Hur man startar en mamma-blogg med WordPress (och växer till ett blomstrande företag)

Om du vill starta en mamma-blogg, har du kommit till rätt ställe! Jag är Gina Badalaty av Embracing Imperfect och jag har varit mamma-bloggare sedan 2002. Medan min blogg har gått igenom många faser, är jag nu en betald professionell bloggare för en drömklient, tack vare min års erfarenhet.


I den här artikeln kommer jag att dela rätt sätt att skapa en blogg för att hjälpa dig att växa framgångsrik blogg och företag!

Det här är min blogg – Omfamna imperfekt

Hur mycket gör mamma bloggare?

Om du söker “hur mycket tjänar bloggare” ser du berättelser om dem som tar in $ 40 000 till över $ 1 000 000 per månad. Dessa bloggare har utnyttjat sina egna berättelser för att locka rätt målgrupp, med fokus på populära ämnen som skuldminskning snarare än att driva en mamma-blogg. Men om du inte vill arbeta 80+ timmar i veckan för att få det så stort kan du tjäna en anständig inkomst genom att strategiskt planera din blogg som ett företag.

Vad du kan tjäna på din blogg varierar. Tidigare i år blev jag förvånad över att få högvinsterkontroller från ett gammalt inlägg på giftfria köksredskap som hade anslutna länkar. Det är svårt att garantera att ett inlägg kommer att bli viralt, men min sökmotoroptimering (SEO) på det inlägget gjorde det möjligt att träffa nummer 1 på Google.

Även utan virala inlägg kan en liten blogg få regelbundna inkomster. Jag bloggar bara deltid men har tagit upp till 12 000 dollar per år i anslutna och sponsrade inlägg med min lilla publik. Nyckeln är att utveckla en nisch för att nå min målgrupp.

Blogginlägg är dock inte det enda sättet att tjäna pengar på din blogg. Min blogg har hjälpt till att starta min skrivkarriär inom föräldraskap och hälso nischer. Genom att utveckla relationer med andra mammabloggar under åren har jag inte haft problem med att hitta ett stabilt arbete när jag behöver det.

Ställa in en mamma-blogg och förvandla det till ett företag

Oavsett vart du vill åka, din blogg kan du komma dit. Nyckeln är strategisk planering i förväg för att starta på din bästa fot så att du kan hamna dit dina drömmar tar dig.

Hur kommer du igång på din blogg? Låt oss gräva in.

Steg för att skapa en mammablogg

 • Steg # 1: Förbered dig innan du börjar
 • Steg 2: Ställ in din mamma blogg korrekt
 • Steg 3: Förvandla din blogg till ett företag
 • Tjäna pengar på en mamma-blogg
 • Exempel på mamma-bloggar
 • Är bloggar fortfarande en sak?

Rekommenderade verktyg

Offentliggörande: BuildThis.io erhåller remissavgifter från verktyg som listas på denna webbplats. Men yttrandena är baserade på vår erfarenhet och inte hur mycket de betalar. Vi fokuserar på att hjälpa småföretag och individer att bygga webbplatser som företag. Vänligen stödja vårt arbete och lära dig mer om vår intäkter.

1. Förbered dig för lanseringen: Varumärke, publik, innehåll

Innan du börjar din mamma blogg

För att skapa grunden för att skapa en blogg som lockar besökare behöver du tre kritiska faktorer:

 1. Ett tilltalande varumärke
 2. Ett sätt att rikta in sig på din publik
 3. Innehåll som är på varumärket och tilltalar ditt mål

Du kanske trodde att jag skulle säga “webbhotell” eller “domännamn”, men om du vill ha en blomstrande karriär lanserad genom din blogg, måste du närma dig det som ett företag och det innebär att bygga en fast grund först.

Bygg ditt varumärke

För att bygga ditt varumärke måste du göra lite kritiskt introspektivt arbete. Detta börjar med att lära dig “varför.” Simon Sinek, författare till den mest sålda “Börja med varför,”Skriver,

Folk köper inte VAD du gör, de köper VARFÖR du gör det.

Att upptäcka ditt “varför” hjälper dig att fokusera på att skapa kraftfullt innehåll och bygga ett framgångsrikt företag kring det.

