Sådan starter du en Mommy Blog ved hjælp af WordPress (og vokser til en blomstrende virksomhed)

Hvis du vil starte en morblog, er du kommet til det rigtige sted! Jeg er Gina Badalaty med at omfavne ufuldkommen og jeg har været morblogger siden 2002. Mens min blog har gennemgået mange faser, er jeg nu en betalt professionel blogger for en drømmeklient takket være min års erfaring.


I denne artikel vil jeg dele den rigtige måde at oprette en blog til at hjælpe dig med at få en succesrig blog og forretning!

Dette er min blog – Omfavner ufuldkommen

Hvor meget tjener morbloggere?

Hvis du søger “hvor meget bloggere tjener”, kan du se historier om dem, der bringer $ 40.000 til over $ 1.000.000 om måneden. Disse bloggere har gearet deres egne historier for at tiltrække den rigtige målgruppe og fokusere på populære emner som gældsreduktion i stedet for at drive en morblog. Men hvis du ikke søger at arbejde 80+ timer om ugen for at ramme det så stort, kan du tjene en anstændig indkomst ved strategisk at planlægge din blog som en virksomhed.

Hvad du kan tjene på din blog varierer. Tidligere i år var jeg overrasket over at modtage kontroller med høj fortjeneste fra en gammel post på ikke-giftigt køkkengrej, der havde tilknyttede links. Selvom det er svært at garantere, at et indlæg bliver viralt, lod min søgemaskineoptimering (SEO) på dette indlæg det ramme nr. 1 på Google.

Selv uden virale indlæg kan en lille blog få regelmæssig indkomst. Jeg blogger kun på deltid, men jeg har bragt op til 12.000 $ om året i tilknyttede og sponsorerede indlæg med mit lille publikum. Nøglen er at udvikle en niche for at nå min målgruppe.

Blogindlæg er imidlertid ikke den eneste måde at tjene penge på din blog. Min blog har hjulpet med at lancere min forfatterkarriere inden for forældre og sundhedsnicher. Ved at udvikle forhold til andre morbloggere gennem årene har jeg ikke haft problemer med at finde konstant arbejde, når jeg har brug for det.

Oprettelse af en morblog og omdannelse til en forretning

Uanset hvor du vil hen, din blog kan du komme dertil. Nøglen er strategisk planlægning forud for at starte med din bedste fod, så du kan ende, hvor dine drømme fører dig.

Hvordan kommer du i gang på din blog? Lad os grave dig ind.

Trin til opsætning af en morblog

 • Trin 1: Bliv forberedt, inden du starter
 • Trin 2: Opsæt din morblog korrekt
 • Trin 3: Gør din blog til en virksomhed
 • Få penge på en morblog
 • Eksempler på morblogs
 • Er blogs stadig en ting?

Anbefalede værktøjer

Videregivelse: BuildThis.io modtager henvisningsgebyrer fra værktøjer, der er anført på dette websted. Men udtalelserne er baseret på vores erfaring og ikke hvor meget de betaler. Vi fokuserer på at hjælpe små virksomheder og enkeltpersoner med at opbygge websteder som en virksomhed. Understøtt venligst vores arbejde og lær mere i vores indtjeningsoplysninger.

1. Forbered dig på lanceringen: Brand, publikum, indhold

Før du starter din morblog

For at sætte grundlaget for at oprette en blog, der tiltrækker besøgende, har du brug for 3 kritiske faktorer:

 1. Et tiltalende brand
 2. En måde at målrette mod dit publikum
 3. Indhold, der er på brand og appellerer til dit mål

Du har måske troet, at jeg ville sige “webhosting” eller “domænenavn”, men hvis du vil have en blomstrende karriere lanceret gennem din blog, er du nødt til at nærme sig det som en virksomhed, og det betyder først at opbygge et solidt fundament.

