Shopify-tutorial: Sådan opretter du en online butik

Eksplosionen af ​​digital har set en konstant stigning i e-handel gennem årene. Faktisk anslår fremskrivningerne, at den globale transaktionsvolumen vil ramme 6,5 billioner dollars inden 2023. Tilslutning til etablerede e-handelshandlere er detailforretninger, der foretager overgangen til digitale såvel som enkeltpersoner, der opretter deres egen e-handelsbutik.


Vi hører flere og flere succeshistorier inden for dropshipping-forretning. F.eks. Tjente Marc $ 178.492 ved at videresende amerikanske og europæiske produkter ved hjælp af Shopify og Spocket (læse casestudie).

Det er blevet lettere end nogensinde før takket være platforme som Shopify.

Grundlæggende om at få din egen eCommerce-butik med Shopify er faktisk meget enkel. e-handelswebsteder er grundlæggende de samme som grundlæggende websteder, bortset fra at de tillader brugere at foretage køb på webstedet.

Her er trinnene:

Indholdsfortegnelse

 1. Tilmeld dig en Shopify-konto
 2. Byg en grundlæggende butik
 3. Føj produkter til din beholdning
 4. Føj produkter til din butik
 5. Konfigurer dine betalingsmetoder
 6. Opsætning af forsendelsesparametre
 7. Håndtering af indkøbsvogne
 8. Start din butik!
 9. Udvid din butik med Shopify-funktioner

Udforsk Shopify

 • Besøg og tilmelding hos Shopify
 • Se alle Shopify-temaer
 • Eksempler på Shopify-butik
 • Shopify planer og priser

Start din Shopify Online Store

Grundlæggende om at få din egen eCommerce-butik med Shopify er faktisk meget enkel. e-handelswebsteder er grundlæggende de samme som grundlæggende websteder, bortset fra at de giver brugerne mulighed for at foretage køb på webstedet.

Trin 1. Registrer dig for en Shopify-konto

Sælg online med Shopify - Tilmeld dig en 14-dages gratis prøveperiodeShopify tilbyder dig en 14 dages gratis prøveperiode uden krævede kreditkortoplysninger (Besøg Shopify).

Shopify tilbyder alle nye brugere en 14-dages gratis prøveperiode. For at komme i gang med dem, skal du besøge Shopify-webstedet og klikke på ‘Start gratis prøveversion’. Denne tilmelding giver dig adgang til Shopify-webstedsbyggeren.

Start her > Klik for at tilmelde dig og oprette en Shopify-butik.

Trin 2. Opsæt din Shopify-butik

Brug Shopify Site Builder til at oprette en online butikShopify-webstedsbyggeren er enkel og nem at administrere.

Shopify Site Builder følger Lego-konceptet. Hvad det giver dig mulighed for at gøre er dybest set at sammensætte forskellige ‘stykker’ af et websted, så det fungerer som du vil. Alt er visuelt, så du kan se dit websted tage form, mens du bygger det.

Der er to måder at bygge et websted hos Shopify på:

1. Forudbyggede Shopify-temaer

Find forudbygget tema til din butiks frontShopify temaer

Den første er at gøre brug af en allerede eksisterende skabelon på Shopify og derefter ændre den, så den ser unik ud til din.

For at finde et tema, der passer til dine behov, kan du besøge Shopify Theme Store på themes.shopify.com – der er mere end 70 forudbyggede gratis og betalte temaer at vælge imellem.

2. Opret fra bunden ved hjælp af væske

Shopify programmeringssprog LiquidShopify programmeringssprog Liquid – Flere Shopify-udviklere fortalte os, at Liquid er et let at lære sprog. Du bliver nødt til at lære det, hvis du ønsker at oprette en Shopify Store fra bunden.

Alternativt – hvis du vil have noget mere unikt, kan du også oprette et websted fra bunden. Shopify-platformen bruger deres selvudviklede PHP-sprog kaldet “Liquid”. Du skal beherske sproget for at oprette din Shopify-butik fra bunden.

Se virkelige online butikker, der er bygget sammen med Shopify.

Trin 3. Føj produkter til din beholdning

Tilføjelse af et produkt til din beholdning i ShopifySiden ‘Tilføj produkt’ giver dig også mulighed for at organisere, hvor produkterne går.

