Top 5 bedste Ahrefs-alternativer i 2020 til Link Building

27

Hvem kan ikke lide at dominere målnøgleord på den første side af søgemaskiner?


Der er mere end 200 faktorer som Google bruger til at rangere websteder og to af dem har størst indflydelse. Den første er indhold, og sekunderne er backlinks. Du kan oprette dræbende indhold, der giver brugerne høj værdi, men hvordan man analyserer eller finder konkurrentens backlinks?

Ahrefs er et af de bedste værktøjer til at analysere konkurrerende backlink-profiler, såvel som det kan bruges til at overvåge ethvert websteds backlinks. Men det er lidt dyrt, som opfordrer de fleste af brugerne til at se efter ahrefs-alternativer. Hvis du er i SEO-området i lang tid, ved du måske, at alle de bedste SEO-værktøjer tilbyder ganske lignende priser som Ahrefs.

Så her er nogle grunde til at se efter ahrefs alternativer:

 • Gratis plan er ikke længere tilgængelig
 • Det er et dyrt værktøj
 • Deres nøgleordsproblemer er ikke nøjagtige, som det burde være
 • Mangel på Google Chrome-udvidelse

5 bedste Ahrefs-alternativer til analyse og opbygning af backlinks

1. SEMRush

SEMRush bedste alternativ til ahref

Først kan du forveksle med at se SEMrush-grænsefladen på grund af funktioner overalt på instrumentbrættet. Men i virkeligheden er programmet let at bruge. Dette er ikke kun et SEO-værktøj men inkluderer en klynge af nyttige ting inklusive

 • Backlink-analyse
 • Rangsporing
 • Annoncering planlægning
 • Trafikanalyse og meget mere …

Det er en alt-i-én-løsning til digital marketing og hælde de konkurrencedygtige data, som gør det til et godt ahrefs-alternativ.

Med Semrush er det meget simpelt at få dybdegående data om konkurrentens websted. Det behøver du bare indtast dit konkurrent domæne navn, og så vises det imperativ statistik som

 • organiske nøgleord og deres placering i Google
 • backlink-profil med ankre
 • top rangerede nøgleord.

Efter at have tilføjet konkurrentwebstedet skal du bare gå over til organiske søgepositioner fra sidebjælken. Nu vil du se nøgleord sammen med søgevolumen og placering i søgemaskinen. SemRush indskrænker også søgeord vanskeligheder af hvert nøgleord. På denne måde kan du bruge Semrush bedst muligt og få fat i de værdifulde nøgleord.

Den beskriver også, hvad der er de seneste bevægelser for dine konkurrerende nøgleord i søgemaskiner. Og ved at sætte et enkelt konkurrent-domænenavn Semrush liste de øvrige potentielle konkurrenter og dermed hjælpe dig med at designe mere kompetente SEO-strategier.

En anden markant funktion, som er meget nyttig, hvis du kender til din målgruppe, er valg af placering. Værktøjet understøtter mere end 100 placeringer. Hvis du nu vælger USA, vil den gennemgå og kun vise oplysninger om det amerikanske publikum. Efter at have fået oplysningerne skal du bare tilføje dit projekt i SEO-revision, dette vil hjælpe med at forbedre SEO på siden.

SEMrush kan hjælpe dig med at planlægge PPC. Med dette kun ét værktøj kan du udføre reklameforskning og analysere konkurrerende annoncestrategier. Deres PPC-søgeordsværktøj hjælper dig meget med at skitsere AdWords-kampagnen. Sammen med displayannoncer kan du holde øje med konkurrentens videoannoncer og planlægge dine egne.

For nylig introducerede de nøgleord magisk værktøj som er kombinationen af ​​flere integrerede forskningsværktøjer og giver meget omfattende detaljer. Se her på skærmbilledet.

Semrush nøgleord magisk værktøj

Desværre er både ahrefs og Semrush ikke software, som alle har råd til. Men i modsætning til ahrefs tilbyder Semrush en gratis konto der giver op til 10 forespørgsler pr. dag. Desuden kan du også få 14-dages prøvekonto. På den anden side leverer ahrefs ikke gratis konto og for en prøvekonto, kræver de betalingsoplysninger.

