Hvordan starte en mamma-blogg ved hjelp av WordPress (og vokse til en blomstrende virksomhet)

Hvis du vil starte mammablogg, har du kommet til rett sted! Jeg er Gina Badalaty fra Embracing Imperfect og jeg har vært mammablogger siden 2002. Mens bloggen min har gått gjennom mange faser, er jeg nå en betalt profesjonell blogger for en drømmeklient, takket være min mange års erfaring.


I denne artikkelen skal jeg dele den rette måten å sette opp en blogg for å hjelpe deg med å vokse en vellykket blogg og virksomhet!

Dette er bloggen min – Omfavner ufullkommen

Hvor mye koser mammabloggere?

Hvis du søker “hvor mye bloggere tjener”, vil du se historier om dem som bringer inn $ 40.000 til over $ 1.000.000 i måneden. Disse bloggerne har utnyttet sine egne historier for å tiltrekke seg riktig målgruppe, med fokus på populære temaer som gjeldsreduksjon i stedet for å drive mammablogg. Hvis du ikke ønsker å jobbe mer enn 80 timer i uken for å få det så stort, kan du tjene en anstendig inntekt ved å strategisk planlegge bloggen din som en bedrift.

Hva du kan tjene på bloggen din varierer. Tidligere i år ble jeg overrasket over å motta høye overskuddssjekker fra et gammelt innlegg på ikke-giftig kokekar som hadde tilknyttede lenker. Selv om det er vanskelig å garantere at et innlegg vil viral, tillot søkemotoroptimaliseringen (SEO) for det innlegget det å treffe nr. 1 på Google.

Selv uten virale innlegg, kan en liten blogg få inn vanlige inntekter. Jeg blogger bare på deltid, men jeg har hentet opp til 12 000 dollar i året i tilknyttede og sponsede innlegg med mitt lille publikum. Nøkkelen er å utvikle en nisje for å nå min målgruppe.

Blogginnlegg er imidlertid ikke den eneste måten å tjene penger på bloggen din. Bloggen min har hjulpet til med å lansere forfatterkarrieren min innen foreldre og helse nisjer. Ved å utvikle forhold til andre mammabloggere gjennom årene, har jeg ikke hatt problemer med å finne jevn jobb når jeg trenger det.

Sette opp en morblogg og gjøre den om til en bedrift

Uansett hvor du vil, bloggen din kan du komme dit. Nøkkelen er strategisk planlegging på forhånd for å starte på din beste fot, slik at du kan havne dit drømmene dine tar deg.

Hvordan kommer du i gang med bloggen din? La oss grave deg inn.

Trinn for å sette opp en mammablogg

 • Trinn 1: Bli forberedt før du begynner
 • Trinn 2: Sett opp mammabloggen din riktig
 • Trinn 3: Gjør bloggen din til en bedrift
 • Tjen penger på mammablogg
 • Eksempler på mammablogger
 • Er blogger fremdeles en ting?

Anbefalte verktøy

Offentliggjøring: BuildThis.io mottar henvisningsgebyr fra verktøy som er oppført på dette nettstedet. Men meningene er basert på vår erfaring og ikke hvor mye de betaler. Vi fokuserer på å hjelpe små bedrifter og enkeltpersoner med å bygge nettsteder som en bedrift. Vennligst støtt vårt arbeid og lær mer i vår fortjeneste avsløring.

1. Forbered deg på lanseringen: Merke, publikum, innhold

Før du begynner mammabloggen

For å legge grunnlaget for å lage en blogg som tiltrekker besøkende, trenger du tre kritiske faktorer:

 1. Et tiltalende merke
 2. En måte å målrette målgruppen din på
 3. Innhold som er på merkevare og som appellerer til målet ditt

Du trodde kanskje jeg skulle si “webhotell” eller “domenenavn”, men hvis du vil ha en blomstrende karriere lansert gjennom bloggen din, må du tilnærme deg den som en virksomhet, og det betyr å bygge et solid fundament først.