Der er to vigtigste måder at tilføje produkter, du vil sælge på Shopify.

Tilføj produkter manuelt

Den første er ved manuelt at tilføje produkter, som du faktisk har en opgørelse over.

For at gøre dette skal du klikke på ‘Produkter’ og derefter vælge ‘Tilføj produkt’. Skærmen Tilføj produkt er et meget kraftfuldt værktøj til din butik. Bortset fra det grundlæggende såsom produktnavn og beskrivelser, kan du også indstille samlinger, leverandør og tags her. Dette hjælper med at holde dine produkter organiserede.

Tilføj dropshipping-produkter

En anden måde at tilføje produkter på er dropshipping-metoden. Du skal besøge Shopify Market og vælge en dropshipping-app som Oberlo. Ved hjælp af det kan du i stedet søge efter og tilføje produkter fra appgrænsefladen.

Trin 4. Vis produkter til din eCommerce-butik

Placering af et produkt i Shopify-butikHer placerer jeg det tidligere tilføjede produkt i hjemmesidesamlingen.

Tilføjelse af produkter til din beholdning betyder ganske enkelt, at de er gemt i systemet. Du skal også arrangere, at disse produkter placeres i din Shopify-butik. For at gøre dette skal du åbne din butikeditor igen.

Her bestemmer du, hvor du vil tilføje visse samlinger af produkter. Du kan have forskellige sektioner, der viser forskellige samlinger, eller blot et stort katalog – valget er dit.

Trin 5. Konfigurer betalingsmetoder

Konfigurering af betalingsmetoder i din shopify-butikTilføj eller konfigurer betalingsudbydere når som helst, gå til Indstillinger > Betalingsudbydere for at se tilgængelige betalingsudbydere til dig.

Når dit grundlæggende sted er sammensat, er det tid til at se hen imod e-handelsfunktioner. Den første ting, du har brug for i dette aspekt, er at beslutte, hvordan du vil have kunder til at betale for køb på dit websted.

PayPal

Som standard er PayPal tilgængeligt i din butik, men du bliver nødt til at oprette en PayPal-handlerkonto senere, hvis du ønsker at bruge denne. Bortset fra PayPal har du to andre hovedtyper af betalingsprocessorer.

Shopify betalinger

Den første er Shopify-betalinger, der leveres direkte af Shopify. Hvis du beslutter at bruge dette, giver det dig mulighed for at behandle næsten enhver form for betalinger gennem din konto. Shopify-betalinger er dog en smule begrænset, da ikke alle kan bruge dem. Det er kun tilgængeligt for en håndfuld lande, og der er yderligere begrænsninger for, hvad virksomheder, i hvilke lande kan bruge det eller ej.

For eksempel kan australske virksomheder bruge Shopify-betalinger, men dem, der er forbundet med nogle økonomiske og professionelle tjenester, spil eller en hel liste over andre aktiviteter er forbudt.

Tredjepartsudbydere af betaling

En anden måde du kan gøre noget ved det er ved at bruge en tredjeparts betalingsprocessor som f.eks Stribe, iPay88, eller WorldPay. Desværre er der et andet ‘men’ her. Inden du vælger en udbyder, der skal bruges, skal du sørge for, at den er tilgængelig for din region.

Trin 6. Opsætning af forsendelsesparametre

Opsætning af Shopify-butiksforsendelseDu skal specificere detaljer om, hvordan dine produkter sendes.

For at administrere dine forsendelsesordninger skal du klikke på ‘Indstillinger’ og derefter på ‘Forsendelse’. Her kan du indstille alle detaljer, der vedrører hver ordre – fra transportfirma til manifestlister og priser.

Du kan oprette flere forsendelseskonfigurationer til at imødekomme forskellige ordrer, såsom indenlandske eller internationale. Betingelser kan også indstilles, f.eks. Hvilken vægt af ordrer der kræver, hvilken type emballage.

Trin 7. Håndtering af indkøbsvogne

Håndtering af Shopify indkøbsvogneBortset fra betalinger kan du vælge at indsamle kundedata under kassen.

Fra “Indstillinger” -> “Checkout” -siden, kan du konfigurere den proces, som dine kunder gennemgår for at foretage deres køb. Der skal træffes afgørelse om, hvordan du vil have din butik til at administrere checkouts.