Semrush er et af de store værktøjer, og hvis du har råd, skal du bruge det. Men hvis du bare er en begynderblogger, har du muligvis ikke brug for dette og kan stole på deres gratis konto. Samlet set er SEMrush et fantastisk værktøj med mange funktioner, der præsenterer rapporter i forskellige formater og helt sikkert værd at din hver krone.

Besøg SemRush

2. SEO Power Suite

SEO powersuite alt-i-ett-alternativ til ahref

SEO Power Suite tilbyder en softwarebaseret program i stedet for online webværktøjet. For at bruge deres tjenester skal du downloade deres software på din lokale computer og derefter installere den. Det er tilgængeligt for Windows, Mac og Linux. SEO Power Suite er tillid til mere end 500 000 brugere.

De tilbyder 4 fantastiske værktøjer, som er

 • Rank Tracker
 • SEO SpyGlass
 • Webstedsrevisor
 • Linkassistent.

Rank Tracker hjælper brugeren med at overvåge position i Google, Bing, Yahoo og mere end 327 søgemaskiner. Bare tilføj webstedets adresse og tilslut derefter din Google Analytics- eller Adwords-konto. Det vil begynde at analysere.

Den gode ting, at du kan tilføje yderligere 10 websteder sammen med dit websted, som kan være dine konkurrenter til at estimere fremskridtsforskellene. Med et enkelt klik kan du få de seneste rangeringsresultater eller bare indstille den til Auto-pilot for at spore placering.

Værktøjet kan spore rangeringen på et bestemt sted. Rang tracker kan være et meget nyttigt værktøj til at grave det rentable & værdifulde nøgleord til din kampagne som den består af 16 forskellige forslagværktøjer såsom Google Nøgleordsplanlægger, søgeordsopdagelsesværktøj og SEMRush osv. Dette gør det til et fantastisk værktøj til at undersøge nøgleord og dermed det bedste alternativ til ahrefs. Desuden kan du eksportere tilpassede rapporter med grafik.

Nøgleordets forskning og analyse indeholder alle de vigtige oplysninger, der ligner

 • relaterede søgeord
 • søgevolumen
 • placering vanskeligheder
 • antallet af konkurrerende steder osv.

SEO SpyGlass er det mest bemærkelsesværdige og et af vores yndlingsværktøjer i SEO Power Suite. Når du har tilføjet webstedet i SEO SpyGlass, vil det vise et resumé af det samlede antal backlinks og domæner, hvor linkene kommer fra. Det angiver også mængden af ​​unikke IP’er.

Seo power suite SpyGlass-værktøjsstatistikker

Detaljerne, der præsenteres af SpyGlass, gør SEO Power Suite til det perfekte værktøj i branchen. Dens algoritme giver dig en detaljeret indsigt i de nyeste backlinks med følg og nofollow tags. Ved at flytte til forskellige faner kan du få detaljer om backlinks fra hjemmesiden, backlinks trafik og Link masserisiko osv. Der er også indsigt om at knytte domæner og ankre. Så med disse dybtgående og afgørende detaljer, kan du oprette en passende linkbuilding-strategi.

Det Webstedsrevisorværktøj kan tjekke dine sider helbred. Det finder ud af

 • ødelagte links
 • HTML-koder
 • titler
 • beskrivelser og interne links.

Desuden kan det generere venligt Sitemap og overvåger effektiviteten af ​​dine sociale profiler.

Power Suite’s værktøj til linkhjælp kan finde linkbygningsmuligheder. Links er givet med forskellige målinger som forankringer og kvalitetsfaktor. Det kan hjælpe dig med at finde de autoritative websteder med links til dine konkurrenter. På denne måde kan du også henvende dig til dem. Også det overvåger dine backlinks og kan fortælle dig, om det er sådan leverer en vis værdi til dit websted eller ej. Linkhjælpeværktøj tjener et pænt og rent interface til e-mail-tjenester.

Så når det kommer til prisfastsættelse, kan SEO-magt gøre et alvorligt hul i lommerne for budgetbevidste bloggere og virksomhedsejere. Den professionelle plan kommer i $ 499, mens Enterprise plan koster $ 1199. Den største forskel mellem disse to planer er, at Professionel plan ikke kan tillade eksport af nogle rapporter til klienter.