Bygg merkevaren din

For å bygge merkevaren din, må du gjøre noe kritisk introspektivt arbeid. Dette begynner med å lære “hvorfor”. Simon Sinek, forfatter av den bestselgende “Begynn med hvorfor,»Skriver,

Folk kjøper ikke HVA du gjør, de kjøper HVORFOR du gjør det.

Å oppdage “hvorfor” vil hjelpe deg å fokusere på å skape kraftig innhold og bygge en vellykket virksomhet rundt det.

Det er på tide å ta ut papir og penn og spørre deg selv hvorfor du vil skrive en blogg. For å grave veldig dypt, må du stille spørsmålet “hvorfor” til hvert av svarene dine minst 5 ganger. For eksempel har jeg nylig brukt denne prosessen til å omdirigere. Min åpningserklæring var: “Jeg vil blogge for å hjelpe mødre med å oppdra autistiske barn med alvorlige utfordringer. Derfra spurte jeg stadig “hvorfor” for hvert av svarene mine til jeg kom til, “å vise at barna våre kan leve et målrettet og gledelig liv og gjøre verden til et bedre sted.”

Det fine med denne øvelsen er at du ofte vil oppdage at “hvorfor” hjelper andre mennesker, men du bør også ta et litt mer egoistisk dykk i hvorfor. Hva vil motivere deg hver dag til å komme deg gjennom de utfordrende delene av å drive en vellykket bloggvirksomhet? Kanskje du vil frigjøre inntekt for å betale ned gjeld. Kanskje er du interessert i å opprette et forfatternettsted for å sette opp en plattform for den boken du skriver. Eller kanskje du vil tjene nok til å kjøpe et vakkert strandhjem.

Bruk denne “hvorfor” -øvelsen for å drømme stort, slik at du kan presse gjennom utfordringer for å bli en blogger i verdensklasse med en virksomhet som hjelper andre mens du oppfyller drømmene dine.

Finn din ideelle besøkende

Når du har fått “hvorfor”, kan du nå fokusere på å finne den ideelle besøkende. I dette trinnet vil du oppdage hvem hun er og hva hun trenger. Noen grunnleggende demografi å tenke på inkluderer:

 • Alder
 • Antall barn / gutter eller jenter
 • Inntektsområde / utdanningsnivå
 • Arbeidende profesjonell, hjemmeboende mamma, gründer?
 • Hvor bor hun: by, land, forsteder?
 • Huseier, leilighetsbolig?
 • Eier av kjæledyr? Bileier?
 • Troende, ateist, agnostiker?
 • Spesiell nisje: knasende mamma, ønsker å være i form, barn med spesielle behov, fotballmamma, adopterte barn osv.

Målgruppen min inkluderer mødre som oppdra tweens og tenåringer med alvorlig autisme og relaterte funksjonshemninger. De trenger sunne løsninger for barna sine og en måte å forhindre utbrenthet.

Personen i tankene dine kan være deg, men du må opprette en “avatar” som ikke er deg. Det vil gjøre det lettere å lage innhold basert på hennes behov, som ikke vil endres selv om du gjør det. Det er også lettere å skrive innleggene dine til den personen.

Planlegg innholdet ditt med publikumsforskning

Når du har tatt litt tid å forstå den ideelle leseren din, er neste trinn å undersøke hennes behov. Bloggen din skal gi verdifull informasjon for avataren du opprettet, noe som kan føre til inntektsmuligheter for deg. Du oppdager dette ved å undersøke hennes smerte- og nytelsespunkter.

Du kan bruke Google, men en mye mer effektiv måte å forske på er ved å intervjue målgruppen. Dette har virkelig bidratt til å fokusere bloggen min. Bare skriv fem åpne spørsmål om avatarens behov. Et av spørsmålene mine var: “Når det gjelder å hjelpe ditt autistiske barn, hvilke løsninger hjalp det?”

