Vadnica: Kako začeti uspešno podjetje za pošiljanje pošiljk s pomočjo Shopify

Graditelji spletnih strani so danes postali razmeroma običajna, vendar je Shopify odlična izbira za dropshipping. Preprosto povedano lahko povzamemo njegovo prednost na treh področjih; je enostaven za uporabo, močan in prijazen do kupcev.


Grafični vmesnik, ki ga poganja uporabnik, skupaj z vnaprej izdelanimi predlogi in bloki za gradnjo spletnega mesta omogoča uporabnost praktično vsem. Kodiranja ali oblikovanja se ni treba učiti, stvari lahko preprosto premaknete, kamor koli želite.

V teh dneh slišimo čedalje več zgodb o uspehu. Na primer, Marc je z Dropshippingom ameriških in evropskih izdelkov z uporabo Shopify in Spocket zaslužil 178 492 dolarjev (preberite študijo primera).

Naš poglobljeni pregled Shopify si lahko preberete tukaj.

Čeprav se Shopify v svojem središču osredotoča na hitro in enostavno gradnjo spletnih strani, ima obsežno trgovino z aplikacijami, s pomočjo katere lahko razširite funkcionalnost. Funkcije, ki jih lahko dodate v širokem razponu in zajema vse, kar bo Dropshipper potreboval – od virov blaga do upravljanja plačil in pošiljanja.

Tu je nekaj korakov za začetek podjetja Shopify, ki plujejo v ladji:

Kazalo

 1. Registrirajte se za račun Shopify
 2. Namestite Dropship aplikacije
 3. Poiščite želene izdelke
 4. Uvozite izbrane izdelke v svojo trgovino
 5. Nastavitev trgovine Shopify
 6. Prilagoditev trgovine Shopify dropshipping
 7. Nastavitev plačil
 8. Brezplačno Shopify dropshipping aplikacije

Raziščite Shopify

 • Obiščite in se prijavite na Shopify
 • Oglejte si vse teme Shopify
 • Primeri spletnega mesta Shopify
 • Priporočite načrte in cene

Preden začnete: raziskajte ključne besede

Ključ do uspeha pri dropshippingu je najti donosno nišo. Preden začnete graditi spletno mesto, opravite nekaj raziskav, s katerimi izdelki bi lahko najbolje začeli. Za upravljanje tega je pomembna raziskava ključnih besed.

Poskusite izkoristiti kot poceni (brezplačen) način za to Google načrtovalec ključnih besed in preizkusite izdelke, ki jih nameravate prodati. Tako boste dobili oceno stopnje zanimanja za te izdelke.

Kot primer tega si oglejte spodnjo sliko;

Obseg iskanja na Googlovem igralnem prenosniku.

Iz tega osnovnega iskanja lahko vidite, kateri izdelki imajo večje zanimanje kot drugi. Eksperimentirajte z načrtovalnikom ključnih besed, če želite bolje razumeti, kaj lahko prodate bolje.

S temi informacijami lahko poiščete ponudnike drobilnih dostav, ki ponujajo najboljšo ceno in zanesljiv postopek izpolnjevanja.

Dropshipping na Shopify v 7 preprostih korakih

1. Registrirajte se za Shopify račun

Shopify platformo za e-trgovino - gradite in razvijajte svoje podjetje v spletu Registracija za Shopify je tako preprosta, vse kar potrebujete, je e-poštni naslov (obiščite Shopify)

Registracija računa na Shopify je brezplačna. Vse, kar potrebujete, je e-poštni naslov, s katerim boste lahko potrdili svoj račun in se lahko z njimi prijavite. Nobena kreditna kartica ali drug način plačila ni potreben. Shopify vsem novim uporabnikom ponuja 14-dnevno preskusno različico v njihovem sistemu.

Pri registraciji boste morali poleg imena in elektronskega naslova navesti tudi ime. To ime bo uporabljeno za ustvarjanje URL-ja vaše trgovine med brezplačno preizkusno fazo.

Po tem bo Shopify potreboval vaše ime in druge podrobnosti za obdelavo plačil. Kratek obrazec je treba izpolniti, zato se ne bavite preveč o tem.

Začni tukaj > Kliknite, če se želite prijaviti in ustvariti podjetje Shopify dropshipping.

2: Namestite Dropshipping Apps

Izberite »Aplikacije« in nato kliknite »Obiščite trgovino z aplikacijami Shopify«

Ko dokončate postopek registracije, se prikaže na nadzorni plošči trgovine. Od tu lahko začnete dodajati izdelke na svoje spletno mesto. Tu je eden od vrhuncev Shopifyja za dropshipping: Shopify Apps.

