10+ parasta ilmaista WordPress-teemaa 2020 (mukana WooCommerce-teemat)

Tämän artikkelin on kirjoittanut Lana Miro.


Haluatko erottua WordPress-blogi, korosta henkilökohtainen portfolio tai edustaaksesi verkkokauppaa, sinun on luotava verkkosivusto, jolla on korkea laatu. Toisinaan budjetti on kuitenkin todella lyhyt ja meidän on etsittävä tätä tai muuta tapaa säästää rahaa käynnistäessäsi sivusto.

Web-kehittäjät veloittavat paljon avaimet käteen -sivustosta, joillakin valmiilla verkkosivusto malleilla on melko korkea hintalappu… Mutta miksi et kokeilisi ilmaisia ​​verkkosivustojen malleja?

Tällaiset ratkaisut antavat sinun tutustua siihen tai toisiin prosesseihin, moottoreihin, järjestelmiin ja lopulta rakentaa viileän sivuston, jonka avulla voit parantaa tuloja. Sanoa enemmän, ilmaiset mallit on melkein sama toiminnallisuus ja loistava muotoilu, joka antaa sinulle mahdollisuuden luoda ihmeellinen sivusto.

Voinko käyttää ilmaisia ​​WordPress-teemoja sivustoilleni?

Pisimmän ajan ilmaisia ​​teemoja on usein liitetty heikkolaatuisuuteen ja turhaan. Vaikka tämä on totta joissakin tapauksissa, emme voi kiistää sitä tosiasiaa, että miljoonat ovat käyttäneet ilmaisia ​​WordPress-teemoja sivustojensa tehostamiseen.

Miksi?

Koska ilmaiset teemat ovat erittäin helppokäyttöisiä, yksinkertaisia ​​ja yksinkertaisia, mikä tekee niistä täydellisen alustan niille, jotka eivät tunne koodausta tai aloittelijalle.

Mutta se ei ole kaikki, jotkut ilmaiset WordPress-mallit voivat tarjota todella hyvän käyttökokemuksen, joka on visuaalisesti houkutteleva ja helppo käyttää. Tavalliselle WordPress-käyttäjälle premium-malli saattaa olla liian monimutkainen, koska niihin sisältyy yleensä liian monia ominaisuuksia, joita et ehkä tarvitse yksinkertaiseen verkkosivustoon.

Muutamia asioita siitä, miksi sinun pitäisi käyttää ilmaisia ​​WordPress-teemoja:

 • Se on ilmainen! Mikä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse kuluttaa mitään. Tämä on hienoa, jos budjettisi on tiukka.
 • Kaikki ilmaiset teemat eivät ole heikkolaatuisia. Löydät harvoin WordPress-teeman, jolla on huono ja sotkuinen koodaus, koska jokainen teema on testattu WP-standardeilla & suuntaviivat.
 • On olemassa useita luotettavia teematoimittajia. Isot nimet teema-päättäjät, kuten ThemeGrill, ThemeIsle ja Theme Monsters, ovat tunnettuja laadukkaista teemoista.
 • Joukko heistä on freemiumia, joka on periaatteessa ilmainen teema, jolla on premium-päivitys. Tämän avulla voit päivittää premium-teemaan, jossa on parempia ominaisuuksia ja tukea milloin tahansa.

Huomaa: Ennen kuin asennat WordPress-teemaa, tässä on luettelo parhaista pienyritysten web-hosting-palveluista, jotka sinun tulee harkita.

Suositut ilmaiset reagoivat WordPress-teemat

Täällä olemme laatineet sinulle luettelon yli 10 ilmaisesta WordPress-teemasta (Yleinen, WooCommerce ja Blogi), joiden avulla voit erottua ammattimaisesta sivustosta riippumatta yrityksestäsi. Nämä teemat ovat helppokäyttöisiä ja niillä on laaja valikoima ominaisuuksia.

Joten älä tuhlaa aikaa ja tarkista kaikki nämä teemat!

Parhaat ilmaiset WordPress-teemat

Jen + Ben: WordPress-teema häiden suunnittelijalle

Jen + Ben - Hääsuunnittelijan WordPress-teemaYksityiskohdat | esittely

Jen + Ben on puhdaskoodattu WordPress-teema, jolla on puhdas ja tyylikäs muotoilu. Huolimatta siitä, että tämä teema on ilmainen, siinä on kaikki modernit, ja siinä on oltava työkaluja ja ominaisuuksia, jotta voidaan luoda upea ja toimiva verkkosivusto, joka muuntaa. Lisäksi sen ovat suunnitelleet alan johtavat johtajat, jonka avulla asiakkaat voivat nauttia tyylikkäästä suunnittelusta ja erinomaisesta toiminnasta.