Det är dags att ta fram papper och penna och fråga dig själv varför du vill skriva en blogg. För att gräva riktigt djupt måste du ställa frågan “varför” till vart och ett av dina svar minst fem gånger. Till exempel använde jag nyligen den här processen för att omklassificera. Mitt inledande uttalande var: ”Jag vill blogga för att hjälpa mammor att växa upp autistiska barn med allvarliga utmaningar. Därifrån frågade jag ”varför” för vart och ett av mina svar tills jag kom till, ”att visa att våra barn kan leva ett målmedvetet och glatt liv och göra världen till ett bättre ställe.”

Det fina med denna övning är att du ofta kommer att upptäcka att ditt “varför” hjälper andra människor, men du bör också ta ett lite mer självisk dyk i ditt varför. Vad kommer att motivera dig varje dag att gå igenom de utmanande delarna av att driva ett framgångsrikt bloggföretag? Du kanske vill frigöra inkomst för att betala av skuld. Du kanske är intresserad av att skapa en författarwebbplats för att skapa en plattform för den boken du skriver. Eller kanske du vill tjäna tillräckligt för att köpa ett vackert strandhem.

Använd denna “varför” -övning för att drömma stort så att du kan driva igenom utmaningar för att bli en bloggare i världsklass med ett företag som hjälper andra medan du uppfyller dina drömmar.

Hitta din perfekta besökare

När du väl har ditt “varför” kan du nu fokusera på att hitta din perfekta besökare. I det här steget upptäcker du vem hon är och vad hon behöver. Några grundläggande demografier att tänka på inkluderar:

 • Ålder
 • Antal barn / pojkar eller flickor
 • Inkomster / utbildningsnivå
 • Arbetande professionell, stanna hemma mamma, entreprenör?
 • Var bor hon: stad, land, förorter?
 • Husägare, lägenhetsboende?
 • Husdjursägare? Bilägare?
 • Troende, ateist, agnostiker?
 • Särskild nisch: crunchy mamma, vill vara fit, barn med speciella behov, fotbollsmamma, adoptivbarn osv.

Min målgrupp inkluderar mammor som väcker upp tonåringar och tonåringar med allvarlig autism och relaterade funktionshinder. De behöver hälsosamma lösningar för sina barn och ett sätt att förhindra utbrändhet.

Personen i ditt sinne kan vara du men du måste skapa en “avatar” som inte är du. Det kommer att göra det lättare att skapa innehåll baserat på hennes behov, vilket inte kommer att förändras även om du gör det. Det är också lättare att skriva dina inlägg till den personen.

Planera ditt innehåll med publikundersökningar

När du har tagit lite tid att förstå din idealläsare är nästa steg att undersöka hennes behov. Din blogg bör ge värdefull information för avataren du skapade, vilket kan leda till intäktsmöjligheter för dig. Du upptäcker detta genom att undersöka hennes smärta och nöje poäng.

Du kan använda Google men ett mycket mer effektivt sätt att undersöka är genom att intervjua din målgrupp. Detta har verkligen hjälpt till att fokusera min blogg. Skriv bara fem öppna frågor om din avatars behov. En av mina frågor var: “När det gäller att hjälpa ditt autistiska barn, vilka lösningar hjälpte?”

Din intervju bör bara ta 15-20 minuter. Du kan göra det via e-post, telefon, Skype – oavsett var din vän är bekväm. Det är bäst att fråga människor som känner och litar på dig. Jag skulle vara försiktig om du vill intervjua personer från alla Facebook-grupper du är i – du behöver först tillstånd.

Denna forskning hjälper dig att komma till hjärtat av vilka problem din publik står inför så att du kan brainstorma innehåll som löser dem. Till exempel avslöjade mina intervjuer att autistiska barn trivs med viktade lösningar. Här är ett exempel på en titel jag skrev baserad på forskning: “Viktade filtar för autism: Vår erfarenhet av Sonna Zona.”Som ni ser är den här artikeln inte bara torr forskning utan ett personligt sätt att dela information och rekommendera ett verktyg jag använde för att lösa ett vanligt problem.

När du planerar ditt innehåll kan du tänka på vad du personligen kan tillhandahålla (produkter, tjänster, medlemskap etc.) för att hjälpa din avatar att minska dessa smärtpunkter och öka lyckan.

Tänk “stor bild” också. Om jag till exempel skriver 10 inlägg avsedda för detta ämne kan jag skapa en e-bok från de inlägg som jag kan sälja till läsare och framtidsutsikter. Du behöver inte en lång lista med ämnen. Bara 5-10 idéer att börja med 2-3 artikel ämnen fyllda med personliga, unika och / eller expertråd.

