Tutorial: Sådan starter du en succesrig Drop Shipping-virksomhed ved hjælp af Shopify

Webstedsbyggere er blevet relativt almindelige i dag, men Shopify er et fantastisk valg til dropshipping. Enkelt sagt kan vi sammenfatte dens fordel på tre områder; det er let at bruge, kraftfuldt og dropshipping-venligt.


Den grafiske brugerdrevne grænseflade sammen med forudbyggede skabeloner og blokke til byggekonstruktion gør det brugbart for praktisk talt enhver. Det er ikke nødvendigt at lære kodning eller design, du kan blot flytte ting, uanset hvor du vil have dem til at være.

Vi hører flere og flere succeshistorier inden for dropshipping-forretninger i disse dage. F.eks. Tjente Marc $ 178.492 ved at videresende amerikanske og europæiske produkter ved hjælp af Shopify og Spocket (læse casestudie).

Du kan læse vores dybdegående Shopify-anmeldelse her.

Selvom Shopify i sin kerne fokuserer på hurtig og nem webstedsopbygning, har den en omfattende app-butik, hvorigennem du kan udvide funktionaliteten. Funktioner, som du kan tilføje, spænder over et stort udvalg og dækker alt, hvad en dropshipper har brug for – fra merchandise kilder til betalingshåndtering og forsendelse.

Her er trinene til at starte en Shopify dropshipping-virksomhed:

Indholdsfortegnelse

 1. Tilmeld dig en Shopify-konto
 2. Installer dropshipping-apps
 3. Søg efter de ønskede produkter
 4. Importer valgte produkter til din butik
 5. Opsætning af din Shopify-butik
 6. Tilpasning af din Shopify dropshipping-butik
 7. Opsætning af betalinger
 8. Shopify dropshipping-apps

Udforsk Shopify

 • Besøg og tilmelding hos Shopify
 • Se alle Shopify-temaer
 • Eksempler på Shopify-websted
 • Shopify planer og priser

Før du begynder: Foretag din søgeordsundersøgelse

Nøglen til succes med dropshipping er at finde en rentabel niche. Inden du begynder at bygge dit websted, skal du undersøge, hvilke varer der kan være bedst for dig at starte med. For at styre dette er nøgleordsforskning vigtig.

Som en billig (gratis) måde at gøre dette på, prøv at gøre brug af Google Nøgleordsplanlægning og test de produkter, du overvejer at sælge. Dette giver dig et skøn over interesseniveauet for disse produkter.

Som et eksempel på dette, se på billedet herunder;

Søg lydstyrke på “gaming laptop” på Google.

Du kan se fra denne grundlæggende søgning, hvilke produkter der har større interesse end andre. Eksperimenter med nøgleordsplanlæggeren for at få et bedre indblik i, hvad der muligvis kan sælge bedre.

Med disse oplysninger kan du kigge efter dropshipping-leverandører, der tilbyder den bedste pris og pålidelige opfyldelsesprocesser.

Dropshipping på Shopify i 7 nemme trin

1. Registrer dig for en Shopify-konto

Shopify e-handelsplatform - opbyg og voks din virksomhed online Registrering hos Shopify er så enkel, alt hvad du behøver, er en e-mail-adresse (Besøg Shopify)

Registrering af en konto hos Shopify er gratis. Alt hvad du behøver er en e-mail-adresse for at bekræfte din konto med, og du kan logge på med dem. Ingen kreditkort eller anden form for betalingsmetode er nødvendig. Shopify tilbyder alle nye brugere en 14-dages prøveversion på deres system.

Når du udfører din registrering, skal du også angive et navn sammen med din e-mail-adresse. Dette navn vil blive brugt til at generere din butiks-URL i den gratis prøvefase.

Når det er gjort, har Shopify brug for dit navn og andre detaljer til håndtering af betalinger. Det er en kort formular, som du skal udfylde, så du skal ikke bekymre dig for meget om det.

Start her > Klik for at tilmelde dig og oprette en Shopify dropshipping-forretning.

