Sådan oprettes et forfatterporteføljewebsted

Som forfatter er du ansigtet for dit brand, og et websted med forfatterportefølje introducerer dig for nye læsere og giver dig et professionelt telefonkort til potentielle kunder og udgivere. Som forfatter ved du dog sandsynligvis ikke så meget om webstedskodning eller hvordan man sammenstiller det hele.


Heldigvis er jeg begge dele en forfatter og en webstedsdesigner og jeg hjælper dig trin for trin i, hvordan du nemt, billigt og billigt kan oprette et forfatterporteføljewebsted og give dig detaljer om, hvad du skal placere i din portefølje for at få størst mulig effekt. Det bedste webstedsdesign for forfattere er uanset hvad du viser dit arbejde, og du som forfatter, da dit brand er den du er og hvad du hælder ind i din kunst.

Min forfatterprofilside på Amazon.com.

Spørgsmål: Hvorfor har du brug for en digital forfatterportefølje?

Der er omkring 45.200 forfattere og forfattere i USA, men kun 21% af fuldtidsudgivne forfattere lever godt af kun at skrive bøger. Hvis du vil konkurrere i den meget digitale verden i dagens forlagsbranche, skal du oprette et websted, der griber besøgende og konvertere dem til læsere.

Hvis du selv udgiver, fungerer dit websted som en del af din internetbutik. Hvis du sælger dine bøger gennem en udgiver, kan dit websted muligvis være mere informativt. Dit websted viser, hvem du er som person, og hvorfor du skriver de bøger, du laver.

Ifølge Statista: I 2018 arbejdede der over 45.200 forfattere og forfattere i USA 2018 – hvilket er 10% højere end det tal, der blev registreret for syv år siden (40.930).

Spørgsmål: Hvilken slags forfatterporteføljewebsted har du brug for?

Den type websted, du har brug for, afhænger meget af den type arbejde, du udfører. Da mange fiktionforfattere supplerer deres indkomst ved at arbejde på freelance-projekter, har du muligvis brug for et websted, der reflekterer begge sider af din skrivepersonlighed.

Der er forskellige typer af forfatterwebsteder, og du vil måske oprette mere end en type for at nå ud til de mest potentielle læsere eller klienter.

 1. En simpel personlig blog
 2. Et statisk websted med personlige oplysninger
 3. Forfatterprofil hos Medium, Clippings.me osv.
 4. En side med sociale medier

Ideelt set fungerer de forskellige lister sammen, så du når flest mulig mennesker. Du vil linke tilbage til din blog fra dit sociale medieside ved at placere links til nye artikler og uddrag af nyheder. Du vil binde dine sociale medier til dit websted ved at tilføje links til de sociale mediesider på dine webstedssider og så videre.

Gratis muligheder for at oprette et forfatterwebsted

Hvis du hovedsageligt skriver i en enkelt niche, kan du sandsynligvis bruge et enklere design til at vise et par eksempler og tilbyde information om, hvordan du kommer i kontakt med dig. Der er nogle gratis muligheder og online-bygherrer, du kan bruge til at komme i gang, men disse har en række begrænsninger og bør kun bruges som et stop-gap, indtil du har råd til at bygge et brugerdefineret websted, der viser dine unikke evner som forfatter.

 • WordPress.com – WordPress tilbyder grundlæggende, gratis websteder, du kan opbygge. Du vil ikke være i stand til at arbejde på sidens bagside eller gøre meget tilpasning med et gratis WordPress-sted, men det kan få dig online og hjælpe dig med at få ordet ud, indtil du har de ekstra midler til at opbygge et eget sted . Dette er uden tvivl den bedste webstedsbygger for forfattere, fordi der er så meget samfundshjælp med denne open-source software.
 • Writer’s Residence – Opret en simpel online portefølje gratis, og betal derefter $ 8.99 pr. Måned. Igen er du begrænset med hvad du kan gøre, og at $ 9 pr. Måned tilføjes i løbet af året, hvor du nemt kunne være vært for dit eget websted for mindre gennem et billigt hostingfirma.
 • Clippings.me – Vil du bare have et sted at dele et par klip af nogle af dine artikler og tiltrække nye kunder? Clippings.me giver dig mulighed for at uploade 10 klip gratis og derefter opkræve et lille månedligt gebyr for noget derover.
 • contently – Opret en gratis online portefølje og kom foran klienter på webstedet. Denne platform er sandsynligvis bedre egnet til freelance nonfiction-forfattere, men du kan også dele noget af din fiktion og forsøge at få ghostwriting-shows.