Intervjuet ditt bør bare ta 15-20 minutter. Du kan gjøre det via e-post, telefon, Skype – uansett hvor vennen din er komfortabel. Det er best å spørre folk som kjenner og stoler på deg. Jeg vil være forsiktig hvis du vil intervjue folk fra noen Facebook-grupper du er i – du trenger først tillatelse.

Denne forskningen hjelper deg å komme til hjertet av hvilke problemer publikum ditt står overfor, slik at du kan brainstorme innhold som løser dem. For eksempel avslørte intervjuene mine at autistiske barn trives med vektede løsninger. Her er et eksempel på en tittel jeg skrev basert på forskning: “Vekte tepper for autisme: Vår erfaring med Sonna Zona.”Som du kan se, denne artikkelen er ikke bare tørr research, men en personlig måte å dele informasjon og anbefale et verktøy jeg brukte for å løse et vanlig problem.

Når du planlegger innholdet ditt, kan du vurdere hva du personlig kan tilby (produkter, tjenester, medlemskap osv.) For å hjelpe din avatar å redusere disse smertepunktene og øke lykke.

Tenk “stort bilde” også. Hvis jeg for eksempel skriver 10 innlegg dedikert til dette emnet, kan jeg lage en ebok fra disse innleggene som jeg kan selge til lesere og potensielle kunder. Du trenger ikke en lang liste med emner. Bare 5-10 ideer å starte, med 2-3 artikkelemner fylt med personlige, unike og / eller ekspertråd.

Design og bilder

Det er ikke viktig å ha en logo eller et tilpasset design på dette stadiet. Bruk en attraktiv mal fra WordPress som passer til bloggens tema, for eksempel et med et nettsteddesign for forfattere som er mødre. En fargepalett kan gjøre merkevaren din mer gjenkjennelig etter hvert som du går frem, men en dag kan det være lurt å endre utseendet eller sette ut nettstedets utvikling.

For å lage bilder for innlegg og delinger er Canva et brukervennlig verktøy som hjelper deg med å lage bilder i passende størrelse til bloggen din og forskjellige former for sosiale medier.
Når du legger til bilder, skal hver ha en beskrivende “alternativ tekst” (alias “alt tag”) for svaksynte. Alt-tags hjelper også SEO, så husk å lage en tittel som samsvarer med SEO-nøkkelordet ditt.

Bli komfortabel med å bruke smarttelefonkameraet for å lage interessante bilder du kan dele. Du kan også bruke profesjonelle bilder. Avgiftsfrie bilder er tilgjengelige for rimelige bilder med anerkjente arkivfotoressurser DepositPhotos.com eller Pexels.com.

Sjekk ut denne listen over 30 gratis bilderessurser fra Web Hosting Secret avslørt. Bruk ALDRI et bilde som du finner på Google til bloggen din; disse er beskyttet av copyright.

Angi grenser for bloggens innhold

Du bør nå bestemme hva slags grenser du skal sette når du skriver eller deler om barna dine, mannen din og andre kjære – inkludert bilder. For eksempel blogger jeg aldri om familien på noe annet enn en nyttig og positiv måte, og jeg sørger for at alle bilder av barna mine er veldig over bordet (ingen “badedrakt” -bilder).

Hvilke sensitive emner vil du unngå eller trenger å fjerne med familiemedlemmer? Sykdom, økonomi, tap av jobb og romantikk kan være berørte emner, så vær forsiktig med hva du avslører for leserne. Selv om bedriften tar av, er det også lurt å holde telefonen, adressen din og muligens til og med nabolaget hemmelig.

2. Sette opp mamma-bloggen din

Det er en rekke alternativer du bør tenke på når du velger å sette opp bloggen din, for eksempel budsjettet.

Hvor du skal begynne: Hosting og grunnleggende funksjoner

Begynn med å tenke på bloggens domenenavn. Da jeg oppusset mamma-bloggen min, tok det noen måneder med idédugnad å komme på merkevaren, “Embracing Imperfect.” Tenk på et navn som omslutter din nisje, personlighet og publikums behov.

