10 parasta dropshipping-toimittajaa saatavilla vuonna 2020

Dropshipping voi olla erittäin tuottoisa liiketoiminta, jos se tehdään oikein. Rakenna myymälämyymäläsi oikein, valitse oikeat tuotemarkkinat ja löydä parhaat tippalaivauksen toimittajat kaikki tekijä voimakkaasti kohti menestystäsi. Niin suosittu on tämä tilauksen täyttömenetelmä, joka muodostaa melkein kolmasosa verkkokaupoista.


Parhaiden tippalaivatuotteiden sovittaminen nichesi kanssa tapahtuu tutkimuksen ja kokeilun kautta, mutta miten päätät, mikä on paras toimittaja laivatoimituksellesi? Onneksi tämä on linja, jota sinun ei tarvitse välttämättä valita – voit työskennellä useamman kuin yhden toimittajan kanssa.

Suosituimmat dropshipping-yhtiöt

1. AliExpress

AliExpress - paras tippalaivauksen toimittajaAliExpress on yli 100 miljoonalla tuotteella yksi suurimmista tippalaivaustoimittajista (Kokeile tätä!)

Hinta: Vapaa

AliExpress ei tarvitse esittelyä Aasiassa, koska se on kiinalaisen sähköisen kaupan yrityksen Alibaban aivotyyli. Tärkein ero on, että Alibaba harjoittaa yleensä tukkukauppaa, kun taas AliExpress palvelee vähittäisasiakkaita. Pidä sitä idän Amazonina.

Vuodesta 2010 saatavana sillä on selkeä etu, että se sijaitsee alueella, jota monet pitävät maailman tehtaana. Tämä tarkoittaa nopeaa pääsyä melkein kaikenlaisiin kulutustavaroihin kohtuuhintaan. Jos vierailijat asuvat kuitenkin Yhdysvaltojen tai EU: n alueilla, lähetys voi viedä jonkin aikaa ja lisätä tilauksiin hieman enemmän yleiskustannuksia.

Dropshipping AliExpressin kanssa voi olla yksi pari tapaa. Ensimmäinen on perinteinen menetelmä, joka tarkoittaa, että kun saat tilauksen, sinun on annettava ostajan ja tapahtuman tiedot manuaalisesti AliExpress-järjestelmään..

Seuraava tapa on käyttää Oberlo, sovellus, joka löytyy Shopify-verkkosivustojen rakennussovellusten markkinoilta. Tämän avulla voit yhdistää Shopify-myymälän suoraan AliExpress-järjestelmään, jotta kaikki olisi automatisoitu.

Käy AliExpressissä

2. DHgate

DHgate - verkkomarkkinatDHgate, jonka pääkonttori sijaitsee Pekingissä, Kiinassa, on online-kauppapaikka vähittäis- ja tukkumyyntituotteille.

Hinta: Vapaa

DHgate on toinen kiinalainen online-markkinapaikka, mutta se ei ole aivan yhtä suuri kuin Alibaba. Siksi sivusto harjoittaa sekä tukku- että vähittäiskauppaa yhdellä alustalla. Nykyään se ei vain yhdistä ihmisiä toimittajiin Kiinassa, mutta myös lähteitä Vietnamista, Japanista ja Turkista.

Yksi DHgaten ainutlaatuisista ominaisuuksista on, että sillä on digitaaliset kauppakeskukset (DTC) useissa maissa ympäri maailmaa. Nämä ovat fyysisiä myyntipisteitä, joissa myyjät voivat tarkastaa tuotteet ennen kumppanuuspäätösten tekemistä. Sillä on tällä hetkellä DTC: t Yhdysvalloissa, Unkarissa, Australiassa, Espanjassa, Venäjällä, Turkissa, Arabiemiirikunnissa ja Perussa.

Voit joko työskennellä suoraan DHgaten kanssa tai käyttää sovellusta, jos olet Shopify-alustalla. Heillä ei ole omaa sovellustaan, mutta ne toimivat, vaikka kutsutaan ShopMaster.

