Tutorial: Sådan opretter du dit første websted med Weebly

Weebly er en af ​​de mest kraftfulde webstedsbyggere i branchen. Det giver dem, der ønsker en web-tilstedeværelse, muligheden for at opbygge en uden at skulle lære webkodning. For små virksomhedsejere med stramme budgetmæssige begrænsninger kan dette være en måde at udvide forretningen uden at øge omkostningen markant.


At bruge en webstedsbygger er en meget visuel oplevelse, og at opbygge et websted ved hjælp af en er som at lege med en stak Lego – undtagen endnu lettere. I dag vil jeg lede dig gennem det grundlæggende i alt hvad du har brug for for at oprette din første webside med Weebly.

Skærmbillede af Weebly hjemmesideOpret din professionelle webside eller online butik med Weebly.

Indholdsfortegnelse

 • Trin 1: Tilmeld dig en Weebly-konto
 • Trin # 2: Vælg et Weebly-tema
 • Trin 3: Vælg dit domæne
 • Trin 4: Design din Weebly-webside
 • Trin 5: Publicer dit Weebly-websted
 • Hvor meget koster min første webside med Weebly?
 • Konklusion: Kraftig webstedsbygger

Udforsk Weebly

 • Kom i gang med Weebly
 • Se alle Weebly-temaer (webstedsskabeloner)
 • Rigtige websteder bygget med Weebly
 • Weebly planer og priser

Sådan bruges Weebly til at oprette dit første websted

1. Tilmeld dig en Weebly-konto

Weebly planer
Gratis
Pro
Forretning
Årlig pris$ 0.00 / mo$ 12,00 / mo$ 25,00 / mo
Diskopbevaring500 MBUbegrænsetUbegrænset
SSL-sikkerhedJaJaJa
Forbind domæneIngenJaJa
Gratis domæneIngenJaJa
Transaktionsgebyrer3%0%
Tilføj produkter25 produkterUbegrænset
Egnet til…Flyer-webstedSmall Business / Online StoreAlt og mere

Weebly er en tjenesteudbyder, og inden du kan bruge nogen af ​​deres tjenester, skal du oprette en konto hos dem. Der er tre måder at tilmelde dig med Weebly – ved hjælp af din Facebook-konto, Google-konto eller via e-mail.

Oprettelse af en konto på Weebly er gratis.

Start her > Klik for at tilmelde dig og oprette et websted på Weebly.

2. Vælg et tema

Weebly-temaer - Indbyggede webstedsskabeloner i WeeblyHurtig blik på weebly-temaer.

Når du har oprettet din konto, starter Weebly med det grundlæggende. Den første ting, du har brug for at vælge, er, om du bare vil bygge et grundlæggende websted eller en online butik. Hvis dette er dit første websted, skal du ikke bekymre dig for meget om det og blot vælge det ene eller det andet.

Når dette er gjort, vil du blive præsenteret for et sæt af temaer (det er, hvad Weebly kalder deres skabeloner), du kan vælge imellem. Weebly organiserer deres temaer i kategorier som forretning, personlig eller blog. Tag dig god tid og gennemsøg temaerne for at vælge, hvad der passer til dine behov.

Udforsk og se alle Weebly-temaer her.

3. Vælg dit domæne

Vælg dit domænenavn på WeeblyVælg dit domænenavn på Weebly

Når du har valgt dit tema, bliver du bedt om at vælge et domænenavn. Der er tre måder, du kan tilføje et domæne til dit Weebly-websted.

 1. Søg og køb – Brug Weebly til at søge efter et domænenavn og købe gennem dem. Dette vil medføre de sædvanlige omkostninger for domænenavnet, og der vil også være årlige fornyelsesgebyrer for det. Selvom dette kan virke som en praktisk mulighed, anbefaler jeg det ikke rigtig, da Weebly-domænenavne og fornyelsespriser er ganske stejle til $ 19,95 pr. År.
 2. Forbind et eksisterende domænenavn – En overførsel vil være en god mulighed, hvis du ønsker at bruge et domænenavn, du allerede ejer. MEN, husk, at det gør du betyder, at du betaler Weebly-fornyelsesgebyrer for domænenavne efter flytningen.
 3. Brug et gratis underdomæne – Ikke et optimalt valg, men det er et godt sted at starte med. Gratis underdomæner er tvunget til at bruge Weebly-branding på deres websted, men er en god måde at bare udforske systemet først, før du tilslutter et officielt domænenavn senere.