Byg dit brand

For at opbygge dit brand skal du udføre et kritisk introspektivt arbejde. Dette begynder med at lære din “hvorfor.” Simon Sinek, forfatter til det bedst sælgende “Start med hvorfor,”Skriver,

Folk køber ikke, hvad du gør, de køber HVORFOR du gør det.

At opdage din “hvorfor” vil hjælpe dig med at fokusere på at skabe magtfuldt indhold og opbygge en succesrig forretning omkring det.

Det er tid til at hente papir og pen og spørge dig selv, hvorfor du vil skrive en blog. For at grave virkelig dybt, skal du stille spørgsmålet “hvorfor” til hvert af dine svar mindst 5 gange. For eksempel brugte jeg for nylig denne proces til at omdirigere. Min åbningserklæring var: ”Jeg vil blogge for at hjælpe mødre med at rejse autistiske børn med alvorlige udfordringer. Derfra spurgte jeg fortsat “hvorfor” for hvert af mine svar, indtil jeg kom til, “At vise, at vores børn kan leve et målrettet og glædeligt liv og gøre verden til et bedre sted.”

Det smukke ved denne øvelse er, at du ofte finder ud af, at din “hvorfor” hjælper andre mennesker, men du bør også tage et lidt mere egoistisk dyk ind i dit hvorfor. Hvad vil motivere dig hver dag til at komme igennem de udfordrende dele af at drive en succesrig blogvirksomhed? Måske vil du frigøre indkomst for at nedbetale gæld. Måske er du interesseret i at oprette et forfatterwebsted til at oprette en platform for den bog, du skriver. Eller måske vil du gerne tjene nok til at købe et smukt strandhjem.

Brug denne ”hvorfor” -øvelse til at drømme stort, så du kan skubbe gennem udfordringer til at blive en blogger i verdensklasse med en virksomhed, der hjælper andre, mens du opfylder dine drømme.

Find din ideelle besøgende

Når du først har “hvorfor”, kan du nu fokusere på at finde din ideelle besøgende. I dette trin vil du opdage, hvem hun er, og hvad hun har brug for. Nogle grundlæggende demografier at tænke på inkluderer:

 • Alder
 • Antal børn / drenge eller piger
 • Indkomstområde / uddannelsesniveau
 • Arbejder professionel, ophold hjemme-mor, iværksætter?
 • Hvor bor hun: by, land, forstæder?
 • Husejer, lejlighedskompleks?
 • Kæledyrsejer? Bilejer?
 • Troende, ateist, agnostiker?
 • Særlig niche: knasende mor, ønsker at være i form, børn med særlige behov, fodboldmor, adoptivbørn osv.

Min målgruppe inkluderer mødre, der opdrager tweens og teenagere med svær autisme og relaterede handicap. De har brug for sunde løsninger til deres børn og en måde at forhindre udbrændthed på.

Personen i dit sind er måske dig, men du er nødt til at oprette en “avatar”, som ikke er dig. Det vil gøre det lettere at oprette indhold baseret på hendes behov, som ikke ændres, selvom dit gør det. Det er også lettere at skrive dine indlæg til denne person.

Planlæg dit indhold med publikumsforskning

Når du har taget nogen tid på at forstå din ideelle læser, er det næste skridt at undersøge hendes behov. Din blog skal give værdifulde oplysninger til den avatar, du oprettede, som kan føre til indtægtsmuligheder for dig. Du opdager dette ved at undersøge hendes smerte- og fornøjelsespunkter.

Du kan bruge Google, men en meget mere effektiv måde at undersøge på er ved at interviewe din målgruppe. Dette har virkelig hjulpet med at fokusere min blog. Skriv blot 5 åbne spørgsmål om din avatar’s behov. Et af mine spørgsmål var: “Hvad med at hjælpe dit autistiske barn, hvilke løsninger hjalp?”