3. Oberlo

Oberlo - tippalaivatoimittajaOberlo on Shopify-sovellus, joka auttaa sinua integroitumaan saumattomasti tippalaivojen toimittajiin (tarkista!)

Hinta: Starter Plan on ilmainen

Sen sijaan, että se olisi online-markkinapaikka, kuten AliExpress tai DHgate, Oberlo on online-kauppapaikkaintegraattori, joka on erityisesti suunniteltu drophippereille käytettäväksi Shopifyssa. Tämän hienon sovelluksen avulla voit hankkia tuotteita useilta alustoilta ja se toimii keskushallintapaneelina.

Se tekee koko tilauksen tiputtamisesta helppoa, tuotteiden etsimisestä niiden listaamiseen Shopify-sivustolle. Vaikka AliExpress on tärkeä lähde Oberlossa, se toimii myös integroidun toimittajaryhmän kanssa, jonka tuotemerkki on Oberlo Supply Marketplace. He ovat enimmäkseen Euroopasta, Pohjois-Amerikasta ja Kiinasta.

Oberlo tarjoaa myös muita hyödyllisiä ominaisuuksia, kuten myyntitrendianalyysi, monikielinen tuki ja jopa Chrome-laajennus. Perussuunnitelma on ilmainen, mutta kun lisäät myymäsi tuotteiden määrää, joudut ehkä joutumaan kirjautumaan sisään maksettuun ohjelmaan (joka alkaa 29,90 dollarista kuukaudessa).

4. Tasku

Spocket - tippaa toimitus toimittaja USASpocket auttaa sinua löytämään Yhdysvaltain ja EU: n alueella toimivia toimituksia toimittajiin (Lisätietoja)

Hinta: Alkaen 12 dollaria kuukaudessa

Vaikka Spocketilla voi olla rajoitetumpi määrä tuotteita ja toimittajia, se poikkeaa luottamuksesta kiinalaisiin toimittajiin. Teknisesti Spocket-tavarantoimittajia on saatavana 28 maassa, mutta heidän omaan maahanpääsynsä keskittyy edelleen kouralliseen, nimittäin Yhdysvaltoihin, Iso-Britanniaan, Kanadaan, Australiaan ja Saksaan..

Tämä tekee heistä vähän osuman ja kaipaamaan monta tippaajaa, jotka saattavat toivoa globaalia tavoitettavuutta. Jos aiot kuitenkin valita ja palvella hyvin tiettyjä markkinoita, Spocket saattaa olla hyvä valinta sinulle.

Spocketilla on erittäin rajallinen aloitussuunnitelma, jota voit kokeilla ilmaiseksi 14 päivän ajan. Sen jälkeen sinun on maksettava 12 dollaria kuukaudessa pysyäksesi samassa suunnitelmassa – tai enemmän, jos haluat paremman suunnitelman myydä enemmän tuotteita. Tämä alusta on suunniteltu käytettäväksi WooCommerce-palvelun kanssa.

Lisätietoja täältä Spocket-tapaustutkimuksesta.

5. SaleHoo

Saleshoo - tukkukauppiaat ja tippatavarantoimittajatSalesHoo on foorumi, josta löydät sekä tukkumyyjiä että pudotuslaivojen toimittajia.

Hinta: Alkaen 67 dollaria / vuosi

SaleHoo on yksi ainutlaatuisimmista tarjouksista tässä luettelossa, koska se on suunniteltu erityisesti entisen dropshipperin itsensä lähettämille tippalajeille. Sillä on oma toimittajamarkkinapaikka, joka tukee sekä pudottamista että tukkumyyjiä. Kukin näistä tarkistaa suoraan SaleHoo: n oma henkilökunta, joten he ovat todennäköisemmin luotettavia kuin alustoilla, joilla hoidetaan suuri joukko jälleenmyyjiä.