4. Design din Weebly-webside

Weebly webstedsbygger fungerer meget som en WYSIWYG ordbehandlerWeebly webstedsbygger fungerer meget som en WYSIWYG ordbehandler.

Weebly Website builder fungerer meget som en WYSIWYG ordbehandler. Det gør brug af elementer som tekstbokse, billeder og andre byggesten til at oprette et websted. Brug af dem er bare et spørgsmål om at sætte dem sammen og udfylde nogle blanke pletter med din egen tekst.

Redigering af dit Weebly-websted

Redigering af dit første websted på WeeblyRedigering af dit første websted på Weebly

Før du begynder at redigere dit websted, skal du huske eventuelle advarselsskilte på din browsers adresselinje. Weebly-redaktørerne kører scripts, som nogle browsere vil advare om, og du er nødt til at give dem mulighed for at køre for Weebly fungerer uden problemer.

Når du har gjort det, er der to vigtigste ting, du kan gøre på dit websted. Den første er at trække byggeklodser fra venstre navigationslinje til dit websted, der er på højre side af skærmen. Det andet er at redigere denne byggesten for at tilpasse den.

Lad os for eksempel sige, at du klikker på et tekstfelt og trækker det videre til temaet til højre. Når det er gjort, skal du indtaste den tekst, du vil have vist i denne boks. Brug af byggestenene effektivt kan tage lidt eksperimentering for at komme rigtigt, men det er en temmelig strømlinet oplevelse.

Brug af eCommerce-funktioner til at opbygge en online butik

Nøglefunktioner inkluderet i Weebly Online StoreDesign din onlinebutikfront, accepter betaling, opsæt forsendelsesregler og priser, opsæt skatter og håndter kundeordrer ved hjælp af Weebly online butik.

Hvis du klikker på ‘Store’ i øverste navigationslinje, kan du konfigurere yderligere indstillinger, som vil være nyttige, hvis du bygger en online butik. Udfyld bare disse oplysninger, hvis du har brug for dem. Butikskonfigurationsmenuen giver dig mulighed for at gøre næsten alt hvad du har brug for e-handel, fra grundlæggende oplysninger om din online butik og acceptere betalinger til oprettelse af kuponer og håndtering af forsendelse.

Forøg funktionaliteten ved hjælp af apps

Weebly App CenterWeebly App Center

Weebly på egen hånd er en meget grundlæggende webstedsbygger, og det er fantastisk, fordi det tilbyder brugerne en enkel og overskuelig måde at oprette et websted på. Brugere, der er mere avancerede, kan dog have forskellige behov, som kan imødekommes via Weebly App Center.

Klik på ‘Apps fra den øverste navigationslinje, og du kan gennemse App Center. Her vil du kunne finde et væld af applikationer, der udvider funktionaliteten i din butik. Nogle af dem er bygget af Weebly selv, mens andre er fra tredjepartsudviklere.

Der er apps til næsten alt, og du kan tilføje så mange, som du vil. For eksempel kan du have apps, der hjælper dig med at opbygge mere kraftfulde kontaktformularer, eller andre, der giver dig mulighed for at opbygge en mobilapp med dit websted.

Nogle apps er gratis, mens andre måske har månedlige gebyrer, du skal betale for at bruge. Vær forsigtig med, hvilke apps du tilføjer, da omkostningerne ved at køre dit websted kan eskalere ude af kontrol, hvis du bruger for mange betalte apps.

Skift webstedsindstillinger

Weebly grundlæggende indstilling af webstedetWeebly grundlæggende indstilling af webstedet

Indstillingsindstillingen på navigationslinjen giver dig mulighed for at ændre en generel indstilling om dit websted. Fra webstedsnavn til SEO-indstillinger og personer, du vil samarbejde med om dit webstedsdesign – alt dette kan tilføjes eller ændres her.

Husk, at mange af disse indstillinger, f.eks. SEO, er meget grundlæggende, da det vigtigste Weebly-mål er, at du let kan opbygge et websted. Mere avanceret SEO-funktionalitet kan opnås, hvis du finder den rigtige app i deres App Center.

