Vejledning: Sådan sælges kunst online ved hjælp af Shopify

Shopify er dens e-handelsplatform. Det betyder, at du kan bruge den til at oprette din helt egen online butik, uanset hvad du beslutter at sælge. Dette gør det til en ideel platform for kunstnere at arbejde med for at reducere den tid, der er behov for dem til at klare at dele deres kreationer med verden.


Det smukke ved en online butik er, at det er noget, du kan oprette en gang og opdatere, når nye produkter kommer ind. Dette reducerer behovet for kunstnere at bruge tiden på at finde displayområder til de varer, de har oprettet så godt.

Bedst af alt, da online butikker er en del af den digitale verden, ved at skabe en på Shopify kan du give adgang til mange andre salgskanaler med et klik på en knap.

Hvis din bekymring med at oprette en online butik blot er teknologien, skal du ikke bekymre dig. Jeg vil guide dig gennem en oplevelse med Shopify for at lade dig se, hvordan du kan eje din egen cyberkunstbutik uden at kende en enkelt kodelinje.

Sådan fungerer Shopify

ShopifyOpret din online butik ved hjælp af Shopify

Den første ting, du skal forstå om Shopify, er, at det er en service. Du køber ikke et produkt, og betaler heller ikke for et stykke software. Shopify handler om at hjælpe virksomhedsejere med at etablere deres digitale butikker så effektivt som muligt.

Dette betyder, at virksomheden forstår, at dets kunder ikke nødvendigvis er de mest teknisk kyndige mennesker på jorden. Shopify tilbyder alle midlerne til at samle en online butik ved hjælp af et simpelt skabelonsystem og byggeklodser – slags hvordan Lego fungerer.

Shopify opkræver heller ikke kunder et enormt beløb for at bruge tjenesten, men overkommelige priser, der starter fra kun $ 29 pr. Måned. Når din virksomhed vokser, kan prisen stige, hvis du har brug for flere funktioner. Det er et win-win-forslag.

Læs vores detaljerede Shopify-anmeldelse her.

Indholdsfortegnelse

 • Trin # 1: Tilmeld dig en konto
 • Trin 2: Føj produkter til din butik
 • Trin 3: Vælg et Shopify-tema
 • Trin 4: Tilpas temaet
 • Trin 5: Udforsk funktionerne
 • Trin 6: Brug af Shopify-apps
 • Trin # 7: Integrer med sociale kanaler
 • Fordele og ulemper ved at bruge Shopify til at sælge kunst

Udforsk Shopify

 • Kom godt i gang med Shopify
 • Se alle Shopify-temaer
 • Eksempel butik bygget med Shopify
 • Shopify planer og priser

Kom godt i gang med Shopify

1. Tilmeld dig en konto

Den første ting, du skal gøre, er at tilmelde dig en Shopify-konto. Dette er så simpelt som at besøge deres websted og klikke på knappen ‘Start gratis prøveversion’. Shopify tilbyder alle brugere en 14-dages gratis prøvekonto. Det eneste, du skal indtaste, er en e-mail-adresse, adgangskode og butiksnavn.

I den gratis prøveperiode kan du opleve hele processen med at oprette din online butik, men du kan ikke starte dit websted eller begynde at sælge produkter med det endnu.

Du kan trykke på knappen “Spring over”, hvis du ikke er sikker på svarene.

Så snart du har afsluttet registreringsprocessen, starter Shopify din oplevelse med en kort spørgsmål og svar session. Dette er beregnet til, at Shopify lærer lidt mere om, hvordan du vil have din butik til at være.

Dette er hovedsektionen, der fører dig til næste trin.

Når du kommer forbi det korte spørgeskema, er det næste område, du skal fokusere på, hvad der er lige midt på skærmen. Der vil være et afsnit med tre hovedområder, der giver dig mulighed for at tilføje produkter til din butik, tilpasse, hvordan det ser ud, og derefter linke et domænenavn.

Domænenavnet er den offentlige adresse, som kunderne skal bruge for at besøge din online butik. Tænk på det som en digital adresse, der giver folk mulighed for at lokalisere dig online.

Start her > Klik for at tilmelde dig og oprette en Shopify-online butik.

2. Tilføjelse af produkter

Her er siden, hvor du udfylder oplysningerne om din kunst.

Dette er en del, som du skal være begejstret for – tilføje den første af din kunst til butikken! Klik på knappen ‘Tilføj produkt’, så bringes du til en formular, der giver dig mulighed for at indtaste detaljeret, hvad du vil sælge.

I skærmbilledet ovenfor har jeg udfyldt eksempletekst for at vise, hvad du måtte tilføje til produktdetaljefelterne. De oplysninger, du indtaster her, er ikke kun til visningsformål. Felter som produkttype, samlinger og tags kan hjælpe dig med at organisere dine illustrationer. Det hjælper også dine kunder med at finde kunst lettere i din online butik.

Når du har udfyldt alle de nødvendige oplysninger på siden, skal du klikke på Gem og du vil have en oversigt over din allerførste vare til salg!

3. Valg af et tema til din online butik

Vælg det rigtige tema til din online butik.

Fra startsiden på din Shopify-konto skal du klikke på ‘Tilpas tema’ for at starte processen. Temaer er foruddesignede skabeloner, som du kan bruge til din online butik. Hvis du ikke ønsker at bruge tid på dette, kan du blot vælge en og begynde at bruge den.

Jeg anbefaler, at du tilpasser din, så du kan give din online butik det personlige præg. For at vælge en skabelon skal du klikke på ‘Udforsk gratis temaer’. Dette viser et pop-up galleri med temaer, du kan vælge imellem.