Deretter trenger du en tjeneste for å være vert for bloggen din.

Det er noen store ulemper hvis du vil ha en “gratis” blogg. Å bruke en “gjort-for-deg” -tjeneste som Wix eller Weebly kan faktisk være mer kostbart enn du kanskje tror. Du vil være veldig begrenset i hva du kan gjøre med bloggen din. I Wix, for eksempel, vil publikum bli gjenstand for annonser, og domenenavnet ditt vil inkludere navnet deres i det.

Det beste webhotellet for forfattere, trenere, fremtidige bedriftseiere og alle andre som vil ha en mammablogg er et selvbetjent alternativ ved hjelp av WordPress.

Hjemmesiden til A2 Hosting (klikk for å besøke)

Du kan bruke rimelige hostingtjenester av høy kvalitet som A2 Hosting, InMotion Hosting eller SiteGround. Disse pålitelige leverandørene koster så $ 4- $ 7 / måned og tilbyr noen av de beste webhotellene for forfattere og bloggere. De kan hjelpe deg med å sette opp domenenavnet ditt også for rundt $ 15-20 per år.

Valgte et merke som inkluderer “SSL-sertifikat”. Dette er et sikkerhetssertifikat som er nødvendig for sikkerhet og SEO. Domenet ditt ser slik ut: “https://www.yourdomain.com” i stedet for “http: //”. Spør webverten for dette alternativet.

WordPress-redaktøren

Når verten har satt opp WordPress-databasen og bloggen din, kan du gå til “eksemplet” -innlegget som er gitt og begynne å skrive. Sjekk ut disse nettstedene for gode opplæringsprogrammer:

Noe av det gode med WordPress er at det er det tusenvis av plugins som hjelper deg å drive bloggen din. Dette er verktøy du installerer via Plugin-menyen som hjelper deg med å vedlikeholde og kjøre forskjellige funksjoner. Når du vokser, vil du legge til mer, men ta vare. For mange plugins kan bremse bloggen din. Disse verktøyene må også oppdateres fra tid til annen.

Eksempel på pluginside på WordPress backend.

Når du skriver det første innlegget ditt, under “Ny” -menyen, har du to hovedalternativer: “Innlegg” eller “Side.” De er like, men fungerer annerledes. Innlegg er for vanlige blogginnlegg som kan oppdateres, endres og oppdateres etter behov. Leserne dine kan abonnere på dem. Sider er statiske innlegg som sjelden endres, for eksempel “Om” -siden, et mediesett, etiske retningslinjer osv.

Slik ser WordPress-redaktøren ut:

Tips for å skrive utmerkede innlegg

Nå er det på tide å starte ditt første innlegg. Forsikre deg om at “stemmen” til innlegget ditt er tilgjengelig, autentisk og kunnskapsrik, samtidig som det passer for målgruppen og nisjen din. Velg kvalitet fremfor kvantitet. Et autoritativt 2000-ord innlegg er bedre enn fire 500-ord innlegg.

Forsikre deg om at emnene dine har en felles tråd. Hvis bloggen din er tett nisjert, vil alle innleggene dine forholde seg, men hvis ikke, prøv å finne et tema å relatere alt tilbake til, slik at du kan koble relaterte innlegg i bloggen din. Dette vil også hjelpe SEO-innsatsen din.

Hvert innlegg bør tildeles en “kategori” og en “kode.” (Se høyre side av redaktørbildet over.) Kategorier er korte emner du regelmessig dekker. Du bør begrense dem til ikke mer enn 6, men 3 eller 4 er enda bedre. Mine er foreldre, autisme og ikke-giftig. Alt annet vil være en underkategori eller adressert i det emnet.

For eksempel diskuterer jeg vanligvis min tro på foreldreinnleggene mine. Kategorier vil også som standard være menyoverskrifter i WordPress.

Eksempel: Bruke innleggskategorier som navigasjonsmeny for bloggen.