Za nove drobilce je Shopify lahko vsestransko sredstvo. Prva stvar, ki jo boste morali storiti, je, da preidete na Shopify Apps. Najprej kliknite Aplikacije in nato izberite »Obiščite trgovino z aplikacijami Shopify«. Ko ste tam, poiščite »Oblero“.

Oberlo je dropshipping platforma, ki vam bo omogočila enostavno iskanje in dodajanje izdelkov dropshipping v vašo trgovino. Ko končate namestitev, lahko raziskujete izdelke na njej.

V tem primeru uporabljamo Oblero, vendar v trgovini z aplikacijami Shopify obstajajo druge platforme za Dropshipping, ki jih lahko uporabljate tudi Spocket in AliExpress. O teh bomo govorili več v tem članku.

3. Poiščite želene izdelke

Uporaba dropshipping aplikacij je tako preprosta, kot če bi sami nakupovali na spletnem mestu za e-trgovino. Najprej izberite kategorijo, ki jo želite brskati. Nato premaknite miško nad element, ki vas zanima, in kliknite »Dodaj na uvozni seznam«.

Ko dodate vse želene elemente, na navigacijski vrstici nadzorne plošče Oblero kliknite »Uvozi seznam«. Od tam lahko prilagodite opise, kategorije in druge podrobnosti.

4. Uvoz izbranih izdelkov na vaše spletno mesto

Potrdite potrditveno polje in kliknite gumb »Uvozi v trgovino«, ko uredite podrobnosti o izdelku

Ko ste zadovoljni, da so stvari takšne, kot želite, potrdite potrditveno polje v zgornjem levem polju polja in kliknite »Uvozi v trgovino«. To ponovite za vse izdelke, ki ste jih izbrali prej.

5. Nastavitev trgovine Shopify

Izberite »Teme« in nato kliknite »Raziskuj brezplačne teme« ali »Trgovina trgovin s temami«, da izberete temo.

Zdaj, ko ste pripravili vse izdelke, ki jih želite prodati, je čas, da nastavite svojo trgovino. Zamislite svojo trgovino Shopify kot obraz svoje prodajalne. Tako obiskovalci brskajo po izdelkih, ki jih prodajajo, in izbirajo izdelke, ki jih želijo kupiti.

Da bi povečali prodajo, mora vaša trgovina združiti privlačnost z uporabnostjo in hitrostjo. Brez skrbi, Shopify ima vnaprej oblikovane predloge, ki jih lahko uporabite. Če vam je všeč, jih lahko uporabite “kot je”. Če imate raje nekaj bolj osebnega, lahko prilagodite izbrano temo.

Raziščite še več edinstvenih funkcij storitve Shopify.

6. Prilagoditev trgovine Shopify Dropshipping

Vmesnik za prilagajanje Shopify je preprost za uporabo

Prilagoditve teme Shopify so odvisne od teme, ki jo izberete. Segmente, ki so na voljo privzeto, je mogoče omogočiti ali onemogočiti ali pa lahko dodate celo nove segmente, ki jih želite. Če želite prilagoditi te razdelke, je le določitev parametrov, na primer zbirko izdelkov, ki jih želite dodati v vsak razdelek.

Na levi vrstici za krmarjenje je seznam vseh segmentov, ki so privzeto omogočeni v temi. S klikom na katerega koli od teh razdelkov lahko določite podrobnosti, na primer, katero zbirko izdelkov naj se tam prikaže ali celo koliko vrstic ali stolpcev za prikaz.

Če želite onemogočiti katerega koli od teh vnaprej nastavljenih segmentov, samo kliknite ikono oči in ta bo skrita na vašem spletnem mestu. Desno na dnu leve vrstice za krmarjenje je možnost, s katero lahko kliknete, da dodate nov segment. S klikom na to se odpre obsežen meni elementov, ki jih lahko izbirate.

Ko končate, ne pozabite klikniti ikone »Shrani«, čeprav še ne želite objaviti svoje trgovine.

Kliknite tukaj za ogled več tem Shopify.

Korak 7. Nastavitev plačil

Zdaj, ko so vaši izdelki izbrani in vaša trgovina postavljena, potrebujete sredstvo, s katerim lahko zbirate plačila od svojih strank. Shopify deluje z velikim številom plačilnih procesorjev, tako da imate široko paleto možnosti.

