Kako začeti blog o hrani s WordPressom

Torej ste se odločili za polni delovni čas z blogom o hrani?


Super!

Veste … veliko blogov, ki danes zaslužijo 6-mestni dohodek, je vse zgradil nekdo, kot ste vi, z ničimer, razen neizprosne strasti do svoje niše.

In navdušen sem, ker danes delaš svoj prvi korak. Torej, začnimo.

Navigacija

 • 1. korak: Odločite se za vrsto svojega spletnega dnevnika
 • 2. korak: Ime domene, spletno gostovanje in ustvarjalec spletnega mesta
 • 3. korak: Teme in vtičniki spletnega dnevnika WordPress
 • 4. korak: Odstranite vaš blog o hrani
 • Kako zaslužiti s hrano blogging – brezhiben načrt

Seznam orodij 

Razkritje FTC: BuildThis prejema pristojbine za napotnice od orodij, navedenih na tej spletni strani. Toda mnenja temeljijo na naših izkušnjah in ne na tem, koliko plačajo. Osredotočeni smo na pomoč malim podjetjem in posameznikom pri izdelavi spletnih strani kot podjetja. Podprite naše delo in izvedejte več v našem razkrivanju zaslužka.

Kako začeti blog o hrani

Korak 1 – Odločite se, s kakšnim blogom o hrani želite začeti

Začeti blog o hrani je enostavno, vendar je težko odločiti, kaj napisati.

Tema bloga o hrani na splošno je preobsežna.

Vedno je bolje, da teme omejite na nekaj niš, na katere se lahko osredotočite. Svoj blog o hrani morate jemati resno kot pravi posel. V nišah, ki jih lahko upoštevate, je verjetno kuhanje brez glutena, brez glutena, ogljikovih hidratov, veganov ali skromne hrane.

Lahko pa se specializirate za vrsto kuhanja za svoje bloge o hrani, kot so pečenje na žaru, pečenje ali praženje.

2. korak – Izberite ime domene, gostovanje in ustvarjalca spletnega mesta 

Potem ko se odločite za nišo svojega spletnega dnevnika o hrani, so tu tri stvari, ki jih morate začeti:

 1. Ime domene
 2. Gostovanje
 3. Izdelovalec strani

Najprej pride ime domene. Preprosto povedano, ime vaše domene je vaš spletni naslov.

Veliko ljudi se muči zaradi uporabe ključnih besed v imenu domene, tako da jih Google pokaže na vrhu, ko uporabniki iščejo te ključne besede.

Vendar je prisotnost ključne besede v imenu domene ne vpliva več na algoritem iskalnika.

Torej, če želite odpreti blog o paleo hrani, NIČ NE poklicati svojega bloga paleofood.com. Vsaj tako ne boste dobili nobenih točk brskanja po SEO.

Glede na to je odvisno od tega, kakšno ime domene boste izbrali.

Vedeti morate tudi, da je v redu začeti blog o hrani in kot ime domene uporabiti svoje ime. Če ste Jane Doe, je OK, da pokličete svoj blog o hrani JaneDeo.com.

Tako boste dolgoročno imeli višje donose, ker boste čez nekaj časa postali priljubljena blagovna znamka v svoji niši. Morda boste postali tudi vplivnež.

Odličen primer takšne osebne blagovne znamke je influencer za podporo strankam, Shep Hyken. Svoj blog bi zlahka poimenoval “customersupportadvice.com”.

Idejo dobite, kajne?

v redu.

Ko izberete ime domene, lahko z njim rezervirate storitev registrarja domenskih imen, na primer Namecheap. Lahko pa ga kupite tudi pri ponudniku gostovanja, če ga ponudi. (Mnogi od njih celo izdajo brezplačne domene z letnimi načrti.)

Ko dobite ime domene, morate poiskati zanesljivega gostitelja, da bo vaše spletno mesto zaživelo.

Izbirate lahko med številnimi spletnimi gostitelji, veliko pa jih prihaja tudi z upravljanimi paketi WordPress. Razlika med običajnim računom za gostovanje v WordPressu in upravljanim računom za gostovanje v WordPressu je, da pri slednjem ponudniki gostovanja skrbijo za varnost vašega spletnega mesta in redno posodabljajo vaše spletno mesto z najnovejšo različico WordPress.

Spodaj priporočam štiri uporabnikom prijazne ponudnike gostovanja. (Vsako možnost povežem s podrobnim pregledom mojega drugega bloga, ki je osredotočen na spletne gostitelje.)