Vil du f.eks. Have nogen til at kunne foretage et køb uden en konto i din butik? Kassen er et andet kraftfuldt område, som du ikke kun kan bruge til indtægtsgenerering, men også indsamling af data og andre markedsføringsformål.

Trin 8. Start din butik!

Start din butikDin Shopify-butik er beskyttet med adgangskode i prøveperioden.

For at starte din Shopify-butik skal du tilmelde dig en af ​​deres planer. Forskellige planer på Shopify har forskellige funktioner. For eksempel er alle transaktioner på Shopify afgifter med transaktionsgebyrer, men planer med højere niveau koster dig mindre i disse gebyrer.

Start her > Klik for at starte din Shopify-butik.

Hvorfor Shopify: Lær mere om deres funktioner

Brugervenlig webstedsbygger

Et nærmere kig på Shopify Site EditorShopify-editor er nem at bruge. Til venstre er navigationslinjen, hvor du kan redigere på den pågældende blok.

Den forreste side af dit eCommerce-websted er, hvad besøgende vil se og interagere med. Dette kan bygges efter dine nøjagtige krav ved at bruge de blokke, som Shopify har i webstedsbyggeren. Det kan bruges til at starte med en tom skabelon eller ændre et af Shopifys eksisterende temaer.

Shopify Betalinger og forsendelse

Indkøbskurv og betalingsbehandling er hjertet i din eCommerce-butik. Du kan vælge, hvilke betalinger du ønsker at acceptere fra dine kunder. Der er over 100 forskellige processorer tilgængelig, så valget er virkelig op til dig.

Bortset fra det giver Shopify dig også mulighed for at integrere forsendelsespriser og -håndtering, beregne skatter og mere.

Kundestyring

Det er vigtigt at kende dine kunder. Shopify holder styr på dine kunder såvel som deres købshistorik og anden information. Dette hjælper dig med at organisere dem, og med det kan du udføre udvidet markedsføring såsom lancering af tilpassede kampagner og mere.

Marketingværktøjer

Shopify leveres med nogle indbyggede eller mulige tilføjelser, der hjælper dig med at køre marketingkampagner. Du kan tilbyde kunder gavekort, gennemføre sociale medier eller e-mail-marketingkampagner og mere.

Administrer produkter

Shopify Backend ManagementDer er mange felter, der giver dig mulighed for at organisere produkter i detaljer.

Med webstedet som din butik, har du også en backend hos Shopify.

Dette ligner lagerrummet i din butik, hvor du kan administrere lagerbeholdningen. Her kan du tagge produkter, generere rapporter for at hjælpe med lagerpåfyldning eller endda definere forskellige SKU’er.

Bliv mobil

Med mange iværksættere, der hopper på eCommerce-bandwagon, har Shopify gjort en mobilapp tilgængelig til støtte for sine brugere, der er på farten. Deres mobilapp giver dig fuld kontrol over dit websted og opførsel overalt i verden.

Shopify købsknap

Shopify Køb-knapEfter tilpasning af Buy-knappen kan du kopiere koden til HTML-editoren på dit websted.

For dem, der ikke ønsker at eje deres eget hele eCommerce-websted, har Shopify en Lite-plan, der tilbyder integration af en Køb-knap. Du kan bruge dette på dit eget websted eller blog til nemt at drage fordel af Shopifys transaktionsfunktioner.

Shopify Analytics

Shopify AnalyticsDet analytiske instrumentbræt viser oversigten over din Shopify-butik.

Fra et enkelt dashboard kan du få adgang til alle de data, der er indsamlet fra dit websted. Dette inkluderer besøgendestatistikker såsom hvor de kommer fra, hvordan de lærte om dit websted og mere. Du kan også generere produkt- og salgsrapporter, der skal eksporteres.

Shopify POS

En af de mest unikke ting ved Shopify er, at de giver mulighed for, at fysiske detailforretninger let kan overføre til digital. Dette har form af Shopify POS, der giver dem mulighed for at binde Shopify-backend i deres detailvirksomhed. Resultatet i integreret opgørelse og endda rapportering.

Hvor meget koster Shopify?

Shopify omkostningerOmkostningerne ved Shopify-butik.

