SiteGround vs BlueHost Review 2020: Hvilken er hurtig og pålidelig webhost?

0

Er du nysgerrig efter, hvilken der skal vælges, når det kommer til SiteGround vs BlueHost?


Hvis du bare vil starte en blog, er grundlæggende plan for disse udbydere velegnet til dig, men forvirringen er, hvilken du skal vælge. Begge er velkendte, velrenommerede og til stede i anbefalingslisten til WordPress.org.

Begge virksomheder tilbyder skalerbare muligheder, så hvis din blog vokser, kan du nemt skifte til den ressourcerige plan.

BlueHost ejes af EIG, som er den største gruppe inden for webhosting, mens SiteGround arbejder som en uafhængig spiller og drives af teknisk kyndige fyre.

Område:

SiteGround: De er kendt for deres avancerede infrastruktur, sikkerhedsinitiativer og internt udformede værktøjer som SuperCacher, NGINX speed server og backup system.

Tillader dig at vælge et datacenter over hele kloden, kontoisolering og SSD-aktiverede servere.

BlueHost: Det betragtes som den attraktive løsning for de nye websteder.

Virksomheden har ofte tendens til at tilbyde større rabatter.

Hurtig oversigt

BlueHost blev grundlagt i 2003 og blev overtaget af EIG i 2010. Virksomheden vokser så støt og har nu mere end 2 millioner kunder. De er også kendt for deres hurtige tjenester og rabatter, der gør det til et godt valg for nye bloggere.

SiteGround foretager indgangen i 2004 og er kendt for deres ekstraordinære infrastruktur og pleje af kunderne. De fremstiller forskellige interne værktøjer til at gøre deres tjenester hurtigere og sikkert. Nu tilbyder virksomheden grundlæggende hosting til virksomhedsniveau og er vært for mere end 500k domæner.

Så hvis du er forvirret og ikke ved, hvilken der viser sig at være den bedste hosting-udbyder til din blog, så afslører vi her den indvendige historie ved at sammenligne head to head.

SiteGround og BlueHost Review 2020

Teknologi

Ved at anvende den nyeste teknologi viser det, at virksomheden er mere forpligtet til at betjene deres kunder med større pålidelighed. SiteGround Developer-team stræber altid efter at tilbyde noget unikt for deres kunder, som et resultat af hvilket de tilbyder SuperCahcer, eget backup-system, HTTP / 2, proaktiv overvågning, NGNIX-serverteknologi og meget mere.

SiteGround sætter sikkerheden i prioriteter og introducerer ofte forskellige sikkerhedsrettelser til at opbygge en solid firewall. Ingen tvivl om, at de bestræber sig på at introducere Anti-hack-systemet for at beskytte dig, men brugeren er også nødt til at tage nogle forholdsregler fra deres side. Her læser du, hvordan du sikrer WordPress Blog.

På den anden side er BlueHost ikke en venlig tech-fokusspiller. De har en tendens til at fokusere mere på markedsføring i stedet for at forbedre deres infrastruktur. Indtil videre introducerede de ikke nogen form for interne værktøjer og har et meget begrænset antal datacentre. De ser ud til at målrette mod individuelle hostingbehov og små virksomheder.

SiteGround præsenterer stolt deres server-specifikationer. De bruger V3 Intel Xeon E5-2690 CPU’er. Disse servere er også bevæbnet med 265 GB RAM og solid state drev ved hjælp af RAID 10. Linux-containeren gør serverne mere effektive ved at forbedre læsningen & skrivehastighed og 2 gange CPU-strøm. Mens BlueHost ikke afslørede sin serverspecifikationer. Selv når vi snakker, nægtede de simpelthen ikke at afsløre nogen serverinformation.

Vinder: SiteGround

SSD-drev

Du hører måske om Solid State Drev. I modsætning til Spinning-drevene er SSD’erne hurtigere og effektive i udførelsen af ​​operationerne (læsning og skrivning). Det er grunden til, at mange virksomheder begyndte at bruge SSD-drevne servere til at levere ydeevne i høj hastighed.

SiteGround er en af ​​de bedste SSD-hostingudbydere. De banebrydende solid state-drev hjælper dem med at levere flammende hurtig og pålidelig webhosteløsning end den traditionelle webhost.

Mens BlueHost afhænger af deres traditionelle infrastruktur og gemmer dataene på spinding drev. Selvom de fungerer inden SiteGround, men de har stadig ikke foretaget sådanne nødvendige ændringer.