Alt i alt kan værktøjet være dyrt for dig, men det er et fremragende alt-i-et-valg til linkbygning, backlinks-analyse og research. Du skal prøve det.

Besøg SEO PowerSuite

3. Serpstat

serpstates hjemmeside

Serpstat er en alt-i-en SEO-platform, der består af 5 værktøjer:

 • Rangsporing
 • Søgeord forskning
 • Konkurrencedygtig analyse
 • Webstedsrevision
 • Backlink-analyse

I forhold til backlink-analyse, Serpstat analyserer din backlink-profil, overvåger nye og mistede backlinks, viser dine ankre og måler linkets autoritet. Desuden undersøger den konkurrerende backlinks. Med denne funktion kan du finde ud af, hvilke sider og sider der linker til dine konkurrenter, estimere deres linkbygningsstrategi og få nogle ideer eller websteder til din egen strategi.

serpstate instrumentbræt

Det har også en bred vifte af funktioner, der hjælper dig med at få mest muligt ud af søgeord forskning svarende til Ahrefs. Ud over et almindeligt valg af søgeord tilbyder det:

 • Relaterede søgeord: Denne funktion giver dig en enorm liste over nøgleord, der er semantisk relateret til dit primære nøgleord (LSI-nøgleord). Det hjælper dig med at udvide din nøgleordsliste med synonymer, forskellige variationer af sætninger for at optimere en side til flere søgeord og få dit indhold til at se mere naturligt ud.
 • Søg forslag: Når du begynder at indtaste din forespørgsel i Google-søgningen, foreslår Google almindelige søgeord, som folk søger på Google. Serpstat samler alle disse langhale nøgleord til dig.
 • Spørgsmål: Disse er søgeforslag i den interrogative form.
 • Nøgleordssvanskelighed: Denne beregning viser, hvor konkurrencedygtigt søgeordet er. Med disse oplysninger kan du forstå, om KW er værd at bruge penge og tid.
 • Søgeordets formål: Værktøjet viser, hvilke specielle elementer der vises til din forespørgsel (kort, svarboks, shopping osv.) Det kan hjælpe dig med at finde rigtige KW’er til at blive vist der.
 • Søgeordsklynge: Clustering grupperer nøgleord efter mening og relevans. Denne hjælper med at optimere en side til flere forespørgsler og give mening af en enorm søgeordsliste.
 • Konkurrencedygtig søgeordsforskning: Du kan sammenligne din URL og URL for din konkurrent og finde SEO / PPC søgeord, du har gået glip af.

Et andet godt værktøj er Rangsporing. Du kan konfigurere dagligt, hver 3. dag eller ugentlig opdatering. Desuden kan du overvåge dine positioner side om side med dine konkurrenters positioner i et projekt uden at skulle oprette yderligere projekter og bruge ekstra grænser.

Det Webstedsrevision værktøj estimerer niveauet for websteds tekniske optimering. Serpstat finder alle fejl, der er relateret til metadata, overskrifter, HTTP-statuskode, indeksering, links og omdirigeringer, indlæsningshastighed, serverparametre osv. Det sorterer fejl efter prioritet, giver dig en liste over links, hvor fejlene er placeret, og anbefaler en måde at ordne dem.

Derudover kan du estimere konkurrenters PPC-annoncer, finde eksempler på annoncer, finde søgeord, de byder på, sammenligne annoncer fra flere domæner. Næsten alle funktioner i dette værktøj er velegnet til en konkurrencedygtig analyse samt til analyse af dit eget websted, hvilket gør det til det mest passende Ahrefs-alternativ.

Gratis version er tilgængelig, men den er begrænset i funktioner, forespørgsler pr. Dag og resultater pr. Rapport. De betalte versioner starter ved $ 19 / måned, men den billigste plan er normalt ikke nok til en ordentlig analyse. Andre planer til personlig brug koster $ 69 – $ 299 månedligt, til forretningsbrug er det $ 499 – $ 2.500 månedligt.

Da plan B ($ 69) er ganske nok til at køre og optimere flere steder, ser Serpstat ud til at tilbyde et af markedets bedste pris-ydelsesforhold.