Design och bilder

Det är inte viktigt att ha en logotyp eller anpassad design i detta skede. Använd en attraktiv mall från WordPress som passar din bloggs tema, till exempel en med en webbdesign för författare som är mammor. En färgpalett kan göra ditt märke mer kännbart när du går framåt, men en dag kanske du vill ändra ditt utseende eller lägga ut din webbplatsutveckling.

För att skapa bilder för inlägg och delningar är Canva ett lättanvänt verktyg som hjälper dig att skapa lämpliga bilder för din blogg och olika former av sociala medier.
När du lägger till bilder bör alla ha en beskrivande “alternativ text” (alias “alt tag”) för synskadade. Alt-taggar hjälper också SEO så se till att skapa en titel som matchar ditt SEO-nyckelord.

Gör dig bekväm med din smarttelefonkamera för att skapa intressanta bilder att dela. Du kan också använda professionella bilder. Royalty-fria bilder är tillgängliga för låga till några kostnad till ansedda stock resurser som DepositPhotos.com eller Pexels.com.

Kolla in denna lista med 30 gratis bildresurser från webbhotellhemlighet avslöjad. Använd ALDRIG en bild som du hittar på Google för din blogg; dessa är skyddade av upphovsrätt.

Ställa in gränser för din bloggs innehåll

Du bör nu bestämma vilken typ av gränser du ska ställa in när du skriver eller delar om dina barn, din make och andra nära och kära – inklusive bilder. Till exempel bloggar jag aldrig om min familj på något annat sätt än på ett bra och positivt sätt och jag ser till att alla foton på mina barn är mycket ovanför brädet (inga “baddräkt” -bilder).

Vilka känsliga ämnen undviker du eller behöver rensa med familjemedlemmar? Sjukdom, ekonomi, förlust av jobb och romantik kan vara rörande ämnen så var försiktig med vad du avslöjar för läsarna. Även om ditt företag tar fart är det också klokt att hålla din telefon, adress och eventuellt till och med grannskap hemlig.

2. Ställa in din mamma blogg

Det finns ett antal alternativ att tänka på när du väljer att ställa in din blogg, till exempel din budget.

Var du ska börja: Hosting och grundläggande funktioner

Börja med att tänka på din bloggs domännamn. När jag renoverade min mamma blogg, det tog några månader av brainstorming att komma med märket “Embracing Imperfect.” Tänk på ett namn som omsluter din nisch, din personlighet och din publiks behov.

Därefter behöver du en tjänst för att vara värd för din blogg.

Det finns några stora nackdelar om du vill ha en “gratis” blogg. Att använda en “gjort för dig” -tjänst som Wix eller Weebly kan faktiskt vara dyrare än du kanske tror. Du kommer att vara mycket begränsad vad du kan göra med din blogg. I Wix, till exempel, kommer din publik att bli föremål för annonser och ditt domännamn kommer att inkludera deras namn i det.

Det bästa webbhotellet för författare, bussar, framtida företagare och alla andra som vill ha en mammablogg är ett självhostigt alternativ med WordPress.

A2 Hosting-hemsida (klicka för att besöka)

Du kan använda prisvärda värdtjänster av hög kvalitet som A2 Hosting, InMotion Hosting eller SiteGround. Dessa pålitliga leverantörer kostar så låga som $ 4- $ 7 / månad och erbjuder några av de bästa webbhotell för författare och bloggare. De kan hjälpa dig att ställa in ditt domännamn också för cirka 15-20 $ per år.

Valde ett märke som innehåller “SSL-certifikat”. Detta är ett säkerhetscertifikat som krävs för säkerhet och SEO. Din domän ser ut så här: “https://www.yourdomain.com” istället för “http: //”. Be din webbhotell om det här alternativet.

WordPress-redaktören

När din värd har ställt in din WordPress-databas och blogg, gå till “prov” -posten som tillhandahålls och börja skriva. Kolla in dessa webbplatser för bra tutorials:

En av de fantastiska sakerna med WordPress är att det finns det tusentals plugins som hjälper dig att driva din blogg. Det här är verktyg som du installerar via Plugin-menyn som hjälper dig att underhålla och köra olika funktioner. När du växer, vill du lägga till mer men ta hand. För många plugins kan bromsa din blogg. Dessa verktyg måste också uppdateras då och då.

Exempel på plugin-sida på WordPress-backend.