Vinder: SiteGround

Bluehost

SiteGround

Uptime

Uptime betyder, når dit websted er tilgængeligt over internettet. Kan du forestille dig at være vært for dit websted på serveren hos en hostingudbyder, der ikke er forpligtet til at levere den maksimale oppetid? Selvfølgelig ikke. Og nedetid betyder, at dit websted ikke er tilgængeligt af online besøgende. Så det betyder, at oppetid er meget vigtigere end webstedets hastighed, og dette bør være din højeste prioritet, når du vælger webhosting.

Bluehost

BlueHost er ikke dårligt, når vi sammenligner oppetiden for begge virksomheder, men som du kan se nedenfor på vores websted, som er vært på Bluehost-serverne, er der for nylig stillet til et driftsstop, og så er driftstiden for den sidste døgn 99,97%. Nedetiden forbliver næsten 4 minutter, hvilket betyder, at kunderne ikke kan købe eller gennemse dit websted i løbet af de 4 minutter.

Uptimerobot leverer også statistikken for svartid på webstedet. Nedenfor kan du se, at den gennemsnitlige oppetid på er ganske lav, hvilket er forbløffende, men du der er en større spike, der viser, at webstedet på et eller andet tidspunkt tager næsten 4 til 5 sek til svar. Resultaterne er stadig acceptable, fordi der kun er nogle få lejligheder, hvor webstedet tager nogen tid at svare.

Detaljer om BlueHost oppetidsrapport

SiteGround

På den anden side stod vores testsite på SiteGround ikke over for stillestand. Nedenstående statistik viser, at det var online i de sidste 30 dage, og at der ikke er et eneste strømbrud. I øjeblikket er HostingSprout.com også hostet på SiteGround-serverne. Og vi er meget tilfredse, fordi vi i løbet af de sidste 4 måneder ikke stod over for nogen nedetid, hvilket viser, at de er temmelig konsistente i servicekvalitet.

Hvis vi taler om SiteGround-responstiden i perioden, er det meget mere tilfredsstillende end Bluehost. Som du kan se, at vores testsite bare tager 282,09 ms i gennemsnit på svar. Der er også mindre spidser i grafen sammenlignet med BlueHost, og den maksimale spids nærmer sig næsten 2 sekunder, hvilket er acceptabelt. Så det betyder, at Siteground ikke kun fungerer fantastisk til oppetid, men også meget godt i responstid.

Siteground-oppetidsstatistik

Vinder: SiteGround

Bluehost

SiteGround

Resultater af hastighedstest

Den næste vigtigste overvejelse, mens du vælger det bedste WordPress-hostingfirma, er hastigheden. Selvom der er mange plugins og tjenester, der er nyttige til at forbedre webstedshastigheden, såsom W3 Total Cache og CDN osv. Men hastigheden afhænger stærkt af kvaliteten af ​​hosting-servere. Og for det gjorde vi hastighedstest for at måle det, der er en hurtig hostingudbyder.

Selvom begge hosting-udbydere giver temmelig hurtig hastighed, men Siteground får en lille fordel i indlæsningshastigheden for websteder. Derfor skal du gå til Siteground, når det kommer til hastighed. Da Siteground desuden tilbyder flere teknologiske fordele til hastighed som SSD’er, SuperCacher, HTTP / 2 og NGINX osv., Så er SiteGround sandsynligvis også mere konsistent i hastighed.

Bluehost

BlueHost Pingdom-hastighedstest

SiteGround

SiteGround Pingdom-hastighedstest

Vinder: SiteGround

LoadImpact Test

Indlæs tid bliver mere afgørende, fordi det ikke kun påvirker din placering i søgemaskine ranking, men også kundens oplevelse. EN undersøgelse blev taget af Akamai viser, at de fleste af brugerne ønsker, at et websted skal indlæses under 2 sekunder, mens 40 procent brugere ikke venter mere end 3 sekunder. Desuden bemærkede de også, at kunder udviser loyalitet over for de websteder, der har hurtig belastning. Så det betyder, at belastningstid er en af ​​nøglerne til succes.

BlueHost LoadImpact Test

Når vi sender de virtuelle brugere på vores testsite, der er vært hos Bluehost, er vi glade for at se resultaterne. Fordi deres servere gradvist fungerer bedre, da der er flere brugere på webstedet. Det tager kun tid ved starten, og så er der også konsistens, og tiden forbliver under 1 sek i det meste af tiden.