Merkelapper er temaer som du dekker sjeldnere. Disse kan være lengre og mer nøkkelordfokuserte. På bloggen min er “autisme” en kategori, mens “autismeløsninger” er en kode. Du ønsker ikke en unik tagg for hvert innlegg, men vanlige emner du jobber med.

Til slutt, når du skriver, hold avsnittene korte (3-4 setninger) og vev inn relevante bilder gjennomgående. Denne måten å “chunking” dine data gjør det lettere for leserne å skanne. Bruk også kulepunkter når det er fornuftig.

Juridiske problemer

Det er noen få juridiske problemer du vil vurdere når du skriver bloggen. Disse vil holde deg trygg når du går fremover:

 • Vannmerke bildene dine – Enten det er personlige bilder eller grafikk du lager, er et enkelt vannmerke en rask og enkel måte å beskytte bildene dine. Lære hvordan du gjør dette i Canva.
 • Vær GDPR-kompatibel – Dette er en lov som gjelder alle som abonnerer på bloggen din fra EU. Lær hvordan du konfigurerer dette om 10 minutter kl Blogger lidenskapen din.
 • Hold bloggen din trygg – Du trenger et spamfilter, sikkerhet og en måte å sikkerhetskopiere bloggen din. Disse dekkes i koblingen “18 ting” over.
 • Plagier aldri innhold  – Hvis du vil sitere andres blogg, er det god etikette å spørre først og alltid kreditere dem!

3. Bygg mammabloggen til en virksomhet

Nå har du allerede gjort mye av det arbeidet som kreves for å gi bloggen din den beste sjansen til å bli en lønnsom virksomhet. Deretter passer vi alle brikkene sammen for å hjelpe deg med å tjene en jevn inntekt.

Bygge publikum

Hvordan tiltrekker du målgruppen din? Det er flere verktøy til disposisjon som hver blogger bør ansette for å utvide sitt publikum:

Optimalisering av søkemotorer

Øverst på listen er søkemotoroptimalisering. Hvert innlegg du skriver skal ha et unikt nøkkelord, det vil si en setning som folk søker etter. Du kan ha en setning i tankene, men du må finne ut om folk søker etter det. Gratis verktøy som kan hjelpe deg med å oppdage dette inkluderer Googles nøkkelordplanlegger (du må konfigurere en Google-konto), Ubersuggest, eller KW Finder (begrenset til noen få per dag).

Googles nøkkelordplanlegger.

Når du har funnet en setning, kan du søke på Google etter relaterte spørsmål som folk har om emnet, og legge til disse i innlegget ditt også. Forsikre deg om at du bruker overskrifttagger (H1, H2) for å legge til titler som inneholder søkeordet ditt og plassere det i innleggstittelen. Gjenta nøkkelordet og varianter av det i innlegget ditt, men pass på at skrivingen fremdeles er lyd. Bruke Yoast-plugin for råd om hvordan du får de beste SEO-resultatene.

Forsikre deg om at innlegget ditt lenker til:

 1.  Autoritative kilder, for eksempel statistikk fra Verdens helseorganisasjon.
 2. Andre innlegg du har skrevet om emnet i første ledd.

Det som gir gode søkeordrangeringer i Google endres fra tid til annen. Hvis du vil ha en oppdatert gjennomgang av hvordan du kan rangere godt i Google, kan du lese dette rapportere fra Backlinko hvert år. Det er viktig å også bruke søkeordene dine i sosiale medier, spesielt når du deler innlegg!

Sosiale medier

Jeg anbefaler at du bare velger 1 eller 2 sosiale medier å fokusere på. For meg er de Facebook og Instagram. Når du er på sosiale medier, kan du benytte enhver anledning til å lære, eksperimentere og prøve nye ting. Vær ditt naturlige selv og samkjøre med merkevaren din så autentisk som mulig.

Det er meg på Facebook!