 • iPage – Moj izbor številke 1 za gostovanje, primeren za novorojenčke.
 • eHost – še ena izbira za novorojenčke; uporabniku prijazen in prijazen.
 • SiteGround – Premium izbire gostovanja z dobro podporo strankam.
 • Gostovanje InMotion – Zelo zanesljiv spletni gostitelj, hiša BuildThis.io.

Gostitelji spletnih strani so lahko tako poceni kot 1,99 USD / mesec in tako dragi kot 29 USD / mesec. Začnite svoje spletno mesto z načrtom vstopne ravni in nato plačajte več, ko raste vaš promet.

S spletnim gostiteljem in imenom domene morate izbrati naslednjo platformo za gradnjo spletnega mesta – ali graditelja spletnega mesta. V tej vadnici smo neplačniki do WordPress CMS (več
na spletnem mestu za izdelavo spletnih mest.)

Lastno gostovanje v primerjavi z WordPress.com

WordPress pooblasti 31,8% interneta in med WordPress.org in WordPress.com obstaja razlika. Najlažji način za razumevanje razlike med lastnim gostiteljem in računom WordPress.com je, da pogledate, kako bodo izgledali vaši URL-ji z ​​vsakim.

yourfoodblog.wordpress.com

Or

yourfoodblog.com

Prva je spletno mesto, ki ga gostuje z WordPress.com. Očitno je, da je WordPress po vsem tem blagovno znamko.

Druga – yourfoodblog.com – je samoplačniško spletno mesto, ki je v pravem smislu neodvisno.

Spletno mesto, ki ga gostuje spletno mesto WordPress.com, je za vas, če:

 • SAMO ste bloger iz hobija
 • Nočete… ali se resno ne ukvarjate s preživljanjem preko spleta
 • Ne zanima vas osebna znamka
 • Zadovoljni ste z različnimi omejevalnimi možnostmi, kot ni podpore vtičnikov in drugih
 • Ne želite prodajati oglasov na svojem spletnem mestu (vsaj ne, dokler ne postanete spletno mesto z veliko prometa)

Če temu ni tako, pojdite na samostojno spletno mesto WordPress. S tem boste lahko izkoristili tisoče WordPress tem in vtičnikov
(brezplačno in plačano) in ustvarite spletno mesto, ki ga lahko zaženete in spremenite.

S tem nam vsa logistika ne uspeva.

Zdaj ste pripravljeni začeti graditi svoj blog. Za to boste potrebovali temo in nekaj vtičnikov.

3. korak – Izberite najboljše teme o dnevniku za WordPress

Ker šele začnete s svojim blogom in ker bo minilo nekdaj, preden bo za vas zaslužil denar, je v redu začeti z brezplačno temo.

Brezplačne teme

Tu so tri brezplačne teme o hrani WordPress, ki jih lahko izbirate:

Dyad

diadaDemo & podrobnosti

Dyad je čudovita tema bloga o hrani s čudovito postavitvijo bloga. Slike ohranjajo v središču pozornosti, kar je zelo zaželena funkcija za temo prehrambnega bloga. Všeč vam bo tudi velikanski drsnik za domačo stran, ki ga lahko izberete po svojih najboljših receptih. Prav tako je iz podjetja Automattic (podjetje, ki stoji za WordPress.com), tako da ste lahko prepričani, da drži najvišje standarde kodiranja in kakovosti..

Kouki

koukiDemo & podrobnosti

Kouki je za vas, če imate radi belski prostor in imate raje zen in minimalen dizajn. Kouki uporablja veliko pisavo in slike prikazuje zelo elegantno. Klubujte jo z enim od brezplačnih vtičnikov za recepte (priporočeno spodaj) in pripravite se, da živite s svojim blogom o hrani.

Veggie Lite

zelenjaveDemo & podrobnosti

Veggie Lite je še ena preprosta tema programa WordPress za blogerje o hrani. Ima osredotočeno postavitev, ki bo pritegnila pozornost bralcev. Z vsem svojim praznim prostorom omogoča, da vaše spletno mesto diha in je enostavno na očeh.

Oglejte si več brezplačnih tem o spletnem dnevniku iz WordPress.org repozitorij.

Plačane teme

Zdaj – Brezplačne teme je dobro začeti, toda če imate proračun in lahko vsebujejo gladko tematiko premium hrane, vsekakor kupite eno.