BH LoadImpact Test

SiteGround LoadImpact Test

Og hvis vi ser SiteGround-statistikken, er der ikke en eneste spike, når deres server tager tid som BlueHost tager 2 sekunder i starten. SiteGround-ladetiden forbliver under den anden, selv når der er flere virtuelle brugere på webstedet. Begge er meget tæt, når man sammenligner den bærende statistik. Fordi SiteGround giver temmelig konsekvent oplevelse, og der ikke er nogen spike, så de er vinderen af ​​denne runde.

SG Hosting LoadImpact Test

Vinder: SiteGround

Bluehost

SiteGround

Support Service

Så et spørgsmål kommer til din gate midt på natten, og du har ikke ideen om, hvordan du løser det? Den bedste måde er at kontakte din hostingudbyder. Fordi de bedre håndterer situationen. Men hvad nu hvis de ikke er tilgængelige på det tidspunkt? Derfor er det meget nødvendigt at kontrollere, at hvis de er tilgængelige 24/7.

Hvis vi taler om SiteGround, er de helt sikkert tilgængelige 24/7. Du har brug for hjælp til at åbne en live chat, telefonopkald eller indsende en billet. Hver gang vi har brug for hjælp, kontakter vi dem via live chat, og inden for 1 minut dukker en person op for hjælp. Personalet er kyndigt og reagerer meget hurtigt. Derudover ser deres chatgrænseflade blid ud.

Du har også adgang til videotutorials og vidensbase, der er fuld af guider og informative artikler. Desuden klassificerer de for brugerens lethed tutorials som WordPress, Joomla, Drupal og Magento osv..

BlueHost er også kendt for deres hurtige supporttjenester og er tilgængelig 24/7 for deres kundes hjælp. Men når der er en SiteGround vs BlueHost-konkurrence, kan vi uden tvivl sige, at SiteGround er hurtigere. Bare kontakt dem i løbet af chatten, før du køber hostingplanen, du vil se en stor forskel.

Når du åbner live chat, tager BlueHost næsten 6-10 minutter at få forbindelse. Dette er ikke en lang varighed, men lavere varighed er god, fordi ingen har tid nok til at vente, indtil personen i den anden ende fik tid til at hjælpe den søgende. Du kan også kontakte Bluehost kundesupportteam via e-mail, telefon og ved at indsende billetten. Derudover kan du søge i vejledningerne fra videnbasen.

Skønt begge optræder for at betjene kunder på deres yderste, men SiteGround gør et bedre job end BlueHost.

Vinder: SiteGround

SiteGround vs Bluehost Hosting-sammenligning

Lagerplads

Opbevaringsplads er det sted, hvor du skal gemme billeder, indhold på websider, lydbånd og videoer. Så hvor meget lager har du brug for? Det afhænger af den type websted, du vil være vært for.

Hvis du vil være vært for et websted, hvor du bare offentliggør artiklerne, behøver du ikke meget lagerplads, fordi 10 GB lagerplads er tilstrækkelig i årevis. Men hvis du lægger for mange videoer, billeder og grafiske indlæg, skal du overveje mere plads.

SiteGround er en smule begrænset og tilbyder 10 GB plads i StartUp-plan. På den anden side behøver du ikke med BlueHost at være interesseret i opbevaring, da de tilbyder 50 GB i basisplanen.

Vinder: BlueHost

Bluehost

SiteGround

Båndbredde / antal besøgende

Dette henviser til antallet af mennesker, der kan besøge dit websted om en måned. Mange virksomheder i branchen tillader ubegrænset besøgende selv på basisplaner. Ubegrænset båndbredde holder dit websted i live, når der opstår uventede trafikspikes.

BlueHost giver uovervåget båndbredde på alle deres planer, hvilket betyder, at der ikke er nogen begrænsninger på antallet af besøgende, men når du forbruger for mange ressourcer sender de dig en e-mail for at reducere brugen.

Vi står aldrig over for en sådan form for hændelser, da de tilbyder tilstrækkeligt båndbredde til at håndtere websteder med lille niveau. Men vi anbefaler, når dit websted bliver større, så prøv at skifte til den højere plan.

SiteGround på den anden side begrænser antallet af besøgende / måned. De tillader 10.000 besøg / mo. Så hvis du bare vil starte et websted, kan dette være tilstrækkeligt.