Byg til mobil

Byg og vis et eksempel på din Weebly-webside på mobilenByg og vis et eksempel på din Weebly-webside på mobilen

I denne mobilitetsalder er det vigtigt, at websteder fungerer godt på mobile enheder såvel som stationære computere. For at sikre, at dit ser godt ud på din mobil, kan du vælge ikonet på navigationslinjen for at skifte mellem de forskellige visninger (desktop eller mobil).

Desværre kan du opbygge et websted specifikt til mobil, og du er nødt til at stole på det lydhøre tema for at gøre dette for dig. Dette værktøj hjælper dig i det mindste med at sikre, at uanset hvad du gør passer godt på begge formater.

5. Publicer dit Weebly-websted

Når alt dette er gjort, og du er tilfreds, kan du offentliggøre dit Weebly-websted. Klik bare på publicer, så er du god til at gå.

Skærmbillede af vores udgivne Weebly-websted

Wag & Poter (se her) – Det websted, vi byggede ved hjælp af Weebly, mens vi skrev denne tutorial.

Markedsføring af dit websted

At starte et websted er mere end bare at smide det sammen. For at være mere effektiv skal du være i stand til at opbygge kundeemner og nå ud til mennesker. For at hjælpe dig med dette har Weebly en marketingfunktion, hvor du kan konfigurere nogle marketingværktøjer.

For eksempel kan du oprette en popup, der beder dine besøgende om at tilmelde dig et nyhedsbrev, som du regelmæssigt kan sende til dem eller for specielle kampagner. Du kan også oprette personaliserede nyhedsbreve og planlægge dem på forhånd til automatisk afsendelse.

Igen, dette er grundlæggende indstillinger, og mere kraftfulde værktøjer findes i App Center.

Webmarkedsmuligheder på WeeblyIndbyggede webmarkedsfunktioner hos Weebly

Hvor meget koster mit første websted med weebly-omkostninger?

På det mest basale kan du både opbygge og udgive en webside med Weebly for absolut intet – gratis. Der er dog mange begrænsninger for et gratis websted med Weebly. For eksempel vil ethvert websted, du bygger og udgiver, have Weebly-branding på det, og du vil dybest set sidde fast på deres gratis Weebly-underdomæne.

Det ville være mere realistisk at overveje det laveste niveau af Weebly, deres ‘Connect’ -plan, der lukker ind på $ 7 pr. Måned (prisen falder til $ 4 pr. Måned, hvis du betaler på årsbasis). Desuden skal du også overveje prisen på et domænenavn, der vil være $ 19,95 pr. År.

Når du gennemsnitlige ting, kan du forvente at betale;

($ 4 x 12) + $ 19,95 = $ 67,95 pr. År

… at opbygge og vedligeholde et grundlæggende websted med Weebly.

Når vi kender, at et realistisk websted med Weebly vil koste omkring $ 67,95 pr. År, kan vi gøre et grundlæggende sammenligning i pris. Hvis du skulle bygge dit eget websted og finde dit eget hosting og domænenavn, skulle du sammensætte alt sammen på egen hånd.

Gennemsnitsprisen på et domænenavn vil køre dig mellem $ 10 og $ 12 pr. År, og delte budget-web-hosting koster overalt mellem $ 1 til $ 8 pr. Måned afhængigt af funktioner. Dette betyder, at hvis du skulle bygge og være vært for dit eget websted, løber dine årlige gebyrer i gennemsnit 59 dollars, hvilket for at være ærligt, ikke er væsentligt billigere.

Konklusion: Kraftig webstedsbygger

Endelig har vi den største fordel ved Weebly – det faktum, at det er en webstedsbygger i dets kerne og tillader dem med nul webkodningskendskab at opbygge et websted. Det er noget, der er langt mere værd end de små omkostningsbesparelser, du sandsynligvis ville opnå ved at finde din egen hosting.

At oprette dit første websted med Weebly er sandsynligvis ikke en afskrækkende opgave. Hvis du endda er fjernt kendt med computere eller ved, hvordan du bruger en tekstbehandler, ville jeg tro, at du har minimale problemer.

Selv hvis du finder dig selv at have nogle problemer, kan du altid kontakte Weebly for teknisk assistance og udforske deres videnbase til ideer og hjælp eller endda nå ud til den generelle Weebly samfund for hjælp.

Kom i gang, tilmeld dig her

Tilmeld dig Weebly ved hjælp af din Facebook-konto, Google-konto eller via e-mail.Tilmeld dig og opret din første webside på Weebly.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map