Husk, at du måske også ønsker at tilføje et statisk websted og en blog, men dette er gode begyndere.

Sådan bygger du din egen forfatteres porteføljewebsted

Ovenstående gratis webstedsløsning skal bruges midlertidigt eller i tillæg til en mere tilpasset løsning. Det koster ikke meget tid eller penge at oprette din egen online portefølje og fremhæve din skrivning. Faktisk vil du bruge meget mindre på at tage nogle delte hosting og opbygge et WordPress-sted end de årlige gebyrer for virksomheder som Wix. Jeg er i færd med at flytte en familievenes websted til en server lige nu, fordi Wix sendte dem en regning, som de ikke kan retfærdiggøre for det kommende år. Squarespace og lignende virksomheder opkræver også høje priser uden at tilbyde de samme fordele, som du får ved din egen hosting-pakke gennem et hostingfirma.

Hvis dette er dit første websted, eller du ikke har oprettet et på et stykke tid, kan du undre dig over, hvor du skal starte. Her er trinnene, der skal følges:

Trin til at oprette et forfatterwebsted

 • Trin 1: Få et domæne
 • Trin 2: Vælg en hosting / webstedsbygger
 • Trin 3: Saml elementer til dit websted
 • Trin 4: Opret en forfatterwebsite ved hjælp af WordPress
 • Eksempler på forfatterens websteder

Anbefalede værktøjer

Videregivelse: BuildThis.io modtager henvisningsgebyrer fra værktøjer, der er anført på dette websted. Men udtalelserne er baseret på vores erfaring og ikke hvor meget de betaler. Vi fokuserer på at hjælpe små virksomheder og enkeltpersoner med at opbygge websteder som en virksomhed. Understøtt venligst vores arbejde og lær mere i vores indtjeningsoplysninger.

1. Få et domænenavn

Start med at vælge et domænenavn. For mig er mit navn ret unikt, så jeg var i stand til at bruge LoriSoard.com. Men hvis dit navn er Smith eller Johnson, kan du muligvis finde ud af, at dit domænenavn allerede er taget. I dette tilfælde kan du prøve at tilføje ordet “forfatter” eller bruge udvidelsen .author. Nogle hostingfirmaer registrerer dit domænenavn via deres pakker, så kontroller det, før du tilmelder dig, men GoDaddy er et populært valg for registrering. Der er mange domæneregistratortjenester derude, så vælg den, der giver mening for dig.

2. Vælg en webstedshosting / -bygger

Der er nogle hostingfirmaer til små virksomheder eller webstedsbyggere, der er billige og tilbyder en masse bang til dit penge. Dette er det bedste websted, der er værtfirmaer for forfattere eller enhver mindre virksomhedsejer. De har også fremragende kundeservice og er åbne for begyndende webbuildere.

A2 Hosting

Hjemmeside for A2 Hosting (klik for at besøge)

Dette er det firma, jeg i øjeblikket bruger, og deres kundeservice har været fremragende. Jeg betragter mig selv som en mere erfaren webudvikler, men der er nogle ting, jeg bare ikke ved, og de er altid glade for at guide mig gennem tekniske spørgsmål. De tilbyder også nogle detaljerede tutorials, og de er meget pålidelige og hurtige.

Du kan få et delt hosting-websted for så lidt som $ 2,96 pr. Måned. Ikke sikker på, hvordan man håndterer installation og styring af WordPress? Du kan få et administreret websted for omkring $ 9,78 pr. Måned. For nye forfattere, uden megen erfaring med at opbygge websteder, er A2’s 1-site WordPress Hosting for så lidt som $ 9,78 om måneden din bedste mulighed (pris varierer efter kontraktperiode, og du skal betale forud for at få de bedste priser ). Denne pakke dækker et enkelt sted og ubegrænset lagerplads.