Vizualna privlačnost bloga o hrani igra veliko vlogo pri njegovem uspehu. Tukaj je nekaj tem, ki jih lahko preverite:

Tema kuhanja Pro

kuhanDemo & podrobnosti

Cook’d Pro je bleščeča tema WordPressa, ki izgleda odlično v vseh napravah. Kot lahko vidite na zgornjem posnetku zaslona, ​​se močno osredotoča na slike.

Prav tako je zgrajena na okvirju Genesis, za katerega je znano, da je hiter in lahek. Okvir Genesis ima tudi ločeno ploščo za nastavitve SEO in tudi za druge nastavitve postavitve.

Upoštevajte, da teme Genesis vsebujejo samo tiste funkcije, ki jih potrebujete; ne pridejo s preveč zvonovi in ​​piščalke. Če rečem, lepo opravljajo svoje delo.

The Dnevna tema jed je še ena tema Geneze, ki bi jo morali preveriti. Napajata ga stabilnost in hitrost okvirja Genesis in uporablja privlačno, elegantno ploščato zasnovo
ki je popolnoma odziven.

Stroški: 129 USD

Tema Bloggerja o hrani

Templična tema Blogger za hrano BlogPressDemo & podrobnosti

The Tema Bloggerja o hrani je za vas, če želite čisto, profesionalno spletno stran s hrano in recepti. S pomočjo ustvarjalca strani Elementor lahko preprosto preoblikujete ali preoblikujete strani.

Še več, tema blogerja o hrani je SEO prijazna in vsebuje vse funkcije, ki jih mora imeti spletni blog o hrani – posebno vrsto objave za recepte, zasnovo domače strani, ki jo je sporočil, podpora za WooCommerce, podporo oglasnim pasicam in prijazno mobilnim napravam oblikovanje.

Bloger o hrani je zelo prilagodljiv in omogoča, da vaš spletni dnevnik o hrani objavite le v nekaj minutah.

Stroški: 79 dolarjev

Tema bloga o hrani

foodblogthemeDemo & podrobnosti

Tema Blog Blog je iz NimbusThemes. Najbolj mi je všeč tema, ki je drugačna od vizualnega brizga, in je osredotočenost na blagovno znamko.

Tema Blog Blog je s plugin Recipe Card WordPress, ki vam omogoča, da na svoj blog dodate SEO prijazne recepte. Živilski blogerji so gradili nekaj odličnih spletnih strani s to temo.

Stroški: 39 dolarjev

Tema YumBlog

yumblogDemo & podrobnosti

Ta izdelek Up Themes je enostavno ena najbolj premišljenih tematik spletnega dnevnika o WordPressu. Priložena je predloga po receptu po meri in omogoča tudi sprejemanje stališč receptov od vaših bralcev. Te recepte poganja Cooked – vrhunski vtičnik v višini 39 USD. Seznam navodil in sestavin receptov v tej temi vsebuje potrditveno polje, s čimer lahko bralci poskrbite, da ne bodo zamudili nobenega pomembnega koraka ali izdelka.

Stroški: 125 USD

4. korak – Namestite prave WordPress vtičnike, da povečate svoj blog o hrani

Če uporabite katero koli od zgornjih tem, boste pripravljeni s funkcionalnim blogom.

Toda – ne glede na to, kako dobro premišljena tema je morda niša, ni mogoče vključiti vseh funkcionalnosti, ki jih lastnik spletnega mesta morda potrebuje.

Na primer, na svojem spletnem dnevniku o hrani boste morda ugotovili, da potrebujete boljši in bolj optimiziran način za prikazovanje svojih receptov ali pa boste morda želeli, da bodo slike na objavi hrane enostavno predstavljive na Pinterestu. Funkcije, kot so te, ne bodo nujno zapletene v temo.

Če želite dobiti takšne funkcionalnosti, morate namestiti vtičnike.

Tukaj je nekaj všečnih vtičnikov za blog WordPress, ki bodo vašemu blogu dodali vrednost:

Končni recept WP

ultimativni receptDemo & podrobnosti

WP Ultimate Recipe je mobilni prijazen dodatek za hrano WordPress, ki vam omogoča dodajanje receptov na vaš blog. Z njim lahko pretvorite katero koli redno WordPress temo v hrano.

Uporabnikom omogoča tudi deljenje in tiskanje vaših receptov.

Vrhunska različica recepta WP Ultimate Recipe odklene funkcije, kot so dovoljenje uporabnikom, da predložijo recepte, ocenijo svoje recepte, pokažejo prehranske vrednosti in več.