Besøg SerpStat

4. Moz

MOZ bedste linkbygningsværktøj

Moz er det usædvanligt kendte værktøj og betragtes som det stærke ahrefs-alternativ. Moz startede sin rejse i 2004 som SEO-konsulentfirma, men nu tilbyder de flere produkter. Det bruges stærkt af de små til ekspertniveau bloggere, udviklere og virksomheder til bedre SEO og nøgleordspørgsmål.

Deres mest populære beregninger er Domæne- og sideautoritet skala fra 0-100, som måles ved at tage hensyn til de flere faktorer. Et websted med høj autoritet betyder, at det har stor indflydelse.

Moz-produkter inkluderer

 • Søgeord Explorer
 • Open site explorer
 • Ranking- og optimeringsværktøjer.

De tilbyder også en Moz-bar for alle deres brugere. Du kan installere værktøjslinjen fra Chrome-butikken. Det vil vise vigtige målinger som domæne- og sideautoritetsstatistikker under hver Google-søgeresultater såvel som backlinks. Dette er meget nyttigt at kontrollere, hvor indflydelsesrige spillerne rangerer på det nøgleord, du skrev i Google.

Moz åben site explorer tiltrækker de fleste af brugerne enten gratis eller premium for at tilmelde sig Moz-abonnement. De har en enorm indeksstørrelse og øger den også med tidsplanopdateringer. For at undersøge linkprofilen skal du bare placere webstedsadressen i linjen og trykke på Enter. Det viser alle de links, der kommer til det websted. i øvrigt, det fortæller nofollow-tags, spam-score og forankringstekst for hvert link sammen med domæne- og sidemyndighedens metrics.

Læs også:

 • 10 bedste SemRush-alternativer og konkurrenttjenester
 • SPyFu-alternativer til at spionere på dine konkurrenter og søgeordsundersøgelser

Ved at få disse oplysninger, kan du spionere på din konkurrents profil og beslutte, hvor stærkt link du har brug for for at rangere. Med dette værktøj kan du enten kontrollere indgående linkprofil af et indlæg eller et helt websted.

Desuden tillader de det anvende filtre til en bestemt type information som visning af eksterne link eller interne links eller begge dele. Du kan også filtrere 301, 302, følge, nofollow, equity, ingen equity links eller links til underdomæner og roddomæne osv..

MozSEO-site explorer statistik

Nu med så mange oplysninger kan du designe en sti, hvorfra du har brug for backlinks og hvor indflydelsesrige linkene skal være. Funktionen for linkmuligheder spiller også en betydelig rolle ved at vise 302, 4xx, 5xx. En anden fantastisk funktion er linket krydser der hjælper dig med at finde de sider, der linker til dine konkurrenter, men ikke til dig.

Udnyt deres bedste nøgleord explorer før du skriver blindt om et nøgleord. Skriv nøgleordet i søgeordet explorer bar, så vises det månedligt søgevolumen, vanskeligheder og mulighedsfrekvens. Mulighedsfrekvens henviser til den anslåede klikfrekvens. Der er også et mål på prioritetsniveau, hvor nøgleord med højere score betragtes som mere foretrukne. Keywords Explorer giver også en meget lang liste med forslag og en SERP-analyse.

Moz Pro plan inkluderer sideoptimeringsværktøjer og rangsporingsværktøjer. Sideoptimering genererer rapporterne baseret på 27 forskellige faktorer på siden og giver SEO-score. Du kan forbedre SEO-score ved at følge anbefalingerne. Moz leverer også Followerwonk til overvågning af den sociale profil. For API-udviklere leverer de Mozscape API i tre forskellige planer.

Du kan tilmelde dig en gratis konto som er begrænset til 5 stenbrud / dag til nøgleordet explorer-værktøj, mens site explorer fungerer ubegrænset. De opkræver $ 99 / mo for den standard (basale) plan for op til 2 brugere og 24/7 supporttjenester. Du kan frit vælge planen ved at overveje din lomme og behov.

Desuden Moz artikler er meget nyttigt til SEO-læring. Moz er et imponerende værktøj, der i høj grad hjælper dig med at udforske det nye søgeord og analysere konkurrenterne og således hjælpe dig med at udtænke en effektiv planlægning for at overgå dem.