Mere om, hvordan du opsætter din WordPress-portefølje nedenfor i trin 4.

Besøg A2 Hosting

Weebly

Weebly webstedsbygger (klik for at besøge)

Weebly er en webstedsbygger snarere end et hostingfirma. Du bruger indbyggede temaer og trækker og slipper derefter billeder og information til builderen for at oprette dit porteføljewebsted. Weebly er meget let at bruge og indeholder nogle skabeloner til porteføljer såvel som online-butiksfunktioner, så du kan sælge dine egne bøger, hvis du vil. Webstedet bruger kunstig intelligens (AI) til at tale med dig gennem processen med at opbygge en simpel portefølje.

Forfattere bør overveje Connect Plan for $ 5 pr. Måned, fordi de får et gratis domænenavn, som de kan oprette forbindelse til deres websted. Hvis du planlægger at sælge bøger via dit websted, har du brug for Pro-planen, så du kan oprette en online butik og samle betalinger. Pro kører $ 12 per måned. Alle priser, eller når du betaler for året foran.

Lær mere om Weebly i Jason’s anmeldelse.

Besøg Weebly

InMotion Hosting

InMotion Hosting-hjemmeside (klik for at besøge)

InMotion Hosting er et andet hostingfirma, der tilbyder en række forskellige pakker og priser meget rimelige. Du kan gå med deres WordPress-hostingplaner, og de tilbyder endda BoldGrid, som er et webstedsbygger til træk og slip. Der er stadig en lille indlæringskurve for at finde ud af, hvordan man bygger en portefølje med BoldGrid, men det er et meget intuitivt system.

Nogle af de funktioner, du får med deres pakker, inkluderer et gratis domænenavn, 40 GB SSD-lagerplads for kun $ 5,99 pr. Måned og gratis SSL. Den bedste pakke til forfattere er den administrerede WordPress hosting WP-1000s-pakke. Hvis du forventer under 20.000 besøgende pr. Måned, skal dette websted let imødekomme dine behov. Du får et gratis domænenavn og et websted til en pris af $ 6,99 pr. Måned.

Besøg InMotion

Hostinger

Hostinger hjemmeside (klik for at besøge)

Hostinger udarbejder vores liste, fordi de tilbyder så billige muligheder for første gang webstedsejere eller forfattere med et stramt budget. Som nævnt tidligere er de fleste forfattere nødt til at supplere deres indkomst på en eller anden måde. Du har sandsynligvis ikke mange penge at bruge på at oprette en online portefølje, medmindre dit navn er Steven King, og derefter vil din udgiver sandsynligvis bestille det for dig.

Hostinger tilbyder også en hurtig webstedsbygger til dem uden meget teknisk kyndige. Du går gennem trinnene, såsom at vælge en hostingplan for så lidt som 99 cent om måneden og oprette et grundlæggende websted ved at vælge fra nogle forudinstallerede temaer og uploade dine egne billeder og oplysninger. Webstedet er temmelig intuitivt, men du skal muligvis henvise til deres manualer her og der.

Dem, der ikke har meget teknisk know-how, kunne klare sig godt med den enkelt delte webstedsbygger-hostingplan for 0,99 cent pr. Måned med 100 GB båndbredde og en nem webstedsbygningsplatform, hvor du kan trække og slippe billeder og tekst.

Besøg Hostinger

3. Saml elementer, som dit forfatterwebsted har brug for

Uanset om du går med en ude af boksen-webstedsbygger, eller du bruger en platform som WordPress eller endda opretter et HTML-websted, er der nogle elementer, som hver forfatterwebsted skal have for at være fuldt effektiv.