Vinder: BlueHost

Cache-service

For at gøre blog hurtigere bloggere bruger cache plugins som W3 total cache. Plugin fungerer godt, og der er en stor forskel før og efter brug af dette. Tilsvarende tilbyder nogle virksomheder deres egne specialværktøjer til at gøre tjenesten hurtigere, smidig og lydhør.

 • Du kan lide at læse Essential WordPress-plugins

SiteGround-udviklerteam har gjort et godt stykke arbejde ved at introducere SuperCacher. Det er en intern opfindelse, der kan aktivere de forskellige muligheder for at lave webstedscache. Først producerer de cachen til statisk indhold. Den anden mulighed er meget effektiv, hvilket cache det dynamiske indhold, f.eks. HTML-output.

Den næste mulighed kaldes Memcached, der cache databasebrydningen. Virksomheden introducerer også en specifik mulighed for Cloud og dedikerede hostingplaner.

I denne SiteGround vs BlueHost-konkurrence bød den rival, BlueHost ikke nogen af ​​sine egne, fremstillede værktøjer til at gøre deres tjenester hurtigere. SiteGround tilbyder dog kun én mulighed for SuperCacher til deres StartUp-planbrugere, men det er stadig værd at bruge.

Vinder: SiteGround

Valg af datacentre

Nogle webhostingselskaber sætter kontrol i kundens hånd for at vælge datacenteret. Denne faktor kan spille en rolle i forbedring af dit websteds hastighed. Når du vælger et datacenter tæt på din målgruppe / kunder, er det muligt for hurtig levering af indhold.

Antag, at vi har amerikansk baseret trafik, så det kan være en god beslutning at vælge et datacenter beliggende i USA. Normalt er denne indstilling god, hvis du starter et e-handelswebsted, fordi du i denne type websteder bedre kan bedømme din målgruppe.

SiteGround giver kunderne mulighed for at vælge datacentre. De tilbyder 5 datacentre, der er strategisk placeret til at betjene kunder fra alle verdensdele (USA, Asien og Europa). Desuden tillader de valg af datacenter, selvom du køber den mest basale plan (StartUp).

Mens BlueHost ikke tillade deres klienter at vælge datacenteret. De har kun et amerikansk datacenter til delt hostingkunder, hvor virksomheden er vært for deres klients websteder.

Vinder: SiteGround

Bluehost

SiteGround

MySQL & PostgreSQL-databaser

Du er måske opmærksom på databaser. Disse er mest afgørende for webhosting, fordi uden en database kan du ikke køre dit websted. Generelt oprettes en database pr. Websted. At have det overskydende antal databaser kan forenkle dit arbejde, og der er chancer for, at du muligvis har brug for mere i din blogging.

Hvis du er en nybegynder, skal du ikke komme i forvirring, da hosting nu giver mange lethed og databaserne oprettes automatisk. Du fokuserer bare på dit websted.

SiteGround tilbyder et ubegrænset antal MySQL og PostgreSQL på alle deres planer, og du kan administrere dem via henholdsvis phpMyAdmin og phpPgAdmin. Mens BlueHost understøtter 20 databaser uanset type.

Vinder: SiteGround

.htaccess-fil

En “.htaccess” giver mere kontrol i dine hænder. Ved hjælp af denne fil kan du beskytte, tillade og blokere de specifikke IP-adresser. Desuden bruges det til at oprette omdirigeringer og fejlsider osv. Du har muligvis brug for en vis teknisk færdighed, før du opretter og redigerer denne fil.

Begge hostingudbydere tillader brugere at uploade .htaccesss-filen på serveren. Du kan oprette og redigere .htaccess-filen frit.

Vinder: Slips

Kontrolpanel

Kontrolpaneltilbud fra hostingudbyderen er et sted, hvor du kan administrere domæner, subdomæner, FTP-konti, sikkerhedskopier og e-mail-konti osv. Desuden viser det også forskellige statistikker, der er relateret til lagerplads, båndbredde og databaser.

Både SiteGround og BlueHost tilbyder cPanel, som er super let at betjene, og selvom du er en newbie, vil det ikke forvirre dig. SiteGround cPanel er meget ren og opdelt i forskellige sektioner såsom domæner, autoinstallatører, databaser og sikkerhed osv..