Recepti Simmerja

vremoDemo & podrobnosti

Recept od Simmer je še en vtičnik, ki omogoča objavo receptov na vašem blogu. Ponuja enostavne nastavitve za seznam sestavin, navodila za kuhanje in druge informacije. Recepti, ki jih dodate s pomočjo tega vtičnika, so prijazni iskalnikom, ker ta vtičnik uporablja Googlovo oznako sheme za gradnjo SEO prijaznih struktur.

Sestavine recepta radiča

radičDemo & podrobnosti

Sestavine cikorijev recept je zanimiv vtičnik za spletni dnevnik, ki vam omogoča, da dodate gumb za nakup pod vse sestavine recepta.

Ko uporabniki kliknejo nanjo, vodijo do spletnih trgovin z živili, kjer lahko neposredno kupujejo. Očitno dobite razrez za vsako prodajo, ki jo navedete. Poleg tega dobivate tudi tedenska in mesečna poročila o uspešnosti svojih receptov v smislu ustvarjanja prihodka.

Kuhano

kuhanaDemo & podrobnosti

Kuhan je vrhunski vtičnik za WordPress recept, ki je na voljo s programom za ustvarjanje receptov povleci in spusti. Na voljo je tudi z 10 postavitvami, ki so že pripravljene za uporabo.

S kuhanjem vsak od vaših bralcev dobi stran s profilom. Kuhano prihaja tudi s časovnikom, zmogljivo iskalno vrstico in prehranskimi dejstvi o receptih / sestavinah. Za vse funkcije, ki jih ponuja, je ta vtičnik popolna ukraditev pri 39 USD.

Poleg teh vtičnikov je nekaj vtičnikov, ki jih priporočam za vsako spletno mesto. Ti niso specifični za nobeno nišo kot tako in dodajo vrednost vsem spletnim mestom, na katerih se uporabljajo. Celoten seznam si oglejte tukaj.

V redu – tako da to skrbi za logistiko. Imate domeno, gostovanje in temo … in nekaj izbirnih vtičnikov.

V tem trenutku ste pripravljeni začeti delati na svojem blogu in določiti, katere teme boste pokrivali, kako pogosto boste objavljali, katere družbene medijske platforme boste poskusili in podobno. Za lažjo uporabo poskusite slediti spodnjemu 5-koračnemu načrtu.

Spravi svoj blog o hrani s tal – 5 nasvetov, ki jih morate upoštevati

1. Načrtujte strukturo svojega spletnega dnevnika

Strukturo svojega spletnega dnevnika o hrani želite pridobiti takoj od začetka, saj struktura spletnega mesta (natančneje njegov glavni navigacijski meni) določa, kakšna bo navigacijska izkušnja vaših uporabnikov.

To je pomembneje za blog o hrani, saj se lahko vsebina bloga o hrani razteza na več kategorij, obroke, kuhinje in druge. Če boste pravilno ugotovili glavni meni spletnega mesta, se boste začeli odlično.

Poleg tega bo razmišljanje o strukturi vašega spletnega mesta ali samo načrtovanje menija spletnega mesta omogočilo razmislek, kakšna bo vaša vsebina in različne stvari, ki jih boste raziskali na svojem blogu.

Tu je primer, da vam dodamo glavo.

Kate iz priljubljene hrane blogerke iz CookieAndKate ima meni spletnega mesta s celotnim tečajem. Samo poglejte, kako opisni so elementi menija in kako lepo spustni meni deluje:

piškotek in kate

Če boste imeli spletno mesto z veliko vsebine, lahko poiščete takšen meni.

Narediti – Razmislite o vsebini, ki jo želite deliti, in na podlagi tega skicirajte meni spletnega mesta. Če naredite to vajo na papirju, boste pomagali preizkusiti več strukturnih kombinacij, dokler ne boste začutili, da ste jih pravilno izbrali.

2. Poiščite ustrezne teme in dokončajte razpored objavljanja vsebin

bledo-omg

Najprej si oglejmo, kako lahko na svojem blogu najdete teme, ki jih želite pokriti. Najhitrejši način iskanja idej za objavo je, da pogledate, kaj objavljajo priljubljeni spletni dnevniki.

Najprej si oglejmo, kako lahko na svojem blogu najdete teme, ki jih želite pokriti. Najhitrejši način iskanja idej za objavo je, da pogledate, kaj objavljajo priljubljeni spletni dnevniki.