 • Forståelse af målgruppe – Sørg for, at du forstår din målgruppe. Hvis du skriver historiske romanser, er dit publikum ganske anderledes end hvis du skriver science fiction. Hvis du skriver artikler om ikke-fiktion, er dit publikum anderledes igen.
 • Køber-personas – Opret køberpersoner baseret på dine forskellige læsermålgrupper, så du forstår, hvem du taler med via dit websted.
 • Logo – Du har brug for et logo af en slags, selvom det bare er dit forfatternavn i et fancy script. Dit logo kommunikerer, hvem du er som forfatter. Behandl dit skriftlige arbejde som en forretning og brand det. Her er vores gratis logoer, som du kan downloade.
 • Om side – Folk er nødt til at forstå, hvem du er, og hvorfor du skriver, hvad du gør. Tænk på berømte forfattere, du kender til, såsom Steven King. Du kender sandsynligvis detaljer om dit liv.
 • Bøger side – Du har brug for en side, der viser alle dine bøger. Selv hvis du placerer dem på din startside, som jeg har gjort, skal du også medtage flere detaljer på de enkelte produkt- / bogsider.
 • Opfordring til handling – Hvilken handling vil du have brugere til at tage, når de lander på din side? Hvis du blot ønsker, at de skal tilmelde dig din mailingliste, så du kan fortsætte med at markedsføre dem, skal du fokusere på ordlyden, placeringen og konverteringsfrekvensen for dit CTA.

4. Opret et forfatterwebsted ved hjælp af WordPress

Personligt kan jeg lide at bruge WordPress til min forfatterporteføljewebsted. Jeg tror, ​​det giver den mest fleksibilitet, og jeg kan sammensætte en blog med porteføljedelen af ​​mit websted, der tilbyder opdateringer, når jeg har travlt uden at bruge en masse tid på at oprette sider. Faktisk er WordPress så populært, at det bruges af 34% af webstederne på Internettet.

Min side tilpasses lidt med en unik baggrund og nogle andre elementer, som du ikke finder ud af boksen. Du kan tilføje unikke funktioner efter ved hjælp af din brugerdefinerede CSS-indstilling eller du kan ansætte nogen til at finpusse dit tema, når det er afsluttet. Jeg vil lede dig gennem trinnene i at bruge WordPress til at oprette dit websted for forfatterportefølje.

Trin 1. Installer WordPress

Jeg bruger A2 Hosting, som leveres med ControlPanel. Det er meget enkelt at tilføje WordPress til dit websted via ControlPanel. Hvis du føler dig fortabt efter at have læst gennem disse instruktioner, kan du også betale for administreret WordPress og få serveren til at installere den for dig. Jeg lover dog, at det er let.

Naviger til dit kontrolpanel, og vælg WordPress-installationsprogrammet (W i en blå cirkel).

Når siden indlæses, skal du vælge den blå knap, der lyder “Installer nu.”

Grundlæggende konfigurationstip

Vælg din installationswebadresse. Hvis du vil have webstedet i din rodmappe, som jeg har min (www.lorisoard.com), skal du blot slå din domæne.com i. Hvis du vil have den i en undermappe eller direkte, skal du bare navngive den, som du gerne vil have den skal vises. Eksempel:

yourdomain.com/writing.

Dette fungerer godt, hvis du har et forretningswebsted, og du vil tilføje en portefølje til dit arbejde som forfatter.

Under dit webstedsindstillinger skal du vælge dit websteds navn og en beskrivelse. Hvis du ikke er sikker endnu, kan du gå ind på dit WordPress-betjeningspanel under indstillinger og ændre denne information senere.

For din administratorkonto skal du vælge et brugernavn, du vil huske, og en kompliceret adgangskode. Du skal også indstille en administrator-e-mail. Nogle mennesker anbefaler, at du indstiller din websteds-e-mail her, såsom [e-mail-beskyttet] Problemet, jeg har fundet med dette, er, at hvis dit websted bliver hacket eller går ned, så er det svært at få adgang til e-mailen. Jeg bruger en e-mail fra en anden server til dette, men valget er dit. Der er fordele ved at bruge den samme domæne-e-mail, f.eks. Brugergenkendelse.

Min server giver mig mulighed for at vælge nogle plugins, der skal forhåndsinstalleres, f.eks Begræns loginforsøg og Klassisk redaktør. Jeg vælger typisk begge.

Når du har valgt dine indstillinger, skal du sørge for at du har skrevet dit administratornavn og adgangskode på et sikkert sted og klik på den blå “Install” -knap.

Du skal have adressen til at få adgang til dit WP-dashboard. Typisk er det

yourdomain.com/wp-admin.

Trin 2. Sikre dit websted

Forsæt ikke i dette næste trin. Du skal straks sikre dit websted, f.eks. At få et SSL-certifikat og installere vigtige sikkerhedsplugins.