Besøg Moz

5. Majestætisk

majestætisk med største indeks

Den næste på listen er Majestic. Det ejes af Majestic-12 Ltd, et britisk selskab. Denne bygningssoftware med enkelt link tilbyder flere værktøjer ét sted, f.eks

 • Site Explorer
 • Backlinks analyse
 • Domæne sammenligning
 • Søg i Explorer
 • Og et kraftfuldt API til udviklere.

Der er også browserudvidelser.

På instrumentbrættet ser du webstedsudforskerlinjen, hvor du har brug for at placere den webstedsadresse, som du har brug for indsigt om. Nu på et instrumentbræt viser det dig eksterne backlinks, henvisende domæner og detaljer om anker tekst. Den vil påpege regeringens og uddannelsesforbindelserne separat.

For flere detaljer skal du klikke på fanerne. Som under fanen Backlinks viser programmet alle følg og ikke følg links og hvor disse links hører til. Du kan enten skjule eller vise de slettede links. Den fantastiske ting, de giver dig mulighed for at eksportere backlinks-data til dit lokale drev.

Majestæt visinformation baseret på de to indeksfunktioner kendt som Frisk og historisk. Indstillingen Historisk indeks giver omfattende detaljer baseret på alle de data, de har, mens Frisk indeks giver oplysningerne om de sidste 90 dage. Disse indstillinger gør dine backlink-strategier mere produktive ved at give dine konkurrents historiske og seneste backlink-historie.

Lad os rydde en ting der majestæt tilbyder ikke SEO-tjenester. Oftest bloggere på nybegynderniveau, der forfølger de grundlæggende detaljer som estimeret søgeordsvolumen, klassificering af vanskeligheder, nøgleordspositionering, data om organisk trafik og relaterede søgeord osv. Men majestætisk mangler alle disse ting.

Så hvad er Majestic godt for? Det kan udføre bedre backlink-analyse med forskellige målinger som citationsstrøm, topisk flow og tillidsstrøm. De har et rigt indeks af backlinks.

Tillidsstrøm: Definer med antallet af klik på den URL, der er angivet på det betroede websted.

Citationsflow: Det bestemmer hovedsageligt antallet af backlinks og deres indvirkning på domænet.

Aktuelt flow: Det måler indflydelsen af ​​URL’en i den specifikke kategori.

Majestæt Bulk Backlink-værktøj hjælper dig med at analysere op til 400 URL’er på én gang. Det er bedst, når du vil analysere dine flere konkurrenter.

For at stå imod din konkurrent har du også brug for backlinkprofil, der ligner dem. Her Clique Hunter værktøj kan hjælpe dig. Hvis du tilføjer tre URL’er til konkurrenter, viser det, hvilket fælles sted der sender et link til dem alle. Majestic fik en lang liste med funktioner inklusive Buzzsumo, Neighborhood Checker og URL-indsender osv.

Du kan få en gratis konto for Majestic, bare give de nødvendige oplysninger og tilmeld dig. Selvom det er begrænset i funktioner, men kan være godt til meget grundlæggende analyse eller test af deres tjenester. Det ”Lite” plan koster kun $ 41,67 / år, hvilket er begrænset i funktioner mens ”Pro” planen inkluderer tonsvis af funktionaliteter og koster $ 83,33. Majestic er et fantastisk værktøj, hvis dit hovedmål er at overvåge backlinks.

Besøg Majestic

Bonusværktøj: Skrigende frø SEO Spider

Screaming Frog er et af de bedste alternativer til ahrefs på grund af deres lange liste med funktioner og detaljerede oplysninger. Det bruges også af store mærker som Apple, Disney og Amazon osv. Deres fantastiske SEO edderkop-værktøj kan installeres på dine Windows-, Mac- og Linux-systemer, og med dette ene værktøj kan du gennemgå realtidsresultater.

Bare tilføj URL’en i softwaren og klik på Start. I en gratis version, det kan gennemgå 500 links mens præmieplan scanner ubegrænsede links. Ved at skifte mellem forskellige faner får du detaljer om interne & eksterne links, H1, H2, Meta Description og Page titler. Desuden viser det også linkene til HTTP- og HTTPS-protokoller.

