Opplæring: Hvordan starte en vellykket Drop Shipping-virksomhet ved hjelp av Shopify

Nettstedsbyggere har blitt relativt vanlige i dag, men Shopify er et fantastisk valg for dropshipping. Enkelt sagt kan vi oppsummere fordelen på tre områder; den er enkel å bruke, kraftig og dropshipping-vennlig.


Det grafiske brukerdrevne grensesnittet sammen med forhåndsbygde maler og blokker for bygging av nettsteder gjør det brukbart for praktisk talt hvem som helst. Det er ikke nødvendig å lære koding eller design, du kan ganske enkelt flytte ting dit du vil at de skal være.

Vi hører flere og flere suksesshistorier i dropshipping-virksomheten i disse dager. For eksempel tjente Marc $ 178 492 ved å sende amerikanske og europeiske produkter fra Shopify og Spocket (lese casestudie).

Du kan lese vår grundige Shopify-anmeldelse her.

Selv om Shopify i kjernen fokuserer på rask og enkel nettstedsbygging, har den en omfattende app-butikk som du kan utvide funksjonaliteten gjennom. Funksjoner du kan legge til, spenner over et bredt spekter og dekker alt en dropshipper trenger – fra varekilder til betalingshåndtering og frakt.

Her er trinnene for å starte en Shopify dropshipping-virksomhet:

Innholdsfortegnelse

 1. Registrer deg for en Shopify-konto
 2. Installer dropshipping-apper
 3. Søk etter produkter du ønsker
 4. Importer utvalgte produkter til butikken din
 5. Sette opp Shopify-butikken din
 6. Tilpasse Shopify dropshipping-butikken
 7. Sette opp betalinger
 8. Handle dropshipping-apper

Utforsk Shopify

 • Besøk og påmelding på Shopify
 • Se alle Shopify-temaer
 • Eksempler på Shopify-nettstedet
 • Shopify planer og priser

Før du begynner: Gjør søkeordforskningen

Nøkkelen til suksess i dropshipping er å finne en lønnsom nisje. Før du begynner å bygge nettstedet, må du undersøke hvilke varer som kan være best for deg å begynne med. For å håndtere dette er nøkkelordforskning viktig.

Som en billig (gratis) måte å gjøre dette på, prøv å benytte deg av Googles nøkkelordplanlegger og test ut produktene du tenker å selge. Dette vil gi deg et estimat av interessenivået for disse produktene.

Som et eksempel på dette, se på bildet nedenfor;

Søk volum på “bærbar PC” på Google.

Du kan se fra dette grunnleggende søket hvilke produkter som har større interesse enn andre. Eksperimenter med nøkkelordplanleggeren for å få et bedre inntrykk av hva som kan selge bedre.

Med denne informasjonen kan du se etter dropshipping-leverandørene som tilbyr best pris og pålitelig oppfyllingsprosess.

Dropshipping på Shopify i 7 enkle trinn

1. Registrer deg for en Shopify-konto

Shopify e-handelsplattform - bygg og utvid virksomheten din online Å registrere seg for Shopify er så enkelt, alt du trenger er en e-postadresse (Besøk Shopify)

Registrering av en konto hos Shopify er gratis. Alt du trenger er en e-postadresse for å bekrefte kontoen din, og du kan logge på med dem. Du trenger ikke kredittkort eller andre betalingsmetoder. Shopify tilbyr alle nye brukere en 14-dagers prøveversjon på systemet sitt.

Når du gjør registreringen, må du også oppgi et navn sammen med e-postadressen din. Dette navnet vil bli brukt til å generere butikk-URL-en i den gratis prøvefasen.

Når det er gjort, trenger Shopify navnet ditt og andre detaljer for håndtering av betalinger. Det er et kort skjema som skal fylles ut, så ikke bekymre deg for mye om det.

Start her > Klikk for å registrere deg og opprette en Shopify dropshipping-virksomhet.

2: Installer Dropshipping-apper

Velg ‘Apps’ og klikk deretter på ‘Besøk Shopify App Store’

Når du har fullført registreringsprosessen, blir du ført til butikkens instrumentbord. Herfra kan du begynne å legge til produkter på nettstedet ditt. Det er her et av høydepunktene i Shopify for dropshipping kommer inn: Shopify-apper.