När du skriver ditt första inlägg, under menyn “Ny”, har du två huvudalternativ: “Inlägg” eller “Sida.” De är likadana men fungerar annorlunda. Inlägg är för vanliga blogginlägg som kan uppdateras, ändras och uppdateras efter behov. Dina läsare kan prenumerera på dem. Sidor är statiska inlägg som sällan ändras, till exempel din “Om” -sida, ett mediakit, din etiska kod osv.

Så här ser WordPress-redaktören ut:

Tips för att skriva utmärkta inlägg

Nu är det dags att starta ditt första inlägg. Se till att “röst” för ditt inlägg är tillgängligt, autentiskt och kunnigt samtidigt som det är lämpligt för din målgrupp och nisch. Välj kvalitet över kvantitet. En auktoritativ 2000-ord inlägg är bättre än fyra 500-ord inlägg.

Se också till att dina ämnen har en gemensam tråd. Om din blogg är tätt nischade kommer alla dina inlägg att relatera, men om inte, försök att hitta ett tema att relatera allt tillbaka till så att du kan länka relaterade inlägg i din blogg. Detta hjälper också dina SEO-ansträngningar.

Varje inlägg bör tilldelas en “kategori” och en “tagg.” (Se höger sida av redaktörsbilden ovan.) Kategorier är korta, gå till ämnen som du regelbundet täcker. Du bör begränsa dem till högst 6, men 3 eller 4 är ännu bättre. Mitt är föräldraskap, autism och icke-toxiskt levande. Allt annat kommer att vara en underkategori eller behandlas i det ämnet.

Till exempel diskuterar jag vanligtvis min tro på mina föräldresposter. Kategorier är också standardrubriker i WordPress.

Exempel: Använd postkategorier som din bloggnavigeringsmeny.

Taggar är ämnen som du täcker mindre ofta. Dessa kan vara längre och mer sökordsfokuserade. På min blogg är “autism” en kategori, medan “autismlösningar” är en tagg. Du vill inte ha en unik tagg för varje inlägg utan vanliga ämnen som du arbetar med.

Slutligen, när du skriver, håll dina stycken korta (3-4 meningar) och väv in relevanta bilder genomgående. Detta sätt att “chunkna” dina data gör det lättare för läsarna att skanna. Använd också kollpunkterna när det är vettigt.

Juridiska frågor

Det finns några juridiska frågor du vill tänka på när du skriver din blogg. Dessa kommer att hålla dig säker när du går framåt:

 • Vattenmärke dina bilder – Oavsett om det är personliga foton eller grafik du skapar, är en enkel vattenstämpel ett snabbt och enkelt sätt att skydda dina bilder. Lära sig hur man gör detta i Canva.
 • Var GDPR-kompatibel – Det här är en lag som gäller alla som prenumererar på din blogg från Europeiska unionen. Lär dig hur du ställer in detta på 10 minuter kl Blogga din passion.
 • Håll din blogg säker – Du behöver ett spamfilter, säkerhet och ett sätt att säkerhetskopiera din blogg. Dessa behandlas i länken “18 saker” ovan.
 • Plagier aldrig innehåll  – Om du vill citera någons blogg är det bra etikett att fråga först och alltid kreditera dem!

3. Bygg din mamma blogg till ett företag

Nu har du redan gjort mycket av det arbete som krävs för att ge din blogg den bästa chansen att bli ett lönsamt företag. Därefter passar vi alla bitar ihop så att du kan tjäna en stadig inkomst.

Bygg din publik

Hur lockar du din målgrupp? Det finns flera verktyg till ditt förfogande som varje bloggare ska använda för att växa sin publik:

Sökmotoroptimering

Överst på listan finns optimering av sökmotorer. Varje inlägg du skriver bör ha ett unikt nyckelord, det vill säga en fras som människor söker efter. Du kan ha en fras i åtanke men du måste ta reda på om människor söker efter den. Gratis verktyg som kan hjälpa dig att upptäcka detta inkluderar Googles nyckelplanerare (du måste ställa in ett Google-konto), Ubersuggest, eller KW Finder (begränsat till några få per dag).

Googles nyckelplanerare.

När du hittat en fras, sök på Google efter relaterade frågor som folk har om ämnet och lägg till dessa till ditt inlägg också. Se till att du använder rubriktaggar (H1, H2) för att lägga till titlar som innehåller ditt sökord och placera det i posttiteln. Upprepa ditt sökord och varianter av det i ditt inlägg, men se till att skrivningen fortfarande är ljud. Använd Yoast-plugin för råd om hur du får de bästa SEO-resultaten.