2: Installer Dropshipping-apps

Vælg ‘Apps’, og klik derefter på ‘Besøg Shopify App Store’

Når du er færdig med registreringsprocessen, føres du til dit butiks betjeningspanel. Herfra kan du begynde at tilføje produkter til dit websted. Det er her et af højdepunkterne i Shopify for dropshipping kommer ind: Shopify-apps.

For nye dropshippers kan Shopify være en enkelt ressource. Den første ting, du skal gøre, er at gå over til Shopify Apps. Klik først på Apps, og vælg derefter ‘Besøg Shopify App Store’. Når du er der, skal du søge efter ‘Oblero’.

Oberlo er en dropshipping-platform, som giver dig mulighed for let at søge efter og tilføje dropshipping-produkter til din butik. Når du har gjort installationen, kan du udforske produkterne på den.

Vi bruger Oblero i dette eksempel, men der er andre dropshipping platforme i Shopify app store, som du også kan bruge, f.eks. Spocket og AliExpress. Vi vil tale om dem mere senere i denne artikel.

3. Søg efter produkter, du ønsker

Brug af dropshipping-apps er så simpelt, som hvis du selv shoppede på et e-handelssted. Vælg først den kategori, du vil gennemse. Derefter skal du holde musen hen over det emne, du er interesseret i, og klikke på ‘Tilføj til importliste’.

Når du har tilføjet alle de ønskede elementer, skal du klikke på ‘Importer liste’ på navigationslinjen på Oblero-instrumentbrættet. Derfra kan du tilpasse beskrivelser, kategorier og andre detaljer.

4. Importer valgte produkter til dit websted

Marker afkrydsningsfeltet, og klik derefter på ‘import til butik’, når du har redigeret produktoplysningerne

Når du er tilfreds med, at tingene er som du vil, skal du markere afkrydsningsfeltet øverst til venstre i produktfeltet og derefter klikke på ‘Importer til butik’. Gentag dette for alle de produkter, du valgte tidligere.

5. Opsætning af din Shopify-butik

Vælg ‘Temaer’, og klik derefter på ‘Udforsk gratis temaer’ eller ‘Shopify Theme Store’ for at vælge et tema.

Nu hvor du har forberedt alle de produkter, du vil sælge, er det tid til at oprette din butik. Tænk på din Shopify-butik som ansigtet til din butik. Det er sådan, at dine besøgende gennemser de produkter, du sælger, og vælger de varer, de vil købe.

For at maksimere dit salg skal din butik kombinere attraktivitet med brugbarhed og hastighed. Vær dog ikke rolig, Shopify har foruddesignede skabeloner, som du kan bruge. Hvis du kan lide, kan du bruge dem ‘som den er’. Hvis du foretrækker noget mere personligt, kan du tilpasse det tema, du vælger.

Udforsk flere unikke funktioner om Shopify.

6. Tilpasning af din Shopify Dropshipping Store

Shopify-tilpasningsgrænsefladen er nem at bruge

Shopify-tematilpasninger afhænger af det tema, du vælger. De tilgængelige segmenter som standard kan aktiveres eller deaktiveres, eller du kan endda tilføje nye segmenter, du ønsker. For at tilpasse disse sektioner er det bare et spørgsmål om at specificere parametre som hvilken samling af produkter, du ønsker at tilføje til hver sektion.

På venstre navigationslinje er en liste over alle de segmenter, der som standard er aktiveret i temaet. Ved at klikke på en af ​​disse sektioner kan du specificere detaljer, såsom hvilken samling af produkter der skal vises der, eller endda hvor mange rækker eller kolonner der skal vises.

Hvis du vil deaktivere et af disse forudindstillede segmenter, skal du bare klikke på øjeikonet, og det vil blive skjult på dit websted. Lige nederst i venstre navigationslinje er en mulighed, du kan klikke på for at tilføje et nyt segment. Hvis du klikker på det, åbnes en omfattende menu med emner, du kan vælge imellem.

Når du er færdig, skal du huske at klikke på ikonet ‘Gem’, selvom du ikke ønsker at offentliggøre din butik endnu.

Klik her for at se flere Shopify-temaer.

Trin 7. Opsætning af betalinger

Nu, hvor dine produkter er valgt, og din butik er oprettet, har du brug for et middel, som du kan samle betalinger fra dine kunder. Shopify fungerer sammen med et stort antal betalingsprocessorer, så du har en bred vifte af valg.