SaleHoo-alusta toimii kuten hakukone, jonka avulla voit porata nopeasti yleiset haut tiettyihin luokkiin ja sitten tuotteet, joista voit valita. Voit myös puhua toimittajien kanssa suoraan heidän sivustonsa kautta – loistava tapa saada lisätietoja ja rakentaa luottamusta.

Valitettavasti SaleHoolla ei ole ilmaista versiota, ja tarjolla on vain kaksi suunnitelmaa – vuotuinen tai eliniän. Vakavalle drophipperille elinikäinen suunnitelma tarjoaa kuitenkin hyvää vastinetta rahalle. Molemmilla suunnitelmilla on rahojen palautustakuu.

6. Doba

Hinta: Alkaen 29 dollaria kuukaudessa

Doba on toinen tuotemarkkinapaikka, ja se vaatii palveluntarjoajien isännöimistä tarjoamalla yhteensä yli kaksi miljoonaa tuotetta. Täällä olevan järjestelmän avulla voit hankkia tuotteita ja viedä ne sitten yhteen kauppaa varten.

Tämä lähde ei tietenkään ole yhtä laaja kuin AliExpress tai edes DHgate ja vähemmän integroitunut kuin Oberlo-sovellukset. Paikalliset ominaisuudet ovat hyödyllisiä, mutta toimivat viime kädessä enemmän mukautuksena laivalaivalajeille, joiden on silti toteutettava huomattavia toimenpiteitä päissään.

Doban tilaukset eivät vaihtele volyymin mukaan, mutta kalliimmissa suunnitelmissa on edistyneempiä ominaisuuksia. Vaikka tämä voi olla normi, jopa saatavilla olevien tuotteiden määrä on rajoitetumpi niiden aloitussuunnitelmiin – jotka alkavat 29 dollarista kuukaudessa.

7. Pudonnut

hinnoittelu: Alkaen $ 47 / kk

Dropified on integraattorialusta, jonka avulla pääset käyttämään tilaustyönä tuotteita sekä AliExpressissä että eBayssa. Tämä on hyvä yhdistelmä itää kohtaa länteen ja tarjoaa tippaajille hyvän valikoiman tuotteita ympäri maailmaa.

Tähän sisältyvät ominaisuudet on suunnattu saumattomalle toiminnalle ja sisältävät tuotteiden valinnan ja lataamisen, tilausten hallinnan ja tuotteiden ylläpitoon liittyvän automaation (esim. Hinnoittelupäivitykset, varastot jne.). Verkkokauppasivustojen lisäksi voit työskennellä myös Dropified-palvelun kanssa Facebookissa, joten myymisen aloittamiseksi ei oikeastaan ​​tarvitse luoda pudotuskauppaa.

Dropified erottaa suunnitelmansa sekä tuotemäärän että ominaisuuksien perusteella, joten alempana olevan suunnitelman aloittelijat voivat tottua perusominaisuuksiin ennen siirtymistä parempiin asioihin. Hinnat eivät kuitenkaan ole halpoja ja vaihtelevat 47 dollarista kuukauteen 167 dollariin kuukaudessa.

8. Maailmanlaajuiset tuotemerkit

hinnoittelu: 299 dollaria / vuosi

Maailmanlaajuiset tuotemerkit väittävät tarjoavan pääsyn suurimman tukkutuotteiden valikoiman lisäksi tarjoamaan parhaan mahdollisen tason toimittajia. Vaikka jälkimmäinen voi olla mahdollista, aikaisempi on erittäin kyseenalainen väite. Silti, koska se on ollut markkinoilla vuodesta 1999, se on täysin mahdollista.

Sivusto on täysin suunnattu tuote- ja toimittajagalleriaksi, joten täällä ei ole paljon kelloja ja pilliä. Se on yksinkertaisesti massiivinen resurssivarasto, jonka avulla voit löytää tavaroita, joita voit lisätä dropship-tuoteportfoliosi.