Dit interview bør kun tage 15-20 minutter. Du kan gøre det via e-mail, telefon, Skype – uanset hvor din ven er behagelig. Det er bedst at spørge folk, der kender og stoler på dig. Jeg ville være forsigtig, hvis du vil interviewe folk fra alle Facebook-grupper, du er i – skal du først have tilladelse.

Denne undersøgelse hjælper dig med at komme til hjertet af hvilke problemer dit publikum står overfor, så du kan brainstorme indhold, der løser dem. For eksempel afslørede mine interviews, at autistiske børn trives med vægtede løsninger. Her er et eksempel på en titel, jeg skrev baseret på forskning: “Vægtede tæpper til autisme: Vores oplevelse med Sonna Zona.”Som du kan se, denne artikel er ikke kun tør forskning, men en personlig måde at dele information og anbefale et værktøj, jeg brugte til at løse et almindeligt problem.

Når du planlægger dit indhold, skal du overveje, hvad du personligt kan levere (produkter, tjenester, medlemskab osv.) For at hjælpe din avatar med at reducere disse smertepunkter og øge lykken.

Tænk også ”stort billede”. For eksempel, hvis jeg skriver 10 indlæg, der er dedikeret til dette emne, kan jeg oprette en e-bog fra disse indlæg, som jeg kan sælge til læsere og kundeemner. Du har ikke brug for en lang liste med emner. Bare 5-10 ideer til at starte med 2-3 artikelemner fyldt med personlige, unikke og / eller ekspertrådgivning.

Design og billeder

Det er ikke kritisk at have et logo eller et tilpasset design på dette tidspunkt. Brug en attraktiv skabelon fra WordPress der passer til din blogs tema, f.eks. et med et websteddesign til forfattere, der er mødre. En farvepalet kan gøre dit brand mere genkendeligt, når du går videre, men en dag ønsker du måske at ændre dit look eller outsource din websideudvikling.

For at oprette billeder til indlæg og delinger er Canva et nemt at bruge værktøj, der hjælper dig med at lave billeder i passende størrelse til din blog og forskellige former for sociale medier.
Når der tilføjes billeder, skal hver have en beskrivende “alternativ tekst” (alias “alt tag”) for synshæmmede. Alt tags hjælper også SEO, så sørg for at oprette en titel, der matcher dit SEO nøgleord.

Bliv behagelig at bruge dit smartphone-kamera til at oprette interessante billeder, du kan dele. Du kan også bruge professionelle billeder. Royaltyfrie billeder er tilgængelige til lave eller uden omkostninger til hæderlige stock-foto-ressourcer som DepositPhotos.com eller Pexels.com.

Tjek denne liste over 30 gratis billedressourcer fra Web Hosting Secret afsløret. Brug ALDRIG et billede, som du finder på Google til din blog; disse er beskyttet af ophavsret.

Indstilling af grænser for din blogs indhold

Du skal nu beslutte, hvilken slags grænser du skal sætte, når du skriver eller deler om dine børn, din mand og andre kære – inklusive billeder. For eksempel blogger jeg aldrig om min familie på andet end en hjælpsom, positiv måde, og jeg sørger for, at alle billeder af mine børn er meget over bordet (ingen “badedragt” -billeder).

Hvilke følsomme emner vil du undgå eller har brug for at fjerne med familiemedlemmer? Sygdom, økonomi, jobtab og romantik kan være generende emner, så vær forsigtig med, hvad du afslører for læserne. Selv hvis din virksomhed starter, er det også klogt at holde din telefon, adresse og muligvis endda kvarterets hemmelighed.

2. Opsætning af din morblog

Der er en række muligheder, du skal overveje, når du vælger at oprette din blog, f.eks. Dit budget.

Hvor skal man begynde: Hosting og grundlæggende funktioner

Start med at tænke på din blogs domænenavn. Da jeg fornyede min morblog, tog det et par måneders brainstorming at komme med mærket “Embracing Imperfect.” Tænk på et navn, der indkapsler din niche, din personlighed og dit publikums behov.

Dernæst har du brug for en service til at være vært for din blog.