Desuden fik SiteGround en lille fordel her på cPanel ved at tilføje WordPress- og Joomla-værktøjerne, hvor du kan administrere forskellige aspekter af dit WordPress- og Joomla-sted som Auto-opdateringer, aktivere SuperCacher og værktøjskasse osv. Her kan du se på SiteGround cPanel

På den anden side gør BlueHost også et godt stykke arbejde og leveres med en ren og farverig cPanel. De tilføjede også WordPress-værktøjer til udførelse af forskellige operationer via ét sted. Du kan nemt få adgang til værktøjer til sikkerhed, database, programmering og websted. Her kan du se blik på BlueHost nedenfor.

Vinder: Slips

Bluehost

SiteGround

Anvendelse installation

Så hvordan du kan installere webapplikationer som WordPress. For nylig købte vi en cloud-hosting-konto fra en hosting-udbyder, og efter at have købt fik vi at vide, at den fungerer på kommandolinjerne. Bare for at installere WordPress er vi nødt til at skrive flere kommandoer. Det tager meget af vores tid.

Begge virksomheder, SiteGround og BlueHost tilbyder 1-kliks installationsprogram i deres kontrolpanel (cPanel). SiteGround leverer Softaculous installationsprogram, der tillader installation med 1 klik til mere end 400 scripts som WordPress og Joomla osv..

For at installere WordPress med 1-kliks installationsprogram, skal du blot klikke på WordPress-ikonet i cPanel eller klikke på Softaculous og derefter vælge WordPress.

Mens BlueHost integrerer Mojo markedsplads i deres cPanel til installation med 1 klik. I hosting-kontrolpanelet skal du klikke på Installationen med ét klik, og du vil se masser af scripts til automatisk installation, såsom WordPress, Joomla og andre applikationer.

Vinder: Slips

E-mail-konti

Når du opretter et websted er det meget nødvendigt at oprette en e-mail-adresse med dit brand name. For eksempel, hvis dit webstedsnavn er bestmotors.com, kan du oprette en e-mail-adresse som [Email protected]

Desuden skaber en e-mail-adresse med dit websted (brand name) i stedet for @Gmail, @Outlook en følelse af tillid i kundens sind. Så det er en must have funktion.

BlueHost tilbyder 5 e-mail-konti og 100 MB lagring pr. Konto. Mens SiteGround tillader deres brugere at oprette ubegrænset antal e-mail-konti, og der er ingen grænser for e-mail-lageret.

Begge tilbyder webmail-integration. Begge tilbyder også POP- og IMAP-protokoller, der hjælper brugeren med at læse e-mails gennem applikationen som Outlook.

Vinder: SiteGround

Lad os kryptere

Når du arbejder online, skal du beskytte din kundes data. Til dette skal du implementere SSL-protokollen. SSL-certifikatet bruger til at kryptere kundens data såsom kreditkortnummer, telefon- og e-mail-adresse osv. Oprindeligt var det vigtigt for dem, der tilbyder tilmeldingsproces eller betjente e-handelswebsteder.

Men nu bliver det en væsentlig del for enhver type websted, og Google giver også en vis rankingfordel til de websteder, der implementerer SSL. Du kan få en gratis SSL via CloudFlare ved at konfigurere nogle indstillinger. Så hvad er den lette løsning til at aktivere SSL?

Nogle hostingfirmaer for brugervenlighedens tilbud tilbyder gratis SSL, som kan aktiveres med et enkelt klik. Både BlueHost og SiteGround tilbyder gratis Let’s Encrypt SSL-funktion i deres kontrolpanel, hvor du bare skal trykke på få klik og begynde at beskytte dit websted. Det kræver ingen konfigurationer.

Vinder: Slips

Kontoisolering – Forbedre dit websteds sikkerhed og beskyt dine ressourcer

Denne teknologi refererer til den måde, hvorpå hver konto behandles som en separat konto. Normalt vil dette ske i tilfælde af dyre hostingtjenester som VPS og dedikeret osv. På grund af den delte service er der chancer for, at hvis en konto blev sårbar, kan det påvirke de andre. Men SiteGround udviklede et isoleret miljø ved hjælp af BaseOS. Hvis en konto på en eller anden måde bliver sårbar, kan den ubudne gæst ikke få adgang til andres konto.

Desuden, ligesom Google, udvikler de også mekanismen til at tjekke for hack og advare dig, fordi når Google ser et websted med sårbarheder, vil det ganske enkelt fortælle alle ved at markere, hvilken der forårsager faldet i trafikken.