Maailmanlaajuiset tuotemerkit ilmoittavat sen olevan hyvä eBay- ja Amazon-kaupoissa, mutta koska hakemisto on hakemisto, se toimii minkä tahansa tippatavaran välittäjän, kuten oman verkkokauppasivustosi kanssa. Päästäkseen toimittajakantaansa he perivät 299 dollarin kertaluonteisen maksun.

9. Tukkumyynti2b

Wholesale2b - kauppapaikka, jossa tavarantoimittajat voidaan yhdistää drophippereihin

hinnoittelu: Alkaen 29,99 dollaria / kk

Wholesale2b on erilainen peto kuin useimmat tähän mennessä luetellut tuotemerkit. Vaikka se toimii markkinoilla yhdistääkseen toimittajat tippalajeihin, se tarjoaa käyttäjille paljon enemmän, jos he ovat valmiita maksamaan hinnan.

Peruskäyttäjät, jotka haluavat vain käyttää tippatavaran toimittajien tietokantaa, voivat tehdä sen täällä ja siirtää haluamansa tuotteet manuaalisesti omille myyntikanavilleen. Wholesale2b on kuitenkin tehnyt tietokannastaan ​​niin helposti saavutettavan integrointimahdollisuuksien ansiosta monille alustoille, kuten Shopify, BigCommerce, ECWID ja WooCommerce.

Sillä on myös suunnitelmat niille, jotka haluavat myydä vain eBayssa, Amazonissa tai omilla sivustoillaan. Jokainen näistä suunnitelmista on kuitenkin läpinäkyvä, joten jos aiot käyttää useampaa kuin yhtä myyntikanavaa, sinun on kirjauduttava useisiin suunnitelmiin Wholesale2b: ssä – mikä voi kasata kustannuksia huomattavasti.

10. MegaGoods

hinnoittelu: Alkaen 14,99 dollaria kuukaudessa

Kaikista täällä luetelluista lähteistä MegaGoods on ainoa, jolla on keskittyvämpi tuotteiden markkinarako sen sijaan, että luetellaan kaikkea auringon alla. Sen tärkeimmät kiinnostuksen kohteet ovat kulutuselektroniikka, ja voit löytää kaiken, mitä liittyy autoäänen ja pelivarusteiden välillä.

Sen sijaan, että toimisi välittäjänä, MegaGoodsilla on tosiasiallinen hallussaan kaikki luettelossa olevat tuotteet, joten kaikki tulee samasta lähteestä. Dropshipping heidän kanssaan on kuin työskentely yhden massiivisen yrityksen kanssa, joka on suunniteltu lähettämään pelkästään dropshippersille.

Täällä saat 30 päivän kokeiluoikeuden heidän tietokantaansa, minkä jälkeen kuukausittainen palvelumaksu on 14,99 dollaria. Tämä on yksi häiriöttöimmistä ja pienimmistä pudotuslaitteista, mutta ei varmasti tarjoa sinulle paljon automatisointityökaluja..

Käy MegaGoodsissa

Johtopäätös: Valitse runsaasti Dropshippersille

Kuten luultavasti voitte kertoa tästä luettelosta, laivalaivaajille ei ole mitään yhdenmukaista ratkaisua. Tässä tapauksessa se on hyvä asia, koska voit valita haluamasi laivatoimittajat, jotka parhaiten sopivat tapaan, jolla harjoitat yritystäsi.

Hinnat vaihtelevat myös suuresti, ja jos harjoitat kohtuullisen kannattavaa laivakauppaa, useimmissa tapauksissa palkkiot tulevat vähäpätöisiksi. Jotkut näistä toimittajista ovat myös varsin vakiintuneita, joten minkään toimittajan kanssa työskentelystä ei pitäisi olla huolia.

Shopififtin kanssa työskentelevät näyttävät kuitenkin osoittavan paljon suuremman taipumuksen automatisoitumiseen, ja siitä, mitä heillä on tarjottavanaan, veloitetaan erittäin vaatimaton maksu. Silti asia on, että sinulla on valintoja – monia valintoja.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map