Se till att ditt inlägg länkar till:

 1.  Autoritativa källor, till exempel, statistik från Världshälsoorganisationen.
 2. Andra inlägg som du har skrivit om ämnet i första stycket.

Vad som gör för bra sökordsrankning i Google förändras då och då. För en aktuell granskning av hur du rankar bra i Google, läs detta Rapportera från Backlinko varje år. Det är viktigt att du också använder dina sökord i sociala medier, särskilt när du delar inlägg!

Sociala media

Jag rekommenderar att du bara väljer en eller två sociala medier att fokusera på. För mig är det Facebook och Instagram. När du är på sociala medier, ta varje tillfälle att lära, experimentera och prova nya saker. Var ditt naturliga jag och anpassa dig till ditt märke så autentiskt som möjligt.

Det är jag på Facebook!

Installera ett plugin på WordPress som gör att dina läsare kan dela inlägg med de flesta av de populära sociala plattformarna, även om du inte är med på dem. Du kan använda ett plugin som Lätt social delning eller Social snap som hjälper dig att ansluta till olika nätverk.

Slutligen, var försiktig med vad du delar och hur du uttrycker saker. Det är lätt att misstolkas och svartlistas i dagens klimat. Var ärlig och äkta, men respektfull framför allt.

E-post nyhetsbrev

Ett vanligt nyhetsbrev via e-post hjälper dig att hålla kontakten med din publik, göra tillkännagivanden, erbjuda fler tips och mer. Du kan använda en e-postmarknadsföringstjänst som MailChimp eller Mailerlite att börja.

Exempel: Omfamna Imperfect MailChimp-konto.

Ditt nyhetsbrev behöver inte vara snyggt, bara användbar information som du skickar din publik regelbundet (dvs. varannan vecka). För att få folk på din e-postlista, skapa en värdefull gratis artikel, ett sådant tipsark med (“Topp 10 tips för nya föräldrar”) och marknadsföra det på sociala medier.

Videohändelser

Förr eller senare behöver nästan varje bloggare få video. Dina alternativ här är obegränsade, från en kort Instagram-berättelse till 60-minutersevenemang på Facebook Live till valfri längd på din egen YouTube-kanal. Det är bra praxis att bli bekväm inför kameran och det kommer att hjälpa till att fastställa din myndighet.

Exempel: En av mina FB live-sessioner.

Du kan kolla in en av mina  Facebook bor om hur du kan uppnå dina mål.

Upprättande av myndighet

Du måste bli en myndighet i din nisch för att driva trafik. Hur kan du göra det förutom sociala medier? Ett viktigt sätt är att bygga verkliga relationer med människor i relaterade nischer. Du kan göra detta på flera sätt:

 •  Gäst inlägg bloggning – Pitch högtrafik bloggar i din nisch som matchar tonen i din blogg. Granska riktlinjerna för inlämning och titta väl på deras gästposter. Nyckeln till att driva trafik är att säkerställa att du har en länk inuti gästposten till en relevant post om du tillåter det.
 • Bloggarkonferenser – Att delta i bloggarkonferenser hjälper dig att nätverka med bloggare och varumärken, plus att du lär dig uppdaterade bloggfärdigheter och praxis.
 • Tänk lokalt – Titta på lokala arenor som matchar din expertis, till exempel offentliga TV-nätverk, radiostationer, podcast och evenemang som du kan marknadsföra när du deltar i.
 • Gå med på Facebook-grupper som ägnas åt din nisch – Det är oförskämt att marknadsföra din blogg i grupper men du kan dela det du vet och etablera dig själv som en myndighet. Följ eller vän människor du vill bygga verkliga vänskap med.

Tjäna pengar på idéer för din mammablogg

Framgångsrika bloggare säger att du borde ha 7 inkomstströmmar. Med en blogg kan det vara lika enkelt som dessa vanliga inkomstvägar för bloggare:

1. Sponsring

Varumärken betalar bloggare för att marknadsföra och publicera inlägg, sociala aktier och mer. Vissa köper till och med recept eller foton från skickliga bloggare. De flesta bloggare börjar med att granska produkter gratis när de bygger sin portfölj och många arbetar med ett influencer-nätverk, t.ex. Kollektiv förspänning, när de är stora nog.