Če želite nastaviti plačila, kliknite gumb »Nastavitve« v spodnjem levem kotu nadzorne plošče. Nato izberite »Ponudniki plačil«. Privzeto, PayPal je omogočen način, tako da lahko tam prilagodite podrobnosti svojega računa ali izberete druge plačilne procesorje po regijah.

Nekateri plačilni procesorji, kot so MOLpay zahteva, da imate z njimi že obstoječ račun, da jih boste lahko uporabljali na svojem spletnem mestu Shopify. Tudi PayPal bo zahteval, da imate račun trgovca, vendar vam bodo pozneje poslali podatke o e-pošti.

Druge aplikacije Dropshipping, ki jih morate upoštevati

Prej smo Oberlo uporabili kot primer aplikacije Dropshipping, ki jo lahko uporabite. Ponuja obsežen katalog izdelkov in ima več funkcij, kot smo jih pokrivali doslej. Obstajajo tudi drugi, ki jih lahko poskusite, zato si oglejte ta seznam;

1. Oberlo

Oberlo vam poleg običajnega sistema za brskanje in dodajanje omogoča enostavno iskanje trendnih izdelkov. Tako boste na hiter način osvežili svoje izdelke in vedno ponudili najboljšim kupcem v mestu.

Ključne značilnosti Oberla

 • 100% brezplačno
 • Sledenje naročil
 • Omogoča prilagoditev izdelka
 • Posodobitve s samodejnimi cenami
 • Ravnanje z velikimi naročili

Obiščite Oberlo

2. Spocket

Spocket je dropshipping aplikacija, ki sodeluje z dobavitelji po vsem svetu. Vendar je bolj znan v ZDA in regijah EU. Aplikacija je opremljena s funkcijami in ponuja Dropshippers široko paleto izdelkov med katerimi lahko izbirate. Prav tako lahko prilagodite svoje poglede izdelkov izven kategorije in se celo specializirate na nišnih področjih, kot so artikli z visokimi popusti ali več. Uporabniki spocketov lahko koristijo tudi storitve 24/7 podpore strankam.

Ključne značilnosti spocket

 • Trden popust / veleprodajne cene
 • Enostavna izpolnitev
 • Vzorčna naročila
 • Sledenje izdelkov v realnem času
 • Samodejne posodobitve zalog

Obiščite Spocket

3. AliExpress

AliExpress trdi, da ponuja kapitalskim stopnjam dobička do 2000 odstotkov. Čeprav ima sedež na Kitajskem, je postal svetovni in zdaj pošilja po vsem svetu. Uporaba njihove aplikacije na Shopify je neizmerno enostavna in kupcem odpira dostop do njihove zelo široke ponudbe kjer koli.

Ključne značilnosti AliExpressa

 • Urejanje izdelkov
 • Prodaja z več trgovinami
 • Samodejno sledenje pošiljk
 • Paket izdelkov za prodajo
 • Izbira dobavitelja

Obiščite AliExpress

Načrti in cene: koliko stane ta strošek?

Kot lahko do zdaj veste, so številne stvari, ki smo jih obravnavali tukaj, brezplačne in pokrite v stroških vaše naročnine na Shopify. Aplikacije, kot so Oberlo, Spocket in AliExpress, skupaj s stotinami drugih so brezplačne (čeprav nekatere prihajajo tudi s stroški).

Shopify sam prihaja po različnih cenah, odvisno od potreb vaše trgovine. Realno lahko mnogi manjši kapljarji pobegnejo z osnovnim načrtom Shopify, ki stane 29 dolarjev na mesec. Če vaša trgovina raste in se vam zdi potrebno več funkcij, je morda čas, da se premaknete navzgor.

Poiščite več o Shopify načrtih in cenah.

Bottomline: Is Shopify Vredno je za Dropshipping?

V besedi; DA. Shopify prinaša tovrstnim kupcem toliko vrednosti, da v njihovi cenovni strukturi resnično ni ničesar, kar bi se lahko spremenilo. Ne pozabite, da za ceno, ki jo plačujete, dobite vse, kar potrebujete za vodenje podjetja za e-trgovino.

Poleg tega je Shopify poenostavil toliko stvari, da lahko praktično vsakdo uporablja svoj sistem. Če imate nekaj idej o izdelkih, ki jih želite prodati, in ste pripravljeni porabiti nekaj časa za raziskave, je težko, da ne bi uspeli na tej odlični platformi.

Morda jih želite preveriti Shopify vodniki ali sodelovati v Shopifyjev forum za drobiž če želite izvedeti več.

* Prevod: EN ID

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map