Der er nogle store ulemper, hvis du vil have en “gratis” blog. Brug af en “gjort-for-dig” -tjeneste som Wix eller Weebly kan faktisk være dyrere end du måske tror. Du vil være meget begrænset, hvad du kan gøre med din blog. I Wix, for eksempel, vil dit publikum blive underlagt annoncer, og dit domænenavn vil medtage deres navn i det.

Den bedste webhosting for forfattere, coaches, fremtidige virksomhedsejere og enhver anden, der ønsker en morblog, er en selvhostet mulighed ved hjælp af WordPress.

Hjemmeside for A2 Hosting (klik for at besøge)

Du kan bruge overkommelige hostingtjenester af høj kvalitet som A2 Hosting, InMotion Hosting eller SiteGround. Disse pålidelige udbydere koster så lave som $ 4- $ 7 / måned og tilbyder nogle af de bedste webstedshosting for forfattere og bloggere. De kan hjælpe dig med at opsætte dit domænenavn også for omkring $ 15-20 pr. År.

Valgte et mærke, der inkluderer “SSL-certifikat”. Dette er et sikkerhedscertifikat, der er nødvendigt for sikkerhed og SEO. Dit domæne ser sådan ud: “https://www.yourdomain.com” i stedet for “http: //”. Spørg din webhost om denne mulighed.

WordPress-editoren

Når din vært har konfigureret din WordPress-database og blog, skal du gå til det “eksempler” -indlæg, der er leveret, og begynde at skrive. Tjek disse sider for gode tutorials:

En af de store ting ved WordPress er, at der findes tusinder af plugins der hjælper dig med at køre din blog. Dette er værktøjer, som du installerer via menuen Plugin, der hjælper dig med at vedligeholde og køre forskellige funktioner. Når du vokser, vil du tilføje mere, men pas på. For mange plugins kan bremse din blog. Disse værktøjer skal også opdateres fra tid til anden.

Eksempel på pluginside ved WordPress-backend.

Når du skriver dit første indlæg, under menuen “Ny”, har du to primære indstillinger: “Indlæg” eller “Side.” De er ens, men fungerer anderledes. Indlæg er til regelmæssige blogindlæg, der kan opdateres, ændres og opdateres efter behov. Dine læsere kan abonnere på dem. Sider er statiske poster, der sjældent ændres, f.eks. Din “Om” -side, et mediesæt, din etiske kode osv.

Sådan ser WordPress-editoren ud:

Tip til skrivning af fremragende indlæg

Nu er det tid til at starte dit første indlæg. Sørg for, at “stemmen” i dit indlæg er tilgængelig, autentisk og vidende, mens det passer til din målgruppe og niche. Vælg kvalitet frem for mængde. Et autoritativt 2000-ordspost er bedre end fire 500-ordsposter.

Sørg også for, at dine emner har en fælles tråd. Hvis din blog er tæt sammensat, vil alle dine indlæg relateres, men hvis ikke, prøv at finde et tema, der skal relateres alt tilbage til, så du kan linke relaterede indlæg i din blog. Dette vil også hjælpe din SEO-indsats.

Hvert indlæg skal tildeles en “kategori” og et “tag.” (Se højre side af redaktørbilledet ovenfor.) Kategorier er korte emner, som du regelmæssigt dækker. Du bør begrænse dem til højst 6, men 3 eller 4 er endnu bedre. Mine er forældre, autisme og giftig levevis. Alt andet vil være en underkategori eller behandles i det emne.

For eksempel diskuterer jeg normalt min tro på mine forældremåder. Kategorier vil også som standard være menuoverskrifter i WordPress.

Eksempel: Brug af postkategorier som din blognavigationsmenu.

Mærker er emner, som du dækker mindre ofte. Disse kan være længere og mere søgeordsfokuseret. På min blog er “autisme” en kategori, mens “autismeløsninger” er et mærke. Du ønsker ikke et unikt tag til hvert indlæg, men regelmæssige emner, som du arbejder med.