Rul gennem dem, og klik på den, du kan lide, for at se flere detaljer om det. Hvis du kan lide temaet, skal du klikke på ‘Føj til temabibliotek’.

Udforsk og se flere Shopify-temaer.

4. Tilpas temaet

Du kan tilpasse udseendet på din kunstbutik

Tilbage på startsiden skal du klikke på ‘Tilpas’ ved siden af ​​det tema, du vil bruge. De temaer, du har valgt tidligere, vil være tilgængelige i sektionen mærket ‘Temabibliotek’. Hvis du gør det, kommer temeditoren op.

Dette er en online applikation, der fungerer efter et WYSIWYG-princip (What-You-See-Is-What-You-Get). Ligesom applikationer som Microsoft Word, viser designskærmen dig nøjagtigt, hvordan dit websted vil se ud, når du redigerer det.

Du kan vælge, hvor man skal placere mages, tekst, hvordan man arrangerer sektioner og endda justere detaljer helt ned til skriftstørrelse og farve. Husk dog, at det er let at gå tabt i designprocessen, så brug din tid med omhu og færdig med at føje produkter til din beholdning først, før du designer din butik.

Når du er færdig med designet, skal du klikke på ‘Gem’.

5. Udforske Shopify-funktioner

Listen over nyttige e-handelsfunktioner, der tilbydes af Shopify.

Indtil videre er det, jeg har vist, bare det grundlæggende i, hvordan man opretter en online butik og føjer produkter til den med mindre justeringer. Shopify er en komplet eCommerce-platform, hvilket betyder, at den er designet til at hjælpe dig med at sælge.

Salgsprocessen involverer meget mere end blot at oprette en butik. For eksempel kan du bruge analytics til at lære om dine kunder, håndtere marketingkampagner for at tiltrække flere besøgende til dit websted og endda generere rabatter.

Dette er bare grundlæggende Shopify-funktioner, og hvis du har brug for mere, kan du altid tilføje andre applikationer for at forbedre de funktioner, din butik tilbyder.

Udforsk flere unikke funktioner om Shopify.

6. Brug af apps

Shopify app store (kilde).

For at se, hvilke ekstra apps der er tilgængelige, skal du klikke på ‘Apps’ i venstre navigationsmenu og derefter på ‘Besøg Shopify App Store’. Apps her er små programmer eller scripts designet til at tilføje specifikke funktioner til Shopify-butikker.

På grund af dens popularitet har Shopify et enormt økosystem af brugere og applikationsudviklere, der arbejder sammen for at udvide Shopifys muligheder. Som et eksempel kan du muligvis finde en app som Spocket, der hjælper dig med at håndtere forsendelsen af ​​din kunst og tilføje den til din Shopify-butik. Du kan endda udvide til at blive en dropshipping-forretning.

Vær dog opmærksom på, at nogle af apps muligvis kræver, at du betaler ekstra gebyrer for brug. Priserne afhænger af, hvad udvikleren opkræver for disse apps. Shopify-appmarkedet er omfattende og har næsten alt, hvad en online detailhandler kunne ønske eller har brug for. Du finder applikationer, der hjælper dig med markedsføringsaktiviteter, forsendelse eller mere.

7. Udvidelse af salg til sociale kanaler

Med Shopify kan du oprette forbindelse til populære sociale platforme for at udvide din salgskanal.

En af de mest kraftfulde funktioner i Shopify er, at det giver dig mulighed for at udvide kapaciteten i din online butik ud over selve webstedet. Dette betyder, at du kan gøre brug af andre kanaler for at øge salget – populære veje som Facebook, Instagram eller endda Amazon.

For at tilføje andre salgskanaler skal du klikke på ‘+’ tegnet ved siden af ​​’Salgskanaler’ og vælge fra listen der. Dette vil være nyttigt med at nå ud til et langt større publikum end kun din online butik i sig selv.

Konklusion: Er Shopify det rigtige valg til din online butik?

Shopify butikpriser.

Hvis du ikke har bemærket det i øjeblikket, ligner Shopify meget til mange webstedsbyggere som Wix og Weebly. Det fungerer på princippet om et let-at-bruge træk-og-slip-system, der er intuitivt og stressfrit. Den vigtigste forskel er, at Shopify er designet fra bunden med e-handel i tankerne.

På grund af dette kan du muligvis bemærke, at prisstrukturen er lidt højere end de grundlæggende webstedsbyggere. Hvad du får til gengæld er dog meget mere værd end de månedlige gebyrer, du lægger.

Grundlæggende Shopify-konti starter fra $ 20 pr. Måned. Dette giver dig mulighed for at liste og sælge et ubegrænset antal produkter. Hvad du betaler for på højere niveau-konti er flere funktioner som muligheden for at tilføje mere personale til din Shopify-konto, efterhånden som din virksomhed vokser.

Én ting at bemærke er dog at Shopify vil reducere dit salg i form af transaktionsgebyrer for online køb foretaget med kreditkort. På denne måde giver det mening at opgradere din Shopify-plan, efterhånden som salget stiger, da deres satser er lavere for højere planniveauer.

Start her > Klik for at komme i gang med Shopify.

Fordele ved at bruge Shopify til at sælge kunst

 • Brugervenlig visuel butikbygger
 • Sælg på flere kanaler
 • Integreret håndtering af forsendelse og betalinger
 • Håndterer både fysisk og digital kunst
 • Mange tilgængelige tilføjelsesfunktioner

Ulemper ved at bruge Shopify til at sælge art

 • Obligatoriske transaktionsgebyrer
 • Ingen gratis plan tilgængelig (kun prøve)
 • Begrænset tema tilpasning
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map