Installer en plugin på WordPress som lar leserne dine dele innlegg med de fleste av de populære sosiale plattformene, selv om du ikke er med på dem. Du kan bruke en plugin som Enkel sosial deling eller Sosialt snap som hjelper deg med å koble til forskjellige nettverk.

Til slutt, vær forsiktig med hva du deler og hvordan du uttrykker ting. Det er lett å bli tolket feil og svartelistet i dagens klima. Vær ærlig og autentisk, men respektfull overfor alle.

E-post nyhetsbrev

Et vanlig nyhetsbrev på e-post hjelper deg å holde kontakten med publikum, gi kunngjøringer, tilby flere tips og mer. Du kan bruke en e-postmarkedsføringstjeneste som MailChimp eller Mailerlite å starte.

Eksempel: Omfavne Imperfect MailChimp-konto.

Nyhetsbrevet ditt trenger ikke være fancy, bare nyttig informasjon som du sender publikum regelmessig (dvs. annenhver uke). For å få folk på e-postlisten din, oppretter du en verdifull gratis vare, et slikt tipsark med (“Topp 10 tips for nye foreldre”) og markedsfører det på sosiale medier.

Videohendelser

Før eller siden trenger nesten hver blogger å få på video. Alternativene dine her er ubegrensede, fra en kort Instagram-historie til 60-minutters hendelser på Facebook Live til hvilken som helst lengde på din egen YouTube-kanal. Det er god praksis å bli komfortabel før kameraet, og det vil bidra til å etablere din autoritet.

Eksempel: En av mine FB live-økter.

Du kan sjekke ut en av mine  Facebook bor om hvordan du kan oppnå dine mål.

Etableringsmyndighet

Du må bli en autoritet i din nisje for å drive trafikk. Hvordan kan du gjøre det foruten sosiale medier? En sentral måte er å bygge reelle forhold til mennesker i beslektede nisjer. Du kan gjøre dette på flere måter:

 •  Gjesteinnlegg blogging – Legg høyt trafikkblogger i din nisje som samsvarer med tonen i bloggen din. Gå gjennom retningslinjene for innsending, og se godt på gjestepostene deres. Nøkkelen til å drive trafikk er å sikre at du har en kobling inne i gjesteposten til et relevant innlegg av deg hvis tillatt.
 • Bloggerkonferanser – Å delta på bloggerkonferanser hjelper deg nettverk med bloggere og merker, i tillegg til at du lærer deg oppdaterte bloggferdigheter og praksis.
 • Tenk lokalt – Se på lokale arenaer som samsvarer med din kompetanse, for eksempel offentlige TV-nettverk, radiostasjoner, podcaster og arrangementer som du kan markedsføre mens du deltar i.
 • Bli med på Facebook-grupper dedikert til din nisje – Det er frekt å markedsføre bloggen din i grupper, men du kan dele det du vet og etablere deg som en autoritet. Følg eller venn folk du vil bygge ekte vennskap med.

Inntektsgivende ideer til mammabloggen din

Vellykkede bloggere sier at du bør ha 7 inntektsstrømmer. Med en blogg kan det være like enkelt som disse vanlige inntektsrutene for bloggere:

1. Sponsing

Merker betaler bloggere for å markedsføre og publisere innlegg, sosiale aksjer og mer. Noen kjøper til og med oppskrifter eller bilder fra dyktige bloggere. De fleste bloggere starter med å gå gjennom produkter gratis mens de bygger porteføljen sin og mange jobber med et influencer-nettverk, som Kollektiv skjevhet, når de først er store nok.

2. Markedsføring av tilknyttede selskaper

Når du blir medlem av et tilknyttet program, tjener du inntekter for alt du selger gjennom tilknyttede koblinger. Amazon.com er en av de mest gjenkjennelige og enkleste. For større bloggere, nettverk som ShareASale og MediaVine skape lukrative passive inntekter for bloggere.

3. Opprette produkter som skal selges

Bloggere som har øye for design eller vidd lager T-skjorter eller krus gjennom selskaper som Teespring. Andre lager kalendere, tidsskrifter og e-bøker som dekker publikumets behov, eller oppfinner noe helt nytt!