Til sidst, når du skriver, skal du holde dine afsnit korte (3-4 sætninger) og væve ind relevante billeder igennem. Denne måde at “chunking” dine data gør det lettere for læsere at scanne. Brug også kuglepunkter, når det giver mening.

Juridiske problemer

Der er et par juridiske problemer, du vil overveje, når du skriver din blog. Disse vil holde dig sikker, når du går fremad:

 • Vandmærke dine billeder – Uanset om det er personlige fotos eller grafik, du opretter, er et simpelt vandmærke en hurtig og nem måde at beskytte dine billeder på. Lære hvordan man gør dette i Canva.
 • Vær GDPR-kompatibel – Dette er en lov, der gælder for alle, der abonnerer på din blog fra Den Europæiske Union. Lær hvordan du indstiller dette på 10 minutter kl Blogger din lidenskab.
 • Hold din blog sikker – Du har brug for et spamfilter, sikkerhed og en måde at tage backup af din blog på. Disse er dækket i linket “18 ting” ovenfor.
 • Plagier aldrig indhold  – Hvis du vil citere nogens blog, er det god etikette at spørge først og altid kreditere dem!

3. Opbyg din morblog til en virksomhed

På nuværende tidspunkt har du allerede gjort meget af det krævede benarbejde for at give din blog den bedste chance for at blive en rentabel virksomhed. Dernæst passer vi alle brikkerne sammen for at hjælpe dig med at tjene en stabil indkomst.

Opbyg dit publikum

Hvordan tiltrækker du din målgruppe? Der er adskillige værktøjer til din rådighed, som enhver blogger skal bruge til at udvide deres publikum:

Søgemaskine optimering

Øverst på listen er søgemaskineoptimering. Hvert eneste indlæg, du skriver, skal have et unikt nøgleord, det vil sige en sætning, som folk søger efter. Du har måske en sætning i tankerne, men du skal finde ud af, om folk søger efter den. Gratis værktøjer, der kan hjælpe dig med at opdage dette inkluderer Google Nøgleordsplanlægning (du bliver nødt til at oprette en Google-konto), Ubersuggest, eller KW Finder (begrænset til et par dage).

Google Nøgleordsplanlægning.

Når du har fundet en sætning, skal du søge på Google efter relaterede spørgsmål, som folk har om emnet, og tilføje disse til dit indlæg også. Sørg for, at du bruger overskrifttags (H1, H2) til at tilføje titler, der indeholder dit nøgleord, og placere det i posttittlen. Gentag dit søgeord og variationer af det i dit indlæg, men sørg for, at skrivningen stadig er lyd. Brug Yoast-plugin for rådgivning om, hvordan du får de bedste SEO-resultater.

Sørg for, at dit indlæg linker til:

 1.  Autoritative kilder, for eksempel statistikker fra Verdenssundhedsorganisationen.
 2. Andre indlæg, du har skrevet om emnet i første afsnit.

Hvad der skaber gode søgeordsrangeringer i Google ændres fra tid til anden. For en ajourført gennemgang af, hvordan du rangerer godt i Google, skal du læse dette rapport fra Backlinko hvert år. Det er vigtigt at også bruge dine søgeord i sociale medier, især når du deler indlæg!

Sociale medier

Jeg anbefaler, at du kun vælger 1 eller 2 sociale medier til at fokusere på. For mig er det Facebook og Instagram. Når du er kommet på sociale medier, skal du benytte enhver lejlighed til at lære, eksperimentere og prøve nye ting. Vær din naturlige selv, og juster med dit brand så autentisk som muligt.

Det er mig på Facebook!

Installer et plugin på WordPress, der giver dine læsere mulighed for at dele indlæg med de fleste af de populære sociale platforme, selvom du ikke er på dem. Du kan bruge et plugin som f.eks Nem social deling eller Social snap der hjælper med at oprette forbindelse til forskellige netværk.

