tarkistaa mahdolliset muut laajennukset.

Ehdotettujen verkkotunnusten lisäksi Panabee voi myös tarkistaa, käytetäänkö haluamaasi verkkotunnusta sosiaalisen median käyttäjänimena.

johtopäätös

Sekä tyylikkään että ikimuistoisen yrityksen nimeäminen ei ole helppoa. Varsinkin jos sinun on pidettävä sitä tuotemerkillä yrityksesi kanssa. Toivottavasti parhaiden yllä lueteltujen verkkotunnusten generaattoreiden avulla löydät käytettävissä olevan verkkotunnuksen, joka kuvaa yritystäsi ja brändiäsi.

Oletko jo luonut nimen blogiisi? Jos sinulla on jo mahtava nimi, tarvitset todennäköisesti mahtava web-rakentaja verkkosivustosi luomiseen. Olemme saaneet sinut käsiteltäväksi tämä kätevä verkkosivusto-opas!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map