Travelop lite: ilmainen WordPress-teema matkablogille

Travelop lite - Matkakuvablogi WordPress-teemaYksityiskohdat | esittely

Haluatko jakaa matkakuvasi yleisön kanssa? Jos on, tutustu tarkemmin tähän ilmaiseen WordPress-teemaan, jonka avulla voit toteuttaa unelmasi ilman budjettia. Sillä on helppo ja intuitiivinen asennus- ja mukautusprosessit, joten ohjelmoijan ei tarvitse olla mitään.

PetInn: Täysin reagoiva WordPress-teema eläimille & lemmikkieläinten hyväntekeväisyys

PetInn - Responsive Animals & Lemmikkieläinten hyväntekeväisyys WordPress-teemaYksityiskohdat | esittely

Petlnn on ainutlaatuinen WordPress-teema, joka kehitettiin lemmikkieläinten hyväntekeväisyysjärjestöille ja -järjestöille. Sillä on ristisilmukkayhteensopivuus, jonka avulla asiakkaat voivat nähdä sivustosi riippumatta käyttämästään hakujärjestelmästä. Voit myös jakaa ajatuksesi, henkeäsalpaavat tarinasi tai tärkeimmät uutiset sisäänrakennetussa blogissa.

Pelin kehitysstudion ilmainen WordPress-teema

Peli ilmainen kehitysstudion WordPress-teemaYksityiskohdat | esittely

Teema on täydellinen työkalu levittääksesi sana pelien kehitysstudiosta! Siinä on silmänräpäilevä ja täysin reagoiva suunnittelu, esiasennettu blogi ja paljon muita hienoja ominaisuuksia, jotka auttavat sinua erottumaan loistavan verkkosivuston avulla. rikastuta yleisöä tällä pelin kehitysstudion ilmaisella WordPress-teemalla.

Grafique: Arkkitehti LitePress-teema

Arkkitehti Lite ilmainen WordPress-teemaYksityiskohdat | esittely

Grafique on arkkitehti Lite-ilmainen WordPress-teema, jonka avulla voit esitellä arkkitehtisalkkua ammattimaisella tavalla. Teemalla on helppo asennusprosessi, joka auttaa sinua jatkamaan teeman tekemistä silmän silmäyksellä ja ilman hermostuneisuutta.

Adveland: Nähtävyyspuiston WordPress-teema

Advelandin huvipuiston WordPress-teemaYksityiskohdat | esittely

Adveland on kirkas ilmainen WordPress-teema, jolla on upea muotoilu ja runsas määrä huippuluokan ominaisuuksia. Sen crossbrowser-yhteensopivuus auttaa sinua näyttämään edustavan yritystäsi kaikille asiakkaille riippumatta siitä, mitä selainta he käyttävät. Lisäksi asiakkaat voivat aina kysyä sinulta kysymyksen yhteyslomakkeen ansiosta.

Mukava: Yhden sivun ilmainen WordPress-teema

Muotoinen - Yhden sivun WordPress-teemaYksityiskohdat |esittely

Shapely on mahtava WordPress-teema, jossa on mobiiliystävällinen ja verkkokalvoon valmistettu muotoilu. Teeman mukana tulee myös käyttäjäystävällinen dokumentaatio ja helppo asennusprosessi. Lyhyemmäksi tekeminen on puhdas ilo työskennellä tämän teeman kanssa.

Ilmaiset WooCommerce-teemat

Kaupan etusivu ilmainen WooCommerce-teema

Kaupan etusivu - WordPress-teemaYksityiskohdat | esittely

Storefront on joustava WooCommerce-teema, joka edustaa verkkokauppaasi parhaalta puolelta. Sen mukana tulee koko joukko moderneja ominaisuuksia, jotka auttavat sinua rakentamaan upean verkkokaupan, joka muuntaa.