Desuden introducerer SiteGround for nylig Hackalert, der scanner dit websted dagligt og sender dig en e-mail om sikkerhedsspørgsmål. De udvikler også 1H Hawk-system til bekæmpelse af brute force-angreb. De giver fuld støtte, hvis du har problemer. Alle disse forholdsregler viser, at virksomheden tager sikkerheden som deres prioritet.

Hvis vi taler om BlueHost, tager de ikke sådanne forholdsregler og lancerede ikke et enkelt internt værktøj til beskyttelse af deres servere. Ja, de tilbyder firewallbeskyttelse og spamfiltre til at bekæmpe hackere. Men de fortsætter med at promovere det premiumværktøj som SiteLock til webstedsikkerhed, der koster $ 95 / år.

Vinder: SiteGround

Bluehost

SiteGround

Backup

At arbejde online uden at have sikkerhedskopien er meget risikabelt. Fordi sommetider gendannelse af backup er den eneste måde at gøre alt godt på. Mange hostingfirmaer tilbyder gratis daglig, ugentlig eller månedlig sikkerhedstjeneste.

Når du opretter sikkerhedskopi og på et tidspunkt sker dit websted sammen med malware og ondsindede koder, kan du nemt gendanne sikkerhedskopien for at få webstedet ud af fejlene.

SiteGround lav en kopi af gratis daglig backup, men hvis du vil gendanne den sikkerhedskopi, skal du betale $ 39,95. Så det er ikke rigtig en gratis service.

På den anden side med BlueHost kan du oprette gratis daglig, ugentlig og månedlig sikkerhedskopi til sikring af dit websted. Desuden er gendannelsen af ​​sikkerhedskopier helt gratis.

Vinder: BlueHost

FTP-konti

Bød dit hostingfirma FTP-konti? Både SiteGround og Bluehost tilbyder ubegrænsede FTP-konti. FTP-konto bruges til at overføre større eller mindre filer mellem computeren og serverne. Så du kan bruge FTP (filoverførselsprotokol) til at overføre filer såsom backup på din computer og derefter uploade igen når du har brug for det.

Det kan også hjælpe dig i manuel overførsel af websteder som at downloade webstedsindholdet på din computer og derefter uploade dem på den anden server. Så det er en god mulighed.

Vinder: Slips

Parkerede domæner

Parkeret domæne angiver den måde, hvorpå du peger et domænenavn til det eksisterende domæne. For eksempel er dit primære domæne mydomain.com, og derefter parkerer du mydomains.com på dit primære domæne. Hvis de besøgende nu besøger mydomains.com, vil de automatisk omdirigere til dit primære domæne og se indholdet.

Faciliteten til at parkere domænerne er meget vigtig, når du tænkte, at folk kan stave forkert dit primære (faktiske) domænenavn eller muligvis fejlagtigt skrive domæneudvidelsen. Det viser sig også at være en god funktion for dig, når nogen vil stjæle din webstedstrafik ved at bruge et lignende domæne.

I basisplanen fra BlueHost kan du kun parkere 5 domæner. Men SiteGround giver en fri hånd til deres brugere ved at tillade ubegrænset antal parkerede domæner selv på basisplanen (StartUp).

Vinder: SiteGround

Sub-domæner

Ved at bruge et underdomæne kan du oprette et helt nyt sted. Men et underdomæne inkluderer navnet på hoveddomænet. For eksempel, hvis hostingsprout.com er hoveddomænet, kan du oprette et underdomæne som blog.hostingsprout.com.

Underdomæner er nyttige, hvis du vil oprette et nyt domæne uden at købe et nyt domæne og en hosting-konto. Det er også godt, hvis du vil adskille den bestemte del af dit websted. Du kan nemt oprette underdomæner gennem afsnittet cPanel under domæne.

Med BlueHost kan du oprette op til 25 underdomæner, mens SiteGround tillader ubegrænsede underdomæner. 25 er det smukke beløb, men det at have ubegrænset føles godt.

Vinder: SiteGround

CloudFlare CDN

CDN er et netværk af datacentre, der er placeret overalt i verden. Tjenesten kan reducere dit websteds indlæsningstid ved at cache webstedets indhold og distribuere det mellem forskellige datacentre. Når en besøgende åbner dit websted, vil det levere webstedets indhold fra det nærmeste centrum og indlæse dit websted hurtigt.