For nye dropshippers kan Shopify være en ressurs med ett stopp. Det første du trenger å gjøre er å gå over til Shopify Apps. Klikk først på Apps, og velg deretter ‘Besøk Shopify App Store’. Når du er der, kan du søke etter ‘Oblero’.

Oberlo er en dropshipping-plattform som lar deg enkelt søke etter og legge til dropshipping-produkter i butikken din. Når du har gjort installasjonen, kan du utforske produktene på den.

Vi bruker Oblero i dette eksemplet, men det er andre dropshipping-plattformer i Shopify-appbutikken som du også kan bruke, for eksempel tennhjulet og AliExpress. Vi vil snakke om de mer senere i denne artikkelen.

3. Søk etter produkter du ønsker

Å bruke dropshipping-apper er så enkelt som om du handler på et e-handelssted selv. Velg først kategorien du vil bla gjennom. Deretter holder du musepekeren over elementet du er interessert i, og klikker på ‘Legg til importliste’.

Når du har lagt til alle varene du ønsker, klikker du på ‘Importer liste’ på navigasjonslinjen på Oblero-dashbordet. Derfra kan du tilpasse beskrivelser, kategorier og andre detaljer.

4. Importer utvalgte produkter til nettstedet ditt

Merk av i avmerkingsboksen, og klikk deretter på ‘import to store’ når du har redigert produktdetaljene

Når du er fornøyd med at ting er som du vil, merker du av for øverst til venstre på produktboksen og klikker deretter på ‘Importer til butikk’. Gjenta dette for alle produktene du valgte tidligere.

5. Sette opp Shopify-butikken din

Velg ‘Temaer’ og klikk deretter på ‘Utforsk gratis temaer’ eller ‘Shopify Theme Store’ for å velge et tema.

Nå som du har forberedt alle produktene du vil selge, er det på tide å sette opp butikken din. Tenk på Shopify-butikken som ansiktet til butikken. Det er slik de besøkende bla gjennom produktene du selger og velger varene de ønsker å kjøpe.

For å maksimere salget, må butikken din kombinere attraktivitet med brukbarhet og hastighet. Ikke bekymre deg, Shopify har forhåndsdesignede maler som du kan bruke. Hvis du vil, kan du bruke dem som den er. Hvis du foretrekker noe mer personlig, kan du tilpasse temaet du velger.

Utforsk flere unike funksjoner om Shopify.

6. Tilpasse din Shopify Dropshipping-butikk

Shopify-tilpasningsgrensesnittet er enkelt å bruke

Tilpassing av tematilpasninger er avhengig av hvilket tema du velger. De tilgjengelige segmentene som standard kan aktiveres eller deaktiveres, eller du kan til og med legge til nye segmenter du ønsker. For å tilpasse disse seksjonene er det bare å spesifisere parametere som hvilken samling produkter du vil legge til hver seksjon.

På venstre navigasjonslinje er en liste over alle segmentene som er aktivert i temaet som standard. Ved å klikke på en av disse seksjonene kan du spesifisere detaljer, for eksempel hvilken samling produkter som skal vises der, eller til og med hvor mange rader eller kolonner som skal vises.

Hvis du vil deaktivere noen av disse forhåndsinnstilte segmentene, klikker du bare på øyeikonet, så blir det skjult på nettstedet ditt. Rett nederst på venstre navigasjonslinje er et alternativ du kan klikke på for å legge til et nytt segment. Hvis du klikker på det, åpnes en omfattende meny med elementer du kan velge mellom.

Når du er ferdig, husk å klikke på “Lagre” -ikonet, selv om du ikke vil publisere butikken din ennå.

Klikk her for å se flere Shopify-temaer.

Trinn 7. Sette opp betalinger

Nå som produktene dine er valgt og butikken din er satt opp, trenger du et middel som du kan samle inn betalinger fra kundene dine. Shopify jobber med et stort antall betalingsprosessorer, slik at du har et bredt utvalg av valg.