Apteekki ilmainen WooCommerce-teema

Apteekki ilmainen WooCommerce-teemaYksityiskohdat | esittely

Teemalla on mobiiliystävällinen muotoilu ja suuri potentiaali tehdä online-huumekaupastasi yksi niche-parhaimmista. Sanoakseni lisää, että tämän WooCommerce-teeman ansiosta voit säästää huomattavasti rahaa vain siksi, että se on ilmainen. Tästä tosiasiasta huolimatta siinä on loistava toiminnallisuus ja silmänpitävä muotoilu.

eStore ilmainen WooCommerce-teema

eStore - ilmainen WooCommerce WordPress -teemaYksityiskohdat | esittely

eStore on loistava ilmainen WooCommerce-teema, jonka avulla voit luoda tehokkaan verkkokaupan. Se on optimoitu SEO, siinä on ristisilmukan yhteensopivuus, koko joukko räätälöityjä widgettejä ja joukko muita hienoja työkaluja ja ominaisuuksia. Älä epäröi tarkistaa sen demoa!

Tyche Free verkkokaupan teema

Tyche - ilmainen verkkokaupan teemaYksityiskohdat | esittely

Tarvitsetko tyylikkään teeman verkkokaupan mainostamiseen? Tarkista tämä ilmainen verkkokaupan teema, joka antaa sinulle vaikutuksen yhdellä silmäyksellä. Täällä on tyylikäs verkkosivun liukusäädin, tarttuva muotoilu ja paljon WooCommerce-ominaisuuksia.

Lemmikkieläintarvikekauppa WooCommerce-teema (Premium)

Lemmikkitarvikkeet WooCommerce-teemaYksityiskohdat | esittely

Etsitkö teemaa, joka auttaa sinua erottumaan lemmikkieläinten tarvikkeiden verkkokaupasta? Tutustu tähän ilmaiseen WooCommerce-teemaan laajalla valikoimalla WooCommerce-työkaluja. Sinun ei tarvitse yrittää mukauttaa sitä makuun ja tarkoituksiin.

Ilmaisia ​​WordPress-blogin teemoja

Cento ilmainen WordPress-blogin teema

Yksityiskohdat | esittely

Jos etsit puhdasta ja kauniisti suunniteltua WordPress-blogin teemaa, Cenote saattaa olla sinulle sopiva. Sillä on erilaisia ​​topografia-, väri- ja asetteluvaihtoehtoja ainutlaatuisen henkeäsalpaavan blogin luomiseksi. Tämä reagoiva suunniteltu teema tehtiin SEO-ystävällisessä mielessä, jonka avulla voit luoda minkä tahansa tyyppisiä blogeja helposti.

Amadeus ilmainen WordPress-blogin teema

Yksityiskohdat | esittely

Amadeus on ilmainen WordPress-teema, joka on tarkoitettu bloggaajille ja kirjoittajille. Sen mukana tulee täysivaltainen valikko yksinkertaista navigointia varten ja räätälöityjä ominaisuuksia, kuten parallaksin otsikkokuvia, räätälöityjä widgettejä, täysvärisiä blogeja parhaat fontit ja muut. Tämä tyylikkäästi suunniteltu WordPress-blogin teema on 100% reagoiva, SEO-ystävällinen ja käännös valmis.

Nouseva ilmainen WordPress-blogin teema

Nouseva - Monikäyttöinen WordPress-teemaYksityiskohdat | esittely

Ascendant on puhdas monikäyttöinen WordPress-teema, jota voidaan parhaiten käyttää verkkosivustojen bloggaamiseen ja muuhun liiketoimintaan. Voit mukauttaa sen helposti tarpeitasi vastaavaksi ja korostaa muotoilua runsaalla Google-fonttivalinnalla. Asiakkaat voivat nauttia sivustostasi millä tahansa digitaalisella laitteella, koska Ascendant sopii mihin tahansa näytön kokoon.

Yhteenveto: Ilmaiset WordPress-teemat

Yhteenvetona voidaan todeta, että näiden ilmaisten WordPress-teemojen avulla voit erottua loistavalla verkkosivustolla jopa ilman budjettia. Siten sinulla on ammattimainen ratkaisu, jonka hintalappu on 0,00 dollaria. Eikö se ole siistiä? Tarkemmin sanottuna, näillä teemoilla on loistava toiminnallisuus, jonka avulla voit tehdä vaikutelman yleisölle.

Muuten, mikä teema pidit eniten? Tai ehkä sinulla on oma eturintaja ilmaisen WordPressin joukossa & WooCommerce-teemat? Voit vapaasti jakaa ajatuksesi alla olevassa kommenttiosassa. Ja pysy kuulolla lisää! Onnea!

Lana Miro rakastuu kauniiseen web-suunnitteluun. Hän haluaa jakaa kokemuksensa ja tutkia jotain mielenkiintoista. Hän toimii myös yhteistyössä TemplateMonsterin kanssa. auttamaan kaikkia löytämään parhaat ratkaisut omiin verkkoprojekteihinsa.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map