CloudFlare styrker desuden webstedets sikkerhed ved at filtrere ondsindet trafik. Det beskytter også dit websted mod DDoS-angreb. SiteGround tilbyder gratis CDN-konto med hosting-konto, som kan integreres med dit websted.

BlueHost giver også CloudFlare mulighed i deres kontrolpanel og med et par klik kan du aktivere denne fantastiske service. Besøg CloudFlare hvis du vil lære mere.

Vinder: Slips

Bluehost

SiteGround

Siteoverførsel

Hvis du ikke er tilfreds med din nuværende hostingudbyder og vil overføre dit websted, er denne funktion meget praktisk for dig. I dette nye hostingfirma (hvor du vil migrere) håndterer du alle sager og flytter dit webstedsindhold fra eksisterende hostingudbyder til det nye.

SiteGround tilbyder gratis webstedsoverførsel. Du skal bare give noget adgang til dem som loginoplysninger fra det forrige hostingfirma og lade dem alle tingene. Der er desuden ingen nedetid, mens du overfører dit websted.

Men du vil overraske at se, at BlueHost fakturerer $ 149.99 for migration. Webstedsoverførslen er ikke en for meget kompleks proces, som BlueHost opkræver en så høj pris. Så SiteGround gør et godt stykke arbejde her for deres brugere.

Vinder: SiteGround

Udvikling af sprog

Dette er muligvis ikke en nyttig funktion for alle, fordi støtte til forskellige udviklingssprog er den vigtige overvejelse for programmerere, når du vælger et webhostingfirma.

Både SiteGround og BlueHost understøtter Perl og Python i alle deres planer. Men her skal du bemærke, at SiteGround ikke inkluderer “Ruby on Rails” i deres delte hostingplaner, mens BlueHost understøtter Ruby.

Vinder: BlueHost

iscenesættelse

Iscenesættelse er en meget vigtig funktion, men desværre inkluderede BlueHost ikke en sådan dejlig funktion i nogen af ​​dens plan. Ved at bruge denne mulighed kan du oprette en kopi af dit originale websted. Nu kan du teste dine nye koder og plugin på det klonede sted i stedet for direkte at teste på det originale websted. Fordi test af nye plugins og koder direkte på det live site er risikabelt, og det kan kompromittere din sikkerhed, webstedets layout og indhold.

Denne type option er meget velegnet til udviklere og for dem, der ofte foretager ændringer på deres websteder. Når du har foretaget ændringer, når du er sikker på, at alt er i orden, kræver det få klik for at komme live. Det opretter også en kopi før ændringerne, som er nyttige i tilfælde af, at du vil skifte til den forrige version.

SiteGround tilbyder ikke iscenesættelsesfunktion i deres grundlæggende plan for dette, du har brug for til at abonnere på deres GoGeek-plan. Så hvis du er vært for et websted på et lille niveau, er du god til at gå. Men hvis du vil starte et websted til udvikling af formål, er det meget praktisk at have en sådan funktion.

Da Bluehost ikke inkluderede iscenesættelse i nogen af ​​deres planer, mens Siteground tilbyder dette i en højere plan, men alligevel, da de tilbyder, det er derfor SiteGround vinder denne runde.

Vinder: SiteGround

Webstedsbygger

Du har et webstedsdesign i dit sind, du ønsker at konstruere det på egen hånd. Bare rolig, hvis du ikke kender kodningen, fordi træk og slip-builder gør det nemt for dig, hvor du bare skal vælge en vare og slippe den, hvor du vil placere den.

Begge hostingudbydere inkluderer gratis Weebly-webstedsbygger i deres planer, hvilket er nok til sjov. Fordi gratis webstedsbygger har nogle begrænsninger som begrænset antal sider, annoncer og begrænset funktionalitet osv. Så dette kan være godt for sjov eller for websteder med begrænset sider.

Vinder: Slips

Pengene tilbage garanti

Hvad hvis du ikke er tilfreds med din hostingudbyders servicekvalitet? Bare få dine penge tilbage, hvis du ikke fik, som du betaler for. Begge virksomheder tilbyder ingen spørgsmål refusion inden for den beskrevne periode.

SiteGround og BlueHost tilbyder 30 dage for pengene-tilbage-garanti. Så hvis de ikke opfyldte dine forventninger, er du velkommen til at bede om refusion inden for 30 dage. Husk her, hvis du køber domænet sammen med en hosting-konto, refunderer de kun penge brugen til at købe hosting-kontoen. Domænenavnet forbliver i dit ejerskab.