Screaming Frog er den bedste måde at spare tid på mens man tager sig af on-side SEO faktorer. Du kan let finde de udgående og indgående links sammen med webadresserne. SEO-edderkoppen identificerer de permanente og midlertidige omdirigeringer. Det giver også follow- og nofollow-tags til links.

For ældre websteder, ødelagte links er en hovedpine, og disse kan dræbe dit websteds SEO. SEO-edderkop påpeger ikke kun 404 sider, men også 301. Dermed kan du tage skridt til at løse de berørte links hurtigt. Når softwaren er færdig med at gennemgå til 100%, skal du bare gå over til “Svarskoder” fane og anvend klientfejl 4xx-filter. For at finde den ødelagte linkskilde skal du klikke på fanen Inlinks, der er angivet i bunden af ​​softwaren.

Som vi alle ved, at søgemaskiner ikke kan lide duplikationen og med dette værktøj, du kan effektivt opdage alt dublerede sidetitler, Meta-beskrivelser og sider med lavt indhold osv. SEO Spider kan udføre en check for CSS, Javascript og flash-links. Du kan endda konfigurere det til at gennemgå alle underdomæner.

Et af det primære element er, at det kan hente Google Analytics såvel som Search Console-data og præsentere alle deres oplysninger på kun et instrumentbræt. Du kan nemt eksportere det tilpassede sitemap.

Værktøjet indeholder mange andre vigtige funktioner som

 • Webadresser, der er blokeret af robots.txt
 • Revision af hreflang-attributter og Ajax osv.

Blandt alt dette i en premium version, a teknisk team er altid der for din hjælp. Du kan benytte brugervejledningen fra deres websted i tilfælde af problemer.

Screaming Frog tilbyder også mange andre tjenester som søgemaskineoptimering, linkbygning og PPC-styring osv. Men for sådanne funktioner skal du betale et ekstra beløb. Spider-værktøjet kan ikke levere statistikker som forslag til søgeord, søgevolumen og konkurrence osv. Det fokuserer snarere på at optimere dit websted for at gøre det søgemaskine venligt. I øjeblikket kommer det i £ 149,00 med alle deres funktioner aktiveret.

Screaming Frog SEO Spider er et must have et værktøj, der indeholder masser af ting til SEO på et sted og dermed sparer dig masser af tid. Du kan eksporter data til et regneark og andre standardformater. Uanset om du er en blogger eller et SEO-agentur, vil det naturligvis levere mere end de penge, du betaler.

Besøg Screaming Frog

Konklusion

Efter vores mening er dette nogle af de bedste ahrefs-alternativer. Men valget afhænger helt af dine krav. Ligesom hvis din vigtigste koncentration for at holde et godt øje med konkurrenterne, der linker profil, så Majestætisk er et storslået værktøj at prøve, da de har et massivt indeks og giver derfor en dybdegående analyse.

Til en alt-i-en-løsning, SEO PowerSuite er et godt valg. Deres rang tracker værktøj fungerer sammen med 16 forskellige værktøjer. Deres SEO SpyGlass er et fantastisk værktøj med så mange statistikker, mens webstedets revisor kan give nyttige oplysninger til SEO på siden. Men deres prisfastsættelse er skyhøj, hvilket kan være en stor afbrydelse for de fleste af kunderne.

Du kan muligvis også læse:

 • Bedste plagieringskontrol til produktion af unikt indhold
 • Stærkt anbefalede og bedste SSD-hostingtjenester

Så hvad er det bedste, der dækker alle de afgørende faktorer og beviser et praktisk SEO-værktøj?

Til dette anbefaler vi, at du går efter SEMrush på grund af deres multifunktionelle værktøjer. Du kan spionere på dine konkurrenters bevægelser, få en lang liste over mulige konkurrenter, nøgleordssøge & sporing, planlægning Display & Videoannoncering og support på mere end 100 placeringer. Derudover tilbyder de konkurrencedygtige priser og 14 dages gratis prøvekonto.

Så dette er forslag. Du er velkommen til at dele det, der viser det bedste ahrefs-alternativ for dig. Vi sætter stor pris på din feedback.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map