4. Frilansarbeid

Bruk blogg, bilder og gjesteposter for å bygge porteføljen. Når du har erfaring under beltet, kan du begynne å skrive for andre for lønn, markedsføring på sosiale medier eller selge bilder til lagerhus. Mange bloggere blir også virtuelle assistenter eller nettdesignere.

5. Undervisningskurs

Hvis du har en spesifikk ferdighet, kan du lære den med videoer, ebøker og / eller en støttegruppe, eller bruk en plattform som lærevillig å lage et kurs.

6. Direkte salg

Mange påvirkere benytter seg av disse ferdige forretningsmulighetene hvis produktet direkte betjener deres målgruppe. Et proteinpulvermerke kan for eksempel fungere bra på en treningsblogg.

7. Coaching

Mange bloggere utvikler kompetanse eller blir sertifisert på et felt og konverterer bloggene sine til en coachingvirksomhet.

Som du kan se, kan mammabloggen din være mer enn bare et sted å dele tankene dine om foreldreskap. Det kan være grunnlaget for en blomstrende karriere – og ikke bare som forfatter! Blogging gir en rekke gründer-, frilans- og andre muligheter hvis du tar deg tid til å planlegge det akkurat som en bedrift.

Mest populære mammabloggere

Her er noen av mine personlige favoritter og hvordan de tjener inntektene:

1. Brandi Jeter 

Brandi Jeter – Mamma vet det hele

Brandi Jeter fra Mama vet det alt om overgang fra en enslig mammaforelder til en gift mor til en nyfødt og voksende datter. Hun er også bloggtrener, driver et bloggsamfunn og har skrevet flere e-bøker og bøker.

2. Vera Sweeney og Audrey McClelland

Vera Sweeney – Lady And The Blog
Audrey McClelland – MomGenerations

Vera Sweeney og Audrey McClelland startet med sine egne blogger for mer enn ti år siden. De ble forretningspartnere og administrerer nå Permission to Hustle, som hjelper folk å trives ved å finne en balanse mellom arbeid og liv. Vera og Audrey jobber fremdeles med mange store navnemerker, vert for arrangementer, underviser på konferanser og mye mer!

3. Amiyrah Martin

Amiyrah Martin – 4 hatter & nøysom

Amiyrah Martin på 4 hatter & Frugal skriver om å glede seg over familielivet på et budsjett, men det er bare toppen av isfjellet. Hun deler hvordan hun skal slippe unna gjeld og trives med et stramt budsjett. Hun er en så stor Star Wars-fan at hun har dekket mange begivenheter med rød teppe og til og med spilte en Star Wars-annonse for Target.

4. Leah Segedie

Leah Segedie – Mamavation

Leah Segedie fra Mamavation.com er en aktivistblogger som begynte med å dele hemmelighetene sine til å miste 100 kilo og hjelpe mødre med å komme i form. I dag jobber hun i den organiske bevegelsen og konsulterer matselskaper og lovgivere med store navn for å holde barna våre trygge.

Er mammablogger fortsatt aktuelle i dag?

Det har vært mye snakk om hvorvidt blogger fortsatt er aktuelle eller ikke. De er bare arten av blogging har endret seg. Folk løper ikke til mammablogger for å høre det siste om hvordan noen oppdrar barnet sitt. I stedet søker de verdifullt innhold og nye synspunkter som hjelper dem å forbedre sin egen situasjon. Det betyr at bloggen din må være full av fordelaktig, unikt innhold optimalisert bare for målgruppen din.

For eksempel er bloggen min rettet mot mødre som oppdrar autistiske barn og gir helhetlige strategier for å hjelpe barna deres – og dem selv – å trives.

Hvis du gir unikt, spesialbygget innhold for et bestemt publikum, har du en god sjanse til å tjene penger på bloggen din enten direkte fra blogging eller fra en ledsagerbedrift.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map