Folk elsker at hacke ind på WordPress-websteder. WordPress-websteder tegner sig for 90% af alt hacket indhold administrationssystem (CMS) -sider. En af årsagerne skyldes manglende opdatering af plugins og temaer. WordPress har dog andre sårbarheder, som du skal adressere, så snart du installerer open source-softwaren på dit websted. Som minimum skal du installere følgende plugins:

 • Wordfence Security – Dette sætter en firewall og forhindrer brute force-angreb. Der er selvfølgelig mange sådanne plugins. Dette er en, jeg har fundet fungerer godt, men du kan bruge den, der giver mest mening for dig.
 • Skjul min WP – Det login til dit WP-dashboard for yourdomain.com/wp-admin? Alle ved det. Du kan ændre denne login-side med dette plugin og gøre det sværere for hackere at komme ind.

WordPress sikkerhedsgodkendelse (SALT-nøgler) krypterer de oplysninger, du bruger til at logge ind på dit websted. Du føler dig måske usikker på, hvordan du ændrer SALT-nøglerne, fordi du tror, ​​du har brug for kode, og du kan ændre dem manuelt via en wp-config.php-fil.

Heldigvis er der en lettere måde at ændre dem på for dem uden kodning af viden. Du tilføjer blot Salt Shaker plugin, og du kan indstille det til at ændre tasterne hver uge eller måned, baseret på dine sikkerhedspræferencer. Indstil det og glem det.

For at installere Salt Shaker skal du gå til dit dashboard, plugins, tilføje nyt og søge efter Salt Shaker. Klik på installation og aktiver derefter.

Når det er installeret, skal du klikke på “Indstillinger” under Salt Shaker-plugin-listen. Vælg afkrydsningsfeltet, og indstil derefter ændringerne til din præference (dagligt, ugentligt, månedligt). Klik på knappen “Skift nu”. Hvis du prøver et plugin til sikkerhed og du hader det, skal du bare slette det og tilføje noget andet. Den store ting ved WP som en webstedsplatform er, at du har adgang til en lang række plugins og måder at tilpasse dit websted.

Trin 3. Find det rigtige webstedstema

Det er ikke let at finde det rigtige tema til din online portefølje. Jeg købte faktisk det tema, jeg sluttede med, fordi jeg kunne godt lide nogle af funktionerne og layoutet på det. Du kan også ansætte nogen til at oprette et tilpasset tema eller bruge et af de mange tilgængelige gratis porteføljetemaer.

Start med at studere forfatteres websteder og se, hvad du kan lide og ikke kan lide ved deres porteføljer.

Når du har en idé om de funktioner, du gerne vil, skal du navigere til fanebladet Udseende til venstre på dit WP-dashboard og klikke på “Tilføj tema” og derefter sortere efter funktioner for at finde mulige temaer, du måske vil bruge. Klik på “Anvend filtre.”

Du kan yderligere forfine dine indstillinger ved at indtaste søgeudtryk som “forfatter,”“bøger,”Eller“portefølje.”

Her er et par interessante temaer, som jeg fandt, som du måske vil overveje:

VW Writer Blog

Demo & detaljer

Forfatterens destinationsside

Demo & detaljer

En sideportefølje

Demo & detaljer

Dette er kun et par temaer at vælge imellem. Der er hundredvis af tilgængelige temaer. Selvom du bygger en portefølje, behøver du bestemt ikke holde sig til et porteføljetema. Du kan vælge mellem de gratis e-handels-temaer, hvis de passer godt. Nøglen ligger i det indhold, du tilføjer.

Trin 4. Byg dine sider og mediebibliotek

Når du har valgt et tema, er det tid til at beslutte, hvilke sider du vil have, og tilføje dit mediebibliotek ved at tilføje bogomslag og andre billeder. Der er et par måder, du kan tilføje bøger til dit websted.

Tilføj bøger som sider med et fremhævet billede, der er dit omslag og en beskrivelse, og køb links på hver side. Du kan derefter placere siderne i din navigation som undermenuelementer eller føje dem til indholdsområder.