Če torej nameravate v naslednjih tednih začeti delati na svojem blogu, začnite z naročanjem na vse blogerje o hrani, ki jih občudujete. Tako boste
redno prejemajte najnovejše posodobitve vsebine.

Po enem tednu bi imeli vsaj 7-10 e-poštnih sporočil, kot je ta od Julija (iz PaleOMG). V svojem prvem sporočilu Juli deli veliko receptov.

Tu je naslednja ideja za objavo, ki jo lahko preprosto ukradete iz njenih receptov:

“X sestavina Y minuta jed”

Tudi taka e-poštna sporočila / glasila imajo vedno povezave do najboljše vsebine iz blogov. Kar pomeni, da boste imeli več kot dovolj idej za objavo na blogu o priljubljenih temah.

Izberite vsaj 5 takih idej in začnite pisati. Medtem boste od teh blogov dobili več posodobitev, zato bo seznam idej še naprej naraščal.

Za del urnika založništva najprej upoštevajte, da imajo bralci radi dosledne razporede objav. Če se boste vsak petek odločili objaviti recept, boste v nekem trenutku imeli zveste bralce, ki bodo pomislili:

»Jane vsak petek objavi odličen recept. Moram dohiteti, da bom lahko poskusil čez vikend! “

Razumem?

Super! Opravite to pripravo – Pred začetkom spletnega dnevnika bi morali imeti vsaj 20 objav, ki so že pripravljene za objavo. Kar pomeni, če dvakrat na teden objavite, boste pokriti več kot dva meseca.

3. Ustvarite vsebino (s posebnim poudarkom na vizualu)

Besedilni del vaše vsebine vam bo seveda prispel. Zahvaljujoč vašemu strokovnemu znanju v niši. Vendar bo to besedilo le predstavljalo polovico vaše vsebine
ker navsezadnje, kako dober odličen recept bo izgledal brez nekaj slastnih slik …

Na žalost fotografija vsem ne pride v naravo. Toda to ne pomeni, da se ne morete učiti.

Naj bodo to slike končnih jedi ali sestavin, slike predstavljajo velik del bloga o hrani. Kar pomeni, da ne morete narediti povprečnih slik. Toda na srečo imate te fantastične brezplačne vaje za fotografiranje hrane, ki se jih lahko naučite:

Če se nimate toliko časa naučiti, vsaj začnite s tem hitrim in umazanim krampom:

 • Sestavino ali posodo hranite na pultu
 • Držite fotoaparat desno nad njim
 • Nastavite samodejno ostrenje in kliknite

Prepričajte se, da je med fotografiranjem veliko naravne svetlobe.

Poleg slik s hrano poskusite narediti še nekaj ustvarjalnejših vizualnih vsebin, kot so recepti slik in nasveti z uporabo brezplačnih orodij, kot so Canva ali DesignBold.

Nasvet za optimizacijo slike – Optimizirajte vse slike TinyPNG. To orodje vam omogoča stiskanje datotek PNG brez zmanjšanja njegove kakovosti. S stiskanjem slikovnih datotek boste svoje spletno mesto rešili, da se ne razburi in upočasni.

4. Začnite s trženjem na družbenih medijih

Ker ljubitelji hrane ponavadi ljubijo vizualne predloge, bi bilo najbolje, če se osredotočite na vizualne medije, kot je Pinterest. Pravzaprav je povsem v redu, če začnete s samo Pinterestom. Vedno se lahko premaknete na druge platforme, ko se naučite, kako narediti naslednje na eni platformi.

Vtičnik za povečanje, če sledite na Pinterestu: Pinterest gumb “Pripni”.

S tem vtičnikom vsakič, ko uporabnik premakne sliko na vašem spletnem dnevniku, bo pozvan, da ga pripne na svoje plošče Pinterest. Poleg tega dodaja tudi gumbe Pin It vsem svojim objavam in stranem.

5. Začnite zbirati e-poštna sporočila

Ko se naročite na različne bloge za zbiranje idej za objavo, opazite vrste svinčenih magnetov, ki jih uporabljajo za izdelavo svojih e-poštnih seznamov.

Na primer, Dana iz MinimalističniBaker svojim naročnikom spletnega dnevnika ponuja brezplačni mesečni recept.

Opazite, kako Dana ponuja dragocene spodbude za nove prijave.

Prav tako morate razviti brezplačno različico, ki jo boste namenili bralcem, ki se naročijo.

Če želite razviti svoje brezplačne brezplačne prijave, preprosto sestavite 5 odličnih receptov in jih združite v PDF. In ste pripravljeni.