Shopify har i alt fem planer for dig at vælge imellem. Tre af dem er standardplaner, som de fleste brugere vil vælge, mens de to andre er i de ekstreme ender af spektret. Shopify standardplaner er prisfastsat til $ 29 / mo (Basic Shopify), $ 79 / mo (Shopify) og $ 299 / mo (Advanced Shopify).

Der er subtile, men vigtige forskelle mellem disse planer. Alle af dem giver naturligvis mulighed for at opbygge og køre et e-handelswebsted. De dyrere planer er dog udstyret med ekstra funktioner, der vil gavne større websteder, der ser en større mængde trafik.

For eksempel, hvis du skulle køre et websted med meget trafikmængde, kan du tilmelde dig Advanced Shopify muligvis spare dig penge på trods af dens højere priser. Advanced Shopify har lavere transaktionsgebyrer for kreditkortbetalinger, som er en almindelig betalingsmetode for online butikker.

Hvis deres standardplaner ikke er til dig, kan du også overveje Shopify Lite eller Plus. Shopify Lite er beregnet til at hjælpe dig med at sælge online uden at skulle bygge en komplet butik med Shopify. Det giver dig mulighed for at bruge ovenstående ‘Køb-knap’ for kun $ 9 / mo.

Shopify Plus er beregnet til store virksomheder, der kan have særlige behov. Hver af disse planer tilpasses efter dine specifikke behov, så omkostningerne varierer. Du skal kontakte Shopify for at diskutere dine nøjagtige krav med dem.

Lad os se på prisfastsættelsestabellen.

Shopify planer / priser Basisk ShopifyShopifyAdvance Shopify
Månedlig pris$ 29 / mo$ 79 / mo$ 299 / mo
Personalekonti2515
Kreditkortgebyrer2,9% + $ 0,302,6% + $ 0,302,4% + $ 0,30
Transaktionsgebyrer / tredjeparts gateway2%1%0,5%
Shopify betalinger0%0%0%
GavekortJaJa
Forladt opsving af vognJaJaJa
Gratis SSL-certifikatJaJaJa
SviganalyseJaJa
Personlige rapporterJaJa
Professionelle rapporterJaJa
ForhåndsrapportbyggerJa
Forsendelsespriser i realtidJa
24/7 supportJaJaJa

* Se Shopifys officielle hjemmeside for bedste priser og plannøjagtighed.

Er Shopify det rigtige e-handelsværktøj til dig?

Shopify handler om at hjælpe folk med at sælge online. Dette kan ske på tre måder, enten som en helt ny e-handelsbutik, levering på et eksisterende websted, eller ved at binde eksisterende detailforretninger til en ny online butik. Lad os tage følgende tre sager som et eksempel;

Ny butik – Jack vil begynde at sælge fiskeudstyr online, da det ville koste ham for meget at leje en fysisk butik til dette formål. For kun $ 29 om måneden tillader Shopify Basics ham det uden behov for ham at lære at kode for at udvikle og vedligeholde sin butik.

Eksisterende side – Peter har et vellykket websted og ønsker at udnytte sin trafik ved at sælge nogle produkter. For at gøre dette tilmelder han sig Shopify Lite, der vil hjælpe ham med at gøre det på hans websted for kun $ 9 om måneden.

Fysisk til digital – John er ejer af en kæde af hardwareforretninger i Denver-området. Ved at bruge Shopify er han i stand til let at lancere en online butik til sine butikker. Med Shopify POS kan han også integrere lagerstyring til sine fysiske butikker og butikker.

Det eneste tilfælde, hvor Shopify ikke er rigtig nyttig, er, hvis du ikke har til hensigt at sælge online. Dens prissætning er lidt stejlere end de fleste almindelige webstedsbyggere, da den integrerer så mange e-handelsfunktioner.

Start her > Klik for at komme i gang med Shopify.

Konklusion: Shopify er bygget til at hjælpe dig med at sælge

Så længe du planlægger at foretage nogen form for online-salg, så er Shopify den rigtige løsning for dig. Uanset om du sælger fysiske produkter eller digitale varer, har Shopify du dækket. Det bedste er, at du kan opbygge og drive en professionel e-handelsbutik uden at skulle lære en enkelt kodelinje.

På grund af sin popularitet har Shopify også en levende online samfund. Hvis der er noget, du vil vide, skal du blot spørge, og du vil meget sandsynligt finde nogen, der ved svaret.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map