Vinder: Slips

Bluehost

SiteGround

BlueHost vs SiteGround-prissammenligning

I denne æra af konkurrence er det meget vanskeligt for en virksomhed at opkræve højt uden at levere pengeværdien. Både BlueHost og SiteGround tilbyder konkurrencedygtige priser.

Gratis domænenavn

At have et gratis domæne for det første år kan muligvis spare nogle af dine midler. Men i det næste år skal du betale prisen, hvis du vil beholde dette domænenavn.

BlueHost tilbyder gratis domænenavn for det første år, når du køber hosting-kontoen fra dem. Og efter det første år skal du betale $ 15.99 for fornyelse. Det er ikke for meget, fordi de fleste virksomheder kræver næsten $ 16 ved domænefornyelse.

SiteGround tilbyder ikke gratis domænenavn. De tilbyder domænenavn på kun $ 14,95 og i det næste år skal du betale det samme beløb for at fornye formålet. Så med SiteGround kan du spare tæt på en dollar ved hver fornyelse. Men husk også at du betaler $ 14,95 i starten, hvor BlueHost ikke opkræver noget.

Vinder: BlueHost

Du skal besøge den bedste domæneregistreringsliste, hvis du ikke kan lide SiteGround- og BlueHost-domænepriser.

BlueHost og SiteGround-hostingpriser

Begge virksomheder tilbyder 3, 3 hostingplaner. På BlueHost-grundlæggende plan kan du være vært for 1 domæne, mens der ikke er nogen grænse for antallet af besøgende. BlueHost praktiserer den samme strategi som de fleste virksomheder i hostingbranchen, dvs. højere abonnementsvarighed, jo lavere er omkostningerne.

Så med BlueHost kan du få fat i den grundlæggende plan i $ 3,95 / mo. kun hvis du abonnerer på deres tjenester i mindst 3 år. Dette er sjove, for når tilbagebetalingsperioden er forbi, sidder du fast ved dem. Og i en kort periode som 1-år bliver hostingplanen kostbar.

Bluehost-prisbord

På den anden side praktiserer SiteGround ikke sådan en slags taktik. De tilbyder deres grundlæggende plan (StartUp) i $ 3,95 / mo. selvom du abonnerer på et år. Dette er godt, og du vil aldrig holde dig sammen med dem i en længere periode. Så det betyder, at de er billigere end BlueHost.

I modsætning til BlueHost Siteground tilbyder et ubegrænset antal e-mail-konti, underdomæne og parkerede domæner.

SiteGround planlægger omkostninger

Vinder: SiteGround

Bluehost

SiteGround

Konklusion

Fra ovenstående sammenligning af SiteGround vs BlueHost ser det tydeligt ud, at SiteGround er vinderen. De få ting, der kan hindre kunderne i at vælge SiteGround, er lagerpladsen og antallet af besøg / mån. Men det er virkelig ikke et problem for et indholdsbaseret websted.

For et nyt websted er deres StartUp velegnet. Vi har en anden indholdsbaseret blog i mere end 3 år forbruger stadig ikke mere end 800 MB. Og båndbredden er også tilstrækkelig til et nyetablerede websteder.

Udover disse er de fantastiske som 99,99% oppetid, lynhurtig kundesupport og lav belastningstid osv. Desuden viser mange andre brugernes anmeldelse et positivt svar på BBB.

SiteGround er vores topanbefaling

Hvorfor anbefaler vi SiteGround over BlueHost?

 • Fantastiske supporttjenester, solide oppetid og belastningstid
 • SiteGround tager mange initiativer for at gøre deres tjenester hurtigere, f.eks. SSD’er, NGINX, HTTP / 2 og intern cache-plugin.
 • Sørg for isolering af konti og sikkerhed på højt niveau mod hacks og sårbarheder.
 • De leverer avanceret teknologi i branchen som Linux Container-metode, servere med 256 GB RAM, Intel Xeon E5-2690v3 osv..
 • De udvikler også et eget hurtigt backup-system og intern proaktiv serverovervågning.

SiteGround

BlueHost er ikke et dårligt valg, men SiteGround er en mere passende mulighed i fremtiden, hvis dine krav til webstedet stiger, kan du nemt skifte til den højere plan og nyde deres non-stop-tjenester.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map