Brug kun dine poster til bogmeddelelser, og indstil din side som en blog, så nye udgivelser vises på forsiden. Du kan ændre, hvad destinationssides brugere ser under Temaer / Tilpas eller Indstillinger / læsning. Du kan enten vælge “Dine seneste indlæg”, som vil kaste dine seneste blogindlæg på hjemmesiden til dit websted, eller du kan vælge “En statisk side” og vælge en side, du har oprettet for at tjene som hjemmesiden til dit websted.

Hvis du ikke har noget imod at studere et nyt plugin og lære at bruge det, kan du også bruge et shopping-plugin og sælge bøger direkte ved hjælp af WooCommerce eller et lignende plugin.

Trin # 5. Kontroller for fejl

Når du har konfigureret dit websted, som du vil, skal du kontrollere det omhyggeligt for fejl. Du har sandsynligvis hørt alt det bragende om brugeroplevelse (UX), og hvordan en dårlig oplevelse driver kunder væk. Links, der ikke fungerer, formularer, der ikke kan sendes, og 404 fejl frustrerer brugerne.

Brug tid på at teste hvert link på dit websted. Indsend hver formular for at sikre, at den ankommer på din ende, og at brugeren får en bekræftelsesmeddelelse. Test din bestillingsproces for at sikre dig, at alt fungerer korrekt.

Du skal også installere brudt link checker for at sikre dig, at du ikke serverer fejl i fremtiden.

Sørg for, at dit websted er mobilvenligt. Rundt om 73% af mennesker vil komme på Internettet via kun deres smartphones i 2025. Hvis dit websted ikke er mobilvenligt, er du sandsynligvis allerede ved at gå glip af et antal målgrupper, der ikke bruger pc’er nogensinde. Igen er der et plugin, der kan hjælpe med at gøre dit websted mere mobilvenligt, men du bør også vælge lydhør i dine filtre, når du opsøger et tema i første omgang. Temaer som tyve sytten og tyve nitten er allerede oprettet med en mobil-første tilgang.

Eksempel på responsivt forfatterwebstedEksempel: Sådan ser mit websted ud på mobile enheder. Bemærk, hvordan alle elementerne er der, men de strækker sig lidt længere nede på siden for den mindre skærm, og de er begrænset til en seneste version ad gangen eller et blogindlæg ad gangen. Websitetens tekst og billeder ændres til størrelse på mobile enheder, som stadig er læsbare, men krymper ned til størrelse.

Trin 6. (Fremtidig forbedring) Ansæt nogen til at finpusse dit websted

Når du har gjort alt, hvad du kan gøre, skal du tage et skridt tilbage og se på, hvad der muligvis mangler. Ønsker du, at baggrunden var gennemsigtig, men ikke kan finde ud af den tilpassede CSS-kode for at gøre det så? Da du har gjort det meste af det hårde arbejde, burde det ikke koste for meget at ansætte en programmør til at løse et par mindre problemer for dig. Du kan kun outsource dele af det arbejde, du ikke har det godt med at udføre eller ansætte forskellige entreprenører til opgaver, de er eksperter på.

Bedre endnu, bed alle, du ansætter, om at forklare, hvad de gjorde, så du kan lære og forhåbentlig løse det selv næste gang. Du kan også finde en masse information online om mere populære temaer som f.eks. Twenty Sixteen og Twenty Seventeen. Her er et par ressourcer, der går over nogle af de mere populære tilpasninger for Twenty Sixteen and Twenty Seventeen:

 • Twenty Sixteen Support Forum – WordPress.orgs officielle forum for hjælp til Twenty Sixteen Theme. Gennemse indlæg, eller still et eget spørgsmål.
 • Twenty Seventeen Support Forum – Også på WordPress.org, en liste over tidligere løste spørgsmål og et forum fyldt med eksperter til, hvordan man bruger temaet og finjusterer det til dine behov.
 • WordPress-fora – Gå til WordPress-fora for generelle spørgsmål, eller still spørgsmål om CSS-tilpasning i mappen. Du kan også søge efter emne og se, om dit spørgsmål allerede er blevet stillet og løst. Dette forum dækker flere temaer end kun et enkelt tema.
 • Kinsta – Hvis du ikke er bange for at grave i filerne i dit tema og ændre dit typografiark, tilbyder denne vejledning nogle tip til virkelig tilpasning af tyve-noget-temaer. Moderatoren er også god til at besvare spørgsmål, som læsere måtte have, så sørg for at læse igennem kommentarer og stille spørgsmål, du måtte have.
 • Alt om grundlæggende – Der er nogle typiske tilpasninger, som brugerne spørger om gang på gang. Denne guide gennemgår nogle af de problemer, folk ser med temaet Twenty Seventeen, såsom højden på header på hjemmesiden, fjernelse af sidetitlen og det deraf følgende hul og fjernelse af “Proudly Powered by WordPress” -meddelelsen.