Ker imate zdaj funkcionalno spletno mesto in delovni načrt za svoj blog, si poglejmo, kako lahko izberete prave načine zaslužka.

Kako zaslužiti denar Blogging – bedastoten načrt 

Če želite zaslužiti kot bloger o hrani, analizirajte, kako drugi blogerji o hrani zaslužijo. To ni težko delo, saj mnogi blogerji o hrani objavljajo svoja poročila o dohodku. Ta poročila ponujajo veliko vpogleda v njihov zaslužek (pa tudi o stroških).

Vzemimo za primer mesečno poročilo o dohodku Pinch of Yum – množično priljubljen blog WordPress.

Kot lahko vidite na spodnjem posnetku zaslona, ​​Pinch of Yum dobro zasluži s prodajo svojih izdelkov (fotografija okusne hrane in e-knjiga kako zaslužiti svoj e-blog o hrani).

Mogoče lahko tudi vi pomislite ustvarjanje izdelka za prodajo.

Drugi zaslužijo denar za hrano blogging kanalov

Oglaševalske mreže

Najhitrejši način zaslužka s svojega spletnega dnevnika o hrani je, da se pridružite oglaševalskim mrežam. Nekatere oglaševalske mreže imajo posebne zahteve glede prometa in ogledov strani, vendar se je večini njih enostavno pridružiti.

Google Adsense je eno največjih oglaševalskih omrežij, ki ponuja prikazno oglaševanje, mobilno, video in zasluženo iskanje. Pridružiti se je brezplačno in enostavno. Adsense bo sprejel, tudi če šele začenjate. Druge oglaševalske mreže, ki jih lahko raziskujete, so Media.net, BuySellAds in Infolinks.

Prodaja oglasnega prostora

V bistvu dodelite mesto na svojem spletnem mestu za tiste, ki so pripravljeni prostor kupiti neposredno od vas. Prodaja oglasnega prostora običajno deluje z manjšimi oglaševalci ali morda z lastniki.

Ustvarite lahko nekaj oglasnih polj z različnimi cenami in spodbudite oglaševalce, tako da jim povete, zakaj naj oglašujejo na vašem spletnem mestu. In ko se strinjajo z vašimi pogoji, samo prejmite plačilo preko PayPala. To je enostavno in brez težav.

Partnerski programi

Pridružitev partnerskemu programu je eden izmed odličnih načinov za zaslužek. Izdelke ali storitve, povezane z vašo nišo, lahko promovirate in prejmete provizijo, ko obiskovalci opravijo nakup prek vaše spletne strani.

ShareASales, CJ Affiliate in ClickBank je nekaj znanih partnerskih mrež, ki jih lahko raziskujete. Obstaja več kot tisoč oglaševalcev z različnimi vrstami izdelkov in storitev, ki jih lahko oglašujete. Nekateri lahko celo promovirate informacijske izdelke, ki jih prodajajo drugi blogerji.

Toplo vam priporočam, da promovirate izdelke, ki so povezani z vašo nišo.

Opomba: Več o affiliate marketingu najdete tukaj.

Zaženite spletno mesto s članstvom

Če imate kaj izjemnega za ponuditi, lahko razmislite o ustanovitvi spletnega mesta s članstvom. V tem primeru obiskovalce zaračunavate za vsebino.

Za dostop do teh informacij lahko zbirate mesečno ali letno članarino. To je dober način, da zaslužite denar s svojega spletnega dnevnika o hrani, dokler ste resnično sposobni zaslužiti njihov denar.

Oglejte si čim več poročil o dohodku in se vprašajte, kateri od teh dohodkovnih programov vam lahko najbolj koristi.

Začnite s temi poročili o dohodku:

Zavedajte se tudi, da je potreben čas, da zaslužite denar od bloga – tako naredite ves vrvež, hkrati pa ohranite potrpljenje. Zagotovo boste prišli tja, če poskusite dovolj.

Zaključek

Torej, to je približno to, da začnete blog o hrani s WordPressom. Če imate denar za vlaganje v učenje, si oglejte programe, kot je Food Blogger Pro. Ali pa naredite naslednjo najboljšo stvar in sledite in preučujte druge bloge o hrani in se učite od njih.

Vse najboljše za vaš blog o hrani!

Imate kakšna vprašanja o nastavitvi ali vzdrževanju spletnega dnevnika? Ali kaj drugega o tej vadnici? Seči po! Radi bi spoznali vse in se naučili, kako si lahko pomagamo.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map