2. Affiliate Marketing

När du går med i ett affiliate-program tjänar du intäkter för allt du säljer via dina affiliate-länkar. Amazon.com är en av de mest igenkännliga och enklaste. För större bloggare, nätverk som ShareASale och MediaVine skapa lukrativa passiva inkomster för bloggare.

3. Skapa produkter som ska säljas

Bloggare som har ett öga för design eller vidd skapar T-shirts eller muggar genom företag som Teespring. Andra skapar kalendrar, tidskrifter och e-böcker som tillgodoser deras publiks behov eller uppfinner något helt nytt!

4. Frilansarbete

Använd din blogg, foton och gästposter för att bygga din portfölj. När du har erfarenhet under bältet kan du börja skriva för andra för lön, marknadsföring på sociala medier eller sälja foton till lagerhus. Många bloggare blir också virtuella assistenter eller webbdesigners.

5. Undervisningskurser

Om du har en specifik färdighet kan du lära den med videor, e-böcker och / eller en supportgrupp eller använda en plattform som Läraktig att skapa en kurs.

6. Direktförsäljning

Många påverkare utnyttjar dessa färdiga affärsmöjligheter om produkten direkt tjänar sin målgrupp. Ett proteinpulvermärke kan till exempel fungera bra på en fitnessblogg.

7. Coaching

Många bloggare utvecklar expertis eller blir certifierade inom ett område och konverterar sina bloggar till en coachingverksamhet.

Som du kan se kan din mamma blogg vara mer än bara en plats att dela dina tankar om föräldraskap. Det kan vara grunden för en blomstrande karriär – och inte bara som författare! Bloggning ger en mängd olika företagande, frilansande och andra möjligheter om du tar dig tid och omsorg att planera det precis som ett företag.

Mest populära mamma bloggare

Här är några av mina personliga favoriter och hur de tjänar sina inkomster:

1. Brandi Jeter 

Brandi Jeter – Mamma vet allt

Brandi Jeter från Mama Knows It All skriver om övergången från en ensamstående förälder till en gift mamma till en nyfödd och växande dotter. Hon är också bloggtränare, driver en blogggemenskap och har skrivit flera e-böcker och böcker.

2. Vera Sweeney och Audrey McClelland

Vera Sweeney – Lady And The Blog
Audrey McClelland – MomGenerations

Vera Sweeney och Audrey McClelland började med sina egna bloggar för mer än ett decennium sedan. De blev affärspartners och hanterar nu Permission to Hustle, vilket hjälper människor att frodas genom att hitta en balans mellan arbete och liv. Vera och Audrey arbetar fortfarande med många stora namnmärken, värdevenemang, undervisar vid konferenser och så mycket mer!

3. Amiyrah Martin

Amiyrah Martin – 4 hattar & Sparsam

Amiyrah Martin av 4 hattar & Frugal skriver om att njuta av familjelivet på en budget, men det är bara toppen av isberget. Hon delar hur man kan undvika skuld och trivas med en stram budget. Hon är ett så stort Star Wars-fan att hon har täckt många evenemang med röda mattor och till och med spelat en Star Wars-annons för Target.

4. Leah Segedie

Leah Segedie – Mamavation

Leah Segedie från Mamavation.com är en aktivistblogger som började med att dela sina hemligheter till att förlora 100 kilo och hjälpa mammor att komma i form. Idag arbetar hon i den organiska livsrörelsen och konsulterar stora livsmedelsföretag och lagstiftare för att hålla våra barns mat trygg.

Är mamma-bloggar fortfarande relevanta idag?

Det har varit mycket prat om huruvida bloggar fortfarande är relevanta eller inte. De är men arten av bloggning har förändrats. Folk springer inte till mamma-bloggar för att höra det senaste om hur någon tar upp sitt barn. Istället söker de värdefullt innehåll och nya synpunkter som hjälper dem att förbättra sin egen situation. Det betyder att din blogg måste vara full av fördelaktigt, unikt innehåll optimerat bara för din målgrupp.

Till exempel är min blogg inriktad på mammor som odlar autistiska barn och erbjuder holistiska strategier för att hjälpa sina barn – och sig själva – trivas.

Om du tillhandahåller unikt, specialbyggt innehåll för en viss publik har du en god chans att tjäna pengar på din blogg, antingen direkt från bloggning eller från en följeslagare..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map