Til sidst skal du være forsigtig med, hvad du deler, og hvordan du sætter tingene. Det er let at blive fortolket og sortlistet i dagens klima. Vær ærlig og autentisk, men respektfuld frem for alt.

E-mail-nyhedsbrev

Et regelmæssigt e-mail-nyhedsbrev hjælper dig med at holde kontakten med dit publikum, afgive meddelelser, tilbyde flere tip og mere. Du kan bruge en e-mail-marketingtjeneste som MailChimp eller Mailerlite at begynde.

Eksempel: Omfavnelse af ufuldstændig MailChimp-konto.

Dit nyhedsbrev behøver ikke være smarte, bare nyttige oplysninger, som du regelmæssigt sender dit publikum (dvs. hver 2. uge). For at få folk på din e-mail-liste skal du oprette et værdifuldt gratis emne, sådan et tipark med (“Top 10 tip til nye forældre”) og promovere det på sociale medier.

Videobegivenheder

Før eller senere har næsten enhver blogger brug for at komme på video. Dine muligheder her er ubegrænsede, fra en kort Instagram-historie til 60-minutters begivenheder på Facebook Live til enhver længde på din egen YouTube-kanal. Det er god praksis at blive komfortabel før kameraet, og det vil hjælpe med at etablere din autoritet.

Eksempel: En af mine FB live-sessioner.

Du kan tjekke en af ​​mine  Facebook bor om, hvordan du kan nå dine mål.

Etablerende myndighed

Du skal blive en autoritet i din niche for at føre trafik. Hvordan kan du gøre det udover sociale medier? En vigtig måde er at opbygge reelle forhold til mennesker i beslægtede nicher. Du kan gøre dette på flere måder:

 •  Gæstepost blogging – Pitch høj-trafik blogs i din niche, der matcher tonen i din blog. Gennemgå deres retningslinjer for indsendelse, og se godt på deres gæsteposter. Nøglen til at drive trafik er at sikre, at du har et link inde i gæsteposten til et relevant post, hvis det er tilladt.
 • Blogger-konferencer – Deltagelse af bloggerkonferencer hjælper dig med at netværke med bloggere og mærker, plus du lærer up-to-date blogging færdigheder og praksis.
 • Tænk lokalt – Se på lokale spillesteder, der matcher din ekspertise, såsom offentlige tv-netværk, radiostationer, podcasts og begivenheder, som du kan markedsføre, mens du deltager i.
 • Deltag i Facebook-grupper dedikeret til din niche – Det er uhøfligt at promovere din blog i grupper, men du kan dele det, du ved, og etablere dig selv som en autoritet. Følg eller ven folk, du vil opbygge rigtige venskaber med.

Indtægtsideer til din morblog

Succesrige bloggere siger, at du skal have 7 indtægtsstrømme. Med en blog kan det være så let som disse almindelige indkomstruter for bloggere:

1. Sponsorering

Mærker betaler bloggere for at promovere og offentliggøre indlæg, sociale aktier med mere. Nogle køber endda opskrifter eller fotos fra dygtige bloggere. De fleste bloggere starter med at gennemgå produkter gratis, da de bygger deres portefølje, og mange arbejder med et influencer-netværk, f.eks Kollektiv bias, når de først er store nok.

2. Affiliate marketing

Når du tilmelder dig et tilknyttet program, tjener du indtægter for alt det, du sælger via dine tilknyttede links. Amazon.com er en af ​​de mest genkendelige og enkleste. For større bloggere, netværk som ShareASale og MediaVine skab lukrativ passiv indkomst for bloggere.

3. Oprettelse af produkter, der skal sælges

Bloggere der har øje for design eller viden skaber T-shirts eller krus gennem virksomheder som Teespring. Andre opretter kalendere, tidsskrifter og e-bøger, der imødekommer deres målgruppers behov, eller opfinder noget helt nyt!