Jo mere du arbejder med WordPress, desto mere vil du forstå det og være i stand til at lave mindre justeringer enten via kodning eller gennem plugins, der gør din portefølje til noget meget personlig og tilpasset.

Oprettelse af et forfatterwebsted er ikke noget, der sker natten over, men noget, der bygger over tid.

Eksempler på Great Writers websteder

Janet Dean

Janet Deans porteføljesideJanet Deans porteføljeside

Janet Dean er en inspirerende forfatter beliggende i Indiana. Hun skriver for Harlequins Love Inspired Line. Hendes hjemmeside er et godt eksempel på en forfatterportefølje, fordi den viser hendes seneste bøger, mens den stadig viser lidt om forfatteren. Besøgende kan se alle hendes bøger i hendes portefølje på linket “bøger” og også få adgang til fotos af hende ved forskellige begivenheder. Én ting, jeg især kan lide ved denne side, er hendes sektion specielt rettet mod medier.

Nicholas gnister

Nicholas Sparkss porteføljesideNicholas Sparkss porteføljeside

Forfatter Nicholas Sparks bruger sin forfatterporteføljewebsted til at sætte fokus på sin seneste udgivelse og inviterer besøgende til “Bestil nu” med en opfordring til handling-knap. Når brugeren ruller ned, vil de imidlertid se flere sider, de kan navigere til, f.eks. Links til historier og andet arbejde. Du kan også opdateres om begivenheder og forfatternyheder. En pop-up vises, når du har været på siden i kort tid, og inviterer dig til at tilmelde dig hans postliste.

Dean Koontz

Dean Koontzs porteføljesideDean Koontzs porteføljeside

Suspense-forfatter Dean Koontz er en New York Times bestseller. Han gør et par interessante ting med sin forfatterportefølje. Først kan du se omslagene til bøgerne i hans seneste serie lagt horisontalt øverst på siden. Hvis du derefter holder musepekeren over navigationsfanen for bøger, får du et antal muligheder, afhængigt af hvilken af ​​hans serier du er mest interesseret i, såsom Jane Hawk eller en mulighed for at trække alle hans bøger på én gang. Navigationen er meget intuitiv og imødekommer behovene i forskellige segmenter af hans publikum.

Emily Winfield Martin

Emily Winfield Martins porteføljesideEmily Winfield Martins porteføljeside

Emily Winfield Martins websted er sandsynligvis en af ​​de mest interessante porteføljer derude. Hun er en børns forfatter, men også kunstner. Når du oprindeligt lander på hendes hjemmeside, bliver du ikke mødt med bogomslag, men billeder af hendes kunst. Du skal faktisk navigere til hendes bøger-side for at se oplysninger om hendes bøger. Selv hendes online butik bryder ind på de to sider af hendes arbejde med indgang til hendes kunst eller hendes børns bøger.

Få ordet ud

Nu hvor du har oprettet en smuk, en-til-en-portefølje for at fremhæve din skrivning, er det tid til at få ordet ud. Fortæl din familie og dine venner og bede dem om at dele din webstedsadresse på deres sociale mediekonti. Læg din webstedsadresse på visitkort, i din e-mail-signatur, og del den i annoncer. Gå sammen med andre forfattere, og del hinandens websteder i dine nyhedsbreve.

Enhver lille ting, du kan gøre for at få ordet ud, hjælper med at skabe interesse for dit websted og i dine bøger. Til sidst har du en chance for at gøre det til en virksomhed. Du har opført et fantastisk forfatterwebsted – nu er det tid til at dele det med verden.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map