For at oprette betalinger skal du klikke på knappen ‘Indstillinger’ i nederste venstre hjørne på dit dashboard. Vælg derefter ‘Betalingsudbydere’. Som standard, PayPal er den aktiverede metode, så du kan enten tilpasse dine kontooplysninger der eller vælge andre betalingsprocessorer efter område.

Nogle betalingsprocessorer såsom MOLpay kræver, at du har en eksisterende konto hos dem for at bruge dem på dit Shopify-sted. Selv PayPal kræver, at du har en handelskonto, men de e-mailer dig detaljer om dette senere.

Andre Dropshipping-apps, der skal overvejes

Tidligere brugte vi Oberlo som et eksempel på en dropshipping-app, du kan bruge. Det tilbyder et omfattende produktkatalog og har flere funktioner end vi hidtil har dækket. Der er også andre, du kan prøve, så tjek denne liste;

1. Oberlo

Bortset fra dit almindelige gennemse- og tilføjelsessystem, giver Oberlo dig nemt at finde produkter, der er trendy. Dette giver dig en hurtig måde at holde dine produktlinjer friske og altid tilbyde dine kunder de bedste tilbud i byen.

Nøglefunktioner i Oberlo

 • 100% gratis
 • Order tracking
 • Tillader tilpasning af produkter
 • Opdateringer af automatisk prisfastsættelse
 • Håndtering af bulk ordrer

Besøg Oberlo

2. Lomme

Spocket er en dropshipping-app, der fungerer med leverandører overalt i verden. Det er dog bedre kendt i USA og EU. Appen er funktionspakket og giver dropshippers en bred vifte af produkter at vælge imellem. Du kan også tilpasse dine produktvisninger ud over kategorien og endda specialisere dig i nicheområder som f.eks. Varer med høj rabat eller mere. Spocket-brugere kan også drage fordel af deres 24/7 kundesupport-tjenester.

Nøglefunktioner i Spocket

 • Solid rabat / engrossalgspris
 • Let opfyldelse
 • Prøveordrer
 • Realtidssporing af produkter
 • Auto lageropdateringer

Besøg Spocket

3. AliExpress

AliExpress hævder at tilbyde dropshippers fortjenstmargener på op til 2.000 procent. Selvom det er baseret i Kina, er det gået globalt og skibes nu over hele verden. Det er utroligt nemt at bruge deres app på Shopify og åbner adgang til deres meget brede produktsortiment til dine kunder overalt.

Nøglefunktioner ved AliExpress

 • Produktredigering
 • Sælg med flere butikker
 • Automatisk sporing af forsendelser
 • Bundle-produkter til salg
 • Valg af leverandør

Besøg AliExpress

Planer og priser: Hvor meget koster dette?

Som du kan fortælle nu, er mange af de ting, vi har dækket her, gratis og dækket af omkostningerne ved dit Shopify-abonnement. Apps som Oberlo, Spocket og AliExpress sammen med hundreder af andre er gratis (selvom nogle kommer med gebyrer).

Shopify selv kommer til forskellige priser afhængigt af dine butiks behov. Realistisk set kan mange mindre dropshippers sandsynligvis slippe af sted med deres Basic Shopify-plan, der koster $ 29 pr. Måned. Hvis din butik vokser, og du finder dig i brug af flere funktioner, kan det være tid til at bevæge sig opad.

Find ud af mere om Shopify-planer og -priser.

Bundlinjen: Er Shopify det værd at dropshipping?

I et ord; JA. Shopify bringer så meget værdi til dropshippers, at der virkelig ikke er noget at vente med i deres prisstruktur. Husk, at for den pris, du betaler, får du alt, hvad du har brug for for at drive en e-handelsvirksomhed.

Derudover har Shopify forenklet så mange ting, at stort set enhver kan bruge deres system. Så længe du har en idé om de produkter, du vil sælge og er villige til at bruge lidt tid på forskning, er det svært ikke at få succes på denne fremragende platform.

Du kan tjekke disse Shopifys guider eller deltage i Shopifys dropshipping forum at lære mere.

* Oversættelse: EN ID

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map