4. Freelance arbejde

Brug din blog, fotos og gæsteposter til at opbygge din portefølje. Når du har erfaring under dit bælte, kan du begynde at skrive for andre til betaling, markedsføring på sociale medier eller sælge fotos til lagerhuse. Mange bloggere bliver også virtuelle assistenter eller webdesignere.

5. Undervisningskurser

Hvis du har en bestemt færdighed, kan du lære den med videoer, e-bøger og / eller en supportgruppe eller bruge en platform som lærevillige at oprette et kursus.

6. Direkte salg

Mange påvirkere drager fordel af disse færdige forretningsmuligheder, hvis produktet direkte betjener deres målgruppe. For eksempel kan et proteinpulvermærke fungere godt på en fitnessblog.

7. Coaching

Mange bloggere udvikler ekspertise eller bliver certificerede inden for et felt og konverterer deres blogs til en coachingvirksomhed.

Som du kan se, kan din morblog være mere end bare et sted at dele dine tanker om forældreskab. Det kan være grundlaget for en blomstrende karriere – og ikke kun som forfatter! Blogging giver en række forskellige iværksættere, freelance og andre muligheder, hvis du tager dig tid og pleje at planlægge det ligesom en virksomhed.

Mest populære Mommy Bloggere

Her er et par af mine personlige favoritter, og hvordan de tjener deres indkomst:

1. Brandi Jeter 

Brandi Jeter – Mamma ved det hele

Brandi Jeter fra Mama ved det alt skriver om overgangen fra en enlig morforælder til en gift mor til en nyfødt og voksende datter. Hun er også en bloggingtræner, driver et bloggermiljø og har skrevet flere e-bøger og bøger.

2. Vera Sweeney og Audrey McClelland

Vera Sweeney – Lady And The Blog
Audrey McClelland – MomGenerations

Vera Sweeney og Audrey McClelland startede med deres egne blogs for mere end et årti. De blev forretningspartnere og administrerer nu Permission to Hustle, som hjælper folk med at trives ved at finde en balance mellem arbejde og liv. Vera og Audrey arbejder stadig med adskillige store navne-mærker, værtsbegivenheder, underviser på konferencer og meget mere!

3. Amiyrah Martin

Amiyrah Martin – 4 hatte & Sparsommelig

Amiyrah Martin af 4 hatte & Frugal skriver om at nyde familielivet på et budget, men det er bare toppen af ​​isbjerget. Hun deler hvordan hun kan undslippe gæld og trives med et stramt budget. Hun er en så stor Star Wars-fan, at hun har dækket adskillige begivenheder med røde løber og endda medvirkende i en Star Wars-annonce til Target.

4. Leah Segedie

Leah Segedie – Mamavation

Leah Segedie fra Mamavation.com er en aktivistisk blogger, der begyndte med at dele hendes hemmeligheder med at miste 100 pund og hjælpe mødre med at komme i form. I dag arbejder hun i den organiske livsbevægelse og konsulterer store fødevarevirksomheder og lovgivere for at holde vores børns mad sikkert.

Er morblogs stadig relevante i dag?

Der har været meget snak om, hvorvidt blogs stadig er relevante. De er, men karakteren af ​​blogging har ændret sig. Folk løber ikke til mors blogs for at høre det nyeste om, hvordan nogen opdrager deres barn. I stedet søger de værdifuldt indhold og friske udsigter, der hjælper dem med at forbedre deres egen situation. Det betyder, at din blog skal være fuld af gavnligt, unikt indhold optimeret bare for din målgruppe.

For eksempel er min blog målrettet mod mødre, der opdrager autistiske børn og giver holistiske strategier for at hjælpe deres børn – og dem selv – trives.

Hvis du leverer unikt, specialbygget indhold til et bestemt publikum, har du en god chance for at tjene penge på din blog enten direkte fra blogging eller fra en ledsagende virksomhed.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map