For å sette opp betalinger, klikker du på “Innstillinger” -knappen nederst til venstre på instrumentbordet. Velg deretter “Betalingsleverandører”. Som standard, PayPal er den aktiverte metoden, slik at du enten kan tilpasse kontoinformasjonen din der eller velge andre betalingsprosessorer etter region.

Noen betalingsprosessorer som MOLpay vil kreve at du har en eksisterende konto hos dem for å kunne bruke dem på ditt Shopify-nettsted. Selv PayPal vil kreve at du har en selgerkonto, men de vil sende deg informasjon om dette senere.

Andre Dropshipping-apper du bør vurdere

Tidligere brukte vi Oberlo som et eksempel på en dropshipping-app du kan bruke. Den tilbyr en omfattende produktkatalog og har flere funksjoner enn vi har dekket så langt. Det er også andre du kan prøve, så sjekk ut denne listen;

1. Oberlo

Bortsett fra det vanlige bla gjennom og legge til systemet, lar Oberlo deg enkelt finne produkter som er trending. Dette gir deg en rask måte å holde produktlinjene friske og alltid tilby kundene de beste kuppene i byen.

Viktige funksjoner i Oberlo

 • 100% gratis
 • Ordresporing
 • Lar produkttilpasning
 • Auto-prisoppdateringer
 • Håndtering av bulkordrer

Besøk Oberlo

2. Lomme

Spocket er en dropshipping-app som fungerer med leverandører over hele verden. Det er imidlertid bedre kjent i USA og EU. Appen er funksjonspakket og gir dropshippers et bredt spekter av produkter å velge mellom. Du kan også tilpasse produktvisningene utover kategorien, og til og med spesialisere deg i nisjeområder, for eksempel varer med høy rabatt eller mer. Spocket-brukere kan også dra nytte av sine 24/7 kundestøttetjenester.

Viktige funksjoner i Spocket

 • Solid rabatt / engrospris
 • Enkel oppfyllelse
 • Prøvebestillinger
 • Produktsporing i sanntid
 • Auto lageroppdateringer

Besøk Spocket

3. AliExpress

AliExpress hevder å tilby dropshippers overskuddsmarginer på opptil 2000 prosent. Selv om det er basert i Kina, har det gått globalt og nå skipet rundt i verden. Det er utrolig enkelt å bruke appen deres på Shopify og åpner tilgang til deres meget brede produktspekter for kundene dine hvor som helst.

Viktige funksjoner på AliExpress

 • Produktredigering
 • Selg med flere butikker
 • Automatisk sporing av forsendelser
 • Pakkeprodukter til salgs
 • Valg av leverandør

Besøk AliExpress

Planer og priser: Hvor mye koster dette?

Som du kan se nå, er mange av tingene vi har dekket her gratis og dekket kostnadene for ditt Shopify-abonnement. Apper som Oberlo, Spocket og AliExpress sammen med hundrevis av andre er gratis (selv om noen kommer med kostnader).

Shopify selv kommer til varierende priser avhengig av butikkens behov. Realistisk sett kan mange mindre dropshippers sannsynligvis slippe unna med sin Basic Shopify-plan som koster $ 29 per måned. Hvis butikken din vokser og du trenger flere funksjoner, kan det være på tide å bevege seg oppover.

Finn ut mer om Shopify-planer og -priser.

The Bottomline: Er Shopify verdt det for Dropshipping?

I et ord; JA. Shopify gir så mye verdi til dropshippers at det virkelig ikke er noe å vinne om i prisstrukturen deres. Husk at for prisen du betaler får du alt du trenger for å drive en e-handelsvirksomhet.

I tillegg til det har Shopify forenklet så mange ting at praktisk talt alle kan bruke systemet sitt. Så lenge du har en ide om produktene du vil selge og er villig til å bruke litt tid på forskning, er det vanskelig å ikke lykkes med denne utmerkede plattformen.

Det kan være lurt å sjekke ut disse Shopifys guider eller delta i Shopifys dropshipping forum å lære mer.

* Oversettelse: EN ID

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map